|
Notka |
|
Fryzury i styling Forum dla osób, które interesuj± siê stylizacj± fryzur oraz stylingiem. Chcesz pog³êbiæ swoj± wiedzê, podzieliæ siê do¶wiadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#1861 |
Raczkowanie
|
Dot.: mêska, d³u¿sza fryzura:)
Mo¿e co¶ z tego...?
http://ikf.com.pl/fryzury-meskie/fryzura299393.htm http://ikf.com.pl/fryzury-meskie/fryzura289517.htm http://ikf.com.pl/fryzury-meskie/fryzura282937.htm Mo¿e próbuj prostowaæ grzywkê i zaczesywaæ na bok? ---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ---------- Przejrzyj t± stronê http://ikf.com.pl/fryzury-meskie/ |
![]() ![]() |
![]() |
#1862 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 637
|
Fryzura dla mnie
Hej,
Mam do¶æ d³ugie, jak widaæ na dwóch pierwszych zdjêciach, w³osy i raczej okr±g³± twarz. Chcia³abym jednak zmieniæ co¶ w swoim wygl±dzie, bo ostatnio ju¿ mi siê moja obecna fryzura znudzi³a... Potrzebujê od¶wie¿enia. Wiêc tak, pierwsze dwa zdjêcia to moja twarz i w³osy a kolejne to moje propozycje, proszê o pomoc i komentarze. Nie biorê pod uwagê zmiany koloru w³osów, jedynie zrobnienie grzywki i zmiany d³ugo¶ci. Czekam na Wasze propozycje i ocenê tych moich w za³±cznikach
#1863 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 274
|
Dot.: Fryzura dla mnie
Moim faworytem jest nr 1 : )
|
![]() ![]() |
![]() |
#1864 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 15 098
|
Przy okr±g³ej buzi odpada prosta grzywka, najlepsza jest zaczesana na bok i lekko falowane w³osy
|
![]() ![]() |
![]() |
#1865 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 7
|
Dot.: Jak u³o¿yæ w³osy u ch³opaka?
No to czekamy na Twoj± odpowied¼ , a co do grzywki to faktycznie to jest kwestia przyzwyczajenia. Je¶li znajomi mówi± tak to na pewno tak jest , zreszt± najwa¿niejsze by¶ Ty dobrze w nich siê czu³. Takie w³oski fajne u³o¿one albo w takim nie³adzie s± bardzo sexy , mi siê podobaj± takie
![]() pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1866 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 43
|
Zdjêcie numer 1 oraz 2. ;D
Te by Ci najprawdopodobniej pasowa³y. ;D |
![]() ![]() |
![]() |
#1867 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 279
|
Fryzura do plaskiej twarzy!
hej
![]() ![]() ![]()
#1868 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 105
|
my¶le ze 2 najlepsza..
#1869 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 609
|
Dot.: mêska, d³u¿sza fryzura:)
Ja bym na twoim miejscu wycieniowa³a i podciê³a boki i okolice karku, polecam prostownice, oczywi¶cie jesli chce ci siê bawiæ, wszystkie ¿ele, ale nie nadaj±ce efektu mokrych w³osów
|
![]() ![]() |
![]() |
#1870 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 946
|
Dot.: Fryzura do plaskiej twarzy!
Zdjêcia?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1871 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 8 905
|
Dot.: Jaka fryzura dla mnie
Mo¿e jeszcze jakie¶ propozycje ?
![]()
#1872 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 19
|
w jaki sposób u³o¿yæ tak± fryzurê?
Witam
![]() Ogl±da³am ostatnio Skinsów i strasznie spodoba³a mi siê fryzura owej aktorki. Mam bardzo podobny kolor w³osów, ¶ciêcie te¿, ale nie wiem jak uzyskaæ taki efekt. Zamieszczam zdjêcie, czy móg³ by mi kto¶ napisaæ jak mogê zrobiæ tak± fryzurê z moich zupe³nie prostych, oklapniêtych w³osów? Jakich kosmetyków powinnam u¿yæ, technika, wszystko. Z góry dziêkujê. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1873 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 477
|
Dot.: w jaki sposób u³o¿yæ tak± fryzurê?
pianka zwiekszjaaca objetosc i suszenia na duuzej okraglej szczotce i powinno tak wyjsc
![]()
#1874 |
Raczkowanie
|
Tak
![]() popieram co wyzej napisane ![]() Albo wygrac sie do fryzjera ;p pocieszysz sie swoja 1 dniow± fryzurka ![]()
#1875 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 19
|
Dziêkujê za pomoc. W takim razie muszê siê wybraæ w który¶ dzieñ po okr±g³± szczotkê.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1876 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 59
|
Nowa fryzura dla ch³opaka okr±g³a twarz
Jestem nieszczê¶liwym posiadaczem okr±g³ej twarzy.
To moje konto na fotka http://www.fotka.pl/albumy/oliver91 mam teraz takie d³u¿sze w³osy jak tamte 2 ostanie foto na moim profilu. Co mi doradzicie ??? PS.Nie chce mieæ irokez ,wzorków i innych wiejskich fryzur ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1877 |
Przyjaciel wizaz.pl
Wiadomo¶ci: 33 873
|
Dot.: Nowa fryzura dla ch³opaka okr±g³a twarz
Moim zdaniem lepiej wygl±da³e¶ we fryzurze z pierwszego zdjêcia, tej trochê krótszej. I nie przesadzaj, nie masz jakiej¶ szczególnie okr±g³ej twarzy.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1878 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 52
|
no w³a¶nie, nie masz specjalnie jakiej¶ okr±g³ej twarzy
podobno najlepsze fryzury s± takie,które zakrywaj± boki twarzy... ja sama mam okr±g³±, ale nie mogê siê prze³amaæ ¿eby i¶æ do fryzjera i zmieniæ fryza, boje sie ostatecznego efektu ![]()
#1879 |
Raczkowanie
|
Wiejskie fryzury? Jakkolwiek zgodzê siê, ¿e wzorki najczê¶ciej mo¿na dojrzeæ na w³osach m³odocianych, lecz nie spotka³am siê do tej pory z podzia³em na wiejskie / nie - wiejskie fryzury.
Wiejskie "co(¶)/kolwiek" uwa¿asz za gorsze. ok. Ja z kolei uwa¿am, ¿e nie potrzebujesz "wiejskiej fryzury" ¿eby¶ wygl±da³ ¼le. nie wa¿ne co na g³owie ale co W g³owie. [!] |
![]() ![]() |
![]() |
#1880 |
Raczkowanie
|
Jak zrobic taka fryzure?
bylam wszoraj u fryzjerki. powiedzialam ze chce taka fryzure i scie³a mnie bardzo dobrze, ale jak zwykle mialam problem z ukladaniem. zazwyczaj wychodze od fryzjerek z fryzura ulozona na okr±g³o przy szczotce czyli efekt totalnie odwrotny od zamierzonego(wygladam wtedy za powaznie ). i tutaj mam pytanie, jako ze nie zobaczylam jak robi to fryzjer to moze ktoras z was wie co zrobic zeby te wlosy tak odstawa³y?
dodaje za³±cznik ze zdjeciem fryzury ktora chce zrobic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1881 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 201
|
Dot.: Jak zrobic taka fryzure?
Ja bym zrobi³a to tak: 1.suszy³abym w³osy z opuszczon± g³ow± w dó³ 2.wyprostowa³a ale tylko od po³y w³osów (nie od skóry jak to robi± niektórzy) i nie na prosto tylko id±c w dó³ wywija³abym je lekko z jednej strony bardziej ku twarzy a z drugiej strony w drug± 3. dobra guma do w³osów i naci±gn±æ je i uwydatniæ te pasma wywiniête do zewnêtrznej strony. Mam nadziejê ¿e pomog³am
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1882 |
Raczkowanie
|
a jaka jest taka dobra mocna guma?
zawsze mozna sprubowac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1883 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 323
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1884 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 201
|
szczerze to najlepsza chyba jest z Joanny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1885 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 59
|
Ju¿ sobie w³osy ¶ci±³em jak S³awek :P
Tutaj wideo http://wp.tv/i,Chlopak-Rutowicz-o-Go...0121,klip.html jak zrobiæ tak± grzywkê bo próbuje guma ¿elem itp i ¼le wychodzi tak to zrobiæ. Dziêki dziewczyny :P |
![]() ![]() |
![]() |
#1886 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 7
|
Dot.: Jaka fryzura z w³osów pusz±cych siê ?
Witajcie
![]() Mam w³osy prawie do pasa, jest ich dosyæ du¿o (jak wyprostujê, to mniej, ale i tak wiêcej ni¿ przeciêtna kobieta) i strasznie siê pusz±. Chcia³abym co¶ z nimi zrobiæ, bo staje siê to nudne- od wielu lat mniej wiêcej taka sama fryzura (lekko pocieniowane na koñcach, przedzia³ek z boku). Co mi mo¿ecie poradziæ? Tak dla informacji- na dworze nie dajê rady nosiæ ich rozpuszczonych- przy lekkim podmuchu wiatru robi mi siê szopa i nic nie widzê. (z tego chyba wynika, ¿e s± lekkie) Znacie jakie¶ sposoby, które by mi pomog³y je ujarzmiæ? |
![]() ![]() |
![]() |
#1887 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 70
|
Dot.: Jaka fryzura z w³osów pusz±cych siê ?
Gêste,pusz±ce siê w³osy,sk±d ja to znam?
![]() Ja mia³am w³osy trochê za ramiona i wycieniowa³am ja na ca³ej d³ugo¶ci.Niektórzy twierdz± ¿e to pomoga bo wtedy nie ma tyle w³osów i wlg ale mnie to chyba zaszkodzi³o bo w³osy zaczê³y mi siê jeszcze bardziej puszyæ. Ale fryzjerka kiedy¶ wtar³a mi we w³osy jedwab który bardzo pomóg³. W³osy siê nie puszy³y,³adnie b³yszcza³y. Z fryzur to nie wiem co doradziæ bo ja te¿ ca³y czas poszukuje... Póki co,na noc zawsze zwi±zuje w³osy w kitkê na wysoko¶ci szyi i tak idê spaæ.Wtedy górê mam prost± a w³osy "pod gumk±" siê krêc± ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1888 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 2
|
JAka fryzura?
Witam.
Wiem, ¿e to forum dla kobiet ale muszê skorzystaæ z Waszej pokomocy dziewczyny! ![]() Mój problem jest taki ze mam troche falowane w³osy i nie wiem czy to w ogole bedzie dobrze wygl±daæ bez koniecznosci ich prostowania prostownic±.. Proszê o powa¿ne odpowiedzi i z góry dziêkujê! ![]() P.S Mo¿ecie te¿polecaæ jakies fryzry dla ch³opaków z lekko falowanymi w³osami. |
![]() ![]() |
![]() |
#1889 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 119
|
Jak u³o¿yæ tak w³osy?
Hej, wie kto¶ mo¿e w jaki sposób u³o¿yæ tak w³osy? mam tak± sam± d³ugo¶æ, ale do tej pory nosi³am w³osy za uszami i chcê co¶ zmieniæ.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1890 |
Raczkowanie
|
Dot.: Jak u³o¿yæ tak w³osy?
tz dokladnie nie wiem .
ale moglabys sprobowac takie duze walki zalozyc ale nie wiem czy u cb da rade;(
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:26.