|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1861 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 40kg do zrzucenia... Raz na zawsze. część III
ikea to nie jest centrum chyba? XD z reszta co ja wiem jak ja z sokolskiej na awf tylko umiem dojechac i dojsc na bankową i do mega clubu i silesi hahaha
![]() jajeeeecznicaaaaaaaaaaaaa
|
|
#1862 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wilczyca bardzo mało zjadłaś... Ja przedchwilą wchłonęłam pół makreli (pyszna świeżutka), a przedemną jeszcze kolacja ![]() Na razie bezsłodyczowo. I wypiłam skandalicznie mało |
|
|
|
|
#1863 |
|
królikoholiczka
|
witam was na przerwie
pewnie znowu do wieczora (nocy) nastukacie postow a potem nadrabiaj kobieto jeszcze bluzke zaciapalam jogurtem co do dzika to ja bedac w niemczech wracalam kiedys do domu przez las z kumpela i do tej pory mam przed oczyma slepia dziczka
|
|
#1864 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Gorzala ty leniu z sokolskiej na mikołowską busem dojeżdzasz, przecież to spacerkiem można iść |
|
|
|
|
#1865 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale dam radę. Pff, MY damy radę!![]() Niezłe macie przygody z dziczyzną Wiecie, że jest bardzo zdrowa następnym razem trzeba zapolować!Jak jest zimno, to nie mam w ogóle ochoty jeść kanapek. Wszystko jest wtedy takie okrutnie zimne... Macie pomysły na jakieś smaczne zupki? gorzala - jak Twoje dzisiejsze zaliczenie? |
|
|
|
|
#1866 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a teraz jezdze glownie kolejami slaskimi bo jest cieplej, wygodniej i wiecej miejsca a w zimie to odpada isc pod ta gorke z buta bo zimno mokro i blocisko :P poza tym zazwyczaj sie spiesze wiec mokra cala wejsc na uczelnie hmm nie nie odpada [COLOR="Silver"]
Edytowane przez gorzala Czas edycji: 2013-01-23 o 20:47 |
|
|
|
|
#1867 |
|
Wtajemniczenie
|
gorzała to było ...straszne
.
|
#1868 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Chociaż mam 5 min. do centrum Kato i równie blisko do Sosnowsi ![]() Też się nie mogę doczekać wiosny. Może kiedyś razem pojeździmy :P Ja w dobrych momentach też dużo jeździłam. 200km to może nie, a przynajmniej rozłożone na 2 dni ![]() Cytat:
![]() Gorzałka masz jeszcze jakieś fajne tutoriale twerkowania? Ten co dałaś faaajny, tzn. jeszcze zbyt pro żebym ogarnęła więc przez pierwsze ruchy daje radę a potem tylko podskakuje jak debil. Jak masz coś fajnego daaaaaj
|
|
#1869 |
|
Wtajemniczenie
|
melduje całkeim przyzwoity dzionek jedzeniowo
![]() i zycze spokojnej nocki
|
#1870 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#1871 |
|
Zakorzenienie
|
Zmobilizowałam się dziś w końcu i poszłam poćwiczyć. Miałam jakieś 2 tygodnie przerwy i myślałam, że będzie gorzej
Zaliczyłam godzinę aerobicu i półtorej godziny siłowni z trenerem Czuję cudowne uczucie miłego zmęczenia... Chwilkę odsapnę, coś po wysiłku przekąszę, prysznic i spanko ![]() Dobranoc
|
|
#1872 | |
|
Zakorzenienie
|
Ugh, zjadłam kawałeczek mięsa mielonego z kapustą pieczonego... ale tak ładnie pachniało
dobrze, że chlebem nie przegryzłam...---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ---------- Cytat:
Dominuje rosół - jem bez makaronu, pomidorowa, krem z brokułów oraz porów.Ale szukam czegoś nowego. Kiedyś robiłam soczewicową zupę dahl, ale jest na mleku kokosowym, więc dość kaloryczna. Upatrzyłam ostatnio zupę z soczewicą na czerwonym winie
|
|
|
|
|
#1873 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poniewaz ja nie staje i zaczynam traktowac to jakos cwiczenia tylko traktuje to jako taniec, zabawe i rozgrzewam sie wlasnie tym, potem robie cwiczenia rozciagajace i po cwiczeniach rozciągających o wiele lepiej wychodzi twerk, bo bardziej może wyciągnąć i schować pupę No i tak jak mówiłam, bawię się w rytmy muzyki... trochę też naśladowałam laski z teledysków, a terazmam swój własny tutorial już.. http://www.youtube.com/watch?v=R3Q0Fc7bH8A Najlepszy chyba do tego jest Sean Paul Wyciska ze mnie wszystkie poty Jesli wytrzymujesz tak bez przerwy przez kilka piosenek w rytm bitów to jesteś DOBRA ![]() http://www.youtube.com/watch?v=gzaKEWxJ8GU http://www.youtube.com/watch?v=8vsYFEo4GPg - tu jest troche wolniej wiec moze zalapiesz niektore ruchy... wgl laska jak kocica ma te ruchy swoje ![]() http://www.youtube.com/watch?v=mDYgcyUXqtI Zmiana repertuaru ale styl ten sam: http://www.youtube.com/watch?v=zI339U6GS9s Po prostu jak slysze te bity to az mi sie cialo samo na boki rusza ![]() I jak już będziesz miała wyższego skilla ![]() http://www.youtube.com/watch?v=FfM_wS7qYfY http://www.youtube.com/watch?v=qGKrc3A6HHM ---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ---------- Co do zaliczenia to zaliczylam.. co prawda tylko na 3,5 ale naprawde przy 9 niezaliczonych na 19 osob jestem szczesliwa z wyniku,mimo, ze 2pkt braklo mi do 4:P jutro prawa czlowieka x 2 a pozniej jeszcze wpis z bezpieczenstwa w transporcie ![]() ---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ---------- Jeszcze ostatni z moich ulubionych http://www.youtube.com/watch?v=Cy8eIhenr0w
|
|
|
#1874 |
|
Zakorzenienie
|
tyszka
korzystam z tej strony. A czemu mam policzyć? Za dużo czy za mało? Liczyłam z półtora miesiąca kalorie, węglowodany, tłuszcze i białka. Trochę zaczęło mnie to już irytować, bo zajmowało dużo czasu. A teraz mniej więcej się orientuję co ma np. dużo węgli. Ja dzień zakończyłam megapozytywnie Z kumpelą Naśmiałyśmy się jak hieny gorzala Ty mówiłaś coś kiedyś, że trzeba jeść ananasy i brzoskwinie, aby posmak gdzieniegdzie się zmienił? A to długo "przed" trzeba jeść? Jak zjem jutro dwa ananasy to do piątku będzie ok? |
|
|
|
#1875 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#1876 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Twój Pan widzę jest rozpieszczany. Jak się z moim Panem odchudzimy, to też muszę pokombinować z jakimiś fajnymi przepisami. Póki co jemy mega monotematycznie, ale w gruncie rzeczy mi to zupełnie nie przeszkadza. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale ja nie obliczę, bo jak pisze twaróg to może to być 20g a może być 200 g Z ciekawości pytałam ![]() Widzę, że się w piątek randeczka szykuje ![]() :brzyda l:Żłopie czerwoną herbatkę i zaraz uciekam do łóżka. Jutro zaś pobudka 6:10. Boooożeeeeeeeeeeeee łaaaaj?!
|
|
#1877 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
On tak nie uważa Chciałby zupy codziennie - swoją drogą, podobno są wskazane w trakcie diety i zimową porą. Coś w tym jest.Ja lubię bardzo gotować i to jest zarówno moje przekleństwo - bo mam dużo przepisów, niekoniecznie dietetycznych, jak i talent - bo podobno potrafię Lubię karmić ludziów ![]() Dodam tylko, że nie umiem i nienawidzę przygotowywać deserów. Umiem tylko crumble oraz karpatkę z proszku No i jeszcze kulki kokosowe, bo nawet kruche ciasteczka zawaliłam na Wigilię
Edytowane przez BajaderkowaBaba Czas edycji: 2013-01-23 o 22:51 |
|
|
|
|
#1878 | |
|
Zakorzenienie
|
Impreza dwuosobowa
Gwoli wyjaśnienia: nie jest to żadna randeczka Po prostu spotkanie "Myjcie się dziewczyny, bo nie znacie dnia ani godziny" ![]() ---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ---------- Cytat:
A twarogu na jedną kanapkę biorę niecałą łyżkę, także jest ok Myślę, że zmieściłam się dziś w 1500 kcal. Chociaż węglowodany na pewno przesadzone
|
|
|
|
|
#1879 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dawaj mu przez 2 tyg. to samo, to skończy tak gadać Ja jak się wezmę i uprę to też coś fajnego zrobie. Jednak lenistwo wygrywa w 99% przypadków i nie chce mi się kombinować I mogę zrozumieć Twój ból - umieć cuda robić a nie móc jeść do woli. Nie ma sprawiedliwości, nie ma...Cytat:
No dobra dobra tylko spotkanie. Rzeczywiście lepiej być gotowym na wszytsko, ale Ty to widze już ostre przygotowania "na wszelki wypadek" haha ![]() Jutro jedziemy na widownię do X Factora do Zabrza. Nawet nie mam się w co ubrać, żeby wyglądać jak człowiek. Mam nadzieję, że mnie żadna kamera nie dopadnie. Takich niewyjściowych jap to chyba na antene nie puszczą haha
|
|
#1880 |
|
królikoholiczka
|
Dobry wieczór
już po pracy i zaraz ide spać... Ledwo zywa jestem...
|
|
#1881 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1882 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 00:40 ---------- Poprzedni post napisano o 00:38 ---------- Cytat:
|
|
|
#1883 |
|
Wtajemniczenie
|
masażyk zaliczony 50 min i 50 min rowerka , na orbiego znów czasu brakło wiec jutro go zalicze
a teraz coś dla tych z Was które nie mogą sie obejśc bez czekolady Zdjęcie0856.jpgchocolate toffee - 0 kcal
|
#1884 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka
![]() Dziś znów zaspałam Dopiero się obudziłam a do pracy mam na 8.30 ![]() Miłego Dnia
|
#1885 |
|
Zakorzenienie
|
ja mialam budzik na 7.15 a wstalam teraz ^^nas zczescie zawsze wczesniej ustawiam
|
|
#1886 | |
|
Zakorzenienie
|
Śpiochy
![]() ---------- Dopisano o 09:00 ---------- Poprzedni post napisano o 08:58 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1887 |
|
Zadomowienie
|
Dzień doberek
![]() Zastanawiam się dlaczego kolejny dzień z rzędu wstaję zmęczona, efekt pogody czy wysiłku fizycznego ![]() Wczoraj masę kalorii spaliłam, bo był marsz, elelmenty kickboxu(brat ma w domu dmuchany worek bokserski z biedronki), robiłam za konia pociągowego(2 dzieci na plecach), potem rzuty na łóżko bratankiem, a na koniec marsz cały czas pod górę z bratanicą ważącą ponad 20kg na sankach! Tak więc wszelkie inne aktywności sobię wieczorem odpuściłam, umyłam się i padłam jak mucha ![]() częstowali mnie wczoraj wafelkami, ale odmówiłam bo przecież wyzwanie mam ![]() Na razie spadam, bo jeszcze nie doszłam do siebie ![]() Miłego dnia |
|
|
|
#1888 |
|
Zakorzenienie
|
moze sie troche przeforsowalas albo za malo jesz wzgledem tego co spalasz?
|
|
#1889 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1890 |
|
Zakorzenienie
|
zjadlam porządne sniadanko wpostaci kanapek z jednej bułki, do szkoły wzięłam druga i grejfruta, bo dzisiaj to ja sobie tam posiedze...
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:12.

pewnie znowu do wieczora (nocy) nastukacie postow a potem nadrabiaj kobieto
jeszcze bluzke zaciapalam jogurtem 

Dopiero się obudziłam a do pracy mam na 8.30