|
|
#1921 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Klub AMW- Anonimowe Młodo Wyglądające :D
To chociaż tyle
hehe ![]() ---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:10 ---------- W takim razie zaskoczę Cię łatwością przygotowania ![]() Ja wcisnęłam na 1/2 szklanki wody, sok z połówki cytryny (Każdy chyba dodaje ile chce, ja wolałam troszkę więcej )Woda ma być przegotowana lub mineralna ale nie gazowana. Taką miksturę można trzymać prawdopodobnie 4-5 dni w lodówce ![]() Zaraz idę zmyć makijaż i trzeba będzie potem użyć tego magicznego toniku A jutro zrobię nowy ![]() W ogóle, to dzisiaj byłam kupić żabki na firanki i nie pasują No cóż... Zostanę bez firanek...
|
|
|
|
|
#1922 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Takie cos to ja piję jak nic w domu nie ma skoro ma pomoc w wybielaniu to moze warto sprobowac ![]() A z firanek zawsze mozesz sobie jakas kiecke uszyc co by mialy isc na zmarnowanie
|
|
|
#1923 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jeszcze nie próbowałam ![]() A z tych firanek raczej kiecki nie uszyję Nie mam sprzętu a i ten materiał trochę nie bardzo
|
|
|
|
|
|
#1924 |
|
Zakorzenienie
|
Tak jak obiecalam
![]() http://img525.imageshack.us/img525/9983/blogqq.jpg
|
|
#1925 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z tego co pamiętam na wcześniejszych fotach były jaśniejsze ![]() ![]() Dzisiaj może zmierzę grzywkę i zobaczę ile urosła od ostatniego czasu co mierzyłam
|
|
|
|
|
|
#1926 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hmm czy byly jasniejsze, raczej nie z tym ze moje wlosy sa wielotonowe i pod wplywem swiatla zmieniaja kolor np. przed farbowaniem bez swiatla: http://img805.imageshack.us/img805/7196/img0694s.jpg http://img515.imageshack.us/img515/462/beztytuukjn.jpg a tu w sloncu: http://img856.imageshack.us/img856/8067/img0734ce.jpg Teraz mam nowy aparat ze slabsza lampa wiec wychodza bardziej prawdziwe, kolor tez zalezy od oswietlenia(zarowka, slonce). Takie dziwne sa
|
|
|
#1927 |
|
Zakorzenienie
|
Eve piekne włosy
ale co tam ja swoje dzielnie zapuszczam xD i czekam aż mi grzywka odrośnie bo wyglądam teraz jak piczka
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1928 |
|
Zakorzenienie
|
ja obcielam grzywke, ale mi sie nie podoba, dobrze ze szybko rosnie to karze zrobic sobie ja inaczej. Moja fryzjerka ma ograniczone rece, ciezko zeby sciela tak jak ja chcem
|
|
#1929 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#1930 |
|
Zakorzenienie
|
Eve takie 3cm przed zapięciem stanika...
bardzo wolno mi rosną... i ja też często podcinam końce bo są słabe... ale w kiedyś osiągnę wymarzoną długość
|
|
|
|
|
#1931 |
|
Zakorzenienie
|
To może i ja się odezwę bo wątek znowu coś przycichł ostatnio
![]() Jeśli chodzi o włosy, to mi ostatnio moja mama powiedziała, że sporo mi urosły Powoli i ja to zaczynam zauważać W końcu No a tak poza tym... to nudy jak cho$%^%$ra.. -.- |
|
|
|
|
#1932 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A mojej mowie, ze chcem krotką. Ona widze troche zestresowana, obciela, to mowie jeszcze krocej. Zrobila, ale widzialam u niej niezadowolenie Mialo byc na skos i pyta i czy z boku chce na okrągło czy taki kwadrat mowie kwadrat, ale i tak wyszlo na okrągło Kazalam jeszcze sciąc te połkole, to zrobila, ale dalej ono jest. Eh......musze do innego fryzjera isc Ma jeden dryg do ciecia, zauwazylam, ze kazdmeu tak samo scina grzywkę. A ja chcialam calkiem opitolone na skos i krotko, bo i tak mam buzie pucołowatą, dluga grzywa u mnie nie bardzo... A ja ostatnio jestem nerwowa bo zrobila sie cieplo, wiec sie chodzi cienko ubranym i co ra czesciej slysze niemile teksty nieswiadomych ludzi ile mam lat Idzie pani z pieskiem, a pies do mnie sie wyrywa, a ona do niego "nie zaczepiaj dziewczynki". A 3 tygodnie temu jeszcze jak bylo zimno , bylam wystrojona w plaszczyk, ten sam pies i i ta sama pani, mnie mijali, pies do mnie sie wyrywala a ta pani "niech Pani go poglascze". Wtedy na Pani , a teraz to dziewczynka druga sytuacja wchodze do sklepu z obuwniczym z rodzicami.Tata kierowca i ciagal sie za mna i mamą. Ubrana bylam jak nastolatka, zwykly rozowy tshirt czarne tregginsy i baleriny. A facet w sklepie dla kogo buty dla pani czy dla dziewczynki Moja mam na to: dla pani i pani. I wyszlysmy ![]() Ja nier wiem, czy nie lepiej byloby byc duza kobieta, mimo mlodej buzi moze by mnie traktowali powaniej. ZAuwazylam ze czesto ludzie patrza na posturę, jak ktos jest niski, drobny, to juz jest odbierany jak nastolatka, albo dziecko ![]() A tak w gole mamy pogodę na lato ---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:15 ---------- Cytat:
![]() Ja nie licze ile wlosy mi urosly jak niektore wizaznki, ale widze po grzywce ze szybko rosnie. Pije pokrzywa, ale ostatnio odstawilam, bo okres mi sie spoznial, odstawilam i za dwa dni dostalam Dzisiaj zaczne znowu pic. Ostatnio w ogole @ mi szaleje Ostatni mialam o 5 dni za wczesniej i krotki bardzo, myslalam, ze od pokrzywy i tak juz zostanie, ale niestety nie
|
|
|
#1933 |
|
Zakorzenienie
|
Madaaa - Ja na szczęście ostatnio żadnych niemiłych sytuacji nie miałam
![]() Tydzień temu podczas kupowania %%% nie musiałam pokazywać dowodu Chociaż tyle dobrego ![]() Ale piękna pogoda dzisiaj Mam nadzieję, że utrzyma się do końca dnia
|
|
|
|
|
#1934 |
|
Zakorzenienie
|
to apropo wieku ostatnio miałam ubaw bo poszliśmy z tż do parku i tak siedzimy, gadamy i co kto przechodził to się na nas patrzył dziwnie
|
|
|
|
|
#1935 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Bylam ostatnio u lekarki(juz ktorys raz) i pod koniec wizyty przypomniala sobie, ze przeciez mnie mozna juz badac normalnie Cala wizyte mowila do mnie per dziecko
|
|
|
#1936 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ---------- Ja dzisiaj zrobilam sobie pyszną kawkę z bita smietana i czekolada, poszlam na taras, zadzwonila kumpela i gadalysmy 30-40 minut. Teraz wyglądam jak raczek Później na obiad robie grilla,wiec musze poprawic sobie tył ciala Nie moze byc ze tylko z przodu sie opale
|
|
|
#1937 |
|
Zakorzenienie
|
dzisiaj tż do mnie przyjeżdża pierwszy raz ![]() też dzisiaj się nieco opaliłam słońce tak ostro dawało...
|
|
|
|
|
#1938 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1939 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie też dzisiaj ładna pogoda była, ale upałem tego nazwać nie mogę
![]() Fajnie, bo jeszcze o 21:00 jest widno Ehhh, od jutra znowu muszę rano wstawać, ale tylko 3 dni i potem znowu weekend A za tydzień piszę pierwszy test Cienko to widzę
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#1940 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jednak mamy lepiej jak ci ze wschodu ![]() a ja sobie piatek wzielam wolny, tazke zaczynam dlugi weekend ![]() A jutro robimy sobie z tz wycieczke
|
|
|
#1941 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1942 |
|
Zakorzenienie
|
wymiana minerały AM i kosmetyki MUA Edytowane przez Madaaa Czas edycji: 2012-05-03 o 21:18 |
|
|
|
|
#1943 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1944 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zmeczona jestem, uciekam zaraz do lozka.Widze powrot do starego avatka
|
|
|
#1945 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1946 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miałam zupełnie inne wyobrażenie, ale wczoraj tez mi sie podobało, troche sie zmienilo, kiedys fokarium nie bylo, teraz jest. No i nie zobaczyłam wszystkich zwierzat, albo sie pochowały, albo zapomniałam, ze chce je zobaczyc. Duze te zoo ciezko wszystko obejrzeć
|
|
|
#1947 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie w okolicy jest kilka, ale jeszcze nie wszystkie zwiedziłam
![]() W jednym to można kupować jedzenie i zwiedzając karmić zwierzęta. W ogóle są tam niższe ogrodzenia i w ogóle Można je głaskać (na własną odpowiedzialność No, w końcu weekend! Nie wiem ile już tabsów połknęłam Nie ma to jak @ na weekend....
|
|
|
|
|
#1948 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
We Wrocku jest dziedziniec, gdzie mozna owce, kozy itp karmic , ale jedzenie ktore mozna bylo kupic sie skonczylo. Pewnie specjalnie nie uzupełniali bo by zwierzaki przekarmiono. Rzucaly sie na ręce każdemu ![]() Rozczuliła mnie ta małpka. Taka smutna siedziała za tymi kratami. W ogole biedne te zwierzaczki. powinny zyc na wolnosci.
wymiana minerały AM i kosmetyki MUA Edytowane przez Madaaa Czas edycji: 2012-05-04 o 13:32 |
|
|
|
|
|
#1949 |
|
Zakorzenienie
|
Akurat tygrysów tam nie było
hehe Ojj, jaka biedna małpka Też uważam, że powinny żyć sobie na wolności :/
|
|
|
|
|
#1950 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Marzy mi sie pojechac kiedys do zoo we Wrocławiu
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:53.

ale jedna rybka zlowiona

Idzie pani z pieskiem, a pies do mnie sie wyrywa, a ona do niego "nie zaczepiaj dziewczynki". A 3 tygodnie temu jeszcze jak bylo zimno , bylam wystrojona w plaszczyk, ten sam pies i i ta sama pani, mnie mijali, pies do mnie sie wyrywala a ta pani "niech Pani go poglascze". Wtedy na Pani , a teraz to dziewczynka
Moja mam na to: dla pani i pani. I wyszlysmy 

Też uważam, że powinny żyć sobie na wolności :/