![]() |
#1981 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dzieciaczki styczeń 06
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1982 |
Zakorzenienie
|
No tak ja rozchorowałam sie na dobre..Mam angine
![]() Martwie sie o Katesie..ona nigdy nie ukrywała sie..pisałam do niej na gg ale tez nie odpisuje..Martwie sie ![]() ![]() ![]() Forum bez Katesi istniec nie moze - KATESIA WRACAJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#1983 |
Zakorzenienie
|
Jesli mowicie ze jest za mało zdjec to ja wklejam mojego synka na hustawce i karuzeli..Ale miał radoche..
Nel kurde moj synek nie wie co to kura ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1984 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1985 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A co do jedzenia to moja Wika juz je prawie wszystko. Parówkek jednak jej nie daje, bo mam zdanie na ten temat takie jak Kasia. Je natomiast zupki ogórkową, pomidorową, rosołek, wielowarzywną, grzybową i inne. Je chlebek, jogurciki, smietane w zupach, rózne sosy itp. Mam nadzieje, ze nic jej nie bedzie ale juz taka malutka nie jest. Co do mleczka to pije dwa razy z kaszką rano około 160 ml a wieczorem około 210 ml. A co jedzą wasze dzieciaczki ?
![]() |
#1986 |
Wtajemniczenie
|
Moni@ jaki twoj Szymuś juz duzy chłopczyk
![]() Moni@ duzo zdrówka dla ciebie ![]() Jastin udanego wyjazdu i wypoczynku. Zazdroszcze ci tez takiego wyjazdu, my za rok sie wybieramy do Zakopanego bo ja kocham góry, chcielibysmy w tym roku ale z Wiką nie damy rady ![]() ![]() Katesia co tam u ciebie ? ![]()
#1987 |
Zakorzenienie
|
Moni Szymek jest super, śliczny chłopczyk
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1988 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1989 |
Zadomowienie
|
[quote=Moni@;2797507]Tak, są piękne. TŻ jak je zobaczył to powiedział, żebym zamówiła po jednej parze w każdym rozmiarze.
Najważniejsze, że pasują, bo ten mój szkrab ma szeroką nogę i wysoką w podbiciu, ale te buciki pasują na nią jak ulał. |
![]() ![]() |
![]() |
#1990 |
Rozeznanie
|
Nel
![]() ![]()
#1991 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1992 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1993 | |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=iwonamysza;2799614]
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1994 |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=humbak;2799591]Moni to zapraszamy do nas na wystawe wiejskich zwierzątek
![]() ![]() ![]() A dziekuje slicznie za zaproszenie ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1996 |
Zadomowienie
|
Dziewczynki śliczne te Wasze dzieciaczki, a Wika ile ma zębów. Świetnie wygląda.
Ja teraz nie mam wogóle czasu robić zdjęć mojemu bobasowi, bo ciagle coś jest do załatwiania. Ale od poniedziałku jesteśmy już obydwoje z TŻ na urlopie, więc moze nadrobię zaległości. |
![]() ![]() |
![]() |
#1997 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A gdzie sie zapodziała Kasia i Niki ??? No i dalej Katesi nie ma ? ![]() Dziewczyny odezwijcie sie i napiszcie co u was ? ![]()
![]() |
#1998 |
Zakorzenienie
|
Alienku Wika jest super
![]() Ja jak juz pisałam choruje, ale jak tu chorowac jak jezdze do lekarzy robie zdjecia rtg i badania na tarczyce ![]() Zdjecia wyszly kiepsko, mam jakąś skolioze lewostronna i zerwany staw biodrowy ![]() Co do Katesi to ja juz slow nie mam...widze ja na gg ale milczy...czyzby sie na nas pogniewała??? |
![]() ![]() |
![]() |
#1999 |
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny , w końcu jestem, ale widzę że nie tylko ja ostatnio przestałam się udzielać. Teraz to już się zmieni
![]() u nas praktycznie nic nowego, mała ciągle chodzi i mówi ma ma ![]() ![]() ![]() Dzisiaj obydwie ze starszą córką czujemy się fatalnie, całydzień brzuch nas boli i wymiotujemy. myślałam że to zatrucie ale okazuje się że to raczej grypa żełądkowa. Cały dzień ledwo żyłam a jak na złość narzeczony wczoraj wyjechał na 5 dni i jestem zupełnie sama, nawet nie mialam sily mala sie zajmowac ale musialam. jak położyłam sie na łóżku to mala kwiczała bo jej się nie podobało więc położyłam się na podłodze a ta wtedy zaczęła mnie okładać grzechotką ![]() ![]() ![]() Zdjęcia waszych dzieciaczków super ,wszystkie ładniusie ![]() Spóźnione życzenia dla Wiktorki , spóźnione ale szczere ![]() Któraś z was pytała o krzesełko,ja kilka dni temu kupiłam takie : http://www.allegro.pl/item126115690_..._gratisy_.html i z czystym sumieniem mogę je polecić bo jest naprawdę super. A oto kilka fotek mojej niuni ![]()
Kasia z dziećmi : Julia 11 lat Oliwia 7 lat Lena 5 lat Edytowane przez kkasiaaa Czas edycji: 2006-09-28 o 21:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#2000 |
Zadomowienie
|
i tu jeszcze kilka fotek
#2001 |
Zakorzenienie
|
Kkasiaaa super zdjecia .Mała jest sliczna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2002 |
Zadomowienie
|
Monia ja też mam skoliozę lewostronną ledźwiową i jak dłużej posiedzę w pracy przy biurku to wstać nie mogę, a jak czasem gwałtownie się podniosę to nie mogę się rozprostować. Normalnie idę wtedy skrzywiona jak (tak jak w reklamie czegoś z TV marketu bądź Mango) 150-letnia staruszka.
A z tarczycą też mam problemy. Ostatnio pani ginekolog mi powiedziała, że mam się gruntownie przebadać, ale oczywiście nie mam na to czasu, bo podejrzewają że nadwaga u mnie jest spowodowana tarczycą. Ale kiedyś endokrynolog mi powiedział, że z tym się da żyć. Co prawda było to już ok. 15 lat temu, więc wypadałoby coś w trym kierunku jednak zrobić. |
![]() ![]() |
![]() |
#2003 |
Zadomowienie
|
Moni dziękuję
![]() Dzisiejszą noc mieliśmy ciężką Julia spała ze mną i co chwilę się budziła z płaczem że ją brzuszek boli , a potem nóżka ją bolała. Przez te jej płaczliwe pobudki budziłą się Oliwia więc i ją wzięłam do siebie. Jazda była na całego Julka budziła się z płaczem to i Oliwia tez , i tak beczały mi obydwie aż do prawie 5 rano ![]() Poszłam dziś z dziewczynkami na plażę, taka piękna pogoda była oczywiście kąpania nie było ![]() ![]() ![]()
Kasia z dziećmi : Julia 11 lat Oliwia 7 lat Lena 5 lat Edytowane przez kkasiaaa Czas edycji: 2006-09-29 o 18:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#2004 |
Rozeznanie
|
Kasia dziewczynki śliczne a to na ktorym Oliwka stoi to po prostu cudo
![]() Ja też miałam dzisiaj sądną noc, jeszcze takiego czegoś to mi Lili nie urządziła. Chyba biedactwu idą te zeby bo normalni w nocy to ona nie płakała tylko wrzeszczała. Dzień wcale nie był lepszy. Dopiero po południu przypomniałam sobie o tych czopkach Viburkol i zakupiłam i zaaplikowałam i chyba jej sie troche nastrój i samopoczucie poprawiło. Biedactwo moje kochane. Jeszcze do tego wszystkiego odparzyła jej się pupka ![]() ![]()
#2005 |
Wtajemniczenie
|
Kasia Oliwka ladnie wygląda i nie widać na zdjęciach, ze taka z niej chudzinka. A jak ładnie sama stoi !
![]()
#2006 |
Rozeznanie
|
Tysiące buziaczków dla Nikolki z okazji skończenia 8-miu miesięcy.
![]()
#2007 |
Zadomowienie
|
Ode mnie także serdeczne życzenia z okazji ósmej miesięcznicy dla Nikoli. Wszystkiego dobrego!!! Buziaki wielkie!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#2008 |
Zadomowienie
|
Dzisiaj też 8 miesiecy kończy Natasza Wiolki, ale patrzyłam dzisiaj kiedy osatnio Wiolka była na forum no i to było już bardzo dawno, nie było jej już ponad 2 miesiace, a w ostatnim poście obiecywała poprawę.
Katesiu czy Ty też tak chcesz nas opuścić? Bo też już tyle czasu milczysz... |
![]() ![]() |
![]() |
#2009 |
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() Ja Was nie opuszczę tak szybko ![]() ![]() ![]() Dziękujemy Wam ogromnie za życzonka dla Nikolki, miło nam że ciocie o nas pamiętały ![]() ![]() ![]() ![]() U nas nic nowego, Nikolka nadal nie ma zębów, ale marudna jest strasznie, nawet w nocy śpi niespokojnie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2010 |
Zakorzenienie
|
A co do krzesełek to my mamy Corrado, nie drogie ( w porównaniu do innych) bo daliśmy za nie ok. 143 zł i jestem z niego zadowolona
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:26.