|
|
#1891 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rossmann- część VIII
Cytat:
![]() Ostatnio kupiłam w Rossie maseczkę grapefruitową Frutti Relax z Avy. Dzisiaj ją użyłam, jest cudowna! Zmywanie micelem szło kiepsko, w końcu zmyłam ją samą wodą. Buzia jest jasna, miękka i gładka, do tego zupełnie matowa (nie kremowałam jej po zmyciu maseczki). Na stronie producenta wyczytałam, że ta seria Frutti Relax jest dla cery powyżej 30-stego roku życia. Jestem młodsza, ale do maseczki na pewno wrócę.
|
|
#1892 | |
|
Wtajemniczenie
|
tego konkretnie nie używałam jeszcze, bo mam inny żel na razie. ale serię pure zone znam i lubię, sama od dawna używam tylko tego toniku. Poczytaj na KWC.
![]() Cytat:
![]() Ta firma Ava, to coś noowego na rynku, czy ja nie zwracałam uwagi wcześniej? niedroga, widzialam też jakiś żel pod oczy ze świetlikiem, muszę poczytać na KWC
|
|
|
|
|
#1893 |
|
Konto usunięte
|
kupiłam tego blokera ziajowego, o którym pisałyśmy parę dni temu. czas na testy.
|
|
|
|
#1894 |
|
Rozeznanie
|
Ja wczoraj pierwszy raz użyłam tego żelu z myjką Loreal gąbeczka jest świetna nie podrażnia jest mięciutka dokładnie myje cera jest rozjaśniona i gładka i nie ma suchych skórek.
|
|
|
|
#1895 | |
|
przyczajony tygrys
|
dzięki, u mnie rossnet zaczął chodzić dopiero późnym popołudniem
Cytat:
![]() Edi: w Naturze za 18.99
Razem 15.06.2011, Narzeczeni 05.09.2014, Małżeństwo 09.05.2015, Mały-Wielki Cud 11.03.2016 Edytowane przez nieznajoma0 Czas edycji: 2010-12-10 o 08:37 |
|
|
|
|
#1896 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny, czy któras z Was kupowała, ewentualnie ogladała, próbowała tych cieni MAx Factor smokey effect(obecna gazetka za 29.99)?
|
|
|
|
#1897 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, bardzo Was proszę, jakby któraś mogła zeskanować mi jedną stronę z grudniowego Skarbu
chodzi o stronę, na której jest pokazany przykładowy makijaż z kosmetykami Maybelline. Bardzo byłabym wdzięczna
|
#1898 |
|
Rozeznanie
|
gdzie można kupić Bloker z Ziaji? Mam plan kupić Tż-owi pod choinkę, bo marudzi, że strasznie się poci. Tylko zupełnie nie wiem gdzie tego szukać? osiedlowy sklep kosmetyczny, apteka? ;p
|
|
|
|
#1899 |
|
Zadomowienie
|
o tą stronę chodzi?
http://img204.imageshack.us/img204/3...anuj0004hw.jpg zakosiłam Skarb wczoraj, ale weszłam do R tylko po Lipton Red Tea i obczaiłam gdzie leży Micel z Bourjois, ale kurde jestem dziś chora i nie mam siły iść do Rossa, w ogóle nigdzie nie mam siły iść, a chleba nie mam Edytowane przez anka1892 Czas edycji: 2010-12-10 o 10:10 |
|
|
|
#1900 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kiedy są dni niespokojne, marzy się o spokojnym, kiedy spokojny przychodzi, czuje się nieswojo, dopiero drugi, trzeci dzień spokojny przynosi przyzwyczajenie, które sprawia, że walory dni spokojnych nie wydają się więcej uciążliwe. S. Mrożek
|
|
|
|
|
#1901 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Życzę szybkiego powrotu do zdrowia
|
|
#1902 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Może któraś z was wie ile kosztuje sen tusz z koronka na zakrętce? podobno jest z włókienkami a ja kocham takie
Kiedy są dni niespokojne, marzy się o spokojnym, kiedy spokojny przychodzi, czuje się nieswojo, dopiero drugi, trzeci dzień spokojny przynosi przyzwyczajenie, które sprawia, że walory dni spokojnych nie wydają się więcej uciążliwe. S. Mrożek
Edytowane przez agata_slomka Czas edycji: 2010-12-10 o 10:21 |
|
|
|
|
#1903 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1904 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
http://www.maybelline.com/Lip/LipCol...l-lipcolor.htm ale faktycznie takiego koloru nie widzę.... ja bym obstawiała coś z odcieni Naturals, może ten 1.(Nearly There) albo Totally Toffee... faktycznie ładny odcień, ja też zawsze lubiłam takie odcienie(po mojemu to odcienie Nude :P ) aj bo to chyba nie te odcienie ;/ to był chyba błyszyczyk, może to jest szminka ;/ http://www.maybelline.com/Product/Li...l-lippearl.htm e zgubiłam się :P może to obydwie strony są o szminkach, ogólnie to warto zajrzeć
Edytowane przez anka1892 Czas edycji: 2010-12-10 o 10:48 |
|
|
|
|
#1905 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzisiaj też już przeglądałam jak wysłałaś mi skan I szczerze mówiąc to trochę się w tym pogubiłam, bo są szminki Color Sensational i Color Sensational Pearls. Będąc wczoraj w rossmannie widziałam chyba tylko te Pearls, bo widać było, że są z takimi drobinkami, a ta ze skanu jest bardziej matowa i właśnie o taką mi chodzi, bo nie lubię jak mi się coś świeci na ustach Poza tym na tych stronach maybelline to jest chyba zbyt duża rozbieżność w kolorach bo np. odcień Choco Pop w rossmannie jest bardzo jasny, a na stronie maybelline jest bardzo ciemny![]() Chyba będę musiała się przejechać do innego miasta w poszukiwaniach, bo zależy mi bardzo a u mnie w mieście na dwa rossmanny w ani jednym nie ma wszystkich testerów odcieni
|
|
#1906 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za maseczkę zapłaciłam 1,99 zł.
|
|
#1907 |
|
Rozeznanie
|
kiedy rozwiazanie krzyzowki z listopadowego Skarbu?
|
|
#1908 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1909 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() i zwróciłam uwagę na ten tusz "z koronką", chyba w promocji jest za 23.99. No i mam wodę minelarną Bourjois 250ml jednak.
|
|
|
|
|
#1910 | |
|
Zakorzenienie
|
Faktycznie, chociaż na niektórych zdjęciach wpada w odcień brzoskwini niż beżu/brązu ale chyba jednak jest najbardziej pasująca
![]() Cytat:
|
|
#1911 |
|
Zakorzenienie
|
Ava rzeczywiscie chyba niedawno pojawila sie w Rossmanie. Nie probowalam jeszcze nic z tej firmy, ale interesuje mnie krem z pomidorem. Ciekawa jestem jak pachnie?
|
#1912 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1913 |
|
Zakorzenienie
|
ja byłam dziś w R. tylko po emulsje rozświetlającą z Olay, która jak sie okazało przy kasie jest na promocji a w gazetce jest tylko nawilżająca, nawet na półce nie było wystawionej promocji
|
|
#1914 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ciekawe czy ona rzeczywiscie taka fajna, czy zapychacz.. |
|
|
|
|
#1915 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiec jak sie nie sprawdzi to może nie bede tak żałować.
|
|
|
#1916 |
|
Rozeznanie
|
Hej. Działa Wam dziś Rossnet? Mi wogóle, a tak chciałam sprawdzić wyniki z krzyżówki z listopadowego Skarbu, bo dziś miały być opublikowane a tu lipa
![]() Mam jeszcze takie pytanie do tych z Was, które mają grudniowy Skarb? Czy jest w nim jakaś wzmianka o tym jaki prezent sentymentalno- pożyteczny poleca Beata Tyszkiewicz (pomarańczę naszpikowaną goździkami, biżuterię czy bieliznę??) i o tym jaką rybę na święta poleca Robert Makłowicz ( pieczone steki z tuńczyka, sandacza po polsku czy śledzie w pomidorowym sosie?). Nigdzie nie mogłam znaleźć odpowiedzi na te pytania, a chciałam wziąść udział w konkursie. Pomyślałam więc, że być może w grudniowym Skarbie coś jest na ten temat. Do Rossa mam nie po drodze, bo prawie 40 km odemnie, a specjalnie nie mam okazji aby pojechać do miasta. Pomożecie??? Bardzo bym prosiła. Będę niezmiernie wdzięczna. |
|
|
|
#1917 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1918 |
|
Zadomowienie
|
w tamtym roku był artykuł o Tyszkiewicz i polacała pomarańcze z goździkami
|
#1919 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie super się sprawdziła ta emulsja, jest lekka i nie zapycha. Gorąco polecam. Ceny jej są bardzo zróżnicowane- w Naturze nawet po 29,90!---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ---------- Dziś zrobiłam porządne zakupki w Rossie. Kupiłam świecę Brise- w zamyśle miałam kupić jabłko-cynamon, ale jak powąchałam to sam cynamon drażnił mi nos, więc wzięłam Only Love-cudo! Wzięłam też m.in tą wode micelarną B do wypróbowania
|
|
|
|
|
#1920 |
|
Raczkowanie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:19.

)a tu w domu otwieram i szok- ciemny taki, że nawet nie mam go komu za darmo oddać
Zmywanie micelem szło kiepsko, w końcu zmyłam ją samą wodą. Buzia jest jasna, miękka i gładka, do tego zupełnie matowa (nie kremowałam jej po zmyciu maseczki).
Na stronie producenta wyczytałam, że ta seria Frutti Relax jest dla cery powyżej 30-stego roku życia. Jestem młodsza, ale do maseczki na pewno wrócę. 

niedroga, widzialam też jakiś żel pod oczy ze świetlikiem, muszę poczytać na KWC 
chodzi o stronę, na której jest pokazany przykładowy makijaż z kosmetykami Maybelline. Bardzo byłabym wdzięczna