|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1861 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012
Cytat:
Kolejna śliczna PMka |
|
|
|
|
#1862 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012
Cytat:
No i kolejna blondyneczka i kolejna śliczna!!! |
|
|
|
|
#1863 | |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Madziuniusia;263300 83
Hahahaha dobra ściema:P zabawki dla synka niech poszuka zabawek dla córeczki zobaczymy czy równie chętnie będzie ich szukał;P on tych zabawek szuka dla własnej przyjemności ehh faceci sa jak dzieci![]() Jak dobrze, że dziś już kolejny dzień... Oby był lepszy! Ja dzisiaj jadę zobaczyć tą salę, którą wam pokazywałam. Przy okazji zjem tam coś, bo to w ogóle jest jadłodajnia. Także myślę, że porcje nie będą głodowe, a smak też powinien być niezły [/QUOTE]ja wiem, ze On szuka tych zabawek bo sam by chciał sie jeszcze pobawic, mimo ze ma prawie 26 lat wczoraj zakuil dla swojego chrzesniaka taką motorówke zdalnie sterowaną na 180 zł! na zająca.. nie komentuje tego. takze ja sobie nie wyobrazam czego Nasze dziecko nie bedzie mialo:P tzn syn, bo córce to pewnie ja bede kupowac![]() Cytat:
u Nas mial byc 4.08.2012, ale Dj ktorego chcelismy mial wolny w wakacje tylko 14 i 7 lipca, wiec zdecydowalismy se na 14 a wogole to tylko wakacje wchodzily w gre, bo zawsze chcialam zeby bylo ladnie i cieplo co do podrozy poslubnej... to chyba chcemy pojechac do jakiegos egzotycznego karju.. plaza, gorąco, wypasiony hotel z basenami itp no ale zobaczymy w tym roku moze pojedziemy do Chorwacjii, ale to jeszcze nie takie pewne, a jak nie to moze wlasnie tam na podroz poslubną
|
|
|
|
|
#1864 |
|
Raczkowanie
|
Długo mnie tutaj nie było, ale w miedzyczasie umowilam sie na przymiarki do Lisy Ferrery
no i u mnie nie ma kolekcji colet... ktora baaardzo mi sie podoba
|
|
|
|
#1865 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1866 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Czekam na zdjęcie ![]() To była pierwsza suknia ślubna więc nie przejmuj się ;D. DO ślubu jeszcze duużo czasu więc napewno znajdzieć coś w czym będziesz się czuła wyjątkowa A co do podróży poślubnej to u nas odpada w 2012 (głównie ze względu na urlop). Ale myślę, że w 2013 pojedziemy gdzieś Ewentualnie jakiś weekend w 2012, ale to raczej nic wielkiego.
|
|
|
#1867 |
|
Zakorzenienie
|
nie wiem dziewczyny, czy jesteście zapisane na stronie promocyjnych zakupów buy.vip Jest tam teraz przecena kolekcji menbur. Buty są średnio po 130-170 zł (normalna cena to ok 300-400). wiele z nich nadawałoby się na buty ślubne, wklejam te które mi się najbardzej podobają, jestem po prostu zakochana w ostatnich (są w stylu badgleya mishki), co myślicie dajcie szybko znać, bo zostało niewiele par. Wyglądają na mega wygodne, bo obcas jest w miarę niski, są na pewno świetnej jakości...tylko że ja już mam dwie pary ślubnych butów
Edytowane przez nena1984 Czas edycji: 2011-04-13 o 17:19 |
|
|
|
#1868 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
pomyślcie dobrze
|
|
#1869 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1870 | |
|
Raczkowanie
|
co do podrozy poslubnej... to chyba chcemy pojechac do jakiegos egzotycznego karju.. plaza, gorąco, wypasiony hotel z basenami itp
no ale zobaczymy w tym roku moze pojedziemy do Chorwacjii, ale to jeszcze nie takie pewne, a jak nie to moze wlasnie tam na podroz poslubną [/QUOTE]My myślimy o dominikanie, zeby bylo naprawde egzotycznie, a cena w granicach rozsadku ![]() ---------- Dopisano o 17:26 ---------- Poprzedni post napisano o 17:23 ---------- Cytat:
już jedne kupiłamhttp://pl.buyvip.com/ProductAction.b...-1&idProduct=3 |
|
|
|
|
#1871 |
|
Zakorzenienie
|
a teraz pokaże wam suknię która mi wpadła w oko co myślicie o niej. Tren jest podpinany. I od razu uprzedzam że treny mi się podobają. ;p jak zwykle proszę o opinię
![]() to ostatnie to nie tej sukni ;p zaraz wstawię w całości przód
Edytowane przez jagodzia133 Czas edycji: 2011-04-14 o 23:28 |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1872 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a mnie tez sie bardzo podobaja.. Ale jest w sumie rozwiazanie dla trenu, np. agnes ma osobne treny dopinane pod suknie... oczywiscie tylko pod swoje modele na zamowienie...
|
|
|
|
|
#1873 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Licze ze siostra sie spisze I mam nadzieje, ze znajdziesz cos bajecznego
|
|
|
|
|
#1874 |
|
Zakorzenienie
|
to przód tylko ja mam inną proporcję ciała niż ona, bo ta dziewczyna niska jest 160 i nosi rozmiar 40-42 a ja mam 168 więc jest różnica.
Edytowane przez jagodzia133 Czas edycji: 2011-04-13 o 17:36 |
|
|
|
#1875 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny zaczęłam martwić się tym trenem...ja nie zauważyłam u siebie mozliwości podpięcia i nawet jaby krawcowa cos takiego wyczarowała - jak to będzie wyglądać??
jagodzia ładnie się ten dół prezentuje, suknia bardzo ładna Edytowane przez nena1984 Czas edycji: 2011-04-13 o 17:36 |
|
|
|
#1876 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1877 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
byłam półtora roku temu na weselu i dziewczyna miała podpinany tren wyglądało bardzo ładnie i przez całe wesele starsza go tylko raz poprawiała a dziewczyna wywijała całą noc on podpięty z tyłu tworzy taki trójkąt od guziczka i rozszerza się ku dołowi
|
|
#1878 |
|
Zakorzenienie
|
nena1984 czasem szwagierka wyczai tam fajne butki i coś kupimy
mam w sumie 2 pary i są wygodne, ale wiem, że ona kupuje tam nagminnie i póki co na żadne nie narzekała. jagodzia133 ta góra jak dla mnie za bardzo świecąca ale dół ma sliczny ja liczę na to, że siostry będą mnie poprawiać w razie czego jedna bedzie mnie malować i już sama mówiła, że dużo bedzie się na mnie patrzeć i pilnować, żeby mi się nic nie świeciło ani nie zmyło w razie czego do opieki nad trenem zaprzęgnę drugą
|
|
|
|
#1879 |
|
Zakorzenienie
|
własnie robie drozdzowe chrusciki
bo znalazlam w lodowce drozdze i piątek wyjezdzamy to musialam cos z nimi zrobic a ze TZ je uwielbia.. przez żołądek do serca jak to mowią ciasto juz rosnie zaraz jedziemy jeszcze po jakies zakupy bo w lodowce prawie pusto
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1880 |
|
Zakorzenienie
|
nie Warszawa, nie lublin, nie morze może :P
Ale zapraszam do KRAKOWA ![]() gosza_m no i ja nie zdążyłam Ciebie blondyneczki zobaczyć ![]() a ja właśnie piekę bułeczki co chyba kiedyś Chatka tutaj pokazywała. Już są w piekarniku, a że ja w ogóle kulinarnie uzdolniona nie jestem modle się aby cokolwiek z tego wyszło ![]() ---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ---------- Ale czym się martwisz... Ze się zabrudzi?
Edytowane przez melod_y Czas edycji: 2011-04-13 o 18:07 |
|
|
|
#1881 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, dostalam prace! Druga
Strasznie sie ciesze, bo pierwsza konczy mi sie z koncem kwietnia, a na poczatku maja koncze zajecia, wiec bym umarla chyba nic nie robiac. Jutro zaczynam! W piatek mam jeszcze jedno interview, zobaczymy Jesli tam tez by mnie przyjeli (hmmm...)to jednak wolalabym to drugie miejsce .. ZObaczymy.A teraz jestem tak zmeczona, ze padam na twarz, w ziazku z tym kieruje sie w strone sypialni... |
|
|
|
#1883 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1884 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
powodzenia w nowym miejscu!
|
|
|
|
|
#1885 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() dzięki za liczne odpowiedzi. może to głupio zabrzmi, ale myślałam, że tylko ja mam takie problemy byliśmy dziś u księdza. całkiem spoko. dał nam instrukcję co i kiedy mamy załatwić. nauki mamy w innej parafii. 3 spotkania w poradni rodzinnej i 4 nauki. termin mszy kwietniowej mamy zaklepać w listopadzie. Tż wprost zapytał o kasę i proboszcz powiedział: różnie dają. zależy jak kogo stać - logiczne. dają 200, 300, 400 ekstramalni 500 Z tymi kościelnymi sprawami będzie najwięcej roboty, ale to całkiem logiczne... PS. czy któraś z Was jeszcze nie mieszka z Tż?
|
|
|
|
#1886 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1887 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie mieszkam. Mieszkamy od siebie jakieś 7 km. widzimy sie codziennie do poźna i na razie nie śpieszy Nam się do wspólnego mieszkania
tak Nam jest dobrze.Chociaż i tak on mało kiedy w domu jest, bo zaraz po pracy pędzi do mnie ![]() A zamieszkamy razem po ślubie
|
#1888 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1889 |
|
Zakorzenienie
|
On jest częście u mnie niż u siebie
Kiedyś jakoś ze swoją mamą tak się mijali w domu (bo On biegiem do lazienki wykąpać się i jedzie od razu do mnie) że się chyba po tygodniu dopiero spotkali w weekend hehe
|
#1890 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jeszcze nie mieszkam i planujemy wspólne mieszkanko jakoś dwa-trzy miesiące przed slubem, wszystko zależy od tego, kiedy wyprowadza się rodzice Tż-ta. Ale już pół roku razem mieszkaliśmy, kiedy pracowałam w Krakowie...więc nie kupujemy kota w worku
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:42.

Tak, żeby każda z nas była jeszcze przed, no i żeby przede wszystkim mogła się ruszyć, bo przecież w roku ślubnym to będą nam już tylko przygotowania w głowie
niech poszuka zabawek dla córeczki
no i u mnie nie ma kolekcji colet... ktora baaardzo mi sie podoba
ja wszystkie zapraszam nad morze

18.08.2010 - zaręczyny
19.05.2012 - ślub
już jedne kupiłam

Kiedyś jakoś ze swoją mamą tak się mijali w domu (bo On biegiem do lazienki wykąpać się i jedzie od razu do mnie) że się chyba po tygodniu dopiero spotkali w weekend hehe