|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1861 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Walka z nadwagą (niewyimaginowaną:) cz. 2
Laseczki głowy do góry...czasami kłótnie się zdarzają to normalne
"a po burzy zawsze wychodzi słońce" Ja jeszcze dietetycznie się trzymam...gorzej będzie jutro
|
#1862 |
|
Zakorzenienie
|
nadalkamnie się do męża i dzieci nie spieszy, nawet do znajdowania faceta mi się nie pali, ja jestem samotnik
dooobra. lece. Edytowane przez ogolnie Czas edycji: 2013-03-30 o 18:12 |
|
|
|
#1863 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1864 |
|
Rozeznanie
|
fury widzę cie
|
#1865 |
|
Zakorzenienie
|
Malenki Baranek co ma zlote rozki pilnuje pisanek na trawie z rzeszuszki-kiedy nikt nie widzi choragiewka buja i beczy WESOLEGO ALLELUJA
|
|
|
|
#1866 |
|
Zadomowienie
|
Hehe, od kiedy się odtajniłam macie na mnie oko
![]() Zaglądam do Was pomiędzy sprzątaniem i udawaniem, że pomagam w gotowaniu
|
#1867 |
|
Zadomowienie
|
oj Monia pasujesz .... ja tez cwicze potem nie cwicze.... napisalam plan cwiczen i trzymalsm sie go dwa dni.... bo to musialam gdzies jechac z Wiki... bo to zakupy i zawsze cos ....
wrocilam po pracy i padam tak mnie boli glowa... jeszcze zyczenia chcialam Wam zlozyc ;-) Wesołych i spokojnych Świąt Wielkanocnych ;-) |
|
|
|
#1868 |
|
Rozeznanie
|
Hey
Czas szykować się do kościoła. Eh zasmuciło mnie troszkę jak znalazłam wątek założony przez Monię z Carlą, Anulciakiem i Nadalką eh ja wiem, że to internet ale jakoś tak się do Was wszystkich przyzwyczaiłam. Ok czas na makijaż ![]() Jeszcze raz zdrowego, spokojnego i rodzinnego okresu Świąt
|
#1869 |
|
Zakorzenienie
|
Jaki watek zalozony przez nas??
Ogolnie a ty nie schizuj bo ja faceta tez nie mam i nie potrzebuje wystarczy ze jeden po 3 latach zlstawil mnie w ciazy a drugi po 3 pieknych latach przyznal ze mnie od roku zdradza. Kazda z Nas jest inna i ma inne problemy i zmartwienia a laczy Nas dieta i wspolna walka o zdrowie i ladne cialka a potem przyyjdzie czas na facetow i dzieci![]() Malenki Baranek co ma zlote rozki pilnuje pisanek na trawie z rzeszuszki-kiedy nikt nie widzi choragiewka buja i beczy WESOLEGO ALLELUJA
|
|
|
|
#1870 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja chyba pisać tam nie będę bo i tak nie mogę się wbić. |
|
|
|
|
#1871 | |
|
Rozeznanie
|
witam kobietki
dzien zaczynam standardowo czyli od kawki ![]() oczywiści po wczorajszej ilości wina boli mnie głowa. leże jak kupa złomu w lóżku inie mam siły wstać ![]() wicie co (moze to bzdurne) , ale wczoraj udało mi się wylicytować na allegro zwierzaki schleicha, nie wiem czy kojażycie -to takia kolekcja figor zwierząt i nie tylko ręcznie malownych. są cudne. ludzie kolekcjonują je nawet nie mając dzieci ......ale kupuję dziewczynom po 1-2 miesięcznie. chyba nie muszę pisać że cieszę się z tych zwierzakow jak dziecko fury, anulcika i wszystkie które mają dzieci - a wy zbieracie jakieś kolekcje? ---------- Dopisano o 08:00 ---------- Poprzedni post napisano o 07:55 ---------- Cytat:
jednak mi też ( niunka przybij 5) włączył się maleńki zazdrośnik, że dziewczyny "nas zócają" i piszą z jakimiś " obcymi babami"
|
|
#1872 |
|
Zakorzenienie
|
Kwiatuszek moj syn jest na etapie kart z pilkarzami z chempions ligue.
Ah slonca dzis na wdze 85.5 i w swieta nie rusze slodkosci
|
|
|
|
#1873 |
|
Zadomowienie
|
Heja jak tam po sniadanku? Dajecie rade wstac? ja dzis na sniadanie nie przecholowałam i oto bilans:
- 1 jajco gotowane - kawalek chlebka swieconego z ociupkiem masla - 2 lyzki salatki - pol golabka malutkiego - kawalatek babki - chochelka zurku - pol kromki z wedlina Mysle, że nawet ok to wyglada w porownaniu do poprzedniego roku, gdzie wstac nie moglam od stolu ![]() ogolnie przestan tak pisac! Pasujesz do Nas! Ja tez sie nie znam na goraczkach dzieci itd. i nie wypowiadam sie w tym temacie, ale bardzo Cie lubie, chudniesz wiec zostan z Nami ![]() lolitko! Ja Ci dam pilnowac sie! Ja tez ide dzis w gosci i mam zamiar nie szalec! Jak ja zarlok moge to i Wy tez !
♥ CIASTKO-minuta w ustach,godzina w żołądku,całe życie w biodrach ![]() http://www.youtube.com/watch?v=j6QogAYG2ck LILU - SŁODKICH SNÓW Edytowane przez miiilenka Czas edycji: 2013-03-31 o 11:05 |
|
|
|
#1874 |
|
Zakorzenienie
|
Witam świątecznie wszystkie kobietki!!!!
Ja dziś zjadłam białą kiełbaske z chrzanem,łyżke sałatki i kawałek jajka świeconego a do kawy kawałek sernika i mam juz dosyć....aż się obiadu boje bo będzie pieczona szynka,devolaje,karkówka z grilla i żurek....jak ja to wytrzymam ![]() Ale zaliczyłam lekkoatletyke na kinekcie z siostrzenicą więc troche spaliłam ![]() Miłego Dnia!!!!
|
#1875 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mary mi sie nowa gra fitness, no ale nie ma narazie funduszy Ja nie wiem co mnie czeka, o 12.30 kolejny posilek i chyba sie bede trzymac 5 malych a nie ciaglosci w jedzeniu co 30 min hehehe
|
|
#1876 |
|
Zadomowienie
|
Hej!
Z ciekawości się dzisiaj zważyłam i na szczęście trzyma się na 73 ![]() Ja w sumie niedawno zjadłam się śniadanie i był to chleb razowy i parówka Monia ja też nie mam faceta, dzieci itp. ale nie ma się co przejmować. To jest w sumie wątek o odchudzaniu. Odchudzasz się, nie zależnie jak i ile chudniesz to pasujesz tutaj ![]() Aha wczoraj zaliczyłam przysiady ![]() Miłego dnia!
|
|
#1877 |
|
Zakorzenienie
|
Ja na sniadanie zjadlam: 2kromki chrupkiego z wedlina drobiowa, kilka pomidorow marynowanych i kawal papryki.
Teraz zjem miseczke zurku z kawaleczkiem bialej kielbasy i piers z kurczaka z pieczarkami i buraczki. No i nie zjadlam zadnego ciacha
|
|
|
|
#1878 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, ja również życzę Wesołych Świąt, a jutro mokrego Dyngusa
Nie mam za bardzo tutaj dojścia do internetu, tzn net jest, ale korzysta z niego parę osób a i do tej pory roboty dużo było, a później goście... Ja staram się trzymać dietę, oczywiście powalam sobie na co nieco, ale jest poprawa- jem mniej i nie pozwalam sobie na zachcianki i udało mi się zatrzymać rękę w drodze po dokładkę sałatki (taki świąteczny odruch- już pełna, ale jeszcze by się zjadło) i powstrzymałam się przed zjedzeniem ciasta pół godziny po śniadaniu- zjem za dwie godziny Może nie bardzo jest czym się chwalić, zwłaszcza, że wiele z Was ciasta pewnie w ogóle nie ruszy... ale dla mnie to jest coś, bo najgorzej wygrać z samą sobą. Mam nadzieję, ze po świętach waga nie skoczy mi tragicznie w górę. PS. Dostałam "od zająca" m.in. krokomierz a przy okazji wizyty w domu witaminy dla odchudzających się. Rodzinka słabo, bo słabo, ale wspiera ![]() Miłego świętowania!
|
|
#1879 |
|
Zadomowienie
|
czesc kobietki ja tez jz po sniadanku kromka razowca i kromka swieconego z maselkiem szyneczka i kielbaska 2 jaja gotowane z chrzanem i 2 lyxki salatki jarzynowej.... a po sniadanku lampka winka i dwa male czekoladowe jajeczka ;-) ehh zeby mi wafa duzo nie podskoczyla bo juz rano wskazala roene 100....
Milego dnia ;-) |
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#1880 |
|
Zakorzenienie
|
No i zjadlam kawalek babki
|
|
|
|
#1881 |
|
Zakorzenienie
|
A ja sącze drina
|
#1882 |
|
Zadomowienie
|
od kawalka ciasta jeszcze nikt nie umarl ;-) po swietach bedziemy spalac... ;-) oby silnej woli starczylo ;-)
---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ---------- ja kolejna lampke winka ![]() ---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ---------- zdrowko ;-) |
|
|
|
#1883 |
|
Zakorzenienie
|
Witam Wielkanocnie i niedietetycznie
Dziewczyny ja się udzielam na innym wątku również od samego początku mojej diety prawie, doszłam tam parę dni później niż tu. A nową część wątku założyłam ja, bo dziewczynki trochę się tam powykruszały i zostało nas niewiele i nie chciałam czekać, aż jedna z wizażanek założy Taka niecierpliwa jestem ![]() Pozdrowionka
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1884 |
|
Zadomowienie
|
Ja tez nawet fajnie dzis jedzeniowo wyszlam. W gosciach zjadlam:
- 1 kawalek rybki - pol jajca - 2 golabki maciupkie - pol kroki z wedlina - kawalek babki i 3bita - lyzka salatki jarzynowej i 3 lyzki gyrosa Jak dla mnie sukces, bo opanowalam sie przed ciaglym jedzeniem i wpychaniem w siebie. Wypilam do tego lampke wina i 4 szklanki wody z woda jestem dzis na + co mnie bardzo cieszy Po powrocie do domu zmylam makijaz wskoczylam w dres i wykonalam swoj plan przysiadow, dzis bylo 70 Jutro po sniadaniu planuje mel b na brzuch, posladki i ramiona, a popoludniu 60 min orbitrek + przysiady. Ambitnie - wiem, ale chce cwiczyc a nie jesc i lezec!anulciak babka nie jest tak zle, najgorsze sa te ciasta z masa ![]() Mona ja uwazam, ze to bardzo mily gest ze strony rodziny ja bym sie cieszyla z takiego zajaca ![]() Gdzie jest JOANNA?! Haaaaaaaaaaaaaalo Joanno! odezwij sie! Jak tam u Was bilans strat?
|
#1885 |
|
Zadomowienie
|
u mnie nie tak zle na śniadanie to co pisałam wyżej ... na obiad jajko + 2 chochelki żurku i poł białej kiełbaski a na kolacje jajko z majonezem + lyzka salatki jarzynowej + 4 plasterki szynki i kawałeczek kabanosa
![]() ---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ---------- po świętach mam zamiar aż do wyjazdu przestrzegać swojego planu treningowego .... choć by nie wiem co ... |
|
|
|
#1886 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewuchy
dzisiejszy dzień sponsoruje zielona herbata i jej zbawienne właściwości podkręcające trawienie... tyle mam do powiedzenia w temacie świąt.Ściskam i do juterka!
|
#1887 |
|
Rozeznanie
|
witam 1 kwietnia
wyobrażcie sobie taki numer, mąż pojechał na kawalerskie, miałam po niego pojechać. zadzwoniła przyszła pani młoda żebym już przyjechała i...........przewaliłam całą chatę w poszukiwaniu kluczy do samochodu osioł najprawdopodobniej ma je przy tyłku chyba rowerem po niego pojadę
|
#1888 |
|
Zadomowienie
|
Hehehe no to się popisał...
daj znać jak się ta historia skończyła
|
#1889 |
|
Zakorzenienie
|
Waga jak w podpisie
ale wyproznic sie nie moge. Ide szykowac owsiane i na dyzur
|
|
|
|
#1890 |
|
Rozeznanie
|
witam rybki z rana
jak tu zimy końca nie widać a do tego jeszcze ziemia musi się ogrzać milenka ty kiedyś też pisałaś ze masz ogródek. pikujesz roślinki czy kupujesz gotowe? dzisiaj zapowiada się dietetyczny dzień ( czytaj bez ciasta) bo ostatnio dałam czadu. może nie byłam przejedzona ale na pewno wpadł kawałek ciasta ( albo dwa) ale już mi się chce warzywek na parze i cycuszka w carry ![]() ---------- Dopisano o 08:06 ---------- Poprzedni post napisano o 08:04 ---------- ps. fury a gdzie obiecany blondasek? na każdym zdjęciu wyglądasz inaczej. chyba bym cię nie poznała
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:48.

-20kg 04.05.2013

wystarczy ze jeden po 3 latach zlstawil mnie w ciazy a drugi po 3 pieknych latach przyznal ze mnie od roku zdradza. Kazda z Nas jest inna i ma inne problemy i zmartwienia a laczy Nas dieta i wspolna walka o zdrowie i ladne cialka
dzien zaczynam standardowo czyli od kawki 

......ale kupuję dziewczynom po 1-2 miesięcznie. 

Ja tez sie nie znam na goraczkach dzieci itd. i nie wypowiadam sie w tym temacie, ale bardzo Cie lubie, chudniesz wiec zostan z Nami

Ja nie wiem co mnie czeka, o 12.30 kolejny posilek i chyba sie bede trzymac 5 malych 

jak tu zimy końca nie widać
milenka ty kiedyś też pisałaś ze masz ogródek. pikujesz roślinki czy kupujesz gotowe?