40kg do zrzucenia... Raz na zawsze. część III - Strona 63 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-01-23, 19:06   #1861
gorzala
Zakorzenienie

Dot.: 40kg do zrzucenia... Raz na zawsze. część III

ikea to nie jest centrum chyba? XD z reszta co ja wiem jak ja z sokolskiej na awf tylko umiem dojechac i dojsc na bankową i do mega clubu i silesi hahaha
jajeeeecznicaaaaaaaaaaaaa
gorzala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-23, 19:12   #1862
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:
Napisane przez karolinadobra Pokaż wiadomość
ja bedę boksowac jak sie ciepło zrobi bo grucha wisi na dworze w szopie , maz chce jeszcze kupic długi worek do kopania wiec nóżki tez skorzystają, narazie się śmieje ze chodzi wieczorami walic gruche do szopy
przygode z siłka tez miło wspominam ale z grupą mieszana gdzie wiekszośc to faceci byli, bo niestety w damskiej czułam się jak na straganie przekupek które tylko patrza jak kolezanka ubrana i czy firmowe buciki ma

---------- Dopisano o 16:37 ---------- Poprzedni post napisano o 16:35 ----------

czarowniczko to już teraz z górki poleci

Wilczyca bardzo mało zjadłaś...

Ja przedchwilą wchłonęłam pół makreli (pyszna świeżutka), a przedemną jeszcze kolacja

Na razie bezsłodyczowo.
I wypiłam skandalicznie mało

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-23, 19:43   #1863
emilia0508
królikoholiczka

witam was na przerwie pewnie znowu do wieczora (nocy) nastukacie postow a potem nadrabiaj kobieto jeszcze bluzke zaciapalam jogurtem
co do dzika to ja bedac w niemczech wracalam kiedys do domu przez las z kumpela i do tej pory mam przed oczyma slepia dziczka

Reading gives us someplace to go when we have to stay where we are
emilia0508 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-23, 19:51   #1864
mysiunia85g
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gorzala Pokaż wiadomość
ikea to nie jest centrum chyba? XD z reszta co ja wiem jak ja z sokolskiej na awf tylko umiem dojechac i dojsc na bankową i do mega clubu i silesi hahaha
Z Ikei niedaleko do Sosnowca
Gorzala ty leniu z sokolskiej na mikołowską busem dojeżdzasz, przecież to spacerkiem można iść
mysiunia85g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-23, 19:52   #1865
BajaderkowaBaba
Zakorzenienie

GG do BajaderkowaBaba

Cytat:
Napisane przez Marina__ Pokaż wiadomość

Mam czasem zajęcia aerobicu z elementami boksu... o wiele bardziej męczą niż tradycyjnie więc są efektywniejsze Chociaż średnio je lubię bo zipię na nich jak stara lokomotywa
[B]
U mnie też jest aerobox, ale rozmawiałam z instruktorką - za☠☠☠ista jest, tylko daje przeokrutny wycisk - i poradziła mi najpierw popracować nad kondycją, bo za wiele bym nie skorzystała Ale dam radę. Pff, MY damy radę!

Niezłe macie przygody z dziczyzną Wiecie, że jest bardzo zdrowa następnym razem trzeba zapolować!

Jak jest zimno, to nie mam w ogóle ochoty jeść kanapek. Wszystko jest wtedy takie okrutnie zimne... Macie pomysły na jakieś smaczne zupki?

gorzala - jak Twoje dzisiejsze zaliczenie?
BajaderkowaBaba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-23, 20:07   #1866
gorzala
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mysiunia85g Pokaż wiadomość
Z Ikei niedaleko do Sosnowca
Gorzala ty leniu z sokolskiej na mikołowską busem dojeżdzasz, przecież to spacerkiem można iść
chodzilam w lato a teraz jezdze glownie kolejami slaskimi bo jest cieplej, wygodniej i wiecej miejsca a w zimie to odpada isc pod ta gorke z buta bo zimno mokro i blocisko :P poza tym zazwyczaj sie spiesze wiec mokra cala wejsc na uczelnie hmm nie nie odpada [COLOR="Silver"]

Edytowane przez gorzala
Czas edycji: 2013-01-23 o 20:47
Stary 2013-01-23, 20:50   #1867
karolinadobra
Wtajemniczenie

gorzała to było ...straszne .
Stary 2013-01-23, 20:52   #1868
tyszka_
Rozeznanie

Cytat:
Tyszka to mieszkasz jak ja to nazywam w "zakazanej dzielnicy Katowic"-to dzielnice w których ja sama bym się po zmroku nie zapuszczała, więc już Ci się nie dziwie Ja tez czekam aż będzie na tyle cieplo, żeby znów na rower iść, jeszcze we wrześniu po 200km robiłam, a teraz tylko patrzę jak rower się kurzy
A dzika to w zeszłym roku na Ochojcu spotkałam przy szpitalu, ale oswojaona bestia była
Noo właśnie powiem Ci, że mi się tu super mieszka. I wbrew powszechnym opiniom przez pół roku się z żadnym chamstwem itp itd nie spotkałam. Nie mniej jednak historie się z kosmosu nie biorą, to wole dmuchać na zimne.
Chociaż mam 5 min. do centrum Kato i równie blisko do Sosnowsi
Też się nie mogę doczekać wiosny. Może kiedyś razem pojeździmy :P
Ja w dobrych momentach też dużo jeździłam. 200km to może nie, a przynajmniej rozłożone na 2 dni

Cytat:
No to jest kilka minut od centrum

Gorzałka masz jeszcze jakieś fajne tutoriale twerkowania? Ten co dałaś faaajny, tzn. jeszcze zbyt pro żebym ogarnęła więc przez pierwsze ruchy daje radę a potem tylko podskakuje jak debil. Jak masz coś fajnego daaaaaj
Stary 2013-01-23, 20:53   #1869
karolinadobra
Wtajemniczenie

melduje całkeim przyzwoity dzionek jedzeniowo
i zycze spokojnej nocki i jak najmniej starc z dzikami
Stary 2013-01-23, 20:54   #1870
tyszka_
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez BajaderkowaBaba Pokaż wiadomość
U mnie też jest aerobox, ale rozmawiałam z instruktorką - za☠☠☠ista jest, tylko daje przeokrutny wycisk - i poradziła mi najpierw popracować nad kondycją, bo za wiele bym nie skorzystała Ale dam radę. Pff, MY damy radę!

Niezłe macie przygody z dziczyzną Wiecie, że jest bardzo zdrowa następnym razem trzeba zapolować!

Jak jest zimno, to nie mam w ogóle ochoty jeść kanapek. Wszystko jest wtedy takie okrutnie zimne... Macie pomysły na jakieś smaczne zupki?

gorzala - jak Twoje dzisiejsze zaliczenie?
Aż mi się rosołu z makaronem zachciało Nie pamiętam kiedy ostatnio jadłam zupę :| Dziczyzny to nigdy nie miałam okazji. Nie przyszło mi jakoś do głowy iść z odsieczą na dzika w lesie
Stary 2013-01-23, 21:25   #1871
Marina__
Zakorzenienie

Zmobilizowałam się dziś w końcu i poszłam poćwiczyć. Miałam jakieś 2 tygodnie przerwy i myślałam, że będzie gorzej Zaliczyłam godzinę aerobicu i półtorej godziny siłowni z trenerem Czuję cudowne uczucie miłego zmęczenia...
Chwilkę odsapnę, coś po wysiłku przekąszę, prysznic i spanko
Dobranoc

6 marca 2016...... 125,4 - 124,4 -
120
- 115 - 110 - 105 - 100 - 95 - 90 - 85 - 80
Marina__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-23, 21:29   #1872
BajaderkowaBaba
Zakorzenienie

GG do BajaderkowaBaba

Ugh, zjadłam kawałeczek mięsa mielonego z kapustą pieczonego... ale tak ładnie pachniało dobrze, że chlebem nie przegryzłam...

---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ----------

Cytat:
Napisane przez tyszka_ Pokaż wiadomość
Aż mi się rosołu z makaronem zachciało Nie pamiętam kiedy ostatnio jadłam zupę :| Dziczyzny to nigdy nie miałam okazji. Nie przyszło mi jakoś do głowy iść z odsieczą na dzika w lesie
Ja robię dość często zupy, ponieważ mój Pan lubi Dominuje rosół - jem bez makaronu, pomidorowa, krem z brokułów oraz porów.
Ale szukam czegoś nowego. Kiedyś robiłam soczewicową zupę dahl, ale jest na mleku kokosowym, więc dość kaloryczna. Upatrzyłam ostatnio zupę z soczewicą na czerwonym winie
Stary 2013-01-23, 21:32   #1873
gorzala
Zakorzenienie

Cytat:
Gorzałka masz jeszcze jakieś fajne tutoriale twerkowania? Ten co dałaś faaajny, tzn. jeszcze zbyt pro żebym ogarnęła więc przez pierwsze ruchy daje radę a potem tylko podskakuje jak debil. Jak masz coś fajnego daaaaaj
Szczerze, to nie korzystam z żadnych Poniewaz ja nie staje i zaczynam traktowac to jakos cwiczenia tylko traktuje to jako taniec, zabawe i rozgrzewam sie wlasnie tym, potem robie cwiczenia rozciagajace i po cwiczeniach rozciągających o wiele lepiej wychodzi twerk, bo bardziej może wyciągnąć i schować pupę No i tak jak mówiłam, bawię się w rytmy muzyki... trochę też naśladowałam laski z teledysków, a terazmam swój własny tutorial już..
http://www.youtube.com/watch?v=R3Q0Fc7bH8A
Najlepszy chyba do tego jest Sean Paul Wyciska ze mnie wszystkie poty Jesli wytrzymujesz tak bez przerwy przez kilka piosenek w rytm bitów to jesteś DOBRA
http://www.youtube.com/watch?v=gzaKEWxJ8GU
http://www.youtube.com/watch?v=8vsYFEo4GPg
- tu jest troche wolniej wiec moze zalapiesz niektore ruchy... wgl laska jak kocica ma te ruchy swoje
http://www.youtube.com/watch?v=mDYgcyUXqtI
Zmiana repertuaru ale styl ten sam:
http://www.youtube.com/watch?v=zI339U6GS9s
Po prostu jak slysze te bity to az mi sie cialo samo na boki rusza
I jak już będziesz miała wyższego skilla
http://www.youtube.com/watch?v=FfM_wS7qYfY
http://www.youtube.com/watch?v=qGKrc3A6HHM

---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ----------

Co do zaliczenia to zaliczylam.. co prawda tylko na 3,5 ale naprawde przy 9 niezaliczonych na 19 osob jestem szczesliwa z wyniku,mimo, ze 2pkt braklo mi do 4:P

jutro prawa czlowieka x 2 a pozniej jeszcze wpis z bezpieczenstwa w transporcie

---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ----------

Jeszcze ostatni z moich ulubionych
http://www.youtube.com/watch?v=Cy8eIhenr0w
Stary 2013-01-23, 22:31   #1874
ogolnie
Zakorzenienie

tyszka
korzystam z tej strony.
A czemu mam policzyć? Za dużo czy za mało?
Liczyłam z półtora miesiąca kalorie, węglowodany, tłuszcze i białka. Trochę zaczęło mnie to już irytować, bo zajmowało dużo czasu. A teraz mniej więcej się orientuję co ma np. dużo węgli.

Ja dzień zakończyłam megapozytywnie Z kumpelą Naśmiałyśmy się jak hieny

gorzala
Ty mówiłaś coś kiedyś, że trzeba jeść ananasy i brzoskwinie, aby posmak gdzieniegdzie się zmienił? A to długo "przed" trzeba jeść? Jak zjem jutro dwa ananasy to do piątku będzie ok?
ogolnie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-23, 22:43   #1875
BajaderkowaBaba
Zakorzenienie

GG do BajaderkowaBaba

Cytat:
Napisane przez ogolnie Pokaż wiadomość
tyszka
korzystam z tej strony.
Liczyłam z półtora miesiąca kalorie, węglowodany, tłuszcze i białka. Trochę zaczęło mnie to już irytować, bo zajmowało dużo czasu. A teraz mniej więcej się orientuję co ma np. dużo węgli.

gorzala
Ty mówiłaś coś kiedyś, że trzeba jeść ananasy i brzoskwinie, aby posmak gdzieniegdzie się zmienił? A to długo "przed" trzeba jeść? Jak zjem jutro dwa ananasy to do piątku będzie ok?
A co się w piątek szykuje?
Stary 2013-01-23, 22:46   #1876
tyszka_
Rozeznanie

Cytat:
Ugh, zjadłam kawałeczek mięsa mielonego z kapustą pieczonego... ale tak ładnie pachniało dobrze, że chlebem nie przegryzłam...

---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ----------

Ja robię dość często zupy, ponieważ mój Pan lubi Dominuje rosół - jem bez makaronu, pomidorowa, krem z brokułów oraz porów.
Ale szukam czegoś nowego. Kiedyś robiłam soczewicową zupę dahl, ale jest na mleku kokosowym, więc dość kaloryczna. Upatrzyłam ostatnio zupę z soczewicą na czerwonym winie
Ja z zupy to właśnie najbardziej makaron lubię, a szczególnie z rosołu - to w sumie nawet dobrze, że nie gotuje zup Twój Pan widzę jest rozpieszczany. Jak się z moim Panem odchudzimy, to też muszę pokombinować z jakimiś fajnymi przepisami. Póki co jemy mega monotematycznie, ale w gruncie rzeczy mi to zupełnie nie przeszkadza.

Cytat:
Szczerze, to nie korzystam z żadnych Poniewaz ja nie staje i zaczynam traktowac to jakos cwiczenia tylko traktuje to jako taniec, zabawe i rozgrzewam sie wlasnie tym, potem robie cwiczenia rozciagajace i po cwiczeniach rozciągających o wiele lepiej wychodzi twerk, bo bardziej może wyciągnąć i schować pupę No i tak jak mówiłam, bawię się w rytmy muzyki... trochę też naśladowałam laski z teledysków, a terazmam swój własny tutorial już..
http://www.youtube.com/watch?v=R3Q0Fc7bH8A
Najlepszy chyba do tego jest Sean Paul Wyciska ze mnie wszystkie poty Jesli wytrzymujesz tak bez przerwy przez kilka piosenek w rytm bitów to jesteś DOBRA
http://www.youtube.com/watch?v=gzaKEWxJ8GU
http://www.youtube.com/watch?v=8vsYFEo4GPg
- tu jest troche wolniej wiec moze zalapiesz niektore ruchy... wgl laska jak kocica ma te ruchy swoje
http://www.youtube.com/watch?v=mDYgcyUXqtI
Zmiana repertuaru ale styl ten sam:
http://www.youtube.com/watch?v=zI339U6GS9s
Po prostu jak slysze te bity to az mi sie cialo samo na boki rusza
I jak już będziesz miała wyższego skilla
http://www.youtube.com/watch?v=FfM_wS7qYfY
http://www.youtube.com/watch?v=qGKrc3A6HHM

---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ----------

Co do zaliczenia to zaliczylam.. co prawda tylko na 3,5 ale naprawde przy 9 niezaliczonych na 19 osob jestem szczesliwa z wyniku,mimo, ze 2pkt braklo mi do 4:P

jutro prawa czlowieka x 2 a pozniej jeszcze wpis z bezpieczenstwa w transporcie

---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ----------

Jeszcze ostatni z moich ulubionych
http://www.youtube.com/watch?v=Cy8eIhenr0w
Piosenki znam i lubię! Kelis i Trick Me to mój mega hicior! A Siano Pol "Im still in love" to własnie pierwsza piosenka, gdzie mi się kręcenie tyłkiem spodobało. To chyba było jeszcze w gimnazjum i wtedy duże pupy jeszcze nie były "popularne" u nas. Pamiętam do dziś jak koleżanki przeżywały jaki ta laseczka ma wielki tyłek, a ja podziwiałam

Cytat:
tyszka
korzystam z tej strony.

gorzala
No właśnie nie wiem, się zastanawiałam czy za dużo czy za mało
Ale ja nie obliczę, bo jak pisze twaróg to może to być 20g a może być 200 g Z ciekawości pytałam

Widzę, że się w piątek randeczka szykuje :brzyda l:

Żłopie czerwoną herbatkę i zaraz uciekam do łóżka. Jutro zaś pobudka 6:10. Boooożeeeeeeeeeeeee łaaaaj?!
Stary 2013-01-23, 22:49   #1877
BajaderkowaBaba
Zakorzenienie

GG do BajaderkowaBaba

Cytat:
Ja z zupy to właśnie najbardziej makaron lubię, a szczególnie z rosołu - to w sumie nawet dobrze, że nie gotuje zup Twój Pan widzę jest rozpieszczany. Jak się z moim Panem odchudzimy, to też muszę pokombinować z jakimiś fajnymi przepisami. Póki co jemy mega monotematycznie, ale w gruncie rzeczy mi to zupełnie nie przeszkadza.

Piosenki znam i lubię! Kelis i Trick Me to mój mega hicior! A Siano Pol "Im still in love" to własnie pierwsza piosenka, gdzie mi się kręcenie tyłkiem spodobało. To chyba było jeszcze w gimnazjum i wtedy duże pupy jeszcze nie były "popularne" u nas. Pamiętam do dziś jak koleżanki przeżywały jaki ta laseczka ma wielki tyłek, a ja podziwiałam

Ale ja nie obliczę, bo jak pisze twaróg to może to być 20g a może być 200 g Z ciekawości pytałam

Żłopie czerwoną herbatkę i zaraz uciekam do łóżka. Jutro zaś pobudka 6:10. Boooożeeeeeeeeeeeee łaaaaj?!
Rozpieszczany? On tak nie uważa Chciałby zupy codziennie - swoją drogą, podobno są wskazane w trakcie diety i zimową porą. Coś w tym jest.
Ja lubię bardzo gotować i to jest zarówno moje przekleństwo - bo mam dużo przepisów, niekoniecznie dietetycznych, jak i talent - bo podobno potrafię Lubię karmić ludziów

Dodam tylko, że nie umiem i nienawidzę przygotowywać deserów. Umiem tylko crumble oraz karpatkę z proszku No i jeszcze kulki kokosowe, bo nawet kruche ciasteczka zawaliłam na Wigilię

Edytowane przez BajaderkowaBaba
Czas edycji: 2013-01-23 o 22:51
Stary 2013-01-23, 22:55   #1878
ogolnie
Zakorzenienie

Cytat:
A co się w piątek szykuje?
Impreza dwuosobowa
Gwoli wyjaśnienia: nie jest to żadna randeczka Po prostu spotkanie A ananasa można zjeść na wszelki wypadek, nie?
"Myjcie się dziewczyny, bo nie znacie dnia ani godziny"

---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ----------

Cytat:

Żadna randeczka
A twarogu na jedną kanapkę biorę niecałą łyżkę, także jest ok Myślę, że zmieściłam się dziś w 1500 kcal. Chociaż węglowodany na pewno przesadzone
Stary 2013-01-23, 23:16   #1879
tyszka_
Rozeznanie

Cytat:
Rozpieszczany? On tak nie uważa Chciałby zupy codziennie - swoją drogą, podobno są wskazane w trakcie diety i zimową porą. Coś w tym jest.
Ja lubię bardzo gotować i to jest zarówno moje przekleństwo - bo mam dużo przepisów, niekoniecznie dietetycznych, jak i talent - bo podobno potrafię Lubię karmić ludziów

Dodam tylko, że nie umiem i nienawidzę przygotowywać deserów. Umiem tylko crumble oraz karpatkę z proszku No i jeszcze kulki kokosowe, bo nawet kruche ciasteczka zawaliłam na Wigilię
To powiedz mu, że gupi jest Dawaj mu przez 2 tyg. to samo, to skończy tak gadać Ja jak się wezmę i uprę to też coś fajnego zrobie. Jednak lenistwo wygrywa w 99% przypadków i nie chce mi się kombinować I mogę zrozumieć Twój ból - umieć cuda robić a nie móc jeść do woli. Nie ma sprawiedliwości, nie ma...

Cytat:
Impreza dwuosobowa
Gwoli wyjaśnienia: nie jest to żadna randeczka Po prostu spotkanie A ananasa można zjeść na wszelki wypadek, nie?
"Myjcie się dziewczyny, bo nie znacie dnia ani godziny"

---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ----------

Żadna randeczka
A twarogu na jedną kanapkę biorę niecałą łyżkę, także jest ok Myślę, że zmieściłam się dziś w 1500 kcal. Chociaż węglowodany na pewno przesadzone
Ja z kolei codziennie za mało węgli zjadam. Dziś tylko 1400kcal, bo nie chce mi się jeść kolacji. Postanowiłam, że nie będę się dziś zmuszać, ale to już ostatni raz. Jutro zrobiłam więcej żarcia do pracy, więc nie będę musiała w siebie wciskać na siłę wieczorami.

No dobra dobra tylko spotkanie. Rzeczywiście lepiej być gotowym na wszytsko, ale Ty to widze już ostre przygotowania "na wszelki wypadek" haha

Jutro jedziemy na widownię do X Factora do Zabrza. Nawet nie mam się w co ubrać, żeby wyglądać jak człowiek. Mam nadzieję, że mnie żadna kamera nie dopadnie. Takich niewyjściowych jap to chyba na antene nie puszczą haha
Stary 2013-01-23, 23:36   #1880
emilia0508
królikoholiczka

Dobry wieczór już po pracy i zaraz ide spać... Ledwo zywa jestem...

Reading gives us someplace to go when we have to stay where we are
emilia0508 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-24, 00:35   #1881
ogolnie
Zakorzenienie

Cytat:

No dobra dobra tylko spotkanie. Rzeczywiście lepiej być gotowym na wszytsko, ale Ty to widze już ostre przygotowania "na wszelki wypadek" haha
Kobieto, ja mam braki duże, więc wolę być przygotowana Bo ja wiem, co mi do tego głupiego łba strzeli?
Stary 2013-01-24, 00:40   #1882
gorzala
Zakorzenienie

Cytat:
tyszka
korzystam z tej strony.

gorzala
jak najwiecej przed aparatko ;d

---------- Dopisano o 00:40 ---------- Poprzedni post napisano o 00:38 ----------

Cytat:

ja o 7 wstaje.. to dobrze ze juz znasz utwory, jak wpadniesz w rytm to potem tylek sam sie trzesie
Stary 2013-01-24, 02:49   #1883
karolinadobra
Wtajemniczenie

masażyk zaliczony 50 min i 50 min rowerka , na orbiego znów czasu brakło wiec jutro go zalicze ,
a teraz coś dla tych z Was które nie mogą sie obejśc bez czekolady Zdjęcie0856.jpg

chocolate toffee - 0 kcal
Stary 2013-01-24, 07:52   #1884
Marina__
Zakorzenienie

Hejka

Dziś znów zaspałam Dopiero się obudziłam a do pracy mam na 8.30 Chyba znów będę po drodze jadła śniadanie

Miłego Dnia

6 marca 2016...... 125,4 - 124,4 -
120
- 115 - 110 - 105 - 100 - 95 - 90 - 85 - 80
Marina__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-24, 07:55   #1885
gorzala
Zakorzenienie

ja mialam budzik na 7.15 a wstalam teraz ^^nas zczescie zawsze wczesniej ustawiam
Stary 2013-01-24, 09:00   #1886
czarownica1
Zakorzenienie

Śpiochy

---------- Dopisano o 09:00 ---------- Poprzedni post napisano o 08:58 ----------

Cytat:
Napisane przez karolinadobra Pokaż wiadomość
masażyk zaliczony 50 min i 50 min rowerka , na orbiego znów czasu brakło wiec jutro go zalicze ,
a teraz coś dla tych z Was które nie mogą sie obejśc bez czekolady Załącznik 5079065

chocolate toffee - 0 kcal
do wciągania nosem
czarownica1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-24, 09:13   #1887
mysiunia85g
Zadomowienie

Dzień doberek
Zastanawiam się dlaczego kolejny dzień z rzędu wstaję zmęczona, efekt pogody czy wysiłku fizycznego
Wczoraj masę kalorii spaliłam, bo był marsz, elelmenty kickboxu(brat ma w domu dmuchany worek bokserski z biedronki), robiłam za konia pociągowego(2 dzieci na plecach), potem rzuty na łóżko bratankiem, a na koniec marsz cały czas pod górę z bratanicą ważącą ponad 20kg na sankach!
Tak więc wszelkie inne aktywności sobię wieczorem odpuściłam, umyłam się i padłam jak mucha

częstowali mnie wczoraj wafelkami, ale odmówiłam bo przecież wyzwanie mam
Na razie spadam, bo jeszcze nie doszłam do siebie
Miłego dnia
mysiunia85g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-24, 09:13   #1888
gorzala
Zakorzenienie

moze sie troche przeforsowalas albo za malo jesz wzgledem tego co spalasz?
Stary 2013-01-24, 09:15   #1889
czarownica1
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień doberek
Zastanawiam się dlaczego kolejny dzień z rzędu wstaję zmęczona, efekt pogody czy wysiłku fizycznego
Wczoraj masę kalorii spaliłam, bo był marsz, elelmenty kickboxu(brat ma w domu dmuchany worek bokserski z biedronki), robiłam za konia pociągowego(2 dzieci na plecach), potem rzuty na łóżko bratankiem, a na koniec marsz cały czas pod górę z bratanicą ważącą ponad 20kg na sankach!
Tak więc wszelkie inne aktywności sobię wieczorem odpuściłam, umyłam się i padłam jak mucha

częstowali mnie wczoraj wafelkami, ale odmówiłam bo przecież wyzwanie mam
Na razie spadam, bo jeszcze nie doszłam do siebie
Miłego dnia
stawiam na efekt pogody, wariacje ciśnieniowe
czarownica1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-24, 09:16   #1890
gorzala
Zakorzenienie

zjadlam porządne sniadanko wpostaci kanapek z jednej bułki, do szkoły wzięłam druga i grejfruta, bo dzisiaj to ja sobie tam posiedze...
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości