|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1981 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI
Ewelka, no no, i jak tam teraz szefowa się zachowuje? Trochę bardziej jak człowiek?
|
|
|
|
|
#1982 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI
Cytat:
W piatek kumpela z pracy miala urodziny, po pracy zrobilismy taka bibe w salonie.
|
|
|
#1983 |
|
Zakorzenienie
|
Ewelka, bezczelna. Wqrwia mnie w naszym kraju to, że kosmetologa traktuje się na równi płac jak kosmetyczkę, co jest moim zdaniem jakąś paranoją.
A np. jakiś debil typu Hojarska może zostać posłem i zarabiać 10 patoli miesięcznie
Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2012-02-12 o 18:59 |
|
|
|
|
#1984 |
|
Rozeznanie
|
Niech mnie któraś kopnie w d... Tracę już siły i pomysły na pracę mgr, jestem strasznie w tyle a do zrobienia jeszcze TYYYYYYLEEEEE, dotychczas miałam taki plan i tyle zajęć, że w połączeniu z pracą: nie było szans na pisanie mgr. Teraz czuję totalną niemoc, słucham muzyki, oglądam zdjęcia z wyjazdów... i najchętniej bym rzuciła to wszystko i wyjechała gdzieś daleeeeeeko. Nie mam siły
|
|
|
#1985 |
|
Zadomowienie
|
Psyhe gratki za egzaminy, a tak marudziłaś że nie zdasz ekonomii a tu proszę
![]() Muszę się pochwalić że miałam wczoraj ustny egzamin i zdałam go na 3,5 Wracam do Was po weekendzie. Z dietą ok , wczoraj zjadłam tylko pół prince polo i 1 kawałeczek ciasta i jestem z siebie dumnaW tym tyg dużo pokus bo walentynki i chyba tłusty czwartek, czy mi się coś pomyliło? ![]() Dostałam od Tż mega opietą czerwoną kieckę z zamkiem z przodu o której marzyłam od chyba pół roku ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#1986 |
|
Zakorzenienie
|
Alexis, dziękuję i też gratuluję
![]() Jeszcze logika mi została ![]() Od dzisiaj się odchudzam
|
|
|
#1987 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też
Dlaczego zawsze w poniedziałki mam kapuśniak?! Umrę...Słit club! |
|
|
|
|
#1988 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I marsz do lekarza młotku! Ja tez powinnam ![]() zdasz, nie marudź! To tylko logika, a co najlepsze- dobrze sie jej nauczyć, bo z przedmiotów z pierwszego roku przydaje się chyba najbardziej ![]() Cytat:
Zbliża się wiosna (taaak, -20 ) i trzeba się ogarnąć ![]() No i gratuluję za opierniczenie szefowej, z tego co piszesz to strasznie wredna zołza ![]() I trzymam kciuki za wszystko, żeby udało się z tatą i wszystkimi innymi rzeczami ![]() Też się wybrałam do croppa po tę kieckę, o której mówiła Laura, ale okazało się, że jest mi tak do połowy bioder ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
I pokaż prezent!W ogóle! Jaki to jest ten serek homogenizowany o którym często piszą dziewczyny w jadłospisach? Taki slodki? ![]() I GDZIE JEST SANDEJ! A w ogóle to mój TZ okazał się być strasznym słodziakiem i w ramach walentynek chcemy się dzisiaj wybrać na kolację do Krakowa (tak, dzisiaj- nie może być zbyt mainstreamowo )
Edytowane przez bita smietana Czas edycji: 2012-02-13 o 14:03 |
|||||
|
|
|
|
#1989 |
|
Zakorzenienie
|
BŚ, o jaaaa, zazdroszczę kolacji
Ja pewnie spędzę walentynki bardzo romantycznie ucząc się do poprawki Moje menu póki co: I: grahamka z serem i sałatą II: nesquiki duo z mlekiem III: babeczka z owocami IV: ryba z surówką a dalej nie wiem ![]() chyba mi dieta nie idzie
|
|
|
#1990 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
hej. ja tylko na chwilę. zaraziłam się jakimś choróbskiem od Tża i ledwo żyję.
aaaaa kto jest starą rurą dzisiaj? Oczywiście,że JA! Urodziny spędzam sama z Oliwką. Tż w pracy, rodzice w pracy. znajomi uczą się do sesji... Przepłakany cały poranek. Jedyny dzień w roku,który powinien sprawiać,że bede się uśmiechać na maxa do mnie dołuje. ehh... niech ten dzień się już kończy od rana tylko bułka. nie mam siły jeść. piję tylko zieloną herbatę. wieczorem choćby nie wiem co zrobię dżemowanie. o! Oli ciągle marudna, dziąsełka widocznie bardzo bolą i swędza. Nic nie je, ciągle płacze... ehh, to będą ciężkie dla mnie dni albo i miesiące Cytat:
mam ostatnio kiepskie dni. wszystko jest głupie i beznadziejne... Cytat:
Ja nie zamierzam tak spędzać mojego życia. oj nie. Cytat:
Cytat:
nie chcę stać się w jej oczach kimś, komu za kilka lat powie,jak bardzo mnie nienawidzi, bo nie wniosłam nic do jej życia, bo nigdy mnie nie było. tak własnie jest z moją matką. tylko,że ja chciałam mieć dziecko i cieszyć się tym dzieckiem.niestety moja mama mnie nie chciała. byłam nieplanowana i dlatego przez tyle lat mnie tak traktowała. nie wiem czym sobie na to zasłużyłam, ale widocznie już tak musi być. uf, ale się rozpisałam leżało mi na to serduchu... nie jesteś egoistką. po prostu to nie jest jeszcze Twój czas ![]() Cytat:
Cytat:
![]() chcę zobaczyć tą kieckę Cytat:
|
|
|
#1991 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
życie zaczyna mnie przerastać |
|
|
|
|
|
#1992 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja lubię bazarowe bo muszę mieć duuużo kolorów, często maluję i jakbym miała kupować lakiery po 20zł. to bym zbankrutowała :P Never! Cytat:
![]() Ej ja też piję więcej niż R., praktycznie co wyjście słyszę "nie pij już" w barze ja wypiję 2 piwa zanim on 1,a i to się hamuję Ja też czuję się nieprzystosowana do bycia matką. Wiecie gdzie teraz pracuję-tutaj przede wszystkim ślub i dzieci i jak słyszę gadki tych ludzi to myślę Ja chcę czuć się wolna, nie mieć zobowiązań, nie czuć na sobie odpowiedzialności za kogoś. Jestem egoistką? Nie wiem, może jestem za wygodna na dziecko.Cytat:
Sensual,odezwij się,a nie taka cichociemna siedzisz! Cytat:
Cytat:
![]() i zapisuję co zjadłam i co ćwiczyłam ![]() Może nowy rok to rok zmian ![]() Cytat:
Ja zostałam sama w aptece, otwieram i zamykam, kiedy wpadacie na imprezę? ![]() Cytat:
![]() Agnesuk, sto lato sto lat! MP, co się dzieje
Edytowane przez moooniaaaa Czas edycji: 2012-02-13 o 19:48 |
|||||||
|
|
|
|
#1993 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale dzisiaj byłam u stomatologa O jak słodko ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Wszystkiego najlepszego, Aguś, przede wszystkim dużo siły i dobrego humoru Nie płacz, chyba masz dzisiaj gorszy dzień- jeśli Cię to pocieszy, to ja też Ej nie jadłam lodów w żadnej postaci ostatnio, to nie od tego |
|||
|
|
|
|
#1994 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
też miałam tydzien cudow ![]() Cytat:
nie wiem, kiedy czesc moich znajomych nagle zmienila tok myslenia na prorodzinny![]() ech, wkurza mnie to ;p Cytat:
Cytat:
![]() No i żeby Ci ta deprecha minela, to do Ciebie nie podobne! wiem, ze moj post jest kiepskim pocieszeniem, ale nie wiem co moglabym napisac, zeby poprawic Ci humor - sama tez spedzam swoje urodziny placzac, bez wzgledu na to, czy spedzam je sama, czy w gronie bliskich i znajomych :P urodziny to straszny dzien Alexis- Koniecznie pokaz ta kiecke, marze o czerwonej obcislej! EWELKA! BRAWO! dobrze ze "dokopalas" szefowej, nalezalo jej sie!a wyplata nizsza o 30% - bez komentarza. tym bardziej dobrze, że w koncu ją trochę zbeształaś chyba wiem o jakich drechach piszesz, tez mierzylam takie spodnie, ale w koncu ich nie wzielam, bo sa mi zupelnie niepotrzebne, wole legginsy a kiecka ktora wrzucila Laura na mnie okazala sie tunika
|
|
|
#1995 | ||||
|
Zakorzenienie
|
co jest
![]() jak tam impreza z okazji zdanego prawka ![]() Cytat:
![]() ew. zamalowuje koncowki, i tak przewznie mam rozowe lub czerwone paznokcie :P Cytat:
1. nawet jak zaczynam skakac to i tak (ku mojemu zadowoleniu) on bierze sprawy w swoje "rece" :P 2. nie wiem jak to robi, ze gdy ogladamy film, to on saczy jednego reddsa a ja juz koncze swoj zapas (przewaznie kupujemy po 3) i mysle nad tym jaki pretekst wymyslic, zeby skoczyc do zabki ![]() 3. ![]() Cytat:
2. pochwal się ![]() Cytat:
Edytowane przez aniabaniaa Czas edycji: 2012-02-13 o 21:41 |
||||
|
|
|
|
#1996 |
|
Zakorzenienie
|
Heeej
![]() Opanowałam już mniej więcej połowę materiału więc w nagrodę posiedzę na wizażu i przed tv Wczoraj kolega zaprosił mnie do kina, ale odmówiłam i powiedziałam, że mam ważniejsze rzeczy na głowie niż celebrowanie głupiego święta zakochanych i bardziej jara mnie tłusty czwartek Jakaś cięta się zrobiłam ostatnio na tych facetów
|
|
|
#1997 |
|
Zadomowienie
|
impreza była no... bez komentarza.... Jak zawsze - po prostu
![]() Od wczoraj TZ w delegacji - w nocy chyba wróci. A ja poszłam dzis do lekarza i sie okazało ze mam ostre zapalenie oskrzeli i lewego pluca (tak śmiesznie załatwilam sobie tylko jedno ), dostałam antybiotyk i tydzien musze być w wyrku zasiłek chorobowy mnie nie obowiązuje bo mam zlecenie i dupa.... A w weekend dodatkowo mam zacząc nowy semestr w szkole jestem wściekła, obolała i ledwo żyję |
|
|
|
|
#1998 |
|
Rozeznanie
|
Hej Laski. Sory ze się nie odzywałam ale nie miałam za wiele do powiedzenia o mojej diecie mam jakiś kryzys tylko bym jadła i jadła i to nie koniecznie zdrowe rzeczy. Przytyłam 1 kg jestem wściekła od dzisiaj nie ma przebacz ćwiczenia muszą być i dieta też bo znów będę wyglądać jak jakiś turbo mega hiper pasztet!!!!!
W ogóle dzisiaj walentynki a ja co mam doła bo wyglądam jak pasztecior i jeszcze do 19.30 jestem w pracy nie no z☠☠☠i....ście!!!! Aha rano obudziła mnie kumpela telefonem i mówi za 15 jestem u ciebie ubieraj sie i schodz na dół jedziemy do McDonald nie zdążyłąm nic powiedziec a ona juz się rozłączyła No i zjadłam jakąś okropną tortile ale nie cała na szczescie wypiłam kawe i coleAgnes sto lat trzepaku!!!! Niech Ci córcia zdrowo rośnie i TŻ kochał najmocniej jak potrafi. Wiecie co ja jeszcze jakiś czas temu chciałam mieć dziecko oglądałam na allegro wózki, łóżeczka itd ale teraz jak słyszę pytanie no już po ślubie to kiedy dziecko to mnie trafia. Zawsze odpowiadam nie prędko dobrze mi tak jak jest teraz. Nawet mój TŻ nic nie mówi o dziecku, mówi że dobrze mu teraz że jeszcze nie chce być odpowiedzialny i że jeszcze jak ma możliwość się pobawić to będzie się bawił! Jak tak was czytam to stwierdzam że jestem jakaś dziwna ja nie lubię alkoholu! Czasami wypiję jakiegoś drinka albo 2 i to tyle. Może inaczej lubię fajne kolorowe drinki ale bez przesady 2-3 to już max z piwa tylko reddsa i to też 1-3 max w lecie najczęściej bo zimą zupełnie nie mam ochoty. Wina ani wódki nie znoszę ble!!!! Ale z kolei jak mam mocną głowę. Na swoich poprawinach tak mnie upiły psiapsióły że nie wiem jak doszłam do pokoju oczywiście jak już zrobiło się luźniej i sztywniacy pojechali do domu a zostało całe doborowe towarzystwo o tak to była impreza, szkoda że nie było kamerzysty coś czuję że bym ten film bardziej lubiła niż weselny No to tyle co u mnie może odezwę się po pracy jak nic TŻ nie zaplanuje!!!
|
|
#1999 |
|
Zakorzenienie
|
Psyhe, faktycznie, z tego wszystkiego zapomniałam o tłustym czwartku
![]() A nam dzisiaj kazali śpiewać jakieś niemieckie piosenki o miłości i stwierdzam w tym momencie, że nienawidzę Walentynek. Zepsuli mi dzieciństwo Ale i tak to jest głupi dzień Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2012-02-14 o 14:39 |
|
|
|
|
#2000 |
|
Zakorzenienie
|
BŚ - jestem
|
|
|
#2001 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
hej wam
ahhh moja choroba robi ze mną to,że nie jem. nic nie chce mi się jeść... rano zjadłam tylko bułkę i troszkę sałatki. piję mnóstow herbaty zielonej, lykam lekarstwa i dalej lipa Cytat:
![]() kupiłam jej babydent i już pomaga uffff dziękuje Cytat:
dziękuje Ci bardzo ja też ubrudziłam całą poduszkę tuszem. niech te złe dni juz sobie pójdą Cytat:
tez mam nadzieje,że ta chwilowa depresja szybko zniknie... Cytat:
kuruj się tam! Cytat:
moje nowe cudeńko :
|
|
|
#2002 |
|
Rozeznanie
|
|
|
#2003 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() z tym ze moj TZ sporo pije, wiecej niz ja ale sie nie upija. Ja za to jak wychodze z kumpelami - pije za szybko. Tempo mam niezłe... ![]() Cytat:
![]() ![]() jakby za kare w sobote przyszlam do pracy to jeszcze butelki sprzatalam jak Wam mijaja walentynki?? ja popijam z TZ drinka morderce... wodka, wino bianco, lod, cytryna. Maskara juz sie ugotowalam ![]() :brzyda l:
|
|
|
#2004 |
|
Zakorzenienie
|
a ja dostałam taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaki wielki bukiet czerwonych róż, wilekiegio misia i milkę, duuuużo milki (2 duże+5 małych+ ciastka milka.............aaaaaau aaaaaaaaaaaaaa. ! część czekolad od taty :P) kurde, takie banalne a jak cieszy Agnes!!!!!!!!!!! super prezent walentynkowy Ewelka, nie pilam takiego drina apropo alko, piłyscie soplice o smaku orzecha laskowego z ... mlekiem?!
|
|
#2005 |
|
Rozeznanie
|
A ja dostałam sweter, zegarek i super kolacje.
Ewelka piłam takie drinki ale bez wódki, myślę że z dodatkiem wódki mogą być zabójcze!!!!! Banka ale słodyczy ![]() Nie piłam takiej soplicy, piłam tylko wiśniową smakuje jak nalewka domowej roboty dobra na rozgrzanie!!!!!!
|
|
#2006 |
|
Zakorzenienie
|
O matko, Bania, ale teraz będziesz gruba
![]() Agnesuk, WOW. A powiedz, kiedy go robiłaś? Bo nie jest wcale zaczerwieniony. |
|
|
|
|
#2007 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja swojemu nic xD wyslalam mu dwie super fajne walentynki, ucieszył się, a jutro zabiore go gdzies zeby wybral sobie gry na konsole ;p (romantyzm ze hej xD)wisniowej soplisy chyba nie pilam :P ja tez nie pilam tej soplicy z mlekiem,ale jestem ciekawa, czy to faktycznie jest takie super ![]() Cytat:
ja od moich dostalam pewnie dlatego, ze oni ode mnie dostali walentynki, wyslalam im poczta :P tata dostal kartke dla super taty, bardzo fajna ![]() no wlasnie tez mnie zaskoczylo, ze tatuaz nie jest zaczerwieniony Nasza Agnes jest chyba stworzona do dziarania ;p
|
|
|
#2008 |
|
Rozeznanie
|
Bania dałam swojemu spodnie bojówki bo chciał my zawsze robimy sobie tak prezenty że każdy wie co drugi chce dostać no a ja chciałam sweter i zegarek i dostałam. Ale kolacji się nie spodziewałam a tu wracam z pracy wszędzie świeczki na stole kolacja i wino i truskawki z bitą śmietaną(nawet miały smak truskawek a nie jakiejś chemii mniam).
8 marca ja mam dzień kobiet a mój TŻ urodziny juz wiem że on dostanie perfum bo chce locoste(ostatnio zbił prawie całego hugo bosa w domu przez 3 tyg czułam ten zapach), a co ja dostanę jeszcze nie wiem ale chyba wymarzę sobie jakieś szpileczki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Fajnie masz z tymi rodzicami że tak się obdarowujecie prezentami ja z moimi raczej nie obchodzę takich świąt, choć jak jeszcze z nimi mieszkałam to dostawałam od taty kwiatka w dzień kobiet( u nas dzien mamy, taty, dziecka, urodziny, imieniny) To prawda tatuaż w ogóle nie jest zaczerwieniony, może rzeczywiście Agnes ma ciało już przystosowane do dziarania. Dobra idę spać dobranoc laseczki. Aha jutro jest dzień singla więc dziewczynom bez TŻtów życze wszystkiego naj naj naj lepszejszego
|
|
#2009 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bossa czerownego, a lacoste tą zółtą (? taka gumkami na flakonie ;p) i ją uwielbiam, sama moglabym sie nią psikać ![]() hmmm szpilki, dobry pomysl, moglby mi w tym tygodniu zakupic jakies ![]() masz jakies znizki u siebie w sklepie z racji tego ze jestes pracownikiem? ![]() Cytat:
nie wiem czy daliby mi cos na walentynki gdyby nie to,ze dostali ode mnie po kartce ![]() 2. dzien singla?! a to dobre!
|
|
|
#2010 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
hej Wam
nafaszerowałam się na noc lekami i co? nie pomogło. dalej kicham, smarkam i kaszle. super!! do tego Oliwka ma chyba zły dzień, bo ciągle coś stęka, marudzi... oszaleje dzisiaj jak nic wczorajszy wieczór walentynkowy milutki : tż zrobił mi gorącą kąpiel z bąbelkami i całą wymasował nie bolało aż sama się zdziwiłam,że nie boli siedziałam 2 godziny, ale fajnie było. gadałam,śmiałam się i czekałam na efekt końcowy Cytat:
pokaż misia!! prezent urodzinowo-walentynkowy ![]() ![]() Cytat:
wczoraj jak przyszłam do domu, to też Cytat:
taaaaa...Cytat:
hehe ![]()
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:28.

i jestem z siebie dumna

wiem, że uroda nie trwa wiecznie, ale nie chcę tracić jędrnego biustu i mieć rozstępy przez dziecko. Pewnie kiedyś się zdecyduję, ale to tak dopiero w wieku 30 lat, nie wcześniej i chciałabym mieć tylko jedno (a mój TŻ dwójkę, bo wg niego jedynacy są rozpieszczeni, a moim zdaniem to nieprawda). Jak patrzę na moje kuzynki-matki, które totalnie się uwsteczniły przez dzieci, siedzą tylko na facebooku i grają w konkursach o pieluchy, zabawki itp., to zaczynam wątpić:P Zresztą studia, czyli życie na stancji, spanie do 15 w niedzielę, życie z pustą lodówką to są moje lata, które mam zamiar przeżyć i potem jeszcze jakieś 5 lat po studiach z facetem bez martwienia się o dziecko :P
) i kupilam dresiki za 29 zl! superowe są, jak rurki
) i trzeba się ogarnąć 

matko marze o jakiejs czekoladzie
ewentualnie jakas ambitna kolezanke z pedagogiki. a tz?! matko jestesmy patologicznym dnem nie nadajacym sie do roli rodzicow
BLOGUJĘ