|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1891 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012
witam
tak was czytam i jako nie umiem się wbić w rozmowę widzę że dziewczynki chwalą się tu swoją urodą śliczniutkie będą z was PM D0tk4 gratuluję pracy ![]() ![]() klask i:![]() ja nadal nic nie znałam jeszcze durna dyrektorka z poprzedniej pracy mi nie wysłała świadectwa pracy już 3 tydzień i nie mogę się w urzędzie zarejestrować ....ciągle tłumaczy że nie ma czasu a to po prostu kilka zdań ze od dnia tego do tego pracowałam urlopu nie wykorzystałam :/ a ostatnio była fajna oferta ale pani nie poda mi danych pracodawcy bo nie ma mojej rejestracji :/ Seagirl fajne zdjęcia robi twój fotograf aż pozazdrościć szkoda że tak daleko ode mnie ![]() alufa u nas też nie mam kogo wybrać do oczepin i chyba zrobimy tylko takie zabawy w stylu kto będzie prał skarpetki, a oczepiny sobie daruje, byłam na weselu gdzie też ich nie było i wyszło ok co do nie bardzo chcianych gości to mam podobny problem i niestety nie wiem jak go rozwiązać tym bardziej że chodzi o mojego ojca :/ a mama się kłuć że nie tylko mam go zaprosić ale i poprosić o pieniądze na wesele bo mojej siostrze wszytko zafundował a teraz już nie mieszka z nami ale o ślubie wie :/ w wypadku kogoś nie tak bliskiego to bym na pewno nie zapraszała (wujek czy ciocia z problemem mogą ci tylko zepsuć humor na weselu) .....Cytat:
|
|
|
#1892 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012
Cytat:
powodzonka i czekamy na wrażenia z pierwszego dnia pracy ![]() my z Tż mieszkamy już 2 lata (nawet nie wiem kiedy to zleciło ) i nie wyobrażam sobie, żebym miała teraz np. zamieszkać gdzieś bez niego |
|
|
|
|
#1893 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
znajomi mnie straszą, że jak się razem zamieszka to dużo może się zmienić, ale nie sądzę, żebyśmy mieli się pozabijać w powodu rozrzuconych skarpetek ![]() DOTKA moje gratki!! aha. nie dodałam, że dla księdza żaden problem wyprawiać ślub w piątek, byle nie w WIELKI PIĄTEK Edytowane przez alufa Czas edycji: 2011-04-13 o 20:08 |
|
|
|
|
#1894 | |
|
Zakorzenienie
|
ja nie mieszkam
![]() Cytat:
![]() Ja zmykam na kolację - dziś mam lasagne mniam i na tv
|
|
|
|
|
#1895 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja nie mogę się doczekać kiedy razem zamieszkamy, nawet na te skarpetki od czasu do czasu mogę przymknąć oko, byle już mieszkać razem
|
|
#1896 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ja nie mieszkam... mamy do siebie jakis 1 km czyli około 10 minut spacerem także luz. Widujemy się codziennie jeśli oboje mamy czas. A bardzo się ciesze że nie mieszkamy przed slubem razem bo po tych 6 latach razem będzie to takie nowe dla nas. ![]() Chyba raczej nie uda nam się spotkać w jednym miejscu wszystkie u mnei lipiec w Wawie odpada bo mam cały miesiąc praktyki ale Lublin jak najbardziej. Myślę że wszystkie lubelskie PMki na pewno by się zjechały---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ---------- P.S. gosza nie zobaczyłam Cię !!!
|
|
#1897 |
|
Rozeznanie
|
gosza no chyba sobie jaja robisz...???
Nawet 2 h ta fotka nie istniała!!!! Wklejaj ją tu jeszcze raz!!!!! Ale już!!!! Dotk4 moje gratulacje i w dalszym ciągu powodzenia z drugą posadą, skoro na niej bardziej Ci zależy Aaaa no i doczytałam, że byłaś mierzyć suknie!!!! Superrrrrr Ewela tak przeglądam te stronki fotografów, które wcześniej zamieściłaś i powiem Ci, że superowe są fotki w wykonaniu dwóch firm No i Adam Sobolewski z sesjaplenerowa.pl też baaardzo ciekawe foty ...m-art jakoś wrażenia na mnie nie zrobiło....to z FB też mnie nie powaliło.... ---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ---------- Aaaaa!!!!! nena!!!! Miałam Ci pisać już wcześniej
|
|
|
|
#1898 |
|
Zadomowienie
|
A skad jesteś? Bo wiesz ja mieszkam pod Wawą a on w Kielcach i bez problemu przyjedzie.
|
|
|
|
#1899 |
|
Zakorzenienie
|
Ale mój TŻ dziś miał ciekawą noc.
![]() musiał przez sen to wyciągnąć z szafki. Jak przyszliśmy do domu stwierdziliśmy że jeszcze książkę czytał bo mówi że jak szedł spać to leżała na biurku a znalazła się koło łóżka
|
#1900 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiec to co niektorzy mowią, ze po slubie jest tylko gorzej, czy jak sie zamieszka razem, to nieprawda coprawda Moj nie rzuca skarpetek jedno szczescie, ale od niektorych brzydkich rzeczy trzeba ich poprostu odzwyczaic
|
|
|
|
|
#1901 |
|
Rozeznanie
|
Któraś z Was zastanawiała się tez jak to jest z tym trenem...... vesna chyba? Albo nena? Nie jestem pewna... Z zupełnie odpinanym trenem jeszcze się nie spotkałam, ale pewnie coś takiego istnieje. Natomiast spotkałam się z częściowo odpinanym trenem, czyli takim, który był "pozwijany" czy też "poskładany" i zapięty na guziczek, gdzieś na wysokości ud... przed samym kościołem- jako świadkowa- odpinałam ten guziczek i rozwijałam tren.... A po mszy zwijałam i zapinałam, wtedy można było śmiało wyginać ciało na weselichu
|
|
|
|
#1902 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mojej kuzynce się zapięcie rozwaliło w czasie wesela jedyne co ją uratowało to to że robili wesele w szkole a jej dom był za siatką dosłownie więc szybko jej siostra agrafki przyniosła---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ---------- a ja właśnie policzyłam że spędziłam z moim TŻ 23 % mojego życia ![]()
|
|
#1903 |
|
Rozeznanie
|
Fotkę znalazłam. Można się przyjrzeć.
A PM , u której świadkowałam, szalała całą noc i nic Jej nie poszło Zapięcie to po prostu taki guzik, wiadomo, można sprawdzić czy jest wystarczająco stabilny...
|
|
|
|
#1904 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Równiez jestem za spotkaniem w Lublinie. Cytat:
![]() Tren nie chce mieć, poprostu nie ;podoba mi się jak jest podpięty. Na ostatnim spotkaniu ksiądz powidział, ze w naszej parafi uśredniona cena "datek" dla księdza to 500 zł + kościelny i organista. I powiedział jak się liczy... jesli nie mamy kasy to liczy się cene garnitury + tort i podzielić na dwa i wychodzi datek, ale jesli chcemy być bardziej hojni to bierzemy cene sukni PM+ cene fotografa i to dzielimy na pół
|
|||
|
|
|
#1905 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jednak jak suknia tak się kończy tak gładko to mi się bardizej podoba np taka tiulowa która mi się marzy co ma dwuwarstwowy tren (tiul plus jeszce jakiś materiał)---------- Dopisano o 20:59 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ---------- Cytat:
2500zł a tak serio to podobno nasza parafia jest w Łęcznej najdroższa... w Marii Magdalenie jest "co łaska" ale takie prawdziwe
|
|
#1906 | |
|
Zakorzenienie
|
no jakby nie patrzeć to VAT
Cytat:
![]() Wogóle chyba jestem chora na głowę, bo dziś wyciągnęłam suknię z pokrowców, tylko po to, żeby sobie na nią popatrzeć ?!%&??
|
|
|
|
|
#1907 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1908 |
|
Zakorzenienie
|
moja koleżanka z bloku brała w tamtym roku ślub w Józefie i to ani ona ani on nie byli z tamtej parafii i zapłacili 400zł
wiec może to zależy od widzimisię księdza nie wiem zresztą ostatnio nawet na forum łęcznej się wywiązała na ten temat dyskusja http://leczna24.pl/forum/viewtopic.p...8&p=9823#p9823
14.07.2012 ![]() II kreseczki 23.11.2013 Edytowane przez (kicia) Czas edycji: 2011-04-13 o 21:08 |
|
|
|
#1909 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1910 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
więc Twoje zachowanie jest normalne
|
|
|
|
|
#1911 |
|
Zakorzenienie
|
mówicie, że gadacie o cennikach kościelnych?
![]() ten temat zawsze wywołuje burzę
|
|
|
|
#1912 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieję, że ksiądz nam tu z 1000 nie wyskoczy. W przeciwnym razie śmiechem go zabiję
|
|
|
|
|
#1913 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Bardzo mi się podoba ![]() Cytat:
![]() Ja nie mieszkam z TŻem, ale od piątku do niedzieli zawsze śpimy ze sobą. Przez tydzień, gdy TŻ pracuje to jest u siebie. Ogólnie to mieszkamy 10km od siebie i bardzo często się widujemy
|
|
|
#1915 | |
|
Rozeznanie
|
Seagirl
Cytat:
co do terenu to mi się marzy taki długi tren ....a podpięty już mi się nie podoba i tu jest problem co do ofiary w kościele to moja siostra trafiła na takiego księdza co cały ślub trwał 30 minut (w zakrystii dostało mi się że mu wchodzę przed ślubem a sam tak kazał) a kazanie trwało tyle co przeczytanie listu do koryntian (tego o miłości ) tonem tak monotonnym że szło skonać i powiedzeniu "miłość jest ważna" a dali nie mało ..... wiec my zdecydowaliśmy się ze chcemy naszego rodzinnego księdza (od strony tż) bo wiem ze sie przyłoży i będzie nas wspierał .... nie wiem czy ślubu nie zrobię w innej parafii bo nasz proboszcz ma widzi mi się do dekoracji i całej oprawy .... dekorować może tylko 1 pani kwiaciarka która liczy sobie za 2 bukiety koło klęcznika więcej niż nie większość firm za cały kościół a do tego robi brzydko z nieświeżych kwiatów ...
|
|
|
#1917 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja jeszcze nie mieszkam, nie wykluczam, że gdybym mieszkała to bralibyśmy później ślub ![]() Cytat:
Cytat:
ale nie podoba mi się, gdy z trenu robi sie coś takiego, trochę się PMce kaczy kuperek robi wtedy
Edytowane przez niut0 Czas edycji: 2011-04-13 o 21:32 |
|||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1918 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nam powiedział: "różnie dają..." i zupełnie zero aluzji. cieszył się chyba, że w ogóle chcemy kościelny ![]() proboszcz zapytał mojego kolegi: "a gdzie pracujecie" i kolega tak się oburzył, że brał ślub w kościele PM
|
|
|
|
|
#1919 |
|
Zadomowienie
|
Dziekuje jeszcze raz wszystkim PM za gratulacje dotyczace pracy
![]() Ja jestem tak zmeczona, ze nie mam sil sie cieszyc nawet .. a jutro mam mega intensywny dzien, bo jade rano na spotkanie z promotorka, poozniej do tej nowej pracy. Lunch mam godzinny wiec ide do salonu, ktory bede miala pod reka wracam do pracy, po ide na solarke i do domu, ale nie mam pojecia o ktorej to bedzie ..;/
|
|
|
|
#1920 |
|
Zakorzenienie
|
ja też nie mieszkam z TŻtem ale pobije was wszystkie mój tż mieszka dwie klatki dalej ;p to będzie może z 80 do 100metrów
zaraz wstawię fotki tej sukienki mojej starszej co wam pisałam ;p
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:36.

klask i:

Nawet 2 h ta fotka nie istniała!!!! Wklejaj ją tu jeszcze raz!!!!! Ale już!!!! 

18.08.2010 - zaręczyny