![]() |
#1861 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2016 cz. 6
Hej ho
![]() Nad ranem jakby złapał mnie skurcz, ale to tylko jeden i nawet nie wiem czy to faktycznie skurcz był, nie znam się ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1862 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Dziwne ja na skurcze miałam w strzykawce, ale wstrzykiwane do kroplowki. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja wczoraj po prysznicu miałam parę skurczy. Promieniowaly mi od prawej strony do dołu brzuchu, raz aż z bólu krzyknelam. Tz już "Madzia rodzisz" :P ale po tym bolesnym przeszło i mała zaczęła się szalenie wiercic :P
![]() |
#1863 |
Ania
|
Dzien dobry
![]() ![]() Mamy z mężem dzis pierwsza rocznice slubu... Swietowanie przelozylismy, ale mimo wszystko jakos mi tal smutno... No ale wszystko dla dobra Hani- najpiękniejszego prezentu ![]() Asiek- daj znac jak po obchodzie. Powiem Ci tak. To oczywiście Twoja decyzja, ale ja Ci sie w ogole nie dziwie...tylko lezenienie i te leki to bez sensu kwitnąc w szpitalu , gdzie faktycznie nerwy nie sluza. Czekam na wiesci ![]() Masuriangirl- kciuki zeby z nerka u Olusia bylo wszystko ok, swietne masz podejscie, nie ma sie co na zas denerwowac ![]() ![]() Soffinka- jak ciaza donoszona to meza w obroty, spaceruj, rob wszystko, co teoretycznie moze pomov w rozwiązaniu ![]() I oczywiście rozumiem Twoje obawy.- myślę, ze sluszne, tzn chodzi o to, ze kazda z nas pewnie by sie martwila. ![]() Kciuki zs wszystkie wizyty dzis-oczekuje samych dobrych wiesci ![]() Chudziaszek- rozbawiło mnie, ze maz glosno oddycha, ale doskonale Cie rozumiem ![]() ![]() Ja na spanie w ostatnim trymestre nie moge narzekac.. Fakt , czesto w nocy wstaje, ale wracam i dalej śpię w sumie bez problemu. Zdarzaja sie gorsze noce, ale patrzac na niektóre z Was, to nie moge narzekać. Justyna- matko 3.45 współczuję :/ Fajnie, ze energia Cie nie opuszcza ![]() ![]() agusia- no to czekamy na wiesci, co powie lekarz ![]() Ania- co sie dzieje?? ![]() Australia - ha ha, wcale sie nie dziwie ![]() ![]() Ciekawe co u anuszki..? Milego dnia zycze ![]()
16.05.2015r.- ślub!! ![]() 19.05.2016r.- narodziny Hani ![]() "Jak na deszczu łza cały ten świat nie znaczy nic a nic... Chwila, która trwa może być najlepszą z Twoich chwil..." -35...28,4kg do celu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1864 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe cz. 6
Hej
![]() U nas wczoraj dzień udany, najadlam się jak Bąk u mamy obiadku a i jeszcze torcik był z okazji zimnej zoski ![]() Ja do czerwca nie chcę rodzić, na piątek i sobotę mam zaplanowane pranie ubranek i układanie w szafie-u starszaka też bo ostatnio tornado tam zrobił ![]()
#1865 |
Zakorzenienie
|
haneczko wszystko się pierdzieli i nic mnie nie cieszy... ostatnie dni ciągle płacze i nie mam siły ani wiary, że będzie dobrze...
To niemożliwe powiedział rozsądek to ryzykowne powiedziało doświadczenie to bezsensowne powiedziała duma mimo wszystko spróbuj powiedziało serce 11.06.2016 - Maja ![]() ![]() ![]() 15 kg do celu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1866 |
Rozeznanie
|
Hej
![]() Ja też dzisiaj nie pospałam, obudził mnie mąż dając buziaka, gdy wychodził do pracy i już nie zasnęłam. Powodzenia na wizytach! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1867 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry Mamusie
![]() Trzymam oczywiście kciuki za współwizytujące dzisiaj ![]() Asiu jeśli masz w domu warunki ( mama na posterunku ) to chyba faktycznie lepiej dla Twojej psychiki żebyś wyszła ze szpitala ![]() Olinka cześć ![]() Soffinko bierz chłopa w obroty i niech szczypie te sutki ![]() ![]() Masuriangirl wierzę, że z nerką synka będzie w porządku ![]() Ja jeszcze w pieleszach ale zaczynam odczuwać tęsknotę za lodówką więc pewnie trzeba sië będzie podnieść ![]()
#1868 |
Konto usunięte
|
Olinka co u Was?
Asiek kciuki za dzisiaj, wiesz już coś? Hejtowac nie będę, nie wiem co to znacZy ![]() Kciuki ![]() Dziś juz 16.05, do 20 zostało 5 dni i 6 dni do magicznej pełni ![]() Jestem pewna ze w maju jeszcze będą u nas cc, ale ciekawa jestem która zapoczatkuje sn ![]() Minimalne słońce się przebija, wstawiam pranie Wysłane z mojego C1505 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#1869 | |||||||
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
Cierpliwość ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Soffinka, tak jak Dziewczyny pisały, powiedz o tym swojemu lekarzowi, bo dłuższe noszenie Ci raczej nic nie pomoże,a wręcz może pogorszyć sprawę,bo będziesz się stresować tym lozyskiem Cytat:
Agusia,kciuki żeby ilość wód się zwiększyła:-* Ech,denerwujące w tych szpitalach,że się trzeba prosić o informacje,jakby mieli jakiś wielki problem powiedZieć przy obchodzie Cytat:
Ania,.co się dzieje? Cytat:
Cytat:
Co do o. to ja myślę,że pozwolę przyjść mamie i siostrze, plus teściowa i pewnie kogoś jeszcze weźmie. Obie mamy tak czekają na pierwszą wnuczke, że nawet nie ma opcji, że miałyby czekać jeszcze te parę dni, aż będziemy w domu ![]() Pewnie wiecie,że ja mam super teściowa i mamę,chociaż może to od nastawienia zależy. Ostatnio od teściowej dostałam chyba 3 kwiatki doniczkowe i 3 takie na balkon ![]() Moja mama pracuje w Niemczech,ale jak jest na miejscu, to też mi posprząta i pomoże. Chociaż bardziej cenię rozmowy z nią i podnoszenie na duchu;-) Dobra,miałam kończyć posta,ale jeszcze napiszę,że tort mi wyszedł może wizualnie słaby,ale za to w smaku extra;-) bratu się łezka w oku zakrecila ![]() ![]() Dziewczyny wizytujace,kciukasy,oby badania były ok, dzieci glowkami w dół ![]() Dziewczyny szpitalne,odpoczywajcie dużo :-* będzie dobrze:-* Miłego dnia ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1870 | |
Zakorzenienie
|
[1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;60432216]
Dziś juz 16.05, do 20 zostało 5 dni i 6 dni do magicznej pełni ![]() Jestem pewna ze w maju jeszcze będą u nas cc, ale ciekawa jestem która zapoczatkuje sn ![]() [/QUOTE] Ja tam wyczuwam poród w tym tygodniu ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1871 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Australia, Ty to masz talent do pocieszania;-) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1872 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1873 |
Zadomowienie
|
Zgłaszam sie na ochotnika!!! :p
|
![]() ![]() |
![]() |
#1874 |
Zakorzenienie
|
No to zapraszamy na spacery po schodach, sexcesy a w przerwach mycie okien i wieszanie firanek
![]() ![]()
#1875 |
Zakorzenienie
|
Ja też
![]() ![]() Zabieram się za śniadanie i spadam na zakupy. Ugotuje obiad, coś dls tz na te 3 czy 4 dni żeby miał bo po pracy będzie do mnie pędził. Dziś się lepiej czuję to coś porobie zeby sensownie czas przed szpitalem wykorzystać ![]()
#1876 |
Rozeznanie
|
Witam sie w 35tc
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Powodzenia dziewczyny na wizytach a tym co tracą siły maja dola głowa do góry odpoczywamy, głowy nie zawracały niczym innym tylko rozmyślamy o udanym szybkim bezbolesnym porodem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#1877 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ---------- Cytat:
![]() Co do lekarza najważniejsze żeby powiedział same dobre wieści i np cos poradził ![]() A co do zgagi to tez mam nadzieje ze Maja będzie miała dużo włosów... bo co zjem to ta zgaga się pojawia.
To niemożliwe powiedział rozsądek to ryzykowne powiedziało doświadczenie to bezsensowne powiedziała duma mimo wszystko spróbuj powiedziało serce 11.06.2016 - Maja ![]() ![]() ![]() 15 kg do celu ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1878 |
Rozeznanie
|
Radena super ze tort wyszedl smakowicie
![]() Haneczka, ja caly czas samopoczucie mam dobre, nawet jak piszecie o skurczach czy bolach, to mi jest glupio bo nic z tych rzeczy nie mam. Wczoraj nawet dziewczyny stwierdzily ze mi to daleko do porodu skoro jeszcze przepowiadacze mnie nie mecza. Cisnienie w domu spoko. Za 1,5 h otwieraja gabinety wiec sie dowiem czy przyjmnie mnie dzis polozna to tez zmierzy cisnienie i sprawdzi siuski. Tutaj jest o tyle fajniej niz w polsce ze na kazda wizyte obojetnie czy do lekarza pierwszego kontaktu czy jego poloznej lub do szpitala, sprawdzaja na takim papierku siuski i wykrywaja czy jest bialko obecne, cukier, kationy, bakterie. Dopiero jak na tym papierku jest cos nie tak od razu kieruja na dokladniejsze badania. Dzis piekna pogod sie robi. Ide wietrzyc posciel, nastawic pranie. Moze uda mi sie lodowke umyc, bo dzis sama w domu caly dzien :/
#1879 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
za 34 dni rodzę ![]() ---------- Dopisano o 09:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ---------- Cytat:
![]() i oczywiście odkurzyć bo mój koteł tyle sierści zostawia że co dwa dni trzeba odkurzyć :/ ---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ---------- Cytat:
Myśle że oprócz Tż na pewno mnie odwiedzi tata i siostry i teściowie ( już nie mogą się doczekać ![]() A tak to bym chciała mieć tylko Tż przy sobie ![]() ---------- Dopisano o 09:24 ---------- Poprzedni post napisano o 09:20 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:28 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:28 ---------- Cytat:
Koteł jak nigdy położył mi sie za głową i słyszałam jak mruczy, potem zmieniła pozycję i wszedł pod kołdrę i spał koło nogi a ja mu trzymałam rączki na pupci i tak spaliśmy ![]() ---------- Dopisano o 09:33 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ---------- zobaczymy jak to się będę czuła ![]() ---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ---------- Cytat:
Kochana za niedługo powoli będziemy czekać która pierwsza ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ---------- [1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;60432216] Dziś juz 16.05, do 20 zostało 5 dni i 6 dni do magicznej pełni ![]() [/QUOTE] odliczamy ![]() ![]()
|||||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1880 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego Y635-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1881 |
Zakorzenienie
|
Asiek daj znac co tam Ci powiedzieli!
Wyslalam męża w sobotę po lovele do biedry, bo u mnie juz wystawiona byla i wyszla nie po 11,99, tylko 8,99 ![]() Chciałam skoczyć na zakupy do biedry ale pogoda masakryczna. Wieje, leje, a ja usypiam na siedziaco ah. |
![]() ![]() |
![]() |
#1882 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Lepsze mam dziś nastawienie, dziękuję za wsparcie ![]() Wizytę mam koło południa, ale potem tysiąc planów (snickersy muszę sobie kupić ![]() Miłego dnia i powodzenia!
![]() |
#1883 |
Zadomowienie
|
Hej
Madzia9999 3 mam kciuki za Twoje nerki, żeby jeszcze dały radę, albo niech rozwiązują ciążę nie ma co Was męczyć ![]() Asiek121 3 mam kciuki aby sami Cię wypisali ![]() haneczkab92 wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ![]() Weronia93 ![]() soffinka aby było po Twojej myśli ![]() masuriangirl ![]() Gratuluję nowych tygodni, donoszonych ciąż i dobrych wiadomości z wizyt ![]() ![]() Dziewczyny co ja wczoraj przeszłam. Na wieczór rozbolała mnie głowa, wzięłam apap. Na chwilę przeszło, potem znowu ból więc myślałam że to z głodu. Oglądaliśmy film, ale z bólu głowy wolałam przykimać, liczyłam że jak podeśpię to przejdzie. Obudziłam się oczywiście z bólem, dostałam drgawek, normalnie mnie telepało. Chciało mi się ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1884 |
Ania
|
Co do rostepow- ja mam caly brzuch praktycznie w rozstępach... Smakowałam i jak widac nie pomogło... Trudno:/
Ania- rozumiem, u Ciebie pod gorke i jeszcze ciążowe hormony to nasilają ![]() honcia- "tesknota za lodowka" brzmi pieknie ![]() justyna- no to z moczem to akurat lepiej niz u nas ![]() I niech Ci nie bedzie glupio, ze nie masz zadnych negatywnych objawow, ciesz sie ![]() ![]() Cierpliwosc- no tak, zanim kupisz snicersy to wieczór faktycznie nastanie ![]() ![]() Ja po obchodzie- chyba z 16 osob bylo ![]() Przeniosą mnie na patologie ciąży jak sie zwolni miejsce (szkoda , bo tam juz sale 6 osobowe np, a tu mam 3) i pewnie jedna lazienka na milion pokoi.. No nic, trudno, wszystko co dobre szybko sie kończy ![]() Pobrali mi znowu krew do badan i posiew moczu, badali dowcipnie(ucza sie jakies osoby, także wiadomo jak jest., bada nie jedna osoba ![]() Także narazie zostaje ![]() ![]() Mam nadzieje, ze moje dziecko zechce wyjsc wcześniej niz 11 czerwca ![]() ---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ---------- Majkela- dziekuje ![]() Co do Twojego cisnienia- dobrze, ze jest lepiej, ale jesli sie to powtórzy, ja bym jechała na ip, z tym nie ma zartow(a mowisz ze byl bol glowy i drgawki). Do ginekologa jak mozesz zadzwon, zawsze to on Ci doradzi co masz robic.
16.05.2015r.- ślub!! ![]() 19.05.2016r.- narodziny Hani ![]() "Jak na deszczu łza cały ten świat nie znaczy nic a nic... Chwila, która trwa może być najlepszą z Twoich chwil..." -35...28,4kg do celu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1885 |
Zakorzenienie
|
Majkela ja bym narazie nie panikowała ale kontrolowała ciśnienie i w razie powtórki skoku na ip. Moje setcecteż czasem wariuje ale ciśnienie na szczęście w normie
![]() Moja aplikacja pokazuje 38 dni do porodu ![]() Mąż wczoraj doznał oświecenia, że to już tylko miesiąc i z wrażenia poszedł składać łóżeczko ![]()
#1886 |
Zakorzenienie
|
Majkela ja mam identycznie przy migrenie, które teraz miewam srednio raz w tygodniu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1887 |
Zadomowienie
|
Majkela,ja sie zgadzam z Honcia i Haneczka,obserwuj to ciśnienie, a w razie czego dzwon do gina i jedź na ip
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1888 | |
Konto usunięte
|
Majkela obserwuj. Do gina moesy yadywoni, pewnie Ci uspokoi ł=
Cytat:
Ja wiem że inni musza się na kimś uczyć, ale mnie by to krępowało ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1889 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() majkela12 brzmi poważnie. Trochę szkoda, że nie pojechaliście od razu. Teraz nie wiem, co zrobić - z ginem możesz to skonsultować, ale w razie gdyby się powtórzyło to jedź na ip od razu, nie ma co czekać, nawet jak ciśnienie spadnie, to powiesz, ze była taka a taka sytuacja. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1890 |
Ania
|
[1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;60439151]Majkela obserwuj. Do gina moesy yadywoni, pewnie Ci uspokoi ł=
Eh studenci? Z tego co wiem to pacjantka musi wyrazić zgode na ich obecnośc. Tak z ciekawości - pytali się Ciebie czy nie masz nic przeciwko? Ja wiem że inni musza się na kimś uczyć, ale mnie by to krępowało ![]() Wiesz co chyba tak, ale nie wiem(czy rezydent to to samo co student?? ![]() ![]() Dziwnie sie czułam, ale jak wiedziałam ze nie tylko ja tak mam to spoko, niech sie uczą ![]() Zgody nie podpisywałam(a moze przy przyjęciu, cos tam podpisywałam ale juz sama nie wiem co) ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:38.