Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr Pierre Dukana, cz. 5 - Strona 66 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-20, 08:40   #1951
czelsi
Raczkowanie

Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr Pierre Dukana, cz. 5

Dzień dobry
U mnie dzisiaj -0,2kg i 3 dzień Pw i w ogóle drugiej fazy. Muszę dzisiaj podjąć decyzję, czy stosować 3/3 czy 5/5, myślę, że może 5/5 skuteczniejsza, zwłaszcza, że doktor tak zaleca, ale nie wiem czy dam radę 5 dni bez warzyw, trzy dni fazy uderzeniowej już były ciężkie.

Emila3000 ta herbatka truskawka z wanilią to z herbapolu w końcu? Bo ja jakoś wcześniej zrozumiałam, że z Biofixu.. Dzisiaj wybieram się na jej poszukiwania do leclerca i popatrzę za olejkami na alkoholu, patrzyłaś może w tesco?

Korlat Gratuluje czwóreczki

Parvati Ten cellulit to poszedł kysz na tej diecie? Stosowałaś jakieś ćwiczenia na uda i pośladki/kremy na cellulit? Mi się cellulit pojawił jak zaczęłam brać 2 lata temu tabletki anty i za nic nie mogę się go pozbyć

Edytowane przez czelsi
Czas edycji: 2010-02-20 o 08:41
czelsi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-20, 08:53   #1952
kamelleon_2005
Raczkowanie

z tym Mcdonaldem to juz przesadziłas....My tu walczymy zeby nie jesc takiego syfu a ty tutaj nam reklame fast food'a robisz....ach...niektorzy to nie maja wyczucia....
A tak w ogole to czesc dziewczyny
ja juz z rana wielki kubek kawy z mleczkiem o% i nie mam pomyslu co dalej...bo od 3 dni jadlam jajecznice a juz jajeczek nie mam dzisiaj i kurcze nie wiem co...
Nie moglam znalezc serkow homogenizowanych beztluszczowych w sklepie i bylam w Realu i Tesco i Carefur i nie ma
Zdradzcie mi jakiej sa one firmy i jak sie nazywaja i ile one tluszczu maja????????????????
bo taki serek homogenizowany napewno duzo lepszy od jogurtu. A przez to ze nie mam tych serkow to nie moge sobie tych placuszkow z otrebami zrobic

Pozdrawiam i zycze milego dnia
Stary 2010-02-20, 08:59   #1953
Klaudyna1988
Raczkowanie

[QUOTE=czelsi;17315693]Dzień dobry
U mnie dzisiaj -0,2kg i 3 dzień Pw i w ogóle drugiej fazy. Muszę dzisiaj podjąć decyzję, czy stosować 3/3 czy 5/5, myślę, że może 5/5 skuteczniejsza, zwłaszcza, że doktor tak zaleca, ale nie wiem czy dam radę 5 dni bez warzyw, trzy dni fazy uderzeniowej już były ciężkie.

ja stosowałam 3/3 i więcej chudłam w dni z warzywkami bo 5 dni samych protein to dla mnie tez za dużo

a orientujecie się może co dokładnie dr dukan pisał o jogurtach light? bo z tego co pamiętam to za bardzo ich nie polecał, a nie moge tego znaleźć w książce.
Czy któraś z Was orientuje się o co doklanie mu chodzilo bądź wie gdzie ten fragment sie w książce znajduje?

---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:56 ----------

i jeszcze mam prośbę, czy mógłby ktoś wrzucić adres forum z produktami dozwolonymi w diecie?
Klaudyna1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-20, 09:03   #1954
cherrry2009
Zakorzenienie

produkty dozwolone w diecie z tego co wiem są na pierwszej stronie tego wątku

Dzień dobry wszystkim, wstałam rano z troszkę mniejszym nastawieniem ale wiem że trzeba się ogarnąć i doprowadzić do przyzwoitego stanu
Jeszcze nie zaczęłam diety a mój organizm już się przestraszył i pokazał i -1 kg

Edytowane przez cherrry2009
Czas edycji: 2010-02-20 o 09:04
cherrry2009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-20, 09:03   #1955
czelsi
Raczkowanie

kamelleon_2005 W Tesco są serki homogenizowane marki tesco i one mają 3% tłuszczu chyba. W lidlu są serki Pilos, też chyba 3% i jeszcze wiem że w carrefourze są jakieś serki carrefourowe. Co do tego czy lepsze niż jogurt - te serki są naturalne, ja na razie próbowałam tylko tych z tesco i moim zdaniem smakują jak śmietana :P

Muszę się wam pożalić, że ja dzisiaj obudziłam się z bolącym gardłem i zatkanym nosem Przeziębienie to ostatnie co mi potrzebne na tej diecie, ja zawsze jak jestem chora to sobie dogadzam smakołykami na pocieszenie a teraz będzie ciężko. Odnalazłam Septolete w szafce, miałam nadzieje, że mam bez cukru, ale mam z cukrem.. Ale że gardło boli to zajadam, czuję się prawie jakby to był jakiś cukierek :P

Edytowane przez czelsi
Czas edycji: 2010-02-20 o 09:07
czelsi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-20, 09:12   #1956
Berlinianka
Zadomowienie

Hej

Wczoraj podjęłam decyzję, że od poniedziałku III Faza
Jak w poniedziałek nie zmienię zdania i nie przełożę na 1 marca
Zaczynam się czuć chudo, za chudo

Idę mięcho rozmrażać i do marynaty. Dzisiaj pyszny obiadek
Ale najpierw omletto z nutelką i serkiem wiejskim - od tego można się uzależnić

Idę sobie stąd, bo wybaczcie, ale marnuję czas, w poniedziałek mam poprawę, a w głowie hula wiatr

Miłego dnia

Ile to jeszcze dni

Nowa książka Dukana: http://chomikuj. pl/ squo-86
Berlinianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-20, 09:23   #1957
kacha_wet
Raczkowanie

GG do kacha_wet

niby tylko 2,5 kg a człowiek czuje się lżejszy kocham tego Pana, który stworzył tę dietę
-7,9 kg
będzie znacznie mniej
kacha_wet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-20, 09:35   #1958
kamelleon_2005
Raczkowanie

[QUOTE=czelsi;17315878]kamelleon_2005 W Tesco są serki homogenizowane marki tesco i one mają 3% tłuszczu chyba. W lidlu są serki Pilos, też chyba 3% i jeszcze wiem że w carrefourze są jakieś serki carrefourowe. Co do tego czy lepsze niż jogurt - te serki są naturalne, ja na razie próbowałam tylko tych z tesco i moim zdaniem smakują jak śmietana :P

Dzieki wielkie za odpowiedz. To biegne zaraz do Tesco. Musze zrobic zakupy na caly tydzien, bo w tyg nie mam czasu wiec teraz mam 5 dni z warzywkami wiec nakupuje sobie roznych mrozonek itp i serkow!Najgorzej to nie wiadomo co do tej pracy...wszyscy wokol wcinaja pyszne buleczki i az slinka cieknie
Stary 2010-02-20, 09:47   #1959
anielka775
Raczkowanie

14 dzień diety- 5 kilo mniej! Oby tak dalej

Start: 83 kg/168
ubyło: 5 kg
cel: 65kg

---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ----------

Cytat:
Napisane przez Emilia 25 Pokaż wiadomość
Ten temat był poruszany wiellokrotnie na forum. Poczytaj może troszkę. Mała ściąga na zastój porcelanowy (z tego co dziewczyny wymieniały):
- parafina
- liść senesu
- colon c
- fusy od kawy (ble)
- regularnie otręby (koniecznie!!)
- papieros
- ciepła woda na czczo
- kawa
- czerwona herbata
- sok z kiszonej kapusty
- kefir

Jak sobie coś jeszcze przypomnę, to dopiszę.
Dzięki za rady
anielka775 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-20, 09:56   #1960
Mariolcia =P
Zakorzenienie

aha bo moje bylo takie smieszne
jade dzis na auchan to zrobie zakupki

Mariolcia =P jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-20, 09:57   #1961
Emila3000
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Parvati Pokaż wiadomość
Widzę, że jesteś ze Skierek, bardzo dużo ludzi pracuje w Wawce na co dzień z Twojego miasta - może jakiś dobry znajomy/znajoma/sąsiadka/rodzinka? W sklepie w Złotych Tarasach (więc sam dworzec, po drodze na pociąg by mieli) mogą Ci kupić skrobię
Ja z Wawki przywożę do rodzinnego domku skrobię i biorę parę opakowań więcej żeby koleżanka mamie do Gołdapu zawiozła, bo tam ni ma
znajomych w wawie nie mam juz zadnych.... wszyscy ktory pracowali w wawie pracuja teraz u mojego meża.... chyba ze sama pojade na zakupy do Tarasow.... jeszcze jedna nadzieja jest w takim dziwnym sklepie przy aptece z takim dziwnymi wynalazkami i specyfikami.....

Cytat:
Napisane przez czelsi Pokaż wiadomość

Emila3000 ta herbatka truskawka z wanilią to z herbapolu w końcu? Bo ja jakoś wcześniej zrozumiałam, że z Biofixu.. Dzisiaj wybieram się na jej poszukiwania do leclerca i popatrzę za olejkami na alkoholu, patrzyłaś może w tesco?

Parvati Ten cellulit to poszedł kysz na tej diecie? Stosowałaś jakieś ćwiczenia na uda i pośladki/kremy na cellulit? Mi się cellulit pojawił jak zaczęłam brać 2 lata temu tabletki anty i za nic nie mogę się go pozbyć
herbatka z herbapolu.... zauwazylam ja w rossmanie w gazetce i powiedzialam mezowi zeby ja kupil jak wczoraj byl.... a dopiero pozniej dopatrzylam sie w tesco tycch biofixow... ;p tez byla truskawkowa.... kupie w przyszym miesiacu.... i tylko juz mi nie probowac znajdoac nowych herbat.... mam miejsce na 3 puszki i wiecej juz nie wcisne do kredensu....

a aromaty patrzylam w tesco - NI MA.... te alkoholowe z kauflandu sa - waniliowe, cytrynowe, rumowe, migdalowe i arakowe.... chyba zadnego nie pominelam.... sa w roznych kombinacjach po 2 pakowane.... i sie trzeba naszukac... ale i tak sobie dokupilam pomaranczowy i smietankowy - ten syfiasty olejowy

a cellulit na tej diecie powinien zniknąc.... mi zniknąl razem z 10 kg... bez kremow.... masaz to jedynie gąbką (antycelulitową) przy zwyklym myciu - 2 razy machnelam bo mi sie nigd nie chcialo.... no i sporo chodzilam - z wozkem na spacery.... i tyle... dieta+masaz+ruch hehehe

Cytat:
Napisane przez kamelleon_2005 Pokaż wiadomość
Nie moglam znalezc serkow homogenizowanych beztluszczowych w sklepie i bylam w Realu i Tesco i Carefur i nie ma
Zdradzcie mi jakiej sa one firmy i jak sie nazywaja i ile one tluszczu maja????????????????
bo taki serek homogenizowany napewno duzo lepszy od jogurtu. A przez to ze nie mam tych serkow to nie moge sobie tych placuszkow z otrebami zrobic

Pozdrawiam i zycze milego dnia
w kauflandzie jest serek 3 %.... w tesco ma 4 % .... glupia myslalam ze ten z tesco bedzie jakis odtluszczony i nie kupilam w kauflandzie.... wzielam w tesco 2 opakowania i w tygodniu padne do kauflanda po pozostale....
Emila3000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-20, 10:05   #1962
Marta121983
Przyczajenie

witam wszystkich!!

Od niedawna ślędzę wątek. Jestem po 5 dniach czystych protein i mam 2,5 kg mniej. Teraz 5 dni z warzywami mnie czeka. Nie jestem stworzona do diet. Całe dnie myslę tylko o jedzeniu i wciąż czuje się głodna. To właściwie druga moja dieta, na pierwszej wytrzymałam dwa tygodnie. Ale teraz po urodzeniu dziecka muszę się za siebie wziąść z powodu że ciuchów nie mam a cała góra z dawnych czasów leży w szafie. Ogólnie planuje 4 kilo zrzucić bo 5 udało mi sie samej biegając za moim synkiem. I mam pytanie czy po 5 dniach z warzywami można przejść na utrwalanie lub jak dam rade po kolejnych 5 z czystymi proteinami? Niestety już niedobrze robi mi się na widok kurczaka i powoli na widok jajek a trwa to tylko 5 dni

Pozdrawiam serdecznie
Marta121983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-20, 10:10   #1963
Emila3000
Zakorzenienie

na warzywach sie nie wiele chudnie..... moze Cie sie nie udac zrzucic calej wagi.... predzej odzyskasz to co juz stracilas....
Stary 2010-02-20, 10:20   #1964
mav
Zakorzenienie

GG do mav Wyślij wiadomość przez MSN do mav

Cytat:
Napisane przez LadyHoneyy Pokaż wiadomość
jak osiagne upragniona wage to dodam zdjecie "przed i po" to zobaczycie z czym sie zmagalam
i ja tez....kiedys

Cytat:
Napisane przez cherrry2009 Pokaż wiadomość
Oj kręgle w Warszawie są za drogie jak na moją kieszeń, smutne życie studentki
ja dawno nie bylam jak sie przeprowadze to mam zamiar byc czestym gosciem kregielni i zapisze sie na silownie

Cytat:
Napisane przez Wisienka_81 Pokaż wiadomość
Ja dzisiaj też zrobiłam i jest przepyszne. Jak jest mniej słodkie to można wykorzystać jako chlebek i spreparować pyszne kanapeczki
tez tak robie

Cytat:
Napisane przez Emila3000 Pokaż wiadomość
o i w tesco te herbatki dorwalam..... po prostu kwalifikujecie sie do uduszenia.... ;p w gablocie na 60 puszek z herbatą zostaly mi teraz 3 wolne miejsca na herbaty.... i co ja teraz zrobie.... nowiutki kredensik, jeszcze nie wykonczony bo czekam na fronty a juz peka w szwach.... no i puszki mi sie konczą... Julka pije mleko w duzych puszkach ostanio bo taniej wychodzi.... :/

kupilam porzeczkowa, jablko z zurawiną, i miodowo-imbirową... po za tym herbapolu w rossamanie truskawke z wanilią... i dokupilam ze 3 herbatki ktore mi wyszly w tym tygodniu....
a ja chcem zobaczyc ten twoj bior
ta Twoja Julka jest sliczna ( znowu sie zaczyna zawsze przed urodzinami mam podwyzszony instynkt macierzynski )

Cytat:
dziewczyba a jak sie czuje Wasz cellulit.... mi w zeszlym roku ladnie caly zszedl... nawet ten po ciazy.... chociaz kazdy gadam ze jak sie wczesniej cos juz mialo, to tego ciazowego juz sie niczym nie ruszy.... teraz znowu sie mulutki pojawil... ale mam nadzieje ze sam zniknie tak jak wtedy... ;p

....
ja go traktuje garnierem zoltym roll on.ma strasznie intensywny zapach

Guten morgen
trzy strony do nadrobienia od wczoraj wieczora

no wiec tak waga pokazala dzis -0,3 ja mam czas, tylko chcialabym do kwietnia jakies -5kilo

Mężczyzna jest jak sukienka, trzeba go najpierw przymierzyc.....

mav jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-20, 10:21   #1965
Wisienka_81
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Milky Pokaż wiadomość
A ja dziś cierpię na bezsenność obudziła mnie moja mama wychodząca o 5... i jakoś... zasnąć już nie mogłam. Zrobiłam sobie kawy i usmażyłam omlet otrębowy, który już cały wszamałam - uwielbiam go, nawet jak skończę dietę to będę go sobie robić
W ogóle zauważyłam, że ta dieta wyrabia we mnie zdrowe nawyki żywieniowe... jakoś nie wyobrażam sobie już nigdy powrotu do poprzedniego stylu życia

Dziś prawie caaały dzień sama w domu... i co ja będę robiła?
(może poczuć się w końcu powinnam??) Na pewno muszę się dziś znów wybrać na zakupy... bo wczoraj w sklepie prawie o wszystkim pozapominałam, skleroza nie boli szkoda tylko, że pogoda za oknem jest tak niezachęcająca...

ja się po ciuchu przyznam, że mam już jeden swój mały grzeszek na sumieniu (studniówka)... ale później go odpokutowałam i przez cały miesiąc byłam przykładną i solidną Dukanką wczoraj dałam radę bo mam świadomość, że limit grzechowy już mi się wyczerpał, bo raz to i tak za dużo
a co do ćwiczeń to już ja Cię przypilnuje nie ma zmiłuj, biust sam się nie podniesie chociaż ja tam ostatnio widziałam specjalną taśmę... transparentną, którą kobiety podklejają sobie piersi żeby wyglądały na jędrne, zawsze jakiś sposób

pianka, to może nie... no ale ono jest takie ciut puszyste

O , a na to nie wpadłam... chyba specjalnie zrobię taki nie słodki, tylko ze szczyptą soli i ziół... do tego szyneczka i może być pysznie
Potrzeba matką wynalazku

Wisienka_81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-20, 10:25   #1966
Emila3000
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mav Pokaż wiadomość
a ja chcem zobaczyc ten twoj bior
ta Twoja Julka jest sliczna ( znowu sie zaczyna zawsze przed urodzinami mam podwyzszony instynkt macierzynski )

http://picasaweb.google.pl/emila.88....JKEhdOq6tr5eg# tu jest kredens z herbatami.... sprzed miesiaca chyba.... nadal nie jest skonczony,bo czekam na fronty az mi wyprodukują... ;p ale juz chyba niedlugo... no i nie ma w nim 10 nowych puszek teraz....

http://picasaweb.google.pl/emila.88....Oqw2MiRy5XyMg# a tu Julek w wakacje... ;p na poprawe instyntku...
Stary 2010-02-20, 10:33   #1967
mav
Zakorzenienie

Cytat:
http://picasaweb.google.pl/emila.88....JKEhdOq6tr5eg# tu jest kredens z herbatami.... sprzed miesiaca chyba.... nadal nie jest skonczony,bo czekam na fronty az mi wyprodukują... ;p ale juz chyba niedlugo... no i nie ma w nim 10 nowych puszek teraz....

http://picasaweb.google.pl/emila.88....Oqw2MiRy5XyMg# a tu Julek w wakacje... ;p na poprawe instyntku...
zapasy niesamowite

a Julka to chyba mala zlosnica, co?

Stary 2010-02-20, 10:36   #1968
Emila3000
Zakorzenienie

Cytat:
zapasy niesamowite

a Julka to chyba mala zlosnica, co?

zlosnica jak nie wiem.... zbroi cos, wytrzeszczy oczka i leci sie przytulic, i nosek do calowania daje.... a ja cale dnie chodze i sprzatam po niej.....

zwazylam sie i mam 1,2 kg w gore.... jeszcze 3 dni warzyw i mam nadzieje ze juz mi nic nie podskoczy.....
Stary 2010-02-20, 10:43   #1969
ruda_niunia
Rozeznanie

Witam!
U mnie w koncu ciutke w dol - o.3...
A co do porcelanki to ja polecam jeszcze zimna kawe - u mnie najlepiej dziala (fajka u mnie nie daje rady ale to pewnie dlatego ze ja wstretny palacz jestem nalogowy)...
Dzisiaj jade do pracy wiec ruch 3 godzinny zaliczony bedzie a dodatkowo wieczorkiem cwiczenia bo teraz juz nie zdaze...
milego dnia

walcze ze swoja slaba silna wola
ruda_niunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-20, 10:49   #1970
Mo_Nika
szamanka

Witam sobotnie
Jakoś mam opory straszne, że przejść na 3. fazę boję się, że grzeszę i póki co zjadłam tylko wieśniaka ze szczypiorkiem i wypiłam kubek zielonej herbaty...

Cytat:
Napisane przez Parvati Pokaż wiadomość
P.S. Klikamy w banner na dole dziewuszki proszę
Jaki banner? Oślepłam chyba...

---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ----------

Cytat:
jestem w szoku
Stary 2010-02-20, 10:50   #1971
mav
Zakorzenienie

Cytat:
zlosnica jak nie wiem.... zbroi cos, wytrzeszczy oczka i leci sie przytulic, i nosek do calowania daje.... a ja cale dnie chodze i sprzatam po niej.....

zwazylam sie i mam 1,2 kg w gore.... jeszcze 3 dni warzyw i mam nadzieje ze juz mi nic nie podskoczy.....
ech skad ja to znam bedac Au pair dzialo sie dokladnie to samo tyle ze dzieciaki troche starsze, moj maly kuzyn jest przekochany i bardzo zabawny jeden z moich maych sasiadow byl niesamowicie przewrazliwiony i bylo go ciagle slychac histeryzujacego wkoncu sie przeprowadzili
teraz jego rowiesnik ( 2,5) jest niesamowice pewny siebie i w kasze sobie dmuchac nie daje
ja chce dzieci za jakies 10 lat, najpierw musze studia zaczac ( pedagogike i DaF) ktore i tak byly od trzech lat odkadane, w koncu sie udalo a niechce myslec co by bylo gdyby nie, bo i tak by mi kazali wrcac do Polski, a w ten sposob mam spokoj na kolejne lata

ech musze do sklepu bo wczoraj prawie nic nie kupilam a strasznie mi sie nie chce potem musze o dzieciach tyranach czytac bo obiecalam Tz ze mu opowiem jak nie wychowywac dzieci

Stary 2010-02-20, 10:53   #1972
Emila3000
Zakorzenienie

lubie herbatki.... teraz ratują mnie jak nie mozna sokow pic....
Stary 2010-02-20, 11:07   #1973
nulqa
Raczkowanie

Emilia 3000 swietna kolekcja , szczena mi opadla, tez bym taka kiedys chciala miec w przyszlosci, ach az sie rozmarzylam , tez kocham herbatki
fajna niunia

Dziewczynki wiem, ze moze to nie powinnam tutaj , ale moze ktoras ma oczhotke na kuferek ?
http://allegro.pl/item928013289_torb...auty_case.html

Ja z chcecia dla siebie bym go zatrzymala, ale ze u mnie tak ciasno w pokoju tu na stancji

---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ----------

Mav - rozumiem, że bedziesz studiowala w De ? A na jakim Uni , jesli moge zapytac ?
Tez bylam Au- pair .. a Ty nadal jestes ?
Lece na zakupy , Emilia mi podsunela pomysl, co kupić mamie na urodziny, ona tez wielbicielka herbat, tylko tych raczej ziołowych
nulqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-20, 11:10   #1974
Milky
Raczkowanie

GG do Milky

Cytat:
ja go traktuje garnierem zoltym roll on.ma strasznie intensywny zapach

Guten morgen
trzy strony do nadrobienia od wczoraj wieczora

no wiec tak waga pokazala dzis -0,3 ja mam czas, tylko chcialabym do kwietnia jakies -5kilo
też miałam ten roll-on ale używałam go jakieś 3 tygodnie tylko - więc ja osobiście nie zaobserwowałam żadnych zmian ale w ogóle zauważyłam że odkąd jestem na Dukanie to mam jakby mniej "gąbczaste" uda i pośladki :P

Cytat:
Napisane przez Wisienka_81 Pokaż wiadomość
Potrzeba matką wynalazku
dokładnie, jeszcze trzeba dukanowe masełko wymyślić... to by były dopiero kanapeczki

właśnie wróciłam ze sklepu... cała mokra u Was dzisiaj tez tak dżdżysto - mgliście ??

jestem kobietą i... tak, nie wiem czego chcę

Milky jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-20, 11:12   #1975
Emila3000
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nulqa Pokaż wiadomość
Emilia 3000 swietna kolekcja , szczena mi opadla, tez bym taka kiedys chciala miec w przyszlosci, ach az sie rozmarzylam , tez kocham herbatki
fajna niunia

Dziewczynki wiem, ze moze to nie powinnam tutaj , ale moze ktoras ma oczhotke na kuferek ?

Ja z chcecia dla siebie bym go zatrzymala, ale ze u mnie tak ciasno w pokoju tu na stancji

---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ----------

Mav - rozumiem, że bedziesz studiowala w De ? A na jakim Uni , jesli moge zapytac ?
Lece na zakupy , Emilia mi podsunela pomysl, co kupić mamie na urodziny, ona tez wielbicielka herbat, tylko tych raczej ziołowych

ziolowe herbapolu i vitaxu sa fajne.... brzoskwinia z rumiankiem, melisa z pomaranczą.... super jest mieta z guaraną.... lepiej pobudza niz kawa....

Edytowane przez Emila3000
Czas edycji: 2010-02-20 o 11:13
Stary 2010-02-20, 11:16   #1976
Mo_Nika
szamanka

Cytat:
właśnie wróciłam ze sklepu... cała mokra u Was dzisiaj tez tak dżdżysto - mgliście ??
Niestety tak, aż nie chce mi się myśleć o wyjściu z domu...
Stary 2010-02-20, 11:16   #1977
kamaga1
Raczkowanie

Hej Dukani szalone ( rozpisane maxymalnie)
pewnie zaraz dostanę, ale zapytam zanim się wścieknę i wyrzucę kompa przez okno, od rana szukam przepisu na te słynne naleśniki Berliniani i znaleźć nie mogę, a i tu szukałam i na forum z przepisami...ślepa pewnie jestem...ale pomóżcie....
tak w ogóle to od jutra zaczynam, lodówka już pełna protein, wiec zaczynam walkę z klusowatością;D

buziaki Kochane
kamaga1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-20, 11:16   #1978
Marta121983
Przyczajenie

Cytat:
na warzywach sie nie wiele chudnie..... moze Cie sie nie udac zrzucic calej wagi.... predzej odzyskasz to co juz stracilas....
To właściwie jak to jest w praktyce? Schudłam swoje na proteinach, na warzywach odzyskam i co dalej.... na proteinach stracę ale znowu tyle samo? czy jest to jakoś zwielokrotnione? Dodam że książkę czytałam ale ciekawi mnie jak to jest naprawdę.
Marta121983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-20, 11:19   #1979
Emila3000
Zakorzenienie

nie odzyskasz... az tak zle nie jest... na warzywach waga albo stoi w miejscu, albo duzo wolnej sie chudnie... czasem skoczy w gore....
Stary 2010-02-20, 11:19   #1980
mav
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nulqa Pokaż wiadomość
fajna niunia

Tak w De na Uni Bielefeld robilam tam wolnego sluchacza zeby nie tracic czasu
Au pair nie jestem juz jakos dwa lata mi starcza ale u tej rodzinki bywam do trzech razy w tygodniu bo mieszkamy blisko siebie (jeszcze)
A gdzie robilas au pair?

Cytat:
też miałam ten roll-on ale używałam go jakieś 3 tygodnie tylko - więc ja osobiście nie zaobserwowałam żadnych zmian ale w ogóle zauważyłam że odkąd jestem na Dukanie to mam jakby mniej "gąbczaste" uda i pośladki :P

dokładnie, jeszcze trzeba dukanowe masełko wymyślić... to by były dopiero kanapeczki

hmmm jak zaczelam brac antyki to mi celulitzaczal znikac tego roll on uzywam od tygodnia... o moim tylku to sie lepiej nie wypowiadam nie lubie

Edytowane przez mav
Czas edycji: 2010-02-20 o 12:25
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości