Rossmann- część VIII - Strona 64 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > ROSSMANNiaczki

Notka

ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-12-09, 22:46   #1891
aktogimka
Zakorzenienie

Dot.: Rossmann- część VIII

Cytat:
Napisane przez zalotnica83 Pokaż wiadomość
Ja się kiedyś nabrałam z korektorem Synergen...kupiłam w kolorze SAND 003(taki puder Synergen używam- jaśniutki bez zbędnej pomarańczy)a tu w domu otwieram i szok- ciemny taki, że nawet nie mam go komu za darmo oddać
Witaj, w klubie. Też się tak nacięłam.

Ostatnio kupiłam w Rossie maseczkę grapefruitową Frutti Relax z Avy. Dzisiaj ją użyłam, jest cudowna! Saszetka 7 ml starczyła mi na jedno użycie, maseczka pachnie delikatnie cytrusami, ma przyjemną jogurtowo-kremową konsystencję i biały kolor. Nie ma na opakowaniu nic o tym, jak ją zmywać. Ja siedziałam z tą maseczką dobre 40 minut, chwilę temu poszłam zmyć. Maseczka się wchłonęła, moja buzia jedynie miałam ogromny połysk, ale nie było nigdzie bieli maseczki. Zmywanie micelem szło kiepsko, w końcu zmyłam ją samą wodą. Buzia jest jasna, miękka i gładka, do tego zupełnie matowa (nie kremowałam jej po zmyciu maseczki). Na stronie producenta wyczytałam, że ta seria Frutti Relax jest dla cery powyżej 30-stego roku życia. Jestem młodsza, ale do maseczki na pewno wrócę.

aktogimka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-09, 23:40   #1892
ouuGlamour
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez nokia0 Pokaż wiadomość
uzywalas moze tego loreala?
tego konkretnie nie używałam jeszcze, bo mam inny żel na razie. ale serię pure zone znam i lubię, sama od dawna używam tylko tego toniku. Poczytaj na KWC.

Cytat:
Napisane przez aktogimka Pokaż wiadomość
Witaj, w klubie. Też się tak nacięłam.

Ostatnio kupiłam w Rossie maseczkę grapefruitową Frutti Relax z Avy. Dzisiaj ją użyłam, jest cudowna! Saszetka 7 ml starczyła mi na jedno użycie, maseczka pachnie delikatnie cytrusami, ma przyjemną jogurtowo-kremową konsystencję i biały kolor. Nie ma na opakowaniu nic o tym, jak ją zmywać. Ja siedziałam z tą maseczką dobre 40 minut, chwilę temu poszłam zmyć. Maseczka się wchłonęła, moja buzia jedynie miałam ogromny połysk, ale nie było nigdzie bieli maseczki. Zmywanie micelem szło kiepsko, w końcu zmyłam ją samą wodą. Buzia jest jasna, miękka i gładka, do tego zupełnie matowa (nie kremowałam jej po zmyciu maseczki). Na stronie producenta wyczytałam, że ta seria Frutti Relax jest dla cery powyżej 30-stego roku życia. Jestem młodsza, ale do maseczki na pewno wrócę.
a też się na nie patrzyłam. była jeszcze z karotenem.. i jeszcze jedna.
Ta firma Ava, to coś noowego na rynku, czy ja nie zwracałam uwagi wcześniej? niedroga, widzialam też jakiś żel pod oczy ze świetlikiem, muszę poczytać na KWC
ouuGlamour jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-10, 00:08   #1893
2016070150903
Konto usunięte

kupiłam tego blokera ziajowego, o którym pisałyśmy parę dni temu. czas na testy.
2016070150903 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-10, 08:02   #1894
ksiegowa10
Rozeznanie

Ja wczoraj pierwszy raz użyłam tego żelu z myjką Loreal gąbeczka jest świetna nie podrażnia jest mięciutka dokładnie myje cera jest rozjaśniona i gładka i nie ma suchych skórek.
ksiegowa10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-10, 08:07   #1895
nieznajoma0
przyczajony tygrys

Cytat:
Napisane przez crescent Pokaż wiadomość
tak

zawiesil sie tylko na gazetce...
dzięki, u mnie rossnet zaczął chodzić dopiero późnym popołudniem

Cytat:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...-cleanpod.html
czy dostane ten zel z gabeczka w rosie? w jakiej cenie? wogole jaka najwieksza promocja byla na ten produkt jaka widzialyscie?
i czy z ta gabeczka/szczoteczka jest tylko zel czy i rozne inne produkty?
zaintrygowałaś mnie tym żelem. Będę musiała mu się lepiej przyjrzeć

Edi: w Naturze za 18.99

+ =

Edytowane przez nieznajoma0
Czas edycji: 2010-12-10 o 08:37
nieznajoma0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-10, 08:37   #1896
ka_tula
Raczkowanie

dziewczyny, czy któras z Was kupowała, ewentualnie ogladała, próbowała tych cieni MAx Factor smokey effect(obecna gazetka za 29.99)?
ka_tula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-10, 09:11   #1897
pixelka
Zakorzenienie

GG do pixelka

Dziewczyny, bardzo Was proszę, jakby któraś mogła zeskanować mi jedną stronę z grudniowego Skarbu chodzi o stronę, na której jest pokazany przykładowy makijaż z kosmetykami Maybelline. Bardzo byłabym wdzięczna

mgr matematyki

pixelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-10, 09:38   #1898
arquettewska
Rozeznanie

gdzie można kupić Bloker z Ziaji? Mam plan kupić Tż-owi pod choinkę, bo marudzi, że strasznie się poci. Tylko zupełnie nie wiem gdzie tego szukać? osiedlowy sklep kosmetyczny, apteka? ;p
arquettewska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-10, 10:08   #1899
anka1892
Zadomowienie

o tą stronę chodzi?
http://img204.imageshack.us/img204/3...anuj0004hw.jpg

zakosiłam Skarb wczoraj, ale weszłam do R tylko po Lipton Red Tea i obczaiłam gdzie leży Micel z Bourjois, ale kurde jestem dziś chora i nie mam siły iść do Rossa, w ogóle nigdzie nie mam siły iść, a chleba nie mam

Edytowane przez anka1892
Czas edycji: 2010-12-10 o 10:10
anka1892 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-10, 10:09   #1900
agata_slomka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez arquettewska Pokaż wiadomość
gdzie można kupić Bloker z Ziaji? Mam plan kupić Tż-owi pod choinkę, bo marudzi, że strasznie się poci. Tylko zupełnie nie wiem gdzie tego szukać? osiedlowy sklep kosmetyczny, apteka? ;p
ja kupowałam w aptece. Jeszcze nie widziałam ich w drogerii, ale może jakieś niesieciowe mają... W Warszawie jest sklep firmowy Ziaja, chętnie bym na niego napadła
Kiedy są dni niespokojne, marzy się o spokojnym, kiedy spokojny przychodzi, czuje się nieswojo, dopiero drugi, trzeci dzień spokojny przynosi przyzwyczajenie, które sprawia, że walory dni spokojnych nie wydają się więcej uciążliwe.

S. Mrożek
agata_slomka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-10, 10:14   #1901
pixelka
Zakorzenienie

GG do pixelka

Cytat:
Napisane przez anka1892 Pokaż wiadomość
o tą stronę chodzi?
http://img204.imageshack.us/img204/3...anuj0004hw.jpg

zakosiłam Skarb wczoraj, ale weszłam do R tylko po Lipton Red Tea i obczaiłam gdzie leży Micel z Bourjois, ale kurde jestem dziś chora i nie mam siły iść do Rossa, w ogóle nigdzie nie mam siły iść, a chleba nie mam
Tak! dziękuję Ci bardzo bardzo szukam tego odcienia szminki jaki ma ta modelka i muszę mieć porównanie z gazetą, bo te odcienie są strasznie podobne do siebie

Życzę szybkiego powrotu do zdrowia

mgr matematyki

Stary 2010-12-10, 10:20   #1902
agata_slomka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez pixelka Pokaż wiadomość
Tak! dziękuję Ci bardzo bardzo szukam tego odcienia szminki jaki ma ta modelka i muszę mieć porównanie z gazetą, bo te odcienie są strasznie podobne do siebie

faktycznie ładny kolor wiesz jak nazywa się ten odcień czy będziesz szukać na oko?
Może któraś z was wie ile kosztuje sen tusz z koronka na zakrętce? podobno jest z włókienkami a ja kocham takie
Kiedy są dni niespokojne, marzy się o spokojnym, kiedy spokojny przychodzi, czuje się nieswojo, dopiero drugi, trzeci dzień spokojny przynosi przyzwyczajenie, które sprawia, że walory dni spokojnych nie wydają się więcej uciążliwe.

S. Mrożek

Edytowane przez agata_slomka
Czas edycji: 2010-12-10 o 10:21
agata_slomka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-10, 10:22   #1903
pixelka
Zakorzenienie

GG do pixelka

Cytat:
Napisane przez agata_slomka Pokaż wiadomość
faktycznie ładny kolor wiesz jak nazywa się ten odcień czy będziesz szukać na oko?
Może któraś z was wie ile kosztuje sen tusz z koronka na zakrętce? podobno jest z włókienkami a ja kocham takie
Niestety nie wiem, wczoraj byłam w Rossmannie i nie umiałam zupełnie zgrać tych odcieni, każdy wydawał się być za ciemny, za jasny itd. Ale pójdę dzisiaj z tym skanem i może się uda

mgr matematyki

Stary 2010-12-10, 10:42   #1904
anka1892
Zadomowienie

Cytat:
Niestety nie wiem, wczoraj byłam w Rossmannie i nie umiałam zupełnie zgrać tych odcieni, każdy wydawał się być za ciemny, za jasny itd. Ale pójdę dzisiaj z tym skanem i może się uda
a patrzyłaś na stronie
http://www.maybelline.com/Lip/LipCol...l-lipcolor.htm
ale faktycznie takiego koloru nie widzę.... ja bym obstawiała coś z odcieni Naturals, może ten 1.(Nearly There) albo Totally Toffee... faktycznie ładny odcień, ja też zawsze lubiłam takie odcienie(po mojemu to odcienie Nude :P )

aj bo to chyba nie te odcienie ;/ to był chyba błyszyczyk, może to jest szminka ;/ http://www.maybelline.com/Product/Li...l-lippearl.htm

e zgubiłam się :P może to obydwie strony są o szminkach, ogólnie to warto zajrzeć

Edytowane przez anka1892
Czas edycji: 2010-12-10 o 10:48
Stary 2010-12-10, 11:16   #1905
pixelka
Zakorzenienie

GG do pixelka

Cytat:
a patrzyłaś na stronie
http://www.maybelline.com/Lip/LipCol...l-lipcolor.htm
ale faktycznie takiego koloru nie widzę.... ja bym obstawiała coś z odcieni Naturals, może ten 1.(Nearly There) albo Totally Toffee... faktycznie ładny odcień, ja też zawsze lubiłam takie odcienie(po mojemu to odcienie Nude :P )

aj bo to chyba nie te odcienie ;/ to był chyba błyszyczyk, może to jest szminka ;/ http://www.maybelline.com/Product/Li...l-lippearl.htm

e zgubiłam się :P może to obydwie strony są o szminkach, ogólnie to warto zajrzeć
Przejrzałam te strony już kilka dni temu jak pierwszy raz zobaczyłam ten odcień w gazecie Dzisiaj też już przeglądałam jak wysłałaś mi skan I szczerze mówiąc to trochę się w tym pogubiłam, bo są szminki Color Sensational i Color Sensational Pearls. Będąc wczoraj w rossmannie widziałam chyba tylko te Pearls, bo widać było, że są z takimi drobinkami, a ta ze skanu jest bardziej matowa i właśnie o taką mi chodzi, bo nie lubię jak mi się coś świeci na ustach Poza tym na tych stronach maybelline to jest chyba zbyt duża rozbieżność w kolorach bo np. odcień Choco Pop w rossmannie jest bardzo jasny, a na stronie maybelline jest bardzo ciemny

Chyba będę musiała się przejechać do innego miasta w poszukiwaniach, bo zależy mi bardzo a u mnie w mieście na dwa rossmanny w ani jednym nie ma wszystkich testerów odcieni

mgr matematyki

Stary 2010-12-10, 11:26   #1906
aktogimka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ouuGlamour Pokaż wiadomość
a też się na nie patrzyłam. była jeszcze z karotenem.. i jeszcze jedna.
Ta firma Ava, to coś noowego na rynku, czy ja nie zwracałam uwagi wcześniej? niedroga, widzialam też jakiś żel pod oczy ze świetlikiem, muszę poczytać na KWC
Ava to raczej świeża marka w Rossmannach. Za maseczkę zapłaciłam 1,99 zł.

aktogimka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-10, 12:21   #1907
nokia0
Rozeznanie

kiedy rozwiazanie krzyzowki z listopadowego Skarbu?

inż.

26.10.10-> 39,0cm/83cm/53,2kg
26.11.10-> 40,5cm/84cm/52,8kg
nokia0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-10, 13:01   #1908
201607111050
Konto usunięte

Cytat:

Choco Cream wygląda identycznie, podejrzewam że to to
201607111050 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-10, 13:17   #1909
anka1892
Zadomowienie

Cytat:
Chyba będę musiała się przejechać do innego miasta w poszukiwaniach, bo zależy mi bardzo a u mnie w mieście na dwa rossmanny w ani jednym nie ma wszystkich testerów odcieni
a ja byłam jednak w rossmanie i specjalnie sprawdziłam te szminki i wydaje mi się, że do żadnej nie było testera
i zwróciłam uwagę na ten tusz "z koronką", chyba w promocji jest za 23.99.

No i mam wodę minelarną Bourjois 250ml jednak.
Stary 2010-12-10, 13:37   #1910
pixelka
Zakorzenienie

GG do pixelka

Cytat:
Napisane przez oh! Pokaż wiadomość
Choco Cream wygląda identycznie, podejrzewam że to to
Faktycznie, chociaż na niektórych zdjęciach wpada w odcień brzoskwini niż beżu/brązu ale chyba jednak jest najbardziej pasująca

Cytat:
a ja byłam jednak w rossmanie i specjalnie sprawdziłam te szminki i wydaje mi się, że do żadnej nie było testera
U mnie niestety było tylko kilka testerów i z tych co były to najbardziej Choco Pop przypominał ten kolor, ale sprawdzę jeszcze dzisiaj ten Choco Cream bo wcześniej nie zwróciłam uwagi na niego

mgr matematyki

Stary 2010-12-10, 13:50   #1911
Hawa
Zakorzenienie

GG do Hawa

Ava rzeczywiscie chyba niedawno pojawila sie w Rossmanie. Nie probowalam jeszcze nic z tej firmy, ale interesuje mnie krem z pomidorem. Ciekawa jestem jak pachnie?

http://www.angtest.pl
Testy z angielskiego!

http://wojnowski.net.pl
Blog o Wordpresie
Hawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-10, 13:52   #1912
ouuGlamour
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Hawa Pokaż wiadomość
Ava rzeczywiscie chyba niedawno pojawila sie w Rossmanie. Nie probowalam jeszcze nic z tej firmy, ale interesuje mnie krem z pomidorem. Ciekawa jestem jak pachnie?
czytałam KWC, różne kremy z tej Avy, żele pod oczy i szczerze powiem, że się chyba nie skuszę.. barrrdzo średnie te oceny.
Stary 2010-12-10, 14:33   #1913
PPP90
Zakorzenienie

ja byłam dziś w R. tylko po emulsje rozświetlającą z Olay, która jak sie okazało przy kasie jest na promocji a w gazetce jest tylko nawilżająca, nawet na półce nie było wystawionej promocji

Wielbicielka Labradorów
10.09.2013r. -Jestem Kierowcą
PPP90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-10, 14:47   #1914
ouuGlamour
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez PPP90 Pokaż wiadomość
ja byłam dziś w R. tylko po emulsje rozświetlającą z Olay, która jak sie okazało przy kasie jest na promocji a w gazetce jest tylko nawilżająca, nawet na półce nie było wystawionej promocji
a ile kosztuje? za jaką pojemnośc
ciekawe czy ona rzeczywiscie taka fajna, czy zapychacz..
Stary 2010-12-10, 14:53   #1915
PPP90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ouuGlamour Pokaż wiadomość
a ile kosztuje? za jaką pojemnośc
ciekawe czy ona rzeczywiscie taka fajna, czy zapychacz..
z 19,99 na 13,99 (75ml) wiec jak sie nie sprawdzi to może nie bede tak żałować.

Wielbicielka Labradorów
Stary 2010-12-10, 15:10   #1916
anioleczek25
Rozeznanie

Hej. Działa Wam dziś Rossnet? Mi wogóle, a tak chciałam sprawdzić wyniki z krzyżówki z listopadowego Skarbu, bo dziś miały być opublikowane a tu lipa
Mam jeszcze takie pytanie do tych z Was, które mają grudniowy Skarb? Czy jest w nim jakaś wzmianka o tym jaki prezent sentymentalno- pożyteczny poleca Beata Tyszkiewicz (pomarańczę naszpikowaną goździkami, biżuterię czy bieliznę??) i o tym jaką rybę na święta poleca Robert Makłowicz ( pieczone steki z tuńczyka, sandacza po polsku czy śledzie w pomidorowym sosie?). Nigdzie nie mogłam znaleźć odpowiedzi na te pytania, a chciałam wziąść udział w konkursie. Pomyślałam więc, że być może w grudniowym Skarbie coś jest na ten temat. Do Rossa mam nie po drodze, bo prawie 40 km odemnie, a specjalnie nie mam okazji aby pojechać do miasta. Pomożecie??? Bardzo bym prosiła. Będę niezmiernie wdzięczna.
anioleczek25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-10, 15:13   #1917
PPP90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anioleczek25 Pokaż wiadomość
Hej. Działa Wam dziś Rossnet? Mi wogóle, a tak chciałam sprawdzić wyniki z krzyżówki z listopadowego Skarbu, bo dziś miały być opublikowane a tu lipa
Mam jeszcze takie pytanie do tych z Was, które mają grudniowy Skarb? Czy jest w nim jakaś wzmianka o tym jaki prezent sentymentalno- pożyteczny poleca Beata Tyszkiewicz (pomarańczę naszpikowaną goździkami, biżuterię czy bieliznę??) i o tym jaką rybę na święta poleca Robert Makłowicz ( pieczone steki z tuńczyka, sandacza po polsku czy śledzie w pomidorowym sosie?). Nigdzie nie mogłam znaleźć odpowiedzi na te pytania, a chciałam wziąść udział w konkursie. Pomyślałam więc, że być może w grudniowym Skarbie coś jest na ten temat. Do Rossa mam nie po drodze, bo prawie 40 km odemnie, a specjalnie nie mam okazji aby pojechać do miasta. Pomożecie??? Bardzo bym prosiła. Będę niezmiernie wdzięczna.
hmmm ja biore też udział w tym konkursie, również szukałam odp w Skarbie, chyba nic nie ma tak jak mi sie wydawało tak zaznaczyłam odp

Wielbicielka Labradorów
Stary 2010-12-10, 15:23   #1918
Parsifal
Zadomowienie

w tamtym roku był artykuł o Tyszkiewicz i polacała pomarańcze z goździkami

Odwyk od zakupów kosmetycznych!
Parsifal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-10, 15:34   #1919
zalotnica83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez PPP90 Pokaż wiadomość
z 19,99 na 13,99 (75ml) wiec jak sie nie sprawdzi to może nie bede tak żałować.
Na ulotce pod tą emulsją napisane było, że 3 rodzaje są w promocji...więc rozświetlająca też U mnie super się sprawdziła ta emulsja, jest lekka i nie zapycha. Gorąco polecam. Ceny jej są bardzo zróżnicowane- w Naturze nawet po 29,90!

---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ----------

Dziś zrobiłam porządne zakupki w Rossie. Kupiłam świecę Brise- w zamyśle miałam kupić jabłko-cynamon, ale jak powąchałam to sam
cynamon drażnił mi nos, więc wzięłam Only Love-cudo! Wzięłam też m.in tą wode micelarną B do wypróbowania
zalotnica83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-10, 15:49   #1920
chudzinka1
Raczkowanie

Cytat:
kiedy rozwiazanie krzyzowki z listopadowego Skarbu?
Dziś powinno być, ale nie widzę żeby było
chudzinka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości