|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1861 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca
Cytat:
![]() Aaaa.. ja wkleiłam taka poduszecze silikonowa na piety, i naprawde duzo pomogla
|
|
|
|
|
#1862 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca
Cytat:
czekamy sobie spokojnie i cierpliwie. Jak beda to dobrze, jak nie - to tez dziury w niebie nie bedzie.Na pewno reguly na to nie ma. To nie byla jakas wielka milosc od pierwszego wejrzenia, rozowe okulary, motylki w brzuchu itp - po prostu wiedzielismy ze ''sie odszukalismy'' i zostaniemy juz razem. Zreszta nie jestesmy juz mlodzi, ja mam niedlugo 32 urodziny, maz jest ode mnie starszy o 14 lat i to jest chyba raczej taki bardziej dojrzaly zwiazek . Moj znajomy, doktor, teraz juz starszy pan, oswiadczyl sie swojej przyszlej zonie po trzech tygodniach, oboje mieli moze po 20 lat, a teraz sa malzenstwem juz ponad 50 lat - to jest dopiero staz .Cytat:
Dzis waga stoi na 63,3 a ja zajadm sniadanie buleczka biala z maslem orzechowym |
||
|
|
|
#1863 |
|
Zakorzenienie
|
Hej kochane
![]() U mnie dziś na wadze troszkę więcej, bo 47,9 kg ale nie dziwię się, bo wczoraj w łóżku zjadłam krakersy i KitKata senses Agunia dziękuję a Ty kochana pokaż nam się w tej kiecuni co kupiłaś ![]() Monia kochana cieszę się, że jesteś szczęśliwa mam nadzieję, że z mężem będzie wszystko ok i te święta będą wyjątkowe ![]() Babciam kochana cieszę się, że napisałaś my również życzymy Ci zdrowych i wesołych Świąt, spełnienia wszystkich marzeń i szczęśliwego Nowego Roku ![]() Paulownia mi lepiej się ćwiczy właśnie w takich seriach po 20 ścisków Tobie też polecam już czuję, że skórę na udach mam taką fajną jędrniejszą a nie taką sflaczałą będę nadal tym ćwiczyć i mam nadzieję, że nóżki będą smuklejsze
|
#1864 |
|
Zakorzenienie
|
Meedzik a jak sie sprawdza ten szamponik ktory polecala Monia?>
![]() Bo bede chyba zmuszona kupic |
|
|
|
#1865 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam przynajmniej 7 cm w obwodzie za duzo - tluszczykTeraz ide myc i hennowac wlosy, a potem porzadki w domu. Wrzucilam sobie na kompa RMF FM i slucham polskich nastrojow - strasznie mi to poprawia humor i dodaje swiatecznego nastroju, juz mi sie przejadla ta dunszczyzna dookola. Nawet sniegu tu jeszcze nie ma, jest szaro i deszczowo, okropna pogoda. |
|
|
|
|
#1866 |
|
Raczkowanie
|
To jest śmieszne i strasznie nie miłe.Te słowa kieruje do konkretnych osób.Mogę wam podać link do mojej strony na NK,lub FB,ale po co ??? Nie wierzycie to nie,nie mam zamiaru nikomu niczego udowadniać.Tylko ostatnie zdjęcie jest rozjaśnione,bo chciałam pokazać odcień tej farby,a reszta nie jest przerobiona.Ciekawa jestem skąd taki pomysł,że używam zdjęć "zagranicznych aktorek"??? Może przez kogoś przemawiają kompleksy meeedzik dziękuje za miłe słowa.Ty to naprawdę świetna kobietka jesteś... wzięłam aspirynę i poszłam spać.O 3 w nocy obudził mnie straszny ból gardła i znowu gorączka.Do ubikacji szłam na kolanach,bo taka byłam słaba.Dzisiaj jestem już po wizycie u lekarza.Mam anginę Dostałam antybiotyk,tabletki na gardło i syrop.Idę do łóżka...---------- Dopisano o 09:24 ---------- Poprzedni post napisano o 09:16 ---------- Polecam Ci naprawdę Joanna Multi Cream Color "czekoladowy brąz" tylko trzymaj 5,albo nawet 7 minut krócej bo wychodzi za ciemna.Po tej farbie włosy nabierają blasku,a kolor trzyma świetnie.Cena śmieszna ok.8zł.tylko ciężko ją dostać. [LEFT]Co do sklepu Auchan rzeczywiście wychodzi drogo,bo kupiłam dosłownie kilka rzeczy i 150zł.znikło... Ja osobiście najbardziej lubię Aldi.Mają tam super jogurt naturalny itp.serki...Zamówiłam buty-kozaki na grubym klocku.Kupowałam u SS więc chyba się nie zdziwię...Jak tylko przyjadą to napiszę.
