Trymestr pierwszy, drugi, trzeci, już niedługo będą dzieci, mamy IX-X 2013, cz. XII - Strona 65 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: 13! część nadchodzi, a na jej nazwę wybieram:
Wrześniowo - październikowe mamusie 2013 1 1,92%
Trymestr pierwszy, drugi, trzeci, już niedługo będą dzieci 3 5,77%
Dzień za dniem szybciutko leci, już za miesiąc pierwsze dzieci 9 17,31%
Za niecałe dwa miesiące urodzą się pierwsze brzdące 4 7,69%
Sexy foczki - my mamusie, a za miesiąc pierwsze dzidziusie 8 15,38%
Piękne piersi, krągłe brzuchy- tak się czeka na maluchy! 27 51,92%
Głosujący: 52. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-10, 10:03   #1921
angelikada
Wtajemniczenie

Dot.: Trymestr pierwszy, drugi, trzeci, już niedługo będą dzieci, mamy IX-X 2013, cz.

Cytat:
Napisane przez marysia_258 Pokaż wiadomość
Mój wyjeżdża na tydzień lub dwa Zależy jak mu ułożą trasę.
Niestety ja też nie mogę się do tego przyzwyczaić, ale w dzisiejszych wspaniałych czasach "coś z coś"

ja nienawidzę nawet jak wyjezdza na jedną noc...jakbyśmy mieszkali gdzies całkiem osobno to bym na glowe dostałą!! (aktualnie mieszkamy jeszcze z moimi rodzicami) ja jestem straszna panikara, nienawidzę ciemności a jak jeszcze pomysle ze miałaby być burza w nocy to już w ogole trzese portkami :| dlatego przerabiamy sobie garaz u rodzicow na małe mieszkanko i osobno stawiamy garaz bo mój mąż pomimo że nie chciał ze względu na mojego szwagra bo tu się pojawiają częste kłótnie to się zgodził tylko dlatego że ja nie chce nigdzie indziej isc... a w bloku go nie zamknę bo całe życie w domu mieszkał na wsi wiec i tak zle i tak nie dobrze
angelikada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-10, 10:06   #1922
katarzyna2811
Wtajemniczenie

Dot.: Trymestr pierwszy, drugi, trzeci, już niedługo będą dzieci, mamy IX-X 2013, cz.

Vea gratuluję udanej choć wyczekanej wizyty. Mnie też narobiłaś ochoty na ciasto

Damian 23 01 2002
Mateusz 27 12 2005
Bartosz 18 09 2013
katarzyna2811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-10, 10:06   #1923
maharet1092
BAN stały

GG do maharet1092

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
Nio o tym to wiem, ale mi jeszcze malo hahaha
Nie narzekaj, nie wiem jak Ty ale ja w PL bym złamanego grosza nie dostała , bo jak przeliczą zarobki na złotówki to mi przekroczy kryterium dochodowe.Przy piewszym dziecku nie było kryterium dochodowego, ale dowiedziałam się o ciąży w 14tym tygodniu, a musiałabym sie do 10 zgłosić do lekarza, więc też nic nie dostałam.
maharet1092 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-10, 10:09   #1924
karolson
Zakorzenienie

więc tak:

2 dni jak psu buda okolicznościowego za urodzenie dziecka

2 tygodnie urlopu ojcowskiego

i tu pracodawca nie może odmówić, bo to pracownik decyduje kiedy i ile i musi wystąpić z odpowiednim wnioskiem przez 12 mcy od urodzenia dziecka

można wziąć takie jakby zwolnienie od lekarza ginekologa na opiekę nad żoną najlepiej odrazu po porodzie max 14 dni w roku kalendarzowym - 80% płatne

Edytowane przez karolson
Czas edycji: 2013-07-10 o 10:11
karolson jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-10, 10:10   #1925
tassia
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Trymestr pierwszy, drugi, trzeci, już niedługo będą dzieci, mamy IX-X 2013

Cytat:
Napisane przez ja-ika Pokaż wiadomość
ja płynów przestałam używać kilka lat temu, tak samo proszków. Teraz płyny do prania różne Persil, Formil l Lidla, Kłębuszek z Biedronki i Biały Jeleń. Wszystkie są jednakowo dobre
ja tez uzywam tylko plynow do prania, najfajniejsze sa te niemieckie bo im naprawde nie potrzeba juz nic do plukania

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

[/RIGHT]
tassia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-10, 10:10   #1926
Snow_White1
Wtajemniczenie

Odp: Trymestr pierwszy, drugi, trzeci, już niedługo będą dzieci, mamy IX-X 2013, cz.

Motylek - babka od USG powiedziala, ze sredniaczek powinien po urodzeniu wazyc 3200-3500.

Stary 2013-07-10, 10:10   #1927
papalinka83
Zakorzenienie

Vea - super, że wszystko ok i żebyś nie musiałą brać fenka Ile waży bobo?

Pawełek 20.03.2015
papalinka83 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-07-10, 10:13   #1928
karolson
Zakorzenienie

http://media.wp.pl/kat,1022943,wid,1...wiadomosc.html wtf
Stary 2013-07-10, 10:13   #1929
tassia
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Odp: Trymestr pierwszy, drugi, trzeci, już niedługo będą dzieci, mamy IX-X

Cytat:
Napisane przez ja-ika Pokaż wiadomość
Tak tak mnie załatwiła skawińska elektrownia a Ciebie Łęg dodatkowo dobił nas Czarnobyl
hihi, no ja jestem rocznik czarnobyla to nawet mnie usprawiedliwia poniekad
a raczej moje chorobska

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
Zjadlam jedną kanapkę i nie mam miejsca na druga

eeeee nie wierze
jak to?

[/RIGHT]
tassia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-10, 10:14   #1930
teacherka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez logoasia Pokaż wiadomość
dobrze dziewuszki, trzymajcie kciuki, jadę na IP, skrzep krwi na bieliźnie
Trzymaj się, mm nadzieję, że to nic poważnego...

Cytat:
Napisane przez agusiamaskota Pokaż wiadomość
Ale mnie ludzie wkurzają Widzą, że jestem w ciąży i mają czelność się pytać czy nie potrzebny jest ktoś "tu" (w antykwariacie) do pracy, czy szef kogoś szukać nie będzie... Już się wkurzyłam i mówię "A bo co?" odp. klientki "No bo pani w ciąży jest" To ja jej na to "I co z tego? Do końca sierpnia będę pracować, a jak pójdę rodzić, to już na wrzesień jest koleżanka"... Zamilkła i poszła. Tępe baby! Gdyby szukał kogoś to wywiesi ogłoszenie, logiczne to jest...
W ciąży, nie w ciąży i tak by pewnie pytali. Ja jak pracowalam przez wakacje w księgarni to też co rok ktos pytał. Ludzie po prostu pracy nie mają...

Cytat:
Napisane przez kropla_deszczu Pokaż wiadomość

i chciałam Wam jeszce napisać, że ważyli mnie na wizycie i schudłam całe 800g jestem lżejsza nie wiem jak to możliwe, jak ja normalnie jem nawet więcej niż normalnie no ale mniejsza z tym, ważne że z dzieciem wszystko ok i tym sposobem jeśli moja Alicja zachce to może nie przekroczę tej magicznej cyfry na wadze 100 kg póki co mam 98

buziaki dla Was
To ja Cię gonię I też modlę sie o pozostanie na dwucyfrowym pułapie... brakuje 6.....

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
mój bierze te 2 tygodnie, a że on potrafi wszystko ugotować to ja się już wysilac nie będę już się jarał, że będzie mi robił takie jedzonko, żeby Mika brzuszek nie bolał lubię go fajny jest
Skarb

Cytat:
Napisane przez katarzyna2811 Pokaż wiadomość
Tassia łączę się w bólu niemocy

Powiedzcie mi czy ja jestem tak mało dobitna czy mojej koleżance brakuje wyczucia. Dwa dni temu podrzuciła mi swojego syna do pilnowania, pomimo mojego sprzeciwu (miałam już malutkie dzieci siostry). I dobrze wie że nie czuję się zbyt dobrze w ciąży na pilnowanie non stop, tym bardziej że jej syn do łatwych nie należy. I dziś znowu to samo. Rozumiem że jest samotna, ale ma teściową (byłą ale zawsze), siostrę, tatę. A mnie się po prostu nie chce. Co lepsze ja jej pilnowałam już wieleeeee razy a ona mi może ze cztery więc nie mam wobec niej jakiegoś długu
Bezczelna...

Cytat:
Niedobrze mi... mała dziwnie mnie kopie po piczce... nie to w sumie takie pulsowanie w tym miejscu

Moja też tk często robi... I mam takie samo odczucie.

Czyli czkawla?

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Ten Lux Med to jakaś poracha... nie mają kontaktu na normalną infolinię, jedynie do umawiania wizyt i musiałam im maila napisać. jestem bardzo ciekawa jak szybko mi odpiszą...

W ogóle to chyba na początek kupię książki: "Najszczęśliwsze niemowle w okolicy" (jakoś sposoby tej Hogg mi się nie widzą) i "Pierwszy rok życia dziecka". Miała któraś z was?
Mam tę drugą, baaaardzo obszerna. ale mysle, że kupię też coś krótszego, ogólniejszego.

Cytat:
Napisane przez Snow_White1 Pokaż wiadomość
Pisze po USG - babka powiedziala, ze wzorcowe maly lezy glowka do dolu. Ze wszystkich wymiarow nadal sie potwierdza, ze przyspieszyl na 34tc. Bede jutro o tym gadac z gin pod katem np.odstawienia fenka.

MATAL - wpisz prosze wage 2.260 kg, ale zostawmy poki co ten 32tc.

Wod nadal tyle samo afi=21, czyli sporo, ale skoro nie uroslo, to nie ma powodow do paniki.

Logoasia - trzymaj sie.
E
Duży maluch Fajnie, że wszystko dobrze. Jak to juz blisko....

Cytat:
Napisane przez your Angel Pokaż wiadomość
Dżizys fakin hrajst, konfrontacje z księgową i szefostwem mojego zakładu pracy zahartują mnie na całe życie
Z cyklu moich kolejnych przebojów - dostałam niepodpisane przez nikogo przedłużenie umowy i nawet bez wzmianki, że "na tych samych warunkach finansowych" czy cokolwiek w tym stylu. Sama mogłabym sobie takie coś wydrukować
Nagadałam się przez telefon i jeszcze panna mnie poinformowała przy okazji, że "przecież nie należy mi się urlop macierzyński, bo umowa wygasa z dniem porodu"

Od ZUSu póki co szczęśliwie otrzymałam niecałą połowę wynagrodzenia za jeden miesiąc - a jestem na zwolnieniu od 9.05. Podejrzewam, że to przez to, że księgowa nie ogarnia dawania wszystkich niezbędnych dokumentów na czas. Z resztą panienka z ZUSu co zadzwoniła w celu wyjaśnienia ze mną czy w ogóle pracuję (bo u niej się wyświetla, że nie) też nie emanowała kompetencją.

Ja pierniczę, czy ludzie naprawdę nie czują się odpowiedzialni za swoją pracę? Mnie by było głupio.

Ech, idę odreagować na jakichś zakupach.
brak słów na takich niekompetentnych ludzi...

Cytat:
Napisane przez Fikusek82 Pokaż wiadomość
Dołączam do grona osób przeprowadzajacych się. Mamy dwa dni tylko a wszystko idzie jak krew z nosa. Pewnie nie bylo by zle gdyby nie brzuchol. Wstaje rano a popołudniu padam. Jutro jedziemy nad morze zrobić sobie przerwę i mały relaksik.

Zazdroszczę morza! A zdązycie z tą przerwą???
teacherka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-10, 10:14   #1931
matallewar
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Odp: Trymestr pierwszy, drugi, trzeci, już niedługo będą dzieci, mamy IX-X

Cytat:
Napisane przez Diorisha Pokaż wiadomość
Popieram Ja kupiłam tak jak i poprzednio jedynie proszek dzidziusiowy. Płynu zacznę używać jak mała skończy z pół roczku. Przy Natalce używałam Lenor sensitive i się sprawdził więc teraz zapewne również go kupię.

Pisałaś,że komputer ma dopiero 6 miesięcy więc podlega pod gwarancję producenta i to serwis producenta jest w jakimś mieszkaniu prywatnym ? Jak żyję nie słyszałam o czymś takim.
Niestety jakiekolwiek ślady zalania na obudowie/pod klawiatura/na płycie/gdziekolwiek są dla każdego serwisu podstawa do odmowy uznania reklamacji, a usterka może zupełnie nie mieć związku z zalaniem

No właśnie w mieszkaniu, dasz wiarę? Serwis samsunga, jedyny w pl!!
Wiesz cd nie działało od nowości, a też uznali, ze zalanie

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Mój też ma firmę, ale będzie musiał coś wymyślić, bo nie dam sobie sama rady po cc. Pracownicy będą musieli się bardziej zaangażować, on będzie pod telefonem. Ale byle w domu. Ma mi jedzonko robić i pomagać
Ale mój nie ma na stale pracowników, raczej grupę zleceniobiorców, a sam robi na kontrakt firma-firma. Jeszcze czekamy do końca tyg na decyzję z tych dwóch.rozmów, co miał teraz. Może się uda

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-10, 10:16   #1932
agusiamaskota
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez maharet1092 Pokaż wiadomość
Nie narzekaj, nie wiem jak Ty ale ja w PL bym złamanego grosza nie dostała , bo jak przeliczą zarobki na złotówki to mi przekroczy kryterium dochodowe.Przy piewszym dziecku nie było kryterium dochodowego, ale dowiedziałam się o ciąży w 14tym tygodniu, a musiałabym sie do 10 zgłosić do lekarza, więc też nic nie dostałam.
No właśnie jak to jest w PL z tym becikowym? Ja się zgłosiłam w 8 tygodniu ciąży, ale kartę ciąży dostałam w 12 tygodniu przy drugiej wizycie. Gdzie trzeba się starać o to becikowe i kiedy?

---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ----------

Cytat:
Napisane przez karolson Pokaż wiadomość
można wziąć takie jakby zwolnienie od lekarza ginekologa na opiekę nad żoną najlepiej odrazu po porodzie max 14 dni w roku kalendarzowym - 80% płatne
Chcemy się o to starać z TŻ Chce być przy nas po porodzie.

Mama foka
Skalpel 46/100 -> nike run
agusiamaskota jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-10, 10:16   #1933
bojatoja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vea7 Pokaż wiadomość
(...)

boja, o kurcze, a Ty się dokładnie obejrzałaś?
Mąż mnie obejrzał z wszystkich stron
I mam nadzieję, że nie mam jakiegoś intruza

Vea to dobrze że z Maluszkiem wszystko ok
A z czekaniem w kolejce to u mnie norma. Ostatnio czekałam 6 godzin
29.12.2016 [9tc]
bojatoja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-10, 10:17   #1934
matallewar
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Trymestr pierwszy, drugi, trzeci, już niedługo będą dzieci, mamy IX-X 2013

Cytat:
Napisane przez tassia Pokaż wiadomość
hihi, no ja jestem rocznik czarnobyla to nawet mnie usprawiedliwia poniekad
a raczej moje chorobska

eeeee nie wierze
jak to?
No zjadlam pół drugiej i mi teraz tak niedobrze

Cytat:
No właśnie jak to jest w PL z tym becikowym? Ja się zgłosiłam w 8 tygodniu ciąży, ale kartę ciąży dostałam w 12 tygodniu przy drugiej wizycie. Gdzie trzeba się starać o to becikowe i kiedy?
Ale to lekarz wystawia zaświadczenie, więc spoko jak byłaś, to.wystawi.
A co i kiedy to w swoim mopsie się.musisz dowiedzieć.

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2013-07-10, 10:17   #1935
logoasia
Zakorzenienie

Red face Dot.: Trymestr pierwszy, drugi, trzeci, już niedługo będą dzieci, mamy IX-X 2013, cz.

hejo,melduję sie z IP.juz w pidzamce ale lozko zwolni sie dopiero o 14.bede dzielnie czekac
logoasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-10, 10:18   #1936
teacherka
Zakorzenienie

A w ogóle to wczoraj mi wszystkiego nie pocytowało....

Pamiętam, że AMELKAA pytała o pościel. Tak, kupiłam tę w sówki za jakieś 40 zł (poszewki plus ochraniacz do łóżeczka), do tego rożek za 15 do kompletu. Dla mnie fajne, moja mama stwierdziła, że sztuczne. Ale jej sie czesto coś nie podoba do konca.

A w ogóle to odwoziliśmy moją siostrę na lotnisko do Berlina i po drodze wstąpiliśmy do niemieckiego Netto i kupiłam sobie na przecenie piżamę ciążową za 3 euro Będzie też super do karmienia (góra), a spodnie w końcu długieee. I z pasem ciążowym. Ale ja zmarzluch jestem, to na zimę będzie jak znalazł.
Stary 2013-07-10, 10:19   #1937
policzanka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez bojatoja Pokaż wiadomość
Wpadaj do mnie, mam trochę sprzątania

Ok-juz jade do Ciebie
policzanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-10, 10:19   #1938
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
hejo,melduję sie z IP.juz w pidzamce ale lozko zwolni sie dopiero o 14.bede dzielnie czekac
Dawaj znać!

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2013-07-10, 10:19   #1939
teacherka
Zakorzenienie

Logoasia, niech Cię tam dokładnie przebadają! na pewno bedzie dobrze! Musi być
Stary 2013-07-10, 10:19   #1940
Susanna
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to Susanna

Cytat:
A już coś wiadomo? Jakieś badania miałaś?? Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze!!

M&M

Staś

Susanna szyje - mój krawiecki blog
Susanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-10, 10:21   #1941
Brydzia_
Zakorzenienie

Cytat:

Brydzia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-10, 10:22   #1942
policzanka
Wtajemniczenie

Dot.: Odp: Dot.: Trymestr pierwszy, drugi, trzeci, już niedługo będą dzieci, mamy IX-

Cytat:
Napisane przez tassia Pokaż wiadomość
u mnie upal potworny

a co do zajecia to moge ci znalezc
np. sprzatanie u mnie w salonie
prasowanie
na szczescie zrobilam wczoraj wieczorem.leczo wiec chociaz gotowanie mi dzis odpada

Z checią posprzatam,a prasowanko zostawie dla Ciebie

Własnie wyszła ode mnie tesiowa.Przyniosła bananki i pare ciuszkow dla Lilki.Swoja droga kochana kobieta z Niej.Dobrze ze mi sie trafila taka tesiowa..

---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ----------

Cytat:
Trzymamy kciuki!
policzanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-10, 10:28   #1943
katarzyna2811
Wtajemniczenie

Dot.: Odp: Trymestr pierwszy, drugi, trzeci, już niedługo będą dzieci, mamy IX-X 2013

Cytat:
Zjadlam jedną kanapkę i nie mam miejsca na druga

A ja dla odmiany ostatnio jestem non stop głodna.
I mam straszną ochotę na barszcz czerwony ....
I ciasto drożdżowe

---------- Dopisano o 11:28 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ----------

Cytat:
Trzymaj się

Damian 23 01 2002
Mateusz 27 12 2005
Bartosz 18 09 2013

Edytowane przez katarzyna2811
Czas edycji: 2013-07-10 o 10:25
Stary 2013-07-10, 10:30   #1944
bojatoja
Zakorzenienie

Cytat:
Daj znać jak będziesz coś wiedziała trzymamy kciuki.
29.12.2016 [9tc]
bojatoja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-10, 10:31   #1945
87czarna
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Trymestr pierwszy, drugi, trzeci, już niedługo będą dzieci, mamy IX-X 2013

Dobry

Jestem po kawce i buszuje po internecie,bo nadal szukam odpowiedniej pościeli dla Mai

logoasia TRZYMAM KCIUKI ZA WAS Dawaj znać

---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ----------

Za 2 godziny mam wizyte u położnej. Ciekawa jestem,co tym razem będzie robić. Pewnie znowu mnie zwazy,zmierzy ciśnienie i zbada mocz ;]

"Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka"
87czarna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-10, 10:36   #1946
kahunia
Zadomowienie

Dziewczyny jak lapie skurcz to trzeba stope zagiac do góry, czyli palce w strone piszczela - pomaga

Bylam dzis na glukozie, oczywiscie zapomnialam cytryny, ale w sumie nie byla potrzebna Jak pilam to nie bylo zle, pozniej na chwile mnie zmulilo i troche sie przestraszlam ze jak mi sie odbije to ale jakos nie Mam nadzieje ze wynik bedzie ok

logoasia trzymam za Was

kahunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-10, 10:37   #1947
Diorisha
Zakorzenienie

Cytat:
Niniejszym uwalniam prawa autorskie do Ogóra

Cytat:
Gin mnie wzięła na samolot i tak: z szyjką "na rękę" ok, zamknięta, twarda, ale brzuch się trochę stawia - jak będzie stawiał się bardziej, to dostanę Fenka Za to mocz jak nie u ciężarnej - idealny - co po ostatnich cudach typu bakterie, ketony i inne, bardzo mnie cieszy. Serducho Młodemu ładnie bije 145 ud/min Wkurzonej mamusi podskoczyło ciśnienie i oficjalnie można mówić do mnie słoniku.... 82 na liczniku... a będzie więcej
Za dwa tygodnie zobaczę Jaśka na usg III trymestru
za niestawianie się brzuszka i za szyjkę i wyniki moczu

Cytat:
Diorisha kulki fajne są

Cytat:
No właśnie w mieszkaniu, dasz wiarę? Serwis samsunga, jedyny w pl!!
Wiesz cd nie działało od nowości, a też uznali, ze zalanie
matall w samej wa-wie są 3 autoryzowane serwisy samsunga (info i adresy na stronie samsunga). Idźcie do któregoś z tych bo ten Wasz to faktycznie jakaś porażka

Samsung Strefa Serwisuul. Marynarska 15 bud. NewCity
Telmark ul. Białostocka 42
Service Logisticsul. Chmielna 98

Cytat:
Daj znać jak już będziesz coś wiedziała.

Cytat:
A ja dla odmiany ostatnio jestem non stop głodna.
I mam straszną ochotę na barszcz czerwony ....
I ciasto drożdżowe
Ja też
Mam okropną ochotę na ogórkową ale nie chce mi się gotować bo nikt inny oprócz mnie jej nie będzie jadł...
Diorisha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-10, 10:41   #1948
Asiek84
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
a miotelka zamiata sie mezowe jajka rozumiesz, to takie erotic!
Bajka rozwaliłaś mnie tym tekstem, zrobiłam sobie wczoraj małą lekturę już leżąc w łóżku obok śpiącego tż, tak się zaczęłam śmiać jak to przeczytałam że mi się chłop obudził...

---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ----------

Cytat:
Napisane przez ewacia85 Pokaż wiadomość
może to głupie ale (tfu tfu tfu) przeszło mi przez myśl że przed porodem organizm sam się wypróżnia wczesniej....więc jeśli czujesz bóle brzucha to kontroluj to !!!
mi sie też ta myśl nasunęła... (tfu tfu)
Asiek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-10, 10:41   #1949
katarzyna2811
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Diorisha Pokaż wiadomość

za niestawianie się brzuszka i za szyjkę i wyniki moczu

matall w samej wa-wie są 3 autoryzowane serwisy samsunga (info i adresy na stronie samsunga). Idźcie do któregoś z tych bo ten Wasz to faktycznie jakaś porażka

Samsung Strefa Serwisuul. Marynarska 15 bud. NewCity
Telmark ul. Białostocka 42
Service Logisticsul. Chmielna 98

Daj znać jak już będziesz coś wiedziała.

Ja też
Mam okropną ochotę na ogórkową ale nie chce mi się gotować bo nikt inny oprócz mnie jej nie będzie jadł...
Na ogórkową mogę nawet na miotle przylecieć

Damian 23 01 2002
Mateusz 27 12 2005
Bartosz 18 09 2013
Stary 2013-07-10, 10:43   #1950
Diorisha
Zakorzenienie

Cytat:
Na ogórkową mogę nawet na miotle przylecieć

To dawaj do mnie a na bank ugotuję. Bo tak tylko dla siebie mi się nie chce. Muszę zaraz Natalce nastawić rosół -poważnie śmierdzi mi już ten kurczak ale jak Ona zjada tylko rosół i pomidorową...
Diorisha jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości