|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1951 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI
Cytat:
ZRESZTĄ.. nie weszłabym w związek z osobą, której nie kocham - po co mi to? Skoro nie mamy większego uczucia to po prostu się ze sobą spotkamy, a nie określamy jakże zacnym mianem ZWIĄZKU. Skoro jeszcze się nie poznaliśmy to jak mamy być ze sobą? Może powinnaś iść na psychologię albo psychiatrię i pomagać takim zbłąkanym duszyczkom, do których najwidoczniej należę.
|
|
|
#1952 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI
Loriette, jesteś tak żenująca z tym pisaniem o jogurcie, że aż brak mi na Ciebie słów
Normalnie jak Sensual.A wiesz, na psychologię nie pójdę, bo jak się słucha takich wydumanych problemów, to aż nie wiadomo czy współczuć czy się śmiać. Pozdrawiam Cię serdecznie PS Ja też znałam się z moim facetem rok, zanim się zeszliśmy |
|
|
|
|
#1953 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czasami wolę mieć swoje "wydumane" problemy i szare życie od takich sielskich dni, które przeżywasz. Wydaje mi się, że za bardzo bym się nudziła. Po prostu nie leży w mojej naturze opisywanie problemów związanych z rodziną, więc tak naprawdę powstrzymaj się od oceny, bo już słyszałam, że tego nadużywasz. Również serdecznie pozdrawiam
|
|
|
#1954 |
|
Zakorzenienie
|
Loriette, jesteś pewna?
Już nie raz czytałam o tym nawet na wątku A no i miło, że ktoś uważa moje życie za sielskie Staram się jak mogę.
|
|
|
|
|
#1955 |
|
Zakorzenienie
|
Powiem szczerze, że dla mnie robicie z igły widły...
Ale jestem trochę za Agniesikkiem... Loriette, skoro tutaj piszesz to normalne, że mówimy to co myślimy i nikt nie chce dla Ciebie źle. To raz. A dwa... Jak jesteś zła na TŻta to piszesz nam pod wpływem emocji to co czujesz, a jak emocje opadną to za wszelką cenę starasz się go jakoś usprawiedliwić... A czasem dziewczyny mają naprawdę wiele racji w tym co piszą
|
|
|
#1956 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#1957 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#1958 |
|
Zakorzenienie
|
Czasem postronny obserwator potrafi lepiej ocenić sytuację, niż zakochana dziewczyna. Ale Ty nie dajesz sobie nic przetłumaczyć. Tak się składa, że mówienie tego, co myślimy, to jest ocena sytuacji, ale nvm.
Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2012-02-11 o 17:10 |
|
|
|
|
#1959 |
|
Zakorzenienie
|
W moim przypadku miałyście rację i z D. i z Ł. i z P.
|
|
|
#1960 |
|
Zakorzenienie
|
No i właśnie Psyhe, sama pamiętasz jak to było
Ja nie twierdzę, że jestem alfą i omegą (co mi próbuje chyba wmówić Loriette), ale zawsze będę twierdzić, że z boku wszystko widać lepiej, niż jak jest się w centrum sytuacji- zresztą Loriette, tutaj nie są same głupie gąski, które nie rozumieją złożoności Twoich problemów, a czasem mam wrażenie, że tak twierdzisz i my musimy Ci tylko przyklaskiwać, "och jak supcio, że TŻ przyjeżdża, no no będzie seksik" itp.
Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2012-02-11 o 17:17 |
|
|
|
|
#1961 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja właśnie głównie z tego względu je wyprostowalam, nie mialam czasu na to, by dbac o ich dobrą kondycję. codziennie rano budziłam się przerażona, nie wiedziałam co zastanę i czy uda mi się ogarnąć to co mam na glowie :P Cytat:
![]() poszlam w takiej lekkiej spodniczce, jak na lato siostra ma taka ni to pomarańcz, ni to brąz, ma takie ładne falbanki , zakładam ją na talię, w talii ma taką szeroką gumę, także fajnie się uklada, do tego bluzka z bufkami, w zblizonym kolorze, ma dosc gleboki dekolt z przodu i z tylu. kocham moje obojczyki, wiec lubie takie bluzki nie wiem sama, troche dziwne, w sumie nie zdarzylo mi sie wychodzic z tymi samymi co weekend, moze faktycznie tez by mi sie nie chcialo , nie wiem ![]() Cytat:
no, zastanawiam sie czasami, jaka analize byscie wystawily, gdybym opisala wam od a do zet moj zwiazek. podejrzewam ze napisalybyscie ze tz jest stukniety a ja pier.dolnieta ![]() czasami mam akcje pt. milosc, placze, ze go kocham, a czasami mam akcje pod nie wiem jakim tytulem, kiedy jestem obojetna, zupelnie niezaangazowana emocjonalnie, wiem ze go ranie czeski film problem w tym, ze sama nie wiem czego chce, on to zauwazyl, coraz czesciej zaczyna mowic o slubie, niekoniecznie naszym, po prostu w celu wybadania mojego zdania na ten temat. Cytat:
2. wiem o ktore chodzi, musze sie przyczaic ![]() 3. kurcze, ja wlasnie wtedy w ogole nie cwicze ;/ musze zaczac bo az mi glupio ;p Cytat:
![]() Cytat:
![]() ej, wlasnie chcialam wam udowodnic, ze wcale nie jest tak jak pizecie i sztuczne cycki sa fajne! wpisalam w wyszukiwarce google grafika haslo pt "sztuczne cycki" i paaaaaczcie wuala ![]() takze dobra, przekonalyscie mnie :P 2. ![]() to jesli nie zmieni garderoby - mozesz spac spokojnie ![]() a co do waszej klotni, to nie chce byc zadna strona w tym konflikcie, ale musze napisac, ze odnosnie zwiazku loriette juz sie nie wypowiadam, bo nie ma to sensu, czesto to konczy sie tak jak i dzisiaj - czyli odbieraniem jakiejkolwiek krytyki jako atak przeciwko sobie; ja tez uwazam, ze to zwiazek oparty na bardzo dziwnych prawach, wg mnie nie do przyjecia Loriette, ja teraz nie rozumiem jednego, czy Tobie nie przeszkadza, ze on nadal sie nie odzywa, po akcji sprzed kilku miesiecy niczego sie nie nauczyl? nie wnerwiaj sie na Age ani na zadna inna dziewczyne, ciezko Twoj zwiazek uznac za udany i dojrzaly ;/
Edytowane przez aniabaniaa Czas edycji: 2012-02-11 o 20:30 |
||||||
|
|
|
|
#1962 |
|
Zakorzenienie
|
Bania, no te to akurat mają bardzo ładne efekty operacji plastycznych, myślę że i nawet byś się skusiła na powiększenie ust w promocyjnej cenie
![]() N. ostatnio się uświadomiła i ma 80C Także jest postęp Od jutra nie jem kolacji i słodyczy
|
|
|
|
|
#1963 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba nie wiesz co mowisz, jutro jest niedziela, nie da sie nie jesc slodyczy ;p
|
|
|
#1964 |
|
Zakorzenienie
|
Ja już ostatnio żrę tyle słodyczy, że muszę się opamiętać
Na jutro zaplanowałam tylko kanapkę z Nussmilkiem |
|
|
|
|
#1965 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
hej hej
dzisiaj pozwoliłam sobie na batonika i szklankę coli dzisiaj przeżywam tragedie od rana... Oli jest bardzo rozdrażniona, nieznośna, a ja czuję się beznadziejną matką, bo nie wiem co się z nią dzieje i nie wiem jak jej pomoc mało je, mało śpi, płacze, marudzi...slini się, kaszle, krztusi swoją śliną, wszystko wkłada do buzi i mocno trze po dziąsłach - wszystko to objawy ząbkowania. ajj.. czekają nas ciężkie dni. MP jak to było u Was?? kiedy był pierwszy ząbek? Cytat:
Cytat:
no to wykorzystaj ten czas jak najlepiej Cytat:
Cytat:
Cytat:
hehe jak pomyślę o Buns, to az mnie boli tyłek ja też dzisiaj trochę poćwiczyłam nogi Cytat:
ja mam 75B. boże, sztuczne cyce, są paskudne!! bańka daj spokoj z tymi cyckami Agniesik - wiem. pamiętam,że nie zaglądałam, nie czytałam postów, bo byłam w ciąży. nic już się nie wypowiadam na ten temat.
|
|
|
#1966 |
|
Zakorzenienie
|
Czy możemy uznać, że nie ma spięć na wątku i od jutra się odchudzamy? Bo ja MUSZĘ wyglądać tak jak dupery ze zdjęcia banny. I czy ktoś przejdzie ze mną na odwyk alkoholowy? Aaaaa i witam wszystkie nowe dziewczyny Będę od jutra na mega super hiper diecie! Zrobiłam fotę swojemu mega spasłemu cielsku (wrzuciłabym, ale będziecie miały koszmary A tak czytam wszystkie i wiecie... Gratuluję Wam bardzo dzieci, ważna decyzja i w ogóle, ale... Macie jakiś cel w życiu poza wychowywaniem dzieci , praniem i sprzątaniem?
|
|
|
|
|
#1967 |
|
Wtajemniczenie
|
Bś - oczywiście
jak Oli będzie większa chcę zrobić studium kosmetyczne , kurs wizażu i robić coś w tym kierunku nie mam zamiaru być kurą domową. nie na tym życie polega chcę pracowac, jeździć, zwiedzać. Pokazywać Oli wszystko to czego ja nie mogłam zobaczyć. chcę żeby miała udane dzieciństwo i wiem,że ja przy tym będę czuła się szczęśliwa i spełniona.chcę wykorzystać moje życie jak najlepiej i wiem,że z małą Oli, będzie to miało dla mnie większy sens. mam dla kogo żyć, oddychać i wracać do domu. to najwspanialsze uczucie na świecie!
Edytowane przez agnesuk Czas edycji: 2012-02-11 o 23:02 |
|
|
|
|
#1968 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
matko marze o jakiejs czekoladzie 2. Dzizzzz Aga! jaka zla matka, boze, co Ty opowiadasz ewentualnie jakas ambitna kolezanke z pedagogiki. a tz?! matko jestesmy patologicznym dnem nie nadajacym sie do roli rodzicow 3. co wy jestescie takie ruchliwe. ja ewentualnie cwicze pol szpagaty, ie lubie skakania zaczyna mnie to martwic 4. moje tez sa paskudne Cytat:
![]() nie wiem o co jej chodzi mapet show, czy co ![]() 2. ja bym poszla, ale ja w sumie lubie moj alkoholizm, lubie byc pijana, chyba nawet lubie smak alkoholu, no i w obliczu waznych wydarzen odczuwam potrzebe naje.bki ;p pije wiecej niz moj facet, czuje sie jak skrajne dno pozbawione dobrego serduszka 3. ale jestes wredna, szydercza i zołzowata ![]() chyba mamy bardzo podobne podejście do macierzynstwa ;p
Edytowane przez aniabaniaa Czas edycji: 2012-02-12 o 05:45 |
|||
|
|
|
|
#1969 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jestem przeciwniczka stwierdzenia ze dziecko zabiera mlodosc marzenia i mozliwosci.dziecko w niczym nie przeszkadza a mnie wrecz jeszcze motywuje i taj jak Agnesuk napisala :nie mam zamiaru być kurą domową. nie na tym życie polega chcę pracowac, jeździć, zwiedzać. Pokazywać Lili wszystko to czego ja nie mogłam zobaczyć. chcę żeby miała udane dzieciństwo i wiem,że ja przy tym będę czuła się szczęśliwa i spełniona.chcę wykorzystać moje życie jak najlepiej i wiem,że z małą Lili, będzie to miało dla mnie większy sens. mam dla kogo żyć, oddychać i wracać do domu. to najwspanialsze uczucie na świecie!
|
|
|
#1970 |
|
Zakorzenienie
|
Aniabania, świetne zdjęcie!!! (tej czarnej
)Uważam, że świetnie odnalazłabyś się w takim wydaniu (mówię o ustach bo uwielbiasz roztaczać wokół siebie różową aurę - sama tak napisałaś) Już sobie Ciebie wyobrażam w takim wydaniu! Agnesuk, super to ujęłaś Bycie żoną nie ogranicza się do opieki nad dzieckiem, praniem, gotowaniem, sprzątaniem ![]() ---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ---------- BŚ, możemy od dzisiaj pod warunkiem, że będziesz się częściej odzywać! Mnie odwyk alkoholowy się przyda... Wypiłam sobie całe białe wino i nie padłam
and this is crazy! But here's my indeks so trójka maybe. Edytowane przez psyhe666 Czas edycji: 2012-02-12 o 09:43 |
|
|
|
|
#1971 |
|
Zakorzenienie
|
Sensual do mnie napisała:
"Daruj sobie wymianę mojego nicku na forum , lepiej idź pączusiu popracuj nad sobą" |
|
|
|
|
#1972 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I ja po prostu strasznie nie rozumiem tego, że tak młode dziewczyny chcą się poświęcić dla dziecka, chyba jestem straszną egoistką ![]() Ale podziwiam to co napisałaś, naprawdę I cieszę się, że Oliwka będzie miała taką mamę Cytat:
Cytat:
Ale rozumiem to że on chce pić mniej. ACZKOLWIEK po tym tygodniu potrzebuję odwyku ![]() Cytat:
No dobra, jestem. Jestem wrogo nastawiona do młodych matek, bo zawsze zastanawiam się czy nie skrzywdzą tego dziecka i czy mają na tyle odpowiedzialności, doświadczenia i świadomości, żeby wiedzieć że wychowują maleństwo, a nie zabawkę. Bo jestem fanką antykoncepcji i uważam że nie każdy powinien mieć dzieci. Bo chcę najpierw ustatkować się materialnie, spełnić kilka marzeń, a ok 30 pomyśleć o dziecku. I tak, uważam trochę że jest to marnowanie młodości i dziecko nie znajduje się na mojej liście 100 życiowych celów ![]() I uważam że w wieku 22 lat takie podejście jest zdrowe, ale całkowicie akceptuję i podziwiam to, że inne dziewczyny z wątku myślą i żyją inaczej, bardzo trzymam za nie kciuki tCytat:
Po prostu moje życie jest caaaałkowicie inne![]() Cytat:
Teraz mam więcej czasu, sesja za mną i straaasznie tęskniłam za naszym radosnym i spontanicznym spamem ![]() Cytat:
Sensual, pozdrawiamy pączusiu |
|||||||
|
|
|
|
#1973 |
|
Raczkowanie
|
agniesikk - Wczoraj się zmusiłam i dzisiaj zostały mi nicienie i płazińce. Tematy których nie znoszę! Dzisiaj muszę je powtórzyć a potem polecę z kręgowcami. Bardziej boję się chemii. Rozszerzona chemia z roku na rok jest trudniejsza. Zresztą mam powody do obaw, bo mój nauczyciel nie ma daru przekazywania swej przepastnej wiedzy. A co więcej powiedział, że "nie poniesie konsekwencji jeśli źle zdamy maturę więc go to nie obchodzi".
Dlatego też cała klasa chodzi na korki. Nie tylko moja, ale wszystkie biolchemy. Wybieram się na fizjoterapię. To mój wymarzony kierunek. Tyle, że nie na AWF a na Akademię medyczną. Oliwia śliczne imię dla córeczki |
|
|
|
|
#1974 |
|
Zakorzenienie
|
club!
|
|
|
#1975 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
). Chemia jest trudna, ale na szczęście matura jest dość tendencyjna, ja się chyba bardziej boję biologii - niby na koniec roku zawsze mam 5, a matura i tak rządzi się własnymi prawami :PA nauczyciel jest głupi- oczywiście, że ponosi odpowiedzialność, potem z wyników matury musi się tłumaczyć przed dyrektorem szkoły. Śmietana, ja też tak jestem nastawiona do macierzyństwa jak Ty wiem, że uroda nie trwa wiecznie, ale nie chcę tracić jędrnego biustu i mieć rozstępy przez dziecko. Pewnie kiedyś się zdecyduję, ale to tak dopiero w wieku 30 lat, nie wcześniej i chciałabym mieć tylko jedno (a mój TŻ dwójkę, bo wg niego jedynacy są rozpieszczeni, a moim zdaniem to nieprawda). Jak patrzę na moje kuzynki-matki, które totalnie się uwsteczniły przez dzieci, siedzą tylko na facebooku i grają w konkursach o pieluchy, zabawki itp., to zaczynam wątpić:P Zresztą studia, czyli życie na stancji, spanie do 15 w niedzielę, życie z pustą lodówką to są moje lata, które mam zamiar przeżyć i potem jeszcze jakieś 5 lat po studiach z facetem bez martwienia się o dziecko :P
Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2012-02-12 o 13:04 |
|
|
|
|
|
#1976 |
|
Zakorzenienie
|
Ej, wiecie co, boli mnie migdałek
Już od dwóch miesięcy, z drobnymi przerwami- chyba mam jakis stan zapalny, bo nawet tak się czuję trochę chora. Jezu, ja to głupia jednak jestem. Jak zwykle zignoruję coś, a potem na gwałt muszę iść do lekarza- już powinnam to zrobić miesiąc temu.
|
|
|
|
|
#1977 |
|
Rozeznanie
|
Nie nadążam za Wami
Bez dramatów mi tu! Why so serious? Wreszcie kończy mi się @ i od jutra intensywnie dżemuję aż padnę Zaczęły już się pojawiać pierwsze efekty więc jestem mega zmotywowane. Wiem, że mówię to rok w rok, ale TYM razem sie UDA!!!I znów odstawiam słodycze, przynajmniej na jakiś czas... michałki zamkowe to jest morderstwo w kostkach!!!!!!
Failure is only an option if you make it one. Edytowane przez karola_plm Czas edycji: 2012-02-12 o 18:00 |
|
|
|
|
#1978 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1979 |
|
Zakorzenienie
|
Bożeeeeeeeeee
boje sie ze poprawki nie zdam
|
|
|
#1980 |
|
Zakorzenienie
|
nie pekaj, napewno zdasz!!! ja na studiach mialam jedna poprawke a tez mialam stresa
, ale moj kierunek to byla czysta przyjemnosc wiec moze dlatego wylacz kompa i sie ucz! ja jestem u rodziców, nie wiem czy waga działa, ale centymetr napewno jutro rano sie pomierze kolejnym krokiem do mojego odchudzania jest to że kupilam spodnie dresowe! Ale jakie fajne! ) i kupilam dresiki za 29 zl! superowe są, jak rurki![]() ja po prostu nie mam czasu wziac sie za siebie, mam nowy grafik, z reszta pracuje glownie popoludniami, do 21, do 18. Nie szukam wymowek ale naprawde nie mam czasu cwiczyc. A w moim przypadku machanie nozkami w domu nie pomoze. I mam glupich sasiadow - juz probowalam turbo jam Ja pierdziele musze to jakos ogarnac bo sie zapuściłam. ahh no i dzieki za mile słowa Dziwie sie, ze mnie nie zwolnila
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:56.

Zresztą nie obraź się, ale jak dla mnie to w rozwoju emocjonalnym jesteś na poziomie 15-latki. Ekscytujesz się, potem wpadasz w jakieś mega doły związane z facetem, cieszysz się, że go nie zrypałaś- no litości, ale dla mnie to takie gimnazjalne podchody. Zresztą co Ty się tak uczepiłaś tego "Kocham Cię"? Wydaje mi się o wiele dojrzalsze powiedzieć to, dopiero gdy się pozna drugą osobę- a na początku związku to akurat nie jest możliwe. Pewnie za jakiś czas to zrozumiesz.
Piekarnik Laury

Normalnie jak Sensual.
Już nie raz czytałam o tym nawet na wątku

siostra ma taka ni to pomarańcz, ni to brąz, ma takie ładne falbanki , zakładam ją na talię, w talii ma taką szeroką gumę, także fajnie się uklada, do tego bluzka z bufkami, w zblizonym kolorze, ma dosc gleboki dekolt z przodu i z tylu. kocham moje obojczyki, wiec lubie takie bluzki
nie wiem sama, troche dziwne, w sumie nie zdarzylo mi sie wychodzic z tymi samymi co weekend, moze faktycznie tez by mi sie nie chcialo , nie wiem
no, zastanawiam sie czasami, jaka analize byscie wystawily, gdybym opisala wam od a do zet moj zwiazek. podejrzewam ze napisalybyscie ze tz jest stukniety a ja pier.dolnieta 

matko marze o jakiejs czekoladzie
ewentualnie jakas ambitna kolezanke z pedagogiki. a tz?! matko jestesmy patologicznym dnem nie nadajacym sie do roli rodzicow
Bycie żoną nie ogranicza się do opieki nad dzieckiem, praniem, gotowaniem, sprzątaniem
boje sie ze poprawki nie zdam