|
|
#1951 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Legnica i okolice
Cytat:
|
|
|
#1952 |
|
Zakorzenienie
|
Pedagogiczna jest chyba na piastowskiej, taka wielka biblioteka, naleze tam ale od czasu zakonczenia studiow nie bylam
|
|
#1953 |
|
Przyczajenie
|
Witam, jestem tu nowa. Prowadzę gabinet kosmetyczny. Co lubisz, a czego nie podczas wizyty u kosmetyczki? Proszę o odpowiedzi
Pozdrawiam wszystkie forumowiczki. M
|
|
|
|
|
#1954 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#1955 |
|
Zakorzenienie
|
Wlasnie, wiecie moze czy gdzies w Legnicy mozna sobie zafundowac Oxyabrazję?
|
|
#1956 |
|
Zakorzenienie
|
Szwankował mi coś wczoraj wieczorem wizaż :[
Anecka i Beata używałyście kiedyś minerałów Joppa? Do 5 kwietnia jest wysyłka free i pytam, może bym się na coś skusiła
|
|
|
#1957 |
|
Przyczajenie
|
Famka89 oczywiście że mogę zdradzić, ale nie wiem, czy byłoby to naruszeniem regulaminu
![]() ![]() A co do Oxybrazji, to jeśli chodzi o Legnicę, to nie wiem, czy ktoś ma ale Wrocław na pewno. Szukaj w Klinice Nantes ![]() ![]() Jeśli mogę się wypowiedzieć na temat tego zabiegu, to raczej nie chciałabym z niego korzystać, bo ten co ja miałam, to był strasznie mokry i głośny a efekty? raczej mierne a powinny być widoczne, bo bardzo, bardzo rzadko coś robię ze swoją buźką. Milutkiego dnia ---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ---------- A gdzie są odpowiedzi do mojego pytania? ;-( |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1958 |
|
Zakorzenienie
|
Ja uzywalam, ale robily mi maske wiec podziekowalam
![]() medalion, wlasnie czytalam o tym i wiekszosc byla zachwycona efektami, dlatego myslalam zeby na toisc, bo tej normalne mikrodemabrazji nei mogę.. a ze ani razu nie bylam na czyms takim to myslalam ze skutki powinny byc natychmiastowe no ale warto sie przekonac na wlasnej skorze ![]() No j a Tobie nie odpowiem na zadane pytanie, bo nigdy u kosmetyczki nie bylam. Jakos nie czuje potrzeby
28.05 - dokument do odbioru Aneckowo metal gora - 06.02.2012 metal dol - 12.06.2012 Edytowane przez Anecka Czas edycji: 2011-04-02 o 10:36 |
|
|
|
|
#1959 |
|
Przyczajenie
|
Anecka, a dlaczego mówisz, ze mikro nie możesz, skoro nie byłaś;-) Jeśli chodzi o zbaiego mikro, to efekty są jak najbardziej, a o oxybrazji już się wypowiedziałam Niekomfortowe są zatyczki do uszu
|
|
|
|
|
#1961 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Uwielbiam ten klimat wewnątrz , piękne meble , subtelny zapach , fachowa obsługa - lubie jak wchodzę do salonu i mogę swobodnie porozmawiać , bez wymuszonych rozmów o banalnych tematach. Jedyny minus to brak zniżki dla stałej klientki. Chociaż i tak mają bardzo tanio jak na taki dobry standard. 5 zł za brwi woskiem , 30 zł maniciure , 100 zł oczyszczanie twarzy itp.
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#1962 |
|
Przyczajenie
|
Anecka rób coś ze swoją cerą, bo następstwa mogą być wielkie. Idź do dermatologa.
Famka mogę Ci pogratulować takiego salonu. Ważne, że czujesz ten klimat, że czujesz się tam ok. A jakie zabiegi oczyszczania wykonujesz? Manualne, czy mechaniczne?---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ---------- A jeśli chodzi o zniżki, to też zależy jak często chodzisz . Może się upomnij Ja np swoim klientom od czasu do czsu jakieś gratisy dorzucam tj masaż twarzy, czy też zabieg parafinowy
|
|
|
|
|
#1963 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nigdy więcej. Na jakiej ulicy znajduje się Twój gabinet? Z miłą chęcią odwiedziłabym Twój salon.
|
|
|
#1964 |
|
Zakorzenienie
|
Medalion, lecze sie od hmm.. 13 lat
![]() Widac juz skutki, na cale szczescie ciaza troszke pomogla
|
|
#1965 |
|
Przyczajenie
|
Witaj Anecka, tak sobie myśle o Tobie i myślę. Myślę o Twoim trądziku.... Nie wiem ile masz lat, ale zapewne jesteś już dorosła skoro piszesz o ciąży
. Nie znam podłoża Twojego trądziku, ale najczęstrzą przyczyną w późniejszym okresie życia jest STRES! Wyeliminować Skoro myślałaś o Oxtbrazji, to moze też warto poczytać o IPL?;-)Famka89: Jak dobrze poszukasz w moim profilu, to znajdziesz;-), a jak znajdziesz już, to nie wiem, czy moje warunki by Ci odpowiadały;-) ale nowe osoby mile widziane
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1966 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:04 ---------- Poprzedni post napisano o 08:03 ---------- Cytat:
Mogę prosić o namiar, jeśli to w Legnicy. Bo ja ostatnio byłam u kosmetyczki zrobić brwi i połowy tej co trzeba mi nie wyrwała. Wolę wosk.
|
|
|
#1967 |
|
Zakorzenienie
|
Famka - a gdzie ty chodzisz?? Co do regulacji to ja zawsze muszę pójść do kosmetyczki bo sama nie zrobię tego (choć niektórzy umieją), jednak ja mam do tego 2 lewe ręce. Póki co chodzę do salonu na Libana.
Medalion40 - poszukam zaraz w profilu, może się skuszę bo by mi się już przydało No i tak w ogóle to witam w naszych skromnych progach
|
|
|
|
|
#1968 |
|
Zakorzenienie
|
Nie chce mi sie pisac o moim tradziku, a co do IPL droga sprrawa i tez mi powiedziala dermatolozka ze nie moge. Bralam Izotek i bylo super
Moze sie utrzyma ten stan, choc po ciązy znow mam krosty. ale duuuzo mniejsze.
|
|
#1969 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#1970 |
|
Zakorzenienie
|
eee to niedaleko, jeśli dobrze kojarzę to tuż za rogiem
|
|
|
|
|
#1972 |
|
Zadomowienie
|
medalion40
ja nie chodzę do kosmetyczki, więc nie pomogę. Nie mam pojęcia nawet jakie zabiegi są wykonywane i co one dają Zawsze jak coś mi się dzieje z cerą to czytam o kosmetykach na wizażu (KWC) i jak znajdę coś godnego uwagi to lecę do drogerii. Znam babeczkę, która robiła u kosmetyczki makijaż permanentny - poprawa obrysu ust. Kosmetyczka nieźle jej to spaprała - wyglądała okropnie. Obrys był nierówny, niesymetryczny, po prostu koszmar!
CÓRCIA "Każdy z nas jest aniołem o jednym skrzydle, wzlecieć możemy tylko gdy obejmiemy się nawzajem". Edytowane przez Anabellita Czas edycji: 2011-04-06 o 13:31 |
|
|
|
|
#1973 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny chciałabym coś takiego odwalić na weselu http://www.youtube.com/watch?v=4-94JhLEiN0&NR=1 albo na wejście na salę albo zaraz po zjedzony obiadku wyjść z TŻ-tem z sali i paroma znajomymi i orkiestra zacznie mówić że nadszedł czas na pierszy taniec no i byśmy zaczęli od tego - takie wejście na salę na nasz taniec i po zakończeniu już ten prawdziwy
tylko mam jeszcze do was pytanie bo zakochałam się w tym filmiku ehh ja i te moje pomysły taaaaki szleniec ze mnie
|
|
|
|
|
#1974 |
|
Wtajemniczenie
|
sa takie konwentery do pobierania z youtube
niektore programy odrazu Ci daja gorowy format avi naprzyklad a pomysl bardzo fajny i ciekawie by to wygladalo Fajnie tam maja ze maja tak kilka druchien ( nie wiem jak sie odmienia ) Wszystkei w takich samych sukienkach i tak ogolnie jak sobie nie poradzisz to jutro Ci go skonwertuje (swoja droga jak bym miala miec cos takiego to u mnie z muzyka nie bylo by problemu takie male zobaczenie na pewnym punkcie )
|
|
|
|
|
#1975 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
uwielbiam ten układ , widziałam go w oryginale - boskie Powoli wkręcam się w klimat weselny...czuje ,że to już niebawem
|
|
|
#1976 |
|
Wtajemniczenie
|
tez bym poszla gdzies na wesele , tak porzadnie sie pobawic
a tu nikt daty konkretnej nie podaje .
|
|
|
|
|
#1977 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
już się nie mogę doczekać
|
|
|
#1978 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
albo co to za grupa to poszperam w necie
|
||
|
|
|
|
#1979 |
|
Wtajemniczenie
|
LIMO, fajne chlopaki
powiem Ci ze dzialanie w Radzie Uczelnianej Samorzadu Studenckiego tez ma swoje pozytywne strony Bylam w marcu na wystepie LIMO i to co robia na zywo to poprostu REWELACJA dolaczylas do wydarzenia na fb ??
|
|
|
|
|
#1980 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale teraz zastanawiam się czy to co wkleiłaś przypadkiem też nie jest ich "oryginałem" (chyba tak). Reszty nie znalazłam na chwilę obecną ![]() ---------- Dopisano o 23:34 ---------- Poprzedni post napisano o 23:33 ---------- Cytat:
działam prężnie na fbBtw , zajmujesz się Juwenaliami ? Może orientujesz się po ile są bilety ? Mam jeszcze parę pytań ;p ale potwierdź czy coś wiesz na ten temat
Edytowane przez famka89 Czas edycji: 2011-04-06 o 23:35 |
||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:25.

Pierwszy link 

Pozdrawiam wszystkie forumowiczki. M

Uwielbiam ten klimat wewnątrz , piękne meble , subtelny zapach , fachowa obsługa - lubie jak wchodzę do salonu i mogę swobodnie porozmawiać , bez wymuszonych rozmów o banalnych tematach. Jedyny minus to brak zniżki dla stałej klientki. Chociaż i tak mają bardzo tanio jak na taki dobry standard. 5 zł za brwi woskiem , 30 zł maniciure , 100 zł oczyszczanie twarzy itp.

a tu nikt daty konkretnej nie podaje