![]() |
#1981 | |
♥
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV
Cytat:
![]() nie chce mi sie uczyc tej histy moze cos wykombijnuje by sie zwolnic z ostatniej lekcji hm... ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1982 |
Zadomowienie
|
łojezuuuu, ale tu ruch, jak na Marszałkowskiej w południe
![]() ![]() ![]() teraz nie dam rady wszystkiego nadrobić bo dopiero co wróciłam, a zaraz idę na kawuchę i ploty ![]() A propos kawuchy - Spaza, jasne, ja bardzo chętnie ![]() ![]() no a co do ogólnopolskiego zjazdu plotkar to też się piszę tylko trza jakieś centralne miejsce ustalić żebym nie zapylała przez całą Polskę, przez pół to jeszcze dam radę ![]() hahah ja to mam już lenistwo na najwyższym poziomie bo z intuicją - nie poszłam dziś na te 2pierwsze zajęcia, przychodze sobie o 11:30 i co się okazuje? Że facet na te zajęcia też nie przyszedł i biedaki mieli megaokienko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gdybym rano poszła to bym się ostro wkurzyła,nie ma co ![]() Yhhh dziewczyny może pasją którejś z Was jest niemiecki i zechciała by mi pomóc w pracy domowej... muszę napisać streszczenie jakiegoś tekstu, na 10zdań w czasie perfekt czy jak mu tam, a tekstu kompletnie nie rozumiem a buuu...trzeba bedzie w koncu w słownik zainwestować ![]() heh imprezowiczki mi też się szykuje w pt i sobotę ![]() ![]() Tymczasem mknę buziaki ![]()
#1983 | |
Zakorzenienie
|
A widzisz
![]() ![]() Ja także, tylko niestety musiałaby mnie któraś odebrać z dworca ![]() Cytat:
![]() ![]() ja jestem już w Kielcowni. Ide na zakupy ![]()
![]() |
#1984 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Miałam dokładnie to samo, choć ostatnio zaczęłam znów pomału jeść 'słodycze' o ile można jakimś wypasioonym słodyczem nazwać batonika musli, jednego dziennie, a nawet i tego nie ![]() Ahhh Ci mężczyźni ![]() Kurde jutro mam pisać poprawke kartkówki z anglika, a nic sie nie ucze bo mi sie nie chce ![]() ![]() Byłam w mieście i zakupiłam sobie nową koszulke ![]() ![]() Poza tym to jestem załamana... mam wrażenie, że moj brzuch jest taki wieeeeeelki! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Miłego wieczoru Wy plotkary jedne ![]() ![]() Btw. Czy Wam też n-k szwankuje całkowicie ?? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1985 |
Zakorzenienie
|
Tamo - Paskudo Ty jedna
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#1986 |
Zadomowienie
|
Hm ja wlasnie tez stwierdzilam ze moj brzuszek urosl po swietach
![]() Na razie spadam do kuchni zaparzyc ziolka ![]() Musze sie jeszcze zmobilizowac do nauki, jutro spr z faka a ja nic nie umiem... oj rozleniwilam sie nie ma co Mi n-k dziala, tylko troche sie tnie
![]() |
#1987 |
Zakorzenienie
|
Ja też się czuję 'większa' po świętach
![]() ![]() ale zaraz wsiąde na rowerek,bo nie wyrobię ![]() marga - ja też od dziś nie jem słodyczy i chipsów,o! ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#1988 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1989 |
Zadomowienie
|
Tamonita-gratuluję zakupów
![]() Co do niby-brzucha,po co sobie wmawiać w podświadomość problem,którego nie ma, jeśli już uweźmiesz się na jakieś ćwiczenia,może warto trenować tzw.taniec brzucha ? ![]() ![]() Madame_Apple-teoretycznie uczę się niemca już szósty rok,ale jak przychodzi co do czego to...Aczkolwiek może w necie są jakieś translatory ? Spaza-co do trójmiejskich kawiarń,polecam Cafe Ferber w Sopocie^^ Czy taką niedawno otwartą na długiej,gdzie serwują prawdziwe włoskie Cappuccino ![]() Co do wizażowego meetingu jestem,za...Pytanie tylko w jakim mieście naszego kraju i kiedy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1990 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do koła to dziękuję, nie najgorzej, ale mogłoby być lepiej ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
ty masz stanowczo za dobrze ![]() ![]() ![]() ja się jutro znowu lenię bo olewam koło, bo i tak się tego nie nauczę:P za mało czasu, a za dużo do nauki ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ehhh... godzinkę temu wróciła z uczelni a teraz chyba się na trochę położę, bo głowa strasznie mnie boli ![]() miłego wieczoru plotkary ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1991 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1992 |
Zadomowienie
|
Z Wawą dobra idea, dodatkowo pozwiedzałabym se trochę ;P i spotkała z dobrym kolegą
![]() Ferber jest naprzeciwko Nescafe , serwują w nim nieziemsko dobrą i dużą Latte ,plus miodowo orzechowe ciasteczko ' gratis' ;] |
![]() ![]() |
![]() |
#1993 |
Zakorzenienie
|
Kochane a może by tak spotkanko 2 dniowe zrobić? bo wiadomo jak to jest - niektóre do Wawy mają kawałek, a spotkac się na godzinę to trochę się nie opłaca moim zdaniem ^^ Wykombinowac jakies tanie noclegi itp i dawaj! ;D
A ja zamiast się uczyć.. zasnęłam. Ja naprawdę nie jestem stworzona do tego rodzaju czynności. Jednak trochę poczytałam i chyba mniej wiecej umiem i wyrzutów sumienia dzisiaj mieć nie bedę ![]() Kochane, tez zaczynam od dziś miesiąc bez słodyczy. Dam rade, bo to przeciez banalna rzecz ;D [ja to sobie wmawiam, zeby nie było;D] Lece z psem[a tam tak zimno!] i smigam pod koc, bo tak mnie brzuch boli, że zaraz chyba coś urodzę. ;*
#1994 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1995 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1996 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Uff.. właśnie wróciłam z tańców i angielskiego, jestem padnięta, jak dobrze, że jutro nie idę do szkoły. ![]()
![]() |
#1997 |
Zadomowienie
|
Ano właśnie. W zeszłym roku moja klasa była na tripie w Wawie i nocowali w jakimś hostelu,60zeta na dobę,bez wyżywienia.
Jeno czekam aż mi matka pozwoli,choć do lata pewnie ją ułaskawię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1998 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() na pewno masz dryg, tylko o tym jeszcze nie wiesz ![]() ja tańczyłam jak byłam malutka, we wczesnej podstawówce, później w środkowej podstawówce byłam cheerleaderką ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() no problem ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() myślę że Warszawa byłaby sprawiedliwa - z resztą jak zlot ogólnopolski to w stolycy ![]() co do terminu to ja to widzę tak - albo już teraz póki matura zbliża się ale jeszcze nie bardzo szybko, albo po maturach a w miarę zanim się sesja będzie zaczynać żeby i maturzystki i studentki bez problemu mogły się stawić ![]() wróciłam właśnie z angielskiego, nie poszłam na pilates żeby niby się uczyć ale siedzę na Wizażu - norma ![]() ale trzaby się ruszyć bo nie zdążę przed You can dance i co będzie ![]() ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1999 |
Wtajemniczenie
|
Laski, czy to mozliwe, ze boli mnie brzuch bo jem malo jogurtow? Ostatnio pobolewa mnie brzuch i jakos tak pomyslalam, ze moze od tego. Kiedys je jadlam a teraz musze sie zmuszac i moge o nich wogole zapomniec...
#2000 |
Wtajemniczenie
|
Hm, a jakie jadłaś te jogurty :P ? Dziwne by było gdyby ten brzuch Cię od braku jogurtów bolał.
#2001 |
Zakorzenienie
|
Ewusiu
pewnie, ze mam blisko ! Jak cos to pisac mi i hopla sruu i na całego do Katowic;D
#2002 |
Wtajemniczenie
|
smak6malin, nie wiem, moze chodzi o to, ze te bakterie z jogurtu sa potrzebne i z okazji ich braku boli mnie brzuch
![]()
#2003 |
Zakorzenienie
|
A niematurzystki i niestudentki to już nie brane pod uwagę na zlot plotkar?
![]() ![]() ![]() GUjanko - Jogurty są pyyyszne,zacznij je jeść znowu ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2004 |
Wtajemniczenie
|
Agness, wlasnie wyczytalam, ze jednak faktyczniemusze je znow jesc, bo flora jelitowa moze byc zaburzona z powodu ich braku. I bole brzucha tez moga z tego wyniknac.
Latem to inaczej bo wkrajam sobie swieze truskawki albo inne owoce, a teraz... Poza tym jakos zupelnie nie mam ochoty. Tylko jako sos do salatek ![]() ![]()
#2005 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja niestety w maju mam zaliczenia, przedterminy etc, a czerwiec to wiadomo- sesja ![]() edit: padam kompletnie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2006 | |||||||||||||||||||||
Zadomowienie
|
ajjj zdecydowanie wolę mieć zaległości w nauce niż zaległości na Plotkowym, ale za to nadrabiać wolę te drugie
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
po drugie jeśli nawet jest ociupinkę większy to chyba miałaś słonko przytyć hę ![]() po trzecie - brzuszki jak najbardziej mozesz robic, samopoczucie się polepszy, a i mięśnie jakies wpadną ![]() Cytat:
![]() Cytat:
rozleniwienie....ech skąd ja znam ten stan? ![]() A co do bezsłodyczowania to ja dołączam - w swięta tak się zasłodziłam, że patrzeć na takie rzeczy nie mogę nawet ![]() o! I ja też ! Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
mam nadzieje,ze wyniki beda satysfakcjonujace... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Imprezki dwie wieczorne w stolycy by wpadły, a poza tym ploty-ploty-ploty ![]() hah jak wszystkie wyjedziemy to Plotkowy pustką dwa dni będzie świecił,niespotykane Cytat:
![]() Cytat:
właśnie black-lulu - mi też się strasznie podobacie (Ty i fryz ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() trudno mi się nie zgodzić ![]() Wróciłam z plot ![]() ![]() ![]() ![]() W każdym razie jak mi się uda to jutro trampki chyba kupię ![]() Buziaki i miłego wieczorku kochane ;*
![]() |
#2007 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() A co do tańcza brzucha to jest superrrrr ![]() ![]() Też jestem za spotkaniem ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Kurde nic się nie uczyłam z tego anglika ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A teraz sobie powizazuje i polookam na 'You can dance' ![]() ![]() Edit: Jabłuszko, ale ja nie chciałam aby mi poszło w brzuch ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2008 |
Zakorzenienie
|
Jabłuszko - Super,że ploteczki się udały^^
![]() No,mam nadzieję,że we 4damy radę słodyczom ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2009 |
Zadomowienie
|
Tamo- co do owego tańca zapodaję link
![]() Ogólnie w necie można troszkę tego znaleźć Jabłuszko- jestem jak najbardziej za jakimś wypadem ![]() Heheh jutro robię sobie mały odwyk od neta i wizażu ![]() To dobranoc wszystkim ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2010 | ||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A co do brzucha to nie zrzędzić mi tutaj tylko brzucholce zasuwać, no! Ja ćwiczę od 3 dni całe brzuszki (zawsze robiła półbrzuszki, ale już się bęben przyzwyczaił i nic mu to nie daję - cwaniak ![]() To możemy brzuszkowac razem, od dziś ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Spazo, słyszysz - połowę kwietnia rezerwuj ![]() Cytat:
![]() Ale za dwa dni wracaj tutaj! ![]() Profilaktycznie dobranoc bo oczyska się kleją, a jutro getup o zbrodniczej 5 ;( ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:44.