|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
| Pokaż wyniki sondy: Tytuł części numer 6 powinien brzmieć: | |||
| My dalej w amoku, niekończącym się słowotoku - bo nasze śluby już w przyszłym roku - PM 2012 |
|
6 | 10,53% |
| Pierwsze suknie to jest znak, że za rok powiemy TAK! - PM 2012 |
|
36 | 63,16% |
| Inpiracje & Wariacje -> Nasze Ślubne Kombinacje - PM 2012 |
|
15 | 26,32% |
| Głosujący: 57. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1921 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM201
Wysłałam jeszcze do kilku fotografów w celu zapoznania się z ich ofertami i cennikami. Na razie odpisał jeden i podał podobną cenę z tym, że pakiet jest bez miejsca na serwerze i z mniejszą liczbą zdjęć.
Dziś wieczorem z TŻ zrobimy burzę mózgów tj. ja mu każę obejrzeć wskazane przeze mnie propozycje i ma wybrać te oferty, które najbardziej jemu się spodobają.
|
|
#1922 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM201
Cytat:
Wszedzie byl, wszystko widzial, jak ja to mowie, wiec wierze, ze bedzie to jakas bomba Lubimy te same klimaty, a wiec egzotycznie i goraco, wiec mysle, ze bedzie super
|
|
|
|
|
#1923 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Widocznie na jakimś poziomie musiałaś się we śnie połączyć z tym, kto to przysłowie zamieścił w gazecie, może ta osoba bardzo intensywnie o tym myślała, bo akurat wiązała się z nim jakaś zabawna sytuacja... Nie wiem, ale bardzo ciekawa historia ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Co do podróży poślubnej, to tak jak kiedyś już pisałam, wstępnie mamy zaproszenie do Szwecji, ale to będzie coś w rodzaju tej pierwszej podróży neny - jakiś tydzień, żeby sobie odpocząć po tych wszystkich emocjach i wrażeniach - trochę pozwiedzamy, ale większą część czasu pewnie spędzimy w domku naszych Znajomych nad samym morzem odpoczywając Natomiast potem chcielibyśmy pojechać gdzieś dalej, gdzieś, gdzie zawsze jest gorąco, myślimy o Tajlandii, ale to jeszcze do przemyślenia. Poza tym na dłuższą metę marzy nam się Wyspa Księcia Edwarda - ale to bardzo droga impreza, więc polecimy tam dopiero, jak się wzbogacimy
|
|
#1924 |
|
Zakorzenienie
|
nena, ide do salonu Lisy Ferrery na ul.Prochową
|
|
|
|
#1925 |
|
Zakorzenienie
|
uuuu no to czadowo
ja z tego wszystkiego miałam iść do Lisy i nie poszłam ale przepadło tylko focie zrób jak da radę bo w Lublinie można
|
#1926 | ||
|
Rozeznanie
|
Piątkowa Hejka Kobietki !
Jagodzia oglądałam Twoje zdjęcia w nocy Bardzo ładna suknia, bardzo ładnie na Tobie leży, wyglądasz szczuplutko uwydatnia Twoje wcięcie w talii z tym, że byłam pewna, że w biuście jest za mała... Ale jak doczytałam, że jest wiązana, to luzik, to kwestia odpowiedniego związania (i dodatkowo biustonosza) i będzie lodzio miodzio, panowie ![]() No i dalej nie wiem ile liczą sobie ci z mpstudio..... Cytat:
Widziałam na jednym z filmików weselnych na yt taki krótki urywek, gdzie para młodych siedziała do siebie tyłem...i oboje trzymali dwie tabliczki-jedna czarna, jedna biała- domyślam się, że jedna oznaczała pana młodego, druga (biała pewnie) PMkę. I pytanie padło "kto po nocy poślubnej przynosi śniadanie do łóżka?" Fajne takie zabawy Cytat:
Super rezultaty po dwóch miesiącach!!! Zazdroszczę! A ile masz wzrostu, Niutku? Bo 53kg to już ładny wynik ![]() Też popieram pomysły dotyczące zostania na wątku aż do ostatniego ślubu Oraz pomysł, by linki odsyłające do Naszych relacji ślubnych były umieszczone na pierwszej stronie przy 1,2 czy 3 poście
|
||
|
|
|
#1927 | |||
|
Rozeznanie
|
Tak myślałam!!! Widać po Niej Radość i Wzruszenie
Bardzo musiałaś się mamie podobać Ale nie dziwię się ![]() Cytat:
Ja sama byłam tak nazywana przez pewien okres czasu i się zastanawiałam czemu... wiecznie niezadowolona złośnica, czy jak? Ale RHCP też uwielbiam - byłam nawet na ich koncercie w Chorzowie kilka lat temu, jeszcze z moim ex BYŁO CZADERSKO!!! A Ty? Byłaś kiedyś? Cytat:
Cytat:
|
|||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1928 |
|
Zakorzenienie
|
ooo rzeczywiście sztuczka przyszła
gdzie Ty byłaś jak Cie nie było ![]() ---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ---------- aaaa dziewczęta ponieważ jesteśmy tu razem już jakiś czas wpadłam na pomysł zrobienia kalendarza z datami naszych urodzin. Oczywiście nie musicie podawać roku jeśli któraś nie chce ale dzień i miesiąc
|
#1929 |
|
Zakorzenienie
|
No i nie załatwiliśmy fotografa
![]() Facet zadzwonił 20min przed spotkaniem,że nie ma go w biurze, tż się wkurzył bo był po nocnej służbie i zamiast odsypiać to jechaliśmy,a tu lipa. Niepoważny. My już jego klientami na pewno nie będziemy. Dobrze,że 5 min przed spotkaniem nie zadzwonił
|
|
|
|
#1930 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1931 |
|
Zakorzenienie
|
a wiesz ja tak pomyślałam że jak już się zacznie nasz rok i będą relacje to linki będziemy dołączać do kalendarza przy niku konkretnej dziewczyny
|
#1932 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Faktycznie, jakis buc. Kurde, dla takich ludzi opinia klientow powinna byc wszystkim, a tu cos takiego! Mam nadzieje, ze fotograf na ktorego sie ostatecznie zdecydujecie bedzie lepszy od niego, wiec nie bedziecie niczego zalowac!
|
|
|
|
|
#1933 |
|
Zakorzenienie
|
Kalendarz urodzinowy PM 2012
![]() 5 Nedda 7 Magdzia0108 10 moooniaaaa 27 Jamee 8 Nika0208 21 paulinka009 25 Lubcia 26 Chatka 7 vesna84 6 gosza_m 1 Dotk4 14 jagodzia133 20 Madziuniusia 26 ewika19 martuha24 27 karka1986 30 Daruta 26 Nattiv Karolina_83 30 monikazmc 13 evoonia86 17 niut0 18 magdziaS 6 karolinka85 26 kindziulindzia 10 melod_y 11 fablous 16 NightButterflyVIP 10 nena1984 tenebrosa 16 Ewusia_marchew 20 (kicia) 22 bluesky89 13 __Paulinka__ 28 Gorska_Kozica
14.07.2012 ![]() II kreseczki 23.11.2013 Edytowane przez (kicia) Czas edycji: 2011-06-13 o 21:42 |
|
|
|
#1934 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wpisz i mnie 14 czerwca
|
|
#1935 | |||
|
Rozeznanie
|
Dzień doberek
Nie mam czasku z Wami siedzieć Zawsze jest milutko się tak odprężyć ale wskazówki zegarka zapieprzają mi przy Was niesamowiecie 5 czerwca mam ten super ważny ustny egzamin (muszę mieć 4,5 żeby zdobyć najwyższe stypendium, MUSZĘ JE MIEĆ ) no a jeszcze nie zaczęłam się uczyć :/ W międzyczasie muszę też napisać referacik za zaliczenie ajajaj... Dziewczynki, potem to już luzik bo będę powoli pisała sobie mgr'kę i będę mogła ogarniać ślubne sprawy, pochodzę z mamą po salonach Cytat:
Cytat:
Będzie wyraziście i baaardzo kolorowo ![]() Łączę się z Tobą w bólu Znaczy, mój TŻ nosi krótkie włosy, strzyże się tak, że pośrodku ma takiego małego irokeza, ale tak fajnie mu się skręca bo też jest moim loczkiem A Twój jakiej długości nosił "pióra" ?Dokładnie Pragnę tego samego efektu - oczy to najpiękniejsze co mam w twarzy no i jakoś trzeba odciągnąć uwagę od nosa np. hehe :p ![]() Cytat:
Ja to ogólnie na co dzień bardzo często maluję się na fioletowo, albo robie sobie mozajkę fiolet-róż-beż, fiolet-brąz-beż, różne odcienie fioletu - więc wiem, że mi jest bardzo ładnie w takich odcieniach (skromnisia ^^) ale wiadomka - na wesele będzie już taki full wypas fiolet ekstra przycieniowany i przydymiony mmm... przez profesjonalistkę Będzie gites
|
|
#1936 |
|
Zadomowienie
|
Kiciu, ja z 1 czerwca jestem!
Tuz, tuz :P
|
|
|
|
#1937 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Chcę być Tobą! ![]() Cytat:
![]() No i ja też nie wyobrażam sobie ślubu o 17 - dla mnie stanowczo za późno Ten dzień i tak w zawrotnym tempie się kręci Ja marzę o ślubie o godzinie 15 Wtedy właśnie na sali zjawimy się koło 17 - w sam raz jak uważam ![]() Nedda - Witaj w klubie PMek z 21 lipca Piękny pierścionek, piękna sala i piękna suknia (to Ty ?) Będzie cudnie!malinkowo88 - Kochana Dont łoraj się tą dziwną dziewczyną Ja to właśnie "najbardziej lubię" takie akcje, kiedy nic się nie dzieje a nagle ktoś strzela focha i puszcza wiązankę "z dupy" Będzie chciała to pójdzie po rozum do głowy, przyjdzie do Ciebie i przeprosi - w przeciwnym wypadku, chyba łaski bez, co ?annie_rosa, jagata - Hej hej
|
|
#1938 |
|
Zakorzenienie
|
I ja, 10 stycznia
|
|
|
|
#1939 |
|
Zakorzenienie
|
ok wszystkie na bieżąco będą dodawane link do kalendarza jest też w pierwszym poście
Wystarczy kliknąc na napis "kalendarz urodzinowy"
|
#1940 |
|
Zakorzenienie
|
a ja podam dokładną datę - a więc urodziłam się 26.09.1985
|
#1941 | ||
|
Wtajemniczenie
|
A na pewno chcesz wiedzieć?
Jak chcesz, to Ci mogę ich cennik z zeszłego roku przesłać, tylko na maila, bo jest w pdfie.Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1943 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1944 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję za wszystkie kciuki, jesteście kochane
Trafiły mi dobre pytania i dostałam 4,5 teraz idę dalej nadrabiać
|
|
#1945 | |||||
|
Rozeznanie
|
Ale miałam ubaw czytając Wasze dzisiejsze poranne posty ...
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Łoj Ty Biedna Cytat:
Teksty coś w stylu MOICH ![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#1946 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Niepradopodobna historia Cytat:
I mile spędzonego czasu Cytat:
![]() Cytat:
Tak, tak, tak, jestem na tak ![]() Cytat:
Czarnego Loczka A jak był Maleńki to Mama zapuszczała Mu takiego jednego, na czubku głowy i wyglądał jak mały Elvis |
|||||
|
|
|
#1947 |
|
Raczkowanie
|
Kiciu i ja, ja tez :P 30 czerwca
|
|
|
|
#1948 | ||
|
Rozeznanie
|
16 październik!!!!
![]() Cytat:
Cytat:
Choć nie powiem, boję się
|
||
|
|
|
#1949 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
28.12.1982 - tak, tak jestem taka młoda babcia - jak to mówi moja siostrzyczka
Edytowane przez Gorska_Kozica Czas edycji: 2011-05-27 o 15:07 |
|
|
|
|
#1950 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
nawet powiedzial ze mozeby przyjechac do Niego np. w grudniu i miec dodatkowo sesję zimowa albo chce z Nami pojechac do Norwegii ale zobaczymy co bedzie![]() Cytat:
buuuu jaka szkoda Cytat:
Cytat:
tylko z pogodą jest kiepsko, ale za to jak juz zaswieci słonko to jest cuuudnie zwłaszcza w Geiranger Cytat:
heh:P takich jak On tam pełno bno i wieże też Wam wrzucę ![]() My na pewno w podróz poślubną do cieplych krajow polecimy
Edytowane przez __Paulinka__ Czas edycji: 2011-05-27 o 15:31 |
|||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:52.

Wszedzie byl, wszystko widzial, jak ja to mowie, wiec wierze, ze bedzie to jakas bomba
Najlepsze jest to, że nigdy wcześniej nie słyszałam tych słów. Nawet nie miałam możliwości tego wcześniej przeczytać, bo gazeta ukazywała się codziennie rano. 

Super rezultaty po dwóch miesiącach!!! Zazdroszczę!
A ile masz wzrostu, Niutku? Bo 53kg to już ładny wynik 
BYŁO CZADERSKO!!!
Dziewczyny z Górnego Śląska/Małopolski, czy mogę Was prosić o namiary na Wasze zespoły? 

18.08.2010 - zaręczyny
Dont łoraj się tą dziwną dziewczyną 

I mile spędzonego czasu