Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI - Strona 67 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-02-12, 18:24   #1981
agniesikk
Zakorzenienie

Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI

Ewelka, no no, i jak tam teraz szefowa się zachowuje? Trochę bardziej jak człowiek?
agniesikk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-12, 18:36   #1982
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___
Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI

Cytat:
Napisane przez agniesikk Pokaż wiadomość
Ewelka, no no, i jak tam teraz szefowa się zachowuje? Trochę bardziej jak człowiek?
najpierw sie obrazila jak dziecko - nie odzywala sie do mnie kilka dni. No a najwazniejsze - zmienila warunki wynagrodzenia, moja wyplata w tym miesiacu jest nizsza o 30 %. powiedziala ze jej nie stac zeby placic wiecej. I szkoda ze tego nie udalo mi sie wynegocjowac. Szukam nowej pracy bo szczerze nienawidze tej baby.

W piatek kumpela z pracy miala urodziny, po pracy zrobilismy taka bibe w salonie.
Stary 2012-02-12, 18:57   #1983
agniesikk
Zakorzenienie

Ewelka, bezczelna. Wqrwia mnie w naszym kraju to, że kosmetologa traktuje się na równi płac jak kosmetyczkę, co jest moim zdaniem jakąś paranoją.

A np. jakiś debil typu Hojarska może zostać posłem i zarabiać 10 patoli miesięcznie

Edytowane przez agniesikk
Czas edycji: 2012-02-12 o 18:59
Stary 2012-02-12, 20:32   #1984
karola_plm
Rozeznanie

Niech mnie któraś kopnie w d... Tracę już siły i pomysły na pracę mgr, jestem strasznie w tyle a do zrobienia jeszcze TYYYYYYLEEEEE, dotychczas miałam taki plan i tyle zajęć, że w połączeniu z pracą: nie było szans na pisanie mgr. Teraz czuję totalną niemoc, słucham muzyki, oglądam zdjęcia z wyjazdów... i najchętniej bym rzuciła to wszystko i wyjechała gdzieś daleeeeeeko. Nie mam siły

Failure is only an option if you make it one.
karola_plm jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-13, 08:56   #1985
alexis77
Zadomowienie

Psyhe gratki za egzaminy, a tak marudziłaś że nie zdasz ekonomii a tu proszę
Muszę się pochwalić że miałam wczoraj ustny egzamin i zdałam go na 3,5 a tak się stresowałam:cwaniak:

Wracam do Was po weekendzie. Z dietą ok , wczoraj zjadłam tylko pół prince polo i 1 kawałeczek ciasta i jestem z siebie dumna
W tym tyg dużo pokus bo walentynki i chyba tłusty czwartek, czy mi się coś pomyliło?
Dostałam od Tż mega opietą czerwoną kieckę z zamkiem z przodu o której marzyłam od chyba pół roku w rozmiarze eS
alexis77 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-13, 09:00   #1986
psyhe666
Zakorzenienie

Alexis, dziękuję i też gratuluję

Jeszcze logika mi została

Od dzisiaj się odchudzam
so trójka maybe.

psyhe666 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-13, 09:12   #1987
agniesikk
Zakorzenienie

Ja też Mam kapuśniak na obiad, nienawidzę Dlaczego zawsze w poniedziałki mam kapuśniak?! Umrę...

Słit club!
Stary 2012-02-13, 13:53   #1988
bita smietana
Zakorzenienie

Cytat:
Śmietana, ja też tak jestem nastawiona do macierzyństwa jak Ty wiem, że uroda nie trwa wiecznie, ale nie chcę tracić jędrnego biustu i mieć rozstępy przez dziecko. Pewnie kiedyś się zdecyduję, ale to tak dopiero w wieku 30 lat, nie wcześniej i chciałabym mieć tylko jedno (a mój TŻ dwójkę, bo wg niego jedynacy są rozpieszczeni, a moim zdaniem to nieprawda). Jak patrzę na moje kuzynki-matki, które totalnie się uwsteczniły przez dzieci, siedzą tylko na facebooku i grają w konkursach o pieluchy, zabawki itp., to zaczynam wątpić:P Zresztą studia, czyli życie na stancji, spanie do 15 w niedzielę, życie z pustą lodówką to są moje lata, które mam zamiar przeżyć i potem jeszcze jakieś 5 lat po studiach z facetem bez martwienia się o dziecko :P
3 x TAK przechodzisz dalej!
I marsz do lekarza młotku!
Ja tez powinnam

Cytat:
Napisane przez psyhe666 Pokaż wiadomość
Bożeeeeeeeeee boje sie ze poprawki nie zdam
zdasz, nie marudź! To tylko logika, a co najlepsze- dobrze sie jej nauczyć, bo z przedmiotów z pierwszego roku przydaje się chyba najbardziej

Cytat:
Napisane przez _Ewelka___ Pokaż wiadomość
ja jestem u rodziców, nie wiem czy waga działa, ale centymetr napewno jutro rano sie pomierze kolejnym krokiem do mojego odchudzania jest to że kupilam spodnie dresowe! Ale jakie fajne! poszlam do croppa (dzieki Laura za ostatnia fotke) i kupilam dresiki za 29 zl! superowe są, jak rurki i tunike ale musze do niej schudnac

ja po prostu nie mam czasu wziac sie za siebie, mam nowy grafik, z reszta pracuje glownie popoludniami, do 21, do 18. Nie szukam wymowek ale naprawde nie mam czasu cwiczyc. A w moim przypadku machanie nozkami w domu nie pomoze. I mam glupich sasiadow - juz probowalam turbo jam Ja pierdziele musze to jakos ogarnac bo sie zapuściłam.

ahh no i dzieki za mile słowa tato jest w szpitalu, ale nie chce sie tu uzalac nad swoim zyciem, wlasnie od Niego wrocilam. Ten nowy rok to dla mnie pasmo porazek, a juz szczegolnie ten miesiac. Nawet wygarnelam wszystko szefowej - za co jestem z siebie za☠☠☠iscie dumna Dziwie sie, ze mnie nie zwolnila
Ja też biorę się za siebie Zbliża się wiosna (taaak, -20 ) i trzeba się ogarnąć

No i gratuluję za opierniczenie szefowej, z tego co piszesz to strasznie wredna zołza

I trzymam kciuki za wszystko, żeby udało się z tatą i wszystkimi innymi rzeczami

Też się wybrałam do croppa po tę kieckę, o której mówiła Laura, ale okazało się, że jest mi tak do połowy bioder

Cytat:
W piatek kumpela z pracy miala urodziny, po pracy zrobilismy taka bibe w salonie.
marzę o takiej imprezie

Cytat:
Napisane przez karola_plm Pokaż wiadomość
Niech mnie któraś kopnie w d... Tracę już siły i pomysły na pracę mgr, jestem strasznie w tyle a do zrobienia jeszcze TYYYYYYLEEEEE, dotychczas miałam taki plan i tyle zajęć, że w połączeniu z pracą: nie było szans na pisanie mgr. Teraz czuję totalną niemoc, słucham muzyki, oglądam zdjęcia z wyjazdów... i najchętniej bym rzuciła to wszystko i wyjechała gdzieś daleeeeeeko. Nie mam siły
każdy czasem musi odpocząć i zebrac siły Może jakiś weekendowy wyjazd, żeby naładować akumulatory?

Cytat:
Napisane przez alexis77 Pokaż wiadomość
Psyhe gratki za egzaminy, a tak marudziłaś że nie zdasz ekonomii a tu proszę
Muszę się pochwalić że miałam wczoraj ustny egzamin i zdałam go na 3,5 a tak się stresowałam:cwaniak:

Wracam do Was po weekendzie. Z dietą ok , wczoraj zjadłam tylko pół prince polo i 1 kawałeczek ciasta i jestem z siebie dumna
W tym tyg dużo pokus bo walentynki i chyba tłusty czwartek, czy mi się coś pomyliło?
Dostałam od Tż mega opietą czerwoną kieckę z zamkiem z przodu o której marzyłam od chyba pół roku w rozmiarze eS
gratuluję egzaminu! I pokaż prezent!

W ogóle! Jaki to jest ten serek homogenizowany o którym często piszą dziewczyny w jadłospisach? Taki slodki?

I GDZIE JEST SANDEJ!

A w ogóle to mój TZ okazał się być strasznym słodziakiem i w ramach walentynek chcemy się dzisiaj wybrać na kolację do Krakowa (tak, dzisiaj- nie może być zbyt mainstreamowo ) To w sumie strasznie oklepane, ale i tak się cieszę- w związku z tym wieczorem diety nie będzie

Edytowane przez bita smietana
Czas edycji: 2012-02-13 o 14:03
bita smietana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-13, 14:23   #1989
psyhe666
Zakorzenienie

BŚ, o jaaaa, zazdroszczę kolacji

Ja pewnie spędzę walentynki bardzo romantycznie ucząc się do poprawki

Moje menu póki co:
I: grahamka z serem i sałatą
II: nesquiki duo z mlekiem
III: babeczka z owocami
IV: ryba z surówką

a dalej nie wiem
chyba mi dieta nie idzie
so trójka maybe.

Stary 2012-02-13, 16:29   #1990
agnesuk
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez Yahoo do agnesuk

hej. ja tylko na chwilę. zaraziłam się jakimś choróbskiem od Tża i ledwo żyję.

aaaaa kto jest starą rurą dzisiaj? Oczywiście,że JA! Urodziny spędzam sama z Oliwką. Tż w pracy, rodzice w pracy. znajomi uczą się do sesji... Przepłakany cały poranek. Jedyny dzień w roku,który powinien sprawiać,że bede się uśmiechać na maxa do mnie dołuje.
ehh... niech ten dzień się już kończy

od rana tylko bułka. nie mam siły jeść. piję tylko zieloną herbatę.
wieczorem choćby nie wiem co zrobię dżemowanie. o!

Oli ciągle marudna, dziąsełka widocznie bardzo bolą i swędza. Nic nie je, ciągle płacze... ehh, to będą ciężkie dla mnie dni albo i miesiące

Cytat:
Napisane przez aniabaniaa Pokaż wiadomość
k
1. spooko , a jaki to byl batonik? matko marze o jakiejs czekoladzie

2. Dzizzzz Aga! jaka zla matka, boze, co Ty opowiadasz jej, chcialabym zebym tez kiedys miala takie podejscie, cos mi sie wydaje, ze ja w obliczu takiej tragedii wstane, wyjde i zadzwonie po mame i tate ewentualnie jakas ambitna kolezanke z pedagogiki. a tz?! matko jestesmy patologicznym dnem nie nadajacym sie do roli rodzicow
a jakiś z biedry
mam ostatnio kiepskie dni. wszystko jest głupie i beznadziejne...

Cytat:
Agnesuk, super to ujęłaś Bycie żoną nie ogranicza się do opieki nad dzieckiem, praniem, gotowaniem, sprzątaniem
no bo taka prawda. Jak kobieta sobie pozwoli na takie traktowanie, to niestety ale chcąc nie chcąc stanie się kurą domową.
Ja nie zamierzam tak spędzać mojego życia. oj nie.

Cytat:
Sensual do mnie napisała:

"Daruj sobie wymianę mojego nicku na forum , lepiej idź pączusiu popracuj nad sobą" A jednak nas czyta.
no żal...

Cytat:
Napisane przez bita smietana Pokaż wiadomość
Kurczę, bo powiem Ci podczytuję forum, mniej pisze bo nie mam czasu za wiele ale nie mogę wytrzymać bez Was I ja po prostu strasznie nie rozumiem tego, że tak młode dziewczyny chcą się poświęcić dla dziecka, chyba jestem straszną egoistką
Ale podziwiam to co napisałaś, naprawdę I cieszę się, że Oliwka będzie miała taką mamę
Wiesz... chcę być dla Oliwki wzorem. chcę jej dać wszystko co mogę. chcę ją uszczęśliwiać, patrzeć jak się śmieje i rośnie. Ja nigdy nie mogłam na swoja matkę liczyć, nigdy nie powiedziałam jej,że ją kocham i nie pamiętam kiedy ostatni raz ją przytuliłam. Chciałabym żeby Oliwka czuła,że jest i będzie kochana,że zawsze będzie mogła do przyjść, a co najwazniejsze będzie mogła zawsze na mnie liczyć.
nie chcę stać się w jej oczach kimś, komu za kilka lat powie,jak bardzo mnie nienawidzi, bo nie wniosłam nic do jej życia, bo nigdy mnie nie było.
tak własnie jest z moją matką. tylko,że ja chciałam mieć dziecko i cieszyć się tym dzieckiem.niestety moja mama mnie nie chciała. byłam nieplanowana i dlatego przez tyle lat mnie tak traktowała. nie wiem czym sobie na to zasłużyłam, ale widocznie już tak musi być.

uf, ale się rozpisałam
leżało mi na to serduchu...

nie jesteś egoistką. po prostu to nie jest jeszcze Twój czas
Cytat:
Napisane przez karola_plm Pokaż wiadomość

Cytat:
Napisane przez alexis77 Pokaż wiadomość

chcę zobaczyć tą kieckę

Cytat:
A w ogóle to mój TZ okazał się być strasznym słodziakiem i w ramach walentynek chcemy się dzisiaj wybrać na kolację do Krakowa (tak, dzisiaj- nie może być zbyt mainstreamowo ) To w sumie strasznie oklepane, ale i tak się cieszę- w związku z tym wieczorem diety nie będzie
oooooj zazdroszczę

agnesuk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-13, 19:36   #1991
MalaPikanteria
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agnesuk Pokaż wiadomość
aaaaa kto jest starą rurą dzisiaj? Oczywiście,że JA! Urodziny spędzam sama z Oliwką. Tż w pracy, rodzice w pracy. znajomi uczą się do sesji... Przepłakany cały poranek. Jedyny dzień w roku,który powinien sprawiać,że bede się uśmiechać na maxa do mnie dołuje.
najlepszego!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!

życie zaczyna mnie przerastać

MOJA WYMIANKA
MalaPikanteria jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-13, 19:47   #1992
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
mało je, mało śpi, płacze, marudzi...slini się, kaszle, krztusi swoją śliną, wszystko wkłada do buzi i mocno trze po dziąsłach - wszystko to objawy ząbkowania.
ajj.. czekają nas ciężkie dni.

zazwyczaj takie bazarowe lakiery są najlepsze hehe
Dentinox i lecicie musicie przetrwać

Ja lubię bazarowe bo muszę mieć duuużo kolorów, często maluję i jakbym miała kupować lakiery po 20zł. to bym zbankrutowała :P

Cytat:
I czy ktoś przejdzie ze mną na odwyk alkoholowy?
Never!

Cytat:
3. co wy jestescie takie ruchliwe. ja ewentualnie cwicze pol szpagaty, ie lubie skakania zaczyna mnie to martwic

2. ja bym poszla, ale ja w sumie lubie moj alkoholizm, lubie byc pijana, chyba nawet lubie smak alkoholu, no i w obliczu waznych wydarzen odczuwam potrzebe naje.bki ;p pije wiecej niz moj facet, czuje sie jak skrajne dno pozbawione dobrego serduszka

3. ale jestes wredna, szydercza i zołzowata
chyba mamy bardzo podobne podejście do macierzynstwa ;p
A tż to nie martwi?

Ej ja też piję więcej niż R., praktycznie co wyjście słyszę "nie pij już" w barze ja wypiję 2 piwa zanim on 1,a i to się hamuję ale ja lubię alkohol i nic na to nie poradzę

Ja też czuję się nieprzystosowana do bycia matką. Wiecie gdzie teraz pracuję-tutaj przede wszystkim ślub i dzieci i jak słyszę gadki tych ludzi to myślę Ja chcę czuć się wolna, nie mieć zobowiązań, nie czuć na sobie odpowiedzialności za kogoś. Jestem egoistką? Nie wiem, może jestem za wygodna na dziecko.

Cytat:

"Daruj sobie wymianę mojego nicku na forum , lepiej idź pączusiu popracuj nad sobą" A jednak nas czyta.
Żenua
Sensual,odezwij się,a nie taka cichociemna siedzisz!

Cytat:
Ej, wiecie co, boli mnie migdałek Już od dwóch miesięcy, z drobnymi przerwami- chyba mam jakis stan zapalny, bo nawet tak się czuję trochę chora. Jezu, ja to głupia jednak jestem. Jak zwykle zignoruję coś, a potem na gwałt muszę iść do lekarza- już powinnam to zrobić miesiąc temu.
Za dużo lodów

Cytat:
ja jestem u rodziców, nie wiem czy waga działa, ale centymetr napewno jutro rano sie pomierze kolejnym krokiem do mojego odchudzania jest to że kupilam spodnie dresowe! Ale jakie fajne! poszlam do croppa (dzieki Laura za ostatnia fotke) i kupilam dresiki za 29 zl! superowe są, jak rurki i tunike ale musze do niej schudnac

ahh no i dzieki za mile słowa tato jest w szpitalu, ale nie chce sie tu uzalac nad swoim zyciem, wlasnie od Niego wrocilam. Ten nowy rok to dla mnie pasmo porazek, a juz szczegolnie ten miesiac. Nawet wygarnelam wszystko szefowej - za co jestem z siebie za☠☠☠iscie dumna Dziwie sie, ze mnie nie zwolnila
Przybij piątkę, też się pomierzyłam
i zapisuję co zjadłam i co ćwiczyłam

Może nowy rok to rok zmian

Cytat:
Aaa też tak chcę!
Ja zostałam sama w aptece, otwieram i zamykam, kiedy wpadacie na imprezę?

Cytat:
Aaaale romantycznie

Agnesuk, sto lato sto lat!

MP, co się dzieje

Edytowane przez moooniaaaa
Czas edycji: 2012-02-13 o 19:48
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-13, 20:41   #1993
agniesikk
Zakorzenienie

Cytat:
I marsz do lekarza młotku!

Idę w środę Ale dzisiaj byłam u stomatologa

O jak słodko Też chcę do Krakowa, tęsknię za TŻ

Cytat:
Ja pewnie spędzę walentynki bardzo romantycznie ucząc się do poprawki
Ja też nad książkami... Ewentualnie w ramach szaleństwa pierdyknę sobie deserek czekoladowy z biedronki, no chyba, że mamusia albo tatuś kupią mi coś słodkiego, bo mnie kochają?

Cytat:
hej. ja tylko na chwilę. zaraziłam się jakimś choróbskiem od Tża i ledwo żyję.

Mój TŻ też chory- jakaś plaga, czy co?

Wszystkiego najlepszego, Aguś, przede wszystkim dużo siły i dobrego humoru Nie płacz, chyba masz dzisiaj gorszy dzień- jeśli Cię to pocieszy, to ja też Mogłabym przeryczeć cały dzień, już ubrudziłam poduszkę tuszem do rzęs i wyłam TŻ do telefonu, bo mi tak smutno i beznadziejnie. Na dodatek ta zima
Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość

Za dużo lodów
Ej nie jadłam lodów w żadnej postaci ostatnio, to nie od tego
Stary 2012-02-13, 21:22   #1994
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
ja lubię te wszystkie kolorowe driny, imprezy, spotkania ze znajomymi i dobrą zabawę. Piję dużo, też więceej niż mój facet Ale rozumiem to że on chce pić mniej. ACZKOLWIEK po tym tygodniu potrzebuję odwyku
no ja tez, ale na moim mini odwyku jestem nieszczęśliwa
też miałam tydzien cudow

Cytat:
I tak, uważam trochę że jest to marnowanie młodości i dziecko nie znajduje się na mojej liście 100 życiowych celów

I uważam że w wieku 22 lat takie podejście jest zdrowe, ale całkowicie akceptuję i podziwiam to, że inne dziewczyny z wątku myślą i żyją inaczej, bardzo trzymam za nie kciuki t
mam tak samo i czasami jak otwarcie o tym mowie, to spotykam sie z bardzo dziwnymi reakcjami, i zastanawiam sie, czy wszystko ze mna ok? bo wydaje mi sie, ze podejscie opisane przez Ciebie jest zupelnie normalne, reprezentuje wlasciwie identyczne poglady w tej kwestii, a ostatnio stale jestem krytykowana, wszyscy wkolo nagle bulwesruja sie, ze jak to? nie mysle o dzieciach? w glowie mi podroze, edukacja, carpe diem? nie wiem, kiedy czesc moich znajomych nagle zmienila tok myslenia na prorodzinny
ech, wkurza mnie to ;p
Cytat:
o ku*wa

Sensual, pozdrawiamy pączusiu

Cytat:
AGA! Czubku! Życzę Ci duuużo zdrówka, uśmiechu na codzien i zebys miala mnostwo energii dla swojego małego potworka
No i żeby Ci ta deprecha minela, to do Ciebie nie podobne!

wiem, ze moj post jest kiepskim pocieszeniem, ale nie wiem co moglabym napisac, zeby poprawic Ci humor - sama tez spedzam swoje urodziny placzac, bez wzgledu na to, czy spedzam je sama, czy w gronie bliskich i znajomych :P
urodziny to straszny dzien

Alexis- Koniecznie pokaz ta kiecke, marze o czerwonej obcislej!

EWELKA! BRAWO! dobrze ze "dokopalas" szefowej, nalezalo jej sie!
a wyplata nizsza o 30% - bez komentarza. tym bardziej dobrze, że w koncu ją trochę zbeształaś
chyba wiem o jakich drechach piszesz, tez mierzylam takie spodnie, ale w koncu ich nie wzielam, bo sa mi zupelnie niepotrzebne, wole legginsy
a kiecka ktora wrzucila Laura na mnie okazala sie tunika

aniabaniaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-13, 21:39   #1995
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MalaPikanteria Pokaż wiadomość
co jest

jak tam impreza z okazji zdanego prawka
Cytat:
Ja lubię bazarowe bo muszę mieć duuużo kolorów, często maluję i jakbym miała kupować lakiery po 20zł. to bym zbankrutowała :P
ja mam i drogie i tanie, ale szczerze mowiac bez wzgledu na to ktorymi maluje paznokcie, i tak zmywam je po dniu/ dwoch i maluje na inny kolor, nawet nie przez to, ze kolor mi sie nudzi, ale lakier sciera sie na koncowkach
ew. zamalowuje koncowki, i tak przewznie mam rozowe lub czerwone paznokcie :P
Cytat:
A tż to nie martwi?

Ej ja też piję więcej niż R., praktycznie co wyjście słyszę "nie pij już" w barze ja wypiję 2 piwa zanim on 1,a i to się hamuję ale ja lubię alkohol i nic na to nie poradzę

Ja też czuję się nieprzystosowana do bycia matką. Wiecie gdzie teraz pracuję-tutaj przede wszystkim ślub i dzieci i jak słyszę gadki tych ludzi to myślę Ja chcę czuć się wolna, nie mieć zobowiązań, nie czuć na sobie odpowiedzialności za kogoś. Jestem egoistką? Nie wiem, może jestem za wygodna na dziecko.
uwielbiam Cię
1. lubi dominować
nawet jak zaczynam skakac to i tak (ku mojemu zadowoleniu) on bierze sprawy w swoje "rece" :P
2. u mnie tak samo! nie wiem jak to robi, ze gdy ogladamy film, to on saczy jednego reddsa a ja juz koncze swoj zapas (przewaznie kupujemy po 3) i mysle nad tym jaki pretekst wymyslic, zeby skoczyc do zabki

3. czasami wydaje mi sie, ze nawet moj dosc luzny zwiazek to dla mnie zbyt wielkie zobowiaznie, a co dopiero bobas
Cytat:
Żenua
Sensual,odezwij się,a nie taka cichociemna siedzisz!

Przybij piątkę, też się pomierzyłam
i zapisuję co zjadłam i co ćwiczyłam
1.
2. pochwal się
Cytat:
Ja też nad książkami... Ewentualnie w ramach szaleństwa pierdyknę sobie deserek czekoladowy z biedronki, no chyba, że mamusia albo tatuś kupią mi coś słodkiego, bo mnie kochają?
tradycyjnie padlam

Edytowane przez aniabaniaa
Czas edycji: 2012-02-13 o 21:41
Stary 2012-02-14, 12:05   #1996
psyhe666
Zakorzenienie

Heeej

Opanowałam już mniej więcej połowę materiału więc w nagrodę posiedzę na wizażu i przed tv

Wczoraj kolega zaprosił mnie do kina, ale odmówiłam i powiedziałam, że mam ważniejsze rzeczy na głowie niż celebrowanie głupiego święta zakochanych i bardziej jara mnie tłusty czwartek

Jakaś cięta się zrobiłam ostatnio na tych facetów
so trójka maybe.

Stary 2012-02-14, 12:18   #1997
MalaPikanteria
Zadomowienie

impreza była no... bez komentarza.... Jak zawsze - po prostu

Od wczoraj TZ w delegacji - w nocy chyba wróci.

A ja poszłam dzis do lekarza i sie okazało ze mam ostre zapalenie oskrzeli i lewego pluca (tak śmiesznie załatwilam sobie tylko jedno ), dostałam antybiotyk i tydzien musze być w wyrku zasiłek chorobowy mnie nie obowiązuje bo mam zlecenie i dupa.... A w weekend dodatkowo mam zacząc nowy semestr w szkole

jestem wściekła, obolała i ledwo żyję

MOJA WYMIANKA
MalaPikanteria jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-14, 12:22   #1998
adusia1554
Rozeznanie

Hej Laski. Sory ze się nie odzywałam ale nie miałam za wiele do powiedzenia o mojej diecie mam jakiś kryzys tylko bym jadła i jadła i to nie koniecznie zdrowe rzeczy. Przytyłam 1 kg jestem wściekła od dzisiaj nie ma przebacz ćwiczenia muszą być i dieta też bo znów będę wyglądać jak jakiś turbo mega hiper pasztet!!!!!
W ogóle dzisiaj walentynki a ja co mam doła bo wyglądam jak pasztecior i jeszcze do 19.30 jestem w pracy nie no z☠☠☠i....ście!!!!
Aha rano obudziła mnie kumpela telefonem i mówi za 15 jestem u ciebie ubieraj sie i schodz na dół jedziemy do McDonald nie zdążyłąm nic powiedziec a ona juz się rozłączyła No i zjadłam jakąś okropną tortile ale nie cała na szczescie wypiłam kawe i cole no zaszczelcie mnie. Jestem beznadziejna.

Agnes sto lat trzepaku!!!! Niech Ci córcia zdrowo rośnie i TŻ kochał najmocniej jak potrafi.

Wiecie co ja jeszcze jakiś czas temu chciałam mieć dziecko oglądałam na allegro wózki, łóżeczka itd ale teraz jak słyszę pytanie no już po ślubie to kiedy dziecko to mnie trafia. Zawsze odpowiadam nie prędko dobrze mi tak jak jest teraz. Nawet mój TŻ nic nie mówi o dziecku, mówi że dobrze mu teraz że jeszcze nie chce być odpowiedzialny i że jeszcze jak ma możliwość się pobawić to będzie się bawił!

Jak tak was czytam to stwierdzam że jestem jakaś dziwna ja nie lubię alkoholu! Czasami wypiję jakiegoś drinka albo 2 i to tyle. Może inaczej lubię fajne kolorowe drinki ale bez przesady 2-3 to już max z piwa tylko reddsa i to też 1-3 max w lecie najczęściej bo zimą zupełnie nie mam ochoty. Wina ani wódki nie znoszę ble!!!! Ale z kolei jak mam mocną głowę. Na swoich poprawinach tak mnie upiły psiapsióły że nie wiem jak doszłam do pokoju oczywiście jak już zrobiło się luźniej i sztywniacy pojechali do domu a zostało całe doborowe towarzystwo o tak to była impreza, szkoda że nie było kamerzysty coś czuję że bym ten film bardziej lubiła niż weselny A wyglądało to tak 3 kieliszki wódki na raz i na parkiet 2 piosenki i znów chwila przerwy na 3 kolejki pod rząd i na parkiet och działo się działo chyba muszę skrzyknąć moje laski na imprezkę w jakimś fajnym klubie!!!!

No to tyle co u mnie może odezwę się po pracy jak nic TŻ nie zaplanuje!!!

adusia1554 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-14, 14:37   #1999
agniesikk
Zakorzenienie

Psyhe, faktycznie, z tego wszystkiego zapomniałam o tłustym czwartku Mam nadzieję, że lekarz mi przepisze jutro jakieś hiper ekstra leki, po których błyskawicznie przestanie mnie boleć migdałek i pojem sobie pączki

A nam dzisiaj kazali śpiewać jakieś niemieckie piosenki o miłości i stwierdzam w tym momencie, że nienawidzę Walentynek. Zepsuli mi dzieciństwo TŻ przed chwilą do mnie napisał, że otworzył Walentynkę ode mnie i chyba bardzo mu się podobała Ale i tak to jest głupi dzień - dzisiaj widziałam jak jakiś pierwszoklasista otworzył Walentynkę od kogoś i przeczytał ją na głos i wszyscy ryknęli śmiechem - mi by było przykro. Nie powinno się organizować walentynek w szkole.

Edytowane przez agniesikk
Czas edycji: 2012-02-14 o 14:39
Stary 2012-02-14, 20:43   #2000
Sunday Rose
Zakorzenienie

BŚ - jestem czytam Was regularnie, tylko nie mam kiedy odpisywać
Stary 2012-02-14, 20:44   #2001
agnesuk
Wtajemniczenie

hej wam

ahhh moja choroba robi ze mną to,że nie jem. nic nie chce mi się jeść... rano zjadłam tylko bułkę i troszkę sałatki.
piję mnóstow herbaty zielonej, lykam lekarstwa i dalej lipa

Cytat:
najlepszego!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!

dziękuje

Cytat:
Dentinox i lecicie musicie przetrwać

Agnesuk, sto lato sto lat!
kupiłam jej babydent i już pomaga uffff
dziękuje

Cytat:
Mój TŻ też chory- jakaś plaga, czy co?

Wszystkiego najlepszego, Aguś, przede wszystkim dużo siły i dobrego humoru Nie płacz, chyba masz dzisiaj gorszy dzień- jeśli Cię to pocieszy, to ja też Mogłabym przeryczeć cały dzień, już ubrudziłam poduszkę tuszem do rzęs i wyłam TŻ do telefonu, bo mi tak smutno i beznadziejnie. Na dodatek ta zima
ehh nie wiem, ale mam już dość spuchniętego i obolałego nochala
dziękuje Ci bardzo
ja też ubrudziłam całą poduszkę tuszem. niech te złe dni juz sobie pójdą

Cytat:
AGA! Czubku! Życzę Ci duuużo zdrówka, uśmiechu na codzien i zebys miala mnostwo energii dla swojego małego potworka
No i żeby Ci ta deprecha minela, to do Ciebie nie podobne!

wiem, ze moj post jest kiepskim pocieszeniem, ale nie wiem co moglabym napisac, zeby poprawic Ci humor - sama tez spedzam swoje urodziny placzac, bez wzgledu na to, czy spedzam je sama, czy w gronie bliskich i znajomych :P
urodziny to straszny dzien
dziękuje
tez mam nadzieje,że ta chwilowa depresja szybko zniknie...

Cytat:
A ja poszłam dzis do lekarza i sie okazało ze mam ostre zapalenie oskrzeli i lewego pluca (tak śmiesznie załatwilam sobie tylko jedno ), dostałam antybiotyk i tydzien musze być w wyrku zasiłek chorobowy mnie nie obowiązuje bo mam zlecenie i dupa.... A w weekend dodatkowo mam zacząc nowy semestr w szkole

jestem wściekła, obolała i ledwo żyję
ooojj... biedna
kuruj się tam!

Cytat:
Napisane przez adusia1554 Pokaż wiadomość
Agnes sto lat trzepaku!!!! Niech Ci córcia zdrowo rośnie i TŻ kochał najmocniej jak potrafi.
dziękuje Ci bardzo

moje nowe cudeńko :
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_1151.jpg (54,4 KB, 28 załadowań)

Stary 2012-02-14, 20:52   #2002
adusia1554
Rozeznanie

Cytat:
moje nowe cudeńko :
AAAAAAAAAAAAAA!!!!! Agnes super!!! Bolało????

Stary 2012-02-14, 21:30   #2003
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

Cytat:

piona, w kazdym słowie
z tym ze moj TZ sporo pije, wiecej niz ja ale sie nie upija. Ja za to jak wychodze z kumpelami - pije za szybko. Tempo mam niezłe...

Cytat:
Aaa też tak chcę!
Ja zostałam sama w aptece, otwieram i zamykam, kiedy wpadacie na imprezę?
powiem tylko tyle... alkohol w miejsu pracy kopie 10 razy mocniej jakby za kare w sobote przyszlam do pracy to jeszcze butelki sprzatalam

jak Wam mijaja walentynki??
ja popijam z TZ drinka morderce... wodka, wino bianco, lod, cytryna. Maskara juz sie ugotowalam :brzyda l:
Stary 2012-02-14, 21:50   #2004
aniabaniaa
Zakorzenienie

a ja dostałam taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaki wielki bukiet czerwonych róż, wilekiegio misia i milkę, duuuużo milki (2 duże+5 małych+ ciastka milka.............aaaaaau aaaaaaaaaaaaaa. ! część czekolad od taty :P) kurde, takie banalne a jak cieszy

Agnes!!!!!!!!!!! super prezent walentynkowy

Ewelka, nie pilam takiego drina
apropo alko, piłyscie soplice o smaku orzecha laskowego z ... mlekiem?!

Stary 2012-02-14, 21:58   #2005
adusia1554
Rozeznanie

A ja dostałam sweter, zegarek i super kolacje.

Ewelka piłam takie drinki ale bez wódki, myślę że z dodatkiem wódki mogą być zabójcze!!!!!

Banka ale słodyczy
Nie piłam takiej soplicy, piłam tylko wiśniową smakuje jak nalewka domowej roboty dobra na rozgrzanie!!!!!!

Stary 2012-02-14, 22:08   #2006
agniesikk
Zakorzenienie

O matko, Bania, ale teraz będziesz gruba Żartuję i trochę zazdroszczę, bo mój TŻ będzie dopiero w ten weekend, albo następny, ale też mi przywiezie słodycze, jak przystało na dobrego TŻ Od tatusia i mamusi nic nie dostałam, widocznie mnie nie kochają, ale cóż, taki los biednego psa

Agnesuk, WOW. A powiedz, kiedy go robiłaś? Bo nie jest wcale zaczerwieniony.
Stary 2012-02-14, 22:20   #2007
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Wczoraj kolega zaprosił mnie do kina, ale odmówiłam i powiedziałam, że mam ważniejsze rzeczy na głowie niż celebrowanie głupiego święta zakochanych i bardziej jara mnie tłusty czwartek

Jakaś cięta się zrobiłam ostatnio na tych facetów
Psyheeee pączusiu!
Cytat:
A ja dostałam sweter, zegarek i super kolacje.

Ewelka piłam takie drinki ale bez wódki, myślę że z dodatkiem wódki mogą być zabójcze!!!!!

Banka ale słodyczy
Nie piłam takiej soplicy, piłam tylko wiśniową smakuje jak nalewka domowej roboty dobra na rozgrzanie!!!!!!
ale super! TZ sie spisal! a Ty co mu dalas ja swojemu nic xD wyslalam mu dwie super fajne walentynki, ucieszył się, a jutro zabiore go gdzies zeby wybral sobie gry na konsole ;p (romantyzm ze hej xD)

wisniowej soplisy chyba nie pilam :P

ja tez nie pilam tej soplicy z mlekiem,ale jestem ciekawa, czy to faktycznie jest takie super
Cytat:
O matko, Bania, ale teraz będziesz gruba Żartuję i trochę zazdroszczę, bo mój TŻ będzie dopiero w ten weekend, albo następny, ale też mi przywiezie słodycze, jak przystało na dobrego TŻ Od tatusia i mamusi nic nie dostałam, widocznie mnie nie kochają, ale cóż, taki los biednego psa

ejjj co Ty piszesz, z tym biednym psem, oszalalas ;p
ja od moich dostalam pewnie dlatego, ze oni ode mnie dostali walentynki, wyslalam im poczta :P
tata dostal kartke dla super taty, bardzo fajna ma do kompletu, do koszulki :P nastepne dostanie gacie z supermenem

no wlasnie tez mnie zaskoczylo, ze tatuaz nie jest zaczerwieniony a z tego co pamietam, to mial byc robiony dzisiaj! Nasza Agnes jest chyba stworzona do dziarania ;p

Stary 2012-02-14, 22:39   #2008
adusia1554
Rozeznanie

Bania dałam swojemu spodnie bojówki bo chciał my zawsze robimy sobie tak prezenty że każdy wie co drugi chce dostać no a ja chciałam sweter i zegarek i dostałam. Ale kolacji się nie spodziewałam a tu wracam z pracy wszędzie świeczki na stole kolacja i wino i truskawki z bitą śmietaną(nawet miały smak truskawek a nie jakiejś chemii mniam).

8 marca ja mam dzień kobiet a mój TŻ urodziny juz wiem że on dostanie perfum bo chce locoste(ostatnio zbił prawie całego hugo bosa w domu przez 3 tyg czułam ten zapach), a co ja dostanę jeszcze nie wiem ale chyba wymarzę sobie jakieś szpileczki

Fajnie masz z tymi rodzicami że tak się obdarowujecie prezentami ja z moimi raczej nie obchodzę takich świąt, choć jak jeszcze z nimi mieszkałam to dostawałam od taty kwiatka w dzień kobiet( u nas dzien mamy, taty, dziecka, urodziny, imieniny)

To prawda tatuaż w ogóle nie jest zaczerwieniony, może rzeczywiście Agnes ma ciało już przystosowane do dziarania.

Dobra idę spać dobranoc laseczki. Aha jutro jest dzień singla więc dziewczynom bez TŻtów życze wszystkiego naj naj naj lepszejszego

Stary 2012-02-15, 00:48   #2009
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
8 marca ja mam dzień kobiet a mój TŻ urodziny juz wiem że on dostanie perfum bo chce locoste(ostatnio zbił prawie całego hugo bosa w domu przez 3 tyg czułam ten zapach), a co ja dostanę jeszcze nie wiem ale chyba wymarzę sobie jakieś szpileczki
heheheh wyglada na to, że mamy baaardzo podobny gust do męskich perfum! moj ma i bossa i lacoste bossa czerownego, a lacoste tą zółtą (? taka gumkami na flakonie ;p) i ją uwielbiam, sama moglabym sie nią psikać

hmmm szpilki, dobry pomysl, moglby mi w tym tygodniu zakupic jakies
masz jakies znizki u siebie w sklepie z racji tego ze jestes pracownikiem?

Cytat:
Fajnie masz z tymi rodzicami że tak się obdarowujecie prezentami ja z moimi raczej nie obchodzę takich świąt, choć jak jeszcze z nimi mieszkałam to dostawałam od taty kwiatka w dzień kobiet( u nas dzien mamy, taty, dziecka, urodziny, imieniny)

Dobra idę spać dobranoc laseczki. Aha jutro jest dzień singla więc dziewczynom bez TŻtów życze wszystkiego naj naj naj lepszejszego
1. fakt, to mile, takie symboliczne prezenty sa bardzo fajne jak z nimi mieszkalam non stop, a nie sporadycznie, tak jak teraz ( ), to czesto dostawalam od taty kwiaty, teraz chyba stwierdzil, ze mam od tego tza
nie wiem czy daliby mi cos na walentynki gdyby nie to,ze dostali ode mnie po kartce

2. dzien singla?! a to dobre!

Stary 2012-02-15, 09:19   #2010
agnesuk
Wtajemniczenie

hej Wam

nafaszerowałam się na noc lekami i co? nie pomogło. dalej kicham, smarkam i kaszle. super!!
do tego Oliwka ma chyba zły dzień, bo ciągle coś stęka, marudzi... oszaleje dzisiaj jak nic

wczorajszy wieczór walentynkowy milutki : tż zrobił mi gorącą kąpiel z bąbelkami i całą wymasował zasnęliśmy przytuleni do siebie

Cytat:
AAAAAAAAAAAAAA!!!!! Agnes super!!! Bolało????
nie bolało aż sama się zdziwiłam,że nie boli siedziałam 2 godziny, ale fajnie było. gadałam,śmiałam się i czekałam na efekt końcowy

Cytat:
a ja dostałam taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaki wielki bukiet czerwonych róż, wilekiegio misia i milkę, duuuużo milki (2 duże+5 małych+ ciastka milka.............aaaaaau aaaaaaaaaaaaaa. ! część czekolad od taty :P) kurde, takie banalne a jak cieszy

Agnes!!!!!!!!!!! super prezent walentynkowy
mmmm róże ja dostałam czekoladki Milka w kształcie serca, już nie ma
pokaż misia!!
prezent urodzinowo-walentynkowy

Cytat:
dokładnie wczoraj o godzinie 10:30
wczoraj jak przyszłam do domu, to też
Cytat:
no wlasnie tez mnie zaskoczylo, ze tatuaz nie jest zaczerwieniony a z tego co pamietam, to mial byc robiony dzisiaj! Nasza Agnes jest chyba stworzona do dziarania ;p
hehe, ale to juz był ostatni taaaaa...

Cytat:
Bania dałam swojemu spodnie bojówki bo chciał my zawsze robimy sobie tak prezenty że każdy wie co drugi chce dostać no a ja chciałam sweter i zegarek i dostałam. Ale kolacji się nie spodziewałam a tu wracam z pracy wszędzie świeczki na stole kolacja i wino i truskawki z bitą śmietaną(nawet miały smak truskawek a nie jakiejś chemii mniam).

To prawda tatuaż w ogóle nie jest zaczerwieniony, może rzeczywiście Agnes ma ciało już przystosowane do dziarania.
mmmm ale super niespodzianka
hehe

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości