![]() |
#1861 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXXV
Cytat:
![]() ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1862 |
Zakorzenienie
|
w sobotę to ja już nie byłam w stanie do czynnego rżnięcia
![]() co najwyżej biernego na śpiącą królewnę ![]() ![]() A w nocy przylazły dziewczyny i zaczęły o rzyganiu gadać, a Panda opowiadała co bardziej hardkorowe przypadki medyczne ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-11-14 o 20:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#1863 |
Nindżopesz
|
Obawiam się, że mit sprzątającej Red upadnie ale zerknęłam na żyrandol w sypialni a tam pajęczyna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1864 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie sprzątaj, niedługo będziesz miała sypialnię jak u Addamsów ![]() dobra, ziut na dobranoc :ziut: edit: oj, nie tak tak ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-11-14 o 20:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1865 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Klimatyczny ![]() Bosh o czym się tu rozmowuje ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1866 | |
Panaroja
|
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;30499608]Witam znowu.
Mój kot jakiejś głupawki dostał, lata po ścianach ![]() Skrzydła mu wyrośli ![]() Cytat:
![]() ![]() Usmażyłam 22 kotlety mielone wsadziwszy przy okazji palce do wrzącego oleju , ale w ramach pierwszej pomocy i schładzania władowałam je do zimnej masy kotletowej i pomogło ![]() A na działce bardzo umiejętnie usunęłam sobie lakier z jednego paznokcia siekierą ![]() Chyba nie powinnam robić nic w warunkach stwarzających jakiekolwiek zagrożenie ![]() I nie wiem , czy mi się Elie Saab zaczyna podobać czy nie i tak samo nie wiem , czy mi się podoba Loewe 7 .
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1867 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ale w jakim sensie ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1868 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ostatnia Nocka Maleńczuka mi wpadła w ucho ![]() http://www.youtube.com/watch?v=FIPXqZh6q8s edit: oo, to cover http://www.youtube.com/watch?v=WoXjTT91Ts0 o tym, że jak ktoś ma problemy z wpustem i odźwiernikiem żołądka, to może rzygać, ehm, treścią jelitową? NIE chciałbyśn tego słuchać na ciężkim kacu ![]() O
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-11-14 o 20:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1869 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#1870 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hmm ale wiesz z tego co pamiętam to one wcześniej były tylko pediatrami, a od kilku lat jakoś się zrobiły także rodzinnymi? ![]() ![]() Cytat:
![]() Oj no w jakim, no w takim - klimat muzyczny prawie podobny no ![]() ![]() Cytat:
![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2011-11-14 o 21:19 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1871 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#1872 | ||||
ʞɐɯǝuɐ
|
czytałam dziś na kocim forum wątek o pasożytach... a wieczorem po powrocie do domu znalazłam pod kaloryferem wyschły kłaczek czy inną cholerę z CZYMŚ
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1873 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. ![]() ![]() ![]() ![]() PREZENTOWNIA http://czerwonamaszyna.pl/ czasem warto przelecieć poradnik domowy w wannie ![]() oooooo i pracę proponują no no fiu fiu Polly, Redzia, Ves kto jeszcze looknijta se Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-11-14 o 21:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1874 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1875 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1876 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1877 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1878 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1879 | |||||
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Się nie znasz, pani ma jeden cyc bo tak. Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ---------- Cytat:
![]() I kupiłam se łóżkowe buty, a co [:/ |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1880 |
Zakorzenienie
|
Dobrej nocy
![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
![]() ![]() |
![]() |
#1881 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1882 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1883 | |
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
a w prezentowni TO ![]() i TO ![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
Edytowane przez kamena Czas edycji: 2011-11-14 o 22:22 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1884 | |||
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1885 |
Zakorzenienie
|
dobranoc - odpadam
|
![]() ![]() |
![]() |
#1886 |
|
Kolorowych snów
![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
![]() ![]() |
![]() |
#1887 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1888 |
grozi wypollizowaniem
|
phi foch
![]() jak ja wklejauam ostatnia nocke to sie nikt nie zahfycau. ja tesz kocham Malenczuka i od początku wiedzialam ze to cover- przeca to z yugopolis jest ![]() ---------- Dopisano o 00:25 ---------- Poprzedni post napisano o 00:22 ---------- obejrzałam wcora wiek niewinnosci-po raz kolejny i oczywiscie w gole nic nie pamietałam oprócz odtwórczyn głównych ról ![]() ![]()
#1889 |
Zakorzenienie
|
Skończyłem event w tibii
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1890 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:01.