![]() |
#1951 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dzieciaczki styczeń 06
Moni@ ja miałam to samo z Patrykiem, tak niecierpiał fotelika, że za nic nie chciał w nim siedzieć. Nie było na to rady, po prostu w trakcie jazdy trzymałam go na kolanach, wiem, że to niebezpieczne, ale co miałam zrobić???
![]() Nikolka też za siedzeniem w foteliku nie przepada, ale to chyba dlatego, że ma jeszcze ten 0-13 kg i nie może w nim siedzieć. Mamy zamiar kupić jej teraz większy fotelik, myślę ze go polubi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1952 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny pytalyscie sie jakie spodnie kupilam na allegro to pokazuje wam zdjecie
Nic specjalnego, dzis doszły i sa bardzo fajne..Jestem nawet zadowolona..milego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1953 |
Zakorzenienie
|
Oto moj rozbojnik..kapieli w pianie to on nigdy nie zapomni, tak wrzeszczał...nie zdazyłam tego ująć na fotce
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1954 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1955 |
Zadomowienie
|
Monia to moze hurtem od razu kupisz buciki i dla mnie? Bo naprawdę mi się podobają, a u nas nie ma takich wogóle. Ja bym poproasiła 19 różowe. Gdybyś była chętna do zakupu to podaj mi również nr konta na PW, jeszcze dziś wyślę pieniądze.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1956 |
Zakorzenienie
|
Kochane moje mamusie
![]() Nr konta Wam przesle na PW...jutro ide na miasto i zaraz sprawdze czy sa..jak bedą to napisze do Was zaraz na wizaz i wplacicie mi pieniazki i potem pojde kupic...Gdyby cos bylo nie tak (np zabrakloby jakis butków) to pieniazki oczywiscie oddam. Mozecie byc spokojne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1957 |
Zadomowienie
|
Monia jeszcze raz wielkie dzięki. Spadam spać, bo miałam dzisiaj ciężki dzień.
Byłam w weekend u taty na imieninach sama z Kasią. Traumatyczne przeżycie wogóle, jechałam pierwszy raz z dzieckiem autobusem. Dzisiaj dopiero wróciłyśmy. Ale od ojca nasłuchałam się o moim TŻ, zwraca uwagę na jakieś detale i sam się nakręca na niego, a ja jak słyszę takie słowa, to czuję się bardzo źle. Nie dość że mam stresa przedślubnego, to tata mnie jeszcze załamał całkowicie. Dziś cały dzień przepłakałam. Myślałam potem, że głowa mi pęknie. Jestem w okropnym stanie psychicznym i mam coraz więcej watpliwości. Przestał mnie ten ślub już cieszyć. Ale mam nadzieję, ze przed te 12 dni jakoś się wszystko unormuje. Oby! |
![]() ![]() |
![]() |
#1958 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1959 |
Zadomowienie
|
Iwonka nie płacz i nie bierz do siebie tego wszystkiego. A z drugiej strony Twój tata nie powinien teraz przed slubem nic juz gadac. Buziaczki kochana.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1960 |
Zakorzenienie
|
Iwonko bedziesz sliczną panną młodą Trzymam kciuki i ciesze sie razem z Tobą tym szczęściem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1961 |
Zakorzenienie
|
Kochane my juz po wizycie w poradni neurologicznej
![]() Spędzilismy wczoraj caly dzien w szpitalu,Wika miała wykonywane usg główki i EEG,te drugie badanie bylo okropne,załozono jej elektrody na głowke i musiałam ja usypiać,ponieważ badanie wykonuje sie w czasie pół godzinnego snu,tragedia była Wika płakała,wrzeszczała wręcz ![]() ![]() Teraz czekamy na wynika dwa tygodnie,ale jestem spokojna,usg głowki wykazało ze ma bardzo dobrze rozwijający sie mózg,wszystkie jamki mózgowe sa na swoim miejscu bez zastrzeżen,pani neurolog tez powiedziala ze jest ok(ale badanie musileiśmy i tak zrobić dla spokoju,mówie o EEG,mielismy okazje a takie badanie bardzo duzo mówi o rozwoju maluszka)najprawdopodobni ej napinania Wikuni sa spowodowane zakażeniem dróg moczowych,Pani doktor powiedziała,uwaga nie zraźcie sie nazwą ze to jest tak zwany onanizm dziecięcy,polega to na tym ze przy zakażeniu dróg moczowych tak jak w przypadku Wiki,podrażniona jest bardzo cewka moczowa,jest swędzenie,a taki maluszek nie bardzo wie gdzie sie podrapać,jak sobie pomóc i napina sie właśnie,krzyzuje nóżki,pręzy sie ![]() ![]() Mam nadzieje ze nie naplatałam Wam chciałam wytłumaczyc mniej wiecej to co mi powiedziała lekarka.Ale tego tyle bylo ze nie wszystko da sie powtórzyć ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1962 |
Rozeznanie
|
Jastin bardzo się ciesze, że Wiktorka zdrowa
![]() ![]() Mnie rano Lili urządziła godzinny koncert wrzasku, po którym spała prawie 2 godziny, myślałam, że oszaleje ![]()
#1963 |
Rozeznanie
|
Gdzie Wy sie wszystkie podziewacie
![]()
#1964 |
Zakorzenienie
|
Biedniusia Wiktorka, nameczyla sie bidulka
![]() ![]() Iwonko butki juz wysałam, tak jak chcialas rozowe rozm19 ![]() ![]() Dla Nel i Humbak odłozylam i czekam az dacie znac czy je chcecie bo jak kupie a sie rozmyslicie to co ja z nimi zrobie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1965 |
Rozeznanie
|
Moni zamorduje Cię wirtualnie
![]() ![]() ![]()
#1966 |
Zakorzenienie
|
jutro rano lece po nie, bo mi kobitka odlozyla, sa niebieskie rozm 20 i czekaja na Ciebie kochany Humbaczku
![]() ![]() Kupie kupie spokojna Twoja główka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1967 |
Rozeznanie
|
Moni@
![]()
#1968 |
Zakorzenienie
|
Co sie stało z Katesia?????
|
![]() ![]() |
![]() |
#1969 |
Wtajemniczenie
|
No właśnie!
Katesiu, nie myśl sobie, że możesz tak nic tu nie pisać ![]() Wczoraj Cię widziałam, myślałam, że skrobniesz choć jedno zdanko. Napisz chociaż jak się miewasz i Edrju i Agata? Martwimy się o Ciebie ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1970 |
Rozeznanie
|
Monia kasiorka wysłana
![]() Katesiunormalnie wstydu nie masz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nel Ty to tez sie za bardzo nie udzielasz ![]() ![]() ![]() Liliance chyba idą wszystkie zęby na raz bo normalnie nie moge dac sobie z nia rady, płacze, wrzeszczy, w nocy śpi niespokojnie, strasznie sie kręci przez sen. Matko mam nadzieje, że to przejdzie szybko, bo czasami to mam ochote wrzeszczeć razem z Lilianką. Dzisiaj przyszła pościel zamówiona na allegro i 2 prześcieradełka z froty. Jestem zadowolona.
#1971 |
Zadomowienie
|
Monia dzięki jeszcze raz.
Chciałam się pochwalić, że Kasia ma pierwszego zęba, była wczoraj przez to nieznośna, ale dziś ledwo otworzyła oczy, to już się śmiała. Mam takiego stresa przedślubnego, że nie mogę sobie dać ze sobą rady. A tu jeszcze całe 10 dni. Zwariuję chyba. |
![]() ![]() |
![]() |
#1972 |
Rozeznanie
|
Nie wariuj Iwonko, nie wariuj. Bo jak zwariujesz to co my bez Ciebie poczniemy
![]()
#1973 |
Wtajemniczenie
|
Iwonko nie stresuj się tyle. I najwiekszy stres to poczatek, potem jak wszyscy sto lat odspiewają to juz się luzniej robi, a na koniec to juz nawet nie wiele osób patrzy na państwa młodych
![]() Ja nie miałam jakis dziwnych mysli, wiedziałam, ze chce ślubu i ze to napewno z moim TZ. Stres pojawił się dzien przed pod wieczór i nastepnego dnia do południa bo potem to juz tylko czułam się jak królewna. Iwonko głowa do góry, bo to ma byc wasz piekny dzien, chyba nie chcesz go potem wspominac jako jeden wielki stres ?! ![]()
#1974 |
Zakorzenienie
|
Cześć kochane!
Ja tylkona moment bo gorący okres mam w domku,sprawy z nowym mieszkaniem,no i wyjazd wyjeżdzamy juz w piatek rano także jeszce pakowanie i ostatnie sprawki:0 a potem błogi luz,i piękne Tatry ![]() Wikunia łobuzuje jak zwykle,ale jest słodziutka ![]() Pozdrawiam Was i mocno ściskam ![]() Może jeszcze zajżę,a jak nie to będziemy bardzo tęsknić ![]() Odrazu chce złozyc życzonka wszystkim dzieciaczkom które nie ukończyły jeszcze 8 miesiiączka, a więc Nataszko,Nikolko,Amelko,wizażowa ciocia całuje Was mocno ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1975 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1976 |
Zakorzenienie
|
Humbaczku butki wysłane...Jestes imienniczką mojej siostry
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1977 |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=iwonamysza;2793945]Monia dzięki jeszcze raz.
Iwonko doszły butki? Podobają sie? |
![]() ![]() |
![]() |
#1978 |
Rozeznanie
|
Moni dziękuje bardzo
![]() ![]() Wiecie kochane zauwarzyłam, że zamieszczamy coś ostatnio mało zdjęć, ja też, ale to dlatego, że Lili jak tylko widzi aparat to się wykręca, i co najwyżej moge zrobić zdjęcie Liliankowej dupce ![]()
#1979 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1980 |
Zadomowienie
|
Humbaczku rzeczywiście ostatnio mało jestem aktywna na forum , ale szkoda mi pogody i prawie non stop siedzę na dworze. Moja Amelcia uwielbia obserwować jak się drzewka ruszają,pieski szczekają i uwielbia dzieci. A u nas na osiedlu jest pełno maluchów,jedna dziewczynka nawet o 2 tygodnie młodsza od Amelci. Obecnie jestem na wsi u rodzinki,także do niedzieli mało co będę na kompie bo tu na wsi kuzyn ma neta,ale zabiera laptopa ze sobą do pracy. Reakcja Amelci na świnki była szokująca,szalała i krzyczała z radości w niebogłosy. A kurki to już sama woła ko ko.
Moni powracaj do zdrówka,adres Ci podałam na PW ,czekam na buciki,a za paczkę zapłacę przy odbiorze,chyba tak może być.Jeżeli nie pasuje to daj znać. Jastin cieszę się,że Wika przeszła już te badania,bo to nic przyjemnego dla takiego maluszka. Życzę udanego wypadu w Tatry,zazdroszczę CI. ![]() A nasze nowe mamusie też coś mało aktywne. ![]() Dziewczynki jak karmicie swoje maluszki,bo ja na razie obiadki w leżaczku,ale zamierzam zakupić krzesełko jakie polecacie,jeżeli było coś na ten temat to napiszcie kiedy bo może przeoczyłam. A w ogóle to moja niunia ostatnio je na maxa, po kąpieli o 19 je 160ml kaszki, o 22 160 ml mleczka i jeszcze się domaga o 4 lub 5 rano,to lekka przesada, a w dzień mało je mleczka za to wcina chrupki,owoce,zupki,obiad ki,żółtko i inne pyszności. Kończę bo kuzyn już mi zabiera kompa. ![]() To do niedzieli,jestem usprawiedliwiona,a może wcześniej jeszcze uda mi się zajrzeć. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:35.