|
#1867 |
|
Zakorzenienie
|
Zalaczam zdjecie tylko jedno bo aparat mi padl a musze szybko uciekac na zakupy przed praca
![]() samara_86 nie oburzaj sie tak! Nic sie generalnie nie stalo przeciez
|
|
|
|
#1868 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() mniammm ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:59 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ---------- Ja niestety też nie czuję, jedynie cały czas mam zawrót głowy z tymi cukierkami a to zamówienie a to puste kuwety dzisiaj są i nerwowo czekam na towar~! ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ---------- Cytat:
![]() ![]() nie wiem jak u mnie będzie, ale chciałabym i coś tam planujemy. Ale dla mnie to by było też za wcześnie na takie decyzje![]() ---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ---------- No jest śnieg, ja zaliczyłam już glebę dwa razy Sama siedziałam na tym śniegu i się śmiałam całą drogę do domu ![]() ---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ---------- Dzisiaj odwiedziłam dentystę z bólem zęba, coś mi tak wsadziła i kazała przyjść 3stycznia no chyba że rozboli mnie znowu!
|
|
#1869 |
|
Zakorzenienie
|
Czekoladko szamponem myłam włosy dwa razy i wydaje mi się być dobry
jak nim umyłam to włoski miałam dłużej świeższe teraz myję specjalnym do blond włosów, bo nie chcę żeby mi zżółkły na święta i sylwestra ale po Nowym roku znów zacznę używać ten nivea Zastanawiałam się też nad Pantene pro v do włosów przetłuszczających się, może też być dobry. Ja ogólnie lubię szampony i odżywki z Pantene ![]() samara dziękuję no i współczuję Ci tej choroby na same święta mam nadzieję, że szybko się wykurujesz ![]() Czekoladko jakie śliczne rzęski Gosia kochana nawet nie mów, że Ci co długo chodzą to do ślubu nie dochodzą bo ja już z Tż jestem 5 lat i 7 miesięcy A co do zęba to mam nadzieję, że w Święta Cię nie złapie i będziesz miała na razie spokój. Ból zęba to okropieństwo
|
#1870 |
|
Raczkowanie
|
Hej
U mnie nie jest najlepiej... Muszę ogarnąć się w te święta! Jak sądzicie, uda mi się schudnąć 2-2,5kg do sylwestra? Diet 100kcal + ocet jabłkowy + cla + 30 min ćwiczen dziennie? ![]() Kamikadze1706 - wiem, że są specjalne wkładki na płaskostopie do butów "na co dzień" i eleganckich, koszt około 120zł za parę. Sama takie mam od niedawna.
Chudniemy! ... Edytowane przez kselijka Czas edycji: 2011-12-22 o 11:48 |
|
|
|
#1871 |
|
Zakorzenienie
|
Kselijka myślę, że jeśli kurczowo będziesz trzymała się dietki i będziesz ćwiczyć to uda Ci się zgubić te 2 kg do sylwestra
|
#1872 |
|
Zakorzenienie
|
hej laseczki
Mąz dziś przyjechał o 8:30 Jak zwykłe się poryczałam jak go zobaczyłam i chyba z 10 minut nie mogłam się od niego odkleić tak się przytulilismy Piękna chwila Przywiózł mi całą reklamówkę słodyczy i puszkę Priglesów które juz zjedlśmy razem Kupił mi też Kinder Hipopotamki które też zjedliśmy i Kinder Bueno sześciopak. Poza tym sporo czekolad, batoników i takie murzynki w czekoladzie Boże jakie to wszystko pyszne!!!! Chodzę tylko i ciągle coś podjadam! Jest cudownie i mysle że juz tak zostanie Jestem mega szczęsliwa Zaczyna się wszystko w końcu układać !!! Chyba oboje juz dojrzeliśmy i się dotarliśmy Na prawdę mam nadzieję że już tak zostanie, choć wiadomo, że w każdym związku zdarzają się kłótnie czy sprzeczki - zwłaszcza jak jest się ze sobą 9 lat tak jak my Póki co jest pięknie i Święta zapowiadają się bosko Kot uwielbia już mojego męza, ciągle mu wchodzi na nogi i go zaczepia Jutro jedziemy na mega zakupy do Kwidzyna a dziś będziemy ubierać choinkę Ja spałam może z 4 godziny więc ledwo chodzę ale myślę że dam radę do wieczora przeżyć Do później
|
#1873 |
|
Zakorzenienie
|
Monia strasznie się cieszę, że wszystko w końcu Ci się tak fajnie poukładało
Ja też dziś cały dzień chodzę i podjadam słodycze a mama dziś piecze sernik uwielbiam
|
#1874 |
|
Zakorzenienie
|
hejj
![]() babciam dziekujemy Tobie zycze równiez Wesołych Cudownych Świąt w gronie rodzinnym i Wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku![]() ![]() No i opowiadaj co tam u Ciebie słychac ![]() monika01011986 Suuuper ze Twój Mąż szczesliwie dojechał i jestescie juz wszyscy razem cała rodzina ![]() ![]() ![]() Mariposa3 jeju słonce co sie dzieje ze taka przygnębiona ostatnio jestes? mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze Jaka kurtke kupilas?bialaczekoladka super te rzesy wyglądaja bardzo mi sie podobaja i kusza mnie zeby sobie tez zafundowac![]() Gosia2011 to nie jestem sama dzisiaj rano tez pierwsza wywrotke zaliczyłam pod sniegiem jakas zamarznieta kaluza była i sie wyłożyłam na szczescie nie było swiadkówsamara_86 teraz dopiero odnalazłam Twoje fotki na watku śliczna z Ciebie kobietka![]() kselijkamysle ze dasz rade jesli bedziesz trzymac dietke i do tego troche cwiczyc ![]() A co do perfum to kupiłam sobie Little Black Dress z Avonu uwieeeelbiam je normalnieA moje zdjecia w sukienkach wstawiłam do albumu w moim profilu jak macie ochote poogladac to zapraszam ![]() no i jedno w nowej fryzurce tzn grzywke sobie ostatnio zrobiłam![]() aaaa i sorka za jakosc fotek, ale robione komórka bo cyfrówke mam zepsuta
|
#1875 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczynki
Ja już po pracy jestem,masakra taki ruch,że hej!Zaraz zrobię sobie kawke bo mam jeszcze troche pracy-ogarnąć mieszkanko,iść z synkiem do sklepu zrobić andruta i sałatę. biała czekoladka ja mam tylko 165 cm wzrostu , nie jestem wysoka.tak za zdjęciu wyszło. a co do mojej urody...to hmm...nie jestem brzydka , ale ,żeby jakaś pieknośc to nie powiedziałabym-wiecie makijaż strój robią swoje
|
|
|
|
#1876 |
|
Raczkowanie
|
Dziweczynki a co sądzicie o tym aby zrobić tak:
jutro dużo wody 2-3l + 1 jabłko+ 1 jajo - podzielić to na 4-5 posiłków zeby metabolizmu nie zwolnić a troszkę się oczyścić. W sobote o 16 "lekkie" wigilijne potrawy. A w nd, pn, wt - zastosować diete zegarową a po niej już normalnie 1000kcal?
|
#1877 | |
|
amor vincit omnia
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1878 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
bardzo dziękuję
|
|
#1879 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Przeprowadziłam się do miasta gdzie mieszka mój mąż i niestety nie mam tutaj żadnych koleżanek.Niestety jakoś przed tymi świętami jakiś pech mnie dopadł.Ledwo przyjechałam od lekarza,a za chwilę jechałam z moim synem do pediatry bo miał wysoką gorączkę,zaczął wymiotować i okazało się,że to grypa jelitowa ! Biedaczek szkoda mi go,bo za dwa dni święta,a lekarka powiedziała że dieta lekkostrawna musi być,bo będzie wszystko zwracać,a to u dzieci jest niebezpieczne i prowadzi do odwodnienia.
|
|
#1880 |
|
amor vincit omnia
|
|
|
|
|
#1881 |
|
Zadomowienie
|
samara_86 ja wiem Swoje
a co mi z Twojego fb czy nk ? kazdy moze założyc jedyne rozwiązanie to pokazac zdjecie takie jak napisałyśmy ale oki jak znajde takie zdjecia to wyśle Ci link to sobie zobaczys a kompleksy ? nie przykro mi Moja Droga Piekna nie jestem ale nie mam kompleksów i zakończmy ten temat i nie siejmy złego klimaty ) Ja wiem Swoje i Ty wiesz swoje i jest okeey ![]() ---------- Dopisano o 19:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ---------- [QUOTE=monika01011986;3118 5120]hej laseczki Mąz dziś przyjechał o 8:30 Jak zwykłe się poryczałam jak go zobaczyłam i chyba z 10 minut nie mogłam się od niego odkleić tak się przytulilismy Piękna chwila Przywiózł mi całą reklamówkę słodyczy i puszkę Priglesów które juz zjedlśmy razem Kupił mi też Kinder Hipopotamki które też zjedliśmy i Kinder Bueno sześciopak. Poza tym sporo czekolad, batoników i takie murzynki w czekoladzie Boże jakie to wszystko pyszne!!!! Chodzę tylko i ciągle coś podjadam! Jest cudownie i mysle że juz tak zostanie Jestem mega szczęsliwa Zaczyna się wszystko w końcu układać !!! Chyba oboje juz dojrzeliśmy i się dotarliśmy Na prawdę mam nadzieję że już tak zostanie, choć wiadomo, że w każdym związku zdarzają się kłótnie czy sprzeczki - zwłaszcza jak jest się ze sobą 9 lat tak jak my Póki co jest pięknie i Święta zapowiadają się bosko Kot uwielbia już mojego męza, ciągle mu wchodzi na nogi i go zaczepia Jutro jedziemy na mega zakupy do Kwidzyna a dziś będziemy ubierać choinkę Ja spałam może z 4 godziny więc ledwo chodzę ale myślę że dam radę do wieczora przeżyć Moniaa ciesze sie ze wszystko sie układa a jaaak Kotek ? ja szukałam podobnego ale nie widziałam w okolicy ale bede szukac dalej!
|
|
|
|
#1882 |
|
Zadomowienie
|
Kamikadze Śliczne zdjęcie , śliczny Synek ! i masz świetna figure ! tylko pozazdrościc !
Edytowane przez zelka9o Czas edycji: 2011-12-22 o 19:57 |
|
|
|
#1883 |
|
Zakorzenienie
|
białaczekoladka też mam rzęsy
Jutro będę mamie robić na święta Ja bym Ci jeszcze w kącikach wew trochę podoklejała, ale każdy robi jak uważa Monia super że Ci sie układa z mężem i oby tak zostało ![]() Ja dopiero co wróciłam z Wrocka nigdzie nie dostałam sukienki znalazłam jedynie zieloną żeby ocenić jaka długość i jak leży i chyba będę musiała zamówić z internetu. Kupiłam prezenty także wszystko już mam na święta Chciałam Wam wszystkim życzyć Wesołych, radosnych i zdrowych świąt w gronie rodziny I najważniejsze żebyśmy po świętach wszystkie wróciły z tą samą wagą albo niższą ![]()
|
|
|
|
#1884 |
|
Przyczajenie
|
samara_86 perfidnie podaje zdjęcia Stacey Gurnevich jako swoje. Wiele z was miało trafne spostrzeżenie, że już te zdjęcia gdzieś widziałyście.
Wystarczy wpisać w google. |
|
|
|
#1885 |
|
Zakorzenienie
|
Weszłam na chwilke tylko ale napisać że mam juz ubraną choinkę
Mąz z dzieciakami ubrali a ja im zrobiłam przez ten czas obiad. Jest super, cudowne uczucie być wszyscy w komplecie Cała rodzina i w dodatku szczęsliwa Ja juz ledwo siedzę tak mi się spać chce, mąz jest twardy mimo, że nic nie spał ma w sobie dużo siły i ciągle mnie z wszystkiego wyręcza Ahhh jak jest pięknie Słodyczami się tak objadłam, że dostałam aż biegunki hehehe Więcej dziś już nie ruszam słodkiego
|
#1886 |
|
Raczkowanie
|
Bardzo wszystkim dziękuję za miłe słowa
|
|
|
|
#1887 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja to przesadziłam dzisiaj ze słodkim. Tyle słodkiego to przez cały rok nie zjadłam i przysięgam Ci to!!!! Zaszalałam aż mój żołądek zwariował bo nie przyzwyczajony do słodyczy i rozwolnienia dostałam :P Cytat:
też się strasznie cieszę że mąż szczęsliwie dojechał bo jechał 1200 km na letnich oponach w taką pogodę.... Wierzę, że będziemy mieli szczęśliwe Święta - raczej nic i nikt tego nie zepsuje! Cytat:
Kotek super!!!! Zadomowił się już na maksa i czuje się wspaniale z nami Mojego męża uwielbia i ciągle za nim chodzi i wskakuje mu na nogi Jest taki kochany że masakra! Brykał dziś pół dnia i mielismy z niego niezły ubaw A Ty szukaj dalej kociaka, na pewno w koncu znajdziesz Dziekuję Musi juz tak zostać! Nie ma innej opcji ![]() ---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ---------- Cytat:
Mam nadzieję że już z wnusią wszystko wporządku. Zdrówka jej życzę a Tobie mniej zmartwień ![]() ---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ---------- Cytat:
Zazdroszczę Pięknie pewnie będziesz się z nimi prezentować w Święta i w Sylwestra
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1888 |
|
Zadomowienie
|
Moniaa jak tak opowiadasz o Swoim Kotku to ażż zazdroszcze jakiego go masz ! Szukam i szukam i bede szukac aż znajde ! inaczej nie pojade do Angli po świetach
bo nie przeżyje a Mama tez mówi ze juz bym mogła jej tego Kotka sprawic eee widze ze bardzo ruchliwy Kotek spodobał sie Męzowi Kotek ?A Dzieci szalały z Powrotu Mężą ? bo ja bym pewnie dom rozwaliła z radości
|
|
|
|
#1889 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do Auchan to czytałam że właśnie to najtańszy sklep w Polsce.... Niestety nie mam go w pobliżu więc jutro jadę na zakupy do Carrefoura. Ja ostatnio zamówiłam kurtkę na allegro. Nie dość że za duża była to jeszcze śmierdząca i inna niż na zdjęciu. Wkurzyłam się na maksa bo była dosyć droga Ale na szczęscie sprzedałam ją i więcej na pewno nie zamówię kurtki czy butów na allegro.---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ---------- Cytat:
No to niezłą miałas przygodę Dupka musiała mocno boleć co?? ![]() ---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ---------- Cytat:
A to już wszystko jasne Wasz wiek mówi mi wszystko Gratuluję i cieszę się że się odnaleźliście ![]() ---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ---------- Cytat:
Kotek ruchliwy bo jest młody ale nie wyrządza mi żadnych szkód w domu, jest bardzo grzeczny i kochany Dzieci cieszą się z tatusia strasznie Jest na prawdę cudownie Zmykam juz do męża do jutra kochane postaram się tu zajrzeć w wolnej chwili. Buziaki i dobrej nocki
|
|
#1890 |
|
Raczkowanie
|
A ja zrobiłam sałatkę na święta:seler konserwowy, kukurydza z puszki, ananas, rodzynki, łyzka majonezu , jogurt naturalny.Ja ją po prostu uwielbiam,
zelka a daj spokój , jakbys mnie zobaczyła w bieliźnie to migusiem byś zmieniła zdanie na temat mojej figury ![]() monia bardzo dobrze ,że macie w domciu taką ciepłą , rodzinna atmosferę-należy Wam się kochana kselijka na czym polega ta dieta zegarowa? białaczekoladka dobrze zrobione rzęsy dodają mnóstwo uroku aha spaliłam dzis na rowerku 250kcal Uciekam bo jutro muszę wstac do pracy bladym świtem |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:42.

a Ty kochana pokaż nam się w tej kiecuni co kupiłaś 

To jest śmieszne i strasznie nie miłe.Te słowa kieruje do konkretnych osób.Mogę wam podać link do mojej strony na NK,lub FB,ale po co ???
Nie wierzycie to nie,nie mam zamiaru nikomu niczego udowadniać.Tylko ostatnie zdjęcie jest rozjaśnione,bo chciałam pokazać odcień tej farby,a reszta nie jest przerobiona.Ciekawa jestem skąd taki pomysł,że używam zdjęć "zagranicznych aktorek"??? Może przez kogoś przemawiają kompleksy
wzięłam aspirynę i poszłam spać.O 3 w nocy obudził mnie straszny ból gardła i znowu gorączka.Do ubikacji szłam na kolanach,bo taka byłam słaba.Dzisiaj jestem już po wizycie u lekarza.Mam anginę
Dostałam antybiotyk,tabletki na gardło i syrop.Idę do łóżka...
52 kg.
________________ 49kg.

Jak sądzicie, uda mi się schudnąć 2-2,5kg do sylwestra? Diet 100kcal + ocet jabłkowy + cla + 30 min ćwiczen dziennie? 

a mama dziś piecze sernik
Przeprowadziłam się do miasta gdzie mieszka mój mąż i niestety nie mam tutaj żadnych koleżanek.Niestety jakoś przed tymi świętami jakiś pech mnie dopadł.Ledwo przyjechałam od