|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1861 |
Magda ;)
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV
|
![]() ![]() |
![]() |
#1862 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Super ze udało Ci się odzyskać kasę ![]() Princesska trzymam kciukasy żebyś coś znalazła ![]() Lavia dla mnie ekstra ![]() Kylie obie dzisiaj mamy zły humor ![]() Dobra laski idę rozwiesić pranie i zrobić jedzenie dla tż bo samo sie nie zrobi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1863 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1864 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1865 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tż jak będzie to zrobi mi jakieś ladniejsze lustrzanką ![]()
![]() |
#1866 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Mialam jechac z nim , poczekac ( mowil ze 30 min) a potem do galerii. Laski, czekalam prawie 1,5h lazac po korytarzu z kata w kat, bo jak sie pozniej okazalo po 30 min na jedna noge ![]() w miedzy czasie jeszcze sie rozpadalo, zmoklam, w☠☠☠☠ilam sie, wlosy mi sie spuszyly i stracilam ochote na jakiekolwiek lazenie gdzie kolwiek. ![]() Cytat:
![]() to moze ja tez podziele sie swoimi spostrzezeniami na temat kotkow ![]() otoz u mnie w domu odkad pamietam byl kot albo dwa ( raz zdarzylo sie 5 ![]() Pamiętam Tine. Wychodzila na dwor, i mimo,że jadla najlepsze smakolyki byly strasznie "wysuszonym" kotem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Niestety Tine przejechal samochod, a Lusie po 16 latach w naszym domu musiałam jechac i uspic poniewaz ze starosci dostała wylewu...Jestem stara baba ale plakalam jak dziecko u weta... ![]() nie, no jak ja zaczne wam kazdego mojego kota charakteryzowac to mi to do jesieni zejdzie ![]() Moze napisze cos o moich obecnych: Zygmunt. hiena cmentarna. Dosłownie. Byłam z Tż na spacerze i przechodzilismy koło cmentarza skad wyskoczył własnie Zygmunt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Od roku mieszka z nami Bbi, kotka dzialkowa trikolorka. Absolutna ulubienica, najukochańszy kot jaki kiedy kolwiek stapal po moim skromnym M ![]() ![]() I trzeci dochodny Majk. Nosiciel kleszczy. tak chudy jak żyleta,że wołam na niego Slim Shady ![]() ![]() Ehhh nie wiem czy zauwazyłyscie ale ja nie pisze,że moje koty maja wady. Kocham je takimi jakie sa, maja swoj jedyny i niepowtarzalny charakter. Zygmunt pilnuje na dworze Bibi zeby za daleko nie wychodzila, jak tylko ktorys z domownikow wejdzie na podworko jest witany przez niego. ![]() ![]() ![]() ale wiem ,że u mnie to dziedziczne i mam to po babci, ktora mimo swojego wieku codziennie, dzien w dzien, wiosna,lato, jesien,zima chodzi raniutko na dzialki karmic 8-10 kotow, ktore na dodatek sa bite i ciezko kaleczone przez innych dzialkowcow, za to ,że kopia im dziury. ☠☠☠☠a co za paranoja ![]() Ale sie rozpisalam...W skrocie. Jesli decydujesz sie na kota, musisz go kochac, nie zaleznie od tego jaki jest, bo kot, ktory czuje sie nie kochany, niknie w oczach, czesto ucieka z domu...Mimo,że sa bardzo honorowe to na prawde kochane i bardzo madre zwierzeta ![]() Edytowane przez xXxKYLIExXx Czas edycji: 2013-06-24 o 19:55 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1867 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1868 | |
Magda ;)
|
Cytat:
![]() ![]() Kylie ojj to faktycznie nieciekawie, mógł chociaż zadzwonić czy napisać Ci smsa,że dłużej zejdzie ![]() ![]() widać,że kochasz kotki ![]() ![]() ja jakoś nie lubię kotów, u mojej babci było ich pełno, nie dawały się pogłaskać, właziły wszędzie... i u koleżanki wysiedzieć nie mogę chociaż jej kot jest wykastrowany i niby powinien zachowywać się normalniej to dla mnie jest durny jak nie wiem ![]() ja za to kocham pieski ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1869 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Nadrobiłam ![]() Pisałam już wam kiedyś, że też miałam koty, ale odkąd zaczęły znikać w "niewyjaśnionych" okolicznościach to po prostu przestałam brać nowe ![]() ![]() ![]() ![]() Miałam również królika miniaturę i świnkę morską ![]() ![]() ![]() Wielu ludzi obawia się, że piesek i dziecko nie są kompatybilne ![]() ![]() ![]()
