Moda, która Cię "rozwala" cz.V - Strona 63 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-28, 14:05   #1861
agneshelene
Raczkowanie

Dot.: Moda, która Cię "rozwala" cz.V

Cytat:
Napisane przez szarri Pokaż wiadomość
Ależ ja tego nie kwestionuję, ja po prostu nie mam zielonego pojęcia, kto to do cholery jest
http://angelikasplace.blogspot.com/ to ona? Wychodzi na to, że większość jej ubrań była kupiona przez internet, więc może to dobry wybór. Nie mam telewizora w stolicy, a komputer odmawia odtworzenia nagrania ze strony TVP, czy ona jakoś konkretnie tam gadała?

Edytowane przez agneshelene
Czas edycji: 2012-04-28 o 14:07
agneshelene jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-28, 14:05   #1862
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lakeithia Pokaż wiadomość
http://angelikasplace.blogspot.com/

znalazłam i o dziwo, na pierwszej stronie pod każdym outfitem nie widnieje słowo ZARA.. a 3/4 firm odzieżowych nie znam oO
kilka razy się natknęłam na jej blog i pierwsze co stwierdziłam to to, że jest bardzo ładny, taki dopracowany i widać, że się dziewczyna w to angażuje bardzo. co do ubioru, bardzo kolorowo prawie zawsze - nie jak manekin z Zary no i na moje oko nieźle dopasowuje ciuchy do swojej figury. nie wnikam głębiej, z tego co widać to całkiem wporządku dziewczyna
evvelinek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-28, 14:16   #1863
CruelOrchid
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Osiak Pokaż wiadomość
Rozwala mnie ogólnie chodzenie do szkoły w zakolanówkach i miniówkach( widziałam ostatnio tak ubraną uczennicę gimnazjum na oko), same zakolanówki kojarzą mi się dość hmm, może nie wyzywająco ale nieco prowokacyjnie. Inne hity to bardzo, bardzo krótkie spodenki i rajstopy( klin już widać) i stroje nieadekwatne do pogody( trampki na deszcz, który pada cały dzień a już zwłaszcza białe trampki). I jeszcze bawi mnie sportowa torba plus buty na obcasach.
Odkąd jestem Uk to już nic mnie nie rusza bo tu nawet facet w miniówce to jest norma, a zakolanówki i to jeszcze w bardzo prowokującej wersji z czymś ala pas do pończoch bardzo lubię ale ten klin to była jedna z pierwszych rzeczy która mnie tu zaskoczyła bo jednak zawsze uważałam że jest to coś nieestetycznego:P jak białe babcine majcioszki czy coś w tym stylu. Coś czego się po prostu nie pokazuje, ale tutaj to jest na porządku dziennym. Wydaje mi się że jest to nawet swego rodzaju moda a nie przypadkowe wysunięcie się klina i brak reakcji na to

Coś w stylu pierwszego zdjęcia aczkolwiek większość dziewczyn które ja widziałam miała zwykłe beżowe rajstopy. Tak samo nieciekawie wyglądają moim zdaniem zwykłe samonośne pończochy + szorty. Nie zdziwię się jeśli w PL zrobi się to tak samo popularne.

W zasadzie nie "rozwala" mnie ta moda ale akurat ten element mi się nie podoba...każdy i tak powinien nosić to co mu odpowiada ale podczytuję czasami ten temat i ciekawiłaby mnie reakcja niektórych dziewczyn magicznie przeniesionych na chwilę w piątkowy wieczór do centrum takiego Londynu czy Birmingham bo widzę to mniej więcej tak:P

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg denim-jeans-shorts-tights-Favim.com-152957.jpg (32,9 KB, 130 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg jacket-tights-shorts-wedges-necklace_400.jpg (63,8 KB, 178 załadowań)

Edytowane przez CruelOrchid
Czas edycji: 2012-04-28 o 14:20
CruelOrchid jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-28, 14:25   #1864
lakeithia
Zadomowienie

