|
|
#1861 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Moda, która Cię "rozwala" cz.VI
Cytat:
rozwalają mnie pewne rzeczy i zachowania bez względu na szerokość geograficzną. to, że nie podobają mi się majtkoszorty w środku miasta nie sprawi, że będąc w Londynie, Tokio, Nowym Jorku, Wyspach Wielkanocnych ... (wpisz co chcesz) nagle mnie to zachwyci, bo zobaczę kogoś w piżamie i emu na zakupach.
|
|
#1863 |
|
Ha ha ha ha ha
|
|
|
#1864 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Teraz kolej na asymetryczne szpilki, jedna dłuższa, druga krótsza.
|
|
#1865 |
|
Ha ha ha ha ha
|
Szukając czegoś na ten temat trafiłam na
http://www.comedycentral.pl/gsp/images/2dres.jpg
|
|
#1866 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:09 ---------- Poprzedni post napisano o 18:03 ---------- Cytat:
Szorty z wyciętym tyłkiem są moim skromnym zdaniem w ogóle nieodpowiednie do pokazywania się publicznie. Tak samo jak spódniczka, która przykrywa tylko pół tyłka. I dla mnie to zawsze będzie w złym guście. A jak ktoś ma inny, jego sprawa, tyle że tu mówimy o tym, co nam się nie podoba.
|
|
#1867 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1868 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Pamiętam, że zawsze pilnowało się, by watek miał smak. Żadnego wylewania jadu i personalnych wycieczek... raczej fotki wystających przez przezroczyste leginsy podpasek nakręcały wątek. Cytat:
Cruel, byłam pewna takiej własnie reakcji na Twoje słowa, że jesteś w UK. Zawiść, zazdrość i małomiasteczkowość. Ale myslę, że jest wiele wizażanek, które wejdą, poczytają... i zastanowią się, czy same nie sa zbyt niemiłe i okrutne i czy właśnie tak nie widzą ich inni, czy przez to nie tracą przyjaciół. Może na chwilę przystaną, pomyślą i popracują nad sobą, co by nie skończyć jak te tutaj... Edytowane przez Tor_Zireael Czas edycji: 2012-08-22 o 20:52 |
||
|
|
|
#1869 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zresztą to trochę nie fair-wszystkie jak jeden mąż czepiacie się uogólnienia, ale dziewczyny piszące na tym wątku macie za grube, brzydkie laski niewychodzące z domów, bo i po co. |
|
|
|
|
#1870 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Małomiasteczkowość...
Tak, Tor, a Twoje posty z kolei są przesycone klasą i ociekają bijącą z Ciebie pokorą. Ty sama za to jesteś posągiem piękna wewnętrznego... Jesteś na szarym końcu wśród tych, którzy powinni pouczać (jesteś znana od pewnego momentu na wizażu raczej jako awanturnica), więc może dajmy spokój i niech już żadna strona się nie wypowiada ![]() Kto da zdjęcie podpaski? |
|
|
|
#1871 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tor - jeśli uderzasz w moich przyjaciół i ich możliwą utratę, to najpierw zastanów się nad swoimi, bo widocznie nie jesteś aż tak idealna na jaką się kreujesz, jeśli później przydarzają Ci się wspomniane - problemy w raju ;-) i kto lepiej skończył? może czas popracować najpierw nad sobą, a później umoralniać resztę? my tu o majtkoszortach, a ty wyjeżdżasz z jakimiś problemami egzystencjalnymi.
sun goes down Edytowane przez WhiteCherry Czas edycji: 2012-08-22 o 21:00 |
|
|
|
|
#1872 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powiedz mi czego tu zazrośćić? Serio się pytam bo nie wiem Twoich kłopotów w raju?
Edytowane przez Lady in Blue Czas edycji: 2012-08-22 o 22:03 |
||
|
|
|
#1873 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Mi się jakoś podobają, a dopóki mi nic nie obwisło to sobie mogę ponosić ![]() http://ladyswaga.blogspot.com/ Ładną ma pupę i mówię to jako dziewczyna |
|
|
|
|
#1874 |
|
Pełzanie
|
ja tam lubie uliczne rozwalacze, przynajmniej jest się z czego pośmiać. Zresztą wydaje mi się, że sama rozwalam wiele osób. a mimo tego, że mam w pracy prawie samych facetów, to nie obywa się bez komentarzy " ale masz sandały sado maso" ale masz żylaste stopy", "czemu nosisz trampki do pracy" - a ja myślałam, że faceci to nie rozróżniają części garderoby, tylko paczą na całokształt. Zresztą to co dzisiaj rozwala może być jutro normą. żałuje tylko, że w moim mieście nie widziałam jeszcze kobit w rajstopach zamiast spodni - to chyba domena większych miast.
Tor_Zireael, jesteś fanką Sapkowskiego? |
|
|
|
#1875 |
|
Zakorzenienie
|
No to oczyszczając atmosferę napiszę o rozwalaczce Spotkanej w sklepie
ładna, zgrabna, młoda dziewczyna, zadbana, z okiem podkreślonym w sukience, ogólnie można by powiedzieć ok, ale. No właśnie ale... Spod sukienki (czarnej) wystawał biustonosz w zasadzie ze wszystkich stron. Nic, że był granatowy, miał doczepione białe przybrudzone ramiączka, ale pod pachą widać było, wychodzącą fiszbinę wbijająca się w ciało. Nie rozumiem, na prawdę jak tak można? Zakupy żywnościowe "zdrowe", torba z zakupami z douglasa i wszystko niby super, niby o siebie dba, ale jednak niezupełnie. Takie to trochę "dziadowskie".
|
|
|
|
#1876 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Raczej inteligentne odpowiedzi z domieszką ironii (Która jest usprawiedliwiona, ponieważ postawa CruelOrchid w pierwszym poście była trochę wyniosła.).Znowu przyszłaś ośmieszać się?
|
|
|
#1877 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I równie duże wyczucie dramatyzmu. Może scenariusze filmowe zacznij pisać. Np. coś w tym guście: piękna i zdolna dziewczyna zaczyna prowadzić modowego bloga, wyjeżdża za granicę (czy w odwrotnej kolejności) i już zdawalo by się, prawie osiąga szczyt a tu stado zawistnych brzydul z małych miasteczek rzuca jej kłody pod nogi. Na szczęście na ratunek śpieszą jej przyjaciółki blogerki i wszystko kończy się dobrze. Na koniec dostaje zaproszenie na faszyn łik, Lagefeld projektuje dla niej leginsy, a złe forumowiczki zostaja wyrzucone z wizażu.
|
|
#1878 |
|
Zakorzenienie
|
Odbiegając od tematu: powoli zaczyna mnie drażnić słowo "indygo"
Rok temu był wszechobecny kobalt, wcześniej chaber, a teraz indygo. Jeszcze pół bidy, jeśli ktoś naprawdę widzi różnicę między tymi kolorami, ale w większości przypadków jest jak z miętą - co pastelowozielone to na pewno miętowe I tak będą wisiały w jakimś sklepie dwa sweterki w różnych odcieniach niebieskiego, ale i tak obowiązuje termin "indygo" bo inaczej nie będą modne
|
|
#1879 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1880 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Większość Byrytjek raczej słynie z kiepskiego gustu, a dziewczyny zareagowały na ten kiepski tekst w jedyny możliwy sposób. To raczej Ty powinnaś popracować nad sobą, jeżeli chcesz aby wizażanki nabijały Ci wejścia na blogu, a przecież o to chodzi, prawda? Poza tym jest to wątek o tym, co się nie podoba, a nie odwrotnie. Nie każdy musi lubieć epatowanie golizną i nie musi to od razu oznaczać zazdrości o figurę jej właścicielki...
|
|
|
|
|
#1881 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Istnieje też takie pojęcie jak wyparcie ![]() Jest też coś takiego jak nieświadomość... |
|
|
|
|
#1882 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jest też coś takiego jak upierdliwość...
|
|
#1883 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1885 | |
|
Zakorzenienie
|
Tor, do tej swojej śmiesznej listy dodaj punkt "nabrać dystansu do siebie"
I bardziej popracuj nad punktem 20 Punkt 16 ewidentnie ci nie wychodzi skoro przyłazisz tu i wylewasz swoje żale
Edytowane przez Lady in Blue Czas edycji: 2012-08-23 o 09:50 |
|
|
|
|
#1886 |
|
Ha ha ha ha ha
|
I chamstwo.
|
|
#1887 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Tor, też nas cieszy, że owo wyparcie stosujesz. Zarzuć fotką podpaski w legginsach
![]() Btw - jestem ciekawa czy dalej panuje trend "dół czarny, góra biała! co z tego, że stringi i stanik! przecież kolory >>na galowo!<<" Przekonamy się już za 1,5 tygodnia
|
|
|
|
#1888 | ||||||
|
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ---------- Cytat:
|
||||||
|
|
|
#1889 | |
|
BAN stały
|
Chyba za bardzo sobie schlebiasz Lady in Blue. Nie wywołujecie u mnie najmniejszej reakcji, bo ani te wrzuty inteligentne, ani przemyślane, ani celne... ot zwykłe chamstwo, a że dziś się byczę i dopiero na czternastą mam kosmetyczkę, to zaglądam z ciekawości poczytać te głupoty.
Jak bardzo byście się nie starały, wywołujecie na mojej twarzy już tylko uśmiech politowania. I piszcie do woli o mojej "głupocie", "chamstwie", "małomiasteczkowości" . Ciekawie się czyta takie wymysły. Szczególnie, że pisząc to co piszecie... piszecie wyłącznie o sobie, a ktoś, kto to z boku czyta łapie się za głowę. Bo to szokuje i zniesmacza... później zaczyna bawić, bo w końcu ludzka tępota i ograniczenia zawsze wzbudzają śmiech. Cytat:
Edytowane przez Tor_Zireael Czas edycji: 2012-08-23 o 12:48 |
|
|
|
|
#1890 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:38.

Bo nigdzie nie pisałam o reszcie świata, nie pisałam także że UK to stolica mody ( a nawet powiedziała bym że tolerancja tutaj mocno nadwyręża wizerunek tubylców ) i nie zarzucałam wam zaściankowości( tylko zauważyłam że tutaj można potkać takie okazy że gołe pośladki to jest pikuś ). Jak ktoś tu ma kompleks to niestety nie Ja bo nie Ja wyskoczyłam od razu z grabiami
... (wpisz co chcesz) nagle mnie to zachwyci, bo zobaczę kogoś w piżamie i emu na zakupach.

Nowa moda?

Tak, Tor, a Twoje posty z kolei są przesycone klasą i ociekają bijącą z Ciebie pokorą. Ty sama za to jesteś posągiem piękna wewnętrznego... Jesteś na szarym końcu wśród tych, którzy powinni pouczać (jesteś znana od pewnego momentu na wizażu raczej jako awanturnica), więc może dajmy spokój i niech już żadna strona się nie wypowiada
Raczej inteligentne odpowiedzi z domieszką ironii (Która jest usprawiedliwiona, ponieważ postawa CruelOrchid w pierwszym poście była trochę wyniosła.).

coś w tym jest!