|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1981 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia LIII- Kamuszka&Śmierdziel&Katri na zawstydzili koniec św
ide zerknac co mam w TV
---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:49 ---------- kufa poszlam i zapomnialam ![]() ---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:50 ---------- a nie juz wiem : Elektra Luxx ide poczytac co za badziew
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
#1982 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia LIII- Kamuszka&Śmierdziel&Katri na zawstydzili koniec św
Cytat:
Czy zerknęłaś i zapomniałaś ![]() Ja mam ak częst ze sprawdzaniem godziny w komie. Przeszukuję całą torebke w jej poszukiwaniu, gdy się wreszcie dobije, patrzę na nią...wrzucam nazad...i co? No dobra, ale która jest godzina
|
|
|
|
|
#1983 | |
|
Zakorzenienie
|
no cos tam kumam
![]() jutro musze szybko wszytsko, bo babcie chce odwiedzic, szkoda, ze nie ma cyk cyk i juz sie jest tam gdzies ---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ---------- Cytat:
![]() czyli gorsze ![]() szybko do dr J.
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
|
#1984 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1985 |
|
Zakorzenienie
|
a Kasia wpadla i co
![]() ---------- Dopisano o 19:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ---------- Garfielda zgielam ![]() ---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ---------- a wczoraj przed snem : ja : pa Majkus, spij dobrze P. : Majkus ![]() ja : tak ![]() P. : pa Orusia, spij dobrze ja : ja moge Ty nie, bo MJ moze mnie slyszec... straszne to w sumie , ale trza sie posmiac z gupich grochow ![]() ---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:58 ---------- dobra, ide pomoc przy kolacji i cos tam zerknac w TV, buziole jakbym malpki widziala to pozdrowie Kamuś
|
|
|
#1986 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam to samo, dlatego smaruję je balsamem opalającym ![]() Cytat:
![]()
|
|
#1987 | ||
|
Zakorzenienie
|
Jak on może Cię słyszeć jak ma uszy zawalone woskowinę
![]() Oj Grochu, Grochu ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:01 ---------- Cytat:
![]() Ja mam o 22 dopiero finał CSI Las Vegas...obejrząłam onli 2 przedostatnie odcinki sezonu, ale mnie wciągnęło i muszę zobaczyć finał ---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 20:01 ---------- Cytat:
![]() Będe chyba musiala zainwestować w jakiś kurde balsam czy ki uj...bo siaraaaaaaaaa ![]() ---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ---------- Jejku to dopiero 20? Czuję się jakby była 23....za dużo świeżego powietrza mi jednak szkodzi ![]() ---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:10 ---------- http://allegro.pl/the-official-micha...671247262.html Kto mi kupi? ![]() ---------- Dopisano o 20:27 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ---------- ✂✂✂✂a! Mam czerwony kawałek uda lekko nad kolanem do wysokości spodenek, które jak stoję są do kolan...a jak siedze trochę wyżej... No to pięknie się opaliłam
Edytowane przez kamuha Czas edycji: 2011-06-23 o 20:12 |
||
|
|
|
#1988 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1989 |
|
Zakorzenienie
|
Kuuuuurwa!
Ale mam dekolt czerwony! Bo spojrzałam w lustro, bo tak mnie coś swędzi ![]() Ale jaja...a to słońce tak terochę świeciło, trochę nie ![]() To ide pod prysznic i nasmarować się jakimś żelikiem chłodzącym
|
|
|
|
#1990 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I mieć będę ![]() Ja to dziś w ogóle się nie opalałam. Jakoś tak wyszło ![]() ---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ---------- Kama, nie klnij! ![]()
|
|
#1991 |
|
Zakorzenienie
|
Muszę, bo jestem zatrwożona stanem mojej skóry
Przecież tego słońca "prawie", że nie było... Umre na raka ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:59 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ---------- O maj gaddd ![]() Dobrze, że na dzień mam krem z filtrem 20....bo bym miała morde jak świnka....pprzy inii włosów, tam gdzie krerm nie dotarł też mam czerwone ![]() ---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ---------- Umyłam się ![]() ---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ---------- Gdyby to nie było nieprzyzwoite pokazałabym Wa flagę Monako bądź Indonezji... czerwony dekolt-białe cycki
|
|
|
|
#1992 |
|
Zakorzenienie
|
Kama skąd ja to znam
, stałam w cieniu a wróciłam zjarana jak buraczanka
|
#1993 |
|
Zakorzenienie
|
Przybij "opaleniznę"
|
|
|
|
#1994 |
|
Zakorzenienie
|
A ja Wam zazdroszczę
Bo ja też bym chciała, a mimo, że stałam na balkonie w pełnym słońcu to u mnie nic
|
#1995 |
|
Zakorzenienie
|
ta ja chwile pobede burakiem a potem vizirrrrrrrrr
|
#1996 |
|
Zakorzenienie
|
Ja to w ogóle nie pamiętam kiedy byłam opalona... Chyba ostatni raz 3 lata temu
troszeńkę ![]() No nic, ja będę uciekać. Wpadnę jutro ![]() Dobranoc
|
#1997 |
|
Zakorzenienie
|
I co śpicie już buraczki
|
|
|
|
#1999 |
|
Zakorzenienie
|
No co Wy cipy
![]() |
|
|
|
#2000 |
|
Zakorzenienie
|
Kama, znasz jakiegoś fotografa co retuszuje foty dowodowe? Bo muszę do dyplomu zrobić
|
|
|
|
#2001 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja robię zawsze na Pomorskiej w Foto-Ramie, jest taka śmieszna babeczka...i trochę fotoszopa walą też (ale to myślę, że chyba w większości miejsc teraz ) (jak wchodzisz na Pomorską to jest to drugi fotograf....bo wpierw mijasz jedngo - tam jest taki dziwny kolo http://www.foto-rama.pl/ Dziś 21:00 4 fun tv - Power Hour z Majkolem - piszę bo zapomnę
|
|
|
|
|
#2002 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam mega pryszcza na czole i nijak go zakryć nie mogę... a MUSZĘ DZIŚ TO ZDJĘCIE ZROBIĆ... :MDLEJE:---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ---------- OO jak sie z capsem zrobi emota to się nie udaje? :EEK:
|
|
|
|
|
#2003 |
|
Zakorzenienie
|
No daj spokój, toć to tylko centrum
|
|
|
|
#2004 |
|
Zakorzenienie
|
Przecież teraz retuszują foty wszędzie
|
#2005 |
|
Zakorzenienie
|
noo, wyretuszowali mi
![]() ale włosów mi nie dorobiła
|
|
|
|
#2006 |
|
Zakorzenienie
|
Brawo
Ja to aż chodzę do miejsca gdzie mniej retuszują. Bo czasami to jak walną fotoszopem to masakra ![]() A tak w ogóle.. przypomniało mi się ![]() Idę dzisiaj ulicą i jakaś młoda typiara rozmawia z kolegą przejęta i mówi o jakiejś lasce, że ona taka i nie taka.. że tapety kilogram..ja patrzę na jej twarz a tu można by szpachlą zdzierać a ona komuś wypomina nadmierną ilość makijażu nie ma to jak samokrytycyzm
|
#2007 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zawsze se myślę, że ja tak nie wyglądam jak na tych fotach... o matko, teraz te szczeniarki to mają nasrane w główkach...
|
|
|
|
|
#2008 |
|
Zakorzenienie
|
wróciłam z pracy wcześniej
|
#2009 |
|
Zakorzenienie
|
Kupilam spodniczke, marynarke i buty na obrone. Teraz kupie juz tylko jakis zwykly topik pod marynare;-)
Z butami jest u mnie masakra, bo na dlugosc moga byc.ok ale kazde mi kfa zlatuja z piety bo mam wysokie podbicie. Te co kupilam tez zlatuja deko ale nie tak bardzo jak cala reszta co mierzylam i sa megawysokie nie wiem jak dojde ale ki uj, chociaz ogolem wygodne bo z platforma to tak nie czuc wysokosci. I nie sa niestety wymarzone nude ale kosztoealy 60zet bo juz wyprzedaz No to ubralam se pizame i lece zaraz na majkola ---------- Dopisano o 18:51 ---------- Poprzedni post napisano o 18:41 ---------- A dzis miedzynarodowy dzien przytulania!! Niech mnie ktos przytuli ![]() I tulaski dla was ![]() ---------- Dopisano o 18:56 ---------- Poprzedni post napisano o 18:51 ---------- Krycho dupo zgrabna, rozmawiaj z nami:-D ---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 18:56 ---------- Majkol szekszuchuuuuu
|
|
|
|
#2010 |
|
Zakorzenienie
|
Przytulam
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:59.

Czy zerknęłaś i zapomniałaś 

a MUSZĘ DZIŚ TO ZDJĘCIE ZROBIĆ... :MDLEJE: