|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1981 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Bezdzietne około-trzydziestolatki - zapraszam do plotek! :) część III
Treść usunięta
|
|
|
|
|
#1982 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No chyba, że ktoś lubi wcześnie wstawać,albo ma coś ważnego do zrobienia Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#1983 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam zawsze mysl, by wstac wtedy gdy sie obudze ale roznie to wychodzi. Gdy budze sie o 6 to mysle, ze dziwnie tak wczesnie wstac i zasypiam znowu. Potem budze sie o 10 i mi szkoda dnia.
W ten weekend mialam jazdy wiec musialam wstac. Ale na jazdy to co innego niz do pracy i lepiej sie wstawalo ![]() Znowu glowa zaczyna mnie bolec:/ chyba sobie kpi ten moj organizm. Nigdy mnie glowa nie bolala:/ |
|
|
|
|
#1984 |
|
Żona Gargamel
|
Ja w weekendy wstawałam max o 9 żeby nie rozwalić sobie zbytnio rytmu, a snu i tak nie są się nadrobić. Teraz to ciężko stosować przy pracy na zmiany, tak czy siak rytm chaotyczny
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1985 |
|
Raczkowanie
|
Ja zazwyczaj w weekend wstaje normalnie, tez tak jak smerfetka szkoda mi burzyc rytmu dnia, bo jak wstane powiedzmy o 10 to znaczy ze zasne grubo po polnocy, a to sie rowna temu ze na drugi dzien jesli wstane o 7 bede nie do zycia. W dodatku teraz, w zimie, w lecie jak slonce swieci to jednak lepiej w tym temacie wstawania
Chyba zaczne biegac jak sie cieplej zrobi. Przeraza mnie tluszczyk na brzuchu przy mojej wadze 50kg, jakbym w piatym miesiacu byla.. Wyczytalam ze interwaly najlepsze wiec trzymac kciuki zeby mi ta motywacja szybko nie uszła
|
|
|
|
|
#1986 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1987 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie mam stałej godziny wstawania
ale jak nie mam budzika to 8h snu jest standardem chociaż raczej dłużej niż do 9 nie śpię |
|
|
|
|
#1988 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() teraz powinnam pisać pracę a za nic mi się nie chce już chyba z wiekiem zmniejsza się motywacja do nauki - przynajmniej u mnie.---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 18:27 ---------- zrobię sobie herbatkę zieloną.. może ona mnie zmotywuje do pracy
|
|
|
|
|
|
#1989 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1990 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1991 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#1992 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też mam za dużo tłuszczu, z czym od jakiegoś czasu walczę nieskutecznie
|
|
|
|
|
#1993 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też miałam problem ze swoim brzuszkiem, który był za duży. Na szczęście trochę to się zmieniło odkąd ćwiczę bo widzę duża poprawę. A gdybym się bardziej przycisnęła to i efekt byłby większy, ale i tak jest ok. więc nie ma co przesadzać
![]() U nas mróz -13 rano był. Ale wczoraj było tak pięknie i słonecznie, że poszliśmy na krótki spacer słońca nałapać ![]() Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#1994 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1995 |
|
Zakorzenienie
|
Chodzę na siłownię. Ćwiczę na orbitreku, na pilkach dużych na matach i na koniec orbitrek znowu. Przy cwiczeniach które robię, zaangażowane są mięśnie głębokie. I powiem że naprawdę brzuch mi się zmniejszył. Bo kiedyś aż się popłakałam TŻ że gruba jestem i mam duży brzuch. On był za duży dla mnie, nigdy takiego nie miałam i to mnie przybilo. I poszłam na siłkę.
Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ---------- Robię co miesiąc pomiar ciała i z niego wychodzi mi że odmłodziłam się o ponad 10 lat, tłuszczu spadło mi ponad 3 kg. Plus ok 5 kg wagi. Efekt byłby lepszy ale jem słodycze więc tym się dobijam w górę. Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ---------- A i chodzę dwa razy, na początku zdarzało się że i trzy razy byłam ale. To rzadko. Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#1996 |
|
Zakorzenienie
|
To zazdroszczę Ci, bo na mnie takie rzeczy nie działają. Chodzenie 2-3 razy tygodniowo na siłownię nic mi nie daje.
|
|
|
|
|
#1997 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
|
#1998 |
|
Zakorzenienie
|
Dieta ma znaczenie
Ja bym chciała wrócić na siłownię żeby poprawić jędrność skóry i jednak ciało dużo lepiej wygląda jak się regularnie ćwiczy
|
|
|
|
|
#1999 |
|
Zakorzenienie
|
A to ja raczej jem dobrze. Słodyczy nie jem w ogóle. Tylko chyba białka jem za mało i powinnam ograniczyć węgle, ale ciężko z tym.
|
|
|
|
|
#2000 |
|
Zakorzenienie
|
Mi 2 kg spadły w dwa tyg., ale się nie ograniczałam nie wiadomo jak tylko limitu kcal pilnowałam, teraz chce węgle ograniczyć i coś zacząć w końcu ćwiczyć , bo jak nie @ to zatoki jak nie zatoki to przeziębienie i jakoś tak mi nie po drodze
|
|
#2001 |
|
Zakorzenienie
|
Dla mnie spadek wagi typu 2kg to żaden spadek
|
|
|
|
|
#2002 |
|
Zakorzenienie
|
A dla mnie właśnie duży biorąc pod uwagę pewne okoliczności..... Niby jaki spadek jest dla Ciebie do zaakceptowania ?
|
|
#2003 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla mnie wyznacznikiem jest spadek około 4-5kg oraz obwody. W sumie obwody to najlepsza miara tego, czy się chudnie.
|
|
|
|
|
|
#2004 |
|
Zakorzenienie
|
Pisałam wam że będę miała 3ciego kotka?
kocham 3 kolorki od dawna... mieliśmy wziąć że schroniska ale się baby nie dogadaly i oddaly mojego kotka innym ludziom. Ale znalazłam takiego o cudaka😊https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net...05&oe=5B487440 Cudna tylko dzika. Ale juz jedną dzikuske wyprostowalismy i jest miziakiem😉 Ale więcej nie będzie kotkow ani nic innego... pies ma 10 lat jeszcze teoxhe mu zostało... A koty juz 2 są więc są wszystkie sprzęty drapaki kuweta miski zabawki leżaczki... mój kocha koty A ja zapragnęłam 3 kolorka... no więc mnie kocha najbardziej 😍 do końca tygodnia nam ja powinni przywieźć... jakby co zostawiają na próbę jakby jednak gryzl drapal osikiwal i niszczył... można oddać. Choć wolałabym nie😊 Pisałam na forum gdzie od lat jestem z dziewczynami to parę mnie wysmialo parę się zniesmaczylo. Wiadomo jakbym miała 3 bahorow to byłoby super nawet jakbym była z 5 w ciąży... Ale jak koty to be to głupia to stara panna kociara itp itd...wrrr Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2005 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla Twojej informacji wynik u mnie -2 kg brzuch -3 cm talia - 3 cm biodra - 4 udo - 2 Także tego, ja nie uważam , ze to mało i , ze to żaden spadek
|
|
|
#2006 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ---------- Cytat:
u mnie to nawet 3 kilo z dnia na dzień spada, lub rośnie Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ---------- Cytat:
Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka |
|||
|
|
|
|
#2007 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ---------- Cytat:
Ważne ze Ty jesteś szczesliwa z kociakami i tyle
|
|
|
#2008 |
|
Zakorzenienie
|
I tak super. Gratulacje
![]() Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ---------- Ja mam tak, że jak chce schudnąć...to zaczynam tyc efekt ostatniej wieczerzy, czy coWysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#2009 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Do wiosny zdąże
|
|
|
#2010 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nigdy nie mam takich różnic, bo może w święta się zdarzy te 2kg ale poza tym to mają 0,5kg z dnia na dzień
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:53.

do tego bym spadła z taboretu i mnie stopa boli (jakoś uniknelam upadku, ale źle stanęłam
ale jak nie mam budzika to 8h snu jest standardem

już chyba z wiekiem zmniejsza się motywacja do nauki - przynajmniej u mnie.

Dla mnie wyznacznikiem jest spadek około 4-5kg oraz obwody. W sumie obwody to najlepsza miara tego, czy się chudnie.

do końca tygodnia nam ja powinni przywieźć... jakby co zostawiają na próbę jakby jednak gryzl drapal osikiwal i niszczył... można oddać. Choć wolałabym nie
u mnie to nawet 3 kilo z dnia na dzień spada, lub rośnie