|
|
#1861 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 30,40 plus od A do Z cz.3
Lapi, co kupiłaś na prezenty...?
Joj, jak ja nie cierpię laptopa
|
|
|
|
#1862 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1863 |
|
Zakorzenienie
|
Miszus, gratulacje
Mezo, moja babka o niej wspominała, ze jest dobra, choc dermaheal jest jeszcze lepsza Dobrze nawilza
Edytowane przez Kamlisa Czas edycji: 2012-11-28 o 17:50 |
|
|
|
#1864 |
|
Zakorzenienie
|
O! Miszka ale fajnie , gratuluję !
się odmłodzisz farciaro Kama a więc tak : synowi -kierownicę Ferreri + grę do xboxa 360 ( o ile wiesz co to ...oczywiście dostanie to już przed wyjazdem ...![]() mojej mamie- kapsułki AMB + serum do ust tata i teść dostaną jakieś extra alkohole ( z nimi niestety mamy zawsze problem ale dla faceta dobry alkohol zawsze się sprawdza ![]() teściowa -portfel mój brat - też potrfel (udało mi się w dobrej cenie kupić T. Hilfigera ) moja siostra chciała piżamkę i jakieś kosmetyki jeszcze dla Niej mam ![]() babcia dostanie czekoladę pitną Wedla i taką śliczną bombkę z ciasteczkami w środku, tez Wedla chrześnicy -ręcznik adidas ( ona sportowiec jest ) chrześniakowi - auto audi R8 na radio chrześniak kolejny -klocki Lego a szwagrowi i szwagierce ( 2 pary ) robimy prazenty wspólne - kupiłam im takie fajne wiklinowe kosze okrągłe, zamykane i w środku będą mieli po 2 świąteczne kubeczki , świeczkę o zapachu czekolady ,po 2 mieszadełka czekolady pitnej w różnych smakach , fajne czekolady z bajerami, różne smakowe ( takie ręcznie robione wyczaiłam ) i likier czekoladowy , wszystko czekoladowe ...to taki mój pomysł , prezent kombinowany ....ot, i ![]() my z mężem chcemy sobie kupić prezenty na wyjeździe
Edytowane przez LAPIEL Czas edycji: 2012-11-28 o 18:02 |
|
|
|
#1865 |
|
Zakorzenienie
|
bardzo fajne czekoladowe prezenty
|
|
|
|
#1866 |
|
Zakorzenienie
|
Kam rzuc linka ktory dokładnie na pv dobrze..zebym sie nie pomyliła
Dostałas przesyłkę????
|
|
|
|
#1867 |
|
Zakorzenienie
|
Kamlisa
bardzo fajne czekoladowe prezenty ![]() ......................... ......................... ......................... ......................... ..... jakoś się w tym roku nie wysilam specjalnie ...w zeszłym roku jedna moja szwagierka skomentowała prezent od drugiej ...bardzo mi się to nie spodobało czasami się człowiek wysila a potem się komuś nie podoba i komentuje po całej rodzinie ...to jest nie fajne uważam no nic , muszę ruszyć dupsko na Abt , do wieczorka zatem
|
|
|
|
#1868 |
|
Zakorzenienie
|
Kama gdzie przepadłas???Lapis miłych ćwiczen?Gdzie Brat???juz do Gdanska pojechała?bo nie ogarniam
|
|
|
|
#1869 |
|
Zakorzenienie
|
Miszka, dzis nic nie było od Ciebie, przeciez bym podziekowała
![]() A właśnie w spokoju duszy, juz po pracy - ogladałam "Z południa na północ" - ciag dalszy...Dlatego mnie nie bylo. ale juz wiesz, który link...? Najbardziej korzystne, chyba najciekawsze serum...Ale nie da sie ukryc, ze ceny tych sampelków sa zachęcające, przynajmniej porównując z tymi polskimi...15 ml ( podobno sa wydajne) za 130 brzmi o wiele sympatyczniej, niż to samo za 290 Może w przyszłości jakies inne...Zobaczymy...Jeszcze trzeba przeżyc czwartek... Edytowane przez Kamlisa Czas edycji: 2012-11-28 o 20:39 |
|
|
|
#1870 |
|
Zakorzenienie
|
i juz na litość boską nic nie wyszukuj
Ale w takiej cenie to mamy ..okazja wszak a opinie to ma 5/5..jak poczytałam A teraz œillère i nic nie widzę![]() |
|
|
|
#1871 |
|
Zakorzenienie
|
Słuchajcie robiłyście sobie może nawilżanie ust Restylane Refresh czy jakoś tak to się nazywa ????
nie powiększanie Ja bym chciała bo mam ciągle problem z przesuszonymi ustami , przetestowalam już mnóstwo balsamów do ust i żaden jakoś nie działa tak jak bym chciała ![]() u mnie koszt tego zabiegu to 800 zł , trochę drogo mi się to wydaje ...
Edytowane przez LAPIEL Czas edycji: 2012-11-28 o 21:23 |
|
|
|
#1872 |
|
Zakorzenienie
|
Miszuś, ja też mam słaba wolę
A na pewno wyobraźnie bardziej pojemna, niz moje szafki, które piszcza, że sa full...Naprawdę staram się je opróżniać, mazidła sa uzywane non stop...a jednak szybkość oprózniania szafek jest za małaWyskrobuje resztki ze skin, więc czekam na to od Ciebie. niestety, pojemnik skin nie jest rozkrecalny, więc jak się kończy...albo zapcha się pompka - to Houston, mamy problem... Nic przy ustach sobie nie robiłam, to cholernie wrazliwa okolica, pamietam, co czułam, gdy mi babka podawała resztki botoksu na podniesienie kącików Poprosiłam, by nastepnym razem raczej botoks wyrzuciła, ja nie chce żadnych ukłuć przy ustach...A testowałas ten balsam...? świetny https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...omarancza.html Edytowane przez Kamlisa Czas edycji: 2012-11-28 o 21:30 |
|
|
|
#1873 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
... No i cena 800 zł to zdecydowanie przesadzona cena ....W Warszawie chyba 600 zł kosztuje pojedynczy zabieg ...Ja, gdy robiłam Restylane to usta kazałam ominąć, bo widziałam koleżankę po tym zabiegu ust i wygląda to okropnie Ja ostrzykiwałam twarz i szyję z pominięciem okolic oczu , bo po oczy podaje się restylane light ... Miszka, gratuluję wygrania restylane !!!!! Dopilnuj tylko by Ci porządnie znieczulili buzię, bo to jest jednak bolesny zabieg ... Przynajmniej 40 min, powinnaś siedzieć z emlą na twarzy .... Robią tylko twarz, czy coś jeszcze ? Ja wróciłam z zakupów , uwielbiam radomskiego TKMaxxa Oczywiście wydałam dużo więcej niż zamierzałam, ale kupiłam naprawdę fajne rzeczy ... TŻ: -cieplutki , wełniany golf Calvin Klein -jeansy Diesel - flanelowa koszula z kapturem SuperDry - T-shirt Quicksilver - zegarek Guess ( prezent na 40-te urodziny) ![]() Kaś: - mięsisty , milusi koc -futerał na Ipada Ja: ![]() - bluzka Esprit - bluzka (???) - sweter SuperDry - koszulo-kurtka Tommy Hilfiger Kupiłam jeszcze sobie kubek termiczny i termos oraz prezenty - zabawki dla dzieci ( Znajomi do których jedziemy do Holandii na święta mają dwójkę szkrabów 4 i 2 latka) Ten TKMaxx jest świetnie zaopatrzony w gosp. domowe , bibeloty , ozdoby do domu wszelakie , lustra , zegary , dywany ,szafeczki , pudełka, koce itd .... Można dostać zawrotu głowy , bo rzeczy są naprawdę piękne , świetne gatunkowo ... Aaaaaaaaaaaaa i jeszcze polecam ten tusz : https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...k-mascara.html Jak na razie jestem bardzo zadowolona ...Dziś trzymał mi się bez zarzutu na rzęsach , bez żadnego kruszenia się ponad 12 godzin ... Pogrubia, wydłuża i , co dla mnie najważniejsze - doskonale rozczesuje rzęsy ... W promocji - 23 zł ![]() A teraz to już chyba czas spać ... Edytowane przez Tigerr Czas edycji: 2012-11-29 o 01:10 |
|
|
|
|
#1874 |
|
Zakorzenienie
|
Hej.Lapi https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...-sloiczku.html uwielbiam go!!!! spróbuj! Tig to jest skin boosters restylane.Mam umówiona wizyte Art Estetica. Medycyna estetyczna i kosmetologia, Wrocław .Tusz żółty Maybelline.recenzowałam,o ten https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...#review-612039
|
|
|
|
#1875 |
|
Zakorzenienie
|
hello ....kawa ! u mnie leje od nocy ...koszmarna pogoda ....
Miszka Blistex znam i niestety wyrzuciłam go ....ale Kama tej lawendowej farmy nie znam , także poszukam sobie , dzięki laski ....ostatnio balsam Shiseido Benefiance miałam i też szału nie było ...Skutecznie mnie zniechęciłyście do tego restylane ........chyba nie warto tak cierpieć jednak ...Tig a tak Ci się na te zakupy nie chciało ....fajne ciuchy kupiłaś jeju , nie chce mi się z domu ruszyc jak widzę ta pogodę za oknem
Edytowane przez LAPIEL Czas edycji: 2012-11-29 o 08:15 |
|
|
|
#1876 |
|
Zakorzenienie
|
podziwiam dziewczyny, którym sie chce rano malowac
Pielegnacja to normalna, ale makijaz - to juz dla mnie pewien wysilek intelektualny Trudno, trzeba do pracy, owsianka zjedzona...
|
|
|
|
#1877 |
|
Zakorzenienie
|
Kamlisa
podziwiam dziewczyny, którym sie chce rano malowac ......................... ......................... ......................... ........................ ja nie wychodzę z domu bez lekkiego makijażu
|
|
|
|
#1878 |
|
Zadomowienie
|
Miszka , Restylan skin boosters to to samo co Restylan Vital
Cała nazwa zabiegu bowiem brzmi : Restylane Vital skin booster Bardzo jestem ciekawa, czy zauważysz jakieś zmiany po zabiegu ... ![]() Ja się teraz szykuję na mezo mikroigłową, po andrzejkach się umówię ...Zrobię przynajmniej 4 ... Kama, czy owsianka oddziaływuje na.... hmmmm częstsze wizyty w toalecie? Bo na mnie nic , a nic , a na moją Kaś owszem .... Pieniążki już powinnaś mieć na koncie
Edytowane przez Tigerr Czas edycji: 2012-11-29 o 10:06 |
|
|
|
#1879 |
|
Zakorzenienie
|
Moje sniadanie dzis to-Biedronka
Wczoraj ją odwiedziłam,kupując mix sałat,mozarelle,suszone pomidory,grzanki,pomidork i koktajlowe i takim oto mixem raczę sie od rana---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ---------- Restylane to ogólna nazwa a róznymi preparatami ją stosują-RESTYLANE, RESTYLANE Touch, RESTYLANE Perlane oraz RESTYLANE SubQ.W zaleznosci od ilosci zmarszczek itp,podaje sie rózne odmiany restylanu.Preparaty Restylane Vital® i Restylane Vital™ Light reprezentują nową rodzinę kwasu hialuronowego Hydrobalans Skin booster, opartą na opatentowanej technologii NASHA (Stabilized Non-Animal Hyaluronic Acid - stabilizowany kwas hialuronowy pochodzenia niezwierzęcego). Unikalną cechą tej technologii jest proces stabilizacji, minimalnie modyfikujący łańcuchy kwasu hialuronowego. Daje to jedyny produkt stabilizowany, różniący się od naturalnego kwasu hialuronowego poniżej 1%. Minimalna modyfikacja cząsteczki zapewnia długotrwały efekt estetyczny oraz najwyższy profil bezpieczeństwa. Preparaty Restylane Vital® i Restylane Vital™ Light stanowią skuteczną alternatywę dla zabiegów mezoterapii niestabilizowanym kwasem hialuronowym. Z uwagi na powolny rozpad wiązań stabilizujących w technologii NASHA, podanie preparatów Hydrobalans zapewnia długo utrzymujące się efekty. Zabieg polega na wstrzykiwaniu preparatu podskórnie bardzo cienką igłą lub kaniulą i wykonywany jest w znieczuleniu kremem. Bezpośrednio potem można powrócić do zwykłych obowiązków - sporadycznie zdarzają się siniaczki związane z techniką podaży preparatu, które ustępują samoistnie. W okresie po zabiegu Hydrobalans zalecane jest spożywanie większej ilości płynów - stwarza to optymalne warunki dla rewitalizacji skóry. Preparaty z linii Hydrobalans Skin booster można stosować do rewitalizacji skóry całego ciała, szczególnie w obszarach mających opinię "trudnych do poprawy":- wrażliwa skóra wokół oczu - delikatne okolice ust i czerwieni wargowej - cienka skóra szyi - wrażliwa skóra dekoltu - grzbiety rąk - wiotka skóra brzucha - wewnętrzna strona ud - wiotka skóra ramion - delikatna skóra piersi ---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ---------- To tak z opisu.Bardzo się cieszę |
|
|
|
#1880 |
|
Zakorzenienie
|
Ja na jakieś" kuj" może w styczniu się wybiorę , mąż na narty jedzie na tydzień to będę mogła sobie buźkę pomasakrować
![]() Miszka oczywiście zdasz relację po tym zabiegu
|
|
|
|
#1881 |
|
Zadomowienie
|
Restylan Vital stosuje się na twarz i dłonie , a Restyalan Vital Light - okolice oczu i szyja - czyli tam gdzie skóra jest najcieńsza ...
Tak tłumaczyła lekarka tym szkolącym się lekarzom... W Zarze wczoraj widziałam bardzo ładne kurtki zimowe i krótkie i długie ... Miszka , którą sobie kupiłaś ? W ogóle obecna kolekcja wyjątkowo mi się podoba ... Niezmiennie jednak uważam , że Zara przesadza z cenami ...
|
|
|
|
#1882 |
|
Zakorzenienie
|
Gos zamowiłam spodnie,wyslę Ci ,we wtorek,jak paczka dojdzie..... Jak zalozyłam na tyłek, to padłam z wrazenia..Włoskie ..sa rewelacyjne!!!Czarne i granatowe..Sobie oby dwa kolory wziełam.Mają przy kieszeniach z przodu takie złote dżety,kamienie..sama nie wiem jak to okreslic..ale cały urok w tym własnie.....105zł w zakupie..W ciemno,mozesz chciec..
Zary kurtkę ta kupiłam https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=652242&page=63 wziełam M i jest dobra, ale na golf jakis gruby to trochę ciasno sie czuję..Nie wiem ,narazie wystawilam do sprzedazy i chyba wezmę L kupię ,tylko szlak mnie trafi jak juz nie bedzie tego modelu ,a ta sie sprzeda..Wisi w garderobie,do sklepu tez nie zawiozłam bo mi jej szkoda..
|
|
|
|
#1883 |
|
Zadomowienie
|
Miszka , widziałam te kurtki w Zarze wczoraj , są śliczne i kosztują kosmiczne pieniądze ...
Ale wydaje mi się , że M to jest maleństwo ... Ale te złlote zamki wyglądaja bardzo ładnie .. Przyślij mi spodnie czarne |
|
|
|
#1884 |
|
Zakorzenienie
|
Moja to podroba ,ale tak odszyta ze nie poznasz
kupiłam w tych boksach włoskich ..Goska nie przesadzaj,masz taki sam rozm jak ja..L Ci przyslę ,bo M rozchodziła mi sie na kieszeniach Wczoraj do nich załozyłam długie kozaki i bluzkę taką z koronki (sexi)to sie mojemu R -czerwona lampka włączyła..jak mam mu sie taaaaaaaaaaaaaaaaaak palic to ja moge w tych spodniach po domu sprzątac![]() ---------- Dopisano o 14:03 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ---------- krój kurtki,krótki,dobrze taliowana-idealnie M mi lezy ale na cos cienkiego..te zamki az błyszczą ,obramowanie w brązie-jest naprawdę ładna!!!Tylko jak załoze grubszy golf to mam ograniczone ruchy.. więc troche bez sensu..---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ---------- Kupiłam te leginsy co masz z Zary..brązowe..Na allegro,czekam na przesyłkę..Nie wiem czy nauczę sie w nich chodzic ..jesli nie-wiem komu odsprzedam ![]() ale podobają mi sie te przeszycia na nich...Wydłuzają i wyszczuplają nogi..
|
|
|
|
#1885 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Owsianka u mnie to 3 łyzki otrebow owsianych, 3 łyzki płatków, 1 szklanka mleka. hm...normalnie działa. ale nie zawsze, dzis na przykład nie, co mnie irytuje ![]() ---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ---------- dzis mam dzien typu "muszę jeszcze" - czyli wydłuża mi się lista tego, co robic powinnam. siedzenie na forum na niej się nie znalazło ![]() W tej chwili piekę muffinki ( te mi, Tig, najlepiej regulują) z brzoskwiniami, planuje tez dzis placek -makowiec, a zaraz sałatkę. między pieczeniami sprzatanie i ogólne ogarnięcie chaty powinnam zmieścic. i roboty biurowe dla funduszu...Jednym słowem - dużo. nie ma co narzekać, trzeba działac I jeszcze ćwiczenia, najlepiej przed powrotem tz. bo szlag mnie trafia, jak stoi i patrzy, komentując: ta pani ma jedna noge wyżej...a tu grzbiet nizej...Miszka, przesyłka przyszła ![]() Tig, przelew doszedł |
|
|
|
|
#1886 |
|
Zakorzenienie
|
Ty to masz z tym mężem Kama hi hi ..Oczyma wyobrazni to widzę ,jak poty wyciskasz,a On stoi w progu ,wgryzając sie w soczyste jabłko..ewentualnie mufinę pałaszując i patrzy ....to na Ciebie to na Panią..komentarze rzucając leniwie....kochanie wyzej,wolniej...
![]() A co do tuszu,to też zmieniałam markę..Givenchy jednak tylko w minaturze |
|
|
|
#1887 |
|
Zakorzenienie
|
wiecie, co mnie wkurza u tz...? nie wiem, czy właściwa tylko dla niego czy ogólnie dla facetów - jednotorowośc myślenia i działania
Oznacza to, że jest jedna istotna sprawa - inne sa zepchniete na bok, niezaleznie od ich pilności i ważności Nie istnieją, wrecz sie obraza, gdy mu o nich przypominam...W tej chwili, w zwiazku z kontrola - nie ma go w domu. tyra, pracuje, stresuje się, wraca po nocy. prawda...? prawda. jest zmęczony i wkurzony...? i owszem. ale dla niego oznacza to, że wszystko inne przestało istnieć. i to nie mówie o sprawach domowych, obowiązkach itp. lezy praktyka, niechetnie umawia pacjentów i czesto nie dociera na wizyty Mnie krew zalewa na cos takiego - on nie widzi problemu - albo rybki, albo akwarium...Kontrola sie skończy, ale zrażeni pacjenci nie wrócą...i znowu to ja najwyraźniej mam problem ![]() Cóz, w analogicznej sytuacji byłabym równie wkurzona i zmęczona...ale robiłabym swoje...Inne podejście... |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1888 |
|
Rozeznanie
|
Potrzebuję waszej pomocy, albo porad
co zrobić na pojawiające się rozstępy? Jestem zrozpaczona, dopiero co się pozbyłam cellulitu to ja jego miejscu (pośladki i biodra) pojawiają się rozstępy, nie są białe, na razie takie paski czerwonawe.Kupiłam już dodatkowo oliwkę w żelu i smaruję się nią od razu po prysznicu a dopiero potem balsamami (nawilżająco- ujędrniającymi i antycellulitowymi), ciało nawilżam dwa razy dziennie. |
|
|
|
#1889 |
|
Zakorzenienie
|
Xsinka poczytaj sobie http://rozstepy.info.pl/2012/06/12/b...ylo-skuteczne/ oraz to http://www.klientki.pl/p/co-najlepsz...re-wybrac-7248
|
|
|
|
#1890 |
|
Zakorzenienie
|
Xnika, to niestety najprawdopodobniej efekty siłowni
Tz kiedys intensywnie cwiczył, sztangi i tak dalej - ma rozstepy na granicy pleców i posladków...No i u Ciebie skoki wagi, szybkie chudnięcie...Twoje są czerwone, czyli swieze. łatwiejsze do zwalczenia. mnie odpowiadały kosmetyki elancylu, ale najskuteczniejsze sa chyba kuracje laserem.załamka z allegro, po prostu załamka Od 10 minut durnych pierniczków nie mogę kupic...Kupiłam przez laptopa. czyli raczej wina mego kompa...ale czemu tylko all robi takie numery...? zachęcanie do oszczędności...?!
Edytowane przez Kamlisa Czas edycji: 2012-11-29 o 20:41 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kobieta 30+
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:35.

Mezo, moja babka o niej wspominała, ze jest dobra, choc dermaheal jest jeszcze lepsza
się odmłodzisz farciaro
...oczywiście dostanie to już przed wyjazdem ...
, do wieczorka zatem

..okazja wszak

... No i cena 800 zł to zdecydowanie przesadzona cena ....W Warszawie chyba 600 zł kosztuje pojedynczy zabieg ...