|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1981 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Brazil Butt Lift- podnosimy i kształtujemy pupę ! :D
Ja mam za sobą pierwszy dzień
mam lekkie zakwasy na udach, ale jakoś niespecjalnie się tym przejmuję dzisiaj cardio i h&t tak szczerze Wam powiem, że już się nie mogę doczekać efektów!
|
#1982 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Momentami było ciężko ale dotrzymałam do końca Gdybym tylko taki zapał miała cały czas
|
|
|
|
|
#1983 |
|
Zakorzenienie
|
ja zaplanowałam ćwiczenia na godzinę 13-14 , czeka mnie bum bum i cardio
ja umrę chyba mam problemy z siadaniem dzisiaj , czuję wszystkie mięśnie
|
|
#1984 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1985 |
|
Zakorzenienie
|
Też już się nie mogę doczekać efektów
![]() Wczoraj zrobiłam Tummy i High&Tight a dzisiaj mnie czeka Sculpt ![]() Który program jest dla was najtrudniejszy? |
|
|
|
#1986 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam nadzieję , że jutro będzie lepiej , bo nie wytrzymam miesiąc z takimi zakwasami
|
|
|
#1987 |
|
Raczkowanie
|
Witam wszystkich. Skończyłam wczoraj program "Slim and lift". Chciałabym Wam opowiedzieć o rezultatach i o tym jak ćwiczyłam, może się to komuś przyda.
A więc - zapewne widzicie, że w wielu miejscach jest tak, że dwie spośród fitnesek, które wskazuje Leandro, ćwiczą w sposób prostszy i lżejszy. Ja za każdym razem ćwiczyłam tak jak one, ponieważ nie jestem zbyt sprawna. Nie miałam też obciążających opasek na nogi w treningu "High and tight". I co? Obwód zmienił się troszkę, spadło trochę. Ale za to... kiedy napinam mięśnie pośladków czy ud... zamiast galaretowatego tłuszczu pod coraz cieńszym tłuszczem czuję mięśnie. Kształt pośladków się zmienił, co zauważyłam nie tylko ja. To naprawdę działa. Nie mówiąc już o ramionach, na które zbawienny wpływ ma trening "Sculpt". Teraz zrobię program "Classic", a potem znowu wrócę do "Slim and lift", chcę po prostu schudnąć i wyglądać jakoś przy tym.
|
|
#1988 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
za chwilkę zacznę cardio a potem h&t
|
|
#1989 | |
|
Raczkowanie
|
dzisiaj przede mną cardio+H&T,jakoś trzeba się zmusić!! ciężko będzie bo ledwo stoję!!chyba trzeba wybrać się do apteki po jakieś witaminki!!nie wiem co się ze mną dzieje??!! no ale nie ma co odwlekać treningu!!! już widać koniec
![]() ---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ---------- Cytat:
no i widzę,że dążymy do podobnej wagi
|
|
|
|
|
#1990 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Pozdrawiam |
|
|
|
|
#1991 |
|
Raczkowanie
|
A dziewczyny, napiszcie jak z biustem? zmniejszył się?
Ja ćwiczę slim & shape. I zastanawiam się czy aby biust "nie oberwie" przez to.. |
|
|
|
#1992 | |
|
Raczkowanie
|
Spadło mi jakieś 1,5 cm. Mam teraz ogólnie obwód bioder 113 cm, to bardzo dużo, więc jestem zadowolona z tej zmiany.
Dodam, że się nie głodzę , chociaż z takim obwodem powinnam. ALe to dla Was, na zachętę. Bo jest do czego zachęcać!---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:23 ---------- Cytat:
|
|
|
#1993 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja jestem na 5 dniu 2 tyg, oprocz tego skacze na skakance codziennie tak 20 min i diete trzymam, nie jadam tez slodyczy i innych tuczacych rzeczy, nawet kawy juz nie slodze (co bylo dla mnie nieosiagalne) W niedziele się waze i mierze ( robie to co 10 dni ). Ciekaw co to bedzie![]() A dodam, że robie trudniejsze wersje i z obciążnikami. |
|
|
|
|
#1994 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1995 |
|
Raczkowanie
|
Mi jest najlepiej, jak ćwiczę o 17-18tej. Potem już się naprawdę nie chce. To jest tak, że wracam z pracy, jem obiadek, odpoczywam pól godziny albo więcej i ćwiczę. Potem jest ciężej.
|
|
#1996 |
|
Raczkowanie
|
chyba wybiore od poniedziałku ten sam program który ty skończyłaś , jesli sa takie efekty... dzieki za podpowiedz
![]() ---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ---------- znalazlam sobie taki avatarek i nooooo ... niepowiem zeby mnie nie motywował... dobrze że za marzenia nie wsadzaja do więzienia hi
|
|
|
|
#1997 |
|
Zakorzenienie
|
melduje się ze zrobionym cardio i bum bum
po ćwiczeniach byłam wykończona , teraz już mi lepiej . Coś mnie stopy zaczynają boleć , chyba w niedziele będę ćwiczyła w butach bo jutro zasłużony dzień przerwy oprócz tego nadal mam problemy przy siadaniu , chodzeniu itp. minie to kiedyś ? I pytanie do dziewczyn którym uda " napuchły " , tak zostało czy jednak coś zeszło ?
|
|
#1998 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale szkoda bo wtedy czułam że ćwiczyłam![]() Mnie napuchły uda na dwa, trzy dni a potem zeszło i jest okej ![]() Dzisiaj mam sculpt, który jest totalną klapą jak dla mnie bo moje ramiona to tragedia i nigdy tam nie miałam mięśni...ale trzymam się! Głównie dlatego, że w niedziele mierzenie!!
|
|
|
|
|
#1999 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale pomierze sie w poniedzialek rano![]() Kiepsko sie czuje przy tej pogodzie, jakas taka slaba jestem. Ale mimo to ide wykonac program ![]() Cardio & bum bum
|
|
|
|
|
#2000 |
|
Zakorzenienie
|
A ja po bumbum i Tummy Tuck
bo po tym to najbardziej płyne ![]() ech uwielbiam to zmęczenie ![]() a co do opuchnięcie - chyba zeszło, ale mi np centymetry po 3 tygodniach bez jednego dnia nie ruszyły ale widać widać różnice w nogach zwłaszcza
|
#2001 |
|
Raczkowanie
|
Bum bum & cardo- odznaczono dzień 12 programu slim & lift
po tym bum bum czlowiek czuje, ze zyje
|
|
|
|
#2002 |
|
Raczkowanie
|
widzę dziewczęta ,że przyszedł czas na poprawę naszych tyłeczków
chętnie się przyłączę , jeśli jest taka możliwość . Mam do was pytanko skąd mogę ściągnąć te ćwiczonka ? ))
|
#2003 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie dziewczyny
Ja dzisiaj się nieźle zdziwiłam, rano wstaje a tu zero zakwasów. Normalnie zaczęłam zastanawiać się, czy to nie dlatego, że wcześniej dość często rowerem jeździłam. Wy też tak miałyście, czy wszystkie z zakwasami się zmagałyście??
|
|
|
|
#2004 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
licze że efekty bedą !! muszą być ,bo...
|
|
|
|
|
#2005 |
|
Raczkowanie
|
Zaraz zabieram się za cardio i h&t wczoraj usłyszałam gdzieś że najkorzystniej ćwiczyć rano bo potem przez cały dzień ma się zwiększony metabolizm i łatwiej się spala tłuszczyk
![]() Dlatego mobilizuje się i do roboty
|
|
|
|
#2006 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Już zabieram się do ściągania , dziękuje ) moogę i zacząć od poniedziałku , będzie nam raźniej. Noo właśnie żeby tylko wytrwać ten miesiąc ,myślę ,że damy rade
|
|
#2007 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny a jaki program polecacie, zeby pozbyc sie cellulitu na pupci?
![]() dzisiaj tez scigagam filmiki i jesli zdaze to od pon zaczne
Zdognie z perzporawdzomyni baniadmai nie ma zenacznia kojnolesc ltier przy zpiasie dengao solwa. Nwajzanszyeim jest, aby prieszwa i otatsnia lteria byla na siwom mijsecu, ptzosałoe mgoą być w niaedziłe i w dszalym cąigu nie pwinono to sawrztać polbemórw ze zozumierniem tksetu. Narysuj mi coś 23/6 |
|
|
|
#2008 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2009 |
|
Zakorzenienie
|
coffie nie ulatwilas mi wyboru :p
Zdognie z perzporawdzomyni baniadmai nie ma zenacznia kojnolesc ltier przy zpiasie dengao solwa. Nwajzanszyeim jest, aby prieszwa i otatsnia lteria byla na siwom mijsecu, ptzosałoe mgoą być w niaedziłe i w dszalym cąigu nie pwinono to sawrztać polbemórw ze zozumierniem tksetu. Narysuj mi coś 23/6 |
|
|
|
#2010 |
|
Zakorzenienie
|
A ja miałam kryzys i troche zakręconych dni przez któe nie miałam czasu ćwiczyć lub ćwiczyłam tylko częśc, ale wrócił mi zapała jak się dzisiaj zmierzyłam
![]() Zacznę dzisiaj 3 tydzien, a wymiary w udach spadły mi o 2cm, w tali o 4 cm, pod pepkiem-5cm, a w kg ok 1,5 kg mniej ![]() Także dzisiaj zrobię ładnie sculpt i może coś jeszcze - tummy tuck. Uwielbiam te ćwiczenia tylko niestety nie mogę robić ćwiczęn które wymagają zginania ręki bo po złamaniu dobrych 10 lat temu ciągle mnie miejsce złamania boli i mam strasznie osłabioną rękę
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:14.

mam lekkie zakwasy na udach, ale jakoś niespecjalnie się tym przejmuję
tak szczerze Wam powiem, że już się nie mogę doczekać efektów!

Momentami było ciężko ale dotrzymałam do końca 
ja mam nadzieję , że jutro będzie lepiej , bo nie wytrzymam miesiąc z takimi zakwasami

licze że efekty bedą !! muszą być ,bo...