|
|
#1891 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV
Cytat:
to czemuż prywatnie idziesz
|
|
#1892 |
|
Zakorzenienie
|
![]() to w takim razie na pewno mam taką samą, tyle, że brązową (też chciałam czarną, ale stwierdziłam, że stanowczo za dużo mam czarnego w szafiew Twoich kciukach moja jedyna nadzieja na zaliczenie nie żartuję, nie jest aż tak źle, ale dobrze też nie jest z moim stanem wiedzy
|
|
|
|
#1893 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1894 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ile ty masz spodni... Moge moje podrzucic?![]() Cytat:
A co to za szkic? przyjete Na razie Hot latino i crazy dance czasami pojde na salse ale kusi mnie jeszcze samba![]() Sliczne buciki Niedlugo 18 bedzie
|
|
|
#1895 |
|
Zakorzenienie
|
Witam Słoneczka
Ale żeście napisały aż nie mam sił nadrabiać miałam zalatany dzień najpierw poszłam z mamą rano do lekarza,ale mnie nie przyjęła,bo nie miałam numerka doszło do małej kłótni,ja w niczym nie zawiniłam,TŻ mnie troszeczkę zawiódł w pewnej sprawie,no ale już jest ok na szczęście![]() Nefre - Współczuję,że TŻ wyjechał,ale mam nadzieję,że wkrótce się zobaczycie ![]() Smakmalin - Witam na Plotkowym
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
|
#1896 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1897 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1898 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
.Cytat:
![]() A wiem od nich od innych osób, które nie mogą żyć bez tańca Kolega mnie ciągnie, żebym pojechała i mi kilka razy dziennie opowiada jakby było fajnie i w ogóle.. ![]() Cytat:
Co do lenistwa - nie jesteś sama, zapewne lenistwo uszczęśliwiło niejedną osobę I vice versa, tak oczywiście - tradycja
|
|
#1899 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I co podobał Ci się film ?
|
|
#1900 |
|
Rozeznanie
|
Nooo dobra jeszcze na chwile wejde, a pozniej popracuje jeszcze troche nad tym szkicem. Doszlam jednak do wniosku ze go juto nie oddam bo mi sie zwyczajnie nie chce. Powiem babce od HS-u, ze wyjechalam na swieta i wrocilam dopiero wczoraj (dzisiaj) wieczorem
Zeby poczula moja skruche pokaze jej zaczety rysunek ![]() Haha Mam nadzieje ze sie nie zorientuje ze cos krece bo juz kiedys nie oddalam eseju o Rubensie, bo powiedzialam ze skonczym mi sie tusz w drukarce Marga, szkic mial byc na temat "Wplyw baroku na styl i architekture mojego miasta". To jest forma takiego zaliczenia kwartalnego. Chodze do gimnazjum profilowanego i tu sa takie wlasnie rzeczy ehh... Lolcia, szaleje za Twoim plaszczykiem. Niestety u mnie w Lesznie nie ma H&M a nie mam czasu i pieniedzy na wyjazd do Poznania albo Wroclawia W kazdym razie piekny Buciki W sam raz na kazda okazje, funkcjonalne (mam podobne tylko ze z bardziej zaokraglonym noskiem - kupilam na wesele kuzyna).A co do tanca to u mnie z tym niestety kiepsko... Nigdy nie umialam tanczyc, a zawsze bardzo chcialam. 2 razy zapisywalam sie na zajecia ale zawsze po pierwszym treningu dawalam za wygrana i nie przychodzilam na nastepny. Dosyc szybko sie zniechecam i jezeli cos tylko mi nie wyjdzie przestaje to robic. U sialalala mam dwie lewe nogi
|
#1901 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A film fajny,już go 2raz oglądałam ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
|
|
#1902 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kurcze marzy mi się taki wyjazd, ale niestety to tylko marzenia ale marzenia też się spełniają co nie tylko trzeba w nie wierzyć xD
|
|
|
#1903 |
|
Wtajemniczenie
|
No ja też już go oglądałam, uwielbiam komedie romantyczne
. Widzę, że nie jestem sama jeśli chodzi o oglądanie co niektórych filmów, te moje ulubione oglądałam nawet po 10 razy![]() .