#1870 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moje dwa domowe tez sa wykastrowane ale chrakterem sie nic przez to nie zmienily, nawet sie nie spasly ![]() Ja juz mu dalam wczoraj popalic i mysle,że wyciagnał wnioski na przyszlosc ![]() Ej, kochana u Ciebie tez tak leje cały czas, non stop bez przerwy od wczoraj? ![]() Cytat:
![]() niestety wlascicielka mi nie pozwala ![]() jak tylko bede miala cos swojego to odrazu dwa ![]() ![]() Tez czesto widze takie ogloszenia ![]() przykre to strasznie, nie rozumiem tego, ja swojego kota w zyciu bym nie oddala, to jest czlonek mojej rodziny. Kot tez potrafi byc smutny, czy byc mu po prostu zle. Zygmunt sie na mnie obrazil kiedys na 2 dni, po tym jak wstrzyknelam mu do pyszczka mleczko na odrobaczenie ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1871 |
Magda ;)
|
Odp: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV
Kylie Tak leje od wczoraj wieczorem
![]() ![]() to dobrze, że dałas mu popalic ;-) a ja bylam w tym ccc wczoraj i te sandalki nie byly przecenione. Ale i tak nie znalazlam swojego rozmiaru. To co dzisiaj zakupy planujesz? ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#1872 |
Zakorzenienie
|
kylie takie uroki wynajmowanego mieszkania
![]() Mój się kiedyś na mnie obraził, jak wyjechałam na kilka dni. Normalnie to łaził, szukał gdzie jestem, spał na moich kapciach, a jak wróciłam to popatrzył i foch ..... odszedł w drugą stronę ![]() Pies za to ma focha, jak dostaje zastrzyk i jak go wołam to odwraca głowę, albo podchodzi do innego domownika i podaje mu łapę - może chce mnie wkurzyć ![]()
#1873 |
Zakorzenienie
|
Jejku, jak ja lubię czytać takie historyjki o zwierzaczkach. Aż sama gęba się cieszy.
![]() Pewnie zdecydujemy się na kociaka właśnie , tylko póki co musimy przeżyć te remont. Ja już ☠☠☠☠☠☠☠ca dostaję, nie ma gdzie postawić nogi, żeby się nie upieprzyć. Jeszcze ciągła nerwówka, ojciec tżta robi niepotrzebne spiny i AAAAA...jak dobrze, że dziś jadę do domu. ![]() https://www.google.pl/search?q=kot+b...h=667#imgdii=_ OGROMNE :LOVE:!
01.03-Palette c10 Edytowane przez novelove Czas edycji: 2013-06-25 o 12:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#1874 |
Zakorzenienie
|
Cześć Wszystkim ! chciałam się w sumie tylko przywitać
![]() Jakiś czas temu wpadłam na blog blond bunny, później snow a później tutaj ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1875 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale w weekend bylam z tz i lola i brejdakiem nad jeziorem. i zajechalismy do kuzyna tz- ma zone i 3 dzieciaczkow. no i sie mnie marta pyta- a co z psem po slubie? ![]() a ja a co ma byc? ![]() a ja- a jak ma reagowac? kocha wszystkie dzieci jak szczeniaczki to czemu ma nie akceptowac naszego dziecka akurat? ![]() ![]() no i tz wprowadzil lole im do domu co te ich dzieciaki z nia wyrabialy ![]() ![]() ![]() albo np ktos oddajepsa bo idzie na studia i nie bedzie mial czasu wyprowadzac ![]() jak wracamy to szalenstwo, spacerek i znow razem idziemy spac ![]() jak dla mnie wystarczy chciec, wiadomo sa ciezsze momenty- jak trafilam do szpitala to lola szalala... ![]() ale po jakims czasie wszystko wraca do normy. i jak dla mnie to zwierze to obowiazek wiec nalezy dobrze przemyslec jego przygarniecie...i wlasnego lenistwa nie mozna tlumaczyc- ze sie oddaje pozniej. ja tego nie uznaje, chocbym sie nosem miala podpierac i psa jeszcze wyprowadzic i pasc ![]() ogarnelam mieszkanie po weekendzie ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1876 |
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny. Moją historia włosowa wyglądająca następująco. Miałam piękne ombre i zachciało mi się pofarbować całe. Kolor wyszedł znośny ale spłukał się po kilku myciach a farbowałam u porządnego fryzjera. I teraz są zółte
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1877 | |||||
Zakorzenienie
|
Mniamiii piłam wczoraj w końcu tego tigera mohito
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Nie lubie jak ☠☠☠☠zi ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1878 |
Zakorzenienie
|
Ex
Ooo,to pochwal się nam! Trzymamy kciuki! Wybrałaś już jakąś szkółkę?
#1879 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1880 |
Zakorzenienie
|
Ex
Faktycznie, umknęło. ![]()
#1881 |
Zakorzenienie
|
kurde tylko tak mnie teraz oswiecilo i nie pamietam czy mowilam ze papiery skladam na zaoczna szkole czy na dzienna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1882 |
Konto usunięte
|
Witajcie Kobitki
![]() Ależ mnie tu dawno nie było ![]() Jakoś ostatnio nie mam za wiele czasu. W niedzielę byliśmy z syniem w juraparku w Bałtowie. Bardzo nam się podobało. A synek był taki zadowolony, zobaczył dinozaury, i nawet sobie kupił taki szkielet do składania ![]() Bunny powiedz mi kochana, jak długo mam trzymać teraz alfaparfa? Bo kupiłam dzisiaj 8.21 i jutro z nią zadziałam ![]() A tak poza tym, to teraz, przy tych ciemniejszych włosach, mój odrost wydaje się taki jasny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1883 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny sis Tżta dała mi próbkę tego BB z wyciągiem ze śluzu ślimaka i jest rewelacyjny
![]() https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...spf45-pa-.html twarz po nim mam wygładzoną, zero jakichkolweik niedoskonałości, do tego fajnie rozjaśnia i nawilża skórę ![]() Jest dość drogi ale zamówię go chyba sobie z allegro bo nigdy żaden podkład mi tak nie podpasował...najwyżej będę go stosować raz na jakiś czas ![]() a w weekend działam z szamponetką Joanny ![]() ---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ---------- kupuj i też czekam na relacje ![]()
#1884 |
Zadomowienie
|
Bunny czego mogę sie spodziewać po uzyciu 8.21 z woda 6% na moich jasnych włosach bo chce troche przyciemnic.
Robiłam na pasemku 9.21 z woda 6% wyszło lekko siwo -fioletowo.
#1885 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
teskni sie za jasnymi ![]() paulinko bedzie podobnie jak 9.21 ale ciemniej i moze byc szaro-fioletowo ![]()
![]() |
#1886 |
Magda ;)
|
Co tu takie pustki?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1887 |
Zakorzenienie
|
Princesskateż mnie to zastanawia!
Robię swoje pierwsze wegańskie ciasto bez jajek, mąki, masła itd. ![]() Pachnie pysznie!
#1888 | |
Zakorzenienie
|
hej!
![]() Cytat:
![]() robiłam dziś włoski garnier naturals ciemny blond i kolor wyszedł ciemniejszy ciutke , albo w tym oświetleniu dzisiejszym tak widze, ale ogólnie ładny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
blonding ![]() ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm ![]() aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1889 |
Zakorzenienie
|
Asia
5 Łyżek oleju roślinnego 1 ⅔ szklanki mąki 1 szklanka cukru 1 łyżeczka sody do pieczenia ½ łyżeczki soli 3 Łyżki kakao 1 łyżeczka esencji waniliowej 1 Łyżka octu spirytusowego 1 szklanka wody olej lub olej w sprayu do natłuszczenia formy tylko niepotrzebnie zrobiłam 50/50 z mąką żytnią, bo zjechała trochę smak, ale ogólnie git ![]()
#1890 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() smacznego ![]() wrzuce wam foto babki mniej więcej z podobnym kolorem i długością (prócz grzywki ![]() ![]() teraz się zastanawiam czy sobie nie zrobić ombre takiego bardziej wyraźniejszego ale się zastanawiam czy do mojej długości będzie dobrze wyglądać? ![]()
blonding ![]() ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm ![]() aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:52.