GG do lakeithia

Cytat:
Napisane przez agneshelene Pokaż wiadomość
http://angelikasplace.blogspot.com/ to ona? Wychodzi na to, że większość jej ubrań była kupiona przez internet, więc może to dobry wybór. Nie mam telewizora w stolicy, a komputer odmawia odtworzenia nagrania ze strony TVP, czy ona jakoś konkretnie tam gadała?
niestety dopuścili ją tylko od 2-3 zdań
lakeithia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-28, 14:43   #1865
malowanareggae
Raczkowanie

Rozwalił mnie dzisiaj w markecie wysolariowany koleś w krótkich spodenkach, całej ROZPIĘTEJ koszuli, sandałach i oczywiście BIAŁYCH skarpetkach sięgających prawie do połowy łydek.
malowanareggae jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-28, 14:55   #1866
smerfetk_a
Żona Gargamel

Cytat:
No maaaam Już ją pokazywałam w wątku tatuażowym Ciekawe, ile osób tym rozwalam (pewnie nie więcej, niż tatuażem z błędem ).
hahahha boski jest!

smerfetk_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-28, 14:56   #1867
dorka1980
Wtajemniczenie

GG do dorka1980

a ja dziś, dokładnie przy 29'C, widziałam dziewczę w zwiewnej sukience i zamszowych kozakach po kolana niemalże
komentarz mojego chłopaka: "za dużo amerykańskich teledysków"
dorka1980 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-04-28, 15:00   #1868
paulinalalala
Zadomowienie

Dobrze, że nie jestem sama, myślałam, że tylko mnie uroda boskiej Szarliz nie powala .

Z super rozwalaczy- jestem w rodzinnym mieście Suwałkach, od 2 lat, może dłużej "borykamy się" z najazdem Litwinów na nasze miasto- półki w sklepach puste hehe . Panie Litwinki wyglądają jak wystrojone Rosjanki, mocny mejkap, fryzury typu "weselne" , a panowie Litwini rzucają polskimi PLN przy kasie, zostawiając napiwki w sklepach spożywczych, pokazując jacy to oni hajsiaści

Słyszałam, że smutek jest odmianą lenistwa.

paulinalalala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-28, 15:45   #1869
szarri
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez smerfetk_a Pokaż wiadomość
hahahha boski jest!
Dziękuję
Cytat:
Napisane przez evvelinek Pokaż wiadomość
kilka razy się natknęłam na jej blog i pierwsze co stwierdziłam to to, że jest bardzo ładny, taki dopracowany i widać, że się dziewczyna w to angażuje bardzo. co do ubioru, bardzo kolorowo prawie zawsze - nie jak manekin z Zary no i na moje oko nieźle dopasowuje ciuchy do swojej figury. nie wnikam głębiej, z tego co widać to całkiem wporządku dziewczyna
Fajny ten blog! Strasznie mi się podoba. Chyba zacznę częściej wpadać - nagonka na Szarliz wreszcie na coś się przydała )
szarri jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-28, 15:55   #1870
Osiak
Zadomowienie

GG do Osiak

Cytat:
Napisane przez CruelOrchid Pokaż wiadomość
Odkąd jestem Uk to już nic mnie nie rusza bo tu nawet facet w miniówce to jest norma, a zakolanówki i to jeszcze w bardzo prowokującej wersji z czymś ala pas do pończoch bardzo lubię ale ten klin to była jedna z pierwszych rzeczy która mnie tu zaskoczyła bo jednak zawsze uważałam że jest to coś nieestetycznego:P jak białe babcine majcioszki czy coś w tym stylu. Coś czego się po prostu nie pokazuje, ale tutaj to jest na porządku dziennym. Wydaje mi się że jest to nawet swego rodzaju moda a nie przypadkowe wysunięcie się klina i brak reakcji na to

Coś w stylu pierwszego zdjęcia aczkolwiek większość dziewczyn które ja widziałam miała zwykłe beżowe rajstopy. Tak samo nieciekawie wyglądają moim zdaniem zwykłe samonośne pończochy + szorty. Nie zdziwię się jeśli w PL zrobi się to tak samo popularne.

W zasadzie nie "rozwala" mnie ta moda ale akurat ten element mi się nie podoba...każdy i tak powinien nosić to co mu odpowiada ale podczytuję czasami ten temat i ciekawiłaby mnie reakcja niektórych dziewczyn magicznie przeniesionych na chwilę w piątkowy wieczór do centrum takiego Londynu czy Birmingham bo widzę to mniej więcej tak:P
O matko, to jest dla mnie straszne
Mnie się szalenie podobają zakolanówki, zwłaszcza w połączeniu z ładnymi nogami i obcasami Jednak uważam że to strój na randkę, wyjście na miasto itp. ale nie do szkoły!

I rozwala mnie jeszcze instytucja "letnich kozaków". Takich ażurkowych, najczęściej białych. I takie zabudowane, ciężkie botki które mają dziurę na palce z przodu- w jaką porę roku się to nosi, tego nie wiem
Stary 2012-04-28, 16:13   #1871
WhiteCherry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lakeithia Pokaż wiadomość
jest już!

http://www.tvp.pl/styl-zycia/magazyn...rnecie/7204653

materiał z dzisiejszego odcinka "Pytanie na śniadanie"
drażni mnie głos tej Faszionelki, nie lubię takich słodziasznych głosików

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-04-28, 16:28   #1872
siarka40
Szef ds. Wymianek

Cytat:
Napisane przez Osiak Pokaż wiadomość
I rozwala mnie jeszcze instytucja "letnich kozaków". Takich ażurkowych, najczęściej białych.
oj, od dawna mysle o zakupie takich "letnich kozakow", fajna sprawa, na typowo wiosenna pogode (czyli nie na dzisiejsza) bardzo fajne urozmaicenie ałtfitu .
Stary 2012-04-28, 16:33   #1873
makeupnotwar
Wtajemniczenie

na mnie żadna z pań nie zrobiła wrażenia chyba założę w końcu bloga modowego... jakby coś to liczę na solidne obgadywanie na tym wątku, więcej wejść będzie hehe

makeupnotwar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-28, 16:34   #1874
6roove
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez siarka40 Pokaż wiadomość
oj, od dawna mysle o zakupie takich "letnich kozakow", fajna sprawa, na typowo wiosenna pogode (czyli nie na dzisiejsza) bardzo fajne urozmaicenie ałtfitu .
mnie tez się podobają, w ogole lubię widok kozaki plus gole nogi, dla mnie to wygląda bardzo fajnie

Angelica bardzo mi się spodobała, fajne ma filmiki na blogu, jest taka pozytywna

6roove jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-28, 17:05   #1875
Olkaaaa_s
Zakorzenienie

Szarliz w wersji "video" wygląda dużo lepiej niż na zdjęciach

Stanę w obronie zakolanówek, bo ja je uwielbiam Mam kilka par i już szykuje się na parę innych. Nie uważam, żeby wyglądała wyzywająco- zwykle zakładam do nich rozkloszowane spódniczki, baleriny i stonowaną górę. Nawet moja siostra(czołowy krytyk mojego stylu :-P) powiedziała mi ostatnio, że korzystnie wyglądam w takim zestawie
Olkaaaa_s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-28, 18:04   #1876
owieczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dorka1980 Pokaż wiadomość
a ja dziś, dokładnie przy 29'C, widziałam dziewczę w zwiewnej sukience i zamszowych kozakach po kolana niemalże
komentarz mojego chłopaka: "za dużo amerykańskich teledysków"
Ja też noszę takie kozaki bo inaczej moje łydki wołają o pomstę do nieba - poza tym lubię takie teksańsko-amerykańskie klimaty, daje to całej stylizacji takiej nonszalancji.

Cytat:
Napisane przez siarka40 Pokaż wiadomość
Ja też się na takie skusiłam, skórzane z dziurkami i wcale nie jest jakoś strasznie gorąco - na pewno podobnie się poci jak w plastikowych balerinach z pseudoskórki.
Cytat:
Napisane przez Magdallen Pokaż wiadomość
Ja wczoraj tak po prostu założyłam sobie biały t-shirt, czarną spódnicę i czarne jazzówki. Nic niezwykłego, taki codzienny zestaw, bez żadnego zastanawiania się. A gdy spotkałam się z TŻ widzieliśmy tłumy maturzystów. Aż się głupio czułam, że wszyscy są prawie identycznie ubrani, jak ja. Raczej nie widziałam za to żadnych dziewczyn ubranych na prawdę elegancko np. w elegancką białą koszulę + ciemną spódnicę. Może teraz jest takie założenie, że jak jest elegancka koszula, to już muszą być do niej legginsy, a jak spódnica, to tylko z białym t-shirtem lub bokserką
W sumie to trochę rozumiem, bo dla mnie również na maturze najważniejsza była wygoda, dlatego zakładałam głównie sukienki - nie krępują ruchów w ramionach ani w biodrach, żakiet można szybko zdjąć. Ale fakt jest faktem że powoli zaczyna brakować miejsc i okazji gdzie można ubrać się naprawdę wystrzałowo elegancko bez głupich komentarzy "a ty co się tak wystroiłaś". Wszyscy chodzą w sukienkach z New Yorkera na wesela, w t-shircie do teatru...
Stary 2012-04-28, 19:15   #1877
makeupnotwar
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez owieczkaa Pokaż wiadomość
Ja też noszę takie kozaki bo inaczej moje łydki wołają o pomstę do nieba - poza tym lubię takie teksańsko-amerykańskie klimaty, daje to całej stylizacji takiej nonszalancji.

Ja też się na takie skusiłam, skórzane z dziurkami i wcale nie jest jakoś strasznie gorąco - na pewno podobnie się poci jak w plastikowych balerinach z pseudoskórki.

W sumie to trochę rozumiem, bo dla mnie również na maturze najważniejsza była wygoda, dlatego zakładałam głównie sukienki - nie krępują ruchów w ramionach ani w biodrach, żakiet można szybko zdjąć. Ale fakt jest faktem że powoli zaczyna brakować miejsc i okazji gdzie można ubrać się naprawdę wystrzałowo elegancko bez głupich komentarzy "a ty co się tak wystroiłaś". Wszyscy chodzą w sukienkach z New Yorkera na wesela, w t-shircie do teatru...
a co jest złego w chodzeniu na wesela w sukienkach z sieciówek? bo lepsze były te koszmarki z tafty co królowały niepodzielnie jeszcze parę lat temu?

http://szafa.pl/c2652008-sukienka-bo...e-z-tafty.html
http://szafa.pl/c6441996-piekna-wiec...ka-syrena.html

makeupnotwar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-28, 19:32   #1878
paulinka1128
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez paulinka1128 Pokaż wiadomość
Mieszkam we wloszech i rozwala mnie, ze wszyscy musza miec cos markowego nawet jak ich nie stac.
Na miescie 80%dziewczyn ma torebke L&V lub guess (zwlaszca stare modele co nie kosztuja duzo ale marka jest), wszyscy nosza okulary Ray ban, Armani itd.
Ja jako nigdy sie nie interesowalam markowymi ciuchami, poprostu kupuje to co mi sie podoba (czasami z chinskiego marketu i czasami z markowego sklepu) ale odkad tu jestem sama zaczynam powoli zwrac uwage na markowe ciuchy co bardzo mi sie nie podoba.
odnosnie mojej wczorajszej wypowiedzi.
Dzisiaj wychodze z domu....staje na swiatlach.....patrze na `przeciwna strpne ulicy i widze cztery kobiety.......wszystkie cztery w prawie indentycznej torebce L&V.... ija sie pytam gdzie jest sens wydawania sporawych pieniedzy na torebke co maja prawie wszyscy :conf used:

az zrobilam wam foto
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Torino-20120428-00083.jpg (107,7 KB, 547 załadowań)
Stary 2012-04-28, 19:36   #1879
mm444
Władca Wizażu

Treść usunięta
mm444 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-04-28, 19:44   #1880
ladymoonn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mm444 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
z tego co kiedyś opowiadał mi pewien włoch, to oni kupują prawdziwe, nic to, że ich nie stać, trzeba mieć!

ladymoonn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-28, 19:46   #1881
szarri
Wtajemniczenie

Też mam foto mojego dzisiejszego rozwalacza Oczywiście Brytol, tylko oni są tacy pogrzani

Plus dziewczę, oczywiście w miętowych rurkach, człapiące w taaaakich szpilach, że całym ciałem biedne balansowało, żeby jako-tako w tym iść
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 02.jpg (59,4 KB, 528 załadowań)
Stary 2012-04-28, 19:49   #1882
paulinka1128
Zadomowienie

Cytat:
Treść usunięta
wiekszosc z tego co widze to oryginaly, wiesz obciach chodzic z podrobka, poza tym dobre podrobki tez nie sa tanie.

(poza tym noszenie podrobek jest karalne i jak sie nie ma certyfikatu autentycznosci mozna dostac kare, nie slyszalam nigdy aby ktos dostal ale teoretycznie tak jest)
Stary 2012-04-28, 19:52   #1883
PaulinaMigotka
Zakorzenienie

Cytat:
Też mam foto mojego dzisiejszego rozwalacza Oczywiście Brytol, tylko oni są tacy pogrzani

Plus dziewczę, oczywiście w miętowych rurkach, człapiące w taaaakich szpilach, że całym ciałem biedne balansowało, żeby jako-tako w tym iść
Fajnie masz w tym Krakowie. Kiedyś wybrałam się z mamą na weekend i prawie pół dnia przesiedziałysmy na rynku obserwując ludzi. Ile dziwnych okazów spotkałyśmy, a pod pomnikiem ni z tego ni z owego zaczął śpiewać chór z Hiszpanii

Instagram http://instagram.com/paulinamigotka
PaulinaMigotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-28, 20:10   #1884
szarri
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez PaulinaMigotka Pokaż wiadomość
Fajnie masz w tym Krakowie. Kiedyś wybrałam się z mamą na weekend i prawie pół dnia przesiedziałysmy na rynku obserwując ludzi. Ile dziwnych okazów spotkałyśmy, a pod pomnikiem ni z tego ni z owego zaczął śpiewać chór z Hiszpanii
No wiem, że fajnie Wczoraj mój chłop widział kilku panów w kiltach próbujących wspiąć się na znak drogowy. Szczególnie właśnie Brytyjczycy się wyróżniają (panowie na plus, panie na minus przeważnie). Dziś na rynku widziałam dwie panie ubrane IDENTYCZNIE w czerwone topy i jakieś beżowe spodnie, panie na oko pod sześćdziesiątkę. Zresztą dziś sama trochę wzbudzałam sensację, bo popylałam boso po centrum (znad rzeki pod Wawelem na Starowiślną, jeśli ktoś się orientuje w topografii miasta . Buty mnie obtarły, a M. jakoś mnie nie chciał nosić na rękach ).
Stary 2012-04-28, 20:13   #1885
owieczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez makeupnotwar Pokaż wiadomość
a co jest złego w chodzeniu na wesela w sukienkach z sieciówek? bo lepsze były te koszmarki z tafty co królowały niepodzielnie jeszcze parę lat temu?

http://szafa.pl/c2652008-sukienka-bo...e-z-tafty.html
http://szafa.pl/c6441996-piekna-wiec...ka-syrena.html
Nic nie jest złego, tylko ostatnio słyszę, że nie wolno założyć nic innego niż skromną sukienkę z sieciówki żeby "nie przyćmić panny młodej". A chodziło mi o eleganckie, strojne suknie, nie koszmarki z tafty (nie wiem dlaczego je akurat przytoczyłaś). I prawda jest taka że jedynie na własną studniówkę można się bezkarnie odstawić a i to już rzadko.
Stary 2012-04-28, 21:09   #1886
szarri
Wtajemniczenie

Cytat:
Nic nie jest złego, tylko ostatnio słyszę, że nie wolno założyć nic innego niż skromną sukienkę z sieciówki żeby "nie przyćmić panny młodej". A chodziło mi o eleganckie, strojne suknie, nie koszmarki z tafty (nie wiem dlaczego je akurat przytoczyłaś). I prawda jest taka że jedynie na własną studniówkę można się bezkarnie odstawić a i to już rzadko.
Ja się bardzo cieszę, że dziewczyny przystopowały z tymi "strojnymi" kiecami - na mojej studniówce było to samo, zresztą u mojego M. też. Aczkolwiek sądzę, że to kwestia zmieniających się gustów ORAZ dostępności (w sensie - kosztu), bo nie spotkałam się nigdy z kwestią "przyćmiewania panny młodej" w kontekście innym, niż biała/bardzo jasna sukienka. To drugie zresztą jest po prostu elementem naszej kultury - nie przychodzi się na wesele w białej sukience (i zasadniczo w czarnej też nie), tak samo jak nie pierdzi się publicznie, nie obnaża genitaliów na ulicy itd.
Stary 2012-04-28, 21:16   #1887
mm444
Władca Wizażu

Treść usunięta
mm444 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-28, 21:32   #1888
siarka40
Szef ds. Wymianek

Cytat:
Napisane przez makeupnotwar Pokaż wiadomość
na mnie żadna z pań nie zrobiła wrażenia chyba założę w końcu bloga modowego... jakby coś to liczę na solidne obgadywanie na tym wątku, więcej wejść będzie hehe
zakladaj, po znajomosci mozesz liczyc na nasza wysoka obgadywalnosc. nie umknie nam zaden Twoj ałtfit, z luboscia bedziemy wklejac tutaj fotki z Twego bloga i bezlitosnie objezdzac niedoprasowane skarpetki i insze takie.

Cytat:
Napisane przez 6roove Pokaż wiadomość
mnie tez się podobają, w ogole lubię widok kozaki plus gole nogi, dla mnie to wygląda bardzo fajnie
wg mnie tez. no i przy takich kozakach moge poszalec z dlugoscia spodnicy/sukienki^^.

Cytat:
umowmy sie, ze przy 30 stopniach pewnie jest w nich goraco (ale praktycznie w kazdym obuwiu wtedy jest), jednak na jakies 20 stopni, czy troche wiecej, spokojnie bym sie w kozakach "letnich" widziala.
Stary 2012-04-28, 21:32   #1889
Olkaaaa_s
Zakorzenienie

Cytat:
To drugie zresztą jest po prostu elementem naszej kultury - nie przychodzi się na wesele w białej sukience (i zasadniczo w czarnej też nie), tak samo jak nie pierdzi się publicznie, nie obnaża genitaliów na ulicy itd.
Idealne porównanie

Co do okazów z Krakowa: kiedyś widziałam Brytyjczyków(sądząc po akcencie), którzy nad ranem poganiali kolegę, ubranego w różowe legginsy i podkoszulek bieliźniany w stylu "cześć, mam na imię Ania, też mam 12 lat"

Odnośnie studniówek Moja mama miała w tym roku studniówkę i oglądałyśmy razem płytę jej klasy. Jedna z uczennic- różowa blondynka o dość dużej tuszy i wybitnym biuście- została uwieczniona przez kamerzystę w dwóch momentach:
a)kiedy gorset jej różowej sukienki wbija się w plecy
b)kiedy gorset jej różowej sukienki jest na wysokości jej sutków

Zdecydowanie wyróżniała się strojem na tle koleżanek, których stroje były stonowane i (przeważnie) gustowne
Olkaaaa_s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-28, 21:37   #1890
szarri
Wtajemniczenie

Cytat:
Treść usunięta
No wiesz, dla niektórych całowanie się z języczkiem w autobusie to norma, więc

Ja na wesela raczej nie chadzam, ale ostatnio musiałam, bo ślub brał kuzyn, więc bliska rodzina - znalazłam odpowiednią sukienkę w sieciówce właśnie (Orsay) Na dwie studniówki (moją i M.) takoż, w Monnari i w Camaieu. Żadna z nich IMHO nie nadaje się do chodzenia na co dzień, są odpowiednie na takie właśnie wyjścia, więc już się najeżyłam Zresztą w ogóle nie przeszkadzałyby mi (gdybam, bo się z tym nie spotkałam) dość codzienne sukienki na weselu - naprawdę lepsze to, niż suknia z gorsetem w kolorze mieniącego się na złoto bordo, a do niedawna takie właśnie były studniówkowo/weselne trendy.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości