|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1951 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Wszystko co chcecie wiedzieć a nie macie kogo zapytać, cz. 57.
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1952 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tylko chciałam poznać szczegóły jak to ma wyglądać (oczywiście jeśli ktoś wie bo np. mieszka w miejscu gdzie coś takiego obowiązuje albo znalazł źródło które wyjasnia), szczególnie jeśli chodzi o podróż między miastami. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1953 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1954 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięki, bo mi też się link nie otwierał ![]() Cytat:
Ja polecam koszulkę termiczną i softshell, ale taki prawdziwy, który chroni tylko przed wiatrem, a nie deszczem, bo lepiej oddycha. Cytat:
Piąteczka, mam dokładnie to samo ![]() Cytat:
Masakra. Współczuję wszystkim prywatnym sklepom. Sieciówki mają sklepy internetowe, ale takie małe to przecież nie przetrwają. Cytat:
Możesz jechać, przecież rodzice mogą wymagać opieki. Cytat:
Masakra, ja się z czymś takim nie spotkałam. Ja bym pewnie wymyśliła coś na prędko, a jak nie to chyba bym powiedziała, żeby mnie zakuli, bo pewne rzeczy są zwyczajnie absurdalne ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1955 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, dzisiaj dyrektorka zarządziła, że mamy zakaz dzwonienia z telefonu placowkowego (stacjonarny) na komórki "bo duży rachunek" . Od razu mówię, żadna z nas nie używa telefonu do prywatnych celów, dzwonione jest tylko do lekarzy (a w dobie teleporady podają oni nr komórkowe), do rodziców dzieci, do hurtowni i kierowców. Dyrektorka twierdzi, że nie interesuje ją jak będziemy dzwonić do tych miejsc, "możecie dzwonić nawet kijem o parapet". Ma takie prawo? Każe nam korzystać z telefonów prywatnych, a niektórzy mają na kartę, ja np. Za rozmowy płacę (mam darmowe SMS i internet, bo mało dzwonię i w pakiecie mam 60 min za darmo, za każde kolejne place)
Wysłane z mojego moto g(8) power przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1956 |
Zakorzenienie
|
No chyba na glowe upadla. Nie dzwon z prywatnego. Mowcie, ze jest niezalatwione, bo nie mozecie dzwonic
![]() |
#1957 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też bym jej powiedziała, że chyba upadła na głowę ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1958 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1959 |
Zakorzenienie
|
No to pani ma chyba problem z zarzadzaniem budzetem, bo sory ale stacjonarny telefon? Jak mozna miec komorke no limit za 25 zl miesiecznie powiedzmy?
![]() |
#1960 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale jak nie mieliście telefonu ![]()
![]() |
![]() |
#1961 |
Zakorzenienie
|
Dokladnie. Niech nie przerzuca na nas odpowiedzialnosci, bo to ona powinna zapewnic narzedzia do pracy
![]() |
#1962 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1963 |
Zakorzenienie
|
Btw u mnie w pracy praktycznie wszyscy pracujacy stacjonarnie z biura mają tez komorke, bo jak ktos mial tylko stacjonarny to byly za wysokie rachunki, bo wtedy wiadomo wszystko szlo ze stacjonarnego łącznie z zagranicą. A tak ludzie w wiekszosci na zewnatrz dzwonia z komorki, bo wygodniej a stacjonarnym z biurka na biurko bo szybciej
![]() |
#1964 |
Zakorzenienie
|
Czy któraś z Was orientuje się jak to jest z za wysokiej poziomem TSH a metabolizmem? Jestem po usunięciu tarczycy i mam TSH na poziomie 16. wczoraj miałam pierwsza wizytę u endokrynologa. Pani doktor ostrzegła żeby teraz uważać bo mogę przytyć i jeść mniej. Ograniczyć jedzenie nawet przez miesiąc lub więcej bo żeby TSH spadło to może tyle potrwać. Zastanawiam się jak to jest jak ja mam TSH na poziomie 16 to np powinnam jeść 200 kcal mniej niż dotychczas by niee przytyć (strzelam z tymi kcal). A jeśli będę mieć niższe TSH np na poziomie 5 to wtedy wystarczy 100 )kcal mniej?? A jak ktoś ma TSH na poziomie 40 to zje przez cały dzień np 1000 kcal i może utyc? Chodzi mi o to czy proporcjonalnie do zwiększajacego TSH trzeba jeść dużo mniej, a ok bardziej będzie spadać to można wrócić do normalnego jedzenia
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1965 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
Serio poszłabym w stronę na fb i ją rozwinęła, a sklep stacjonarny traktowała jako magazyn, bo magazyny przecież nie muszą być zamknięte 🤷 Trochę drogi ten magazyn, ale lepiej tak niż upaść całkowicie 🤷 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:45 ---------- Cytat:
Niech kupi jakiegoś złomka za 300zł do dzwonienia i starter w kiosku 🤷 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:51 ---------- Cytat:
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1966 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1967 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jedna koleżanka nawet zmieniła numer z tego powodu. Potem każdy dostał smartfona. Podejście Twojej szefowej to jest jakiś głęboki PRL. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1968 |
Konto usunięte
|
Mam problem z fb.
Jest sobie jakiś post na jakiejś grupie. Widzę pod postem 25 komentarzy. Rozwijam a tam 1 komentarz i 1 odpowiedź na ten komentarz. Reszty brak. Czasami nie widzę żadnych komentarzy 🤷 O co kaman? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1969 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A, dodatkowo co miesiąc słyszymy, że trzeba OSZCZĘDZAĆ i straszy nas, że nie wypłaci nam pensji "bo za dużo wydajemy". Bo nie kupujemy tylko w pepco i Kik, tylko śmiemy kupować w housie i croppie. ![]() Wysłane z mojego moto g(8) power przy użyciu Tapatalka Edytowane przez tinkerver2 Czas edycji: 2020-11-06 o 10:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1970 |
Strzelaj lub emigruj!
|
[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;88264482]Mam problem z fb.
Jest sobie jakiś post na jakiejś grupie. Widzę pod postem 25 komentarzy. Rozwijam a tam 1 komentarz i 1 odpowiedź na ten komentarz. Reszty brak. Czasami nie widzę żadnych komentarzy 🤷 O co kaman? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE]Też tak czasem mam. Potem wszystko wraca do normy. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#1971 |
BAN stały
|
[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;88264482]Mam problem z fb.
Jest sobie jakiś post na jakiejś grupie. Widzę pod postem 25 komentarzy. Rozwijam a tam 1 komentarz i 1 odpowiedź na ten komentarz. Reszty brak. Czasami nie widzę żadnych komentarzy O co kaman? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] też tak czasem mam zwykle pomaga zmiana sortowania komentarzy. domyślnie jest aby pokazywało "najtrafniejsze". można wybrać "wszystkie komentarze" i wtedy zwykle rozwijają się wszystkie. zwykle - bo czasem i to nie działa, ale nie doszłam jeszcze do tego czemu. być może istnieje opcja ustawienia aby czyjeś komentarze widzieli tylko znajomi. i wtedy komentarz fizycznie tam jest ale jako 'nieznajoma' nie mogę go zobaczyć. ale to tylko przypuszczenie. nie wiem czy faktycznie się tak da |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1972 |
Zakorzenienie
|
Czy od jutra zamknięte są również Empiki?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1973 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1974 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
To była grupa budowlana i oznaczenie, że członkowie grupy widzą posty 🤷 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1975 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1976 |
Bang Bang Lucky Luck !
|
[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;88264582]No akurat przy tym poście nawet nie było opcji sortowania
![]() To była grupa budowlana i oznaczenie, że członkowie grupy widzą posty ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] To czasem tak jest w grupach jak admin usuwa czy ukrywa komentarze innych osób jeśli jest coś nie na temat albo jakies reklamy, rozpętanie gownoburzy czy tez łamanie jakiegoś regulaminu ![]() Dlatego czasem widać po postem 25 komentarzy a jak się wchodzi w post jest tylko jeden albo żaden... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1977 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1978 |
Bang Bang Lucky Luck !
|
[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;88264853]Aaaa takie buty
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Myśle ze się nie mylę ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1979 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, co myślicie o mieszkaniu CAŁYM w płytkach na podłodze? Mieszkanie w bloku. Jeśli chodzi o płytki, to w pokojach takie imitujące drewno. Mam psa, który z racji nerek, wieku i serca ma problemy z pęcherzem (bierze bardzo moczopędne leki) i zdarza mu się zsikac. Teraz mam parkiet, i no niestety, zdążyła już go obsikac w kilku miejscach. W domu rodzinnym miałam panele, i też puchły. Plus no, nie da się tego domyć, bo wsiąka... A jeśli zsika się na płytki, to rachu ciachu, można umyć mopem. plytki-imitujace-drewno.jpg
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1980 |
Zakorzenienie
|
Jeśli komuś wyjdzie, że ma koronawirusa to automatycznie osoby, z którymi mieszka idą na kwarantanne. Tylko jak automatycznie? Skąd oni będą wiedzieli kto z kim mieszka? Czy nakładają nie wiem na osoby, które mają ten sam adres zameldowania?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:58.