Plotkowy dla dietetyczek :) IV - Strona 67 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka

Notka

Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-03-26, 16:36   #1981
anniaa

Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV

Cytat:
Napisane przez anniaa Pokaż wiadomość
własnie sie wkurzyłam no
jutro mam na 7.10 i matma fizyka matma fizykai potem jeszcze kolejne głupie 4 lekcje
wogóle prof stwierdził ze bio-chem-fiz ma za mało lekcji matmy bo on prowadzi rozszerzenie i mamy tylko 3 godz i chyba( nie chyab a napewno) jest nam cieżko bo przerabiamy to samo i jestesmy na tym samym etapie tematu co matfiz który ma 6 godz tyg i prosi dyrektora o to abysmy mieli 5 godz tyg ja wogole zastanawiam sie po co nam matma rozszerzona jak wszyscy podstawe beda pisac

agus wczoraj wykonywałam taki co kiedys ci przesłałam bo dawno nei cwiczyłam i musze powoli przyzwyczajac miesnie do wysiłku
zamiast edytowac dałam cytuj

nie chce mi sie uczyc tej histy moze cos wykombijnuje by sie zwolnic z ostatniej lekcji hm... zobaczymy

Nigdy nie zmienisz swojego życia dopóki nie zmienisz czegoś, co codziennie robisz..

anniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-26, 16:55   #1982
madame_apple
Zadomowienie

łojezuuuu, ale tu ruch, jak na Marszałkowskiej w południe
teraz nie dam rady wszystkiego nadrobić bo dopiero co wróciłam, a zaraz idę na kawuchę i ploty Jak wrócę to pokomentuję i tak dalej^^

A propos kawuchy - Spaza, jasne, ja bardzo chętnie jak koło?
no a co do ogólnopolskiego zjazdu plotkar to też się piszę tylko trza jakieś centralne miejsce ustalić żebym nie zapylała przez całą Polskę, przez pół to jeszcze dam radę

hahah ja to mam już lenistwo na najwyższym poziomie bo z intuicją - nie poszłam dziś na te 2pierwsze zajęcia, przychodze sobie o 11:30 i co się okazuje? Że facet na te zajęcia też nie przyszedł i biedaki mieli megaokienko a ja byłam cała w skowronkach Bo to rownież oznacza, że skoro nie bylo dzis tych zajec to wciąż mam nieobecność niewykorzystaną=mogę sobie pozwolić na kolejne środowoporanne wagary kiedy tylko będę chciała
Gdybym rano poszła to bym się ostro wkurzyła,nie ma co

Yhhh dziewczyny może pasją którejś z Was jest niemiecki i zechciała by mi pomóc w pracy domowej... muszę napisać streszczenie jakiegoś tekstu, na 10zdań w czasie perfekt czy jak mu tam, a tekstu kompletnie nie rozumiem a buuu...trzeba bedzie w koncu w słownik zainwestować

heh imprezowiczki mi też się szykuje w pt i sobotę Nie wiem jak dam radę bo roboty mnostwo, ale sprobuje znaleźć czas i na naukę i na przyjemności a co

Tymczasem mknę buziaki

madame_apple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-26, 16:59   #1983
malinka_86
Zakorzenienie

GG do malinka_86

Cytat:
Napisane przez tamonita Pokaż wiadomość
Popodrywałam troche Pana od historii i jutro nie mnie bedzie pytał
A widzisz
Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
nooo, to całkiem blisko przyjazd oceniam jako realny
Ja także, tylko niestety musiałaby mnie któraś odebrać z dworca

Cytat:
co za baba okropna dobrze że umiałaś zareagować odpowiednio ...
hehehe powiedziałam pani, że z dużą dupą się wszędzie wejdzie, a z wielką mordą nie zawsze i powiedziałam, że niech czeka na list od pani naczelnej, bo napiszę skargę

ja jestem już w Kielcowni. Ide na zakupy

Dziś wygram wszystko albo nic. Ostatnią szansę dał mi los -
Metro "Chcę być kopciuszkiem"
malinka_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-26, 17:26   #1984
tamonita
Zakorzenienie

Cytat:
mniemam że kończy się na mówieniu
(u mnie też, w piątek impreza )
Oczywiście Zawsze mówie 'nigdy więcej', aż do... następnej imprezy

Cytat:
Napisane przez Black-lulu Pokaż wiadomość
No ja juz po szkole. Jakos mi tak galopem przelecial ten dzien... Z testu z angielskiego dostalam 5 + bo mialam 79,75 pkt / 80. Żal jak nic! Brakowalo mi 0,25 pkt! Uhhh...
łoooo matko ! to się nazywa mieć szczęście

Cytat:
prof od matmy powiedział ze mnie pomeczy troche i od jutra musze chodzic na 7.10 i pisac kartkówke jutro w piatek w wtorek i czwartek jakbym nie mogła przyjśc po lekcjacj za jednym zamachem napisac wszystkiego
facet oszalał chyba Biedactwo

Cytat:
Napisane przez schism_ Pokaż wiadomość

Kumpele jakieś takie niemrawe były. Jedna ponoć 'najlepsza' zamknęła się w wąskim gronie pewnych dziouch i ani be ani me. Wszakże wedle tamtych jestem taka ,a śmaka więc musiała się dostosować

Zresztą co się będę tymi plotkarskimi betonami (i tymi ,którzy ich słuchają)przejmowała...:r olleyes:
Masz racje, nie przejmuj się nią... najwyrażniej nie jest warta Twojego zainteresowanie i uwagi i nawyraźniej nie była poprostu tą 'najlepszą'...

Cytat:
Jeśli o słodyczach mowa to wcale nie tak trudno się od nich odzwyczaić. Kiedyś żyłam praktycznie nimi a teraz... Jednakże podwieczorek słodki MUSI być Zazwyczaj jakiś jogurt,owoc,płatki czy batonik musli. Inne ich postacie,lody,wypieki średnio raz w tygodniu. W końcu Trzeba dbać o różnorodność smaków,a nie sama wartość odżywczą........

Miałam dokładnie to samo, choć ostatnio zaczęłam znów pomału jeść 'słodycze' o ile można jakimś wypasioonym słodyczem nazwać batonika musli, jednego dziennie, a nawet i tego nie

Cytat:
Napisane przez malinka_86 Pokaż wiadomość
A widzisz
Ahhh Ci mężczyźni

Kurde jutro mam pisać poprawke kartkówki z anglika, a nic sie nie ucze bo mi sie nie chce
Byłam w mieście i zakupiłam sobie nową koszulke Ahhh uwielbiam zakupy
Poza tym to jestem załamana... mam wrażenie, że moj brzuch jest taki wieeeeeelki! Musze wkońcu się zmobilizować i zacząć robic brzuszki Jak powiedziałam dziś o tym mamie powiedziała, że ja głupia jestem, że ona własnie u mnie brzucha to nie widzi i wyszła z pokoju z miną "no porypało ją całkowicie" Ja już sama nie wiem czy ja widze ten mój brzuch w takim 'krzywym zwierciadle' czy naprawde jest taki ogromny...

Miłego wieczoru Wy plotkary jedne

Btw. Czy Wam też n-k szwankuje całkowicie ??
Nasz Dzień: 04.08.2012 r. http://www.suwaczek.pl/cache/d5ce1e934e.png

Niech się stanie... !
KCP

tamonita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-26, 17:32   #1985
agness51
Zakorzenienie

Tamo - Paskudo Ty jedna jaki wielki brzuch ? jak Ci dam zaraz kolejnego bacika za takie głupotki to popamiętasz

'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. ''
agness51 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-26, 17:52   #1986
marga_zg
Zadomowienie

GG do marga_zg

Hm ja wlasnie tez stwierdzilam ze moj brzuszek urosl po swietach i cos trzeba z tym zrobic, na poczatek oswiadczam wam ze od dzis tj 26.03.2008 zaczynam moje 30 dni bez slodyczy, chipsow i innych takich. Poza tym dorzuce sobie jeszcze jakies cwiczenia na brzuch. A jak cos zawale to prosze o baciki/mobilizacje
Na razie spadam do kuchni zaparzyc ziolka
Musze sie jeszcze zmobilizowac do nauki, jutro spr z faka a ja nic nie umiem... oj rozleniwilam sie nie ma co

Mi n-k dziala, tylko troche sie tnie

akcja regeneracja: włosy

I'm just a little girl...
marga_zg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-26, 17:54   #1987
agness51
Zakorzenienie

Ja też się czuję 'większa' po świętach i ciągle sobie tłumaczę,że przecież nie przytyję na 1700kcal
ale zaraz wsiąde na rowerek,bo nie wyrobię

marga - ja też od dziś nie jem słodyczy i chipsów,o!

'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. ''

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-03-26, 18:01   #1988
marga_zg
Zadomowienie

GG do marga_zg

Cytat:
Napisane przez agness51 Pokaż wiadomość
Ja też się czuję 'większa' po świętach i ciągle sobie tłumaczę,że przecież nie przytyję na 1700kcal
ale zaraz wsiąde na rowerek,bo nie wyrobię

Razem zawsze razniej nasze organizmy nam jeszcze za to podziekuja Ja juz dzis 30min cwiczylam i 1,5godz plywalam ale i tak spogladajac w dol widze "balonik"

akcja regeneracja: włosy

I'm just a little girl...
marga_zg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-26, 18:02   #1989
schism_
Zadomowienie

Tamonita-gratuluję zakupów btw to chyba najlepszy rodzaj relaksu xD
Co do niby-brzucha,po co sobie wmawiać w podświadomość problem,którego nie ma, jeśli już uweźmiesz się na jakieś ćwiczenia,może warto trenować tzw.taniec brzucha ? Ponoć przyjemne i wzmacnia mięśnie/kręgosłup

Madame_Apple-teoretycznie uczę się niemca już szósty rok,ale jak przychodzi co do czego to...Aczkolwiek może w necie są jakieś translatory ?

Spaza-co do trójmiejskich kawiarń,polecam Cafe Ferber w Sopocie^^ Czy taką niedawno otwartą na długiej,gdzie serwują prawdziwe włoskie Cappuccino

Co do wizażowego meetingu jestem,za...Pytanie tylko w jakim mieście naszego kraju i kiedy
schism_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-26, 18:03   #1990
Spaza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madame_apple Pokaż wiadomość

A propos kawuchy - Spaza, jasne, ja bardzo chętnie jak koło?
no a co do ogólnopolskiego zjazdu plotkar to też się piszę tylko trza jakieś centralne miejsce ustalić żebym nie zapylała przez całą Polskę, przez pół to jeszcze dam radę

co do koła to dziękuję, nie najgorzej, ale mogłoby być lepiej no bo 14 pytań opisowych na 60 minut to wg mnie lekkie przegięcie i tym sposobem pisałam na każde cokolwiek, bo jakbym miała pisać wszystko co wiem to wyrobiłabym się może na połowę odpowiedzieć a ten pan bardzo lubi ucinać pkt jak się czegoś nie napisze, więc dobrze nie będzie
Cytat:

hahah ja to mam już lenistwo na najwyższym poziomie bo z intuicją - nie poszłam dziś na te 2pierwsze zajęcia, przychodze sobie o 11:30 i co się okazuje? Że facet na te zajęcia też nie przyszedł i biedaki mieli megaokienko a ja byłam cała w skowronkach Bo to rownież oznacza, że skoro nie bylo dzis tych zajec to wciąż mam nieobecność niewykorzystaną=mogę sobie pozwolić na kolejne środowoporanne wagary kiedy tylko będę chciała
Gdybym rano poszła to bym się ostro wkurzyła,nie ma co

ty masz stanowczo za dobrze czemu u mnie wszyscy zawsze przychodzą
ja się jutro znowu lenię bo olewam koło, bo i tak się tego nie nauczę:P za mało czasu, a za dużo do nauki poza tym co za dużo to nie zdrowo

Cytat:
Yhhh dziewczyny może pasją którejś z Was jest niemiecki i zechciała by mi pomóc w pracy domowej... muszę napisać streszczenie jakiegoś tekstu, na 10zdań w czasie perfekt czy jak mu tam, a tekstu kompletnie nie rozumiem a buuu...trzeba bedzie w koncu w słownik zainwestować
ja niestety nie pomogę, mimo, że 'uczyłam' się kilka lat to nie cierpię tego języka i niewiele umiem a teraz od dwóch lat nie mam z tym językiem nic wspólnego i bardzo mnie to cieszy

ehhh... godzinkę temu wróciła z uczelni a teraz chyba się na trochę położę, bo głowa strasznie mnie boli

miłego wieczoru plotkary
Spaza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-26, 18:07   #1991
Spaza
Zakorzenienie

Cytat:

Spaza-co do trójmiejskich kawiarń,polecam Cafe Ferber w Sopocie^^ Czy taką niedawno otwartą na długiej,gdzie serwują prawdziwe włoskie Cappuccino
a gdzie to dokładniej jest? ja zazwyczaj w Sopocie chodzę do Art deco

Cytat:
Co do wizażowego meetingu jestem,za...Pytanie tylko w jakim mieście naszego kraju i kiedy
w warszawie byłoby mnie więcej sprawiedliwie większość akurat miałaby do przejechanie pół polski
Stary 2008-03-26, 18:14   #1992
schism_
Zadomowienie

Z Wawą dobra idea, dodatkowo pozwiedzałabym se trochę ;P i spotkała z dobrym kolegą

Ferber jest naprzeciwko Nescafe , serwują w nim nieziemsko dobrą i dużą Latte ,plus miodowo orzechowe ciasteczko ' gratis
' ;]
Stary 2008-03-26, 18:20   #1993
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

Kochane a może by tak spotkanko 2 dniowe zrobić? bo wiadomo jak to jest - niektóre do Wawy mają kawałek, a spotkac się na godzinę to trochę się nie opłaca moim zdaniem ^^ Wykombinowac jakies tanie noclegi itp i dawaj! ;D

A ja zamiast się uczyć.. zasnęłam. Ja naprawdę nie jestem stworzona do tego rodzaju czynności. Jednak trochę poczytałam i chyba mniej wiecej umiem i wyrzutów sumienia dzisiaj mieć nie bedę

Kochane, tez zaczynam od dziś miesiąc bez słodyczy. Dam rade, bo to przeciez banalna rzecz ;D [ja to sobie wmawiam, zeby nie było;D]

Lece z psem[a tam tak zimno!] i smigam pod koc, bo tak mnie brzuch boli, że zaraz chyba coś urodzę.

;*

życiowy parkiet bywa śliski
nefre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-26, 18:26   #1994
Spaza
Zakorzenienie

Cytat:

Ferber jest naprzeciwko Nescafe , serwują w nim nieziemsko dobrą i dużą Latte ,plus miodowo orzechowe ciasteczko ' gratis
' ;]
trzeba będzie odwiedzić to miejsce
Stary 2008-03-26, 18:32   #1995
Spaza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nefre Pokaż wiadomość
Kochane a może by tak spotkanko 2 dniowe zrobić? bo wiadomo jak to jest - niektóre do Wawy mają kawałek, a spotkac się na godzinę to trochę się nie opłaca moim zdaniem ^^ Wykombinowac jakies tanie noclegi itp i dawaj! ;D

właśnie też tak myślałam
Stary 2008-03-26, 18:43   #1996
smak6malin
Wtajemniczenie

Cytat:
Marty - nie mam problemów, wrecz przeciwnie Ale ta świaodmośc tego, zę jest taka opcja, że mozna nie zdać to brrrr

Już po siłowni, cała obolała ;D . Jeszcze dzisiaj tylko skaknkę zaliczę, a za godiznę smigam się uczyć WOSu. Jutro polski i tak na zmianę ;D Angielski za jakis czas dopiero
Czas na zieloną herbatkie i siedze cały zcas w domu dzisiaj, bo tam taka pogoda, ze apfff :/
No to jak nie masz problemów to co Ty się kurde denerwujesz A przestań, takie jak MY zdają bez problemu A z czego zdajesz maturę ? :P

Cytat:
Napisane przez ewelciaa144 Pokaż wiadomość
Oł współczuje z tym testem :P Też nieraz u mnie się tak zdarzy, że kila setnych mi zabraknie i lipa
A poza ty to bardzo ładnie Ci w tej fryzurce Chociaż nie wiem jak wcześniej wyglądałaś

A u mnie właśnie przestał padać ten durny śnieg ja mam go dosyć, chcę ładną pogodę słoneczko i od razu wtedy lepsze humorki
A tak w ogóle to czy któraś może miała perfun z Avonu Pur Blancę - różową ?
[ta ze zdjęcia ]
Ja jej nie mam, ale koleżanka ma, moim zdaniem jest ładniejsza od tej białej Pur Blanki, jednak jakoś mnie specjalnie nie powaliła, poza tym jest niezbyt trwała z tego co słyszałam :P.

Uff.. właśnie wróciłam z tańców i angielskiego, jestem padnięta, jak dobrze, że jutro nie idę do szkoły.

smak6malin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-26, 18:43   #1997
schism_
Zadomowienie

Ano właśnie. W zeszłym roku moja klasa była na tripie w Wawie i nocowali w jakimś hostelu,60zeta na dobę,bez wyżywienia.
Jeno czekam aż mi matka pozwoli,choć do lata pewnie ją ułaskawię ;>
Stary 2008-03-26, 19:06   #1998
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Black-lulu Pokaż wiadomość
Aha dolaczam zdjecia nowej fryzury. Nawiasem mowiac jedno w pizamie, drugie przed samym wyjsciem do szkoly juz w czapce, bo ladne swiatlo bylo
śliczna fryzurka i śliczna Ty

Cytat:

o katowiczanki duzo nas mozemy sie spotkac bo z k-ce jest lolcia , ewusia , mangolina i ja i ktos jeszcze ? albo z okolic ?
jeszcze Sylwia ma dość blisko mogłybyśmy się spotkać wstępnie i poj razem pojechać na zlot ogólny

Cytat:

Jutro i pojutrze robię sobie wolne Lekcje będą nudnawe więc lepiej odpocząć/pouczyć się w domu.

no ba, odpoczynek po świętach jak najbardziej wskazany

Cytat:

Wiecie,ja to zawsze chciałam tańczyć,ale chyba nie mam drygu
na pewno masz dryg, tylko o tym jeszcze nie wiesz

ja tańczyłam jak byłam malutka, we wczesnej podstawówce, później w środkowej podstawówce byłam cheerleaderką a teraz to z powodu kolan to se pomarzyć ewentualnie mogę ledwo jakieś tam słabe podrygi na imprezach wytrzymuję i za chwilę muszę odpoczywać

Cytat:

heh imprezowiczki mi też się szykuje w pt i sobotę Nie wiem jak dam radę bo roboty mnostwo, ale sprobuje znaleźć czas i na naukę i na przyjemności a co
trzeba czasem gospodarować odpowiednio : najpierw przyjemności później obowiązki

Cytat:

Ja także, tylko niestety musiałaby mnie któraś odebrać z dworca
no problem

Cytat:
Poza tym to jestem załamana... mam wrażenie, że moj brzuch jest taki wieeeeeelki! Musze wkońcu się zmobilizować i zacząć robic brzuszki Jak powiedziałam dziś o tym mamie powiedziała, że ja głupia jestem, że ona własnie u mnie brzucha to nie widzi i wyszła z pokoju z miną "no porypało ją całkowicie" Ja już sama nie wiem czy ja widze ten mój brzuch w takim 'krzywym zwierciadle' czy naprawde jest taki ogromny...
oj Monia, Monia ja Ci dam wieeeeeeeelki mama chyba ma oczy i widzi

Cytat:
Btw. Czy Wam też n-k szwankuje całkowicie ??
:/

Cytat:
Napisane przez Spaza Pokaż wiadomość
co do koła to dziękuję, nie najgorzej, ale mogłoby być lepiej no bo 14 pytań opisowych na 60 minut to wg mnie lekkie przegięcie i tym sposobem pisałam na każde cokolwiek, bo jakbym miała pisać wszystko co wiem to wyrobiłabym się może na połowę odpowiedzieć a ten pan bardzo lubi ucinać pkt jak się czegoś nie napisze, więc dobrze nie będzie
trzymam kciuki że pan nie obcinał punktów

Cytat:
super pomysł
myślę że Warszawa byłaby sprawiedliwa - z resztą jak zlot ogólnopolski to w stolycy

co do terminu to ja to widzę tak - albo już teraz póki matura zbliża się ale jeszcze nie bardzo szybko, albo po maturach a w miarę zanim się sesja będzie zaczynać żeby i maturzystki i studentki bez problemu mogły się stawić

wróciłam właśnie z angielskiego, nie poszłam na pilates żeby niby się uczyć ale siedzę na Wizażu - norma
ale trzaby się ruszyć bo nie zdążę przed You can dance i co będzie

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-26, 19:29   #1999
gujana
Wtajemniczenie

Laski, czy to mozliwe, ze boli mnie brzuch bo jem malo jogurtow? Ostatnio pobolewa mnie brzuch i jakos tak pomyslalam, ze moze od tego. Kiedys je jadlam a teraz musze sie zmuszac i moge o nich wogole zapomniec...

gujana jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-03-26, 19:41   #2000
smak6malin
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez gujana Pokaż wiadomość
Laski, czy to mozliwe, ze boli mnie brzuch bo jem malo jogurtow? Ostatnio pobolewa mnie brzuch i jakos tak pomyslalam, ze moze od tego. Kiedys je jadlam a teraz musze sie zmuszac i moge o nich wogole zapomniec...
Hm, a jakie jadłaś te jogurty :P ? Dziwne by było gdyby ten brzuch Cię od braku jogurtów bolał.

smak6malin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-26, 19:53   #2001
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

Ewusiu
pewnie, ze mam blisko ! Jak cos to pisac mi i hopla sruu i na całego do Katowic;D

życiowy parkiet bywa śliski
nefre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-26, 19:58   #2002
gujana
Wtajemniczenie

smak6malin, nie wiem, moze chodzi o to, ze te bakterie z jogurtu sa potrzebne i z okazji ich braku boli mnie brzuch

Stary 2008-03-26, 20:01   #2003
agness51
Zakorzenienie

A niematurzystki i niestudentki to już nie brane pod uwagę na zlot plotkar? wiedziałam

GUjanko - Jogurty są pyyyszne,zacznij je jeść znowu

Stary 2008-03-26, 20:09   #2004
gujana
Wtajemniczenie

Agness, wlasnie wyczytalam, ze jednak faktyczniemusze je znow jesc, bo flora jelitowa moze byc zaburzona z powodu ich braku. I bole brzucha tez moga z tego wyniknac.

Latem to inaczej bo wkrajam sobie swieze truskawki albo inne owoce, a teraz... Poza tym jakos zupelnie nie mam ochoty. Tylko jako sos do salatek no nic. zakupilam sobie dzis jakies owocowe jogobelli, zeby tych bakterii pojesc

Stary 2008-03-26, 20:20   #2005
Spaza
Zakorzenienie

Cytat:

super pomysł
myślę że Warszawa byłaby sprawiedliwa - z resztą jak zlot ogólnopolski to w stolycy

co do terminu to ja to widzę tak - albo już teraz póki matura zbliża się ale jeszcze nie bardzo szybko, albo po maturach a w miarę zanim się sesja będzie zaczynać żeby i maturzystki i studentki bez problemu mogły się stawić
ja bym była jednak za końcem czerwca sesje się pokończą, rok szkolny też
ja niestety w maju mam zaliczenia, przedterminy etc, a czerwiec to wiadomo- sesja

edit: padam kompletnie dobranoc
Stary 2008-03-26, 20:28   #2006
madame_apple
Zadomowienie

ajjj zdecydowanie wolę mieć zaległości w nauce niż zaległości na Plotkowym, ale za to nadrabiać wolę te drugie
Cytat:
hehehe powiedziałam pani, że z dużą dupą się wszędzie wejdzie, a z wielką mordą nie zawsze i powiedziałam, że niech czeka na list od pani naczelnej, bo napiszę skargę
ładnie jej powiedziałaś - babofon wstrętny
Cytat:
Byłam w mieście i zakupiłam sobie nową koszulke Ahhh uwielbiam zakupy
a może fotkę?
Cytat:
tamo....błagam Cię - po pierwsze ogromny na pewno nie jest:P
po drugie jeśli nawet jest ociupinkę większy to chyba miałaś słonko przytyć hę
po trzecie - brzuszki jak najbardziej mozesz robic, samopoczucie się polepszy, a i mięśnie jakies wpadną
Cytat:
Tamo - Paskudo Ty jedna jaki wielki brzuch ? jak Ci dam zaraz kolejnego bacika za takie głupotki to popamiętasz
a ja agness pomogę chętnie więc tamonitko uważaj na baciki bo Ci cię dupsko zrobi zaraz wielkie i czerrrwone
Cytat:
Napisane przez marga_zg Pokaż wiadomość
Hm ja wlasnie tez stwierdzilam ze moj brzuszek urosl po swietach i cos trzeba z tym zrobic, na poczatek oswiadczam wam ze od dzis tj 26.03.2008 zaczynam moje 30 dni bez slodyczy, chipsow i innych takich. Poza tym dorzuce sobie jeszcze jakies cwiczenia na brzuch. A jak cos zawale to prosze o baciki/mobilizacje
Na razie spadam do kuchni zaparzyc ziolka
Musze sie jeszcze zmobilizowac do nauki, jutro spr z faka a ja nic nie umiem... oj rozleniwilam sie nie ma co

Mi n-k dziala, tylko troche sie tnie
mi też n-k się tnie głupia
rozleniwienie....ech skąd ja znam ten stan?
A co do bezsłodyczowania to ja dołączam - w swięta tak się zasłodziłam, że patrzeć na takie rzeczy nie mogę nawet
Cytat:
o! I ja też !
Cytat:
Napisane przez marga_zg Pokaż wiadomość
Razem zawsze razniej nasze organizmy nam jeszcze za to podziekuja Ja juz dzis 30min cwiczylam i 1,5godz plywalam ale i tak spogladajac w dol widze "balonik"
ależ sobie wycisk dałaś dziś...
Cytat:

Madame_Apple-teoretycznie uczę się niemca już szósty rok,ale jak przychodzi co do czego to...Aczkolwiek może w necie są jakieś translatory ?
poszukam
Cytat:
hmmm...
Cytat:
ja też myślę że wu-wu-a
Cytat:
ależ hardkor, nie znoszę opisówek bo jak się nie nauczę to w ogole nie wiem co napisac, a jak się nauczę to mam problem ze zmieszczeniem się w czasie...
mam nadzieje,ze wyniki beda satysfakcjonujace...
Cytat:
ja się jutro znowu lenię bo olewam koło, bo i tak się tego nie nauczę:P za mało czasu, a za dużo do nauki poza tym co za dużo to nie zdrowo
mądrze gadasz
Cytat:
ehhh... godzinkę temu wróciła z uczelni a teraz chyba się na trochę położę, bo głowa strasznie mnie boli

Cytat:
w warszawie byłoby mnie więcej sprawiedliwie większość akurat miałaby do przejechanie pół polski

Cytat:
Z Wawą dobra idea, dodatkowo pozwiedzałabym se trochę ;P i spotkała z dobrym kolegą
wiedziałam
Cytat:
Ferber jest naprzeciwko Nescafe , serwują w nim nieziemsko dobrą i dużą Latte ,plus miodowo orzechowe ciasteczko ' gratis' ;]
schism - a może we 3 zrobimy taki trójmiejski meeting, hę?
Cytat:
A pewnie Moim zdaniem fajnie by było pt-sob i w ndz powrót np
Imprezki dwie wieczorne w stolycy by wpadły, a poza tym ploty-ploty-ploty
hah jak wszystkie wyjedziemy to Plotkowy pustką dwa dni będzie świecił,niespotykane
Cytat:
Kochane, tez zaczynam od dziś miesiąc bez słodyczy. Dam rade, bo to przeciez banalna rzecz ;D [ja to sobie wmawiam, zeby nie było;D]
to już masz towarzycho: ja, agness i marga w kupie siła!
Cytat:
Napisane przez smak6malin Pokaż wiadomość
Uff.. właśnie wróciłam z tańców i angielskiego, jestem padnięta, jak dobrze, że jutro nie idę do szkoły.
ale Ci dobrze, ja muszę jutro pomykać...
Cytat:
śliczna fryzurka i śliczna Ty
właśnie black-lulu - mi też się strasznie podobacie (Ty i fryz )
Cytat:
super pomysł

hmmm ja bym czerwiec nieśmiało proponowała - po sesji i po maturach na odreagowanie A i lato już bedzie, słoneczko ciepełko i te sprawy...
Cytat:
Napisane przez gujana Pokaż wiadomość
kurcze, ciężko powiedzieć... z jednej strony nie wydaje mi się żeby z braku jogurtow mogl Cie brzuch boleć. Ale jeśli jadłaś ich bdużo wcześniej to może faktycznie organizm się przyzwyczaił i bez nich ma jakąś złą florę bakteryjną więc się buntuje
Cytat:
A niematurzystki i niestudentki to już nie brane pod uwagę na zlot plotkar? wiedziałam

Cytat:
GUjanko - Jogurty są pyyyszne,zacznij je jeść znowu
trudno mi się nie zgodzić

Wróciłam z plot Ploty udane jak zwykle zresztą, a i kawa pyszna Tylko teraz główka boli bo taki zabiegany dzień miałam... Na szczęście jutro wcześniej wrócę do domku, a i wieczór spokojniejszy. Chcą mnie na łyzwy wyciągnąć, ale sama nie wiem... Dawno nie jeździłam i się kompromitować będę No zobaczymy czy mi się będzie chciało
W każdym razie jak mi się uda to jutro trampki chyba kupię

Buziaki i miłego wieczorku kochane ;*

Stary 2008-03-26, 20:37   #2007
tamonita
Zakorzenienie

Cytat:
kochana ajjjj nie bij

Cytat:
Tamonita-gratuluję zakupów btw to chyba najlepszy rodzaj relaksu xD
Co do niby-brzucha,po co sobie wmawiać w podświadomość problem,którego nie ma, jeśli już uweźmiesz się na jakieś ćwiczenia,może warto trenować tzw.taniec brzucha ? Ponoć przyjemne i wzmacnia mięśnie/kręgosłup

Ale ja sobie chyba nie wmawiam, zreszta ja przez ED moge miec podobno skrzywione spojrzenie na sama siebie, wiec juz sama nie wiem...
A co do tańcza brzucha to jest superrrrr tylko kto takiego czegoś uczy

Też jestem za spotkaniem

Cytat:
oj Monia, Monia ja Ci dam wieeeeeeeelki mama chyba ma oczy i widzi
Ewuuuuś I znów mnie biją no No Mama jak Mama, ale to samo powiedziałam do Cioci i mnie też 'zezwala' Kurde tylko dlaczego ja ten brzuch widze ?!

Kurde nic się nie uczyłam z tego anglika Cóż albo nie napisze poprawy, albo napisze znów na 1 Ale żeby się uczyć to serio nie miałam czasu Bo musiałam iść do Babci i pomóc w bardzo waznej sprawie... Wogole to mam chyba jutro spr. z łaciny Ale Pani jest wporządku, więc zyje nadzieją, że przełoży

A teraz sobie powizazuje i polookam na 'You can dance' - uwielbiam ten program

Edit: Jabłuszko, ale ja nie chciałam aby mi poszło w brzuch Wszędzie tylko nie tam... Boję się, że jeśli nadal bede miała wrażenie, ze mam duzy brzuch to mnie znów głupie mysli najdą A fotkę zrobie i pokaże jutro
Nasz Dzień: 04.08.2012 r. http://www.suwaczek.pl/cache/d5ce1e934e.png

Niech się stanie... !
KCP

tamonita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-26, 20:37   #2008
agness51
Zakorzenienie

Jabłuszko - Super,że ploteczki się udały^^

No,mam nadzieję,że we 4damy radę słodyczom

Stary 2008-03-26, 21:02   #2009
schism_
Zadomowienie

Tamo- co do owego tańca zapodaję link http://www.*******/cwiczeniadlaciebi...986,0,0,0.html
Ogólnie w necie można troszkę tego znaleźć

Jabłuszko- jestem jak najbardziej za jakimś wypadem Gdzieś w połowie kwietnia ,gdy pogoda się poprawi i ogólnie będzie większy luz, można by się udać na plotki,ploteczki... ;>

Heheh jutro robię sobie mały odwyk od neta i wizażu Nadszedł najwyższy czas na zrobienie planu prezki maturalnej i przekartkowania notek z geografii i wosu _^_

To dobranoc wszystkim
Stary 2008-03-26, 21:11   #2010
madame_apple
Zadomowienie

Cytat:
Ale ja sobie chyba nie wmawiam, zreszta ja przez ED moge miec podobno skrzywione spojrzenie na sama siebie, wiec juz sama nie wiem...
nie, że możesz - na pewno masz...
Cytat:
Kurde nic się nie uczyłam z tego anglika Cóż albo nie napisze poprawy, albo napisze znów na 1 Ale żeby się uczyć to serio nie miałam czasu Bo musiałam iść do Babci i pomóc w bardzo waznej sprawie... Wogole to mam chyba jutro spr. z łaciny Ale Pani jest wporządku, więc zyje nadzieją, że przełoży
bedzie good - trzymam kciukasy za anglika i za przełożenie łaciny
Cytat:
Edit: Jabłuszko, ale ja nie chciałam aby mi poszło w brzuch Wszędzie tylko nie tam... Boję się, że jeśli nadal bede miała wrażenie, ze mam duzy brzuch to mnie znów głupie mysli najdą A fotkę zrobie i pokaże jutro
na fotkę czekam
A co do brzucha to nie zrzędzić mi tutaj tylko brzucholce zasuwać, no! Ja ćwiczę od 3 dni całe brzuszki (zawsze robiła półbrzuszki, ale już się bęben przyzwyczaił i nic mu to nie daję - cwaniak)

To możemy brzuszkowac razem, od dziś

Cytat:
Jabłuszko - Super,że ploteczki się udały^^ No,mam nadzieję,że we 4damy radę słodyczom
No baaaaa Nie ma mocnych

Cytat:

Jabłuszko- jestem jak najbardziej za jakimś wypadem Gdzieś w połowie kwietnia ,gdy pogoda się poprawi i ogólnie będzie większy luz, można by się udać na plotki,ploteczki... ;>
jestem ZA
Spazo, słyszysz - połowę kwietnia rezerwuj
Cytat:
Heheh jutro robię sobie mały odwyk od neta i wizażu Nadszedł najwyższy czas na zrobienie planu prezki maturalnej i przekartkowania notek z geografii i wosu _^_
No skoro muuuuusisz ...
Ale za dwa dni wracaj tutaj!

Profilaktycznie dobranoc bo oczyska się kleją, a jutro getup o zbrodniczej 5 ;(

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Dietetyka

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości