WYPRZEDAŻE jesien/zima 2010 !!! - Strona 63 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-01-22, 16:06   #1861
_Baletnica_
Zadomowienie

Dot.: WYPRZEDAŻE jesien/zima 2010 !!!

Co do kozuszka to byly w Bershka,ale same S, bardzo małe,mikroskopijne S. Były one przecenione,ale o ile to nie wiem,na kazdym nie było metki,ale wisiały na wieszaku z przecenami.(pierwotna cena 259zl)MAm taki sam z Pull&Bear,ktory szczerze polecam. Dzieki niemu nie zmarzłam ani razu podczas tej srogiej zimy! Widziałam tez same S, bardzo małe S,bo sama nosze rozmiarowke na pograniczu S,a M,a ten kozuszek mam L. Cena 159zł wczoraj(ja kupiłam za 200zł)wiec nie postarali sie bardzo. Lepiej zajrzec za tym kozuszkiem do Bonarki.

Co do grubych swetrow-nadalsa w Bershka za 99zł,ale w Zarze spadły ceny grubych swetrow, w Promodzie i Magdo tez widziałam dużo po ok 60zł

Edytowane przez _Baletnica_
Czas edycji: 2011-01-22 o 16:08
_Baletnica_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-22, 16:12   #1862
malunia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez _Baletnica_ Pokaż wiadomość
Witam Was drogie dziewczyny. Wczoraj spędziłam cały dzień na wyprzedażach w Galerii Krakowkiej i to były najdziwniejsze wyprzedaże jakie pamiętam...:
-w drugiej połowie stycznia ciężko było znaleść rozmiary 36,38..a tu wczoraj w wielu sklepach pełna rozmiarówka
-zrobili z ludzi debili..kupiłam sobie oficerki w berskha(nie polecam,droga para juz na reklamacji)w listopadzie za 269zł..teraz wiszą na wyprzedaży z wielkim soganem special price za 259zł..śmiech! to samo z koszulami w Reserved i Zara,dużo rzeczy przerzuconych na nową kolekcje,ponieważ dalej dominują tonacje kwiatowe i brązy.

Co do moich zakupów:
-koszula z Bershka z 99zł na 49zł,błekitna z białymi mankietami...trafiła sie S..było jeszcze pare M..
-spódniczka z Bershka, brązowa z a'la sztruksu w modnym fasonie z 99zł na 29zl
-sukienka z Zara,czarna, ze skórzanymi wstawkami z 159zl na 39zł...byla jeszcze pełna rozmiarówka i dużo fasonów
-kamizelka z Zara futrzana,szara z doszywanymi karmelowymi rękawami z 289zł na 99zl
-marynarka Zara karmelowa z brązowymi łatami i stujką(piekna)z 299zł na 157zł
-3 naszyjniki ze Stradi za 19zł, poza tym nic mnie nie zafascnowało
-Pull&Bear-kompletnie nic(damskie jak i męskie)i na dodatek zamiast zwrotu pieniędzy za reklamowane buty karta podarunkowa..
-H&M-porażka

POdsumowując,uważam,że najlepsze przeceny były w Zara,można było jeszcze wybrać dużo rzeczy..upatrzyłam sobie jeszcze sweterek z kokarda za 59zł,z Zara rozpinany,ale brakło funduszy i czasu..

Męskie? Moj facet nosi M. kupił sobie tylko koszule w Zara z 129zł na 79zł...jeszcze gorsza porażka.
w razie pytan-piszcie. Wyzej wymienione sklepy przepatrzyłam bardzo dokładnie.
mam bardzo podobne odczucia jak Ty też wczoraj byłam w galerii Krakowskiej... w Bershce moje upatrzone buciki przecenione ostatnio na 129 zł wisiały już w normalnej cenie... kupiłam tam tylko kombinezon granatowy z karmelowym paskiem za 19,90 za tyle żal było nie brać a na lato do pośmigania będzie w sam raz poza tym ceny już bardziej sensowne koszule z białymi mankietami też kupiłam ostatnio w tej cenie polowałam jeszcze na beżową z łatami na ramieniu no ale tylko xl były

w Zarze też kupiłam tą sukienkę za 39 zł, tylko nie wiem czy piszesz o tej bez ramiączek czy na ramiączkach ja wziełam tą bez i nie przymierzałam bo była długa kolejka ale niestety leży beznadziejnie na mnie i leci do oddania
a w ogóle jeśli ktoś ma upatrzonbe coś w zarze to nie radzę się dłużej zastanawiać bo znajoma mówiła, że już wszystko z magazynu jest na sklep wyciągnięte

Edytowane przez malunia
Czas edycji: 2011-01-22 o 16:15
malunia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-22, 16:31   #1863
aleksandrajoanna
Wtajemniczenie

Jak dla mnie z roku na rok te wyprzedaże coraz słabsze są. Ale da się coś znaleźć!
aleksandrajoanna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-22, 17:29   #1864
16Bella16
Raczkowanie

A ktoś moze sie orientuje czy w RE to jest juz ostatnia tura ? czy jeszcze cos sie szykuje ? i tak ogólnie to do kiedy trwaja te wyprzedaze
16Bella16 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-22, 17:57   #1865
Agis
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez 16Bella16 Pokaż wiadomość
A ktoś moze sie orientuje czy w RE to jest juz ostatnia tura ? czy jeszcze cos sie szykuje ? i tak ogólnie to do kiedy trwaja te wyprzedaze
jak dla mnie to -70% to ostatnia tura, połowa sklepu już w nowej kolekcji, ale można jeszcze fajne rzeczy na wyprzedażach znaleźć.
Jak już ktoś pisał powyżej, też zauważyłam że dużo jest rzeczy w rozmiarach 36, 38, normalnie jak nigdy...
Agis jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-22, 18:28   #1866
annah33
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BBlondyneczkAA Pokaż wiadomość
dziewczyny nie wiecie jak teraz sklep internetowy Top Secret obsluguje klienta nie ma takiego chaosu jak dawniej?
Ja jestem bardzo zadowolona .Zamawiałam we wtorek sukienkę,torebkę i szal,w środę wysłali kurierem,we czwartek rano paczka była u mnie
annah33 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-22, 18:48   #1867
201711060955
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez malunia Pokaż wiadomość
z białymi mankietami też kupiłam ostatnio w tej cenie
gdzie? jaki kolor ?
201711060955 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-01-22, 21:35   #1868
NewAlabama
Przyczajenie

czy ta koszula ma biały kołnierzyk (okrągły, nie w szpic) i białe mankiety od wewn. strony?? ;>
NewAlabama jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-22, 21:41   #1869
Zakoopoholiczka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kaliloves Pokaż wiadomość
jak wyprzedaże w River Island? warte uwagi czy nie?
Szczerze mówiąc to jest trochę ladnych rzeczy, ale ceny po przecenie i tak nie zachęcają do zakupów. A i rozmiarówka bardzo przebrana- przynajmniej we wrocławskiej Renomie...
Zakoopoholiczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-23, 08:03   #1870
Paulkaaaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez NewAlabama Pokaż wiadomość
czy ta koszula ma biały kołnierzyk (okrągły, nie w szpic) i białe mankiety od wewn. strony?? ;>
też mam tą koszulę i kołnierzyk ma zaokrąglony a białe mankiety rzeczywiście są od wewnętrznej strony, ja je wywijam

Paulkaaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-23, 09:15   #1871
_Balba_
Rozeznanie

Dziewczyny a co w Pasażu słychać, albo w Magnolii? Mam na myśli Indetix....
/study at the University of Economics/
_Balba_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-23, 10:01   #1872
marylinda
BAN stały

Cytat:
Napisane przez kaliloves Pokaż wiadomość
jak wyprzedaże w River Island? warte uwagi czy nie?
Moim zdaniem jeśli chodzi o ciuszki to nie ma nic wartego uwagi, mega poprzebierene rozmiary, a na dodatek wiele z wystawionych rzeczy widziałam już na letniej wyprzedaży (mówię o Wrocławiu). Jestem zawiedziona, bo to mój ulubiony sklep i nastawiłam się na zakupy, no ale... niestety.

---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ----------

Cytat:
Napisane przez _Balba_ Pokaż wiadomość
Dziewczyny a co w Pasażu słychać, albo w Magnolii? Mam na myśli Indetix....
Byłam w obu wymienionych w tym tygodniu, jak dla mnie słabiutko. W sklepach inditexu nie kupiłam dosłownie nic...
marylinda jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-23, 10:14   #1873
NewAlabama
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Paulkaaaa Pokaż wiadomość
też mam tą koszulę i kołnierzyk ma zaokrąglony a białe mankiety rzeczywiście są od wewnętrznej strony, ja je wywijam
dzięki za odp
NewAlabama jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-23, 12:45   #1874
_Balba_
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez marylinda Pokaż wiadomość
Byłam w obu wymienionych w tym tygodniu, jak dla mnie słabiutko. W sklepach inditexu nie kupiłam dosłownie nic...
Cholera to niezaciekawie, a nie orientujesz się może co z butami w CCC, Deichman, Quazi? Szukam czółenek na 1oodniówke. Chcialam do Wro skoczyc w srode, ale jak nic nie ma to bez sensu jechac tyle km.
/study at the University of Economics/
_Balba_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-23, 13:09   #1875
julitta17
Zadomowienie

a ja byłam wczoraj w h&m - końcóweczka i bardzo przebrana już zostało zaledwie kilka wieszaków; reserved bylo jeszcze sporo preceny ale nie zachwycila mnie no i NY z którego nigdy jeszcze nie wyszłam z pustymi rękami, może dlatego że ceny są wg mnie niskie i było jeszcze duzo przeceny i niemal pełne rozmiarówki a jak tam bershka? bo mam zamiar się wybrać w tygodniu, jest jeszcze po co jechać?

znowu jestem RrrrrRuda

walka z nadmiarem kg
(waga wyjściowa 65kg ) cel nr 1 : -1kg
cel nr 2 : -2kg
cel nr 3 : -2kg
cel nr 4: -2kg
(waga końcowa 56kg)cel nr 5 : -2kg
julitta17 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-01-23, 13:10   #1876
se_b_ek
Raczkowanie

Cytat:
.... Co do grubych swetrow-nadalsa w Bershka za 99zł,ale w Zarze spadły ceny grubych swetrow, w Promodzie i Magdo tez widziałam dużo po ok 60zł
To dział damksi czy męski? Bo pytałem o dział męski Bershka i Pull&Bear :P
se_b_ek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-23, 13:26   #1877
marylinda
BAN stały

Cytat:
Napisane przez _Balba_ Pokaż wiadomość
Cholera to niezaciekawie, a nie orientujesz się może co z butami w CCC, Deichman, Quazi? Szukam czółenek na 1oodniówke. Chcialam do Wro skoczyc w srode, ale jak nic nie ma to bez sensu jechac tyle km.
Niestety ja buciki kupuję w innych sklepach, więc do tych nawet nie zaglądałam.
Może inne dziewczyny wiedzą coś na ten temat ...
marylinda jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-23, 15:56   #1878
Zielone_korale
Wtajemniczenie

Rok temu w Reserved, była świetna wyprzedaż, tzn. jak kupowało się 3 przecenione rzeczy to było jeszcze na nie 50% zniżki, jak 2 to 30%. Nie orientuje się nikt czy w tym roku też tak będzie?
Zielone_korale jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-23, 16:10   #1879
anematka
Przyczajenie

Ja była wczoraj w Galerii Bałtyckiej.
Zara- ceny jak na stronie.Dużo fajnych sukienek,jeansy też w dużym wyborze fasonów i rozmiarów ( w TRF)
Bershka- tu się rozczarowałam,sukienki i jeansy po 69zł,w tamtym roku o tej porze były po 39zł. Fajne płaszczyki i marynarki po 69 i 79zł,buty też całkiem fajne. a i spódniczki po 29 zł chyba.
River Island- przeceny są,ale ceny i tak kosmiczne jak dla mnie. Fajne buty,przecenione ze 250 na 150zł.Sukienki piękne,ale po 130 nawet po przecenie.
Stradivarius-jest sporo ciuszków w przecenie,mi chodziło głównie o sukienki,a te akurat dość przebrane
H&M- to takie resztki resztek,ale wybrałam bluzeczkę przecenioną z 50 zł na 20 Kupiłam też kurteczkę wiosenną dla syna,przecenioną ze 129zł na 30zł.
Bata-spore przeceny butów ( ok 50%)
Ogólnie przeceny mniejsze niż w tamtym roku o tej porze. Nie wiem czy i kiedy zejdą jeszcze z cen.
anematka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-23, 16:34   #1880
kiss of night
Zakorzenienie

Dziewczyny, nie wiecie może po ile są teraz kamizelki a`la futrzak a New Yorkerze? Chodzi mi o takie, co były czarne i kremowe chyba. Wiem, że wisiały razem z przecenionymi rzeczami, niestety, nie zwróciłam uwagi na cenę. Dajcie znać, jeśli wiecie o którą chodzi.
kiss of night jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-23, 16:36   #1881
Pyzunia91
Zadomowienie

Myślicie że ceny w Bershce jeszcze spadną? Podobają mi się spodnie ale kosztują 69zł co jak na wyprzedaze szału nie robi i z uwagi na dość mocno już nadszarpnięty budżet wolałabym kupić je taniej...

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post28934415
Pyzunia91 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-23, 16:44   #1882
aga_haski
Przyczajenie

hey.dzieki za odpowiedz.sorrki bo nie dopisłam ten kozuszek co ja tu wysyłałam on jest z camaieu i czy się ktoś orientuje czy te kożuszki są w camaieu ? i ile kosztuje teraz? czy jest przecniony?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.2011-01-17.jpg (31,2 KB, 13 załadowań)
aga_haski jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-23, 17:35   #1883
kaliloves
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez anematka Pokaż wiadomość
Ja była wczoraj w Galerii Bałtyckiej.
Zara- ceny jak na stronie.Dużo fajnych sukienek,jeansy też w dużym wyborze fasonów i rozmiarów ( w TRF)
Bershka- tu się rozczarowałam,sukienki i jeansy po 69zł,w tamtym roku o tej porze były po 39zł. Fajne płaszczyki i marynarki po 69 i 79zł,buty też całkiem fajne. a i spódniczki po 29 zł chyba.
River Island- przeceny są,ale ceny i tak kosmiczne jak dla mnie. Fajne buty,przecenione ze 250 na 150zł.Sukienki piękne,ale po 130 nawet po przecenie.
Stradivarius-jest sporo ciuszków w przecenie,mi chodziło głównie o sukienki,a te akurat dość przebrane
H&M- to takie resztki resztek,ale wybrałam bluzeczkę przecenioną z 50 zł na 20 Kupiłam też kurteczkę wiosenną dla syna,przecenioną ze 129zł na 30zł.
Bata-spore przeceny butów ( ok 50%)
Ogólnie przeceny mniejsze niż w tamtym roku o tej porze. Nie wiem czy i kiedy zejdą jeszcze z cen.
jakie te buty? zimowe? ze starych czy z bieżącej kolekcji?
kaliloves jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-24, 10:21   #1884
kasiam187
Wtajemniczenie

GG do kasiam187 Wyślij wiadomość przez MSN do kasiam187 Send a message via Skype™ to kasiam187

Cytat:
Witam Was drogie dziewczyny. Wczoraj spędziłam cały dzień na wyprzedażach w Galerii Krakowkiej i to były najdziwniejsze wyprzedaże jakie pamiętam...:
-w drugiej połowie stycznia ciężko było znaleść rozmiary 36,38..a tu wczoraj w wielu sklepach pełna rozmiarówka
-zrobili z ludzi debili..kupiłam sobie oficerki w berskha(nie polecam,droga para juz na reklamacji)w listopadzie za 269zł..teraz wiszą na wyprzedaży z wielkim soganem special price za 259zł..śmiech! to samo z koszulami w Reserved i Zara,dużo rzeczy przerzuconych na nową kolekcje,ponieważ dalej dominują tonacje kwiatowe i brązy.

Co do moich zakupów:
-koszula z Bershka z 99zł na 49zł,błekitna z białymi mankietami...trafiła sie S..było jeszcze pare M..
-spódniczka z Bershka, brązowa z a'la sztruksu w modnym fasonie z 99zł na 29zl
-sukienka z Zara,czarna, ze skórzanymi wstawkami z 159zl na 39zł...byla jeszcze pełna rozmiarówka i dużo fasonów
-kamizelka z Zara futrzana,szara z doszywanymi karmelowymi rękawami z 289zł na 99zl
-marynarka Zara karmelowa z brązowymi łatami i stujką(piekna)z 299zł na 157zł
-3 naszyjniki ze Stradi za 19zł, poza tym nic mnie nie zafascnowało
-Pull&Bear-kompletnie nic(damskie jak i męskie)i na dodatek zamiast zwrotu pieniędzy za reklamowane buty karta podarunkowa..
-H&M-porażka

POdsumowując,uważam,że najlepsze przeceny były w Zara,można było jeszcze wybrać dużo rzeczy..upatrzyłam sobie jeszcze sweterek z kokarda za 59zł,z Zara rozpinany,ale brakło funduszy i czasu..

Męskie? Moj facet nosi M. kupił sobie tylko koszule w Zara z 129zł na 79zł...jeszcze gorsza porażka.
w razie pytan-piszcie. Wyzej wymienione sklepy przepatrzyłam bardzo dokładnie.
widzialas moze czy sa bershka jeszze te sweterki w takie kwiatki , rozne mazy, cienkie, rekaw 3/4 , byly przecenione ostatnio do 49 zl , natchnelas sie na nie jeszcze ?

kasiam187 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-24, 12:18   #1885
hekateprincess95
Zadomowienie

Czy w Croppie będą jeszcze bardziej przeceniane rzeczy, czy to już koniec obniżek? Nie orientujecie się ?

Don't be a drag , just be a queen.

Hey baby I ain't no lying
Lady, I can see you like playing with fire

FashionVicteam
hekateprincess95 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-24, 13:10   #1886
Zakoopoholiczka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kasiam187 Pokaż wiadomość
widzialas moze czy sa bershka jeszze te sweterki w takie kwiatki , rozne mazy, cienkie, rekaw 3/4 , byly przecenione ostatnio do 49 zl , natchnelas sie na nie jeszcze ?
Ja widziałam je wczoraj, tylko że w Magnolii we Wrocławiu...
Zakoopoholiczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-24, 13:52   #1887
aniolusiek_
Zakorzenienie

a czy przecenili bardziej płaszczyki w bershce?

aniolusiek_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-24, 15:18   #1888
_Baletnica_
Zadomowienie

kasiam187- była duuuza sterta tych sweterków, wymieszane wszystkie fasony i rodzaje razem..wiec nie wiem czy znajdzie sie jeszcze jakies chodliwe rozmiary...bo dziewczyny grzebały,grzebały i nic:P
Stary 2011-01-24, 15:23   #1889
fusia12
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez iwona200 Pokaż wiadomość
Chyba tak i tam naprawdę można się tanio obkupić. Wkleiłam moje wczorajsze zdobycze z Bershki na watku zakupowym.
a możesz podać link do tego wątku ?
fusia12 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-24, 15:49   #1890
dooo
Zakorzenienie

Czy ktoś coś wie o Solarze i Tiffi? dalej -50%? czy coś się ruszyło?

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości