Byłe tableciary plotkary II - Strona 64 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-01-22, 12:25   #1891
kina2807
Zakorzenienie

Dot.: Byłe tableciary plotkary II

Cytat:
Napisane przez mezatka07 Pokaż wiadomość
nie Kinia ja rezygnuje ze swoich uwag naprawde, nie lubie nic krytykowac a pozniej jeszcze moze na slubie bedziesz sie zatanawiac czy wszystko z suknia ok czy nikt nie uwaza tak samo jak ja, wiec wiesz.... czasem lepiej nie wiedziec
moze napisze to, co jest wielgachnym plusem- bardzo ladnie widac talie, slicznie to wyglada
ale chyba ogolnie jak sie przyjrzalam tym fotkom i poprzednim to chyba ta zrobila na mnie wieksze wrazenie
ok Asiu rozumiem, moze i masz racje
Cytat:
Napisane przez kasiasiar Pokaż wiadomość
np to coś kosztuje ok 23 tys zł
o matko a co to jest, hahaahah, spodnie z ogonem a cena na prawde powalajaca

Mąż i żona...
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-22, 12:27   #1892
mezatka07
Zakorzenienie

matko Kasiasiar skad oni te ceny wytrzasneli???????
kosmiczne
Stary 2008-01-22, 12:30   #1893
mezatka07
Zakorzenienie

haha to z ogonem jest okropne
tzn podoba mi sie gora i spodnie tez ladne, ale ten ogon jest beee
Stary 2008-01-22, 12:58   #1894
mezatka07
Zakorzenienie

haha Kinia im dluzej sie przygladam tym bardziej mi sie podoba ta suknia mysle, ze na zywo wyglada lepiej, bo zdjecia robione telefonem niestety nie oddadza jej piekna
ale przekonala mnie ta suknia juz calkiem, tylko jeszcze zastanawiam sie co ona ma na biuscie? to kwiatuszki jakies czy cos w tym stulu?
a welon do tego jakis chcesz czy juz nie??
Stary 2008-01-22, 13:01   #1895
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
haha Kinia im dluzej sie przygladam tym bardziej mi sie podoba ta suknia mysle, ze na zywo wyglada lepiej, bo zdjecia robione telefonem niestety nie oddadza jej piekna
ale przekonala mnie ta suknia juz calkiem, tylko jeszcze zastanawiam sie co ona ma na biuscie? to kwiatuszki jakies czy cos w tym stulu?
a welon do tego jakis chcesz czy juz nie??
Asiu na biuscie ma koronke w ktora wszyste sa drobne kamyczki, ktore delikatnie polyskuja
welon chcialabym prosty ciety(bez lamowek i obszyc)

Mąż i żona...
Stary 2008-01-22, 13:07   #1896
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Hej dziewczyny

Kiniu wiesz co patrzac na te dwie suknie to w jednej mi sie podoba dół, w drugiej marszczenia przy brzuszku, które brakują pierwszej, a góra w obu mi sie podoba

Ok dziewczynki musze sie skupic i wypisac fa, a nie mam pojecia co, jak, z czym dlaczego, bo to nie jest to co zwykle robie hmmmm

zgadnij_MS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-22, 13:24   #1897
kasiasiar
Zakorzenienie

Jednak rezygnuje z kupna sukni w Norwegii- weszłam na strony innych salonów , suknie może ładniejsze ale ceny równie wysokie, np wypozyczenie 2,5 tys zł kupno 5 tys.
kasiasiar jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-01-22, 13:24   #1898
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zgadnij_MS Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny

Kiniu wiesz co patrzac na te dwie suknie to w jednej mi sie podoba dół, w drugiej marszczenia przy brzuszku, które brakują pierwszej, a góra w obu mi sie podoba

Ok dziewczynki musze sie skupic i wypisac fa, a nie mam pojecia co, jak, z czym dlaczego, bo to nie jest to co zwykle robie hmmmm
dzieki Marcelko za opinie
zycze uporania sie z fakturami

Mąż i żona...
Stary 2008-01-22, 13:25   #1899
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Jednak rezygnuje z kupna sukni w Norwegii- weszłam na strony innych salonów , suknie może ładniejsze ale ceny równie wysokie, np wypozyczenie 2,5 tys zł kupno 5 tys.
skoro tak, to na prawde szkoda kasy na te suknie, w Polsce na pewno cos znajdziesz

Mąż i żona...
Stary 2008-01-22, 13:44   #1900
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Grrrrrrr pierwszy raz spadlo na mnie takie zamieszanie, a najgorzej jak znajde gdzies blad, ktorego nie widzial gosc, ktory wszystko zapisywal... Wtedy musze sama wszystkiego szukac, zeby samej bledu nie zrobic i na nim polegac nie moge... Za to bede madrzejsza

Kiniu prosze najwazneijsze zebys sie dobrze w niej czula , bo i tak znajda sie osoby, ktorym suknia moze sie nie spodobac itd... Tak bylo, jest i niestety bedzie, taka ludzka metalnosc...

Stary 2008-01-22, 13:48   #1901
kasiasiar
Zakorzenienie

A mi sie Marcelinko wydaje, że to nie o mentalność chodzi lecz po prostu o gust, każdy ma inny i to jest całkiem normalne...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-01-22, 13:54   #1902
zgadnij_MS
Zakorzenienie

To też, ale wiesz jak z ludzmi jest... "Taka bogata a taka skromna suknie ma, albo taka biedna a tyle na suknie wydala, zamiast oszczedzac" i tu nie chodzi wcale o gust...Albo widzac mine, ktorejs ciotki, obserwujaca wszystko i wszystkich, byle tylko miala o czym na wsi mowiec...

Stary 2008-01-22, 13:56   #1903
kasiasiar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zgadnij_MS Pokaż wiadomość
To też, ale wiesz jak z ludzmi jest... "Taka bogata a taka skromna suknie ma, albo taka biedna a tyle na suknie wydala, zamiast oszczedzac" i tu nie chodzi wcale o gust...Albo widzac mine, ktorejs ciotki, obserwujaca wszystko i wszystkich, byle tylko miala o czym na wsi mowiec...
A tutaj to masz rację... :ehem"
Stary 2008-01-22, 14:22   #1904
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Mnie zalalo i zasypalo... Rano podal deszcz, który zmienil sie w ciezki snieg... Cozzz zima Lece dziewczynki sie szkolic...

Zycze milego popoludnia wszystkim, bez wyjatków

Stary 2008-01-22, 14:31   #1905
mezatka07
Zakorzenienie

haha a my mamy nawet nagrane jak przyjechalismy z kosciola do lokalu, prawie wszyscy byli juz na miejscu, bylo wnoszenie panny mlodej przez prog, powitanie chlebem i sola, toast .......... a tu w nagraniu mamy slowa ciotki, ktora pyta sie meza "no kiedy bedziemy jesc" hahah
wiecie jak to zabrzmialo
niektorzy to przychodza tylko najesc sie, napic i poobgadywac
Stary 2008-01-22, 15:02   #1906
kasiasiar
Zakorzenienie

Cytat:
haha a my mamy nawet nagrane jak przyjechalismy z kosciola do lokalu, prawie wszyscy byli juz na miejscu, bylo wnoszenie panny mlodej przez prog, powitanie chlebem i sola, toast .......... a tu w nagraniu mamy slowa ciotki, ktora pyta sie meza "no kiedy bedziemy jesc" hahah
wiecie jak to zabrzmialo
niektorzy to przychodza tylko najesc sie, napic i poobgadywac
hi hi niezłe Asiu . Ja to bym cioci sprezentowała kopię tej taśmy
Stary 2008-01-22, 15:49   #1907
Pomidora
Zakorzenienie

Hej kobietki

Kiniu, ja jestem sukienką zauroczona. I nie piszę tego żeby ci tylko miło było, bo ostatnio skrytykowałam halkę Wydaje mi się, że to kieka stworzona na ciebie i śliczny ma kolor. Według mnie ta poprzednia, mimo, że ładna, do tej się nie umywa Ale to moje zdanie.

Ray, to mąż będzie zadowolony, że tak cycuszki ci rosną A ja ostatnio się zastanawiałam, jak kobiety po porodzie mogą się kochać, kiedy mleczko cieknie z piersi Ciekawe, czy to nie przeszkadza

Marcelinko, to powodzenia w pracy

Asiu, twoja ciocia to niezła, nie powiem

A mnie coś dziś głowa strasznie boli Wyszłam z pracy 4 godziny później niż miałąm, bo musiałam jakieś karty uzupełnić na koniec semestru. a teraz spać idę, może głowa mi przejdzie Miłego popołudnia

28.09.2014

Pomidora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-22, 15:54   #1908
mezatka07
Zakorzenienie

Milych snow Niedzwiedzico nasza
a ciocia to meza, no ale juz w sumie nasza wspolna
moze kobiecina glodna juz byla
Stary 2008-01-22, 15:55   #1909
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pomidora Pokaż wiadomość
Hej kobietki

Kiniu, ja jestem sukienką zauroczona. I nie piszę tego żeby ci tylko miło było, bo ostatnio skrytykowałam halkę Wydaje mi się, że to kieka stworzona na ciebie i śliczny ma kolor. Według mnie ta poprzednia, mimo, że ładna, do tej się nie umywa Ale to moje zdanie.

Ray, to mąż będzie zadowolony, że tak cycuszki ci rosną A ja ostatnio się zastanawiałam, jak kobiety po porodzie mogą się kochać, kiedy mleczko cieknie z piersi Ciekawe, czy to nie przeszkadza

Marcelinko, to powodzenia w pracy

Asiu, twoja ciocia to niezła, nie powiem

A mnie coś dziś głowa strasznie boli Wyszłam z pracy 4 godziny później niż miałąm, bo musiałam jakieś karty uzupełnić na koniec semestru. a teraz spać idę, może głowa mi przejdzie Miłego popołudnia
dzieki Pomidorko, tez mi sie wydaje, ze tamta sie nie umywa do tej, w tej czulam sie o niebo lepiej i jestem na 100% pewna, ze ja chce,a z tamta tak nie bylo
hehe, ja tez sie zastanawialam jak to jest z plynacym mlekiem podczas seksu, chyba w staniku trzeba sie kochac, hehe wlasnie wczoraj sie nad tym glowilam,a dzis Ty

odpoczywaj sobie Kochana, po po dniu pelnym jazgotu nie dziwie Ci sie, ze glowa rozbolala

Mąż i żona...
Stary 2008-01-22, 16:31   #1910
kina2807
Zakorzenienie

dziewczynki ja juz sie ulatniam z pracy, zycze wszystkim milego wieczorka i do zobaczenia jutro

Mąż i żona...
Stary 2008-01-22, 16:33   #1911
kasiasiar
Zakorzenienie

pa pa Kiniu . Miłego popołudnia
Stary 2008-01-22, 18:01   #1912
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Jaka dzis cisza hmmmm

Asiu to, ze powiedziala o jedzeniu to jeszcze pol biedy, moze glodna byla... Za to pozneij wysluchiwanie nie zadowolonych gosci to dopiero koszmar... Mojej ciotce jakas kobieta z rodziny powiedziala, ze dziecko 10letnie narzeka, ze kielbasy nie ma to dopiero smiech na sali ale dziecku mozna wybaczyc
Pomidorko dziękuje
Idę wcinać obiado-kolacje dzis nie mialam kiedy zjesc obiadu to musze zjesc wszystko razem

Stary 2008-01-22, 18:10   #1913
kasiasiar
Zakorzenienie

To fakt, ze ostatno dość cicho na watku. Nikitka nas zaniedbuje
Stary 2008-01-22, 18:55   #1914
Pomidora
Zakorzenienie

Kobietki, Nikitka jak będzie się lepiej czuła to pewnie do nas zajrzy A to nie tylko Nikitka nas zaniedbuje, tylko wszystkie dziewczynki zabiegane i rzadziej zaglądają

a ja się wyspałam ale głowa nie przestała mnie boleć. Mąż z tabletkami wróci dopiero po 21 więc jeszcze trochę poboli.

Ale za to dostałam dziś paczkę zamówioną w Yves Rocher I błyszczyk, o który się obawiałam czy będzie dobry (ma nazwę idylliczny róż) jest cudowny

Odezwijcie się dziewczynki.

28.09.2014

Stary 2008-01-22, 19:44   #1915
misia_25_26
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kina2807 Pokaż wiadomość
czesc Misiu
widze, ze ten Twoj TZ to ciezki w tych sprawach jest, mam jednak nadzieje, ze spadnie na niego nagle jakies olsnienie i zrozumie, ze pragnie Cie pojac za zone i to mam nadzieje jak najszybciej
Cytat:
Misiu ja coś czuję, że ten Twój TZ to jest tak samo z tych baaaardzo odpowiedzialnych jak mój TZ

Mój też planuje i planu sie trzyma.Jeśli chodzi o zaręczyny to czekałam dłuuugo.Ale on sobie wymyslił,że poprosi mnie o ręke jak skończy szkołe i obroni sie .I tak bylo 2 dni po obronie dostałam pierścionek
potem jeśli chodzi o ślub, to wymyślił, ze dopiero jak juz awansuje i bedzie miał mocną pozycję na rynku pracy( czyli bedzi miał na tyle doswiadczenia i bedzie na tyle dobra partia dla pracodawców, ze zawsze znajdzie pracę aby nas utrzymać) no i priorytetem było też kupno mieszkania.

Jesli chodzi o dzieci, to nie mam co marzyć zanim dom nie będzie urzadzony, samochód kupiony( no bo tzreba wozić dzieci do lekarza itp)i nie bedziemy mieli odłozonej sumki na koncie na czarna godzinę .

I własciwie ja do tej pory nie rozumiałam tego, złosciłam sie ale teraz to doceniam, że nie muszę sie martwić, ze mogę sobie kupić taką suknię jaką chcem nie patrząć na cenę. no i jeśli chodzi o dzieci nie wybaczyłabym sobie, ze np nie mam na lekarstwa dla chorego dziecka...
Więc Misiu czasem warto poczekać rok, czy dwa

Aha no i wcześniej jak tak naciskałam TZ to sie głupio czułam, bo mi sie wydawało, ze go zmuszam do ślubu. Ale dałam spokój i to on pewnego pięknego dnia powrócił do tego tematu, i teraz wiem, ze mu zależy, ze jest przekonany całym sercem, duszą i ciałem
[quote=kachula27;6351595]czesc dziewczynki

Misiu to chyba bedziemy obie na szarym koncu co do malzenstwa i zareczyn,ja chyba tez wezme mojego Tz na powazna rozmowe i niech chociaz siwe okresli jaKIE JEST jego zdanie na ten temat
A telefonik to Nokia,nie wiem ale jakos nie moge przekonac sie do inego modelu telefonu,od zawsze mialam nokie i jestem z niej zadowolona

[quote=mezatka07;6352464]

Misiu zycze Ci, zeby TZ sie opamietal.... a raczej jemu tego zycze, bo jak nie to pupa go bedzie bardzo bolala jak my tu go zaczniemy bic niedobry nooo
Misiu dowiecie sie w ciagu tygodnia

Misiu, nie martw się A może on tak tylko gada, a coś planuje?

[quote=zgadnij_MS;6354637]
Misia zobaczysz i Twój się nawróci na szczęście ja ze swoim tego

Czesc kobietki
dziekuje wam wszystkim za slowa pocieszenia,i oby tak bylo jak napisalyscie
Ja narazie odpuszczam sobie temat slubu i powiedzialam to tz ze jak on nie zacznie rozmowy na ten temat,to bedziemy stali w miejscu, bo ja nie mam zamiaru nawet nic wspominac
Emi nie smutaj sie napewno bedzie wszystko ok
Kinia suknia mi sie bardzo podoba i jest o niebo ladniejsza ,chociaz tamtej tez nic nie brakowalo
Pomidoro a tobie sie juz ferie zaczely?
kasiasiar no ceny kiecek przerazliwe,a sukienki okropne poprostu
Mezatko super ze sprawa z mieszkaniem wyszla na prosta
Marcelinko przyjemnej nauki
kachulo ja tez sprawilam sobie nokie

A nam niedziela szybko zleciala bo minela na zakupachi na basenie ,a wczoraj mielismy znajomych na kolacji i zaserwowalam in nalesniki z przepisu Pomidory i tak sie zajadali ze bylam w szokutylko dodatkowo obtoczylam je w jajku i bulce tartej i z patelki sa poprostu rewelacja
misia_25_26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-22, 21:42   #1916
kachula27
Zakorzenienie

Czesc kobietki,wpadlam tylko sie przywitac i pozegnac zarazem bo zmykam do lozka,tak jak mowicie wiekszosc z nas pewnie zabiegane dlatego malo sie udzielaja ostatnio jak ja na przyklad,ale juz sie usprawiedliwiam ze jurto po pracy napewno wszystko nadrobie i juz bede na biezaco
Milej nocki kochane papa

Mateuszek jest z nami od 03,11,2009

http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
kachula27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-22, 22:17   #1917
Ray
Zakorzenienie

ja malo zagladam bo w zasadzie nie mam nic ciekawego do napisania przechodze jakis kryzys ciazowy i nie chce was tym zanudzac .. ciezko to nawet zrozumiec przez kobiety nieciezarne wiec byscie sie aby zanudzily pocieszam sie ze jeszcze 1,5 mc i bedzie po wszystkim..

kachula jak zwykle spioch hehehehe

pomidora co do cycuszkow tez nie wiem jak to jest hehehe bede miala okazje sie przekonac hehehe
Stary 2008-01-22, 22:27   #1918
kachula27
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ray Pokaż wiadomość
ja malo zagladam bo w zasadzie nie mam nic ciekawego do napisania przechodze jakis kryzys ciazowy i nie chce was tym zanudzac .. ciezko to nawet zrozumiec przez kobiety nieciezarne wiec byscie sie aby zanudzily pocieszam sie ze jeszcze 1,5 mc i bedzie po wszystkim..

kachula jak zwykle spioch hehehehe

pomidora co do cycuszkow tez nie wiem jak to jest hehehe bede miala okazje sie przekonac hehehe
A no Justynko faktycznie ze mnie spioszek i tak jak Pomidorka jak sie nie zdrzemne po pierwszej zmianie to chodze zla i caly dzien ziewam ale ostatnio to juz wogole buzia mi sie drze strasznie i ciagle moglabym spiochac

Ray pisz pisz ,nikogo tu nie bedziesz zanudzac

To teraz juz naprawde uciekam wiec dobranoc kochane

Mateuszek jest z nami od 03,11,2009

http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
kachula27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-22, 22:34   #1919
Pomidora
Zakorzenienie

Kachulko, to dobranoc zaglądaj do nas kochana

Justynko, to za jakiś czas odpowiesz nam na pytanie, czy mleczko nie przeszkadza w seksie Bo widzę, że my tu ciekawe jaja jesteśmy

Misiu, ferie mam od piątku, jutro jeszcze czeka mnie wątpliwa przyjemność rady pedagogicznej i zebrania z rodzicami Ale jak to przeżyję, to już do ferii z górki

Idę lekcje zrobić i spać też lecę. Właśnie gadałam z moją kuzynką (tą w ciąży) i jej maleństwo ma już 2 cm i idzie na kolejne usg niedługo Ale ma fajnie, tak jej pozytywnie zazdroszczę. Ale mam nadzieję, ze jeszcze jakiś czas i my tez się postaramy Tylko chyba nie obejdzie się jednak bez wizyty u specjalisty No, zobaczymy, może jednak będzie konieczna operacja, ale i to przetrzymam . Chwilę poboli i przestanie

28.09.2014

Stary 2008-01-22, 22:45   #1920
Ray
Zakorzenienie

Pomidora pojdziecie do specjalisty jak bedzie trzeba i bedzie wszystko dobrze

a ja tu w zasadzie nie mam co zanudzac.. po prostu jestem zmeczona ciąza... czasem chce mi sie wyc ztego stanu... moge teraz z perspektywy czasu powiedziec ze fajny stan ciązowy jest tak do 7 mc .. potem zaczyna sie coraz gorzej czlowiek czuc... w tym momencie czuje sie zarowno psychicznie jak i fizycznie do bani...

mam dosc dusznosci, chodu tempem zolwia, schylanie meczace jest zeby buty zapiac, 16 kg nadwagi co mi ciazy i mozna tak cala liste wymienic... jakis krzyzys przechodze

jestem jeszcze sama bez meza i nie mam sie nawet komu wygadac i mi ciezko, nie ma kto mi pomoc... jedynie mama ale jak sama jestem w domu no coz musze liczyc na siebie echhh....

pocieszam sie ze niewiele zostalo nawet mi wszystko jedno jak mnie porod bedzie bolal... bede go wyczekiwac wrecz za niedlugo hehe

no i tak to moje zale

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości