Mamo, Tato kończcie spanie, bo przeżywam ząbkowanie! Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013 cz.4 - Strona 65 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 5 wątku na odchowalni ?
Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013 na odchowalni, cz.5 7 15,91%
Piątego wątku początek, w bólu wykluwa się pierwszy ząbek 1 2,27%
Większość dzieci już ząbkuje, a Emil to nawet raczkuje 3 6,82%
Dzieciom zakładamy śliniaki, bo się ślinią nieboraki 1 2,27%
Lęk separacyjny przeżywamy, lecząc go w ramionach Mamy 0 0%
Tylko u nas dyskusja zażarta, każda wypowiedź uwagi jest warta 1 2,27%
Na dworze chłód doskwiera, a u nas gorąca atmosfera 4 9,09%
Mamy wizaż czytają, a dzieci z łóżeczek spadają 13 29,55%
Nasze dzieci radośnie gaworzą i uśmiechy mnożą 0 0%
Pierwsze ząbki i obiadki, jak dobrze nam w roli matki 8 18,18%
Mamo, Tato kończcie spanie; kupa czeka na przebranie 1 2,27%
Ząbki, marchewki, gluteny i cuda - idzie jesień złotoruda! 4 9,09%
Baczki wcinaja pierwsze obiadki, a mamy prowadza wizazowe /łizażowe gadki. 0 0%
Bączki wcinają zdrowe obiadki, a mamom ciastka i czekoladki idą w pośladki. 1 2,27%
Nasze słodkie niemowlaczki bączki puszczają i marchewką się zajadają 0 0%
Głosujący: 44. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-10-17, 11:44   #1921
puchatkowa
Zakorzenienie

Dot.: Mamo, Tato kończcie spanie, bo przeżywam ząbkowanie! Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013

Cytat:
Napisane przez banka26 Pokaż wiadomość
Paskudna , mozemy w sobote jak sie zdecydujesz skoczyc po drodze do PiP ,)

Napewno Lence.jest cieplutkoo

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Ok to tak jak mówię jutro dam znać A dziś zobaczę czy tam pójdę czy tylko po osiedlu przejdę się jeśli się oczywiście nie rozpada. Poza tym jeszcze śpi, więc nie wiem kiedy kolejna drzemka nastąpi

Cytat:
Napisane przez salviae Pokaż wiadomość
http://allegro.pl/doidy-cup-rewelacy...605283355.html czekam dzisiaj na listonosza i próbujemy
Dzięki za namiar Daj potem znać jak poszło

Ząbki
puchatkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-17, 11:47   #1922
deb
Zakorzenienie

Dot.: Mamo, Tato kończcie spanie, bo przeżywam ząbkowanie! Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013

Cytat:
Napisane przez Ashyshqa Pokaż wiadomość

oby boje sie, ze to jakis nieoczywisty alergen i szukanie go zajmie nam troche czasu...
Chyba w najgorszym wypadku będzie trzeba wprowadzić mm?
Ale wcześniej jej się nic nie działo, może spróbuj przez kilka dni ograniczyć jedzonko? Ja nie jestem lekarzem i nie wiem jak to wszystko działa, ale jak moja mała miała w pewnym momencie delikatną wysypkę na klatce piersiowej to położna kazała odstawić mleko i produkty mleczne na 2 tygodnie i jak będzie poprawa to po tym czasie tylko jogurt raz na 2 dni jeść z mlecznych przetworów i w ogóle mleka nie pić. Staram się do tego stosować, Hela nieraz ma na policzkach zaczerwienienia i podejrzewam że możę to być od mleka

---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ----------

Cytat:
zamawialam doidy cup i ten sprzedawca mial holle wiec wzielam przy okazji bo i tak bym zamawiala, no a na poczatku chce dac bezglutenowe, ale to dopiero za ok miesiac
Dopiero za miesiąc kaszki? A do tego czasu tylko warzywka i owoce masz zamiar?
Pytam bo sama nie wiem jak będę to ustawiać u nas
Stary 2013-10-17, 11:49   #1923
puchatkowa
Zakorzenienie

Motylek tą kulę masz w j.polskim? Bo na allegro same anglojęzyczne i tak się zastanawiam czy ona w polskim występuje?

Dobra już trafiłam na jakąś aukcję z polską

Ząbki

Edytowane przez puchatkowa
Czas edycji: 2013-10-17 o 11:51
Stary 2013-10-17, 11:54   #1924
salviae
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez deb Pokaż wiadomość

Dopiero za miesiąc kaszki? A do tego czasu tylko warzywka i owoce masz zamiar?
Pytam bo sama nie wiem jak będę to ustawiać u nas
niee wieeem tak mi jakos szybko przejscie z samego mleka na karmienienie tylko rano i wieczorem, trauma bardziej dla mnie, w przyszlym tygodniu musze to ustalic z pediatra , wlasnie znalazłam awizo w skrzynce, czyli doidy byl chyba wczoraj a u nas na wsi nie ma poczty wiec maz odbierze jutro i próbowanie dopiero w sobote idziemy na spacer
I Like Me So Much Better WhenYou Are Naked... Ouooo
Kubuś
salviae jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-17, 11:54   #1925
Ashyshqa
Zakorzenienie

Cytat:
Chyba w najgorszym wypadku będzie trzeba wprowadzić mm?
Ale wcześniej jej się nic nie działo, może spróbuj przez kilka dni ograniczyć jedzonko? Ja nie jestem lekarzem i nie wiem jak to wszystko działa, ale jak moja mała miała w pewnym momencie delikatną wysypkę na klatce piersiowej to położna kazała odstawić mleko i produkty mleczne na 2 tygodnie i jak będzie poprawa to po tym czasie tylko jogurt raz na 2 dni jeść z mlecznych przetworów i w ogóle mleka nie pić. Staram się do tego stosować, Hela nieraz ma na policzkach zaczerwienienia i podejrzewam że możę to być od mleka
Bardzo nie chce rezygnowac z kp Produkty mleczne, jajka, kakao odstawilam od weekendu, na razie poprawy nie ma. Spróbuje jeszcze bez orzechów i glutenu od przyszłego tygodnia... Nie wiem co jeszcze to moze byc... Poza tym nie ma innych objawów poza wysypka...
Ashyshqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-17, 12:03   #1926
deb
Zakorzenienie

Cytat:
niee wieeem tak mi jakos szybko przejscie z samego mleka na karmienienie tylko rano i wieczorem, trauma bardziej dla mnie, w przyszlym tygodniu musze to ustalic z pediatra , wlasnie znalazłam awizo w skrzynce, czyli doidy byl chyba wczoraj a u nas na wsi nie ma poczty wiec maz odbierze jutro i próbowanie dopiero w sobote idziemy na spacer
Super że masz wizytę u pediatry - na pewno coś poradzi i Ci się rozjaśni
moja mówiła najpierw warzywka, owoce, potem jakaś kaszka bezgluten., jakiś deserek, a później jak będzie jeść takiego posiłku 100 ml to wprowadzać gluten. Tzn. ja nie wiem ile Ty dajesz tych posiłków i sama nie wiem jak to powinno wyglądać. MI mówiła że na początku najpierw pierś a potem jedzonko ale nie wiem jak długo tak robić

Wiem, że nic nie wiem

---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ----------

Cytat:
Bardzo nie chce rezygnowac z kp Produkty mleczne, jajka, kakao odstawilam od weekendu, na razie poprawy nie ma. Spróbuje jeszcze bez orzechów i glutenu od przyszłego tygodnia... Nie wiem co jeszcze to moze byc... Poza tym nie ma innych objawów poza wysypka...
Wiem...rozumiem, rezygnacja to byłaby ostateczność.

Orzechy bardzo uczulają podobno - może to to? Ja nieraz zjem jakiegoś orzecha ale to dosłownie kilka i rzadko. Ale rozumiem, że Tobie może chodzić też o produkty zawierające śladowe ilości?
Stary 2013-10-17, 12:03   #1927
puchatkowa
Zakorzenienie

Ash a może to ten cały AZS? Choć to chyba bardziej łuszczy się skóra niż są krostki

Ząbki
Stary 2013-10-17, 12:05   #1928
deb
Zakorzenienie

Ash nam położna mówiła by na początku ostrożnie z jedzeniem, więc może zastosuj taką metodę - wyeliminować jak najwięcej, a potem wprowadzać po jednej rzeczy? wiem, że to nic fajnego taką dietę sobie robić, ja wytrzymałam 3 tygodnie a potem codziennie coś nowego jadłam.
Stary 2013-10-17, 12:09   #1929
karota11
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez puchatkowa Pokaż wiadomość
Brawo

Niestety nie wiem bo na żywo ich jeszcze nie widziałam i nie wiem co tam jest napisane. Poza tym chyba przy kp, bo chyba tak karmisz, to jakoś tak później te kaszki się wprowadza

---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:23 ----------

Moja właśnie się wyprała i idę ją wywiesić.
Kupiłam zaraz jak tylko zobaczyłam fotki Kubusia Salviae z nią
no tak później będę wprowadzać, ale że KUba tak średnio przybiera na wadze, to pewnie szybciej pójdzie wprowadzanie i wolę mieć już kupione kaszki

Cytat:
zamawialam doidy cup i ten sprzedawca mial holle wiec wzielam przy okazji bo i tak bym zamawiala, no a na poczatku chce dac bezglutenowe, ale to dopiero za ok miesiac
no to ja tak samo
Cytat:
No właśnie skąd zamawiałyście te doidy cup? I czy któraś już dawała dziecku pić z niego?
ja też czekam na relacje bo też się czaje na doidy
Stary 2013-10-17, 12:13   #1930
maarchewka
Zakorzenienie

Dziewczyny, chciałam sobie kupić coś do biustu. Zobaczyłam, że to ma fajne opinie: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ng-mousse.html ale tego nie można w ogóle dostać w Polsce... Na wizazu są jakieś organizatorki coś tam skądś kupują. Jak to działa? Może ktos się orientuje czy nie dało by się jakoś tego kupić??

Wojtek
maarchewka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-17, 12:21   #1931
banka26
Zakorzenienie

Cytat:
Ash a może to ten cały AZS? Choć to chyba bardziej łuszczy się skóra niż są krostki
Przy AZS sa krostki i plamki wystepuja moj D. Mial a M. Prawdopodobnie tez ma

Cytat:
Ok to tak jak mówię jutro dam znać A dziś zobaczę czy tam pójdę czy tylko po osiedlu przejdę się jeśli się oczywiście nie rozpada. Poza tym jeszcze śpi, więc nie wiem kiedy kolejna drzemka nastąpi

Dzięki za namiar Daj potem znać jak poszło
Spoko loko

banka26 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-10-17, 12:26   #1932
Ashyshqa
Zakorzenienie

Cytat:
Wiem...rozumiem, rezygnacja to byłaby ostateczność.

Orzechy bardzo uczulają podobno - może to to? Ja nieraz zjem jakiegoś orzecha ale to dosłownie kilka i rzadko. Ale rozumiem, że Tobie może chodzić też o produkty zawierające śladowe ilości?
Ja jadłam orzechy w płatkach śniadaniowych. W sumie to tylko migdały a one są najbezpieczniejsze. I było ok do tej pory...
Cytat:
Wiesz co, u nas to typowa wysypka, Suche placki tylko za uszkami i między paluszkami środkowym i serdecznym u raczek. Poza tym nic. Ale wiem, że AZS się często pojawia przy alegriach właśnie...

Cytat:
Ash nam położna mówiła by na początku ostrożnie z jedzeniem, więc może zastosuj taką metodę - wyeliminować jak najwięcej, a potem wprowadzać po jednej rzeczy? wiem, że to nic fajnego taką dietę sobie robić, ja wytrzymałam 3 tygodnie a potem codziennie coś nowego jadłam.
Ja taką dietę skladającą się z ryżu, marchewki, indyka i jabłek stosowałam prawie dwa miesiące ze względu na Sofii brzuszek. Wolałabym do tego nie wracać Ale jak trzeba będzie to tak zrobie. Tylko tym razem szybciej będę wprowadzać nowe produkty, po 2-3 tygodniach...
Ashyshqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-17, 12:38   #1933
deb
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maarchewka Pokaż wiadomość
Dziewczyny, chciałam sobie kupić coś do biustu. Zobaczyłam, że to ma fajne opinie: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ng-mousse.html ale tego nie można w ogóle dostać w Polsce... Na wizazu są jakieś organizatorki coś tam skądś kupują. Jak to działa? Może ktos się orientuje czy nie dało by się jakoś tego kupić??
Jak do tej pory to tylko w walmarcie coś zamawiałam Candance była organizatorką.
To chyba szuka się w podforum zbiorowe zamówienia skąd akurat są robione zamówienia i chyba tam też można napisać że chciałoby się zamówić z danego sklepu i zapytać kto zorganizuje

Były pytania o prezenty dla 4 latka - to ja się chciałam zapytać o pomysł na jakiś drobiazg dla 3latki. Za tydzień przyjedzie do nas moja koleżanka, prawdopodobnie bez córy, ale już dawno się nie widziałyśmy i może i tak wypadałoby jakiś drobiazg kupić. 1,5 roku temu kupiłam torebeczkę hello kitty z cukierkami ale w końcu się nie widziałyśmy a cukierki się przeterminowały

---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ----------

Cytat:
Ja jadłam orzechy w płatkach śniadaniowych. W sumie to tylko migdały a one są najbezpieczniejsze. I było ok do tej pory...

Wiesz co, u nas to typowa wysypka, Suche placki tylko za uszkami i między paluszkami środkowym i serdecznym u raczek. Poza tym nic. Ale wiem, że AZS się często pojawia przy alegriach właśnie...

Ja taką dietę skladającą się z ryżu, marchewki, indyka i jabłek stosowałam prawie dwa miesiące ze względu na Sofii brzuszek. Wolałabym do tego nie wracać Ale jak trzeba będzie to tak zrobie. Tylko tym razem szybciej będę wprowadzać nowe produkty, po 2-3 tygodniach...
Powiem Ci że chyba bym spróbowała właśnie takiej diety, ale ja kurczaka też jadłam i ziemniaki też. Spróbuj 2 tygodnie, tak mi położna przy eliminacji mleka mówiła że powinna być widoczna poprawa. Wiem, że to masakra
Stary 2013-10-17, 12:50   #1934
salviae
Zadomowienie

Cytat:
Super że masz wizytę u pediatry - na pewno coś poradzi i Ci się rozjaśni
moja mówiła najpierw warzywka, owoce, potem jakaś kaszka bezgluten., jakiś deserek, a później jak będzie jeść takiego posiłku 100 ml to wprowadzać gluten. Tzn. ja nie wiem ile Ty dajesz tych posiłków i sama nie wiem jak to powinno wyglądać. MI mówiła że na początku najpierw pierś a potem jedzonko ale nie wiem jak długo tak robić

Wiem, że nic nie wiem
no to ja wiem tyle samo Kuba juz je ten obiadek zamiast piersi, a popija woda, po deserku pewnie z godzine tez bedzie musial pic mleko....ciezkie tematy
te awizo to jednak nie doidy, czekamy dalej
Kubuś
Stary 2013-10-17, 12:58   #1935
barwineczek
Wtajemniczenie

Diabli- dzisiaj byl karmiony o 4.30, 6.30, 9 a po 11 dostal butelke i zjadl 170ml. Jestesmy na spacerku, jak wtocimy to pewnie bedzie chcial cycka i dostanie groszek z marchewa i kaszka. A potem jeszcze ze trzy razy dosadzi sie do cycka.

barwineczek jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-10-17, 12:58   #1936
deb
Zakorzenienie

Cytat:
no to ja wiem tyle samo Kuba juz je ten obiadek zamiast piersi, a popija woda, po deserku pewnie z godzine tez bedzie musial pic mleko....ciezkie tematy
te awizo to jednak nie doidy, czekamy dalej
Salviae a napisz ile posiłków mniej więcej - i na razie tylko ten jeden słoiczek dajesz dziennie?
Bo tak się zaczęłam zastanawiać że mam dawać na początku pod osłoną piersi ale jak długo? Przecież jak będę jej dawać najpierw pierś potem słoik to nigdy to nie zje do końca bo będzie już najedzona cyckiem nie? Więc to chyba na początku tylko pod osłoną a potem już bez, czyli na obiadek dawać? A później wprowadzić jeszcze jeden posiłek, powiedzmy deserek

Edit: nie pisz mi ile razy kp - szkoda Twojego czasu! Tylko napisz mi proszę jak robiłaś z tym obiadkiem, najpierw kp a potem dawałaś czy od razu wprowadziłaś zamiast jednego kp? a jeśli najpierw kp to jak długo tak robiłaś zanim w ogóle zastąpiłaś kp słoiczkiem? Z tego co wiem dopiero co zaczęliście rozszerzanie i szybciutko Wam poszedł cały słoiczek

Edytowane przez deb
Czas edycji: 2013-10-17 o 13:19
deb jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-17, 13:03   #1937
barwineczek
Wtajemniczenie

A co do krzeselka to mamy problem z glowy, dostaliśmy na narodziny Nikosia od pracownikow u meza w pracy

Stary 2013-10-17, 13:05   #1938
deb
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez barwineczek Pokaż wiadomość
A co do krzeselka to mamy problem z glowy, dostaliśmy na narodziny Nikosia od pracownikow u meza w pracy

I tak chyba jest najlepiej

Na razie kapturek wygrywa
Stary 2013-10-17, 13:21   #1939
salviae
Zadomowienie

Cytat:
Salviae a napisz ile posiłków mniej więcej - i na razie tylko ten jeden słoiczek dajesz dziennie?
Bo tak się zaczęłam zastanawiać że mam dawać na początku pod osłoną piersi ale jak długo? Przecież jak będę jej dawać najpierw pierś potem słoik to nigdy to nie zje do końca bo będzie już najedzona cyckiem nie? Więc to chyba na początku tylko pod osłoną a potem już bez, czyli na obiadek dawać? A później wprowadzić jeszcze jeden posiłek, powiedzmy deserek
od dwoch tygodni daje mu ten jeden loiczek, tylko pierwszy zjadl podzielony na mniejze porcje i popijal piersia, pozniej pogadalam z pediatra i powiedziala zeby jak zje to dac cały, a pytałam sie o to popijanie to stwierdzila, ze weatpi, ze bedzie chcial wode bo to raczej o poprzytulanie chodzi niz o popicie, ale jak nie bedzie domagal sie piersi to nie musze mu dawac i zaczelam wode no i pije... powiedzmy, gryzie ta butelke, pluje i puszcza pierdziochy ze smokiem w buzi, ale piersi sie nie domaga czekam na ten doidy to moze ie napije na prawde, od poniedzialku chce dac te owoce powiedzmy ok 16, pewnie po godzinie bedzie chcial piers, no a za jakis czas rano te kaszki, wiec jesli bedzie to wygladalo tak jak teraz to tak :
6 - piers
9-10 kaszka
13-14 obiad
16- owoce
17 piers
20 piers
no i noc która rzadzi sie swoimi prawami

aa dzisziaj byl hipp z łososiem, ale ten sloik wielki wiec podzielilam na dwa, zjadl, ale ziemniakow ze szpinakiem jeszcze nic nie pobiło :p
Kubuś

Edytowane przez salviae
Czas edycji: 2013-10-17 o 13:22

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-10-17, 13:22   #1940
karota11
Zadomowienie

nie zakupiłam jeszcze ,ale ciągle mi marzy się kocyk coś z la millou czy minky ;/ strasznie drogie są
Stary 2013-10-17, 13:23   #1941
cloche
Zakorzenienie

deb, bo ten kapturek tez przeuroczy i moim zdaniem dla chlopca w razie czego tez sie nada... no ale mowie, ja to mam fiola na punkcie zieleni

dziewczyny, bo ja juz nie wiem, kogo mam sie pytac... moj mlodzieniec od jakiegos czasu strasznie duzo ulewa... w sumie chyba po operacji w szpitalu jeszcze sie zaczelo... a myslalam, ze dopiero jak zaczelam warzywa dawac. ale juz wtedy cos mu sie tak... no nie wiem... ale co ja mam zrobic? ulewa nawet kilka razy po posilku...
cloche jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-17, 13:29   #1942
vvgh
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez cloche Pokaż wiadomość
ada, streszcze tylko tyle:
- chinszczyzna jest be, ale nie uciekniemy przed nia calkowicie
- na tapecie krzeselka do karmienia
- jak i zyrafa Sophie + zastanawiamy sie, czy gumowy kurak dla psa moglby byc dobrym zamiennikiem
- Nela od diabli jest wg ich pediatry blada
- u Adasia cynamonowej potwierdzona sepsa

SEPSA?! Boże, tak rzadko tu wchodzę.. nic nie wiedziałam ...
Stary 2013-10-17, 13:48   #1943
barwineczek
Wtajemniczenie

Cos wiadomo wiecej o Adasiu Cynamonowej?

Stary 2013-10-17, 13:51   #1944
vvgh
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez barwineczek Pokaż wiadomość
Cos wiadomo wiecej o Adasiu Cynamonowej?

a co tam się w ogole stało?
Stary 2013-10-17, 13:54   #1945
cloche
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vvgh Pokaż wiadomość
a co tam się w ogole stało?
no ciebie to dawno nie bylo...
Adas ma wade serca, byl operowany jakies 2 tyg temu
cloche jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-17, 13:55   #1946
vvgh
Wtajemniczenie

to chyba nie pneumokoki?

---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ----------

Cytat:
Napisane przez cloche Pokaż wiadomość
no ciebie to dawno nie bylo...
Adas ma wade serca, byl operowany jakies 2 tyg temu
a skad ta sepsa?
Stary 2013-10-17, 13:57   #1947
karolina2121
siedzę i myślę

Cytat:

---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ----------

jaka myjka?
taka z Biedrony, podobnie fajnie robi z zabawkę

Cytat:

---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:23 ----------

Moja właśnie się wyprała i idę ją wywiesić.
Kupiłam zaraz jak tylko zobaczyłam fotki Kubusia Salviae z nią
zazdroszczę
Stary 2013-10-17, 13:59   #1948
MoTyleKsw
Zakorzenienie

ale się wzruszyliśmy z TŻ https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=4201 ;(

puchatkowa polską polską zakupiliśmy, ale zawsze możesz kupić angielską i angielskiego dziecka uczyć

Ash mam nadzieję, że Sofci niedługo przejdzie.

Dziewczyny co do jaglanej, moje dziecko nie da rady jej zjeść, bo ona na papkę sie nie rozgotowywuje i nawet jak się zblenduje to zostają takie grudki i na trzy łyżki, Matylda trzy razy się dusiła. A np kawałki marchewki czy jabłka pięknie je.

http://www.suwaczki.com/tickers/dqpre6ydpfblirzx.png

Jestem W Niebie.

Kocham Was

MoTyleKsw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-17, 14:05   #1949
vvgh
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez MoTyleKsw Pokaż wiadomość

Pięęęęęęęęekne
Stary 2013-10-17, 14:07   #1950
karolina2121
siedzę i myślę

aa i jeszcze pytanie... Antoni zjadł prawie cały słoiczek marchewy z ziemniakiem 190g, no ale niecały i chciałam mu dać popić wodą... wypił może z 10 ml ( dosłodzonej, zwykłej ani łyka ), chociaż tak naprawdę nie wiem czy wypił, bo miał mokre body ... no i martwię się, że on nic nie chce pić poza mlekiem... już nie wiem co mu dawać do picia bo mleko po takim duużym obiadku to chyba przesada...

---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ----------

Cytat:
Napisane przez MoTyleKsw Pokaż wiadomość
wow

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości