|
Notka |
|
Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1981 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek część XVII :)- saga nie tylko o pierścionkach;)
Cytat:
Chociaż nie wypowiem się, co do opłacalności., bo się nie znam Ale skoro nie ma takich sklepów, może warto. Kwestia, ile potrzeba włożyć na początek |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1982 |
Zakorzenienie
|
no wlasnie biorac pod uwage brak takiego sklepu z rozsadnymi cenami i dobrymi gatunkowo ciuszkami pomysl dobry, tylko trzeba sie bedzie zorientowac jakie pieniadze sa potrzebne. W piatek bede w centrum to podskocze sie zapytac
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1983 |
Zakorzenienie
|
Cześć!
Nieco chora jednak jestem, gardło mam opuchnięte. Ale gorączki w ogóle. Tomek chętnie by jechał do kina, ale ja nie jestem przekonana. Miśku, do której dzisiaj pracujesz? Chciałabym wchłonąć świąteczną tradycję pieczenia, gotowania, może kiedyś mi się uda. Bombki na choinkę kupiliśmy już w zeszłym roku, preferujemy raczej jednokolorowe, u nas są złote ![]() Idę myć głowę, dziś obiadek piętro niżej, czyli u teściów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1984 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1985 |
Zakorzenienie
|
Cześć...nawet niemały tu ruch jak na wolny dzień.
Kotku, dobry pomysł z tym sklepem...widzę, że najbardziej interesuje Cię swój własny biznes... a nie boisz się trochę konkurencji ze strony marketów? Misku, biedaku, sama w pracy siedziesz...chociaż pewnie dziś masz mega spokojny dzień, a odbierzesz sobie wolne kiedy indziej... A my z TŻ właśnie jedziemy oglądać małe pieski... |
![]() ![]() |
![]() |
#1986 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1987 |
Zakorzenienie
|
cześć
![]() a mnie dziś wzięło na pieczenie ciasta, zaprosilismy tez tesciową na kawę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1988 |
Zakorzenienie
|
Hello.
Butter tak oglądam Desperatki w pracy...od 1,5 miesiąca mamy totalny zastój w biurze..październik to strasznie kiepski miesiąc u nas...przez 8 godzin potrafi NIKT nie wejść do biura..ba nawet telefon nie dzwoni...więc trzeba jakoś czas wypełnić. ![]() Teraz juz zaczyna się ruch więc przenoszę oglądanie Desperatek do domu (właśnie zaraz lecę oglądać) Jakie małe pieski??? zdecydowałaś się?? ![]() Ja dziś rano stwierdziłam że chce pieska..ale tylko i wyłącznie jorka. Maż się nie zgadza ![]() Kotku świetny pomysł z tym sklepem. Orientuj się w temacie i do dzieła ![]() Ja od 4 lat jem dwie kolacje wigilijne ....jest to cholernie ciężkie zadanie ![]() Miśku super że TŻ się otwiera. A jego obawy świadczą o jego maksymalnie niskiej samoocenie..tylko skąd się to bierze ![]() Oby terapia mu pomogła. A z tym że wasi rodzice są z 2 różnych światów to nieźle wypalił...co to ma w ogóle do rzeczy ![]() Nasi rodzice też są zupełnie inni....i co z tego.Widują sie maksymalnie dwa razy do roku i więcej nie muszą ![]() ----- a teraz lecę wygrać aukcję na allegro ![]()
#1989 |
Wtajemniczenie
|
Kurcze! Dziewczyny, ale jestem do tyłu z czytaniem Was
![]() ![]() ![]() ![]() U mnie bez zmian w sumie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A w ogóle słuchajcie mój TŻ po 4 miesiącach związku, zapytał czy nie wypadałoby żeby nasi rodzice się poznali ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wolałabym jednak żeby TŻ dał mi czas na pełne zaangażowanie się, poznanie go ![]() ![]() ![]() ![]() Haniu, piesek to wieka radość, ale z drugiej strony człowiek się tak przywiązuje, że szok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#1990 |
Zakorzenienie
|
cześć,
muszę nadrobić zaległości, bo nie było mnie tu z 3 dni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1991 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry
|
![]() ![]() |
![]() |
#1992 |
Zakorzenienie
|
czesc
![]() moja tesciowa to zuuuoooo ![]() z okazji naszej nadciagajacej przeprowadzki palneła nam kazanie ,ze my sobie nie damy rady (finansowo) ,ze powinnismy sie do niej wprowadzic, ze zle gospodarujemy pieniedzmi,ze niepotrzebnie gotuje obiady w domu ,bo taniej byloby wykupic na stolowce,ze nie mamy na nic kasy( bo dawno nie bylismy na zakupach ciuchowych -no coz ,mamy teraz inny cel...). ,że dzialalnosc,ktora rozkreca TZ na pewno nie wypali... Po prostu ogorm wsparcia i złotych rad ![]() Rece opadają... |
![]() ![]() |
![]() |
#1993 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
trzeba się trzymać z dala od takich ludzi |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1994 |
Zakorzenienie
|
to nie jest niestety proste...
Tesciowa mieszka blisko nas ,doslownie 10 minut drogi pieszo. Poza tym cudownie potrafi wpedzac w poczucie winy. Jest symaptyczna,uprzejma,milu tka ,a kiedy cos idzi nie po jej mysli wpada w histerie, placze i robi z siebie ofiarę. A najgorsze w tym wszytskim jest to,że ja wierze w to,że ona chce dobrze ...tylko kiedys nas tymi checiami zatruje. I do tego jej obawy przenosza się na TZ a są naprawdę nieuzasadnione. Ciekawe co powie ,jesli dowie sie,ze staramy sie o dziecko ![]() Proponowała nam wprowadzenie się do niej ,do jednego pokoju ,zebysmy "cos sobie odlozyli a ona bedzie nas utrzymywac" (pomysł poroniony ![]() Jestem psychicznie zmasakrowana,tymbardziej, ze TZ ma pewne problemy z dotacja unijną ,tylko przez to,że ktoś jasno nie sprecyzował przepisów. Edytowane przez stokrotka_to_ja Czas edycji: 2009-11-12 o 08:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#1995 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
musicie więc zwiększyć dystans, przenieść się dalej, poza jej stały zasięg, wtedy atmosfera się oczyści |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1996 |
Zakorzenienie
|
Misku musileibysmy wyprowadzic sie od innego miasta
![]() mieszkanie do ktorego smamy zamiar sie przeprowadzic tez jest blisko tesciowej, poza tym mieszkamy w miescinie ,w ktorej wszedzie jest blisko. Z reszta mam wrazenie,ze to nie o odległosc tu chodzi,a o zwiekszenie dystansu wlasnie. wiem,ze powinnismy ja troche od nas "odciac" a z drugiej strony...to mama mojego TZ ,wiem,że sie martwi,wiem,że kocha swojego syna. Nie chce jej krzywdzic w zadne sposob. |
![]() ![]() |
![]() |
#1997 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
Spotkałam sie z koleżankami ze starej pracy, było fantastycznie. Usmiałam sie jak nigdy. Wczoraj bylismy na postkaniu ze znjomymi ze studiów. Byli przejazdem w wawie. Po godzinie zabrakłonam tematów do rozmowy, w zasadzie po tym jak sie zpaytali cyzm sie zajmujemy, szkoda, ze kieyd ludzie słyszą,ze innym się dobrze ukłąda i są szczęsliwi, to zamykają się w sobie i robią sie niechętni. W sobotę jedziemy do teściów na obiad, żadne z nas nie chce, ale będzie święta obraza jak nie pojedziemy. Teść zwolnił się na własne życzenie z peacy i teściowa ma focha, ze nie przynosi pieniędzy dod omu. Już się domyslamy w jakiej atmosferze upłynie ten obiadek... na szczescie niedziela jest tlyko dla nas. Musze poprać męża, bo w pon wylatuje do Londynu. Aha, i mam dosyć tego deszczu, już 3 tydzień pada! Edytowane przez L_V Czas edycji: 2009-11-12 o 08:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#1998 |
Zakorzenienie
|
Hej, fajny taki wolny dzień w środku tygodnia, ale ciężko potem wrócić do pracy...
Haniu czemu akurat yorka?? Skąd taka decyzja?? ![]() Stokrotko, teściowa to jakaś okropna baba. Odetnijcie się od niej koniecznie, bo kontakty z nią będą Was tylko frustrować... |
![]() ![]() |
![]() |
#1999 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a mi się yorki z takimi laluniami w stylu barbie kojarzą, że noszone są te pieski w torebkach i mają kokardki albo jakieś stroje jak u ludzi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2000 |
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() ![]() ![]() Zbieram się na szkolenie i do pracy ![]() Odnośnie psów...... moja babcia ma takiego małego psa ( z jakby zmiażdżoną mordką , nie pamiętam w tej chwili jaka to rasa) typowy leniwiec- 2 min na podwórku i on chce już wracać do domu, a w domu z kolei non stop śpi, taki jakiś bez energii. Ześwirowałabym z takim psem ![]() Byłam wczoraj w kinie na This is it - na tym filmie doskonale widać jakim M.J. był profesjonalistą, gdyby żył, jego koncerty byłyby wielkim, wielkim show.
The future starts today, not tomorrow. Edytowane przez novocaine870 Czas edycji: 2009-11-12 o 09:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#2001 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chociaż yorki też bywają ładne...ale jak są krótko obciete i nie wyubierane... ![]() Haniu, znam Cię troszeńkę...jak chcesz małego pieska, bo wiadomo, że bydlaka do bloku nie kupisz, to miałabym inne typy dla Ciebie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2002 |
Zakorzenienie
|
cześć , nie wyspałam się. wczoraj był u nas świadek a potem, do późna z TZ czytalismy ksiązki
![]() ![]() a to już się staracie?? ![]() a mi się bardzo York podoba ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2003 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
mi sie film podobal, choc jak zobaczylam kolejke do kasy, to myslalam, ze to zart (bylo z 50 osob). Film dluugi, (150min?) ale mi sie nie dluzyl, duzo niezlych efektow, choc fabula oczywiscie nieco naciagana - ale jednak rozrywka byla dobra. Zdecydowanie lepsze niz "Pojutrze".
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2004 | |
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Cytat:
Ja miałam podobny problem ale z własną mamą, zbyt blisko siebie mieszkamy ciągłe naloty, to źle robisz, nie oszczędzacie, na co wam idzie tyle pieniędzy itd. itp. Postawiłam sprawę jasno, jeśli będzie się wtrącać to nie jest mile widzianym gościem u mnie w domu, był tydzień ciszy a teraz jest dobrze. Czasem zdarzy jej się wymsknąć z jakąś uwagą ale szybko się poprawia. Butter macie upatrzoną jakąś rasę szczeniaczka?
[vichy]263566[/vichy] Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków. http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2005 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki, co Wy dzsiaj tak cicho? Wszyscy urlop mają? Tylko ja w pracy?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2006 |
Zakorzenienie
|
No niby ja sobie siedzę z wami, ale od kilku dni nie potrafię sie wbić w temat
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2007 |
Zakorzenienie
|
ja mam kurka sporo roboty - na już
|
![]() ![]() |
![]() |
#2008 |
Zakorzenienie
|
Cześć
Jestem tu, ale ani nie nadrabiam zalezgłości ani się chyba nie wbiję w temat. Dowiedziałam się wczoraj, że moja najlepsza koleżanka z kliniki, 25 maja popełniła samobójstwo. Powiesiła się. Miała 19 lat. I była jedną z najlepszych osób jakie poznałam kiedykolwiek. Widziałam się z nią na 2 mce przed. A teraz wbiło mnie w ziemię. Dzień dobry w każdym razie. Nienawidzę tej choroby, jasna cholera;(
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2009 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2010 | |
Zakorzenienie
|
Nie chciałam się jakoś wcześniej przyznawać, bo właściwie nie wiem jak się do tego ustawić...ale mamy już pieska. Wzięliśmy wczoraj...
Mam mieszane uczucia, bo po prostu ciągle mam wrażenie, że ten poprzedni mój piesek byłby zły, zazdrosny, że ktoś zajął jego miejsce, że tak szybko wzięliśmy nowego pieska... Chociaż z drugiej strony to nie w porządku w stosunku do nowego psiaka... zasługuje na dużo miłości i ciepełka...szczególnie, że jest taki maluśki... Wyżełek niemiecki, ta sama rasa, co moj poprzedni psiak... Cytat:
![]() ![]() Ja też...takich małych głupot mam masę do zrobienia, które zabieją mnóstwo czasu... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:18.