![]() |
#1861 | |||
Raczkowanie
|
Dot.: Mamusie grudniowe 2015 cz. 9
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
A kosmetyk genialny, kryje świetnie i dlugo sie trzyma ![]() ![]() ![]() Cytat:
Ogólnie a Ty na jakim etapie pakowania jesteś?? |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1862 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() po co Ci termometr?w szpitalu i tak codziennie mierzą gorączkę... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1863 |
Zakorzenienie
|
ANI_QA ja też kupiłam pan sticka, a powiedz mi Ty całą twarz nim malujesz? Czy używasz bardziej punktowo jako korektor? Chyba pytałam Cię o to, Ale zapomniałam
![]() Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#1864 |
Raczkowanie
|
Ja tez biorę termometr bo uwazam, że te szpitalne są jakieś mało dokladne (?) moj tata jak leżał to zawsze na szpitalnym termometrze mial mniejsza temp. Nawet jak byl rozpalony to szpitalny pokazywal malo.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1865 |
Wtajemniczenie
|
Cześć laski
![]() ![]() ![]() Rudaska ja widzę jak mam pod cycka mi więcej miejsca w sensie nie opiera mi się tak stanik na brzuchu więc zauważyłam że mi się obniża. Halwaya czemu Ci głupio było odmówić? :p nie chciałaś przyjąć? ![]() Brawo Ty ! ![]() Wlasnie jak impreza ? Wojniann nie moge się doczekać takich porankow ![]() Lobo leje się że mnie od jakiegoś czasu wręcz. A co do pracy - 12 dni roboczych mi zostało ![]()
#1866 |
Zakorzenienie
|
Agrita ja dopiero planuje listę rzeczy do torby, dokupuje ostatnie drobiazgi i myślę że do końca listopada się wyrobię z pakowaniem
![]() Przynajmniej bym chciała tak,bo na początek grudnia mam zaplanowane ostatnie porządki przed porodem i układanie rzeczy ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ---------- Rudaska myślisz że dwa podkłady wystarcza. ---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ---------- Wojnian podpaski kupiłaś te zwykle duże belli ? Tzn mam na myśli te waciaki okresowe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1867 |
Zakorzenienie
|
ZACIEKAWA wolę mieć swój
ADKA dzięki. Ja chyba fotki sobie zacznę robić i porównywać
#1868 |
Zakorzenienie
|
Adka musiałam poczytać swoje posty, by się skapnac co ja odmawialam
![]() ![]() No my jesteśmy razem juz tyle lat, że jakoś nie wyobrażam sobie takiej akcji jak ślub. Autentycznie nie chcę. Ale po tym śnie to mi się troche namieszalo.. bo jeśli tz by chciał ślubu to mi by było głupio odmówić właśnie.. Impreza super. Wszyscy dobrze się bawili. Tort mi wyszedł smaczny, ale przy krojeniu nieco mi się rozwalal i wyglądał jak kupa ![]()
#1869 |
Rozeznanie
|
Ogólnie ja kupiłam sobie takie różowe w.Rosmanie ale one nie mają żadnego kleju i jak masz zwykle majtki to trzeba pilnować żeby nie.wpadła do toalety jak zdejmujemy do siku. Canpol takie biało niebieskie opakowanie tez w.Rosmanie były fajniejsze. Zużywalam obie bo mam Nietrzymanie moczu a przy krtani sikalam na.maksa. Wiec ja wolę te Canpol.
Wzięłam do torby właśnie te plus takie zwykłe okresowe jakich używałam wcześniej. |
![]() ![]() |
![]() |
#1870 |
Zakorzenienie
|
Wojniann a probowlas te Tena lady? Dla mnie bezkonkurencyjne.
#1871 |
Rozeznanie
|
Halwaya mnie irytuje jak.5 latki nie widzą nic poza tabletem. Zwłaszcza na przyjęciu gdy są inne dzieci do.towarzystwa można się.pobawić wspólnie, pooglądać czyjeś zabawki jakąś atrakcją a nie dzieciak wyjmije tablet lub komórkę. No Cholera mnie trafia.
Właśnie wczoraj rozmawiałam z koleżanką o prezencie Mikołaja i ma.kłopot bo jej adaś nie lubi niczego poza tabletem. Wszystkie zabawki bawią go 5 minut i tablet w.dłoń. Godzinami potrafi nic innego nie robić. Jechaliśmy na wycieczkę mój i jej syn są w.podobnym wieku tamten natychmiast wsadził noc w ekran. Mój lubi bawić się w.zagadki jak jedziemy, czy wymyślamy sobie "po swojej stronie widzę.... " cokolwiek ale nie elektrogadzety. Oki i nasz korzysta z naszych telefonów szczególnie rano filmiki ogląda na.yt ale bez przesady. ---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ---------- Oczywiście moja wypowiedź dotyczy córki znajomych ze tez nie.zwrócili jej uwagi i po jakiego grzyba brali tablet idąc na.przyjęcie?????? Potem dziwić się ze.dzieci nie.umieją zawierać znajomości nie.są.kreatywne i wciąż grzebia tylko w coraz to bardziej wymyślnych gadżetach ---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ---------- Tak są najlepsze. Kupiłam i je i są.rewelacyjne. |
![]() ![]() |
![]() |
#1872 |
Zakorzenienie
|
Wojniann.. zgadzam się. Córka znajomych najstarsza w ekipie i w pokoju mojej córki stwierdziła, że nie ma się czym bawić.. no może faktycznie etap klocków to juz nie jej etap, ale nic nie poradzę. Obiecałam mojej, ze jej KIEDYS kupię taki gadżet i na razie nie marudzi
![]()
#1873 |
Rozeznanie
|
Mamy to samo ze.jak.Piotrek zauważy coś.to.tez by.chciał ale nie.zmienia faktu ze dzieciaki nie umieją sobie znaleźć zajęcia poza.tabletami. Chciałabym żeby mojego synia nie.ciągnęło do tego ale pewnie nie unikniemy.
Najgorzej ze juz 3 latki są uzależnione a rodzice się.cieszą ze.oni lepiej obsługują sprzęt niż oni samo. Niedawno oglądałam program o tym na TVN. 3 latka kilkanaście godzin dziennie spędza tak.czas nawet do.WC idzie z.tabletem a karmią ja tylko podczas gry bo inaczej nie je. Na zasadzie otwiera dziób i jej matka wkłada łyżkę. Ręce opadaja |
![]() ![]() |
![]() |
#1874 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A jak chcesz coś mega szybko działającego to polecam tabcin ale to już jest Matrix, dwie tabletki i po jakiejś pól godzinie nie ma żadnych objawów ale za to zwala z nóg totalnie (ja raz zasnelam na siedząco), nie wolno po tym prowadzić i wygląda się jak narkoman na chaju ![]() ---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ---------- Czy możecie mnie oświecić co to jest ten Pan stick????
![]() |
#1875 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pan Stick to podkład kryjacy Max Factora, taki w sztyfcie, teraz jest promocja na podkłady w rossmannie, więc się skusilysmy po opinii Ani_qi. ![]() HALWAYA wklej fotkę jak te Tena wygladaja? Bo jest kilka rodzajów. Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1876 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I np u nas dostępu do komórek nie ma, ale raz w tygodniu w weekend gra ze mną około 30-45 minut na xboxie ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:19 ---------- Poprzedni post napisano o 15:15 ---------- SYYLWUSKA tabcin jest bez recepty ale Pani w aptece mnie ostrzegala że jest bardzo mocny i niektórych naprawdę wali po głowie, tzn. można po nim odjechać na kilka godzin ![]()
![]() |
#1877 |
Zakorzenienie
|
Orientujecie sie jak dlugo tatntum rosa z saszetki jest dobre po rozrobieniu?
#1878 |
Raczkowanie
|
Popieram Was w 100% jesli chodzi o tablety. Natamiast mam problem z tz który sie uparl i mojemu chrzesniakowi pod choinke wlasnie tablet chce kupic:/ chlopiec ma 5 lat. Moim zdaniem zdecydowanie za wcześnie. Mało tego czytalam gdzies, ze dobrze jest włączać bajki dziecku dopiero po 2 roku życia.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1879 |
Zakorzenienie
|
Ja mam te i jestem z nich mega zadowolona. Miałam podczas poprzedniego porodu i podczas infekcji pęcherza, gdy przy kaszlu sikalam. Moje wybawienie, gdy musialam być w pracy i czuć się w miarę bezpiecznie.
http://img.tena.com/scapim/asset?pk=...format=460x259
#1880 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka Edytowane przez syylwuska Czas edycji: 2015-11-15 o 14:41 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1881 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny ja dziś na uczelni, wiec nie pocytuję za bardzo, ale mam pytanko może będziecie wiedziały.
Kupiłam veeta żeby sie przed porodem wydepilować bez gimnastykowania, ale na poczekalni u lekarza obiło mi sie o uszy, ze depilacja tylko maszynką, żeby kremów noe używać. Któraś coś moze wie na ten temat? |
![]() ![]() |
![]() |
#1882 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jako ciekawostkę powiem, że koleżanka poszła na laserowa depilacje tych rejonów - mówiła, że ból jak przy porodzie. ---------- Dopisano o 17:18 ---------- Poprzedni post napisano o 17:17 ---------- Fionka nie mam pojęcia o tantum rosa. W UK w zasadzie to towar nielegalny ![]()
![]() |
#1883 |
Raczkowanie
|
serioo? a czemu?coś w składzie jest niebezpiecznego?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1884 |
Wtajemniczenie
|
SYYLWUSKA jest się sennym to na pewno ale niektórzy mają po tabcinie odjazd znaczy jakby byli po alkoholu albo narkotykach, mówią głupoty, śmieją się nie wiadomo z czego, itp.
#1885 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem dokładnie jak i co ale młodzież się tym odurza, bo ma właściwości halucogenne. Stąd jest na liście nielegalnych substancji. Wiem, że w jednym hrabstwie jeden polski sklep miał problemy z policja, bo to sprzedawali.
#1886 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hmm ciekawe, psikne sobie na piczke i będę miała odlot? ![]() ---------- Dopisano o 17:11 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ---------- Cytat:
Ja to bym sie bala nalozyc krem na tamte okolice, chyba ze specjalny taki właśnie do intymnych. Te zwykle są dosyć mocne i nie wiem czy by za bardzo nie podrażniły. Wiem ze w I trymestrze są niewskazane
![]() |
#1887 |
Rozeznanie
|
Tamtym rosa jest faktycznie odurzające. Mówił mi znajomy, który ma.problem z narkotykami. Smial.się ze nawet nie mamy pojęcia co i do.czego można zużyć. Hehe ale mówił ze niepozorny płyn a.gowniarze wykorzystują w celu poprawy nastroju i odlotu.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1888 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Właśnie się zbudzilam, pierwszy raz zasnelam w salonie przed tv, nie włączyłam światła, bo było jeszcze widno, a ja tv muszę z jakimś lekkim światłem oglądać, bo oczy mi się męczą. No i deszcz zaczął jeszcze padać, a wcześniej po galerii chodziłam i się zmeczylam, więc z 1,5 godziny spałam. Najgorsze jest to, co ja w nocy teraz będę robiła jak i tak problemy z zasypianiem mam... ;/ Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1889 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynt jak sie liczy np
35t1d to potem 2,3,4,5,6,7 d a potem 37t0d? ---------- Dopisano o 17:31 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ---------- Czytan Was, ale siakos nie mam weny na odp, kolejna u mnie w sali urodzila a ja sie kisze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1890 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:35 ---------- Poprzedni post napisano o 17:34 ---------- liczysz do 6...a potem już jest np. 37t 0 dni |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:37.