|
|
#1981 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - część 4
Dzień dobry
![]() Dziś ostatni dzień mojego przedłużonego weekendu więc wstałam wcześniej, bo wszyscy do pracy poszli i nie miał mi kto zrobić śniadania A tak serio to ja musiałam najpierw zadbać o śniadaniei mleczko dla psinek a dopiero potem pomyśleć o sobie![]() Cytat:
Ale co to będzie po odwyku?Kim się będziemy rozgrzeszać jeśli odwyk przeniesie się na perfumy![]() ![]() Ja uważam Nosku,że Twoja kolekcja jest ok i niczego z niej bym nie wyrzuciła a raczej przygarnęłabym w całości ![]() Cytat:
Lepiej wybierz się sama, bo jeśli ona już blisko rozwiązania to możesz nie zdążyćCytat:
) a jak mówicie o mlecznobiałym to aż mnie ściska![]() Nosku trzymaj się dzielnie na odwyku ![]() Cytat:
Np.malutki pierścioneczek z brylantem![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1982 | |
|
Zakorzenienie
|
No bo ja jestem maniaczka tuszy...poki co przetestowalam Hypnose(mialam juz jedno opakowanie) i jest calkiem calkiem,zwlaszcza ze w niezmienionym stanie malowal dobrze 8 miesiecy.To rekord u mnie.
Fatale malowalam sie kiedys raz i jest trudny w obsludze ale efekt jest teatralny .Mega pogrubienie i wydluzenie.A z baza to wogole ![]() Surrealist czeka w kolejce,ale on glownie wydluza.Teraz uzywam HI (swietny,nastepne w kolejce testuje clinique wszystko co sie da),magnascopic( nie umiem go zuyc to jest PASKUDZTWO JAKIES!)I volumetrix( ten z cosmo)swietny za male pieniadze.Nie znalazlam jeszcze idealu..ale Fatale jest blizko(tylko taki czasochlonny..) na dzien HI lub Hypnose.Ale nie obiecuje ze za miesiac nei zmienie zdania wlasnie mi sie przypomnialo ze fajny jest triple action z sephory.Naprawde fajny efekt za nieduze pieniadze ![]() Cytat:
|
|
#1983 |
|
Zakorzenienie
|
Cmoksia
Z moim exTZ tez nie mogłam wytrzymac dłużej niż kilka dni i to był jeden z powodów rozstania. Co do "miekkich kolan" to raz tylko miała taką sytuację że mając TZ ktoś inny tak na mnie działał - w większości przypadków było na odwrót ![]() NiedoszłyTZ jest juz definitywnie niedoszłymTZ - pewne wydarzenie w piatek spowodowalo ze napisałam mu kilka dosadnych słów I od tamtej pory milczy wiec wszystko jasne dla mnie Chyba pójdę do zakonu i będę spokojnie uprawiać ogródek ...
|
#1984 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() A z tym zakonem to.... Jesteś mądrą, śliczną dziewczyną i jeszcze nie jednemu w głowie zawrócisz cmoksiu dla Ciebie też wirtualne uściski Ja nigdy nie miałam takiej sytuacji, ale domyślam się, że to trudne ![]() A mnie przed chwilą użądliła osa Wleciała mi pod spódnicę w kuchni Na szczęście szybko opanowałam sytuację(lód, środek przeciwuczuleniowy). Najlepsze tylko, że ostatnio jak mnie coś użądliło to byłam w 2 klasie podstawówki(wtedy mnie osa użarła w kostkę u nogi, bardzo bolało).
|
|
#1985 | |||
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Cytat:
hmm, albo róż Guerlaina? Cytat:
A ja miałam nadzieję, że nie jestem sama w swojej chorobie ![]() Cytat:
czemu ja Ciebie nie zapytałam o poradę zanim kliknęłam tusz no proszę Cię ![]() cmoksiu ja chyba jestem dziwna, ale zawsze stawiam się w sytuacji tej drugiej osoby. Pomyśl jesteście razem 14 miesięcy, a Ty nie jesteś pewna czego chcesz, on jest zakochany, myśli o Was poważnie .. może czas po prostu dobrze przemyśleć sprawę? Wóz albo przewóz? Mi byłoby strasznie przykro, gdyby ktoś z kim jestem ponad rok nie dość, że nie wiedział czego chce to jeszcze wracał do przeszłości i myślał o kimś innym. ![]() BTW, dziewczyny widziałyście? Jest nowy Shimmer Diora! https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1218446768
|
|
|
#1986 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do niedoszłegoTŻ to z tego co czytałam to była znajmość raczej bez przyszłości,więc dobrze,że się tak stało-teraz powinnaś skupić się na sobie,bo jesteś świetną dziewczyną i zasługujesz na kogoś kto Cię w pełni doceni i nie będzie pogrywał na dwa fronty Cytat:
O kurczę współczuję Dobrze ,że szybko zareagowałaśCytat:
Postaw się w jego sytuacji...Wiem,że to trudne,ale pomyśl czy Ty chciałabyś po roku czy dwóch latach bycia razem,gdzie myślałaś,że wszystko jest ok usłyszeć,że jednak to nie to?
|
|
#1987 |
|
Zakorzenienie
|
Daria ja dwa razy miałam taką sytuację i dwa razy zdecydowałam, że uczciwiej będzie się rozstać. Nie chcę tu absolutnie mówić, że to jedyne słuszne rozwiązanie, ale w moim przypadku, z oboma moimi ex-TŻ byłam niemal półtora roku i praktycznie ostatnie pół w obu przypadkach to była dla mnie męka i właśnie przy kimś innym czułam się lepiej... Im bardziej druga strona się starała i wykazywała jakieś "poważne" plany, tym bardziej mnie to denerwowało. W obu przypadkach skończyło się rozstaniem i dobrze, nie żałuję tego... Z jednym w dodatku ciągle się kłóciłam, praktycznie o wszysytko, więc tym bardziej.
Mnie, tak samo jak noskowi, byłoby przykro wiedzieć, że drugą stronę denerwują moje poważne plany i że myśli o kimś innym. Zawsze staram się w życiu być szczera, byłam i w tamtych przypadkach... Natomiast z obecnym TŻ jestem ponad 3 lata i nigdy, naprawdę nigdy nie zainteresowałam się innym facetem nawet na minutę, a co dopiero, żeby o innym rozmyślać czy mieć "miękkie kolana" Nie wyobrażam sobie takiej sytuacji i sądze, że on również nie.A jak razem pomieszkujemy, wyjeżdżamy, nigdy się nie kłócimy, zawsze znajdujemy kompromis. Jest nam po prostu dobrze i moim zdaniem tak być powinno. Ja na Twoim miejscu poważnie przemyślałabym sytuację. Najlepiej być szczerą i wobec siebie, i wobec TŻ... Na pewno jest Ci ciężko, wiem, bo i mnie było. To nigdy nie są łatwe sytuacje
|
|
|
|
#1988 |
|
Zakorzenienie
|
Zwariowalas?
w zakonie nie ma kosmetykow Nosku zawsze do uslug.Uwielbiam tusze do rzes i mimo,ze chce to nei umiem sie z tego wyleczyc Chetnie podeslalabym ci probki ale ekhm..no nie ma jak Wogole to pomyslalam sobie ze to bardzo fajnie ,ze kazda z nas ma innego hopla (kosmetycznego) i na czyms innym sie zna.Mozna pytac kazda "specjalistke" z osobna ![]() Cmoksiu droga Wiesz ja mysle,ze to jest tak ze w dlugotrwalych zwiazkach ludzie powoli przyzwyczajaja sie do siebie i potem kazda nowosc jest ekscytujaca.Pomysl ,czy warto ryzykowac zwiazek c Tz tem dla kogos,kogo czar i blask to byc moze tylko blask nowosci?Innosci?Byc moze w dluzszym przebywaniu jest taki sam jak tz? Wiesz slyszalam kiedys opowiesc kobiecie ktora miala romans.Pojechala z kochankiem w dluga podroz(ze niby sluzbowa) i jak wrocila ,wszyscy mysleli ,ze zostawi meza a ona potulnie do niego wrocila.Gdy kolezanka zapytala ja dlaczego powiedziala :wiesz w szlafroku i kapciach ,nieogolony X wyglada dokladnie jak moj maz
|
#1989 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moze przemyciłabym tak cichcem jakiegoś laptopa i na Allegro buszowała w swojej celi Cytat:
Poza tym, wg. mojego pokretnego toku rozumowania, to coś sie kończy a cos zaczyna
|
|
#1990 |
|
Zakorzenienie
|
Hosenko dokładnie, myślę tak samo
Żeby była jasnosć, nie piszę teraz konkretnie o/do Darii, tylko tak ogólnie, nt. mojego poglądu. |
|
|
|
#1991 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny jakie Wy macie tempo napełniania tego wątku
![]() Muszę poprzeglądać, bo przeczytać wszystkiego nie dam rady. Jak Wy się odnalazłyście na nk? Ja też chcę ![]() Jadę dzisiaj do Wawy po kocię ![]() Aha - dostałyście maila od Douglasa z próbką tuszu? |
|
|
|
#1992 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Napisalam to ,bo wiem tez ze niektorych decyzji nie mozna podejmowac pochopnie i za szybko,pod wplywem impulsu..( ja niestety czesto najpierw robi epotem mysle ,wiec znam ten bol..).Bo jesli z tym panem ,ktory maci jej w serduszku jednak nie wyjdzie..i za chwilke pomysli ze chcialaby wrocic do Tz ta to moze juz nei byc drogi powrotu. Wiem teoretyzuje..ale naprawde chcialabym,zeby Cmoksia podjela dobra decyzje i jej nie zalowala.. Jus bede cicho bo sie sama motlam Edit: i nei chodzi mi o to zeby zostac z kims zeby go nie ranic itp.Byc moze zle odebralam intencje Cmoksi.. Oczywiscie bycie z kims bez milosci z jakis dziwnych powodek jest krzywdzeniem drugiego czlowieka i tego nie popieram.(pisze tak ogolnie a nie co do cmoksi ) w sytuacji jesli ktos jest pewien,ze ktos z kim jest nie jest jego miloscia,i lacza ich jedynie wspolne wspomnienia to powinno sie to zakonczyc.Zreszta ,czasem lepiej cos zakonczyc w fazie,gdy jeszcze sa dobre wspomnienia i mozna sie rozstac w przyjazni.Milosc jest strasznei trudna.A zwiazki miedzyludzkie to juz wogole.. Snow a tobie gratuluje tak dlugiego stazu i mam nadzieje,ze bedzie juz tak zawsze Pakosta z jaka probka?
|
|
#1993 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Isa: to nie była osa tylko os skoro wleciał świntuch pod spódnice ![]() Pakosta: gdzie bylaś jak Cie nie było
|
|
#1994 |
|
Wtajemniczenie
|
Gayenka z miniaturką tuszu
Normalnie w szoku byłam, wystarczyło wydrukować i iść odebrać do Douglasa. Estee Lauder ten nowy.Hosenko, zmieniono mi miejsce pracy i nie mogę tak perfidnie wizażować, a weekendy spędzam z ... ukochanym Tak, tak, wakacyjna miłość trwa
|
|
|
|
#1995 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pakosta właśnie, gdzieś Ty zaginęła na tak długo? EDIT: Aaaaa...no to jak miłośc kwitnie to nie mam pytań
|
|
#1996 |
|
|
pakosto ale cudne wieści!
|
|
#1997 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja nic nie dostalam mimo ze mam karte...(bylas juz w douglasie?,sprawdzali dokladnie czy mozesz nam przeslac ) musze ruszyc do Douglasa <jupi>Pakosta-takie wytlumaczenie nie bywania na NK przyjmujemy jak najbardziej oby trwalo jak najdluzej (milosc a nie nie wchodzenie )
|
|
#1998 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poszła i odebrała. Ja tuszów EL nie lubię, ten mi śmierdzi jak wszystkie i pewnie nawet nie wypróbuję ![]() Cieszę się Twoją wakacyjną miłością i szczęściem gayenko dziękuję
|
|
|
|
|
#1999 |
|
Wtajemniczenie
|
No przyznaję bez bicia, jestem bezwstydnie szczęśliwa
![]() Tydzień temu weekend spędziliśmy u mnie, nie miał lekko Niestety odwdzięczył mi się w sobotę, kiedy dotarłam do niego: rodzice, siostra i brat, szef (urodziny) oraz znajomi w ilościach hurtowych (małe miasteczko, tam się wszyscy znają).Wiecie, to jest trochę jak w książkach dla nastolatek - poznaliśmy się nad Bałtykiem, spędziliśmy ze sobą jakieś... 30h. I wystarczyło, aby chciało nam się przebywać do sobie po 200 km ![]() Dzięki dziewczyny za ciepłe słowa
|
|
|
|
#2000 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jest nadzieja że zła passa sie odwraca od NK ![]() Pakosta: jestes na N-K?? ![]() szpieg sie znowu we mnie odezwał - czy Marta G. to Ty??
|
|
#2001 |
|
|
pakosta! historia jak z filmu
![]() My tu wszystkie trzymamy kciuki
|
|
#2002 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale muszę Ci koniecznie napisać, że takie historie jak Twoja naprawdę przywracają wiarę w to,że jednak takie harleqinowe,romantyczne historie żyją i mają się świetnie Zazdroszczę![]() Jeju weszłam na Biochemię poczytać o preparatach z wit.C i to nie dla mnie,nie ogarniam tych wszystkich zasad Chciałabym zadbać bardziej o swoją buźkę,ale pozostanę chyba przy samym kremie,bo boję się jej zaszkodzić bardziej![]()
Wszystko ma drugie, trzecie, czwarte, piąte dno... http://www.youtube.com/watch?v=ORGdwZG5m0o Edytowane przez karolina1985 Czas edycji: 2008-08-11 o 13:07 |
|
|
|
|
#2003 |
|
Zakorzenienie
|
pakosto wspaniale
|
|
|
|
#2004 |
|
|
karolinko zapomniałam się pochwalić, będę miała odlewkę Mont Blanca, już ja zobaczę co to za cudo
|
|
#2005 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To ja tylko powiem, żebyś dała im koniecznie szansę, gdy będzie chłodno i pochmurno A dziś sprzątania ciąg dalszy i w domu zimno strasznie, więc skorzystałam i pachnę sobie HC edp Ale pewnie chciał się podlizać,żebym obiad szybciej zrobiła
|
|
#2006 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Sporo napisałyście od rana.... Pakosiu, bardzo się cieszę że tak ładnie się u Ciebie poukładało. Ty mi teraz dałaś nadzieję i siłę ![]() W to że może kiedyś i ja znajdę swoje szczęście. Bo na dzień dzisiejszy to wątpię w siebie i w to że i ja swoją połówkę kiedyś znajdę .... ![]() Dariu, ja się ze swoim TŻ rozstałam bo przestałam czuć się szczęśliwa, zbyt wiele poruzmień, nie było tej magii,tej radości i chęci żeby spędzić życie razem.... to trudna decyzja, ważne żeby zbyt pochopnie jej nie podejmować Wróciłam z miasta, kupiłam odżywkę mleczną Kalosa Latte [jakaś nowa wersja] i będę testować
|
#2007 |
|
Zakorzenienie
|
doszly probki
ale o tym pozniej
|
#2008 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cóż za rozpustaJako kolejna zakręcona na punkcie zapachów czekam z niecierpliwością na wrażanie (wolałabym,żeby zachwytów było mniej )
|
|
#2009 | |
|
|
Cytat:
a pryzmiątka doszły?
|
|
|
#2010 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie pisałam, bo to wszystko tak szybciutko sie potoczyło... I trochę nie chciałam zapeszać. Można powiedzieć że jesteśmy razem już 4 tygodnie, przy czym imiona dzieci ustaliliśmy... w pierwszej godzinie znajomości A widzieliśmy się 4 razy Najpierw - 30h w Mielnie, potem 30 min u niego w mieście (wracałam z nad morza tamtędy, nadrobilam jakies 60 km ), potem 3 dni u mnie w domu a teraz u niego 2 dni... Czy to nie brzmi, jak jakieś szaleństwo? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Edit: Karolino, witam Ciebie Pewnie szybko się poznamy, jak to NK
|
|||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:04.

więc wstałam wcześniej, bo wszyscy do pracy poszli i nie miał mi kto zrobić śniadania
A tak serio to ja musiałam najpierw zadbać o śniadaniei mleczko dla psinek a dopiero potem pomyśleć o sobie

Lepiej wybierz się sama, bo jeśli ona już blisko rozwiązania to możesz nie zdążyć

Np.malutki pierścioneczek z brylantem

ILE?! 

Jesteś mądrą, śliczną dziewczyną i jeszcze nie jednemu w głowie zawrócisz
A ja miałam nadzieję, że nie jestem sama w swojej chorobie
no proszę Cię

)