|
|||||||
| Notka |
|
| Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1861 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXII
Idziemy za tydzień w środę na szczepienie. Będziemy szczepić szczepionka priorix zamiast mmr ale i tak już się denerwuje. Boję się tego szczepienia
|
#1862 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXII
Barbie Mnie też Clotrimazolum nie pomogło, dopiero Pimafucin krem i globułki. Rodzinny może Ci nawet receptę dać, ale może najpierw zrobić wymaz czy to grzybek?
Perse, Monika U nas też zęby wychodzą już 3-4 miesiące, dwójka idzie krzywo. A co do picia wody to ostatnio S. polubił, Widział jak ja piję z butelki i on też chce. Dajcie czas dzieciaczkom na polubienie A wczoraj zagrzałam Vatikę i nałożyłam mu na głowę na kilka godzin i zeszło praktycznie wszystko, dziś powtórzymy zabieg Nie pamiętam co komu S. mnie wykańcza ostatnio i nie mam siły na nic. Cukry ciężko mi ustabilizować, od antybiotyku boli mnie czasem żołądek.
|
|
|
|
#1863 |
|
Konto usunięte
|
Kubek, Ty możesz jabłko czy nie?
Bo znalazłam dzisiaj taki fajny przepis: http://http://smak-chwili.blogspot.com/2014/03/zapiekane-jabka-z-amarantusem.html zrobię po południu Tylko jak to jest z tym miodem, mamy kp - można czy nie? Jak ma już 9 miesięcy... ? (Tzn. ja oczywiście, nie on ).
Edytowane przez ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 Czas edycji: 2014-04-03 o 11:42 |
|
|
|
#1864 | |
|
Zakorzenienie
|
Wika no taki krem w tubce
Cytat:
Z vatika dobry pomysł Wysłane z mojego LG-P880 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#1865 |
|
Wtajemniczenie
|
Perse przytulam Cię mocno w tym ciężkim dla Ciebie dniu
![]() Berbie czy aż tak narozrabiałam, że wymieniłaś mnie w pierwszej kolejności? ![]() Wczoraj byłam na wizycie, maluch ma 4,6cm i jest kilka dni do przodu. Dlatego badania prenatalne wychodzą mi w ostatnim możliwym momencie, ale tak jak pisałyście chyba lepiej później niż wcześniej. Mam sprawdzić elektrolity, bo to serce to prawdopodobnie niedobór potasu i magnezu, a encorton je wypłukuje. Poza tym trochę mnie rozłożyło, mam gorączkę, gardło boli, ale jest dobrze.
|
#1866 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;45868628]
W zasadzie - za parę minut 03.04... Dwa lata temu świat mi się zawalił Dziś jest już cudownie, ale nigdy się nie pogodzę z tym, co się wydarzyło i nigdy nie zapomnę.[/QUOTE]![]() Cytat:
Może i się przeciąga ale tym razem będziesz przygotowana najlepiej jak to możliwe - antybiotyk pomoże i wkrótce zaczniecie starania ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;45870580] Teraz wybieramy się na podróż poślubną na 2 tygodnie, ale do lipca jeszcze chwila.[/QUOTE] ani się obejrzysz a ta chwila minie ![]() Cytat:
który u Ciebie tc?a jaki zabieg? ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
i mam nadzieję, że uda się elektrolity unormować i serce już nie będzie dokuczać
|
|
#1867 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a kiedy masz prenatalne i który to będzie tc?? Zdrówka Kochana! Czym się leczysz?? 8+6 a zabieg... Darmowy zabieg dermokosmetyczny Jeśli wykonasz bezpłatne badanie prenatalne w I lub II trymestrze ciąży w ramach kontraktu z NFZ w Angelius Provita otrzymasz bezpłatny zabieg dermokosmetyczny: mikrodermabrazji diamentowej, zabiegów pielęgnacyjnych lub masaży relaksacyjnych i zdrowotnych. Każdy z zabiegów o wartości od 150 zł. Jak zrobić suwaczek żeby był napis jakiś??
|
|
#1868 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
clotrimazolin mam i nie wiem czy czasem pumafucin też...ale czekam do wizyty BERBIE- próbowałam BLW (u nas BOBAS LUBI WYPLUWAĆ) cieszę sie, że wypaad udał się i że wyprawka pięknie się kompletuje MOnia- swój kg bym Kasi oddała nie musiałabym od Jakuba brać ![]() Maga dzięki- oblukałam na alle.gro te paski wederka- piękne wieści agatko- leżysz?
|
|
#1869 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zdjęcie z usg masz? Zdrówka życzę ![]() Cytat:
![]() Super okazja, zazdraszczam ![]() Wysłane z mojego LG-P880 przy użyciu Tapatalka |
||
|
|
|
#1870 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1871 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Dziękuję Wam, od razu lepiej się poczułam Leczę się cebulowo-czosnkowo-miodowo czyli naturalnie tylko paracetamol biorę.Prenatalne wypadają mi 13t1d (jeśli dobrze liczę), z usg będzie trochę później. A zdjęcie usg mam, ale ja na nim nic nie widzę ginka powiedziała, że maluszek ma głowę, dwie ręce i dwie nogi, i muszę jej uwierzyć na słowo
|
|
#1872 |
|
Zakorzenienie
|
Wadera ale to ze teraz maluch jest kilka dni do przodu na usg nie znaczy ze za tydzień tez bedzie takze spokojnie
![]() mnie wypada 11+6 na prenatalne....nie wiem czy nie dzwonic i zmienic...
|
#1873 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem czy tak szybko wyrośnie, w sumie lepiej jeśli jak najdłuzej w nim jeździ. Jakub ma rok i nadal w tym pierwszym foteliku (0-13kg), a jakąś kruszynką wcale nie jest. [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;45870410]Monika to jest jakaś makabra, normalnie ma dwie kulki na górze, czemu to nie idzie szybciej :/ Ja wiem, jak mi ósemka szła, to myślałam, że oszaleję, jak kupowałam jakiś środek pbólowy, to mi w aptece proponowano, żeby mi to dentysta rozciął :/ [/QUOTE] ja już nie patrzę za bardzo bo Jakub nie daje zajrzeć, ale góra calutka spuchnięta (1 i 2, trochę 3), na dole też góry. nie, ja mam cabriofix. do tego city chyba nie ma bazy ![]() ---------- Dopisano o 15:39 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ---------- Cytat:
![]() nie wpadłam na to |
||
|
|
|
#1874 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
||
|
|
|
#1875 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
|
#1876 |
|
Zadomowienie
|
Perse- ja dzis mam czwarty dzien bez jabłek.
![]() Ale nie uwierzysz, ze mniej wiecej o tej godzinie o której wkleilas ten przepis w moim piekarniku były juz jabłka z amarsntusem Robiłam dla mojego TZ ktory ma diete lekkkostrawna po zatruciu pok. i koleżanki kp.Jakas telepatia normalnie ![]() Miód możesz spróbować. Jedyne ryzyko to to ze moze uczulic, ale jak nie zjesz to sie nie dowiesz co na to Artek
Edytowane przez Kubek29 Czas edycji: 2014-04-03 o 17:01 |
|
|
|
#1877 |
|
Zakorzenienie
|
powie mi ktos jak sie wstawia suwaczek w wyrazie?? bo znow nie pamietam....
|
#1878 | |
|
Zakorzenienie
|
nie zwiedzaliśmy, jestem w Gdańsku co najmniej raz w roku, więc większość widziałam.
spacerowałyśmy po plaży Cytat:
![]() w podpisie wpisujesz napis pod którym ma się kryć suwaczek, zaznaczasz go i wstawiasz hiperłączę dawaj fotę rozszyfrujemy ją
|
|
#1879 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
|
#1880 |
|
Zakorzenienie
|
Monia my już właśnie dostaliśmy wezwanie na szczepienie
|
#1881 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wchodzi mi tak
|
#1882 |
|
Zakorzenienie
|
w wersji roboczej mój podpis wygląda tak [.URL="http://fajnamama.pl/suwaczki/fqn3btz.png"]Krzyś[/URL.] tylko bez kropek przed i po URL
|
#1883 |
|
Konto usunięte
|
Jezu myślałam, że mnie na cmentarzu trafi szlag dzisiaj.
Ale byłam tak wściekła, że się poryczałam - bynajmniej nie z powodu rocznicy (choć po części też). Pewnie większość z Was uzna moją reakcję za przesadzoną, ale ja mam na tym punkcie świra, stąd też ona. Otóż tydzień temu w środę byłam u pana robiącego na cmentarzu różne rzeczy, żeby mi do 03.04 odnowił literki. No i tak chodziłam, chodziłam, nie widziałam, myślałam, że może już zrobił, tylko słaby efekt... Wczoraj sobie postroiłam grób, tzn. dałam nowe, piękne kwiaty (zawsze robię u jednej kwiaciarki, są naprawdę piękne, na żywym zielonym), znicz pod kolor i aniołka gipsowego. I przychodzę dzisiaj na cmentarz, a tam rzeczy na grobie porozjeżdżane, a na serduszku rozmazana farba... GENIUSZ dzisiaj to zrobił! No po prostu tak się wściekłam, że sobie poszłam i musiałam wrócić za chwilę. Dzisiaj, w rocznicę, jak już wszystko chciałam mieć ładnie zrobione. Jutro jak go zobaczę, to go opieprzę :/ Ja to mam szczęście. W dniu pogrzebu zapomniał o nas ksiądz. Dzisiaj ten. No po prostu... Musiałam iść się pomodlić za Dawidka do kościoła, bo na cmentarzu jak widziałam ten obraz nędzy i rozpaczy (czyli brudny grób) nie mogłam się skupić. |
|
|
|
#1884 |
|
Zakorzenienie
|
wiem ale jak ja tak wstawię i klikam to link nie wchodzi....
|
#1885 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
taką ogrodową, ale chyba posieję w doniczkę i jeszcze (pierwszy raz) majeranek - małż lubi i jakoś nigdy świeżego nie miałam ![]() a rzęski opadły i zastanawiam się znów nad założeniem, bo znów u tej babki są za pół ceny (75zł) Cytat:
super wieści który to już tc???========================= ================ zaszalałam kupiłam sobie 2 pary butów i zauważyłam, że kręcą mnie takie na obcasie jak patrzę teraz to mam już chyba 4-5 par balerinek, 1 parę takich trampko-balerinek, 2 pary takich na koturnie w jasnych kolorach, 2 pary czarnych klasycznych szpilek i jeszcze jakieś by się znalazły w piwnicy ale butów nigdy nie za dużo ![]() o takie kupiłam: http://www.ccc.com.pl/pl/woman/catalog/all/326631 i takie ![]() http://www.ccc.com.pl/pl/woman/catalog/all/295325
|
|
#1886 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;45878551]No po prostu tak się wściekłam, że sobie poszłam i musiałam wrócić za chwilę. [/QUOTE] No wiem. Jakoś tak... wyszło ![]() Wg OM dziś kończy się 11 tydzień. Nie wiem czemu to zdjęcie nie wchodzi. Może tak wkleję http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...bc9c765cd.html I jak Berbie widzisz coś?
Są groby uwiecznione tylko wspomnieniem, na których wciąż tli się płomień rozpaczy. Edytowane przez wadera4 Czas edycji: 2014-04-03 o 19:12 |
|
|
|
|
#1887 |
|
Konto usunięte
|
Chłopak
![]() Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
#1888 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;45878551]No po prostu... Musiałam iść się pomodlić za Dawidka do kościoła, bo na cmentarzu jak widziałam ten obraz nędzy i rozpaczy (czyli brudny grób) nie mogłam się skupić.[/QUOTE]
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1889 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja nogi nie mogę znaleźć, a Ty widzisz siusiaka?
![]() A siusiaka widzisz?
|
#1890 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale Tż twierdzi że będzie ciągnął info od Niego i żeby zostawić...Bo my nie doświadczone....ja tam też nic nie widzę
![]() |
Nowe wątki na forum Być rodzicem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:19.

S. mnie wykańcza ostatnio i nie mam siły na nic. Cukry ciężko mi ustabilizować, od antybiotyku boli mnie czasem żołądek.
Tylko jak to jest z tym miodem, mamy kp - można czy nie? Jak ma już 9 miesięcy... ? (Tzn. ja oczywiście, nie on

Dziś jest już cudownie, ale nigdy się nie pogodzę z tym, co się wydarzyło i nigdy nie zapomnę.[/QUOTE]
Może i się przeciąga ale tym razem będziesz przygotowana najlepiej jak to możliwe - antybiotyk pomoże i wkrótce zaczniecie starania
) ale nie pamiętam dokładnie co komu.
a kiedy masz prenatalne i który to będzie tc?? 

taką ogrodową, ale chyba posieję w doniczkę i jeszcze (pierwszy raz) majeranek - małż lubi i jakoś nigdy świeżego nie miałam