Chłopiec czy dziewczynka to już wiemy, teraz trzeci trymestr świętujemy-III-IV.2011 - Strona 67 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-12-12, 09:12   #1981
Eirene1987
Zakorzenienie

Dot.: Chłopiec czy dziewczynka to już wiemy, teraz trzeci trymestr świętujemy-III-IV.

to i ja proszę ładnie o głosy Ja sobie was wszystkie zapisałam w zakładkach i podpisałam która jaki link ma hehe jak tylko będę wchodzić na neta będzie klik obiecuję i też proszę

n.ik.a eh hehe mój ma i ps3 i x-box i się oderwać nieraz nie może - normalnie jak dzieci ci nasi mężczyźni...

a z tymi sąsiadami to bym się wściekła to nieźle was załatwili na same święta...

Cytat:
Napisane przez niutka1 Pokaż wiadomość
powiem Wam, ze mnie o dziwo jak dotychczas, mimo przeciez dużego brzucha udaje sie spokojnie spać bez żadnych dodatków, spię sobie albo na bokach, albo na tzw " wojownika" i spokojnie mi sie to udaje, jakos tak fajnie mi sie brzuszek układa
a jak to jest "na wojownika"?

a co do powiększenia stóp to też słyszałam czyli jednak jest możliwe

Cytat:
Napisane przez kampasiula Pokaż wiadomość
Eirene1987 ta sukienka ciągle wpada mi w oko.Faktycznie jest skromna i bardzo tania.Jednak ja jakoś za bardzo na czarno to nieMogłabyś mi pokazać jak wyglądałąś w niej?Czy ona jest zakładana czy to tylko wiązanie z boku?
Zazdroszczę Ci przygotowań.Ja też ym już chciała,ale nie wiem co będę miałaPewnie jak mój mąż pojedzie w styczniu na obóz sportowy to sypialni nie pozna,bo na pewno złożę łóżeczko i poukłądam ciuchy
kochana potem tż wróci z pracy to mi w końcu zdjęcie zrobi bo ja sama to jakoś nie potrafię ładnie wygląda jest zakładana normalnie jak taka tunika a do tego taki paseczek jakby do zawiązania pod piersiami no mnie się podoba jest skromna a zarazem elegancka i tania

Cytat:
Napisane przez ego_ego Pokaż wiadomość
Oddałam głosy na wszystkie z Was, ktore mają linki i ja też sie zabawię, więc proszę o glosy, będę na Was głosowala codziennie
i wzajemnie

Cytat:
Napisane przez Tity Pokaż wiadomość

Dobra nie konkursowo teraz. Dziecię dało mi zasnąć dopiero o 23...i w nocy cały czas się wierciło...no adhd jak nic.
Aha i dziewczyny mam pytanie, czy do wózka trzeba jakieś jeszcze materacyki kupować? Czy wystarczy jakiś kocyk, pościel, nie wiem co tam jeszcze. Nie wiem jak się "urządza" wózek...
do wózka już chyba nic się nie kupuje z tego co wiem kocyk do przykrycia albo becik czy taki kombinezon do wózka, albo pościel ale o materacu nie słysząłam

Cytat:
Napisane przez Montii Pokaż wiadomość
Niutka ale u mnie w domu nikt nie ma białego fartucha
ale wiem o co Ci chodzi, jednak w domu mam od kilku dni ok 138/68
nie wiem czy to jakieś mega wysokie czy co..
zależy jakie miałaś zawsze. ja np zawsze mam niskie w okolicach 100/60 więc dla mnie już takie jak twoje jest wysokie...

Cytat:
Napisane przez agaaga89 Pokaż wiadomość
Kurczę, wchodzę na forum a tu jakaś rewolucja i wszyscy proszą o głosy nie wiem o co kaman, ale już zagłosowałam na Montii i Tity
Wczoraj w tesco dokupiłam 5pak body z krótkim i 3pak body z długim oraz 2xpółśpiochy z misia, szukałam jeszcze śpiochów bo mi ich tylko tak naprawdę potrzeba do szczęścia (chociaż nie kupowałabym gdyby nie wymóg szpitala...) ale nie znalazłam muszę wygospodarować nową szufladę
i jeszcze na mnie plis bierzemy udział w konkursie im więcej kliknięć tym lepiej

mi też się już ciuszki małego nie mieszczą do szuflad

dobra idę na śniadanko

Wreszcie z nami Oliwier 3.04.2011r.

Wreszcie wszyscy razem Marcel 7.01.2015 rok.

Eirene1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-12, 09:15   #1982
Montii
Zakorzenienie

Dot.: Chłopiec czy dziewczynka to już wiemy, teraz trzeci trymestr świętujemy-III-IV.

eirenne łap głos na dobry początek dnia

[LEFT]
Montii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-12, 09:19   #1983
n.ik.a
Zadomowienie

kampasiula w centrach handlowych w każdym sklepie jest masa fajnych sukienek wizytowych, które pasują na rosnący brzuszek trzeba tylko niestety uzbroić się w cierpliwość i chodzić i szukać ale myślę, że bez problemu coś dla siebie znajdziesz

sąsiedzi, którzy mnie zalali są w mieszkaniu bo słyszę jak się krzątają i jak biega ich 2 -latka. Najbardziej mnie wkurza to, że mieszkamy rsze sufit do malowania i strasznie boję się o drzwi bo futryna nasiąknęła wodą i nie da się ich zamknąć zgłaszam dziś szkodę, a co

coś dzisiaj nie mam nastroju, boli mnie głowa i czeka mnie pakowanie się do szpitala żeby tylko szybko mnie wypuścili:p rosi:

a muszę jeszcze poklikać w wasze banerki

Kalinka 11.04.2011

Wybrałam pielęgnację ciała z marką Braun

"Celem życia jest:
w swojej małej jednostkowej duszy odbić jak najwięcej kosmosu"
(H. Elzenberg)

n.ik.a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-12, 09:19   #1984
kampasiula
Zadomowienie

GG do kampasiula

Brat męża ma 7 mies bliżniaki,jak będę miałą chłopca to będę miałą masę ciuchów po chłopakachDobrze tak od kogoś mieć.Ja dla córki wszystko sama kupowałam,bo nie miałam od kogo.Potem wyczaiłam,że jest cos takiego jak second hand ,gdzie za niewielkie pieniądze można kupić firmówki jak nowe.Teraz to moje zboczenieZbieram kaskę i potem raz na jakiś czas napad

kampasiula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-12, 09:21   #1985
Montii
Zakorzenienie

Cytat:
Brat męża ma 7 mies bliżniaki,jak będę miałą chłopca to będę miałą masę ciuchów po chłopakachDobrze tak od kogoś mieć.Ja dla córki wszystko sama kupowałam,bo nie miałam od kogo.Potem wyczaiłam,że jest cos takiego jak second hand ,gdzie za niewielkie pieniądze można kupić firmówki jak nowe.Teraz to moje zboczenieZbieram kaskę i potem raz na jakiś czas napad
ja mogłabym mieć dla dziewczynki dużo, ale będzie synuś

N.ik.a - ale dobrze,że będziesz miała neta!

[LEFT]
Stary 2010-12-12, 09:23   #1986
kosmisia1985
Raczkowanie

Montii czy Twój zakupiony wózeczek Espiro GTX ma spacerówkę montowaną przodem i tyłem do kierunku jazdy?
kosmisia1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-12, 09:23   #1987
ptysza
Zadomowienie

Hej dziewczyny
Mogę się przyłączyć? Wiem, że już się dobrze znacie, długo tu siedzicie.
Wcześniej nie miałam jakoś siły pisać, teraz czuję, że muszę poplotkować z kobietami, które są w takim samym stanie jak ja teraz

My mamy termin na 8 marca 2011
No i wszystko wskazuje na to, że będzie dziewucha To nasze pierwsze dzieciątko, mamy po 26 lat i mieszkamy we Wrocławiu
ptysza jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-12-12, 09:27   #1988
Montii
Zakorzenienie

kosmisia tak ;-) polecam link http://www.90n.pl/sklep/product/p/1390/espiro,gtx.html masz filmik

ptysza witaj !

[LEFT]
Stary 2010-12-12, 09:28   #1989
ego_ego
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ptysza Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny
Wcześniej nie miałam jakoś siły pisać, teraz czuję, że muszę poplotkować z kobietami, które są w takim samym stanie jak ja teraz

No i wszystko wskazuje na to, że będzie dziewucha To nasze pierwsze dzieciątko, mamy po 26 lat i mieszkamy we Wrocławiu
witaj
prosze o dane do pierwszej strony na priv

Eirene klik.... poszedl
ego_ego jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-12, 09:45   #1990
kosmisia1985
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Mantequilla Pokaż wiadomość
Pachwiny to akurat normalne, rozciągają się więzadła i to tak boli, szczególnie, jeśli człowiek np musiał trochę podbiec do autobusu czy się przedzierać przez śnieg. mniej więcej tydzień temu gadałyśmy o tym, ze chodzimy przez to jak cyborgi. A klucie to czasami może być, jak sobie dzidzia zacznie kopać w jakiś narząd, ja tak przynajmniej miałam. ale z tym to zawsze warto skontaktować się z ginem, jeśli nie przechodzi po apapie czy innym bezpiecznym przeciwbólowym.
Dziś już lepiej. Staram się nie brać żadnych leków przeciwbólowych.

Cytat:
kosmisia tak ;-) polecam link http://www.90n.pl/sklep/product/p/1390/espiro,gtx.html masz filmik
Dzięki, bardzo przydatny link

---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ----------

Dziewczyny a orientujecie się ile kosztuje taki leżaczek - bujaczek? Bo chce zakupić i zastanawiam się czy odkupić od kogoś czy nowy kupić
Stary 2010-12-12, 09:47   #1991
Montii
Zakorzenienie

co firma to inne ceny..na Allegro masz mnóstwo modeli ceny też są

[LEFT]

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-12-12, 09:48   #1992
Jok3r
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez niutka1 Pokaż wiadomość
nie znam się na sztucznym mleku, bo mojej małej kiedys kupiłam takie jedno opakowanie na wszelki wypadek, jakby mi się coś stało, a dziecko było głodne, ale dwa razy próbowałam tym nakarmic i nie dało rady, praktycznie opakowanie mi zostało pełne,
ale z tego co wtedy mi mówiła lekarka, to najlepsze sa mleka dostepne tylko w aptece i tylko na na receptę, one maja jakis wypasiony skład, nie wiem, czy to jeszcze aktualne info, bo sprzed 8 lat, ale może popytajcie jakichs znajomych pediatrów, a najlepiej neonatologa, bo jesli decydowac się na sztuczne mleko i płacic, to chyba lepiej zainwestowac w najlepsze, tu juz bym sie cena nie sugerowała, bo jak ktos mysli o oszczędzaniu, to raczej niech pomysli o cycku.

powiem Wam, ze mnie o dziwo jak dotychczas, mimo przeciez dużego brzucha udaje sie spokojnie spać bez żadnych dodatków, spię sobie albo na bokach, albo na tzw " wojownika" i spokojnie mi sie to udaje, jakos tak fajnie mi sie brzuszek układa

może masz tzw. syndrom białego fartucha, czyli cisnienie skacze ci u lekarza ze stresu,
mierz sobie w domu dwa razy dziennie, zapisuj w zeszycie, to będzie miarodajne
a u lekarza mierzysz od razu jak przyjdziesz, czy siedzisz troche w poczekalni zanim wejdziesz do pomiaru? bo ja ostatnio jak weszłam tak od razu prawie z ulicy, ( bo czekałam tylko kilka minut i było wolne) to mi tez podskoczyło do 140/nie pamiętam ile i kazała mi połozna usiąść i odpocząc na 15-20 minut i sie unormowało

Ja akurat nie uważam, że to bajki, bo na własnej osobie sie przekonałam, że to prawda
oczywiście nie każdej kobiecie tak sie stanie, więc może akurat u was nie...
całe młodzieńcze zycie nosiłam rozmiar 38 buta, a w pierwszej ciąży pod koniec tak mi spuchły stopy, że kupowałam rozmiar 39 i niestety juz tak mi zostało, za chiny potem do rozmiaru 38 nie mogłam wrócić, oddałam wszystkie moje buty w rozmiarze 38 mojej mamie, bo ona własnie taki rozmiar ma. a w tej chwili jest tak, że po 2 ciążach i teraz końcówce tej trzeciej musze czasami kupowac rozmiar 40, zalezy od modelu buta, ale takie szpilki, czy cos takiego, balerinki to 40 jak nic parę razy musiałam kupić. Ostatnio kupiłam zimowe 39, ale trochę załuje, że nie 40 bo cos czuje, że mnie cisna i zaczęły mnie obcierać. Poza tym to widac po butach, które mam stare, były dobre, a teraz za małe.

tak więc w ciągu 8 lat ( dwie ciąże, a teraz trzecia) moje stopy zwiekszyły sie o praktycznuie 2 rozmiary ( z 38 na 40 )

I to nie chodzi o to, że kości rosna, tylko po prostu siła grawitacji działa i stopy sie wydłużają, poszerzają, brzydko mówiąc "rozklapciają się" one przeciez nie składaja sie tylko z kości, podobnie dzieje sie ze stopami osób, które sa mocno otyłe Moje stopy zawwsze były bardzo ładne, mężczyxni je podziwiali, a teraz to szkoda gadać, to co mi zbrzyydło po dzieciach, to własnie nie figura, nie cycki tylko stopy, zal mi ich

---------- Dopisano o 00:34 ---------- Poprzedni post napisano o 00:08 ----------

Dzisiaj zrobiłam pranie ciuszków dla małej, tych w rozmiarze 52-56 czyli na pierwszy tydzień, dwa... mam juz suche ( jednak suszarka bębmnowa to zbawienie ) i jutro zaczne część pakowac do torby, a część do komody ech, sliczne malenkie ciuszki wyprałam w loveli, więc zapach wzbudził najsłodsze wspomnienia, bo zawsze prałam ubranka maluszków w loveli własnie

słuchajcie, ale ten czas goni... normalnie w poniedziałek zaczynam 29 TC a po 30 TC to juz tak zleci, ze sie nie obejrzymy, potem tylko będzie nam sie dłuzył ten ostatni tydzień , dwa, zwłaszcza tym , które urodzą w 40-42 TC
( ja urodziłam moje obydwa w 40 TC wg OM, z tym, że małą na początku 40 TC, a małego w ostatnim dniu 40 TC i jego to juz sie nie mogłam doczekac .
Jesli chodzi o mleka to nie koniecznie te z apteki sa najlepsze, bo szwagierka kupila takie na recepte i mala nie chciala tego w ogole jesc. Pozniej kupila takie z auchana i dziciak wcina az milo. Tak wiec cena nie koniecznie idzie w parze z jakoscia. Poza tym jak kogos nie stac to przeciez nie bedzie kupowac mlaka za 30-40zl, bo by chyba tzreba bylo kredyt wziac, a ja bylam karmiona Bebiko i Humana i nie uwazam sie za jakas gorzej rozwinieta czy cos

Z "mitem" o powiekszajacych sie stopach w zasadzie sie nie spotakalam. Wszystkie moje czy znajome czy w rodzinie babeczki nigdy nie wspomnialy, zeby im sie noga powiekszyla tak wiec, nie wiem od czego to zalezy. Moze po prostu opuchlizna juz zostaje tak jak u niektorych mama wody nie zejda do konca i sa pozniej takie paczusie. Tusze tez pierwsze slysze, zeby dzialala "powiekszajaco", bo moja mama nalezy do srednio puszystych i cale zycie nosi jeden rozm ( po 4 ciazach tez nic sie nie zmienilo), szwagierka tez do sucharow nie nalezy i ma malutka stope tak wiec regoly nie ma specjalnie. Natomiast wiem, ze duzo zalezy od butow, jesli sa zle dobierane to stopy bardzo latwo "rozchlapac" i chod tez ma cos do "powiedzenie". Kiedys chodzilam do ortopedy, bo mi stopy wyginaly sie do srodka. Nie wiem jak to nazwac i wlasnie takich ciekawostek sie dowiedzialam.

Cytat:
Właśnie kliknęłam

Ale to można wielokrotnie

Się robi
Ja ciągle proszę o głosy, pamiętajcie można co 5 min klikać

Dobra nie konkursowo teraz. Dziecię dało mi zasnąć dopiero o 23...i w nocy cały czas się wierciło...no adhd jak nic.
Aha i dziewczyny mam pytanie, czy do wózka trzeba jakieś jeszcze materacyki kupować? Czy wystarczy jakiś kocyk, pościel, nie wiem co tam jeszcze. Nie wiem jak się "urządza" wózek...
Ja nic nie kupuje oprocz kocyka. Na poczatku i tak dziecko bedzie w kombinezonie, wiec duzy koc starczy pod tylek i mozna zawinac go, zeby jeszcze nakryc dziecko do tego jeszcze pokrowiec do gondoli i wio. Na lato kupilam przescieradlo, zeby nie brudzic wysciolki wozka i tez bede tylko kocykow cienkich uzywac. Nie ma co przesadzac, bo dziecko tez latwo przegrzac.
Jok3r jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-12, 09:52   #1993
kosmisia1985
Raczkowanie

Cytat:
co firma to inne ceny..na Allegro masz mnóstwo modeli ceny też są

Patrzyłam, ale byłam ciekawa jak to wygląda w sklepie Z tego co widzę to chyba kupię używany, bo okazje się trafiają
Stary 2010-12-12, 09:56   #1994
laseczkaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kosmisia1985 Pokaż wiadomość
Hejka

Ja wczoraj byłam u koleżanki i przywiozłam 3 wory ubranek...teraz muszę się zastanowić gdzie to upchnąć. Do tego jeszcze dostaliśmy wanienkę i fotelik samochodowy
super zazdrosze też bym chciała dostać od kogoś tyle ciuszków

Cytat:
dokładnie zboczenie-uzależnienie wiem coś o tym bo sama jestem uzależniona od second handow po prostu uwielbiam tam chodzic i polowac ciuszki dla maleństwa. ja niby mma obiecane ciuszki od jednej znajomje ktora miala 2 blizniaczki . ale zobaczymy jak to bedzie.... bo juz obiecuje ze da od wrzesnia a tu grudzien i nic ... dlatego wzielam sprawy w swoje rece wole miec juz swoje i w razie co od kogos dostac niz nie miec nic. niby od siostry mojego tz mam dostac troszke ciuszkow (od jej znajomej ) jesli by byla dziewczynka a jesli chlopiec niby kolezanka mi obiecala (tylko od tej kolezanki-ma juz dziecko ktore ma 4 lata chlopaka -i ubierala go super pamietam)-tylko ze ona na pewno bedzie chciala odsprzedac te ciuszki i nie wiem czy bedzie mi sie to oplacac . w sensie czy w ciucholandzie tez dostane firmowki i cale siatki za male pieniadze a ona za pojedyncze sztuki bedzie chciala duzo tak wiec chyba zrezygnuje .

Cytat:
Hej dziewczyny

pewnie . witamy
laseczkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-12, 09:59   #1995
Eirene1987
Zakorzenienie

dzięki dziewczyny za głosy szkoda że to co 5 minut tylko można komuś

Cytat:
Napisane przez n.ik.a Pokaż wiadomość
sąsiedzi, którzy mnie zalali są w mieszkaniu bo słyszę jak się krzątają i jak biega ich 2 -latka. Najbardziej mnie wkurza to, że mieszkamy rsze sufit do malowania i strasznie boję się o drzwi bo futryna nasiąknęła wodą i nie da się ich zamknąć zgłaszam dziś szkodę, a co

coś dzisiaj nie mam nastroju, boli mnie głowa i czeka mnie pakowanie się do szpitala żeby tylko szybko mnie wypuścili:p rosi:
a muszę jeszcze poklikać w wasze banerki
no to tym bardziej bym ich zabiła normalnie ja bym dzwoniła do skutku a ja nie to właśnie zgłosić szkodę jak najszybciej
trzymam kciuki żebyś szybko wyszła

Cytat:
Hej dziewczyny

cześć ptysza ja jestem z okolic wrocławia a teraz jak się czujesz? Gratulacje że będzie córcia a to pierwsze dziecko?

Stary 2010-12-12, 10:20   #1996
Lustereczko
Rozeznanie

Widzę że rozmawiacie o rosnących stopach A wyobraźcie sobie, że moja mama podczas drugiej ciąży urosła, w sensie wzrostu, o 3 cm
i tak jej już zostało
Lustereczko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-12, 10:27   #1997
kampasiula
Zadomowienie

GG do kampasiula

DZIWNE,żeby urosnąćmoja córka przez rok ssała pierś,tak mi ją wyssała,że piersi mam mniejsze niż przed ciążąTeraz znowu poszły do przodu

kampasiula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-12, 10:30   #1998
Eirene1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lustereczko Pokaż wiadomość
Widzę że rozmawiacie o rosnących stopach A wyobraźcie sobie, że moja mama podczas drugiej ciąży urosła, w sensie wzrostu, o 3 cm
i tak jej już zostało
o to o tym to nie słyszałam dobry motyw

Stary 2010-12-12, 10:34   #1999
agaaga89
Zakorzenienie

Cytat:

Dziękuję
A teraz są w Tesco jakieś fajne promocje na ciuszki?
Są, ale chyba tylko ten weekend - 30% na całą konfekcję dziecięcą

Cytat:
W Tesco mają fajne ciuszki,zwłąszcza jakieś zestawy,np body.Można kupić za niewielką kaskę kupić np.3 bluzkiJa dzisiaj jadę do Tesco
Tu się zgodzę, ja wiem dużo tanio tesco, ale akurat ubranka są super i w atrakcyjnych cenach

Cytat:
Napisane przez ego_ego Pokaż wiadomość
a na mnie?
Sie wie też zagłosuję

Cytat:
Hej dziewczyny

Witamy!

agaaga89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-12, 10:47   #2000
gosiawolna
Rozeznanie

witam lece was nadrabiac Montii masz glos ode mnie pogoda dzisiaj straszna... wszedzie hlapa ;/ wrocilam z kaufalnda bylam po prezent dla mojego kochanego na swieta ;p
gosiawolna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-12, 10:49   #2001
Jok3r
Zadomowienie

Kurde juz tak dawno nie czulam zadnych boli, ze sie odzwyczailam. I teraz cos mnie lewy bok napiernicza. Nawet nie potrafie zdefiniowac co dokladnie, bo to nie bol ala rozsciagajaca sie macica, ani nie jajik czy nerka jak do tej pory taka jakby nie wiem kolka czy cos. Takiego jeszcze nie czulam. Jest srednio silny, bo w zasadzie da sie go wytrzymac, ale to takie wiecie cmienie, ze na dluzsza mete jest meczacy. Lykne sobie Nospe i zobaczymy. Zastanawiam sie czy moglo miec na to wplyw to o czym napisalam w klubie i moje ostatnie eskapady calo dniowe po sklepach. Mlody rusza sie jak cholera, wiec z nim wsio ok. Nawet ostatnio znowu musialam na niego hmm nakrzyczec, bo tak mnie 2x kopnal, ze az mi lzy polecialy. No nic pozyjemy zobaczymy. Generalnie nie lubie jeczec, ze mnie cos boli
Jok3r jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-12, 11:04   #2002
gosiawolna
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez agus235 Pokaż wiadomość
Dziewczyny głosy oddane i proszę bardzo o głosy dla mnie dziękuje
masz glos ode mnie

montii-zaglosowane
Black_Angel89 zaglosowane
Tity-zaglosowane

Eirene1987= zaglosowane
gosiawolna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-12, 11:06   #2003
prunelle
Wtajemniczenie

Cytat:
Hej dziewczyny

witaj

prunelle jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-12-12, 11:07   #2004
Eirene1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosiawolna Pokaż wiadomość
witam lece was nadrabiac Montii masz glos ode mnie pogoda dzisiaj straszna... wszedzie hlapa ;/ wrocilam z kaufalnda bylam po prezent dla mojego kochanego na swieta ;p
mi też mi też proszę ładnie

i co kupiłaś kochanemu?

Cytat:
Napisane przez Jok3r Pokaż wiadomość
Kurde juz tak dawno nie czulam zadnych boli, ze sie odzwyczailam. I teraz cos mnie lewy bok napiernicza. Nawet nie potrafie zdefiniowac co dokladnie, bo to nie bol ala rozsciagajaca sie macica, ani nie jajik czy nerka jak do tej pory taka jakby nie wiem kolka czy cos. Takiego jeszcze nie czulam. Jest srednio silny, bo w zasadzie da sie go wytrzymac, ale to takie wiecie cmienie, ze na dluzsza mete jest meczacy. Lykne sobie Nospe i zobaczymy. Zastanawiam sie czy moglo miec na to wplyw to o czym napisalam w klubie i moje ostatnie eskapady calo dniowe po sklepach. Mlody rusza sie jak cholera, wiec z nim wsio ok. Nawet ostatnio znowu musialam na niego hmm nakrzyczec, bo tak mnie 2x kopnal, ze az mi lzy polecialy. No nic pozyjemy zobaczymy. Generalnie nie lubie jeczec, ze mnie cos boli
może mały jest tak ułożony że ci naciska na jakiś narząd wewnętrzny i boli? ja tak mam że macica uciska mi na przeponę i żołądek i pod cyckami mnie tak boli że masakra najgorzej wieczorem

Stary 2010-12-12, 11:13   #2005
ego_ego
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez gosiawolna Pokaż wiadomość
masz glos ode mnie

montii-zaglosowane
Black_Angel89 zaglosowane
Tity-zaglosowane

Eirene1987= zaglosowane
i dla mnie proszę
ego_ego jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-12, 12:07   #2006
87czarna
Zakorzenienie

Montii, na razie udało mi się na Ciebie zagłosowac,po 5 minutach lecę dalej

Dzień dobry

"Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka"
87czarna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-12, 12:38   #2007
iizabelaa
Zakorzenienie

hej dziewczyny,

wpadam się przywitać,
mąż właśnie składa komodę dla małej

Wczoraj byłam na chrzcinach i się dowiedziałam, ze siostra tż kupiła jagodowy wózek Coneco
a ja taki chciałam tylko inny model
Stary 2010-12-12, 13:26   #2008
Montii
Zakorzenienie

ale mam dzisiaj smaki....jem wszystko, jak odkurzacz!

[LEFT]
Stary 2010-12-12, 13:36   #2009
Eirene1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iizabelaa Pokaż wiadomość
hej dziewczyny,

wpadam się przywitać,
mąż właśnie składa komodę dla małej

Wczoraj byłam na chrzcinach i się dowiedziałam, ze siostra tż kupiła jagodowy wózek Coneco
a ja taki chciałam tylko inny model
uuu no to teraz musisz coś innego wybrać? czy taki sam chcesz?

Cytat:
ale mam dzisiaj smaki....jem wszystko, jak odkurzacz!
dzisiaj?

Stary 2010-12-12, 13:52   #2010
iizabelaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Eirene1987 Pokaż wiadomość
uuu no to teraz musisz coś innego wybrać? czy taki sam chcesz?

musieć nie muszę
ale chciałam mieć bardziej unikatowy egzemplarz

ja chciałam ten
http://www.coneco.pl/index.php?go=mustang

a ona ma ten
http://www.coneco.pl/index.php?go=toledo

gdyby miała inny kolor niż ja chce to bym się nie zastanawiała

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości