Nałogowe kosmetykoholiczki - część 4 - Strona 65 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-08-10, 18:42   #1921
zizou
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - część 4

Hexx nie ma za co ciesze sie, ze sie podobaja
Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei
zizou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-10, 18:47   #1922
agnieska
Zakorzenienie

A! Przypomniało mi się! Skarżyłyście się na fekkaja w piątek, miałam dopisać swoje żale ale musiałam się zbierać do Wrocławia. Ja na promocji kupiłam bardziej "podstawowe" produkty niż wasze do działań specjalnych tj. polepszające skręt włosa https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1208381266 więc nie przejechałam się tak mocno jak wy. To jednorazowe szaleństwo wystarczyło mi by zmierzyć się z legendą i wiem, że już więcej nie wydam kasy na ich produkty.
Szampon z octem jabłkowym lub do głębokiego oczyszczania raz w tygodniu - po prostu dobry, głęboko oczyszczający szampon, ale nie wart pieniędzy które sobie za niego życzą. Rzeczywiście pozostawia włosy wręcz "piszczące" przy dotyku, ma przyjemny, słodko-kwaśny zapach. Bardzo wydajny, żelowa konsystencja.
Szampon do wrażliwej skóry głowy z lawendą i miodem - przede wszystkim bardzo mocno perfumowany, pachnie lawendowo-pudrowo? Zapach nie tylko jest uciążliwy dla nosa ale może być boleśnie odczuwany przez skórę - bardzo wysoko w składzie, prawie za detergentami. Kremowa konsystencja, szybko znika z butelki, nawilżający.
Odżywka z proteinami - znów ciężki, pudrowy zapach który na dodatek utrzymuje się przez cały dzień na włosach. Z tego powodu poszedł na razie w odstawkę, nie nadaje się na gorące lato, poddusza.
Proteinowe spraye - to moim zdaniem połączenie tzw. jedwabiu z funkcją odżywki Nie jest to taka typowa odżywka w spray'u którą obficie spryskujemy głowę, moim zdaniem najpierw powinno się spryskać nią dłonie, a dopiero później wmasować we włosy (uwaga na ilość!) lub wygładzić na koniec wszystkie odstające włoski.
Krem nabłyszczający - łatwo przesadzić z ilością, nieco większa kropla i już wyglądają na przetłuszczone (pewnie wiele z was otrzymało próbkę od Sephory). Użyty kilkakrotnie.

Nie trafiają do mnie te kosmetyki i wolę spłukać się na produkty kilku innych firm typu Rolland (po niedawnym zamówieniu już wiem, że w grę wchodzi tylko seria Una ), Z.one czy Joico
agnieska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-10, 18:52   #1923
zizou
Zakorzenienie

aga ja fekkaia juz tez nie kupie dla mnie to marna jakos w wysokich cenach. wprawdzie szampon z maslem shea jest nawet dobry, ale zapach ma paskudny [w dodatku trwaly i podrazniajacy ], odzywka z tej serii juz gorsza ale dobra. ceny? maj gad, ja bym postawila na jednej polce z shauma
Stary 2008-08-10, 19:07   #1924
agnieska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zizou Pokaż wiadomość
aga ja fekkaia juz tez nie kupie dla mnie to marna jakos w wysokich cenach. wprawdzie szampon z maslem shea jest nawet dobry, ale zapach ma paskudny [w dodatku trwaly i podrazniajacy ], odzywka z tej serii juz gorsza ale dobra. ceny? maj gad, ja bym postawila na jednej polce z shauma
Ja nawet na serię z shea nie patrzyłam, bo mnie zapycha karite, ale wzięłam szampon i maskę dla bratowej. Ma wieczne problemy ze skalpem (swędzenie, złuszczające się płaty skóry) i sianowate włosy. Fekkai ponoć nieźle podrażnia jej skórę zresztą, z niej jest niezła artystka i w moje ręce dopiero oddaje się w sytuacji krytycznej.

Mogę jeszcze pogadać o Rollandzie jeśli chcecie tzn. Zizek i Rzyrafka które są zainteresowane tą firmą. Jak już wyżej wspomniałam - jeśli będziecie coś brać, to moim zdaniem lepiej jest inwestować w serię Una a nie O-way. Una jest naprawdę bogata składowo, natomiast kosmetyki z serii O-way mają po trzy obiecywane wyciągi roślinne i nic ponad to. Zaczęłam je powoli zgłaszać do KWC i same możecie porównać składy dwóch szamponów O-way a szampony Uny
Stary 2008-08-10, 19:54   #1925
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnieska Pokaż wiadomość
MagJa świetnie wyglądasz w tej czerwieni na głowie powiększam teraz każde zdjęcie i się wgapiam
Cytat:
Napisane przez snowqueen Pokaż wiadomość
MagJa ja się tak samo jak agnieska wgapiałam w Twoje fotki, przez to prawie się do pracy spóźniłam, bo się za bardzo zasiedziałam porzed kompem
agnieska, snow - nie zawstydzajcie mnie, nooo
A co do moich rudo-czerwoności to póki co zamierzam przy nich pozostać, chociaż TŻ twierdzi, że wolał mnie jako blondynkę. Nooo, ale to było dawno i nieprawda Mój ostatni blond miał brzydki odcień, a w rudościach się sobie (i nie tylko sobie <skromny>) podobam. Jak wygrzebię jakieś stare zdjęcie i zeskanuję, to wrzucę na NK mój naturalny look.

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
Hmm, mój poradnik twierdzi, że powinnaś odwołac wizytę, bo wyjdziesz na desperatkę Ja z resztą też, no bo jeśli mu naprawde zależy to poczeka, a jeśli nie to już teraz sie o tym przekonasz
Wg Twojego poradnika to ja chyba jestem skończoną idiotką, a nie tylko desperatką a jakoś mimo wszystko układa mi się świetnie. Także ja bym się nim tak do końca nie sugerowała

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
MagJuś Ciebie już mam, cieszę się, że z pracą Ci się udało
Też się cieszę, chociaż szczerze mówiąc nie wiem ile tam wytrzymam. Nie, żeby mi już źle było czy coś, ale przy docelowych 11h zmianach i hałasie, jaki zwykle panuje w supermarkecie, siedzenie za biurkiem wcale nie jest takie łatwe i przyjemne, jak się pozornie wydaje.

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Czy znacie moze kogoś kto jest "Tajemniczym Klientem" Przeglądam oferty pracy (nadal przychodzą mi subksrypcje i czasem podrzucam cos ciekawego koleżankom). Tą ofertą sama sie zainteresowałam: http://www.praca.pl/site/s,joboffers,type,page,id, 48475,from,email.html

Chyba fajny pomysł na "dorobienie" sobie. Co myślicie??
Sama jestem zarejestrowana na jakimś portalu i ze 2 razy mi przyszły oferty pracy jako TK, ale jakoś nigdy nie skorzystałam, także wiem tyle tylko, że jak już jest konkretna oferta, to dokładnie Cię informują co masz zrobić, a potem musisz im zrelacjonować swoją wizytę w sklepie, ale czy w ogóle jest to warte uwagi, nie mam pojęcia

Cytat:
Aha, ja też jestem grubym słoniem i prosze nei zaprzeczać Zdjęcie sylwetki w profilu nk jest sprzed ok 7 kilogramów i chciałabym co najmniej wrócić do takiej
Chyba se walnę odliczanie do podpisu, może to mnei zmobilizuje do uporządkowania jadłospisu
Tiaaa, gruby słoń... Ciekawe z której strony ;> Bo jak Ty jesteś słonica, to ja chyba mamucica Także psze tu głupot nie gadać, bo skoro ja się ani za mamucicę ani za słonicę nie uważam, to Ty tym bardziej nią nie jesteś

Cytat:
Napisane przez snowqueen Pokaż wiadomość
Ok, co ja się będę kryła... Raz w życiu się taka data zdarza, to się aż można pochwalić...
Dzisiaj jest 08.08.08 i mam urodziny
Spóźnione, ale szczere życzenia urodzinowe. Sto lat, spełnienia marzeń i wszelkiej radości, pomyślności i takich tam

Cytat:
Napisane przez gayenka Pokaż wiadomość
MagJa jakie ty masz piekne zeby...
Zabrzmiało jak z bajki o Czerwonym Kapturku
A tak serio, dziękuję <zawstydzony>
TŻ mi się każe w kółko szczerzyć, to się szczerzę jak głupia Chociaż ostatnio zaczęłam się buntować, no bo ileż razy można strzelać uśmiech nr 5

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Oglądałam wczoraj film, w który facet powiedział do kobiety (modelki) "idź, zjedz coś, wyglądasz jak mieszadełko do koktajli".

Cytat:
Napisane przez gayenka Pokaż wiadomość
Wlasnie obzarlam sie przysmakiem MagJi Krecik tez.
Cieszę się, że smakował. Sama zamierzam go zrobić jutro i wziąć sobie połowę do pracy pojutrze. Bo jednak stołowanie się dzień w dzień na grillu na dobre mi raczej nie wyjdzie

A propos Krecika Tu są fajne Krtekowe koszulki www.a-x.pl (i kocie też )

Cytat:
Ja też uwielbiam papiernicze tak jak kosmetyczne Do tej pory mam w szafce wyrwane co fajniesze okładki zeszytów Pigny
Też zawsze uwielbiałam sklepy papiernicze, a w szczególności zakup zeszytów. Do tej pory mam gdzieś odłożone co fajniejsze zeszyty, no bo przecież szkoda ich było użyć i teraz sobie tak leżą nietknięte I mimo wszystko jak tylko jestem w jakimś markecie dalej mnie ciągnie, żeby sobie kupić jakiś fajny zeszyt. Nie wiem tylko po co, skoro dawno już się nie uczę. Chore, nie

Nie nadążam za Wami. Ostatnio byłam tu 7-ego wieczorem, dziś jest 10-ty, a ja ledwie przebrnęłam przez 3 strony, kolejne 3-4 muszę jeszcze doczytać. Kobity, zwolniłybyście tempa, nooo
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-10, 20:06   #1926
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
Miłych testów, ostatnie dwa uwielbiam
Ja za to pokochałam dziś Elle YSL
Elle to pierwsze perfumy, które, dosłownie, ścisnęły mnie za serce i trzymają się b. długo (czuć nawet po kąpieli)

z Flowerbombem chyba pójdę dziś spać (jak to brzmi )

Cytat:
zazdroszczę wyjazdu!
mam tylko nadzieję, że nie przytyję na babcinej kuchni

Cytat:
Ojciec się na mnie wydarł. Już mam dosyć tych wakacji, chcę wrócić na swoje śmieci, tam mi nikt nie gdera nad głową Mam 20 lat a nie umiem rozmawiać z własnym ojcem, zawsze doprowadza mnie do płaczu i tak się to kończy
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-10, 20:15   #1927
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

Cytat:
Napisane przez Organzza Pokaż wiadomość
Elle to pierwsze perfumy, które, dosłownie, ścisnęły mnie za serce i trzymają się b. długo (czuć nawet po kąpieli)
szalenie mi się podoba ten miks piwonii i cytryny We wrześniu kupuję!

Cytat:
Napisane przez Organzza
z Flowerbombem chyba pójdę dziś spać (jak to brzmi )

i jak podoba się?

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-10, 20:20   #1928
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Mogę jeszcze pogadać o Rollandzie jeśli chcecie tzn. Zizek i Rzyrafka które są zainteresowane tą firmą. Jak już wyżej wspomniałam - jeśli będziecie coś brać, to moim zdaniem lepiej jest inwestować w serię Una a nie O-way. Una jest naprawdę bogata składowo, natomiast kosmetyki z serii O-way mają po trzy obiecywane wyciągi roślinne i nic ponad to. Zaczęłam je powoli zgłaszać do KWC i same możecie porównać składy dwóch szamponów O-way a szampony Uny
Nie chce mi się wczytywać Zaufam Twojej opinii i nie będę inwestowała w O-waya
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-10, 20:20   #1929
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska

Cytat:
Ojciec się na mnie wydarł. Już mam dosyć tych wakacji, chcę wrócić na swoje śmieci, tam mi nikt nie gdera nad głową Mam 20 lat a nie umiem rozmawiać z własnym ojcem, zawsze doprowadza mnie do płaczu i tak się to kończy
Bo z rodzinką dobrze to tylko na zdjęciu ....

Cytat:
Napisane przez karolina1985 Pokaż wiadomość
Ciepłe,słodkie,karmelowe Ja uwielbiam wszystkie perfumy z maliną w nutach
Już widzę się w nich i ciepłym,fioletowym golfie, gdy na zewnątrz mróz
Spodobała mi się ta wizja

Cytat:
mam tylko nadzieję, że nie przytyję na babcinej kuchni
iiii, tobie to nie grozi, pięknotko
A ja tak się smęcę po domu, chyba pójdę poczytać....
A we Ftorek mam randkę z Gayenką
Stary 2008-08-10, 20:23   #1930
noseknosek

Vibesko, gayenko ale Wam zazdroszczę tego spotkania

Ciężko mi idzie ten odwyk. Kusi mnie chyba z 15 rzeczy masakra. A nawet próbki perfum nie mogę sobie kliknąć, a karolina tak kusi tym Mont Blanc

MagJa przyłączam się do opinii że ślicznie Ci w czerwonych włosach

biegam
Stary 2008-08-10, 20:28   #1931
karolina1985
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Vibeska Pokaż wiadomość
Spodobała mi się ta wizja
Mnie teżTo, że cięższe zapachy lepiej mi się nosi gdy jest zimno,mroźnie to jedyny powód dla którego chciałabym już zimę...

Fajnie macie Dziewczyny z tymi spotkaniami

A ja siedzę i szukam sobie jakiegoś klubu z Wawie z zajęciami latino lub dance aerobic...Muszę, po prostu muszę coś zrobić ze swoją kondycją a raczej jej brakiemTylko widzę, że do września wszędzie brak takich zajęć(albo dla zaawansowanych) pewnie z powodu wakacji i urlopów...No cóż poczekam do września

Nosku one są wstrętne,okropne...(piszę to siedząc z nosem przy nadgarstku )

http://www.youtube.com/watch?v=ORGdwZG5m0o
karolina1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-10, 20:32   #1932
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
szalenie mi się podoba ten miks piwonii i cytryny We wrześniu kupuję!

i jak podoba się?
wcale się nie dziwię, na jesień będą świetne cudnie otulają człowieka

przepiękny zapach ta jego słodycz.. czuję jakby maliny (pytanie skąd? ) karmel.. nigdy się nie spotkałam z taką słodkością szalenie inna od wszystkich
uwielbiam w perfumach tę nutę, którą one posiadają (nie wiem o którą mi chodzi, ale tylko w niektórych zapachach to czuję)

nie będę mogła zasnąć wwąchując się

a teraz najgorsze: chcę je

czy EDP (którą właśnie testuję) bardzo różni się od EDT?

Cytat:
iiii, tobie to nie grozi, pięknotko
A ja tak się smęcę po domu, chyba pójdę poczytać....
grozi grozi uwielbiam słodycze, a to moja zguba
Double with me?
Stary 2008-08-10, 20:37   #1933
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
in2u pop sa cudne, duzo lepsze niz pierwowzor jak bede miala fiolkki to zrobie Ci odlewke
ziz, nie kuś lepiej Na klasyki już choruję, a Ty teraz mi tu piszesz, że te Pop jeszcze lepsze. Ładnie to tak drażnić koleżankę ;>

Cytat:

Witam, ja już jestem po randce. Było bardzo miło, dziękuję wszystkim za kciuki, na pewno pomogły. Mam straszne stado motyli w brzuchu, ciekawa jestem, czy będzie kolejne spotkanie. Byłoby miło.
Cieszę się Twoim szczęściem i trzymam kciuki za pomyślny rozwój znajomości

Cytat:
Organzzo myślę że nie pożałujesz ja już innego żelu nie chcę
Ja też. Właśnie wykończyłam pierwszą flaszkę, po prawie pół roku codziennego używania 2 razy dziennie i już mi się za nim tęskni. Póki co używam próbasa żelu Procegol od Hexx, ale on mi tak nie pasi jak Cleanance. Dobry, ale zapach mi się nie podoba, no i oczy mi trochę drażni, a Cleanance mogę myć twarz z otwartymi ślepiami i nic.

Cytat:
Musisz miec zrobione badania okulistyczne i na "karteczce" napisane przez lekarza że musisz miec takie okulary - skoro pracujesz przy komputerze to napewno dostaniesz. Ja mialam te badania przed stazem robione. Zamawiasz sobie u optyka, prosisz o fakture (musisz podac NIP i adres zakładu pracy) i zanosisz fakturę i to orzeczenie do kadr czy do innego działu. W tym roku u mnie dopłacają 250 zł, nei wiem czy tak jest wszedzie, musiałabyś się dopytać.

W sumie to nie wiedziałam ze takie drogie sa oprawki Te moje kosztowąły 180 zł a byłyz tych tańszych.
A nie wiesz czy każdy pracodawca ma w obowiązku dopłacić do okularów ;> I ciekawe czy przy zleceniu wchodzi to w ogóle w grę, bo póki co mam taką umowę. Po 3mies. może będzie już o pracę, ale to się okaże. A okulary to faktycznie droga impreza, dlatego sama nie mogę się zebrać co najmniej od roku, żeby sobie fundnąć nowe, ale ja potrzebuję i nowych oprawek i nowych szkieł, bo stare oprawki nie dość, że mi się znudziły, to jeszcze teraz są lekko pęknięte, a stare szkła już są z lekka za słabe

Cytat:
W końcu wygladam na swoje lata Babka w salonie chciala mi wcisnąc jakies kolorowe: żółte, czerwone bo powiedziala ze w tych powaznie wygladam. Odpowiedziałam więc, że w końcu będe wyglądać na swoje lata i jak na urzędniczkę przystało . Mina pani: bezcenne
Dobre

Cytat:
ej, ja chyba zaloze firme - bede sie zajmowac pakowaniem ludzi, autentycznie tylko ja to kocham?
Obawiam się, że takich ludzi jak Ty jest tylko garstka, więc pomysł z firmą wcale nie jest taki głupi W końcu zawsze ktoś musi być pierwszy z pomysłem, a Ty już masz nawet pierwsze potencjalne klientki

Cytat:

MagJa przyłączam się do opinii że ślicznie Ci w czerwonych włosach
Dziękuję
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-10, 20:49   #1934
noseknosek

Cytat:
wcale się nie dziwię, na jesień będą świetne cudnie otulają człowieka

przepiękny zapach ta jego słodycz.. czuję jakby maliny (pytanie skąd? ) karmel.. nigdy się nie spotkałam z taką słodkością szalenie inna od wszystkich
uwielbiam w perfumach tę nutę, którą one posiadają (nie wiem o którą mi chodzi, ale tylko w niektórych zapachach to czuję)

nie będę mogła zasnąć wwąchując się

a teraz najgorsze: chcę je

czy EDP (którą właśnie testuję) bardzo różni się od EDT?
Oj różni się mocno też jest słodycz i karmel ale pojawiają się też cytrusy, takie upojnie słodkie, rozgrzane słońcem. Przetestuj koniecznie
ja nie umiałabym między nimi wybrać

biegam
Stary 2008-08-10, 20:50   #1935
agnieska
Zakorzenienie

Cytat:
Nie chce mi się wczytywać Zaufam Twojej opinii i nie będę inwestowała w O-waya
Pisałaś że masz skłonne do przeciążania włosy, więc sprawdzisz na własnej skórze odlewki, a nuż widelec Ci przypasują w szamponach Rollanda fajnie te wszystkie wyciągi wpływają na samą skórę głowy, jest w zdecydowanie lepszej formie niż w 2007r
Stary 2008-08-10, 20:57   #1936
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska

A ja chyba od września zapiszę się na salsę
Stary 2008-08-10, 20:57   #1937
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MagJa Pokaż wiadomość
Ja też. Właśnie wykończyłam pierwszą flaszkę, po prawie pół roku codziennego używania 2 razy dziennie i już mi się za nim tęskni. Póki co używam próbasa żelu Procegol od Hexx, ale on mi tak nie pasi jak Cleanance. Dobry, ale zapach mi się nie podoba, no i oczy mi trochę drażni, a Cleanance mogę myć twarz z otwartymi ślepiami i nic.
w takim razie cieszę się, że się zdecydowałam
Cytat:
Oj różni się mocno też jest słodycz i karmel ale pojawiają się też cytrusy, takie upojnie słodkie, rozgrzane słońcem. Przetestuj koniecznie
ja nie umiałabym między nimi wybrać
ojej to wcale mi nie pomogło napewno przetestuję, bo ten już mi narobił wielkiego smaka
tylko jakoś mało trwały jest albo mi się zdaje, że szybko się ulatnia

aha, prawdopodobnie chcę jeszcze R. Laurena Wild

To ja się już żegnam, napiszę po powrocie ciekawe ile tym razem będzie do nadrobienia
Double with me?
Stary 2008-08-10, 21:00   #1938
noseknosek

Organzzo miłego wypoczynku

biegam
Stary 2008-08-10, 21:02   #1939
karolina1985
Zakorzenienie

Cytat:
A ja chyba od września zapiszę się na salsę
O salsie też myślę Ale ja potrzebuję teraz czegoś,gdzie mogłabym się po prostu zmęczyć,odstresować a zwykły aerobik to nie dla mnie,ja potrzebuję muzyki

Cytat:
To ja się już żegnam, napiszę po powrocie ciekawe ile tym razem będzie do nadrobienia
Miłego pobytu u babci Będą tam drogerie?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-08-10, 21:05   #1940
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska

Organzzo miłego wypoczynku, niech Cię babcia rozpieszcza
Stary 2008-08-10, 21:14   #1941
zizou
Zakorzenienie

Dziewczyny trzymajcie kciuki, zeby jutro listonosz przyniosl moja truskawkowa paczke - ja juz chce pryzmiatka moje kcem siem nimy wymalowac na piatkowa impreze, chce sie wypachnic perles de lalique i w ogole kcem wygladac jak ksiezniczka. no. a pryzmy maja mi w tym pomoc

iiiii nie chce mi sie wracac do krakowa. tutaj jest nam tak dobrze [do pracy chodzic nie trzeba, sephory nie ma wiec nic nie kusi - poza allegro ]. ech...
Stary 2008-08-10, 21:21   #1942
bossy
Zakorzenienie

zalozylam se konto na nk i Was podrywam
bossy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-10, 21:34   #1943
iceflower
Przyjaciółka KWC

Bossy, cudne zdjęcie na nk.

Jestem padnięta, ale w mojej walizce po raz pierwszy od niepamiętnych czasów jest wolne miejsce. I nawet udało mi się opanować i wzięłam tylko 3 pary butów - 1 szpilki, 1 na niskim korku do chodzenia, 1 japonki. Nie pamiętam kiedy ostatnio na wakacjach miałam tak mało par (zawsze wiozę ile wlezie do walizki, a potem biegam w jednych baletkach lub japonkach).

Najgorzej mi się pakowało kolorówkę. Chyba z pół godziny wybierałam róże i cienie, które wezmę. Teraz nawet nie jestem pewna co tam w tej kosmetyczce jest, tak mnie to pochłonęło.

Muszę jutro wstać po 5 (a to oznacza 5 godzin snu, bo jeszcze "Seks w wielkim mieście" żal mi odpuścić), bo strasznie się boję, że rano nie będzie się dało przez miasto normalnie przejechać i że pociąg mi ucieknie. I mam straszny stres, ze zapomnę biletu.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-10, 21:38   #1944
bossy
Zakorzenienie

Ice,
dziękuję
bossy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-10, 21:46   #1945
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:
Sama jestem zarejestrowana na jakimś portalu i ze 2 razy mi przyszły oferty pracy jako TK, ale jakoś nigdy nie skorzystałam, także wiem tyle tylko, że jak już jest konkretna oferta, to dokładnie Cię informują co masz zrobić, a potem musisz im zrelacjonować swoją wizytę w sklepie, ale czy w ogóle jest to warte uwagi, nie mam pojęcia
A pisali wtedy od razu ile płacą za taką akcję?
Stary 2008-08-10, 22:26   #1946
noseknosek

Zapomniałam. Macałam dzisiaj nowe róże Guerlain! Przeboskie są. Szczególnie 01 i 04, takie delikatne rozbielone róże.. kolorystycznie w typie Exotic Roses Diora, tylko bardziej błyszczące, satynowe. Piękne
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg fall08_guerlain006.jpg (72,7 KB, 27 załadowań)

biegam
Stary 2008-08-10, 22:54   #1947
off-wietrzka
Rozeznanie

Cytat:
A nie wiesz czy każdy pracodawca ma w obowiązku dopłacić do okularów ;> I ciekawe czy przy zleceniu wchodzi to w ogóle w grę, bo póki co mam taką umowę. Po 3mies. może będzie już o pracę, ale to się okaże. A okulary to faktycznie droga impreza, dlatego sama nie mogę się zebrać co najmniej od roku, żeby sobie fundnąć nowe, ale ja potrzebuję i nowych oprawek i nowych szkieł, bo stare oprawki nie dość, że mi się znudziły, to jeszcze teraz są lekko pęknięte, a stare szkła już są z lekka za słabe
pracodawca nie ma niestety takiego obowiązku, a przy umowie zleceniu tym bardziej - ale zapytać warto, może się zgodzi...

no i zamówiłam tę szminkę Rouge Future Oriflame... mam nadzieję, że będzie tak samo piękna jak próbeczka...
off-wietrzka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-08-10, 23:03   #1948
karolina1985
Zakorzenienie

Cytat:
Musisz miec zrobione badania okulistyczne i na "karteczce" napisane przez lekarza że musisz miec takie okulary - skoro pracujesz przy komputerze to napewno dostaniesz. Ja mialam te badania przed stazem robione. Zamawiasz sobie u optyka, prosisz o fakture (musisz podac NIP i adres zakładu pracy) i zanosisz fakturę i to orzeczenie do kadr czy do innego działu. W tym roku u mnie dopłacają 250 zł, nei wiem czy tak jest wszedzie, musiałabyś się dopytać.
Zapomniałam podziękować za wyjaśnienia
Muszę się zebrać do tego, bo coś czuję,że i tak mój wzrok zarówno od pracy jak i od Wizażuuległ znacznemu pogorszeniu Pamiętam jak w podstawówce panicznie bałam się okularów

Stary 2008-08-11, 00:00   #1949
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Pisałaś że masz skłonne do przeciążania włosy, więc sprawdzisz na własnej skórze odlewki, a nuż widelec Ci przypasują w szamponach Rollanda fajnie te wszystkie wyciągi wpływają na samą skórę głowy, jest w zdecydowanie lepszej formie niż w 2007r
Z drogeryjnych szamponów kocham różowego Loreala (nie Light)
Skłonne są do przeciążania, bo cienkie. Muszę koniecznie fryzurę zmienić, ostatnio widziałam jakąś fotke Ani Dąbrowskiej z ładną grzywką, myślę, że by mi pasowała

Cytat:
Napisane przez karolina1985 Pokaż wiadomość
O salsie też myślę Ale ja potrzebuję teraz czegoś,gdzie mogłabym się po prostu zmęczyć,odstresować a zwykły aerobik to nie dla mnie,ja potrzebuję muzyki
Tam też jest muzyka

Cytat:
Bossy, cudne zdjęcie na nk.

Jestem padnięta, ale w mojej walizce po raz pierwszy od niepamiętnych czasów jest wolne miejsce. I nawet udało mi się opanować i wzięłam tylko 3 pary butów - 1 szpilki, 1 na niskim korku do chodzenia, 1 japonki. Nie pamiętam kiedy ostatnio na wakacjach miałam tak mało par (zawsze wiozę ile wlezie do walizki, a potem biegam w jednych baletkach lub japonkach).

Najgorzej mi się pakowało kolorówkę. Chyba z pół godziny wybierałam róże i cienie, które wezmę. Teraz nawet nie jestem pewna co tam w tej kosmetyczce jest, tak mnie to pochłonęło.

Muszę jutro wstać po 5 (a to oznacza 5 godzin snu, bo jeszcze "Seks w wielkim mieście" żal mi odpuścić), bo strasznie się boję, że rano nie będzie się dało przez miasto normalnie przejechać i że pociąg mi ucieknie. I mam straszny stres, ze zapomnę biletu.
Dasz radę
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-11, 06:32   #1950
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bossy Pokaż wiadomość
zalozylam se konto na nk i Was podrywam
Ooo to TY Tak sie własnie zastanawiałam co to za sexi blondi wysłała mi zaproszenie. Kuknełam więc w jej profil, a tu w znajomych NK

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości