|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1981 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. XI
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1982 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A ja Wam się pochwałę moja dietetyczne hipokryzja wczorajsza...mianowicie- cały dzień zdrowe sałatki, szpinak, chudy kurczaczek i warzywa...a o 23.00 pól spółka nutelli ![]() Nie mogłam się powstrzymac ![]() Szkoda bo miałabym coś dla Ciebie do pozyczenia ład ja mam 40 ![]() Cytat:
To masz tak na granicy...oszczedzaj się, nie denerwuj, nie przmeczaj i nie pij za dużo kawy i czarnej herbaty... No i skonsultuj się ze swoim lekarzem na następnej wizycie ![]() Halwaya, Moja mama miała niebieskiego ruska ![]() ![]() Niestety upodobal sobie gołębie sąsiada... No i podejrzewany ze to on stoi za jego zaginieciem prze 5 laty ![]() Choć trochę się nie dziwie...sąsiad hoduje takie ozdobne gołębie a on przynajmniej raz w tygodni przynosił mamie jakiegoś pod drzwi... Nic dziewczynki, Miłego dnia- ja spadam do psiapsiolki bo ma dla mnie ciuszki i inne ☠☠☠☠☠☠☠ki. A o 16.00 kurier ![]()
![]() |
#1983 |
Rozeznanie
|
wiecie co, ja to w ogóle mam miękkie serce jeśli chodzi o zwierzęta. Tak jest mi szkoda psów jak ludzie wyrzucają je na ulicy. Ostatnio dokarmiałam jednego takiego i prawie przy nim płakałam, tak się cieszył jak dałam mu jeść. Co prawda dałam mu pączka, ale widać ze glodny był. Dzowniłam nawet do schroniska wtedy żeby się może nim zajęli, ale powiedzieli że to niestety nie ich teren. Za dwa dni go nie było już na ryneczku, tak że może go ktoś przygarnął.
Sama mam dwa psy w domu i też właściwie ocalone. Kiedyś też gołębia trzymałam przez pare dni, bo znalazłam poobijanego. Kurcze taki mam charakter, że wszystkie psy przygarnełabym do domu. Ja nie wiem jak ludzie mogą zostawić psa gdzieś i odjechać. |
![]() ![]() |
![]() |
#1984 | |
Zadomowienie
|
Dzień dobry dziewczyny
![]() Mnie dziś raczej też tu nie będzie, niedługo mykam do rodziców i będę pewno późno wieczorem ![]() Próbowałam trochę ponadrabiać. Gratuluję wczorajszych udanych wizyt i nowych tygodni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Mykam już ![]() ![]() PS. Pisałyście wczoraj o studniówce - uświadomiłam sobie że ja miałam ją 10 lat temu (jak to było dawno ![]() ![]() A co do kotków - to ja miałam 3 - wszystkie słodkie i wspaniałe. Pierwszy co prawda miał charakterek - jemu psy nie były straszne. Nie uciekał jak większość kotów tylko się rzucał na nie. No ale potem okoliczne pieski wiedziały że to jego terytorium ![]() ![]() Edytowane przez niteczka83 Czas edycji: 2012-09-08 o 09:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1985 |
Zakorzenienie
|
Cześć moje kochane
![]() GRatuluję nowych tygodni ![]() Ja tylko na chwilkę dzisiaj bo idziemy na ślub i wesele ![]() ![]() ![]() Buziaczki i do jutra moje kochane ![]()
#1986 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Zazdroszcze weselnej wyżerki ..
![]() |
#1987 |
Zadomowienie
|
na wizycie miałam ciśnienie to nic lekarz nie powiedział
Jest córa od 31 grudnia od godzinki 8.10. Gabrysia szczęście nasze Mimo złości i bólu łez i strachu na świat przyszła ONA zakrywając swym obliczem wszystko co straszne było.... razem od 17.11.2008 zaręczeni od sylwestra 2011 małżeństwo od 12 maja 2012 http://suwaczki.maluchy.pl/li-65470.png |
![]() ![]() |
![]() |
#1988 |
Rozeznanie
|
Idę coś posprzątać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1989 |
Raczkowanie
|
Dzien dobry!
![]() Witamy sie w 31 tygodniu, pokazujemy brzuszek i bedziemy nadrabiac 24 godziny nieobecnosci na wizazu ![]()
21.11.12 22:40 52cm 3,09kg 10pkt |
![]() ![]() |
![]() |
#1990 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() podziwiam, ja juz nawet nei nadrabiam, nie nadązam po prostu... mi sie dzis nic nei chce obudzilismyh sie o 8ej ale jeszcze z tż postanowilismy polezec i tak se lezelismy do 10ej..on teraz robi pokoj malego a ja sie zastanawiam co na obiad..ogolnie nic mi sie nie chce |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1991 |
Zadomowienie
|
Melduję się w nowej części
![]()
#1992 |
Raczkowanie
|
Kupiłąm na allegro Maclarena Grand Tour czarno-beżowy. Bałam się , że jakiś badziew przyjdzie, bo zapłaciłam 1000zł mniej niż w sklepie. Babeczka ma jeszcze jeden do sprzedania i wystawiła znowu aukcję. A zdjęć nie podeślę teraz, bo nie mam w domu kabla do aparatu
![]() http://allegro.pl/nowy-maclaren-gran...609723253.html.
#1993 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1994 | ||||
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() ![]() gratuluję Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Landi, zdrówka, biedna jesteś i na dodatek jeszcze dzisiaj ta przeprowadzka. Ale mnie leń wziął ![]()
![]() |
#1995 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A ja juz sie balam ze tylko ja mam taki mały .. bo tu niektore dziewczyny chwalą sie wielkimi bębnami i zwyczajnie sie martwilam ze moj jakis taki inny od wszystkich .. ![]() ---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ---------- Zgaga mnie meczy okrutnie ![]()
![]() |
#1996 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Jakbym miala taki duzy brzuszek, to juz w ogole bym sie toczyla, bo ja malutka jestem... O 16 jedziemy do przyszlego bylego tescia na obiad - umre do tego czasu z glodu! Niech mnie ktos dokarmi, albo machne zaraz jakas pomidorowke czy cos ![]()
21.11.12 22:40 52cm 3,09kg 10pkt |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1997 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1998 |
Zakorzenienie
|
czesc moje drogie
mam chwile wiec nadrabiam halwaya ojjjj nalezy ci sie juz wolne nalezy Anielko slonce mnie tez nie stac ani na kupowanie cc ani na kliniki ja zdaje sie na gore i nature ![]() ![]() Ewwciu nasza kochana zdrowiej dekajka ja bym chciala juz po 35 rodzic nie chce znow przenosi chociaz z moim terazniejszym trybem zycia to moze sie uda aaa moj olus nie cche sie pieron przekrecic agaczilla21 haha to masz kobieto tak jak ja sie trzymam termonu usg najbadziej wiarygodny jest z 1 dwoch aerien83 ![]() ![]() dyltharra sliczny brzuszeeek Anielkooooo do ktorej spalas niedobra mnie o 6 gabrysia obudzila pozniej tz wstal wiec trzebabylo ruszyc dupsko do moich skarbow za to dom juz posprzatany jeszcze gabi ciuszki pochwam obiad zjedzony zakupy zronbione i jak mloda wstanie to jedziemy na budowe a wogole toooo tak mnie dzis boli miednica i stawy zeee szoook jak umyslam schody to wstac nie moglam masakra a szwagierka lezala przed tv |
![]() ![]() |
![]() |
#1999 |
Zadomowienie
|
Hej wróciłam z zakupów i kubiłam buty
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2000 |
Zadomowienie
|
Poniżej moje butki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2001 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2002 |
Zakorzenienie
|
Hej Mamusie
![]() Witam się z Bartusiem w 31 tygodniu ![]() Edytowane przez madzius90 Czas edycji: 2012-09-08 o 12:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#2003 |
Zakorzenienie
|
poznalybyscie ja?? http://www.pudelek.pl/artykul/43100/...m_talent_foto/
|
![]() ![]() |
![]() |
#2004 | |
Zakorzenienie
|
Weroniczko - to obydwie po 35 tygodniu bedziemy wyganiac dzieciaki z brzuszkow
![]() ![]() ![]() Pokaze Kasiula pokaze ale potem , niech tylko TŻet wyjdzie do pracy ![]() Perelko - buty boooooskie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ---------- braaawo za nowy tydzien ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2005 |
Zakorzenienie
|
Poszłam dziś na zajęcia i żałuję, bo tylko wszyscy się wkurzyli, pierwszy zjazd i robią sobie z nas debili
![]() ![]() No, ale nasłuchałam się komplementów, że ślicznie wyglądam, ciąża mi służy itd. także z jednej strony warto było ![]() Najgorzej, że po siedzeniu niecałej pół godziny już zaczął mnie brzuch boleć, a co będzie jak będę musiała od 8 do 18 siedzieć?? ![]() Ale za to, że skończyłam wcześniej, to poszłam do sklepu i kupiłam rolety do naszego pokoju ![]() ![]() Teraz czekam na obiadek mamusiowy i za jakiś czas wracam do domku, do męża ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2006 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2007 |
Zakorzenienie
|
Ja wg OM mam termin na 18.11, a z USG na 17.11 więc żadna różnica,ale chcę żeby Bartuś urodził się 5.11 w moje urodziny
![]() ![]() ![]() Może Synuś mnie wysłucha ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2008 |
Zadomowienie
|
Oooo a dzisiaj pierwszy raz od kiedy jestem w ciąży spotkało mnie coś naprawdę miłego. Stałam w dłuuuuuuuuuuuuugiej kolejce u rzeźnika i dwie kobiety stojące przede mną wpuściły mnie przed siebie bo stwierdziły, że pamiętają jak to one były w ciąży i ez tak musiały stac i jakie to było męczące i nikt ich nie przepuszczał. Naprawdę bardzo miło z ich strony
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2009 |
Zakorzenienie
|
Hej laski
![]() Byłam we Wro, już wróciłam hihi pochodziłam jeszcze po skkepach z TŻ ![]() moja mamuśka już od paru godzin w UK i już ma dla mnie spakowane pół wielkiej torby ciuszków dla dzidzi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#2010 |
Zadomowienie
|
dzień dobry!
![]() witamy się w 31 tygodniu ciąży ![]() idę Was nadrabiać, bo mnie wczoraj nie było ![]() http://x-lander.pl/produkty/54/xmove/ plusy: -duże, pompowane koła ( na wyprawy z psem i wózkiem do lasu) -przednie koła obrotowe ( na wyprawy "po mieście" i do supermarketu) -z przodu ma światełka ledowe ( to w razie gdybym była sama w domu i musiała wyjść wieczorem z psem - będę widoczna) - składa się do bardzo małego rozmiaru ( mamy mały bagażnik) - spacerówka montowana przodem i tyłem ( myślę, że będę chciała mieć małego "na oku") - lekki ( podniosłam go praktycznie bez wysiłku, a mieszkam na 4 piętrze, więc to dodatkowy plus) - spacerówka kładzie się do pełnego leżenia, a gondolę można podnieść do "siedzenia" - wszystko bardzo łatwo się zdejmuje, zakłada, bardzo intuicyjny - ma adaptery do fotelika Recaro, który już mamy i nie uśmiecha mi się kupować innego, bo wygrywa we wszystkich testach bezpieczeństwa do tego wszystkie elementy "kolorowe" są odczepiane i jak mi się znudzi np. "niebieski" to mogę sobie dokupić pokrowce zielone za 399 pln - to już taki "bajer" tylko ![]() nie ukrywam, że największym minusem jest cena - około 2150 pln ( to najtańszy jaki znalazłam) ![]() ![]() ![]() na szczęście jest produkowany w Częstochowie, skąd można powiedzieć pochodzę, więc może uda się coś ugrać u producenta ![]() zrezygnowałam też z łóżeczka "myszki", bo niestety i tak by jej nie było widać, a znalazłam sobie takie: http://atbmeble.pl/lozeczko-dzieciece-z-szuflada-125 z szufladą i zdejmowanymi szczebelkami ![]() ![]() miłego dnia, bo pewnie kilka godzin zajmie mi nadrabianie ![]() aaaa i mam pytanie, pewnie trochę głupie: zamierzam kąpać małego w wanience na gąbce.... jak to zrobić, żeby go umyć ( zakładam, że dodaję płynu do kąpieli do wody w wanience), a później opłukać z tego płynu? czy mam sobie czystą wodę przygotować oddzielnie? ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:42.