Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV - Strona 62 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury

Notka

Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-24, 12:24   #1831
exclusivee
Zakorzenienie

Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV

Cytat:
Napisane przez novelove Pokaż wiadomość
Ex
Ja w ogóle byłam cały czas przekonana, że lity, lity, to te zakryte całe też na tym obcasie i myślę, 'coś Ty się tak na nie uparła, na lato kupować'.
Aaa bo te deezee, to za metkę też już się płacić powoli zaczyna.
Hehe, mi od początku o te sandałki-lity chodziło Dokładnie, pamiętam kilka lat wstecz i deezee miało normalniejsze ceny, a za to buty niespotykane, teraz to wolę zamówić sobie na all o połowę taniej niż tam takie same

Ja kotów nie lubię jakoś, poza tym to jestem na sierść uczulona

---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ----------

Princesska a ja się już nie mogę doczekać swoich bluzek Oby były te co chcę... Załączam linki w jednym miejscu mojej listy zakupów wraz z rozmiarami

http://www.cogdziezaile.pl/index.php?p=32577&top-sinsay S
http://www.cogdziezaile.pl/index.php...t-shirt-sinsay S
no i ta bluzeczka biała z napisem "good girls like to do sin" S

Jakbyś kupiła te bluzeczki to daj mi znać na PW ile mam Ci wpłacić na konto

Mam jeszcze prośbę, gdybyś nie zapomniała obczaisz te spodnie i zobaczysz czy są może przecenione http://www.cogdziezaile.pl/index.php...spodnie-sinsay ? Bo jeśli będą mniej kosztowały to z chęcią bym się na nie skusiła

---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ----------

W razie czego jak spodnie będą na wyprzedaży to poproszę rozmiar M/38 jak będzie

Jasny popielaty brąz
exclusivee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-24, 12:25   #1832
shizaxa
Wtajemniczenie

boszzzzzzzzz....nie umiem was nadrobić

Tak na szybko
Ex mam takie lity tylko jasne, stabilne ale ja nie mam gdzie w nich chodzić bo w prayc po 5-10 razy na drugie piętro i spowrotem latam i niewygodnie mi

Princeska musze u mnie poszukać sinsey
Jak znajdziesz gdzieś fajne klasyczne niedrogie baletki to daj znać bo ja moje 2m-ce temu kupiłam i już wkładka cała lata i podeszwa pada...
Moja szafa też się nie zamyka i to dzieki lumpeksom...wole takie rzeczy niż z pl sieciówek, bo u nas to cienkie i dziadowskie...zupełnie inny gatunek materiału jest "z zachodu"...

Nie wiem co Ci faceci teraz mają, mój też nałogowo tigery czy inne energy drinki pije!!

reszte poczytam z pracy

Zapuszczam włosy:
było (styczeń '13)-40cm
jest (październik'13)-50cm
będzie-55cm

Farbuję: wella koleston 12/89
shizaxa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-24, 12:29   #1833
BLOND_PRINCESSKA
Magda ;)

Cytat:
Napisane przez exclusivee Pokaż wiadomość
Hehe, mi od początku o te sandałki-lity chodziło Dokładnie, pamiętam kilka lat wstecz i deezee miało normalniejsze ceny, a za to buty niespotykane, teraz to wolę zamówić sobie na all o połowę taniej niż tam takie same

Ja kotów nie lubię jakoś, poza tym to jestem na sierść uczulona

---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ----------

Princesska a ja się już nie mogę doczekać swoich bluzek Oby były te co chcę... Załączam linki w jednym miejscu mojej listy zakupów wraz z rozmiarami

http://www.cogdziezaile.pl/index.php?p=32577&top-sinsay S
no i ta bluzeczka biała z napisem "good girls like to do sin" S

Jakbyś kupiła te bluzeczki to daj mi znać na PW ile mam Ci wpłacić na konto

Mam jeszcze prośbę, gdybyś nie zapomniała obczaisz te spodnie i zobaczysz czy są może przecenione http://www.cogdziezaile.pl/index.php...spodnie-sinsay ? Bo jeśli będą mniej kosztowały to z chęcią bym się na nie skusiła

---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ----------

W razie czego jak spodnie będą na wyprzedaży to poproszę rozmiar M/38 jak będzie
te spodnie są chyba przecenione na 39,99 ale nie wiem czy to na bank te same. Tylko one ze strasznie grubego i jak dla mnie brzydkiego materiału. Postaram się po szkole zajść i zobaczyć czy są te rzeczy, najwyżej przymierze tee spodnie i wstawie Ci fotke jak wyglądają. I tą chustę mam zobaczyć czy jest duża?
Dobra spadam,bo spóźnię się na autobus
miłego dnia
BLOND_PRINCESSKA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-24, 12:34   #1834
exclusivee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BLOND_PRINCESSKA Pokaż wiadomość
te spodnie są chyba przecenione na 39,99 ale nie wiem czy to na bank te same. Tylko one ze strasznie grubego i jak dla mnie brzydkiego materiału. Postaram się po szkole zajść i zobaczyć czy są te rzeczy, najwyżej przymierze tee spodnie i wstawie Ci fotke jak wyglądają. I tą chustę mam zobaczyć czy jest duża?
Dobra spadam,bo spóźnię się na autobus
miłego dnia
Ok, będę wdzięczna. No to zobacz na chustę jaka duża, i daj znać Jak inne spodnie też będą za 39,99 to może z innego modelu jakieś wybiorę... W każdym bądź razie dziękuję za fatygę kochana

Jasny popielaty brąz
Stary 2013-06-24, 12:43   #1835
BLOND_PRINCESSKA
Magda ;)

Odp: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV

No wlasnie chyba tylko te brzydkie byly przecenione :p spoko jak bede szla do tego ccc to moge i do sinsay zajsc

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-06-24, 12:57   #1836
Lavia15
Wtajemniczenie

Ta koszulka jest boska jeszcze:

http://www.cogdziezaile.pl/index.php...t-shirt-sinsay uwielbiam motywy z tygrysami
treningi z Ewą Ch. i Mel B.
ZUMBOMANIACZKA
Lavia15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-24, 13:28   #1837
Eveline1000
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez blond bunny Pokaż wiadomość

nadaje sie jak najbardziej ale licz sie z sieczka z wlosow- ja mialam mega tępy koltun i jak ta mieszanka garnier plus fructis?
ja wlasnei ja uczynilam, ale jestem po zmyciu farby z odrostow i wlosy jeszcze mokre... moze nie byc genialnei od razu za pierwszym podejsciem ale czuje ze jest niezle- wlosy sliskie, lalkowate

Hej

Bunny jak dla mnie ta mieszanka jest megaWłoski mam po niej śliskie,błyszczące, lejące i miękkie.Jak dla mnie superBunny a powiedz mi kochanie jak bym kiedy chciała zrobić włoski alfą to jaki nr?Oczywiście na 9oksy.Chodzi mi o kolorek podobny jaki mi dał koleston.Narazie zostaję przy kolestonie bo jest megaale kiedyś może spróbuję zrobić alfą.Pytam na zapas

Princeska rozumiem Cię.Ja kompletnie nie dogaduje się ze swoimi teściamijak przeprowadzaliśmy się z tż i chwilowo szukaliśmy mieszkania to tż mieszkał u swoich rodziców a ja u mamy z córką.Mama ma małe mieszkanko więc razem byśmy się nie pomieścili a żeby iść do teściów to u mnie nie było mowy.Ale jak już mam wybierać to wolę teściową od teścia.

Ale jestem wku****na.Byłam na wizycie u endo i mi powiedziała że poprzednia endokrynolog do której chodziłam niewłaściwie mnie leczyła bo pokazałam jej historię choroby bo miałam skserowaną kartę od tej poprzedniej endo.Powiedziała że brak słow jak ona leczy i że ona nie ma zielonego pojęcia o leczeniu.Skierowała mnie na dodatkowe badania.Powiedziała że u mnie nadczynność przechodziła w niedoczynność i odwrotnie i tak w kółko bo miałam zle dobrane leki i zamiast mi pomagać to mi szkodziły Szok .Człowiek płaci pieniądze ,myśli że mu lekarz pomoze a tu taka akcjaI półtora roku leczenia nie wspominając o kasie poszło w*uj.
Eveline1000 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-06-24, 13:51   #1838
Skarb90
Zadomowienie

GG do Skarb90

Cytat:
Napisane przez Lavia15 Pokaż wiadomość
no jeśli ktoś ma swoje naturalnie gęste i długie to bezsensu to stosować, masz rację. zrobilam foto dzisiaj rzęsek ale nijak to się ma do rzeczywistości więc niewiem czy jest sens wstawiać....bo mój tel robi kijowe zdjęcia a aparat został u Tż-ta
no spoko poczekam na nią -dzięki wielkie

---------- Dopisano o 12:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ----------

i co z tego że mam ładnie opalone nóżki jak przez te pogryzienia wstydzę się teraz latać w szortach w tym roku wyjątkowo jest plaga tych komarów mam wrażenie....
musze koniecznie jakiś psikacz sobie zakupić na te małe gówna

Właśnie listonosz przyniósł mi szamponetki Joaśki - aromatyczne cappucino

ooo pochwal się efektem pozniej
Skarb90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-24, 14:29   #1839
blond bunny
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Eveline1000 Pokaż wiadomość
Hej

Bunny jak dla mnie ta mieszanka jest megaWłoski mam po niej śliskie,błyszczące, lejące i miękkie.Jak dla mnie superBunny a powiedz mi kochanie jak bym kiedy chciała zrobić włoski alfą to jaki nr?Oczywiście na 9oksy.Chodzi mi o kolorek podobny jaki mi dał koleston.Narazie zostaję przy kolestonie bo jest megaale kiedyś może spróbuję zrobić alfą.Pytam na zapas

Princeska rozumiem Cię.Ja kompletnie nie dogaduje się ze swoimi teściamijak przeprowadzaliśmy się z tż i chwilowo szukaliśmy mieszkania to tż mieszkał u swoich rodziców a ja u mamy z córką.Mama ma małe mieszkanko więc razem byśmy się nie pomieścili a żeby iść do teściów to u mnie nie było mowy.Ale jak już mam wybierać to wolę teściową od teścia.

Ale jestem wku****na.Byłam na wizycie u endo i mi powiedziała że poprzednia endokrynolog do której chodziłam niewłaściwie mnie leczyła bo pokazałam jej historię choroby bo miałam skserowaną kartę od tej poprzedniej endo.Powiedziała że brak słow jak ona leczy i że ona nie ma zielonego pojęcia o leczeniu.Skierowała mnie na dodatkowe badania.Powiedziała że u mnie nadczynność przechodziła w niedoczynność i odwrotnie i tak w kółko bo miałam zle dobrane leki i zamiast mi pomagać to mi szkodziły Szok .Człowiek płaci pieniądze ,myśli że mu lekarz pomoze a tu taka akcjaI półtora roku leczenia nie wspominając o kasie poszło w*uj.
mysle ze z alfy to 11.10 z 11.21 albo 11.11 + 11.21.

oj ci lekarze...

dziewczynki sukces mam zwrot kasy za ta nieudana sukienke z allegro
Stary 2013-06-24, 14:57   #1840
Lavia15
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Skarb90 Pokaż wiadomość
ooo pochwal się efektem pozniej
ok ale będę dopiero w lipcu chyba nią robić

Cytat:
mysle ze z alfy to 11.10 z 11.21 albo 11.11 + 11.21.

oj ci lekarze...

brawo

Laski mam takie pytanie......Za tydzień mam obronę i myślę w co by sie tu ubrać. Niedawno zakupiłam sobie białą kieckę z baskinką i ona sama to wiem że sie kompletnie nie nadaję...ale jakbym założyła do niej czarną marynarkę plus czarne szpilki było by ok ?
Bo mi się wydaje że nie jest to zbyt wyzywający strój na obronę... ale chciałabym obiektywnie posłuchać zdania innych żebym nei wyszła na idiotkę
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg OBRONA 015.jpg (71,4 KB, 45 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg OBRONA 017.jpg (36,8 KB, 48 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg OBRONA 023.jpg (64,3 KB, 46 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg OBRONA 025.jpg (23,9 KB, 51 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg OBRONA 027.jpg (37,5 KB, 65 załadowań)
ZUMBOMANIACZKA
Stary 2013-06-24, 15:43   #1841
shizaxa
Wtajemniczenie

Lavia z marynarką super

Bunny fajnie że oddali kasę oszusty!!!!!!

Zapuszczam włosy:
było (styczeń '13)-40cm
będzie-55cm

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-06-24, 15:49   #1842
Leae
Rozeznanie

Lavia, a mogłabyś wstawić to zdjęcie rzęs? Nawet, jeśli niedokładnie oddaje rzeczywistość, na pewno widać efekt, bo nie mogę się doczekaać

Leae jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-24, 16:07   #1843
blond bunny
Zakorzenienie

Cytat:

brawo

Laski mam takie pytanie......Za tydzień mam obronę i myślę w co by sie tu ubrać. Niedawno zakupiłam sobie białą kieckę z baskinką i ona sama to wiem że sie kompletnie nie nadaję...ale jakbym założyła do niej czarną marynarkę plus czarne szpilki było by ok ?
Bo mi się wydaje że nie jest to zbyt wyzywający strój na obronę... ale chciałabym obiektywnie posłuchać zdania innych żebym nei wyszła na idiotkę
dla mnie super mozesz spokojnie isc tak ubrana z marynarka
Cytat:
Napisane przez shizaxa Pokaż wiadomość
Lavia z marynarką super

Bunny fajnie że oddali kasę oszusty!!!!!!
szczescie jak nie wiem... bo nic sie nie odzywali- caly proces zwrotu totalnie mnie zlewali a jak dzwonilam to nie moga rozmawiac i potem cisza 2 tyg... juz sie balam ze cos wymysla byle kasy nie oddac, ale oddali i ufff...
nigdy wiece sie tak nie nadzieje, a jak bede chciala cos drogiego powyzej 100zl kupic na all to mi wlejcie
Stary 2013-06-24, 16:19   #1844
czekoladowoo
Zakorzenienie

Cytat:
Lavia
Nuu, ja jestem zdania, że piesieca nic nie zastąpi, tylko kurcze, ja na uczelni, tżta prawie wcale nie będzie, a tu z nim wyłazić trzeba. Goldeny są przecudowne! LOVE Chociaż mi się najbardziej marzy dog niemiecki, to jest piękne bydle dopiero!

Princesska
Moja kumpela ma królika i mnie do obłędu doprowadza, bo lata to to po całym mieszkaniu, sra gdzie popadnie, siadam na łóżko, a tam boby jakieś ...nie nie nie. Jeszcze miała mieć miniaturkę, a wyrósł wielkości kota.

No nie wiem dziewczyny, jakieś złe doświadczenia z kotami chyba miałyście. To kocie siostry, to jedyne co robi takiego lekko wkurzającego (choć dla mnie to urocze), to w nocy włazi Ci na klatę i łapkami próbuje złapać nos. Ale żadnego łażenia po stole. I nie sra do butów.
Nie, koty nie są wcale wredne i okropne.
Ja mam kotke 12 lat - persa, jedną z najbardziej "wrednych" ras która jest chyba najbardziej niezależna. Nigdy mi nic nie zniszczyła, nigdy nie nasrała do butów (raz, jeden nasrała w kącie jak dopiero co do nas przyszła ale to ze strachu), praktycznie od razu robiła do kuwety. Czekała na mnie w łóżku, spała w nogach, rano mnie budziła. Tak czasem bywała wnerwiająca, jak próbowała strzępić pazury o kanape. Sposób? Kupiony drapak, za każdym razie przy próbie strzępienia o kanape - "fe, nie wolno", i zanoszenie na drapak i dosłownie drapanie jej łapkami o drapak - w końcu załapała i bez problemu. Jest nauczona żeby nie wskakiwać u mamy na kanape - nie wskakuje. Wskakiwała na blaty w kuchni na nowym mieszkaniu - oduczyliśmy ją i nie wskakuje. Tak kota można wychować, nawet starego 12-letniego kota.
Fakt potrafi udrapać - ale nigdy nie zrobi tego bez zasygnalizowania że jej sie cos nie podoba, czasem przez przypadek udrapnie w zabawie.
Zdarza jej sie zwymiotować, ale to przez to że jej sie sierść zbiera - rozwiązanie proste, tania jak barszcz maść którą sie daje na łapki i rozpuszcza sierść.
Tak koty potrafią być złośliwe - jak i każde zwierze. Sorry ale znam psy które potrafia nasrać na srodku dywanu bo na dwór nie beda wychodzic, wiec nikt mi nie powie ze to "bo kot"
Każde zwierze trzeba wychować i tyle.
Ja kocham wszystkie zwierzęta, koty są specyficzne, dużo śpią, chodzą własnymi drogami, ale można je wychować i są też niesamowicie czyste, kochane i wdzięczne. Pamietam jak mama ja przez przypadek zamknęła w pokoju i nie mogła biedna wyjsc do kuwety, wróciliśmy po 10h i jedynie mało co nas w korytarzu nie powywracała, ale wszedzie było czysto, nie potrafiła najzwyczajniej gdzies na dywanie Wbrew pozorom to są bardzo mądre zwierzęta, moja sie np nauczyła otwierać sobie sama za klamke drzwi od pokoju
I tak samo jak pies czeka na mnie jak wracam do domu i miauczy pod drzwiami po wie że ktoś idzie. A na starym mieszkaniu potrafiła wskakiwać na parapet i wołać mojego tate bo słyszała że przyjechał samochodem.

Każda rasa też jest specyficzna, jednymi z takich najbardziej przyjacielskich są chyba norweskie leśne, brytyjskie (chociaz znam jednego takiego złośliwego co sikał do donniczek ale poza tym urocze zwierze ), maine coony (ale one są dosc duze) no i tez po prostu tzw. dachowce europejskie

A co do płci, z kotkami jest o tyle łatwiej że one nie znaczą terenu. Ale kocura jak sie wysterylizuje to raczej problemu nie ma, no i z nimi to głównie jest tak że one teren znaczą, ale dopiero wtedy jak jakiś inny kocur wejdzie na ich teren.
czekoladowoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-24, 16:59   #1845
exclusivee
Zakorzenienie

U was też dziś taka do dupy pogoda?

Jasny popielaty brąz
Stary 2013-06-24, 17:12   #1846
BLOND_PRINCESSKA
Magda ;)

Cytat:
Ok, będę wdzięczna. No to zobacz na chustę jaka duża, i daj znać Jak inne spodnie też będą za 39,99 to może z innego modelu jakieś wybiorę... W każdym bądź razie dziękuję za fatygę kochana
Tej chusty u mnie nie było spodnie były przecenione, te z fajniejszego materiału też,ale zostały same XL. W sumie z tych Twoich rzeczy znalazłam tą good/bad, tą z flamingami i tą z myszką,ale były tylko białe. Tej ze zdjęcia bluzki też nie widziałam. Niżej masz foty wszystkie rzeczy mierzyłam w rozmiarze S. Chyba wrócę po tą z panterkowymi rękawami
Cytat:
Ta koszulka jest boska jeszcze:

http://www.cogdziezaile.pl/index.php...t-shirt-sinsay uwielbiam motywy z tygrysami
tej też nie widziałam
Cytat:
Napisane przez Eveline1000 Pokaż wiadomość
Hej

będę musiała czegoś poszukać, bo już nie wyrabiam
jednak samemu mieszkać to co innego.
Cytat:

gratulacje
Cytat:

brawo

Moim zdaniem z marynarką jak najbardziej może być Btw. gdzie kiecke kupilas? Boska jest
Stary 2013-06-24, 17:16   #1847
BLOND_PRINCESSKA
Magda ;)

Zapomniałam o zdjęciach
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_0094.jpg (34,6 KB, 65 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0097.jpg (36,4 KB, 45 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0098.jpg (33,4 KB, 28 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0099.jpg (96,4 KB, 51 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0101.jpg (36,3 KB, 57 załadowań)
Stary 2013-06-24, 17:21   #1848
exclusivee
Zakorzenienie

Cytat:
Tej chusty u mnie nie było spodnie były przecenione, te z fajniejszego materiału też,ale zostały same XL. W sumie z tych Twoich rzeczy znalazłam tą good/bad, tą z flamingami i tą z myszką,ale były tylko białe. Tej ze zdjęcia bluzki też nie widziałam. Niżej masz foty wszystkie rzeczy mierzyłam w rozmiarze S. Chyba wrócę po tą z panterkowymi rękawami

tej też nie widziałam

gratulacje

Moim zdaniem z marynarką jak najbardziej może być Btw. gdzie kiecke kupilas? Boska jest
Kochana to jak coś to ja poproszę te 3 bluzeczki tzn. z flamingami, good/bad i z myszką miki (białą) w rozmiarze S

Fakt, Lavia cudowna kiecka!

Jasny popielaty brąz
Stary 2013-06-24, 17:24   #1849
BLOND_PRINCESSKA
Magda ;)

Cytat:
Kochana to jak coś to ja poproszę te 3 bluzeczki tzn. z flamingami, good/bad i z myszką miki (białą) w rozmiarze S

Fakt, Lavia cudowna kiecka!
ok ta z flamingami chyba była przeceniona na 19,99 ta good/bad też tyle kosztuje, a ta z myszą chyba 29,99

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-06-24, 17:26   #1850
exclusivee
Zakorzenienie

Cytat:
ok ta z flamingami chyba była przeceniona na 19,99 ta good/bad też tyle kosztuje, a ta z myszą chyba 29,99
Ee no to extra, jeszcze co nieco zaoszczędzę

---------- Dopisano o 18:26 ---------- Poprzedni post napisano o 18:25 ----------

Bunny super że Ci kaskę oddali Ci z all

Jasny popielaty brąz
Stary 2013-06-24, 17:27   #1851
shizaxa
Wtajemniczenie

Princeska właśnie dowiedziałam się na wątku lupeksowych że w H&M są wyprzedaże baletek za 20zł

Zapuszczam włosy:
było (styczeń '13)-40cm
będzie-55cm

Stary 2013-06-24, 17:32   #1852
exclusivee
Zakorzenienie

A właśnie zapomniałam się spytać... kojarzysz czy są u Ciebie w sinsay te czapki fullcap z ćwiekami?

Jasny popielaty brąz
Stary 2013-06-24, 17:43   #1853
BLOND_PRINCESSKA
Magda ;)

Cytat:
Princeska właśnie dowiedziałam się na wątku lupeksowych że w H&M są wyprzedaże baletek za 20zł
byłam i widziała,ale są przecenione same dziwne kolory jakieś niebieskie, zielone,rózowe... Czarne i beżowe w normalnej cenie
Cytat:
A właśnie zapomniałam się spytać... kojarzysz czy są u Ciebie w sinsay te czapki fullcap z ćwiekami?
nie kojarzę,ale mogą być tylko nie zwróciłam uwagi
wyżej wstawiłam Ci fotki tych Twoich ciuchów, nie wiem czy widziałaś
Stary 2013-06-24, 17:58   #1854
Lavia15
Wtajemniczenie

Cytat:
Zapomniałam o zdjęciach
ta pierwsza BAD i ostatnia z flamingami the best wg mnie

Cytat:
Napisane przez exclusivee;41471050
Fakt, [B
Lavia[/B] cudowna kiecka!
Cytat:
dla mnie super mozesz spokojnie isc tak ubrana z marynarka

Cytat:

tej też nie widziałam

gratulacje

dzięki To pójdę w niej i w marynarce
wiecie co odkryłam u mnie od niedawna na osiedlu taki fajny sklepik odzieżowy - prowadzi go młoda laska i ma świetne ciuchy - zwłaszcza kiecki. No i kupiłam u niej niedawno dwie kiecki właśnie tą baskinkę i jeszcze taką szaro-beżową i tunikę brzoskwiniową
i chyba bedę jej stałą klientką bo ma oryginalne ciuchy w przystępnych cenach. Np. za tą baskinkę 55zł dałam
ZUMBOMANIACZKA
Stary 2013-06-24, 18:02   #1855
BLOND_PRINCESSKA
Magda ;)

Cytat:
ta pierwsza BAD i ostatnia z flamingami the best wg mnie

dzięki To pójdę w niej i w marynarce
wiecie co odkryłam u mnie od niedawna na osiedlu taki fajny sklepik odzieżowy - prowadzi go młoda laska i ma świetne ciuchy - zwłaszcza kiecki. No i kupiłam u niej niedawno dwie kiecki właśnie tą baskinkę i jeszcze taką szaro-beżową i tunikę brzoskwiniową
i chyba bedę jej stałą klientką bo ma oryginalne ciuchy w przystępnych cenach. Np. za tą baskinkę 55zł dałam
boska ta sukienka serio i ta cena
mi się właśnie podoba ta z tymi panterkowymi ramionami i zastanawiam się czy ją kupić 40 zł kosztuje
Stary 2013-06-24, 18:18   #1856
xXxKYLIExXx
Zakorzenienie

Jestem wsciekla
mialam jechac do galerii i nic mi z tego nie wyszlo
Faceci sa beznadziejni
xXxKYLIExXx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-24, 18:20   #1857
novelove
Zakorzenienie

Lavia
Mi się podoba elegancko

Shi
Dopytałam Mira, gdzie chowa telefon i powiedział mi, że kupił za kilka groszy taką opaskę na ramię z malutką kieszonką i tam sobie chowa.

Czeko
Ooo ekstra, dzięki Garść informacji (i radosnych dla mnie, bo już się wystraszyłam ). Pocieszyłaś mnie tym, że da się je nauczyć wiele, bo często się słyszy o tym, jakie to są zwierzaki niezależne i uparte, a tu proszę. Choć to pewnie od właściciela zależy, bo o yorkach też się mówi, że głupie, głośne, rozwydrzone, a moje jest naprawdę kochane, ale to już praca całej rodzinki nad nim. Ja jestem zakochana w Brytyjskich, choć i zwykłe dachowce są cudowne i pewnie jeżeli się zdecydujemy, to weźmiemy jakiegoś malucha ze schroniska, albo będę chodzić po ulicach szukać.
Właśnie jeżeli chodzi o płeć, to ktoś mi kiedyś mówił, że samiczki są bardziej przytulaśne. A zadam Ci jeszcze może głupie pytanie, bo nie mam pojęcia szczerze mówiąc. Kotki mają cieczkę? Przechodzą tak jak psiaki?

Ex
Też do dupy, bo chłodno i zachmurzone jest, ale ja się cieszę, bo już jajko z gorąco znosiłam i marzyłam o tym.

Edytowane przez novelove
Czas edycji: 2013-06-24 o 18:21
novelove jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-24, 18:28   #1858
shizaxa
Wtajemniczenie

Cytat:
byłam i widziała,ale są przecenione same dziwne kolory jakieś niebieskie, zielone,rózowe... Czarne i beżowe w normalnej cenie

nie kojarzę,ale mogą być tylko nie zwróciłam uwagi
wyżej wstawiłam Ci fotki tych Twoich ciuchów, nie wiem czy widziałaś
a normalna cena to 39,99 czy wiecej?

Zapuszczam włosy:
było (styczeń '13)-40cm
będzie-55cm

Stary 2013-06-24, 18:30   #1859
BLOND_PRINCESSKA
Magda ;)

Cytat:
Napisane przez xXxKYLIExXx Pokaż wiadomość
Jestem wsciekla
mialam jechac do galerii i nic mi z tego nie wyszlo
Faceci sa beznadziejni
co się dzieje?

---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:29 ----------

Cytat:
a normalna cena to 39,99 czy wiecej?
chyba tak ale tylko te z kokardką jak dla mnie takie w miarę, te drugie mi się na żywo nie podobały
Stary 2013-06-24, 18:33   #1860
shizaxa
Wtajemniczenie

Cytat:
Lavia
Mi się podoba elegancko

Shi
Dopytałam Mira, gdzie chowa telefon i powiedział mi, że kupił za kilka groszy taką opaskę na ramię z malutką kieszonką i tam sobie chowa.

Czeko
Ooo ekstra, dzięki Garść informacji (i radosnych dla mnie, bo już się wystraszyłam ). Pocieszyłaś mnie tym, że da się je nauczyć wiele, bo często się słyszy o tym, jakie to są zwierzaki niezależne i uparte, a tu proszę. Choć to pewnie od właściciela zależy, bo o yorkach też się mówi, że głupie, głośne, rozwydrzone, a moje jest naprawdę kochane, ale to już praca całej rodzinki nad nim. Ja jestem zakochana w Brytyjskich, choć i zwykłe dachowce są cudowne i pewnie jeżeli się zdecydujemy, to weźmiemy jakiegoś malucha ze schroniska, albo będę chodzić po ulicach szukać.
Właśnie jeżeli chodzi o płeć, to ktoś mi kiedyś mówił, że samiczki są bardziej przytulaśne. A zadam Ci jeszcze może głupie pytanie, bo nie mam pojęcia szczerze mówiąc. Kotki mają cieczkę? Przechodzą tak jak psiaki?

Ex
Też do dupy, bo chłodno i zachmurzone jest, ale ja się cieszę, bo już jajko z gorąco znosiłam i marzyłam o tym.
Dzięki to właśnie takie cos chce kupić

A co do kotek to cieczka u nich to ruja. Kotka moich rodziców jest spokojna w miarę wtedy, słychać tylko kocury, ale ona jakieś tablety anty dostaje ale kolega opowiadał że jego kotka jak ma ruję to chce się wściec i spać po nocach nie daje...najłatwiej wysterylizować, kotki są małe więc ok 100zł zapłacisz a będziesz mieć spokój a to prawda kotki są bardziej przymilne i się "domu" trzymają

---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ----------

Cytat:
co się dzieje?

---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:29 ----------

chyba tak ale tylko te z kokardką jak dla mnie takie w miarę, te drugie mi się na żywo nie podobały
a to nawet specjalnie nie jadę!!

P.S. Miałam pisać że świetną figurkę masz

Zapuszczam włosy:
było (styczeń '13)-40cm
będzie-55cm

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości