|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1831 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV
Cytat:
![]() ![]() Ja kotów nie lubię jakoś, poza tym to jestem na sierść uczulona ![]() ---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ---------- Princesska a ja się już nie mogę doczekać swoich bluzek ![]() ![]() ![]() http://www.cogdziezaile.pl/index.php?p=32577&top-sinsay S http://www.cogdziezaile.pl/index.php...t-shirt-sinsay S http://www.cogdziezaile.pl/index.php...t-shirt-sinsay S no i ta bluzeczka biała z napisem "good girls like to do sin" S Jakbyś kupiła te bluzeczki to daj mi znać na PW ile mam Ci wpłacić na konto ![]() Mam jeszcze prośbę, gdybyś nie zapomniała obczaisz te spodnie i zobaczysz czy są może przecenione http://www.cogdziezaile.pl/index.php...spodnie-sinsay ? ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ---------- W razie czego jak spodnie będą na wyprzedaży to poproszę rozmiar M/38 jak będzie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1832 |
Wtajemniczenie
|
boszzzzzzzzz....nie umiem was nadrobić
![]() Tak na szybko ![]() Ex mam takie lity tylko jasne, stabilne ale ja nie mam gdzie w nich chodzić bo w prayc po 5-10 razy na drugie piętro i spowrotem latam i niewygodnie mi ![]() Princeska musze u mnie poszukać sinsey ![]() Jak znajdziesz gdzieś fajne klasyczne niedrogie baletki to daj znać bo ja moje 2m-ce temu kupiłam i już wkładka cała lata i podeszwa pada... Moja szafa też się nie zamyka i to dzieki lumpeksom...wole takie rzeczy niż z pl sieciówek, bo u nas to cienkie i dziadowskie...zupełnie inny gatunek materiału jest "z zachodu"... Nie wiem co Ci faceci teraz mają, mój też nałogowo tigery czy inne energy drinki pije!! ![]() reszte poczytam z pracy ![]()
"Adoptując jednego psa nie zmienisz całego świata, ale zmienisz świat tego psa" Zapuszczam włosy: było (styczeń '13)-40cm ![]() jest (październik'13)-50cm ![]() będzie-55cm ![]() Farbuję: wella koleston 12/89 |
![]() ![]() |
![]() |
#1833 | |
Magda ;)
|
Cytat:
Dobra spadam,bo spóźnię się na autobus ![]() miłego dnia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1834 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1835 |
Magda ;)
|
Odp: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV
No wlasnie chyba tylko te brzydkie byly przecenione :p spoko jak bede szla do tego ccc to moge i do sinsay zajsc
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#1836 |
Wtajemniczenie
|
Ta koszulka jest boska jeszcze:
http://www.cogdziezaile.pl/index.php...t-shirt-sinsay uwielbiam motywy z tygrysami ![]()
#1837 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Bunny jak dla mnie ta mieszanka jest mega ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Princeska rozumiem Cię.Ja kompletnie nie dogaduje się ze swoimi teściami ![]() ![]() ![]() Ale jestem wku****na.Byłam na wizycie u endo i mi powiedziała że poprzednia endokrynolog do której chodziłam niewłaściwie mnie leczyła bo pokazałam jej historię choroby bo miałam skserowaną kartę od tej poprzedniej endo.Powiedziała że brak słow jak ona leczy i że ona nie ma zielonego pojęcia o leczeniu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1838 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ooo pochwal się efektem pozniej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1839 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj ci lekarze... ![]() dziewczynki sukces ![]() ![]()
![]() |
#1840 | |
Wtajemniczenie
|
ok ale będę dopiero w lipcu chyba nią robić
![]() Cytat:
brawo ![]() Laski mam takie pytanie......Za tydzień mam obronę i myślę w co by sie tu ubrać. Niedawno zakupiłam sobie białą kieckę z baskinką i ona sama to wiem że sie kompletnie nie nadaję...ale jakbym założyła do niej czarną marynarkę plus czarne szpilki było by ok ? Bo mi się wydaje że nie jest to zbyt wyzywający strój na obronę... ale chciałabym obiektywnie posłuchać zdania innych żebym nei wyszła na idiotkę ![]()
![]() |
#1841 |
Wtajemniczenie
|
Lavia z marynarką super
![]() Bunny fajnie że oddali kasę oszusty!!!!!!
"Adoptując jednego psa nie zmienisz całego świata, ale zmienisz świat tego psa" Zapuszczam włosy: było (styczeń '13)-40cm ![]() jest (październik'13)-50cm ![]() będzie-55cm ![]() Farbuję: wella koleston 12/89 |
![]() ![]() |
![]() |
#1842 |
Rozeznanie
|
Lavia, a mogłabyś wstawić to zdjęcie rzęs?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1843 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() szczescie jak nie wiem... bo nic sie nie odzywali- caly proces zwrotu totalnie mnie zlewali a jak dzwonilam to nie moga rozmawiac ![]() nigdy wiece sie tak nie nadzieje, a jak bede chciala cos drogiego powyzej 100zl kupic na all to mi wlejcie ![]() ![]()
![]() |
#1844 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam kotke 12 lat - persa, jedną z najbardziej "wrednych" ras która jest chyba najbardziej niezależna. Nigdy mi nic nie zniszczyła, nigdy nie nasrała do butów (raz, jeden nasrała w kącie jak dopiero co do nas przyszła ale to ze strachu), praktycznie od razu robiła do kuwety. Czekała na mnie w łóżku, spała w nogach, rano mnie budziła. Tak czasem bywała wnerwiająca, jak próbowała strzępić pazury o kanape. Sposób? Kupiony drapak, za każdym razie przy próbie strzępienia o kanape - "fe, nie wolno", i zanoszenie na drapak i dosłownie drapanie jej łapkami o drapak - w końcu załapała i bez problemu. Jest nauczona żeby nie wskakiwać u mamy na kanape - nie wskakuje. Wskakiwała na blaty w kuchni na nowym mieszkaniu - oduczyliśmy ją i nie wskakuje. Tak kota można wychować, nawet starego 12-letniego kota. Fakt potrafi udrapać - ale nigdy nie zrobi tego bez zasygnalizowania że jej sie cos nie podoba, czasem przez przypadek udrapnie w zabawie. Zdarza jej sie zwymiotować, ale to przez to że jej sie sierść zbiera - rozwiązanie proste, tania jak barszcz maść którą sie daje na łapki i rozpuszcza sierść. Tak koty potrafią być złośliwe - jak i każde zwierze. Sorry ale znam psy które potrafia nasrać na srodku dywanu bo na dwór nie beda wychodzic, wiec nikt mi nie powie ze to "bo kot" ![]() Każde zwierze trzeba wychować i tyle. Ja kocham wszystkie zwierzęta, koty są specyficzne, dużo śpią, chodzą własnymi drogami, ale można je wychować i są też niesamowicie czyste, kochane i wdzięczne. Pamietam jak mama ja przez przypadek zamknęła w pokoju i nie mogła biedna wyjsc do kuwety, wróciliśmy po 10h i jedynie mało co nas w korytarzu nie powywracała, ale wszedzie było czysto, nie potrafiła najzwyczajniej gdzies na dywanie ![]() ![]() I tak samo jak pies czeka na mnie jak wracam do domu i miauczy pod drzwiami po wie że ktoś idzie. A na starym mieszkaniu potrafiła wskakiwać na parapet i wołać mojego tate bo słyszała że przyjechał samochodem. Każda rasa też jest specyficzna, jednymi z takich najbardziej przyjacielskich są chyba norweskie leśne, brytyjskie ![]() ![]() ![]() ![]() A co do płci, z kotkami jest o tyle łatwiej że one nie znaczą terenu. Ale kocura jak sie wysterylizuje to raczej problemu nie ma, no i z nimi to głównie jest tak że one teren znaczą, ale dopiero wtedy jak jakiś inny kocur wejdzie na ich teren. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1846 | |||||
Magda ;)
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() jednak samemu mieszkać to co innego. Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1847 |
Magda ;)
|
Zapomniałam o zdjęciach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1848 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fakt, Lavia cudowna kiecka! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1849 |
Magda ;)
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1850 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:26 ---------- Poprzedni post napisano o 18:25 ---------- Bunny super że Ci kaskę oddali Ci z all ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1851 |
Wtajemniczenie
|
Princeska właśnie dowiedziałam się na wątku lupeksowych że w H&M są wyprzedaże baletek za 20zł
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1852 |
Zakorzenienie
|
A właśnie zapomniałam się spytać... kojarzysz czy są u Ciebie w sinsay te czapki fullcap z ćwiekami?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1853 | ||
Magda ;)
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() wyżej wstawiłam Ci fotki tych Twoich ciuchów, nie wiem czy widziałaś ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1854 | ||
Wtajemniczenie
|
ta pierwsza BAD i ostatnia z flamingami the best wg mnie
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() wiecie co odkryłam u mnie od niedawna na osiedlu taki fajny sklepik odzieżowy - prowadzi go młoda laska i ma świetne ciuchy - zwłaszcza kiecki. No i kupiłam u niej niedawno dwie kiecki właśnie tą baskinkę i jeszcze taką szaro-beżową i tunikę brzoskwiniową ![]() i chyba bedę jej stałą klientką bo ma oryginalne ciuchy w przystępnych cenach. Np. za tą baskinkę 55zł dałam ![]()
![]() |
#1855 | |
Magda ;)
|
Cytat:
![]() ![]() mi się właśnie podoba ta z tymi panterkowymi ramionami i zastanawiam się czy ją kupić ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1856 |
Zakorzenienie
|
Jestem wsciekla
![]() mialam jechac do galerii i nic mi z tego nie wyszlo ![]() Faceci sa beznadziejni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1857 |
Zakorzenienie
|
Lavia
Mi się podoba ![]() Shi Dopytałam Mira, gdzie chowa telefon i powiedział mi, że kupił za kilka groszy taką opaskę na ramię z malutką kieszonką i tam sobie chowa. Czeko Ooo ekstra, dzięki ![]() ![]() ![]() Właśnie jeżeli chodzi o płeć, to ktoś mi kiedyś mówił, że samiczki są bardziej przytulaśne. A zadam Ci jeszcze może głupie pytanie, bo nie mam pojęcia szczerze mówiąc. Kotki mają cieczkę? Przechodzą tak jak psiaki? ![]() Ex Też do dupy, bo chłodno i zachmurzone jest, ale ja się cieszę, bo już jajko z gorąco znosiłam i marzyłam o tym. ![]()
01.03-Palette c10 Edytowane przez novelove Czas edycji: 2013-06-24 o 18:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#1858 |
Wtajemniczenie
|
a normalna cena to 39,99 czy wiecej?
![]() ![]() |
![]() |
#1859 | |
Magda ;)
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:29 ---------- chyba tak ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1860 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A co do kotek to cieczka u nich to ruja. Kotka moich rodziców jest spokojna w miarę wtedy, słychać tylko kocury, ale ona jakieś tablety anty dostaje ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ---------- Cytat:
P.S. Miałam pisać że świetną figurkę masz ![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:09.