|
#1904 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Oczywiście, że się spełniają :P W końcu to możliwość spełniania marzeń sprawia, że życie jest cudowne ![]() Która to Anita, bo kurczę się trochę już zamieszałam na tej naszej-klasie.
|
|
#1905 |
|
Zakorzenienie
|
Patrząc tam na górę, widzę jakiś temacik o badaniach ... Nie wiecie cóż za badania należy zrobić u lekarza rodzinnego do karty zdrowia w liceum? Chodzi o to, że pielęgniarka ważyła, mierzyła itd, wychowawca wpisywał swoje opinie, rodzice też cośtam mają wpisać i potem mamy iść do lekarza na badania i za bardzo nie wiem, czego się mogę spodziewać?
|
#1906 |
|
Zadomowienie
|
Dzienikarstwo juz mniej mnie ciagnie, bardziej psychologia ale nie bylo takiego profilu...
Dziewczynki dziekuje ze wszystkie zaproszenia Na dzisiaj zegnam sie juz, milego wieczorku
|
|
#1907 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeśli coś mi się spodoba,to mogę obejrzeć kilka razy![]() oczywiście w jakimś odstępie czasowym![]() tylko szkoda,że główna bohaterka jednak nie wyzdrowiała z tą pamięcią
|
|
|
|
#1908 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wzajemnie Cytat:
|
|
#1909 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1910 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1911 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1912 | ||
|
Zakorzenienie
|
nie było mnie może troszke ponad 2 godziny, a tu prawie dwie strony nie jestem w staine nadrobic wszystkiego ![]() ![]() Cytat:
I nie będą mieli... brudnych myśli ? ![]() Kurteczka super, zresztą szpile teeż ![]() Cytat:
![]() Coś widziała, ze pisałyscie o tańczu... jejku ja uwielbiam dance, dance Mój żywioł.. Niestety ostatnio przez chorobę troszke go zaniedbałam, straciłam na niego ochotę, ale powracam do przeszłosci i coraz częściej się 'wyginam" i powiem szczerze, że słyszzałam, ze umiem tańczyć tak mówią, ale ja tam im nie wierzeee.. ![]() ![]() Ja także witam nowe plotkary i zastanawiam się czemu nie mam Was na n-k ?? Skoro pozostale Dziewczyny Was mają to też chce
|
|
|
#1913 |
|
Wtajemniczenie
|
No ja właśnie też. Może któraś oglądała : Rozmowy nocą, Mała wielka miłość, Nie kłam kochanie, Ps Kocham Cię i mogłaby się wypowiedzieć ?
![]() No tak właśnie myślałam.
|
#1914 |
|
Zakorzenienie
|
Jaaaak Wy bazgrolicie! Z prędkością swiatła;D
Marty - ten obóz brzmi cholernie ciekawie, sama bym na takie coś pojechała. Kto wie.. może gdyby udało mi się fundusze uzbierać.. Lolcia - ja chcę taką kurtkę Milka - chodzisz długo do dermatologa? Powiedz mi, daje CI to coś? Nigdy nie byłam, a chciałabym się wybrac w końcu.. Marga- gdybym ja miała podtrzymywac tradycje rodzinną tpo musiałabym zdawac fizykę na maturze A ja urodzona humanistka XDAgness- za 31 dni znow go zobaczę
|
#1915 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1916 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No zbieraj, zbieraj to może się spotkamy Z tą tradycją rodzinną to chyba miało być do mnie bo ja o tym pisałam oj fizyka - głowa mnie boli jak słyszę/ czytam to słowo tak samo jak Ty jestem humanistką .Co do tych 31 dni to współczuję .
|
|
#1917 |
|
Zakorzenienie
|
Ale ja tańcze, bo lubie, a nie gdzies lub po coś. Tańcze odkąd nauczyłam się chodzić o !
|
|
#1918 |
|
Zakorzenienie
|
Marty
już tak Was tutaj dużo, ze się gubię ;D Ahh widze, ze plotkowy ma rozkwit maksymalny
|
#1919 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem Dziewczynki
![]() Aleście naskrobały ranyściewy ![]() Na początek bo zapomne,Lolcia Ty sie wybierasz do limanowej w wakacje? do limanowej mam20 minut busem ![]() No wiec wyjaśniło sie o co chodzilo TZ -towi.W zyciu bym nie pomyślała ze to o to sie bedzie boczył. Wczoraj na imprezie byłam ubrana w czarne szpilki kozaki, i kiedy tańczyłam z TZ tem, to on jakos za mna stał a ja jakos niefortunnie podniosłam noge do góry i opuszczając ją na dół rozerwałam mu spodnie bo mój obcas kozaków trafił w jego dziure w dzinsach..To były jego ulubione dzinsy i o to sie złoscił. O mało sie nie przewróciłam potem na parkiecie jak sie o niego zahaczyłam.. No i po calym dniu( całym męczeniu Go zeby mi łaskawie powiedział o co chodzi...) sie dowiedziałąm ze napewno jego najlepszy kolega mi sie podoba a jak z nim wczoraj gadałam to sie uśmiechałam poza tym jedna dziewczyna( tak nawiasem obecna dziewczyna chłopaka który do mnie kiedys zarywał ze sie tak wyraze) nagaduje do mojej bliskiej kolezanki jakies dyrdymały. np do mojej kolezanki z tekstem ze "Ciebie to lubie ale tej twojej kolezanki to nie. A za co? "A za wygląd" Boziu..Ogólnie to dzień był nawet miły.Spędziłam cały z Tztem ![]() Zrobiliśmy razem obiad, byliśmy u niego potem u mnie potem u niego,uprałam mu sweterek . zrobiłam kolacje(warzywa z jogurtem .Tz marudzi bo nie chce isc jutro do szkoły Ja jutro jade w Krk do psycholog;/ Kurcze Dziewczynki tak sie zastanawiam, odkupic TZ te spodnie? troche mi głupio... Cos o tańcu pisałyście widzę ![]() Taniec...lubie lubie lubie ![]() marzy mi sie nauczyc hip hopu albo tańća brzucha Lubie tańczyć, zawsze jak sie czymś zdenerwuje np włączam, muzyke i tańcze,to mi sie pozwala wyładować. Profesjonalnie tańćzyć nie umiem, ale ponoć nie jest ze mną tak żle ![]() Dobranoc Dziewczynki ![]() Tak sobie przypomniałam ze nic sie nie uczyłam jeszcze...
|
#1920 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko ja coraz bardziej zaczynam żałować, że z tego zrezygnowałam ![]() Cytat:
ja tańczę dla siebie bo uwielbiam tańczyć i nie obchodzi mnie to czy to komuś się podoba czy nie
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:55.

O 15 będę kciukować ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

A co do Wakacji to napewno swietnie bedziesz sie bawic we Francji, Bułgaria tez niczego sobie. Odradzam jednak Chorwacje... Plaże kamieniste, niektore z czarnego "żwiru". Niezyt zachecajacy widok, a o lezeniu plackiem mozna zapomniec, bo trzeba miec materac pod tylek.
Zdjecie bedzie juto, bo aparat sie wyczerpal 

Buciki W sam raz na kazda okazje, funkcjonalne (mam podobne tylko ze z bardziej zaokraglonym noskiem - kupilam na wesele kuzyna).

oczywiście w jakimś odstępie czasowym
nie było mnie może troszke ponad 2 godziny, a tu prawie dwie strony 
A ja urodzona humanistka XD