Plotkowy dla dietetyczek :) IV - Strona 65 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka

Notka

Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-03-25, 20:49   #1921
ewelciaa144
Zakorzenienie

Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV

Cytat:
Napisane przez smak6malin Pokaż wiadomość
No obóz naprawdę brzmi zachęcająco i coś mi się wydaję, że się na niego wybiorę No zbieraj, zbieraj to może się spotkamy Z tą tradycją rodzinną to chyba miało być do mnie bo ja o tym pisałam oj fizyka - głowa mnie boli jak słyszę/ czytam to słowo tak samo jak Ty jestem humanistką .
Co do tych 31 dni to współczuję .
też chce na ten obóz widzę że tu prawie wszystkie plotkary roztańczone są tylko ja coraz bardziej zaczynam żałować, że z tego zrezygnowałam

Cytat:
Napisane przez tamonita Pokaż wiadomość
Ale ja tańcze, bo lubie, a nie gdzies lub po coś. Tańcze odkąd nauczyłam się chodzić o !
Jasne tak najlepiej ja tańczę dla siebie bo uwielbiam tańczyć i nie obchodzi mnie to czy to komuś się podoba czy nie

29.09
0/3,3
ewelciaa144 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-25, 20:53   #1922
madame_apple
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Spaza Pokaż wiadomość
w Twoich kciukach moja jedyna nadzieja na zaliczenie nie żartuję, nie jest aż tak źle, ale dobrze też nie jest z moim stanem wiedzy
kciuki masz zapewnione, daj znać jutro jak poszło
Cytat:
Napisane przez Milka19 Pokaż wiadomość

Wejde sobie bezczelnie na profil Jowitki i powysyłam Wam Małgosiu, Martynko zaproszenia
Cytat:
ooo ja też tak zrobię
a ładnie to tak sobie wchodzić beż pytania

Cytat:
Napisane przez agness51 Pokaż wiadomość
najpierw poszłam z mamą rano do lekarza,ale mnie nie przyjęła,bo nie miałam numerka Ale żeście napisały aż nie mam sił nadrabiać miałam zalatany dzień potem byłam u przyjaciółki na filmie,oglądałyśmy '50 pierwszych randek' z Drew Barrymore,a potem widziałam się z TŻ-tem doszło do małej kłótni,ja w niczym nie zawiniłam,TŻ mnie troszeczkę zawiódł w pewnej sprawie,no ale już jest ok na szczęście
ach ta lekarska biurokracja,grrr
cieszę się, że miło spędziłaś czas z przyjaciółką to i że sprzeczka z TZ już zażegnana
Cytat:
Mhmhmh.. dziennikarstwo, może także w przyszłości będę studiować dziennikarstwo Co do lenistwa - nie jesteś sama, zapewne lenistwo uszczęśliwiło niejedną osobę
I vice versa, tak oczywiście - tradycja

a dziennikarstwo fajne jest, choć z kazdym dniem utwierdzam się w przekonaniu, że ten zawod nie jest moim powołaniem choć studia bardzo ciekawe. Ot, charakter nie taki, będę szukać dalej czegoś co bardziej mi podpasuje...
Cytat:
Witam Tak na marginesie to mówcie mi Martyk, Tynka, Marty
zapamiętam
Cytat:
Napisane przez winyl Pokaż wiadomość
Patrząc tam na górę, widzę jakiś temacik o badaniach ... Nie wiecie cóż za badania należy zrobić u lekarza rodzinnego do karty zdrowia w liceum? Chodzi o to, że pielęgniarka ważyła, mierzyła itd, wychowawca wpisywał swoje opinie, rodzice też cośtam mają wpisać i potem mamy iść do lekarza na badania i za bardzo nie wiem, czego się mogę spodziewać?
hmmm niestety nie wiem bo z tego co pamiętam to u nas wszystkie takie badania robiło się w szkole...
Cytat:
Coś widziała, ze pisałyscie o tańczu... jejku ja uwielbiam dance, dance Mój żywioł.. Niestety ostatnio przez chorobę troszke go zaniedbałam, straciłam na niego ochotę, ale powracam do przeszłosci i coraz częściej się 'wyginam" i powiem szczerze, że słyszzałam, ze umiem tańczyć tak mówią, ale ja tam im nie wierzeee..
ja podobnie...

orzeszku - co do TZ dobrze,ze wyjasnilo sie ocb...Tak zupelnie szczerze - ja bym mu tych spodni nie odkupywała... Najwyzej go ładnie przeproś () i nie będzie się dąsał
A co do tej dziewczyny - brak mi słów, w ogole nie warto sie tak głupim babsztylem (bo nie mam innych słów) przejmować. Zazdrosna i tyle, o!

Na wszelki wypadek mówię dobranoc

madame_apple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-25, 20:54   #1923
MySSaaa
Zadomowienie

orzeszek dziekuje kochana a tz-tem sie nie przejmuj Oni czasem tacy sa wiem po moim :P Tez nie raz plakalam bo cos glupio powiedzial :P
w ogole chyba mam brak magnezu... oko mi skacze :P heh
MySSaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-25, 20:56   #1924
smak6malin
Wtajemniczenie

Cytat:
Ale ja tańcze, bo lubie, a nie gdzies lub po coś. Tańcze odkąd nauczyłam się chodzić o !
Ja też tańczę odkąd postawiłam pierwsze kroki

Cytat:
Napisane przez nefre Pokaż wiadomość
Marty
już tak Was tutaj dużo, ze się gubię ;D

Ahh
widze, ze plotkowy ma rozkwit maksymalny
Rozumiem, no problemme

Cytat:
Napisane przez orzeszek01 Pokaż wiadomość
Jestem Dziewczynki
Aleście naskrobały ranyściewy

Na początek bo zapomne,Lolcia Ty sie wybierasz do limanowej w wakacje? do limanowej mam20 minut busem

No wiec wyjaśniło sie o co chodzilo TZ -towi.W zyciu bym nie pomyślała ze to o to sie bedzie boczył.
Wczoraj na imprezie byłam ubrana w czarne szpilki kozaki, i kiedy tańczyłam z TZ tem, to on jakos za mna stał a ja jakos niefortunnie podniosłam noge do góry i opuszczając ją na dół rozerwałam mu spodnie bo mój obcas kozaków trafił w jego dziure w dzinsach..To były jego ulubione dzinsy i o to sie złoscił. No i po calym dniu( całym męczeniu Go zeby mi łaskawie powiedział o co chodzi...) sie dowiedziałąm ze napewno jego najlepszy kolega mi sie podoba a jak z nim wczoraj gadałam to sie uśmiechałam
poza tym jedna dziewczyna( tak nawiasem obecna dziewczyna chłopaka który do mnie kiedys zarywał ze sie tak wyraze) nagaduje do mojej bliskiej kolezanki jakies dyrdymały. np do mojej kolezanki z tekstem ze "Ciebie to lubie ale tej twojej kolezanki to nie. A za co? "A za wygląd" Albo ta dziewczyna mówi do mojej kolezanki "Musisz to ścierpieć ze ja jej nienawidze" tzn mnie nienawidzi (a moja kolezanka z otwartą buzią na nia patrzy oczy jak 5złotych i śmiech Boziu..

Ogólnie to dzień był nawet miły.Spędziłam cały z Tztem
Zrobiliśmy razem obiad, byliśmy u niego potem u mnie potem u niego,uprałam mu sweterek. zrobiłam kolacje(warzywa z jogurtem.Tz marudzi bo nie chce isc jutro do szkoły Ja jutro jade w Krk do psycholog;/
Kurcze Dziewczynki tak sie zastanawiam, odkupic TZ te spodnie? troche mi głupio...

Cos o tańcu pisałyście widzę
Taniec...lubie lubie lubie
marzy mi sie nauczyc hip hopu albo tańća brzucha

Dobranoc Dziewczynki

Tak sobie przypomniałam ze nic sie nie uczyłam jeszcze...
Taniec brzucha . Byłam kiedyś na dwudniowych warsztatach z tańca brzucha i muszę powiedzieć, że było to trudniejsze niż myślałam. CO do spodni TŻ'eta nie wiem, myślę, że ja swojemu bym odkupiła. Poza tym widzę, że nie tylko ja z mojego muszę wyciągać powód jego fochów :P

smak6malin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-25, 20:58   #1925
Milka19
Zakorzenienie

Smile Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV

Cytat:
Napisane przez madame_apple Pokaż wiadomość
Chyba za głośno muzyki słuchasz i pewnie z racji tego, że wątek nam się bardzo taneczny zrobił tańcujesz przy niej ...bo pukałam, ale nikt nie raczył otworzyć więc weszłam oknem

Dobranoc Idę lulu
Milka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-25, 20:59   #1926
smak6malin
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ewelciaa144 Pokaż wiadomość
też chce na ten obóz widzę że tu prawie wszystkie plotkary roztańczone są tylko ja coraz bardziej zaczynam żałować, że z tego zrezygnowałam

Jasne tak najlepiej ja tańczę dla siebie bo uwielbiam tańczyć i nie obchodzi mnie to czy to komuś się podoba czy nie
Pojedziesz na obóz, nie becz A nie możesz zaś się dołączyć do swojej grupy ?

Cytat:

ach ta lekarska biurokracja,grrr
cieszę się, że miło spędziłaś czas z przyjaciółką to i że sprzeczka z TZ już zażegnana

a dziennikarstwo fajne jest, choć z kazdym dniem utwierdzam się w przekonaniu, że ten zawod nie jest moim powołaniem choć studia bardzo ciekawe. Ot, charakter nie taki, będę szukać dalej czegoś co bardziej mi podpasuje...

zapamiętam

hmmm niestety nie wiem bo z tego co pamiętam to u nas wszystkie takie badania robiło się w szkole...

ja podobnie...

Na wszelki wypadek mówię dobranoc
No ja właśnie się tak zastanawiam nad tym dziennikarstwem, ale nie wiem jeszcze czy coś z tego będzie. W każdym bądź razie dzięki za zdanie relacji

smak6malin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-25, 21:01   #1927
Milka19
Zakorzenienie

Talking Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV

Madame_apple musze iść koniecznie spać, bo zamiast bez pytania ja przeczytałam bez pukania
Stary 2008-03-25, 21:06   #1928
madame_apple
Zadomowienie

Cytat:
Madame_apple musze iść koniecznie spać, bo zamiast bez pytania ja przeczytałam bez pukania

spać Milkuś, spać - kolorowych

Stary 2008-03-25, 21:11   #1929
Spaza
Zakorzenienie

Cytat:

dziękuję

trzeba sobie w końcu jakoś radzić, takie życie

ja mam chwilowy kryzys i w twojej wypowiedzi zamiast "Dziennikarstwo" wpisać "prawo" i śmiało się pod nią podpisa
c

ja jeszcze trochę poczytać i uciekam spać, więc dobranoc dziewczynki

ps. Emilko ja chyba też muszę iść już spać, bo też tak przeczytałam dopiero jak przeczytałam twojego posta to zauważyłam, że w poście Jowitki jest pytania, a nie pukania
Spaza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-25, 21:16   #1930
Milka19
Zakorzenienie

Już jedną nogą jestem w łóżku Drugą na klawiaturze pisze
Stary 2008-03-25, 21:24   #1931
madame_apple
Zadomowienie

Cytat:
ps. Emilko ja chyba też muszę iść już spać, bo też tak przeczytałam dopiero jak przeczytałam twojego posta to zauważyłam, że w poście Jowitki jest pytania, a nie pukania
Cytat:
SPAAAAAć głupki

Spaza, może to jakiś kryzys drugiego roku? Echhh licho wie...

Raz jeszcze dobranoc

Stary 2008-03-25, 21:28   #1932
tamonita
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewelciaa144 Pokaż wiadomość

Cytat:

Cytat:
Ale musisz mieć wyćwiczone paluszki

A mówiłam Wam... kupiłam dziś wage elektroniczna... i teraz rodzice szaleją ! Bede musiała sie ważyc chyba pare razy dziennie jak ich znam
Nasz Dzień: 04.08.2012 r. http://www.suwaczek.pl/cache/d5ce1e934e.png

Niech się stanie... !
KCP

tamonita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-25, 21:28   #1933
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

Też przceyztałam pukania
xD

życiowy parkiet bywa śliski
nefre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-25, 21:34   #1934
Spaza
Zakorzenienie

Cytat:
SPAAAAAć głupki

Spaza, może to jakiś kryzys drugiego roku? Echhh licho wie...

Raz jeszcze dobranoc
ehhh ja to nie wyobrażam sobie w sumie co innego studiować, nic mi się innego nie podoba/ wydaję się nudne. Z drugiej strony trochę żałuję, że nie poszłam na jakiś kierunek bardziej matematyczny...
poza tym uczelnia (tzn. ten konkretny wydział na tej uczelni, bo innych nie znam:P)nie przypadła mi do gustu z chęcią znowu bym zmieniła ale pewna różnica programowa (hpipp...) tak dała mi się we znaki, że na wszelki wypadek podziękuję za ponowne przenoszenie się :P

a teraz to już naprawdę dobranoc
Stary 2008-03-25, 22:17   #1935
tamonita
Zakorzenienie

Dobranoc.

Niech się stanie... !
KCP

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-03-25, 22:24   #1936
LoLcIa123
Zakorzenienie

Cytat:
Na początek bo zapomne,Lolcia Ty sie wybierasz do limanowej w wakacje? do limanowej mam20 minut busem
Tak,tak jeżeli tam będę,to koniecznie musimy się spotkać orzeszku
W ogóle Katowiczanki miałyśmy się spotkać

Cytat:
No wiec wyjaśniło sie o co chodzilo TZ -towi.W zyciu bym nie pomyślała ze to o to sie bedzie boczył.
Wczoraj na imprezie byłam ubrana w czarne szpilki kozaki, i kiedy tańczyłam z TZ tem, to on jakos za mna stał a ja jakos niefortunnie podniosłam noge do góry i opuszczając ją na dół rozerwałam mu spodnie bo mój obcas kozaków trafił w jego dziure w dzinsach..To były jego ulubione dzinsy i o to sie złoscił.
O mało sie nie przewróciłam potem na parkiecie jak sie o niego zahaczyłam.. No i po calym dniu( całym męczeniu Go zeby mi łaskawie powiedział o co chodzi...) sie dowiedziałąm ze napewno jego najlepszy kolega mi sie podoba a jak z nim wczoraj gadałam to sie uśmiechałam
poza tym jedna dziewczyna( tak nawiasem obecna dziewczyna chłopaka który do mnie kiedys zarywał ze sie tak wyraze) nagaduje do mojej bliskiej kolezanki jakies dyrdymały. np do mojej kolezanki z tekstem ze "Ciebie to lubie ale tej twojej kolezanki to nie. A za co? "A za wygląd" Albo ta dziewczyna mówi do mojej kolezanki "Musisz to ścierpieć ze ja jej nienawidze" tzn mnie nienawidzi (a moja kolezanka z otwartą buzią na nia patrzy oczy jak 5złotych i śmiech Boziu..
O kurde,ale śmieszna sprawa ja mojego Tż-eta ciągle bije przypadkowo po głowie łokciem ale dobra,znowu odbiegam od tematu myślę,że spodni nie wypada CI odkupywać,ale możesz mu kupić rafaello w ramach przeprosin.
A co do tych komentarzy względem Twojej osoby,brak mi słów,bezczelność nie zna granic ja to bym nagadała ile wlezie a Ty się nie przejmuj

Cytat:
Napisane przez MySSaaa Pokaż wiadomość
w ogole chyba mam brak magnezu... oko mi skacze :P heh

To chyba z nerwów

Eh i jutro znowu do szkoły w czwartek pogrzeb,w piątek kartkówka z matmy no a w sobotę do pracy rodacy
Zaczynamy odliczać do wakacji?

Tymoteusz
23.11.2014r

LoLcIa123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-25, 22:35   #1937
malinka_86
Zakorzenienie

GG do malinka_86

Cytat:
Oj to nieciekawie, to pierwszy raz się tak dusisz czy co ? :P
Oo.. to może podrzucę Ci jeszcze ze trzy pary moich do zwężenia.
Tak pierwszy raz dlatego się dziwię Tata już schował maszynę :P
Cytat:
Na okres podobno najlepsza... czekolada

ale ja nie lubięęęęęę
Cytat:
oooossstrooo
swoją drogą, niezłą masz garderobę - chyba nigdy w zyciu nie miałam 15par spodni na raz
Spodnie są sprzed 3-4 lat jak zaczełam tyć. A teraz ojculek się pogodził z kwestią zweżania i jedzie na maszynie nawet lepiej niż krawcowa, bo w końcu nie po "krawcowemu" tylko dopasowane do mojej figury

Cytat:
Napisane przez marga_zg Pokaż wiadomość
Ile ty masz spodni... Moge moje podrzucic?
napewno mniej niż par butów i ilości cieni do powiek ale kwestie ilościową już wytłumaczyłam

lalalal "ta mała piła dziś i jest wstawiona" wcale nie ale kocham whisky z cola

Dziś wygram wszystko albo nic. Ostatnią szansę dał mi los -
Metro "Chcę być kopciuszkiem"
malinka_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-26, 05:30   #1938
tamonita
Zakorzenienie

Dzień dobry.
I znów szkoła na samą myśl mi niedobrze
Oby ten dzień minął jak najszybciej...

Życzę Wam Miłego dnia

Niech się stanie... !
KCP

Stary 2008-03-26, 05:35   #1939
Baby14
Zakorzenienie

O rany...ale smigacie No nie ma sie co dziwic. Tyle wizazanek Własnie do szkoly zaraz...katastrofa. Ale jutro nie ide-zrobie sobie urlop

O taniec rowniez tancze. Do anszej szkoly przyjezdza gosciu ktory uczy na skale miedzykrajowa, ocenia pary za granica itd. Tomek ale nazwiska nie pamietam Chodze na towarzyskie i cheerlederki

O francuzie napisze poniej.

Xenna nie pomogła jestem zla

Jejq tyle godzin Lece

Milego dnia
Baby14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-26, 05:46   #1940
ewelciaa144
Zakorzenienie

Witam wszystkie

Cytat:
Dzień dobry.
I znów szkoła na samą myśl mi niedobrze
Oby ten dzień minął jak najszybciej...

Życzę Wam Miłego dnia
Ja nie chce do szkoły ratunku !! Jeszcze tak szybko musiała się zrywać. Mam dzisiaj 7 lekcji Oby nie było żadnych kartkówek i sprawdzianów...

Cytat:
Napisane przez Baby14 Pokaż wiadomość
O rany...ale smigacie No nie ma sie co dziwic. Tyle wizazanek Własnie do szkoly zaraz...katastrofa. Ale jutro nie ide-zrobie sobie urlop

O taniec rowniez tancze. Do anszej szkoly przyjezdza gosciu ktory uczy na skale miedzykrajowa, ocenia pary za granica itd. Tomek ale nazwiska nie pamietam Chodze na towarzyskie i cheerlederki

O francuzie napisze poniej.

Xenna nie pomogła jestem zla

Jejq tyle godzin Lece

Milego dnia
Cheerlederki moje marzenie
Ok napisz później o francuzie bo jestem ciekawa
A mi też Xenna nie pomogła jak wzięłam na wieczór, może spróbuj wziąć w dzień, albo dopiero potem Cię weźmie

A u mnie tyle śniegu napadało Boże to nawet w zimie tyle nie było, jak odsłoniłam roletę to za chwilkę znowu ją zasłoniłam bo normalnie, aż się przestraszyłam Co to za wiosna
Ok ja śmigam szykować się do szkoły

Buziaki, miłego dnia

29.09
0/3,3
ewelciaa144 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-26, 05:59   #1941
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

Dzień dobry!
a ja będę niepocieszalska dzisiaj tylko od 8 do 10, ponieważ dni otwarte w mojej szkole są ^^ I później siłownia i niestety.. od dzisiaj 2 h dziennie uczę się do matury, bo się już wystraszyłam, że to zaraz, za chwilkę...

Eh... miłego dnia ;*

Stary 2008-03-26, 06:10   #1942
Black-lulu
Rozeznanie

Pada snieg, pada snieg dzwonia dzwonki san tralalala tralalala tralalala...
Boziuuu jak mi sie nie chce isc do szkoly :/ Masakra :/ Najgosze jest to ze w swieta paluchem nie ruszylam i jestem na dzisiaj kompletnie nieprzygotowana. Materialow do sprawdzianu z WOS-u nawet nie przeczytalam Na szczesce dzisiaj "tylko" 6 godzin.
Tiaaa... pierwsza matma ehhh.

Malinko, ja po schudnieciu mam 4 pary spodni do zwezenia.
Podrzuce Ci je mailem

Orzeszek, taniec brzucha jest faaaajny Ja mialam kiedys na dvd taki instruktaz jak to sie tanczy. Probowalam i uznalam to za awykonalne A jesli chodzi o TZ-a to ja tak jak Lolcia kupilabym mu najwyzej jakies dobre cukierasy i po sprawie

Babuś, cheerliderka aaaa jak na tych wszystkich filmach amerykanskich Fajowo! A na towarzyski mamam mnie chciala zapisac jak bylam mala, niestety z oplakanym skutkiem

Wy juz tak o studiach.... hmmm nie straszcie mnie. Jeszcze kilka lat mi zostalo na podjecie decyzji, aczkolwiek z pewoscia zajme sie angielskim- moja pasja i umilowanie od lat

Milego, pracowitego dnia koteczkom zycze
A ja spadam sie ubrac bo jeszcze w pizamie siedze.
I lece do budy

http://airellejab.pinger.pl/ Uzewnętrzniam się

https://twitter.com/#!/AirelleJab Tweet Tweet
Black-lulu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-26, 06:22   #1943
Milka19
Zakorzenienie

Filologia angielska Interesujące

Studia są fajne Ja mam łzy w oczach jak sobie pomyśle, że zostało mi jeszcze tylko półtora roku Gdzie te pozostałe kilka lat się podziało A kierunek też nie jest ten mój wymarzony, ale w sumie nie ważne co studiujesz i tak Cię to w jakiś sposób rozwija
Stary 2008-03-26, 06:24   #1944
tamonita
Zakorzenienie

Ale na plotkowym ruch od rana, jak nigdy
A ja mam dziś 5 godzin i to takich lightowych. Ale sam fakt, że musze tam iść mnie dobija...

Dobra, zaraz zmykam, więc jeszcze raz miłego dnia

Niech się stanie... !
KCP

Stary 2008-03-26, 06:27   #1945
Milka19
Zakorzenienie

Cytat:
Ale na plotkowym ruch od rana, jak nigdy
A ja mam dziś 5 godzin i to takich lightowych. Ale sam fakt, że musze tam iść mnie dobija...

Dobra, zaraz zmykam, więc jeszcze raz miłego dnia
A jak by lightowe nie były to by narzekała, że od razu po świętach i tak z grubej rury Kobiecie to nie dogodzisz
Stary 2008-03-26, 06:30   #1946
tamonita
Zakorzenienie

Cytat:
A jak by lightowe nie były to by narzekała, że od razu po świętach i tak z grubej rury Kobiecie to nie dogodzisz
nie, nie ja się ciesze, że lightowe Tyle tylko, że szkoda, że wogóle trzeba iść

Niech się stanie... !
KCP

Stary 2008-03-26, 06:36   #1947
Black-lulu
Rozeznanie

jakos wytrzymamy Jeszcze 2 miesiace i HOLIDAY!

http://airellejab.pinger.pl/ Uzewnętrzniam się

https://twitter.com/#!/AirelleJab Tweet Tweet
Black-lulu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-26, 06:43   #1948
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

Miesiac i holiday ;D Jeeeeju a pozniej matura

Stary 2008-03-26, 06:53   #1949
Milka19
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nefre Pokaż wiadomość
Miesiac i holiday ;D Jeeeeju a pozniej matura
Matura była fajna Dużo stresu przed, ale teraz z chęcią mogłabym to powtórzyć W porównaniu z egzaminami na studiach i iloscią wiedzy jaką trzeba przyswoić matura to pestka - pisze to tak żeby Was pocieszyć, że jeszcze nie jest źle
Stary 2008-03-26, 06:58   #1950
Spaza
Zakorzenienie

dzień dobry
strasznie dużo piszecie

Cytat:
Matura była fajna Dużo stresu przed, ale teraz z chęcią mogłabym to powtórzyć W porównaniu z egzaminami na studia i iloscią wiedzy jaką trzeba przyswoić matura to pestka - pisze to tak żeby Was pocieszyć, że jeszcze nie jest źle

ja co prawda nie zdawałam egz. na studia (nowa matura), ale muszę przyznać, że cała matura to nic czasami w porównaniu z jednym egzaminem w sesji a takich jest w każdej kilka
no, ale jak mi mówili tak przed maturą to nie chciałam wierzyć a z perspektywy czasu 'matura to bzdura'
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Dietetyka

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości