|
|
#1891 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozłąka z ukochanym - 2012
Cytat:
![]() Nio zobaczymy, jak to będzie, czasami mam chwilę zwątpienia, co do naszego związku ale koleżanka mnie na ziemię sprowadzą i mówi, że bedzie dobrze no i ta nadzieja znów wraca
|
|
|
#1892 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
ale zajmij się też sobą i synkiem, spróbuj sobie tak zorganizować czas żebyś za dużo nie myślała o tym i za dużo nie tęskniła, a szybko zleci. Owszem ma tam tylko mamę ale szybko się przestawi na tamtejsze życie, a jak znajdzie pracę to i znajomych będzie przybywało.. ale z drugiej strony dobrze, że ma tam i mamę.. niektórzy wyjeżdżają do kolegów/kuzynów czy na własną rękę i jest im jeszcze trudniej.Każdy ma chwile zwątpienia, szczególnie przy jakiejś sprzeczce, wymianie zdań czy kłótni, ale trzeba wierzyć że wszystko się uda i że przetrwacie wszystko
|
|
|
|
|
|
#1893 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1894 |
|
Zakorzenienie
|
Ja swojego TŻ znałam już kiedyś, byliśmy w jednej paczce znajomych, ale później jakoś przestaliśmy się kumplować i nasz drogi się rozeszły, aż do października. Zgadaliśmy się na fb i umówiliśmy na piwo. Spotkaliśmy się, ale później około miesiąca znów nie mieliśmy zbytnio kontaktu, aż do dnia, w którym siedziałam z kumpelą w barze, on przyszedł z kolegą i się do nas dosiedli. Następnego dnia wyszliśmy do baru już sami, zaczęło się spotykanie, najpierw w barach, później spacerki albo u niego, setki smsów.
Mija pierwszy tydzień, jak jest w UK.
|
|
|
#1895 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
powodzenia! a jaki to kolorek? ;> ---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ---------- Cytat:
a na jak długo wyjechał? dacie sobie radę!
|
||
|
|
|
|
#1896 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na długo pojechał? Ja mam nadzieje, że u nas będzie niedługo kontakt też skype ![]() ---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ---------- Cytat:
![]() Na czerwień jakąś, przed świętami kupiłam miedziany machoń to tylko odrosty były pomalowane, a miałam brąz i myśle, że czerwień by ładnie wyszła na brązie
|
|
|
#1897 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() a czerwień na brązie wyjdzie ok! mi to się marzy rudy, ale nie posunę się aż tak daleko
|
|
|
|
|
|
#1898 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi też myślałam, że mi wyjdzie a prawie wcale nie wyszedł, ale czerwien mam nadzieje, że wyjdzie , nie pozna mnie
|
|
|
#1899 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#1900 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1901 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#1902 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#1903 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może nawet i na zawsze, jak mu się spodoba ( a przez ten tydzień już mu się spodobało ) to pewnie nie będzie chciał wracać. Może będzie i tak, że do niego dołączę i razem będziemy tam mieszkać. W sumie w PL nie mam pracy (ciągle szukam), także zbytnio nic mnie tu nie trzyma. Tylko, że jak patrzyłam na ogłoszenia pracy w mieście, którego on niedaleko mieszka to wcale pracy dla Polaków za dużo tam nie ma Na razie planujemy, że pod koniec marca mam do niego przyjechać na 2 tygodnie ![]() Cytat:
Najgorsze są wieczory, przez ostatni miesiąc praktycznie każdy spędzaliśmy razem, a tu znów sama w domu. Czasem chce mi się ryczeć, ale staram się sobie wmawiać, że do marca niedaleko ![]() Ja kiedyś na brązie robiłam czerwień, w sumie po farbowaniu włosy były dalej brąz, ale z czerwonym połyskiem Tylko, że ja miałam bardzo ciemny brąz.
|
|
|
|
#1904 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#1905 |
|
Zakorzenienie
|
Tak jak średni brąz to czerwień wyjdzie
|
|
|
#1906 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1907 |
|
Zakorzenienie
|
Coś tam znam, naukę zakończyłam w LO, ale mam teraz zamiar sobie przypominać, wiadomo super się nie nauczę, ale zawsze coś tam...
On mieszka pod Glasgow, około 40 kilometrów,w sumie może i jest jakaś praca, ja tylko przeglądałam pare stron na necie, ale będąc już tam na pewno inaczej się szuka niż przez internet ![]()
|
|
|
#1908 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Szkoooocja, o mamo! ![]() warto sobie przypomnieć, bo ostatnio bez angielskiego to ciężko o jaką kolwiek pracę, wszyscy już na to patrzą. Pewnie, poszperaj na necie, później jak już tam pojedziesz to poszukaj tam, może coś się trafi, na start to byle co, żeby się tylko zadomowić. |
|
|
|
|
|
#1909 |
|
Wtajemniczenie
|
A my dziś z moim Kangurem będziemy ogarniać moje sprawy wizowe, jakie dokumenty nam potrzebne, co musimy udokumentować (wiza 'de facto relationship', czyli musimy udowodnić, ze jesteśmy w trwałym, poważnym związku), jakie opłaty itp... Najbardziej przerażają mnie właśnie opłaty, kuuupa kasy, ale jakoś damy radę.
|
|
|
|
|
#1910 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1911 | ||
|
Zadomowienie
|
Pewnie
![]() Cytat:
Tak trzymać Dla mnie rok to długo ale jak mówisz że może Cię tam ściągnie to super by było ![]() Cytat:
|
|
|
#1912 |
|
Konto usunięte
|
Sylwusia238907 Miesiąc to nie tak dużo, szybko zleci
Też farbowałam włosy na różne czerwienie, tyle, że szamponetką zmywalną: wiśnia, burgund i kilka innych Swój kolor mam jasny brąz, więc zawsze wychodzi mi intensywna czerwień ![]() lucyohlucy na pewno wszystko się uda Powodzenia
|
|
|
|
|
#1914 |
|
Raczkowanie
|
Sylwusia238907 witaj
![]() jeżeli jest dobra farba to złapie Ci tą czerwień. Mi nawet na ciemnym brązie złapała ![]() Mi to się marzy blond albo taki jasny rudy, chociaż wolałabym blond. Nie platynkę ale taki bardziej naturalny. Obecnie mam dwa kolorki. Brąz na górnej części włosów, dolna ciemny brąz prawie czarny. No i końcówki brązowych włosów są ciemnijsze (odwrotnie do obecnej mody, nie chciałam rozjaśniać końcówek bo są w okropnym stanie). Także stopniowo od brązu przechodzą w ciemny brąz/czarne. ;DObecnie zapuszczam włoski, już mam dość długie, ale postanowiłam ich nie farbować, wtedy łatwiej mi będzie je pomalować na blond.
|
|
|
|
|
#1915 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To mi powinien też wyjść ![]() ---------- Dopisano o 16:33 ---------- Poprzedni post napisano o 16:32 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:35 ---------- Poprzedni post napisano o 16:33 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:36 ---------- Poprzedni post napisano o 16:35 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:37 ---------- Poprzedni post napisano o 16:36 ---------- Cytat:
|
|
|
#1917 |
|
Rozeznanie
|
OMG, ile nowych dziewczyn, witam Was kochane
Nie było mnie trochę czasu, bo spędziłam 11 cudownych dni z moim TŻetem . Nie widzieliśmy się całe 5 miesięcy i miałam sporo obaw (że się przez ten czas zdążyliśmy od siebie oddalić itp.), ale wszystkie okazały się bezpodstawne. Po 10minutach było już tak jak dawniej . Także jeśli o to chodzi, to nie musicie się martwić.Znowu będę musiała przyzwyczaić się do braku jego obecności, jak sobie pomyślę, że muszę teraz sama wrócić do Trójmiasta to robi mi się niedobrze |
|
|
|
|
#1918 |
|
Konto usunięte
|
Rareza zazdroszczę tych 11 dni
ale trudno, trzeba odczekać swoje i tyle A miesiąc szybko Ci zleci, zwłaszcza, że teraz na studiach gorący okres, ani się obejrzysz i ten czas minie
|
|
|
|
|
#1919 | ||
|
Zakorzenienie
|
Suuuper zazdroszczę mieszkania z tż :love
Będziesz go miała dość jeszcze :P ---------- Dopisano o 18:42 ---------- Poprzedni post napisano o 18:40 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 18:43 ---------- Poprzedni post napisano o 18:42 ---------- Cytat:
Jak wam wieczorek mija? Ja niedługo młodego będę usypiać i jak brat nie zajmie mi pokoju to wezmę się za ćwiczenia, a jak zajmie to jutro w dzień poćwiczę ![]() ---------- Dopisano o 18:44 ---------- Poprzedni post napisano o 18:43 ---------- Dziewczyny czasem piszecie swoim tż pikantne smsy, maila albo wiadomości na gg?
|
|
|
#1920 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
On jest w Londynie, ja w Polsce. Piszemy
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:58.

Na razie planujemy, że pod koniec marca mam do niego przyjechać na 2 tygodnie
Najgorsze są wieczory, przez ostatni miesiąc praktycznie każdy spędzaliśmy razem, a tu znów sama w domu. Czasem chce mi się ryczeć, ale staram się sobie wmawiać, że do marca niedaleko

Tak trzymać