|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1981 | ||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo-lutowe Mamusie cz. VIII Rozpakowywanie trwa:)
Jakbym miala normalne to bym sie nie martwila
![]() Cytat:
![]() Troszke mnie uspokoilas, moze jednak dam rade... Wciaz nie moge uwierzyc, ze takie male dzieciatko bedzie miec na tyle sile, zeby wciagnac te brodawke do konca... Cytat:
![]() Cytat:
![]() Z tym, ze "po akcji" wracaja do swojego pierwotnego ksztaltu :/ Oby tylko dziecko mialo tyle cierpliwosci, zeby bawic sie w wyciaganie ich ![]() Cytat:
To jest urzadzenie o doslownie kilku cm dlugosci. Co jakis czas wyskakuje kod, ktory sie wpisuje jako potwierdzenie przelewu. Podejrzewam, ze tego sie nawet nie instaluje. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1982 |
Wtajemniczenie
|
Hello
Dzieki dziewczyny za odpowiedzi z tą szyjką ![]() Postanowilismy spedzic Wigilie sami. Nie bedziemy ryzykowac i nigdzie nie bedziemy wyjezdzac. Z jednej strony mam wyrzuty sumienia, ze to bedzie taka skromna (bo przeciez nie moge nawet normalnie posprzatac, ze o staniu przy garach nie wspomne ![]() ![]() Ale Pstryczek ma super ![]() ![]() Ja własnie tez sie zastanawiam, jakie te nakładki na sutki kupic. Ciezko stwierdzic, jaki ma sie rozmiar ![]() ![]() Nancy, Ifwka Wesolych Świąt ![]() Edytowane przez scotasia Czas edycji: 2012-12-22 o 08:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#1983 |
Zakorzenienie
|
Hej kochane.
![]() ![]() Śniła mi się dzisiaj moja córunia - była prześliczna! ![]() ![]() ![]() ![]() Ja już jestem wciągnięta, bo wywaliłam duuużo kosmetyków, które miały zbyt chemiczne składy. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1984 | ||
Zakorzenienie
|
Witam sie z rana
![]() Od dziś Tż ma wolne już ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:36 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1985 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1986 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Ja też się witam i zaraz zmykam na przedświateczne zakupy z mamą (to będą dłuugie zakupy) Tż poszedł już do pracy ale od wigilii ma 3 dni wolnego ![]() W ogóle od jakiś 3 dni, jak się budze w nocy na siku to on nie spi i sie mnie pyta co jest, jak ja jestem taka zaspana że nawet nie umiem odpowiedzieć to pyta "madziaaaa co sie dzieje" no to sie go zapytałam dziś o co mu chodzi a on że no bo jestem w ciąży i mam niedługo rodzić i on się martwi... to co nie śpi w ogóle? ![]() ![]() ![]() https://mamotoja.pl/ciaza_i_porod_zd...ykul,5767.html coś dla nas ;P Black mi też się dziś śniło jakieś rude dziecko, może Twoje :P
![]() ![]() Edytowane przez bokeh Czas edycji: 2012-12-22 o 09:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#1987 |
Zadomowienie
|
witam i ja z rana... a ja sie obudzilam z bolem gardla... w sam raz na swieta. aoe juz wyslalam meza po syrop prenalen, mam nadzieje ze przejdzie do poniedzialku!
#1988 | ||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mnie też wymiarów nie podawał - wystarczy mi zresztą info, że jest zamknięta, nie skrócona i tyle. Wszystko przez ciebie! ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1989 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Zjadłam śniadanko i zaraz pędze do brata po prezenty dla rodziców bo kupowalismy po jednym a konkretnym a on odwiedzi nas dopiero w II dzien świąt.
![]() |
#1990 |
Rozeznanie
|
Witam wszystkich w sobotni poranek, no taki późniejszy poranek.
Wczoraj wieczorem mnie skurcze brały i twardniał brzuch, do tego mały się wypychał na wszystkie strony. Skurcze oczywiście były nie reguralne, a więc to pewnie takie przepowiadacze ![]() Wybieramy się teraz z mężem na zakupy, ubrałam się cieplutko i czuje się jak bałwan ![]() Miłego dnia wszystkim. ![]() ![]()
#1991 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jeszcze sniła mi się Debrah- ogólnie śmieszny sen, czasem jak wstaje w nocu i pamiętam to zapisuje sny, zeby rano jeszcze pamietać, ale tym razem nie wstałam i pamiętam że brecht straszny miałam. ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() i też ma mój wolne od wigilii do końca roku, a później to już niech się dzieje co chce i bedzie mmial 2 tyg wolnego ![]() poszłam spać po 2 w nocy, jeszcze wstawałam oprócz tego co chwila na siku. M A S A K R A. Jeszcze siostra mnie obudziła zapytała czy nie podjechałabym z nią popołudniu gdzieś tam. Odkąd mam samochód to jestem darmową taksówką dla wszystkich ![]() Ewadylewska! widzę że masz dziś urodzinki ![]() ![]() ![]()
cel : piękne ujędrnione ciało waga: 48, 60cm w brzucholu. Edytowane przez Delicjanka Czas edycji: 2012-12-22 o 09:16 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1992 | ||||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1993 |
Rozeznanie
|
W ulotce pisze, że cały jeden aplikator to zawartość 5 g czyli odpowiednik jednej dawki. Ja jak brałam dalacin to według ulotki właśnie. Wystarczyło mi na 7 razy, czyli dokładnie tyle ile aplikatorów było.
#1994 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mam nadzieje ze ten krem usunie tego gnoja, ale dobrze ze jeszcze antybiotyk bedzie przy porodzie. Bo tak mnie to martwi;///////
![]() ![]() |
![]() |
#1995 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1996 |
Zakorzenienie
|
Witam się i ja powiedzmy z rana
![]() ![]() Ciężko mi strasznie, bo od jakiegoś czasu w ogóle nie możemy się dogadać z mężem. Ciągle są jakieś sprzeczki. Dziś to samo. Już nie mam na to siły ![]() Ifwka również wesołych świąt Ci życzę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1997 |
Zadomowienie
|
oj tez mam takie nerwy czasem...wczoraj normalnie czulam nerwy nawet w dloniach, jakby mnie roznosilo i mialam ochote wystrzelic...
#1998 |
Lurker ;)
|
Na dole na bialo bo smutasy
![]() Zazdroszcze tym, ktore sa juz na koncowce. Ja juz nie daje rade, widze tylko spasla swinie. Zakupy ze mna to masakra wszystko zle lezy bo brzuch. Po co mam kupic np ladna tunike skoro i tak wygladam jak wieprz. Bardzo chce Mala, najbardziej na swiecie ale ciaza to zbyt traumatyczny okres dla mnie i jestem pewna, ze drugiego dziecka miec nie bede ![]() ![]() ![]()
#1999 |
Wtajemniczenie
|
przyleciałam tylko dać znać, że żyję, że oprócz boleści po sprzątaniu nic mi nie dolega i nadal jesteśmy w dwupaku. Miłego dnia, ja idę piec snickersa i ogarnąć kuchnię... pfff....
|
![]() ![]() |
![]() |
#2000 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny a skąd mogę wziąć Wasze nr telefonów? Wystarczy jeden tak dla poinformowania :P Termin mam na 03.01.2013 r. więc pora już się przygotowywać. Dzisiaj rano wstałam z myślą "dziś urodzę, bo nie wstałam o 10, tylko o 7 i jakoś brzuch mnie boli jak na okres", ale w sumie to się uspokoiło, zrobiłam śniadanie, załączyłam pralkę (bo mój mąż brudzi się jak noworodek i piorę w 4-5 razy tygodniowo) i jakoś tak samo przeszło. Ale kto wie.
Cały czas żyłam w przekonaniu, że zacznę rodzić wieczorem, albo w nocy, a niedawno do mnie dotarło, że to może nastąpić w każdej chwili i cały dzień trzeba się oszczędzać, a nie tylko wieczorem odpoczywać. Pokoik dla Agatki gotowy, nawet pościel uszykowana, a ona dalej szaleje w brzuchu. Wczoraj wieczorem była taka aktywna, że nie wiedziałam jak siedzieć tak mnie pokopała. A co do seksu... tak jak piszecie. Chciałoby się już normalnie, bez brzucholka i jakoś bardziej aktywnie ![]()
#2001 | |
Zakorzenienie
|
Hehehe, może, może.
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2002 |
Zakorzenienie
|
Witam sie
![]() ale Pstryczek ma super na swieta juz w domku z maluszkiem beda ![]() ![]() ![]() ![]() ja dzis poprasowalam no i przed swietami juz koniec z tym ![]() ![]() my dzis tez wybieramy sie na zakupy ale chcialam mezowi jakas ladna zimowa kurtke kupic mam nadzieje ze nie bedzie tlumow w sklepach bo strasznie mnie to drazni ![]() ---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ---------- aaaa no i dla Ewy Wszystkiego naj ![]() ![]()
#2003 | |
Zakorzenienie
|
100 lat! Szybkiego porodu i zdrowego ślicznego maluszka
![]() Cytat:
![]() Dziś się dowiedziałam jak poród kuzynki wyglądał. Mąż zawiózł ją do szpitala o 9, o jedenastej powiedzieli mu żeby jechał do domu, bo nie zanosi się na poród, więc pojechał. O 13 młody był na świecie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2004 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2005 |
Zadomowienie
|
Hej laski!!! Wstalam dopiero, ale w koncu przespalam w miare normalnie cala noc. Odmrazam dzis lidowke, sprzatam chate i koniec. No, moze jeszcze pranie wlacze.
W nocy wlaczyly sie u nas w mescie syreny alarmowe, no i sobie pomyslalam, ze to jakis spozniony koniec swiata, ale jak widac zrobili nas w bambuko. Dzisiaj w nocy obudzilam sie na lewej polowce brucha i bylam w szoku. A Ola tak mi sie prawa strona wypycha, ze szok, ale uwielbiam to uczucie i to, ze moge ja glaskac po glowce. DZIEWCZYNOM, KTORE JUZ WYJECHALY I NIE BEDA TU NA SWIETA ROWNEZ ZYCZE WESOLYCH, ZDROWYCH I POGODNYCH SWIAT I SZCZESLIWEGO NOWEGO 2013 ROKU. NO A PRZEDE WSZYSTKIM ZDROWYCH I SLICZNYCH MALUSZKOW.
#2006 |
Zakorzenienie
|
ewadylewska wszystkiego najlepszego, 100 lat i przyjemnego, łatwego porodu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2007 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Zoffka odbijemy sobie rodzinne Święta za rok, w wiekszym gronie ![]() Cytat:
![]() ![]() Ewa sto lat ![]() |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2008 |
Konto usunięte
|
Ewo, ode mnie też najlepsze życzenia
![]() Ja ruda nie jestem, ale ruda do ślubu szłam :d |
![]() ![]() |
![]() |
#2009 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:03 ---------- Num tel są w klubie podane.
![]() |
#2010 |
Zakorzenienie
|
Czesc kochane
![]() ![]() ![]() Ja również dziewczynom które juz sie tu do swiat nie pojawią życzę CIEPŁYCH,POGODNYCH,PEŁNYC H MIŁOŚCI ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA,SZYBKICH BEZBOLESNYCH PORODÓW I ZDROWYCH DZIECIACZKÓW ![]() Ewa- wszystkiego najlepszego,sto lat kochana w zdrowiu i szczęściu ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:43.