|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1951 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1952 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012
Hej!! Ale u mnie barowa pogoda, a ja muszę w pracy siedzieć
![]() Cytat:
![]() No, to jak na moje miasto dużo, my płacimy 3.500 Cytat:
![]() zmykam ale cały czas Was odświeżam ![]() ---------- Dopisano o 07:24 ---------- Poprzedni post napisano o 07:23 ---------- ooo u mnie 450 dni ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1953 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Stronka fotografa: http://swiatlemmalowane.pl/ To kumpel TŻ, jak się zgodzę to zrobi to w ramach ślubnego prezentu, a jak nie to weźmiemy kogoś innego. Dlatego bardzo Was proszę o szczere opinie ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1954 | |
Zakorzenienie
|
Cześć ale pogoda do d.... tak mnie głowa boli a dopiero co wstałam pewnie przez pogodę
Cytat:
![]() a u mnie na suwaczku 401 dni ;p niedługo 3 z przodu ![]()
![]() |
#1955 |
Zakorzenienie
|
Jagodzia na jakiej diecie jesteś, że tak dużo Ci w ciągu miesiąca ubyło? Białkowa Dukana, czy jakaś inna?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1956 |
Zakorzenienie
|
wiesz co niby plaż południowych. Pierwsza dwa tygodnie tylko drób,jajka i warzywa. A na drugim etapie którym jestem można jeść to co wcześniej,owoce(ale z umiarem),kromkę ciemnego pieczywa dziennie( ja jem 1 w tygodniu) jogurt (jem z otrębami jabłkowymi lub żurawinowymi) serek, wiejski, robię sobie sałatki greckie, jajecznicę lub omleta z 2jajek(1 w tygodniu), kotlety sojowe też jakoś raz w tygodniu. Ten drugi etap jest mniej rygorystyczny bo można jeść więcej (można sprawdzić w internecie jest dużo przepisów na pycha potrawy ale mi zależy na ubytku wagi więc troszkę zmieniałam po swojemu). Oczywiście 2 litry płynów dziennie zazwyczaj woda i zielona i czerwona herbata. Ooo właśnie lecę po swój jogurcik ;p
#1957 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Świętujemy!! ![]() my dzis z Tż-tem idziemy zaklepać datę w kościele ![]() jutro wybieramy się na nauki przedmałżeńskie, chcemy mieć to już za soba takie szybkie decyzje sa najlepsze ![]() My tez razem nie mieszkamy, dlatego juz nie mogę sie doczekać kiedy bedę go miała cały czas przy sobie ![]() u mnie mokro i zimno...brrr...wiosno gdzie jesteś?? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1958 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() U mnie kolejny dzień pogoda do d.py. Szaro, buro i ponuro. Obiecałam sobie, że dziś biorę się za świąteczne porządki - muszę wymyć kuchnię ![]() A dziś jadę do TŻ ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1959 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1960 |
Zakorzenienie
|
malwus super że już tylko roczek
Ja mam dziś równo 1 rok i 3msc. Jutro już będzie jeden rok i 2msc ![]() ![]()
#1961 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1962 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry dziewczynki,
w dniu dzisiejszym zostało mi 310 dni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1963 |
Zakorzenienie
|
A u mnie jeszcze rok i 5 miesięcy :-( czemu ten czas tak się wlecze...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1964 |
Zakorzenienie
|
postanowiłam uaktualnić prawko lekarz mnie kosztować będzie 60zł podobno jakaś babka to ją ubłagam żeby mi bezterminowe dała powiem że chcę wyjechać na stałe z polski na ok. 10 lat i że nie jest mi na rękę terminowe prawko może to łyknie oby proszę trzymajcie kciuki bo to bardzo ważnie dla mnie
![]()
#1965 |
Zadomowienie
|
Ale wy laski niecierpliwe jestescie ;D
Ja chyba suknie z trenem też sobie daruje jednak więcej z nim kłopotu niż porzytku ![]() My mamy kamerzystę (a raczej 2) za 2925 juz z dojazdem ok 100km. fotografa planujemy góra do 2500 orkiestra za 3300 (po upuście) sala 160zł ale jeszcze o 10 może zdrożeć ;// (osobno tylko kupujemy alkohole i napoje) W kościele jeszcze nei byłam wiec nei wiem jak to u mnei wyglada ale mysle ze nie bedzie tak zle ![]() Ja z tż nie mieszkam, ale czesto zostaje u niego albo on u mnie wiec mniej wiecej wiem co mnie po slubie czeka ![]() ![]() Eee a ja ze szczecina niby jak mam sie znaleźć w lublinie aż, to prędzej Wrocław bo mam tam ślub w lipcu ;D
![]() |
#1966 | |||
Zadomowienie
|
U mnie ostatnio wiosna pelna para byla, a teraz? Buuu .. Moze nie pada, ale tak szaro, buro i chlodnawo .. ;/ Ja juz wracam z uni, i jade do Caroline Castigliano!!! Puls to mam taki, ze hej! :P A pozniej do pracy i solarka i spotkanie z kolezanka, wiec odezwe sie .. nie wiem kiedy, mozliwe ze jutro ..
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1967 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
gosza oczywiście nie zdążyłam ciebie zobaczyć ![]() jagodzia tren ładny w tej sukience, wydaje sie nie być taki ociężały jak co poniektóre suknie mają. A co do zielonej sukienki, oryginalna, dla odważnych Ja mieszkam od niedawna z moim TŻ (2 miesiące) chociaż w sumie, to wcześniej bywały takie momenty, że pomieszkiwaliśmy ze sobą non stop po 2 tygodnie (okres wakacji kiedy rodzice mają urlopy), a teraz to sobie nie wyobrażam powrotu do rodzinnego mieszkania i osobno, bez TŻ. Nawyki każdy swoje ma, ale dotrzemy się ![]() kicia masz lunatyka :P ja tez kiedyś lunatykowałam, łaziłam po meblach, mama się pytała co robię, a ja, że szukam książki "Oto jest Kasia". Albo innym razem otwierałam juz drzwi wyjściowe na klatkę schodową ![]() ![]() Nom, taki kaczy kuper też mi się nie podoba z podpiętego trenu alufa nie jesteś sama, ja to nawet nie oglądam sukienek, nie mam jakoś na to głowy. Chyba na samym końcu będzie suknia....
![]() ![]() |
![]() |
#1968 | |||||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() jak dla mnie może być i w Lublinie ![]() Chodziło bardziej o to, że Warszawa to taki punkt środkowy, gdzie zarówno te z Lublina, z Gór, jak i znad morza będą miały w miarę po równo. Więc łatwy dojazd. No i kwestia noclegów. Ja np. w ciągu lata jestem w stanie przenocować hmm, no ok 8 (a może nawet więcej w tym roku, jeszcze nie wiem, jak będzie sprawa z mieszkaniem dziadków stała) dziewczyn, inne dziewczyny warszawskie też mówiły, że kogoś tam mogą przenocować. Wiecie, jak się zbiera duża grupa, to jednak noclegi muszą być jakoś ustalone, chyba, że stać Was na hotele ![]() Co do mnie ja mam nocleg dla siebie i w Wawie i w Lublinie i w Krakowie w razie co ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Ja mam ten komfort, że mój TŻ jest bardzo samodzielny - od 19 roku życia mieszkał w akademikach, potem ze współlokatorami, a rok przed poznaniem naszym kupił mieszkanie, więc mieszkając sam musiał zająć się wszystkim. Dlatego długo się nie mógł przyzwyczaić, że ja coś robię w ogóle, typu pranie, zmywanie (no do tego się szybko przyzwyczaił, bo nie lubi zmywać ![]() ![]() Ja sobie nie wyobrażam już mieszkać oddzielnie, zresztą od początku wiedzieliśmy, że nie chcemy się rozstawać na dłużej, niż to zupełnie konieczne ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Te obliczenia też mnie powaliły, naprawdę. Ceny kościelne, no cóż, ja nie zamierzam na pewno dać więcej niż 500zł, dla mnie to jest bardzo wygórowana kwota jak za 45 minut pracy, nawet jeśli wliczyć w to kwestie ogrzania kościoła (w lipcu na pewno będzie mróz ![]() ![]() jagodzia, no ciekawa ta sukieneczka, gratuluję zakupu ![]() malwus, to świętujemy ![]() Jamee, Tobie się czas wlecze?? Mi zachrzania jak głupi! Nie wiem, kiedy mi te ostatnie miesiące przeleciały zupełnie... Co do kwestii miesiąca, to lipiec był dla nas oczywisty, bo 26 zaczęliśmy być ze sobą (a to jednocześnie urodziny mojej Mamy i Rocznica moich Rodziców) i chcieliśmy najbliżej tej daty - wyszedł 28. My też chcieliśmy szerokim łukiem ominąć Euro, bo mamy w rodzinach paru fanów sportu, to po co mają siedzieć na naszym weselu jak na rozgrzanym węglu i co chwila sprawdzać wyniki ![]() Co do pogody, to u mnie szare chmury, ale i trochę słonka dziś nieśmiało wychyla ![]() ![]() A z dobrych wiadomości, to właśnie zakładają liczniki gazowe i za chwilę, po trzech tygodniach, wreszcie wróci gaz ![]()
Edytowane przez Chatka Czas edycji: 2011-04-14 o 09:34 |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1969 |
Zakorzenienie
|
Dobra dziewuszki
Już w busiku siedzę i jadę do Lublina ![]() Miłego dzionka wam życzę po przymiarce mam jeszcze zajęcia ale pewnie wam i tak napisze relacje jak będę na wykładzie ![]() ![]()
![]() |
#1970 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() To co dziewczyny Wawa??
![]() |
#1971 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1972 |
Zadomowienie
|
![]()
A ja właśnie napisałam maila do skrzypka z pytaniem czy ma wolny termin w dniu Naszego ślubu i ile w ogóle to kosztuje... Mam nadzieję, że szybko mi odpiszą i że wiadomość będzie pozytywna
![]() A dzisiaj mi się śniło, że byłam u krawcowej która miała mi szyć suknie ślubną. I okazało się, że ona nie umie uszyć takich falbanek jak ja chcę ![]() ![]()
![]() |
#1973 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1974 | ||
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja mam tak, że czasem zastanawiam się, gdzie te dni mi uciekły ![]() ![]() troszkę jest u mnie za oknem ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1975 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez Seagirl Czas edycji: 2011-04-14 o 10:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1976 |
Zakorzenienie
|
ale pogodaaa:/ nie chce się nic! Wpadłam na chwilkę przypomnieć, że jestem, mam nadzieję, że w czerwcu ten młyn się już skończy i będę mogła być z Wami na bieżąco
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() w każdym razie zaczęłam w moich przygotowaniach do ślubu - dbać o włosy ![]() ![]()
#1977 |
Raczkowanie
|
Dotk4, czy mogłabyś się pochwalic którego masz fotografa? Cenowo wychodzi korzystnie a jesteśmy z tych samych okolic wiec może i ja bym skorzystała?
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1978 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ja też nie ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Wczoraj miałam 3 koszmary ślubne w jedną noc ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1979 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1980 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A falbanki to ważna rzecz, musi umieć uszyć ![]() Cytat:
![]() Cieszę się, że poprawiłam humor ![]() Cytat:
![]() Też łykam skrzyp i spirulinę, żeby być zdrowa i mieć mocne włosy i paznokcie (bo ogólnie i jedne i drugie mam marne). Zioła typu pokrzywa, rumianek, melisa, mięta piję dla przyjemności ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:51.