Planowanie ciąży cz. 2 - Strona 65 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Ginekologia

Notka

Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-05-12, 15:24   #1921
Kasik1313
Raczkowanie

Dot.: Planowanie ciąży cz. 2

Cytat:
Napisane przez tabaska25 Pokaż wiadomość
Dzisiaj dzwonila do mnie doktorka, z ktora zalatwialam histerolaparoskopie diagnostyczna, wpisala mnie na termin na 5.06 - teraz sie waham, boje sie i prosze was o pomoc w odpowiedzi na pytanie czy po takim zabiegu moga powstac zrosty, ktore utrudniaja zajscie w ciaze? Duzo sie mowi o dziewczynach, ktore zaraz po laparo zachodza w ciaze, a o powiklaniach malo, mam nadzieje ze ta metoda daje wiecej pozytku niz wyrzadza szkód.
Po zabiegu będziesz miała jasność czy wszystko jest drożne i cz z macicą ok... U mnie niestety potwierdziły się złe rzeczy ale i maszyna ruszyła w innym kierunku!

U u mnie nowe akcje mój ma wyjazd długi i jedziemy mrozić nasienie w weekend... Trochę mi smutno bo zostanę sama ale z drugiej strony na to czekaliśmy lko myślałam że uda się transfer ogarnąć razem...
Kasik1313 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-12, 16:31   #1922
cicci
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez simonee Pokaż wiadomość
no co ty piszesz! o matko czemu tak się stało? oj niegrzeczne jajniki
Gin wytłumaczył mi, że pęcherzyki do 12 mm mogą się wchłaniać a od 14/15 mm są już "bezpieczne" tzn. powinny wzrastać. I rzeczywiście bo pęcherzyku w lewym jajniku nie ma śladu, wchłonął się, mimo iż owulki jeszcze nie było. Na szczęście w prawym pokazało się śliczne 14 mm jajco co prawda nie chcę się cieszyć na zapas, bo mi zostały dwie ostatnie ampułki leku ale gin mój jest dobrej myśli.
No i mój mąż miał jechać w ten czwartek na targi i wrócić dopiero w niedzielę. Chyba go nie puszczę

---------- Dopisano o 17:12 ---------- Poprzedni post napisano o 17:06 ----------

Cytat:
jade na wizyte na 20.30 - okaze sie czy pecherzyk dojrzal i jest szansa na insemke czy pekl, dolegliwosci: ból w podbrzuszu jak na okres, klucie z prawej strony, temperatura podniesiona 36,9. Myslicie ze juz po owulacji? Dzialan nie bylo bo lekarz kazal sie wstrzymac zeby zachowac jak najlepsze parametry nasienia.
Dzisiaj dzwonila do mnie doktorka, z ktora zalatwialam histerolaparoskopie diagnostyczna, wpisala mnie na termin na 5.06 - teraz sie waham, boje sie i prosze was o pomoc w odpowiedzi na pytanie czy po takim zabiegu moga powstac zrosty, ktore utrudniaja zajscie w ciaze? Duzo sie mowi o dziewczynach, ktore zaraz po laparo zachodza w ciaze, a o powiklaniach malo, mam nadzieje ze ta metoda daje wiecej pozytku niz wyrzadza szkód.
A nie chcesz dołączyć do mnie i na dzień mamy pochwalić się dwiema krechami? Bo ja mam taki plan

---------- Dopisano o 17:31 ---------- Poprzedni post napisano o 17:12 ----------

małosympatyczna jesteś?
cicci jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-12, 20:25   #1923
figa84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cicci Pokaż wiadomość
Gin wytłumaczył mi, że pęcherzyki do 12 mm mogą się wchłaniać a od 14/15 mm są już "bezpieczne" tzn. powinny wzrastać. I rzeczywiście bo pęcherzyku w lewym jajniku nie ma śladu, wchłonął się, mimo iż owulki jeszcze nie było. Na szczęście w prawym pokazało się śliczne 14 mm jajco co prawda nie chcę się cieszyć na zapas, bo mi zostały dwie ostatnie ampułki leku ale gin mój jest dobrej myśli.
No i mój mąż miał jechać w ten czwartek na targi i wrócić dopiero w niedzielę. Chyba go nie puszczę

---------- Dopisano o 17:12 ---------- Poprzedni post napisano o 17:06 ----------

A nie chcesz dołączyć do mnie i na dzień mamy pochwalić się dwiema krechami? Bo ja mam taki plan

---------- Dopisano o 17:31 ---------- Poprzedni post napisano o 17:12 ----------

małosympatyczna jesteś?
ja, ja, ja! wybierz mnie!
a serio to tracę nadzieje.. i małpa tak mi w kość dała w weekend, że aż się tż dziwił, bo takiej mnie jeszcze nie widział, normalnie.. a miałbyć fajny weekend
figa84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-13, 11:59   #1924
cicci
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez figa84 Pokaż wiadomość
ja, ja, ja! wybierz mnie!
a serio to tracę nadzieje.. i małpa tak mi w kość dała w weekend, że aż się tż dziwił, bo takiej mnie jeszcze nie widział, normalnie.. a miałbyć fajny weekend
Figa, lista jest otwarta mam nadzieję, że postulat o dwie krechy majówkowe wejdzie w życie!

---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ----------

PS. Jeśli któraś ma ochotę wypełnić ankietę nt. standardów leczenia niepłodności to podaję link:
https://docs.google.com/forms/d/1lyJ...7LvqE/viewform
Stary 2014-05-13, 13:16   #1925
tabaska25
Zadomowienie

GG do tabaska25

cicci wchodze na te liste wczoraj udalo sie zrobic inseminacje, czas byl podobno idealny. Doktorek przeprowadzal mi ją o godzinie 00.00 w prawie że pełnie księzyca Wczoraj jak pisalam od rana mialam bóle jakby na owulke, do tego podwyzszona temperatura, a dzis od inseminacji czuje bol brzucha w dole, lekarz nie przepisal mi zadnych tabletek, insemka byla tez na naturalnym cyklu, warto wziac na wlasna reke duphaston?

Jak sie nie uda, chociaz cały czas wierze ze cud sie zdarzy, to termin 5.06 na histerolaparo mam zatwierdzony.

Czuje ze nadchodzi mój czas. Kto wchodzi do trójkata ze mna i cicci na II krechy na przełom maja/czerwca??)
Stary 2014-05-13, 14:25   #1926
ellyunia
Wtajemniczenie

Tabaska 3mam kciuki żeby twoja fasolka zadomowiła się u Ciebie na dobre

ellyunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-13, 15:27   #1927
kosta6
Raczkowanie

Cytat:
cicci wchodze na te liste wczoraj udalo sie zrobic inseminacje, czas byl podobno idealny. Doktorek przeprowadzal mi ją o godzinie 00.00 w prawie że pełnie księzyca Wczoraj jak pisalam od rana mialam bóle jakby na owulke, do tego podwyzszona temperatura, a dzis od inseminacji czuje bol brzucha w dole, lekarz nie przepisal mi zadnych tabletek, insemka byla tez na naturalnym cyklu, warto wziac na wlasna reke duphaston?

Jak sie nie uda, chociaz cały czas wierze ze cud sie zdarzy, to termin 5.06 na histerolaparo mam zatwierdzony.

Czuje ze nadchodzi mój czas. Kto wchodzi do trójkata ze mna i cicci na II krechy na przełom maja/czerwca??)
Nie wiem czy warto brać dupka na własną rękę, z drugiej strony ja się wiecznie domagałam luteiny a jak już ją dostałam to w końcu się udało Nie pytałaś gina?

kosta6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-13, 17:14   #1928
ellyunia
Wtajemniczenie

mi także luteina pomogła a właściwie to clo+luteina+pregnyl i teraz cały czas luteina tyle że mocniejsza dawka

Stary 2014-05-13, 18:07   #1929
kosta6
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ellyunia Pokaż wiadomość
mi także luteina pomogła a właściwie to clo+luteina+pregnyl i teraz cały czas luteina tyle że mocniejsza dawka
Ja mam 100mg na rano i wieczór Zaczęły mi się potworne zawroty głowy, przy siadaniu, wstawaniu, szybkim ruchu..

Stary 2014-05-13, 20:19   #1930
tabaska25
Zadomowienie

GG do tabaska25

Cytat:
Napisane przez kosta6 Pokaż wiadomość
Nie wiem czy warto brać dupka na własną rękę, z drugiej strony ja się wiecznie domagałam luteiny a jak już ją dostałam to w końcu się udało Nie pytałaś gina?
nie wzielam dupka i nie bede brala, co bedzie to bedzie. do tego gina dopiero co zaczynam chodzic a on bez badan hormonalnych zadnych lekow nie przepisuje. mam nadzieje ze bedzie ok
Stary 2014-05-13, 21:29   #1931
malosympatyczna
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez cicci Pokaż wiadomość

małosympatyczna jesteś?
jestem, jestem. prawie codziennie Was podczytuję i mocno kibicuję każdej z Was.
u mnie w zasadzie nic przełomowego nie nastąpiło. rozmawiamy ze sobą, ale ten najwazniejszy temat omijamy szerokim łukiem. ale... wszystko do czasu pewnie
przed chwilą obliczyłam sobie, że minęło 12 cykli starań. teraz rozpoczął się 13, ale na nic w nim nie liczę...
teraz obserwuję co wyjdzie z mieszkanki metformax+oeparol+zioła ojca sroki.
malosympatyczna jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-05-14, 07:50   #1932
kosta6
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez malosympatyczna Pokaż wiadomość
u mnie w zasadzie nic przełomowego nie nastąpiło. rozmawiamy ze sobą, ale ten najwazniejszy temat omijamy szerokim łukiem. ale... wszystko do czasu pewnie
przed chwilą obliczyłam sobie, że minęło 12 cykli starań. teraz rozpoczął się 13, ale na nic w nim nie liczę...
Mogę Cię pocieszyć że też miałam podobną sytuacje i mam nadzieję że Twojemu przejdzie... mój dopiero jak zobaczył mnie z rana spuchniętą z płaczu to usiadł i w końcu porozmawiał ze mną szczerze, nie wiedział że tak to przeżywam i przeprosił..

Stary 2014-05-14, 08:07   #1933
nanka30
Rozeznanie

Tabaska mocno trzymaj kciuki :thumbup:

---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:05 ----------

Cytat:
Będzie dobrze zobaczysz faceci są trochę opoznieni i potrzebują czasu
nanka30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-14, 11:53   #1934
simonee
Zakorzenienie

Cicci to powiem Ci że nie wiedziałam, że mogą się wchłonąć, ciekawe czy u mnie też się wchłoneły i wyszkoczył jakiś nowy pęcherzyk który stwierdzł z chce sie zmienic w fasolkę czy moze te moje były mega leniwcami i sobie pocichu, pomalutku rosły po 3 monitoringu

Tabaska trzymam kciukasy aby wszystko się fajnie zgrało

Nanka co z Twoją śnieżynką? jak wygląda sytuacja?

Małosympatyczna szkoda że tak Ci się układa

Kasik co u Ciebie??
Stary 2014-05-14, 12:07   #1935
nanka30
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez simonee Pokaż wiadomość
Cicci to powiem Ci że nie wiedziałam, że mogą się wchłonąć, ciekawe czy u mnie też się wchłoneły i wyszkoczył jakiś nowy pęcherzyk który stwierdzł z chce sie zmienic w fasolkę czy moze te moje były mega leniwcami i sobie pocichu, pomalutku rosły po 3 monitoringu

Tabaska trzymam kciukasy aby wszystko się fajnie zgrało

Nanka co z Twoją śnieżynką? jak wygląda sytuacja?

Małosympatyczna szkoda że tak Ci się układa

Kasik co u Ciebie??
Sytuacja na ra chwile jest w miejscu bo nie mam @ i czekam
nanka30 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-05-14, 12:40   #1936
Kasik1313
Raczkowanie

U mnie spokój oby nie przed burzą w weekend jedziemy oddać nasienie do depozytu, a w przyszły piątek zostaje sama mój wylatuje
Kiepsko się czuję po metformaxie (co za paskudztwo) mój organizm nie chce się przyzwyczaić. Z moich obliczeń wynika, że transfer będę miała już w lipcu... zwalniam czerwcowe miejsce na II krechy... a zapisuję się na listę lipcową!!!
Stary 2014-05-14, 13:39   #1937
Lea_ny
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kasik1313 Pokaż wiadomość
U mnie spokój oby nie przed burzą w weekend jedziemy oddać nasienie do depozytu, a w przyszły piątek zostaje sama mój wylatuje
Kiepsko się czuję po metformaxie (co za paskudztwo) mój organizm nie chce się przyzwyczaić. Z moich obliczeń wynika, że transfer będę miała już w lipcu... zwalniam czerwcowe miejsce na II krechy... a zapisuję się na listę lipcową!!!
A jaki dalszy plan? Jak zajdziesz, to jedziesz do niego i zostajecie tam na stałe? Czy on na razie tylko na trochę tam jedzie i potem wraca?

Nawet nie chcę sobie przypominać jak się czułam po Metformaxie

Odezwałam się do naszego doktorka. Odpisał, że do końca maja przyjmuje tylko te 2 razy w tygodniu prywatnie, ale że od czerwca coś nowego ma w planach. Ciekawe tylko czy gdzieś państwowo czy też prywatnie... już nie dopytywałam na razie.

Pojutrze mam to HSG i zaczęłam się stresować, że coś wyjdzie nie tak...
Stary 2014-05-14, 13:48   #1938
malina885
Zadomowienie

cześć dziewczyny Podczytuję was często i chciałabym do was dołączyć Mogę?

Od sierpnia zaczynamy nasze starania- poraz 1. Mam 26 lat, przeboje z nieregularnym okresem - pojawia się co 2 ,3 miesiące (generalnie uwarunkowane genetycznie, babcia, ciotka, mama miały to samo, po ciązy wszystko sie uregulowało)
Wszystkie badania mam w normie, jednak na jednym jajniku 10 pęcherzyków... Lekarz zaproponował, by już zacząć się starać, bo może to potrwać...
Nie mam wielkiego parcia na dziecko, ponieważ i tak boję się, że będzie przede mną długa droga.
Mam jednak nadzieje, że kiedyś też będę mamą
malina885 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-14, 14:03   #1939
Kasik1313
Raczkowanie

Lea_ny nie stresuj się badaniem, jest trochę bólu ale chwilę, ale jak są drożne jajowody to podobno nie boli! Dostaniesz w dupę wcześniej zastrzyk przeciwbólowy... Ja sama samochodem do domu wróciłam po godzinie chyba, tylko ryczałam po drodze!!!
A co do planów to jest taki że jak zajdę to jadę do niego w drugim trymestrze ale pod warunkiem, że w międzyczasie ogarnie legalny pobyt i będę się dobrze czuła!!! innej opcji nie przewiduję
Wszystko na wariackich papierach teraz mamy, w poniedziałek się okazało że ma być w przeciągu dwóch tygodni... U nas jest kiepska sytuacja i raczej nie będziemy wracać do PL!

---------- Dopisano o 15:03 ---------- Poprzedni post napisano o 14:59 ----------

Cytat:
Napisane przez malina885 Pokaż wiadomość

Od sierpnia zaczynamy nasze starania- poraz 1. Mam 26 lat, przeboje z nieregularnym okresem - pojawia się co 2 ,3 miesiące (generalnie uwarunkowane genetycznie, babcia, ciotka, mama miały to samo, po ciązy wszystko sie uregulowało)
Wszystkie badania mam w normie, jednak na jednym jajniku 10 pęcherzyków... Lekarz zaproponował, by już zacząć się starać, bo może to potrwać...
Nie mam wielkiego parcia na dziecko, ponieważ i tak boję się, że będzie przede mną długa droga.
Mam jednak nadzieje, że kiedyś też będę mamą
witaj...
a Ty nie masz PCO??? jak masz tyle pęcherzyków w jednym jajniku! Spróbuj skonsultować się z lekarzem od leczenia niepłodności, bo zwykły gin nie zawsze zna się na problemie, a uwierz szkoda marnować czasu na konowałów!!!
Stary 2014-05-14, 14:25   #1940
malina885
Zadomowienie

Cytat:
Lea_ny nie stresuj się badaniem, jest trochę bólu ale chwilę, ale jak są drożne jajowody to podobno nie boli! Dostaniesz w dupę wcześniej zastrzyk przeciwbólowy... Ja sama samochodem do domu wróciłam po godzinie chyba, tylko ryczałam po drodze!!!
A co do planów to jest taki że jak zajdę to jadę do niego w drugim trymestrze ale pod warunkiem, że w międzyczasie ogarnie legalny pobyt i będę się dobrze czuła!!! innej opcji nie przewiduję
Wszystko na wariackich papierach teraz mamy, w poniedziałek się okazało że ma być w przeciągu dwóch tygodni... U nas jest kiepska sytuacja i raczej nie będziemy wracać do PL!

---------- Dopisano o 15:03 ---------- Poprzedni post napisano o 14:59 ----------

witaj...
a Ty nie masz PCO??? jak masz tyle pęcherzyków w jednym jajniku! Spróbuj skonsultować się z lekarzem od leczenia niepłodności, bo zwykły gin nie zawsze zna się na problemie, a uwierz szkoda marnować czasu na konowałów!!!
Raz mam 6 pęcherzyków, raz 10.. i podejrzenie PCO tez.
Lekarz powiedział, żeby narazie spróbować bez żadnego wspomagania. Jeśli się nie będzie udawać, będziemy działać w inną stronę.
Dodam, że leczę się też na niedoczynność tarczycy.

Edytowane przez malina885
Czas edycji: 2014-05-14 o 14:28
Stary 2014-05-14, 14:28   #1941
Kasik1313
Raczkowanie

Cytat:
Raz mam 6 pęcherzyków, raz 10.. i podejrzenie PCO tez.
No tak mi to wygląda na PCO ale dobry lekarz ustawi Cię na lekach i dzidzia będzie
Stary 2014-05-14, 14:31   #1942
malina885
Zadomowienie

Cytat:
No tak mi to wygląda na PCO ale dobry lekarz ustawi Cię na lekach i dzidzia będzie
Ciężko jest znaleźć dobrego specjalistę..
Raz podejrzewają u mnie PCO, raz nie. Już sama mam mętlik w głowie..
Ale nie można tracić nadziei, mam nadzieję, że każda doczeka się upragnionego dziecka
Stary 2014-05-14, 14:43   #1943
Lea_ny
Zakorzenienie

Cytat:
O właśnie, bo Ty w tym samym miejscu miałaś HSG Czyli w miarę szybko się wychodzi po badaniu? Długo się wcześniej na nie czeka? Trzeba mieć jakąś koszulę nocną do tego badania?

A macie jakąś wizję, jakby starania się rozciągnęły w czasie? Wtedy ciągle będziecie próbować na odległość czy myśleliście o tym, żeby zagranicą robić kolejne podejścia?

Edytowane przez Lea_ny
Czas edycji: 2014-05-14 o 14:45
Lea_ny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-14, 15:06   #1944
Kasik1313
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Lea_ny Pokaż wiadomość
O właśnie, bo Ty w tym samym miejscu miałaś HSG Czyli w miarę szybko się wychodzi po badaniu? Długo się wcześniej na nie czeka? Trzeba mieć jakąś koszulę nocną do tego badania?

A macie jakąś wizję, jakby starania się rozciągnęły w czasie? Wtedy ciągle będziecie próbować na odległość czy myśleliście o tym, żeby zagranicą robić kolejne podejścia?
Idziesz na Izbę przyjęć rano, przyjmują Cię do szpitala musisz się przebrać, ja miałam dłuższą podkoszulkę i leginsy 3/4 i klapki, prowadzą Cię na oddział i tam czekasz na badanie, na korytarzu na krzesełku (bo szkoda łóżka!!!) po badaniu ja wyszłam po pół godzinie...

Na chwilę obecną to plan jest taki że teraz ma się udać
Nie wiem co będzie jak nie wyjdzie... robienie na odległość ja tu on tam to lipa, bo z armią i tak musiałby przylecieć oddać a to spore koszty, nie wiem będę się martwić później.
Na chwilę obecną to mam wizualizację, że będzie chłopak, taki mały krasnoludek - blondynek tak sobie ubzdurałam i tyle!

Edytowane przez Kasik1313
Czas edycji: 2014-05-14 o 15:07
Stary 2014-05-14, 15:10   #1945
Lea_ny
Zakorzenienie

Cytat:
Na chwilę obecną to plan jest taki że teraz ma się udać
Nie wiem co będzie jak nie wyjdzie... robienie na odległość ja tu on tam to lipa, bo z armią i tak musiałby przylecieć oddać a to spore koszty, nie wiem będę się martwić później.
Na chwilę obecną to mam wizualizację, że będzie chłopak, taki mały krasnoludek - blondynek tak sobie ubzdurałam i tyle!
No i oby tak było! Już wystarczy tego czekania

Dzięki za info
Stary 2014-05-15, 10:46   #1946
tabaska25
Zadomowienie

GG do tabaska25

malina885 tez uwazam ze nie warto tracic czasu na lekarzy "paproków". Ja mialam nieregularne okresy od zawsze, leczylam sie u takiego doktorka 4 lata jeszcze przed staraniami, ale on nic nie mowil, wszystko bylo ok, potem jak bylo parcie na dziecko zaczelam leczyc sie u innych polecanych doktorkow w troche wiekszym miescie, byli to zwykli ginekolodzy, dopiero teraz trafilam na specjaliste od nieplodnosci, ktory zarazem jest endokrynologiem ginekologiem i andrologiem. Nie załuje ze za wizyte place 200 zl, bo wczesniej wydawalam takze duze kwoty chodzac do edokrynologa i roznych ginekologow ktorzy tracili moj czas.

Najchetniej juz bym zrobila test, ale musze sie ogarnac, jest 3 dni po inseminacji
Stary 2014-05-15, 18:41   #1947
ellyunia
Wtajemniczenie

tabaska mi test wyszedł pozytywnie 12 dpo 3mam kciuki

Stary 2014-05-15, 20:17   #1948
kosta6
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ellyunia Pokaż wiadomość
tabaska mi test wyszedł pozytywnie 12 dpo 3mam kciuki
Mi już po 9dpo cień cienia

Stary 2014-05-15, 22:03   #1949
tabaska25
Zadomowienie

GG do tabaska25

Cytat:
Napisane przez kosta6 Pokaż wiadomość
Mi już po 9dpo cień cienia
dpo oznacza dzien po owu?
ja zwariuje jeszcze tyle czasu czekac, wiem ze musze sie powstrzymać ale pokusa jest tak silna i musze wiedzieć jak najszybciej żeby dać znać doktorce czy jestem gotowa na zabieg laparoskopowy czyli teoretycznie czekam na @ a raczej czekam na jej brak.
biore na wlasna reke duphaston 2x1 w końcu co nas nie zabije to nas wzmocni
a armia męża jest w najlepszej formie, trochę go lepiej dokarmilam przed insemunacja i aż doktorek byl zdumiony takimi parametrami nasienia
Stary 2014-05-16, 08:17   #1950
cicci
Rozeznanie

Cytat:
Teraz robisz przerwę w związku z metformaxem więc masz czas na wyjaś nienie wielu spraw. Trzymam kciuki aby wszysto dobrze się skończyło

---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ----------

Cytat:
Napisane przez nanka30 Pokaż wiadomość
Sytuacja na ra chwile jest w miejscu bo nie mam @ i czekam
Głupi okres. Kiedy się nie chce aby przyszedł to przychodzi punktualnie a kiedy się czeka to śladu po nim nie ma

---------- Dopisano o 09:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ----------

Cytat:
malina witaj

---------- Dopisano o 09:09 ---------- Poprzedni post napisano o 09:08 ----------

Cytat:
Napisane przez Lea_ny Pokaż wiadomość
Pojutrze mam to HSG i zaczęłam się stresować, że coś wyjdzie nie tak...
I jak poszło?

---------- Dopisano o 09:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ----------

Cytat:
haha oby Ci się spełniło
w internecie jest pełno zabawnych testów, w których wpisujesz cechy fizyczne i charakteru obydwu rodziców i wychodzi jakie będziesz miała dziecko. Mi wyszedł nerwowy rudzielec

---------- Dopisano o 09:14 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ----------

Cytat:
Najchetniej juz bym zrobila test, ale musze sie ogarnac, jest 3 dni po inseminacji
Będzie dobrze i będziesz kolejną która się pochwali

---------- Dopisano o 09:17 ---------- Poprzedni post napisano o 09:14 ----------

U mnie w środę były trzy pęcherzyki, jeden pewny, jeden niepewny a jeden tak idealnie okrągły, że mój gin się nim zachwycał przez pięć minut
W poniedziałek idę sprawdzić czy pękły i....niech któraś trzyma kciuki
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Ginekologia

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości