Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. XI - Strona 63 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-09-07, 18:38   #1861
magdaef
Zadomowienie

GG do magdaef
Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. XI

Aerien, gratuluję udanej wizyty! Cieszę się razem z Tobą

Ale Was dziewczyny wzięło na wspomnienia U mnie na studniówce, to szczerze mówiąc trend się kompletnie odwrócił...Było kilkanaście dziewczyn w długich sukniach, ale większość nie tyle w krótkich co...z dupskiem na wierzchu Moim zdaniem jednak nie wypada, w końcu to bal i uroczystość szkolna.

Wklejam Wam nasze zdjęcie - wyglądałam koszmarnie i żal mi było siebie samej, jak wychodziłam z domu Chyba nigdy wcześniej i nigdy później tak mnie nie skrzywdził fryzjer
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg studniówka.jpg (91,4 KB, 65 załadowań)
Stary 2012-09-07, 18:40   #1862
peperonik
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aerien83 Pokaż wiadomość
I już po wizycie.

Miałam dziś usg III trymestru, czyli wszystkie pomiary, sprawdzanie tętna, pępowiny, wszystko w normie, płeć po raz kolejny potwierdzona , nawet z usg córcia tydzień starsza. Waży 1656g.

Widziałam buźkę Niby 2d ale tak wyraźnie było widać oczęta, nosek, usta i bródkę Jestem zakochana Sprawdził czy z usteczkami wszystko ok i jest ok. Ta bródka to po prostu sama słodycz mówię Wam I poliki przesłodkie aaaa

Na infekcję dostałam jakieś globulki.

No i pytałam o cc, i nie powiedział nie Światełko w tunelu, jestem przeszczęśliwa.

Następna wizyta 29 września, wyjątkowo w sobotę.

Wciąż nie mogę się otrząsnąć po tej wizycie, byłam taka jakaś zdenerwowana. Ale szczęśliwa jestem jak nie wiem co

Today kurcze szkoda że bez usg
emylka brawa za wyniki

A jak inne wizytujące dziś dziewczyny?
super ,ze wizyta udana
Cytat:
Napisane przez ImmortalWoman Pokaż wiadomość
super!

ja tez po wizycie:
W sumie to nic specjalnego nie powiedział.... posłuchaliśmy serduszka zważył +2 kg i ciśnienie zmierzył... nadal mam lekka anemię, ale nie jest aż tak źle... Zdenerwował mnie strasznie bo "przeoczył" ostatnio zalecenie badania glukozy i antygenu HBS i wielce zdziwiony że to nie jest zrobione. Jak to określił: jego zanidbanie.... a czego on nie zaniedbuje... denerwuje mnie już ten lekarz wogóle po tej wizycie jakiegos dołka złapałam
kochana badania nadrobisz,a zadnych zlych wiesci nie ma i to najwazniejsze moj tez ostatnio jakis spiacy chyba,bo sama sie o glukoze upomnialam , dzieki Wam tu na forum zreszta
jak to trzeba sie kurde na wszystkim znac! gdyby nie Wy to by czlowiek juz dawno sie w tej ciazy zgubil
Powiem Wam,ze sporo informacji z wczorajszej sr juz znalam z forum i tylko sie potwierdzaly. Jestescie niezastapione
Za tydzien moze juz kupimy meble do pokoiku malej i jej pomalujemy i wyszykujemy jestesmy tylko od kolezanki z samochodem uzaleznieni,zeby nas z ikei przywiozla z komodami i fotelem i bierzemy sie do dziela. Dzwonila mama,ze przysle po weekendzie kase na mebelki
Lece z psami.
ps.
perelko sliczna sukienke znalazlas,czy mozesz link podrzucic,bo chcialam sie w cenach zoientowac,bo wlasnie w tym stylu chce kiecke

Edytowane przez peperonik
Czas edycji: 2012-09-07 o 18:42
peperonik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-07, 18:41   #1863
Sola1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez peperonik Pokaż wiadomość
:

kolezanka rodzila na Madalinskiego, a nawet dwie,ale jedna to ma tam przyjaciolke ginekolog, wiec jej cesarke robila (miala wskazania,jakies torbiele) no to wiadomo,ze super opinie miala po, a druga juz bez znajomosci, to do porodu bardzo zadowolona, porod sredni,ale to przez komplikacje,bo personel stanal na wysokosci zadania, a po porodzie jej sie nie podobalo,bo uwaza,ze troche juz ja olali,jak urodzila i tyle wiem, ale jak wiemy wszystko zalezy od ludzi i ich humoru na dana chwile.
Ja mam wrażenie, że ogólnie o ile w większości szpitali kobiety raczej nie skarżą się na opiekę podczas samego porodu to takie olewanie jest zwykle po porodach. Ale nawet jak się opłaci położną do porodu to potem i tak trzeba dodatkowo płacić za każde 12 h opieki ( u nas chyba ok. 400 zł - 500 zł).
Jeśli chodzi o samą opiekę położnej to różnica polega na tym, że jak się zapłaci to ma się jedną położną od początku do końca porodu, a jak nie - to jak kończy się zmiana ( koniec pracy) to przychodzi nowa. Położna nam mówiła - czy płacimy czy nie to tak naprawdę opieka niczym się nie różni poza tym wyżej ( nie powinna przynajmniej). Jak to jest w praktyce to zobaczymy
Sola1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-07, 18:43   #1864
madzius90
Zakorzenienie

Ja studniówkę miałam spapraną przez mojego ówczesnego chłopaka- swoją drogą niedoszłego (całe szczęście ) męża
Później musiałam się za niego wstydzić w szkole, bo przecież na studniówce, nie dość, że były dziewczyny z mojej klasy ze swoimi partnerami, to jeszcze chłopaki z technikum, z którymi miałyśmy studniówkę, to jeszcze nauczyciele i rodzice, którzy nas "pilnowali"
madzius90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-07, 18:43   #1865
Swarovska
Zadomowienie

o mamusiu! znowu nowy wątek

Witajcie
Miałam dzisiaj wizytę u ortopedy, i mam wskazania do cc cięcia wpisał mi to w kartę ciąży chociaż byłam pewna, że nie będzie żadnych przeciwwskazań do porodu naturalnego, bo mam "tylko" wypukline na krążku między kręgowym i czasem bóle kręgosłupa z tego powodu, zapytałam się go czy nie lepiej byłoby rozwiązać moją ciąże poprzez cc, a on bez problemu wpisał mi to do karty.
Bardzo się cieszę z cesarki, może to dla niektórych z was dziwne ale nie chciałam rodzić naturalnie i każda z nas powinna mieć wybór jak chce urodzić...
Swarovska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-07, 18:44   #1866
Sola1
Zakorzenienie

Cytat:
super ,ze wizyta udana

Za tydzien moze juz kupimy meble do pokoiku malej i jej pomalujemy i wyszykujemy jestesmy tylko od kolezanki z samochodem uzaleznieni,zeby nas z ikei przywiozla z komodami i fotelem i bierzemy sie do dziela. Dzwonila mama,ze przysle po weekendzie kase na mebelki
Lece z psami.
ps.

Super My też niedługo bierzemy za zakupy Nie mogę się doczekać
Sola1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-07, 18:46   #1867
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magdaef Pokaż wiadomość
Ale Was dziewczyny wzięło na wspomnienia U mnie na studniówce, to szczerze mówiąc trend się kompletnie odwrócił...Było kilkanaście dziewczyn w długich sukniach, ale większość nie tyle w krótkich co...z dupskiem na wierzchu Moim zdaniem jednak nie wypada, w końcu to bal i uroczystość szkolna.
To już przesada
U nas była taka jedna- ale ona była partnerką chłopaka z technikum
Pamiętam, jak się trzęsła jak osika z zimna i cycki na wierzchu, wszyscy patrzyli na nią jak na kosmitkę

Ja miałam sukienkę do kolana, ale nie mam jakiegoś normalnego zdjęcia na laptopie, żeby pokazać

Cytat:
Wklejam Wam nasze zdjęcie - wyglądałam koszmarnie i żal mi było siebie samej, jak wychodziłam z domu Chyba nigdy wcześniej i nigdy później tak mnie nie skrzywdził fryzjer
Jak dla mnie wyglądałaś ślicznie

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-09-07, 18:49   #1868
ausente
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez madzius90 Pokaż wiadomość
Ja studniówkę miałam spapraną przez mojego ówczesnego chłopaka- swoją drogą niedoszłego (całe szczęście ) męża
Później musiałam się za niego wstydzić w szkole, bo przecież na studniówce, nie dość, że były dziewczyny z mojej klasy ze swoimi partnerami, to jeszcze chłopaki z technikum, z którymi miałyśmy studniówkę, to jeszcze nauczyciele i rodzice, którzy nas "pilnowali"
u mnie byly przeboje ze studniówką. Bo ja mialam w ogole nie isc bo nie chcialam, zdecydowalam sie 2 tygodnie przed ,że ide i akurat kolega zrezygnowal i wskoczylam na jego miejsce. . Ale co do partnera... to mój się w dzień studniówki zmienił w sumie dobrze ze ten poszedl, po studnióce zaczął byc mym "mezczyzna" na miesiac czasu A dzien przed studniówka poszłam na impreze z której wrocilam o .... 10 rano ;/ i u fryzjera zasnelam. A swoja droga zje... mi moja wizje fryzury i mi sie nie podobal moj irokez
a ja tez sie modlilam tylko o to zeby ten moj partner nie zrobil mi tam jakiegos przypalu ;/ ale naszczescie nie bylo zle, procz tego ze dyrektora wyslala nasza wychowaczynie do nas ze ma nam zabrac wodke. Ale ze ja bylam z nia na TY to pow tylko ze mamy ja schowac
30.11.2012 r. - godz. 18:35 ,60 cm i 3800 g szczęścia

ausente jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-07, 18:49   #1869
Pani_Jasiowa
Zakorzenienie

Gratuluję wizyt dziewczynki!

Ja tez juz po swojej: Z Młodym wszystko ok, lekarz nie mógł go zważyc, zmierzyć bo mały szalał i sie nie dało, pieron jeden Ale jest słodki te rączki i nożki Szyjka długa i zamknięta.

Rozmawiałam o cc i wystraczyło jego spojrzenie i juz wiedziałam na co się zanosi. Nie popiera i nie zrobi, chyba ze w trakcie coś sie wydarzy i będzie trzeba. Jak powiedział :Ma pani szeroką miednicę i tam na dole wszystko ok, że nie ma przeciwwskazań do sn/, nic tylko dzieci rodzić pani moze:

Jestem niepocieszona

P

Szymonek
Pani_Jasiowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-07, 18:50   #1870
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ausente Pokaż wiadomość
wygodnie Ci było w długiej ? bo mi juz pozniej nie bardzo
nie liczac tego ze buty sciaglam juz po godzinie studniówki i bylam w nich pozniej raz, to do drugiego bloku szlam chyba 15 min
a gdzie ty do licuem chodzilas?
hmm tak sobie ;P ale buty to mnie obgniotły niemiłosiernie
ja do herberta chodziłam
Cytat:
Napisane przez Today_Tommorow Pokaż wiadomość
MiciaKicia powiem Ci ze Twoj TZ jest troszke podobny do mojego M. (oczywiscie jak byl troszke mlodszy)

MiciaKicia & austene slicznie dziewuszki wygladalyscie, ja juz mojej studniowki nie pamietam, hehe bo bylam chyba z 3 godz tylko i wybylam w takiej sukni na balety pamietam. Ubaw byl jak nic
haha no widzisz już któraś z kolei mi pisze, że mój do kogoś podobny
Cytat:

no co Ty? czemu koszmarnie? wez wez
Cytat:
Napisane przez Swarovska Pokaż wiadomość
o mamusiu! znowu nowy wątek

Witajcie
Miałam dzisiaj wizytę u ortopedy, i mam wskazania do cc cięcia wpisał mi to w kartę ciąży chociaż byłam pewna, że nie będzie żadnych przeciwwskazań do porodu naturalnego, bo mam "tylko" wypukline na krążku między kręgowym i czasem bóle kręgosłupa z tego powodu, zapytałam się go czy nie lepiej byłoby rozwiązać moją ciąże poprzez cc, a on bez problemu wpisał mi to do karty.
Bardzo się cieszę z cesarki, może to dla niektórych z was dziwne ale nie chciałam rodzić naturalnie i każda z nas powinna mieć wybór jak chce urodzić...
ooo hej

ja na studniówce bnyłam z moim już ex, z ktrym miałam brać ślub 29.10.2011

Kroimy: 2016(?)
MiciaKicia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-07, 18:53   #1871
Lonia89
Raczkowanie

Ja to nie mam zjdec na kompie bo mi mój usunał;p bo były ztamtym chłopem ;/ i mam tylko te co dostalismy od fotografa i jeszcze płyte na okładce której umiescił mnie i byłego normalnie jak slubne, tak kazdy był niezadwolony z tej okładki ze masakra;/

12.01.2008 - nasz początek*
28.07.2010- zaręczyny
16.07.2011- ŚLUB;*
28.03.2012 - dwie wymarzone kreseczki
29.11.2012- Nasz termin
Lonia89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-07, 18:53   #1872
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pani_Jasiowa Pokaż wiadomość

Ja tez juz po swojej: Z Młodym wszystko ok, lekarz nie mógł go zważyc, zmierzyć bo mały szalał i sie nie dało, pieron jeden Ale jest słodki te rączki i nożki Szyjka długa i zamknięta.

Rozmawiałam o cc i wystraczyło jego spojrzenie i juz wiedziałam na co się zanosi. Nie popiera i nie zrobi, chyba ze w trakcie coś sie wydarzy i będzie trzeba. Jak powiedział :Ma pani szeroką miednicę i tam na dole wszystko ok, że nie ma przeciwwskazań do sn/, nic tylko dzieci rodzić pani moze:

Jestem niepocieszona
Cieszę się, że wszystko ok
Stary 2012-09-07, 19:00   #1873
magdaef
Zadomowienie

GG do magdaef

Cytat:
u mnie byly przeboje ze studniówką. Bo ja mialam w ogole nie isc bo nie chcialam, zdecydowalam sie 2 tygodnie przed ,że ide i akurat kolega zrezygnowal i wskoczylam na jego miejsce.
Ja też jakoś nie miałam ochoty iść na moją studniówkę. Wszyscy się tym ekscytowali, a moje grono było jakoś poza. Ale poszliśmy i bawiliśmy się nawet nieźle - bez szału, ale dało się wytrzymać

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
no co Ty? czemu koszmarnie? wez wez
Ja byłam gotowa nie iść, jak zobaczyłam się w lustrze I od razu na starcie miałam naburmuszoną minę. Co prawda nie traktowałam tej studniówki jako imprezy roku, więc trochę to olałam, ale nikt nie lubi się rozczarować przed wyjściem...a u mnie tak: sukienka była zwężana i kompletnie straciła fason, na głowie miałam mieć tylko francuza i nic więcej, ale fryzjerka miała wizję (twierdziła, że musi zrobić fale, bo one do wieczora się rozlecą i zostaną tylko podniesione włosy...szkoda, że wylała na nie 8 butelek lakieru i nie puściły) , a kosmetyczka zrobiła mnie na róż...cóż :brzyda l: Dobrze, że przed ślubem zajęły się mną odpowiednie osoby.
Stary 2012-09-07, 19:01   #1874
advena85
Zadomowienie

Oszalałyście! 44 strony przez 1,5 dnia!
advena85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-07, 19:01   #1875
MiciaKicia
Zakorzenienie

ide na got to dance ;]
wpadne na przerwe reklamową

Stary 2012-09-07, 19:02   #1876
ausente
Zadomowienie

Cytat:
hmm tak sobie ;P ale buty to mnie obgniotły niemiłosiernie
ja do herberta chodziłam

haha no widzisz już któraś z kolei mi pisze, że mój do kogoś podobny

ja na studniówce bnyłam z moim już ex, z ktrym miałam brać ślub 29.10.2011
no mi bylo niewygodnie strasznie w tej dlugiej
aa to juz sie domyslam skad znasz Zabawe ;p
no mnie twój mężczyzna tez kogos przypomina ,tylko nie wiem kogo ;d

uuu,to tez powaznie bylo z exem
gdybym wiedziala ze tego nie poczytaja tu jacys dziwni ludzie,to bym wam opowiedziala o moim toksycznym zwiazku,ale ... wole nie ryzykowac

Stary 2012-09-07, 19:05   #1877
madzius90
Zakorzenienie

Moją mamę rozkłada choróbsko jakieś, mam nadzieję, że ja niczego nie złapię
Stary 2012-09-07, 19:06   #1878
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
no mi bylo niewygodnie strasznie w tej dlugiej
aa to juz sie domyslam skad znasz Zabawe ;p
no mnie twój mężczyzna tez kogos przypomina ,tylko nie wiem kogo ;d

uuu,to tez powaznie bylo z exem
gdybym wiedziala ze tego nie poczytaja tu jacys dziwni ludzie,to bym wam opowiedziala o moim toksycznym zwiazku,ale ... wole nie ryzykowac
zawsze mozesz na fb
moj poprzedni tez byl toksyczny ;/

Stary 2012-09-07, 19:11   #1879
magdaef
Zadomowienie

GG do magdaef

Cytat:
Napisane przez madzius90 Pokaż wiadomość
Moją mamę rozkłada choróbsko jakieś, mam nadzieję, że ja niczego nie złapię
Ostatnio widziałam w ulotce z apteki chyba jakąś nowość - Prenatal GripCare. Podobno i w razie choroby i profilaktycznie, także może warto się zaopatrzyć, jak macie jakichś chorych wokół siebie... Zwłaszcza, że teraz jesień, to okres zwiększonej podatności na wszelkie choróbska.
Stary 2012-09-07, 19:12   #1880
ausente
Zadomowienie

Cytat:
Ja też jakoś nie miałam ochoty iść na moją studniówkę. Wszyscy się tym ekscytowali, a moje grono było jakoś poza. Ale poszliśmy i bawiliśmy się nawet nieźle - bez szału, ale dało się wytrzymać

Ja byłam gotowa nie iść, jak zobaczyłam się w lustrze I od razu na starcie miałam naburmuszoną minę. Co prawda nie traktowałam tej studniówki jako imprezy roku, więc trochę to olałam, ale nikt nie lubi się rozczarować przed wyjściem...a u mnie tak: sukienka była zwężana i kompletnie straciła fason, na głowie miałam mieć tylko francuza i nic więcej, ale fryzjerka miała wizję (twierdziła, że musi zrobić fale, bo one do wieczora się rozlecą i zostaną tylko podniesione włosy...szkoda, że wylała na nie 8 butelek lakieru i nie puściły) , a kosmetyczka zrobiła mnie na róż...cóż :brzyda l: Dobrze, że przed ślubem zajęły się mną odpowiednie osoby.
u mnie tez wszyscy podnieceni i zachwyceni a ja tak olewczo,ale w koncu sie wybawilam fajnie ;d do samego konca na parkiecie,ale to tez dlatego ze moje dziewczyny byly. I chyba wodka podzialala [ gdzie ja nigdy wodki nie pilam bo nie lubilam, to na studniówce wypiliśmy 8 flaszek na 4 osoby. A nie czulam tego ze jestem pijana, dopiero zobaczylam to na .... filmiku ze studniowki

Kochana , ja mialam to samo. Tyle ze tak , sukienka skracana bo ja za malutka ,pozniej jak sie okazalo jak sciaglam buty ze ja deptalam i musialam podtrzymywac. Włosy - mialam miec zupelnie innego irokeza i nie taka grzywke [ zaraz jak znajde to wkeleje jakiego mialam miec] , malowalam sie sama,a ze zasypialam to mi to troche nie wyszlo. Teraz bym zupeeeelnie inaczej sie ubrala uczesala , pomalowala

Stary 2012-09-07, 19:15   #1881
ausente
Zadomowienie

o mniej wiecej taki mial byc. A ona mi tak glowe pospinala,ze na drugi dzien az wlosy mnie bolały
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC00192.jpg (102,9 KB, 36 załadowań)

Stary 2012-09-07, 19:16   #1882
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
Ostatnio widziałam w ulotce z apteki chyba jakąś nowość - Prenatal GripCare. Podobno i w razie choroby i profilaktycznie, także może warto się zaopatrzyć, jak macie jakichś chorych wokół siebie... Zwłaszcza, że teraz jesień, to okres zwiększonej podatności na wszelkie choróbska.
No własnie chyba na ten okres zachorowań trzeba będzie się w coś profilaktycznego zaopatrzeć
Stary 2012-09-07, 19:22   #1883
landi0909
Zakorzenienie

No, nie dość że problemy z utrzymaniem ciąży to jeszcze się zaraziłam od siostrzeńca. I weekend przed nami...
landi0909 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-07, 19:25   #1884
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez landi0909 Pokaż wiadomość
No, nie dość że problemy z utrzymaniem ciąży to jeszcze się zaraziłam od siostrzeńca. I weekend przed nami...
O nie
Trzymaj się kochana
Stary 2012-09-07, 19:29   #1885
halwaya
Zakorzenienie

WOLNOŚĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!

Udało się i nie poryczałam się hehehe.. poszłam ładnie pożegnać się z przełożonymi i podziękowałam za wsparcie, bo faktycznie przerwy na żądanie, wizyty u lekarza bez konieczności udowadniania, że faktycznie mam.. zmiana obowiązków, gdy gorzej się czułam.. byłam naprawdę świetnie traktowana.

Teraz będę miała więcej czasu.. chyba się rozleniwię zupełnie..
Mój tż już się cieszy na domowe obiadki - tak.. muszę odkurzyć książkę kucharską

A co do studniówki - ja też na swojej nie byłam - po pierwsze nie lubiłam ludzi z mojej klasy, po drugie z moim ówczesnym chłopakiem byliśmy zbyt alternatywni, żeby uczestniczyć w takiej imprezie.. i tak wolałam szaleć poza szkołą i z ludźmi z którymi mnie łączy coś więcej niż to, że mamy razem zajęcia. A w LO się ładnie wyszumiałam

halwaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-07, 19:35   #1886
ausente
Zadomowienie

nic kochane moje ja lece
zarz przyjdzie po mnie kumpela , a pozniej do TŻ
bede moze jutro,a jak nie to dopeiro w poneidzialek.

Landii - kuruj się

papa dziewczynki Nie szaleć za bardzo w weekend !

Stary 2012-09-07, 19:36   #1887
peperonik
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Sola1 Pokaż wiadomość
Super My też niedługo bierzemy za zakupy Nie mogę się doczekać
super, to czekam na zdjecia i oczywiscie ja tez wstawie,jak skonczymy
Co do spotkania, to szkole mam we wtorki i czwartki, wiec pozostale dni sa spoko,tylko musze sie wykurowac z kataru,zeby Was nie zarazic
Cytat:
Napisane przez Pani_Jasiowa Pokaż wiadomość

Jestem niepocieszona
Jasiu, nie wiem jak Cie pocieszyc, bo to sa dobre wiesci,ze masz swietne warunki do rodzenia,ale wiem ,ze chcialas cesarke,wiec przykro mi,ze nic nie zalatwilas,ale moze jeszcze nie wszystko stracone.
Cytat:
ide na got to dance ;]
wpadne na przerwe reklamową
tez ogladam
peperonik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-07, 19:38   #1888
natallkaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez landi0909 Pokaż wiadomość
Landi tego się niestety obawiałam
kuruj się kochana
natallkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-07, 19:39   #1889
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez halwaya Pokaż wiadomość
WOLNOŚĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!

Udało się i nie poryczałam się hehehe.. poszłam ładnie pożegnać się z przełożonymi i podziękowałam za wsparcie, bo faktycznie przerwy na żądanie, wizyty u lekarza bez konieczności udowadniania, że faktycznie mam.. zmiana obowiązków, gdy gorzej się czułam.. byłam naprawdę świetnie traktowana.

Teraz będę miała więcej czasu.. chyba się rozleniwię zupełnie..
Mój tż już się cieszy na domowe obiadki - tak.. muszę odkurzyć książkę kucharską
no to teraz bedzie czas na wizaz hahaha
Cytat:
nic kochane moje ja lece
zarz przyjdzie po mnie kumpela , a pozniej do TŻ
bede moze jutro,a jak nie to dopeiro w poneidzialek.

Landii - kuruj się

papa dziewczynki Nie szaleć za bardzo w weekend !
to Ty tam zabardzo nie zaszalej :PP

Stary 2012-09-07, 19:44   #1890
perelka_np
Zadomowienie

GG do perelka_np Send a message via Skype™ to perelka_np

Cytat:
perelko sliczna sukienke znalazlas,czy mozesz link podrzucic,bo chcialam sie w cenach zoientowac,bo wlasnie w tym stylu chce kiecke
Proszę bardzo http://allegro.pl/bezowa-sukienka-su...571019040.html

Moje maleństwo 3D

Wiktorek

Następna wizyta 19.10.2012

perelka_np jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości