|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1981 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Starania o pierwsze dziecko czas zacząć! Grudzień 2012
Cytat:
więc jeszcze więcej wspólnego macie
|
|
#1982 |
|
Rozeznanie
|
No jasne jedno myślę drugie piszę
|
|
|
|
#1983 |
|
Rozeznanie
|
Widzę Cię srebnasmuga
dawno Cię nie było u nas...
|
|
#1984 |
|
Zakorzenienie
|
Gegee - masz rację budowa budową, ale wykańczanie wnętrz to jest coś najfajniejszego
Uwielbiam to
|
|
|
|
#1985 |
|
Rozeznanie
|
i już zniknęła...
|
|
#1986 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:27 ---------- Poprzedni post napisano o 16:27 ---------- Boi się
|
|
|
|
|
#1987 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
chociaż jak to się mówi: pierwszy dom dla wroga, drugi dla przyjaciela, a dopiero trzeci dla siebie
|
|
|
#1988 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też 22 mam dostać @, ale mnie cycole już bolą ![]() ---------- Dopisano o 16:32 ---------- Poprzedni post napisano o 16:29 ---------- Cytat:
![]() Nam jakieś pół roku emu zakończył się remont, a już bym parę rzeczy pozmieniała tzn potrzeba mi jeszcze parę pomieszczeń bo mam sporo zaległych pomysłów, a brak powierzchni do jej zaaranżowania
|
||
|
|
|
#1989 | |
|
Zakorzenienie
|
Jasne , że chce. Będę zachwycona
Już nie mogę się doczekać ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#1990 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
to oczywiste, że masz zostać i tyle ![]() Do kiedy wstrzymujecie się?
|
|
|
#1991 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1992 |
|
Rozeznanie
|
trochę mnie kusi zrobić test jutro
bo w sumie nie pamiętam na 100% czy ostatnią miesiączkę miałam 20 czy też 21 Może już będzie wiarygodny ...
|
|
|
|
#1993 |
|
Zakorzenienie
|
Jeśli masz zapas testów bo rób dopóki nie wyjdą II kreski
|
|
|
|
#1994 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
uwielbiam poza tym te wszystkie sklepy z dodatkami ale ja lubię jak coś się dzieje i zmienia... takimi dodatkami można nieźle pozmieniać wystrój i nie nudzi się tak szybko.Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:57 ---------- Poprzedni post napisano o 16:52 ---------- Cytat:
żeby coś wyszło. No i jak masz zapas testów i nie żal Ci kasy, to rób i chwal się tak jak Justiii radzi
|
|
|
#1995 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, a jeszcze mam jeden plus bo teściówka lubi szyć i jak ją poproszę to mi zaraz szyje , a Ja tylko wymyślam co chcę
|
|
|
|
|
#1996 |
|
Zakorzenienie
|
Poduszki w sypialni
też teściowa szyła , a całkowity koszt to aż 25 zł teraz jeszcze doszyła mi dwie czarne, ale nie mam zrobionego zdjęcia.
|
|
|
|
#1997 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i miałam po weselu
|
|
#1998 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1999 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
zwłaszcza ubrania... mam tyle fajnych pomysłów, ale niestety nie ma komu uszyć a ja nigdy nie próbowałam, ale mam przeczucie, że to jakaś czarna magia moja mama kiedyś szyła, ale teraz nie ma ani czasu, ani narzędzi, więc lipa ![]() ---------- Dopisano o 17:08 ---------- Poprzedni post napisano o 17:07 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:10 ---------- Poprzedni post napisano o 17:08 ---------- Cytat:
no i niestety wypadło, że miałam, ale na szczęście końcóweczkę, więc jakoś sobie poradziłam
|
|
|
#2000 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chcę żeby uszyła mi spodnie 7/8 ![]() Ja tez bardzo chciała bym umieć szyć. Boże ale wtedy bym produkcje ciuchów uskuteczniała ![]() Zdjęcia spódniczek, które uszyła mi teściowa
|
|
|
|
|
#2001 | |
|
Zadomowienie
|
dokładnie o tym też myślałam, noc poślubna się nie powtórzy
![]() ---------- Dopisano o 17:26 ---------- Poprzedni post napisano o 17:21 ---------- Cytat:
no ja miałam taką wielką kieckę falbaniasta że siusiu chodziłam z mamą jak jakieś dwadzieścia coś lat temu więc z @ nie wiem jakbym sobie poradziła, ale na szczęście Bóg nade mną czuwał
|
|
#2002 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja jutro nie testuje, bo właściwie nie jestem pewna czy nie powinnam poczekać jjeszcze dłużej -22,23 bo właściwie też już zwątpiłam. Cytat:
ale kroi się coś w powietrzu bardziej własnego więc się wstrzymujemy z kupowanie i urządzaniem - w nowym miejscu może się do niczego nie nadawaćCytat:
super sprawa!! właśnie pare dni temu orientowałam się w cenach maszyn do szycia i zaczynam sobie zbierać (mam nadzieje że cholerne auto nie zniszczy mi planów a możesz zapytać teściowej czy kupowanie maszyny za 170zł ma sens dla początkującego czy to badziewie totalne? czy się lepiej wstrzymać do czegoś lepszego? Cytat:
![]() Cytat:
ja między innymi dlatego zdecydowałam sie na wąską suknie, ale teraz jak sobie oglądam inne to oczywicie już pare pomysłów jakbym mogła była się "zrobić" inaczej
18.08.2012 - zaobrączkowana ![]() lipiec 2013 (9/10tc) Listopad 2014 - Maluszek jest już z nami Edytowane przez benetta Czas edycji: 2013-03-19 o 17:54 |
|||||
|
|
|
#2003 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja okres czasem mam co 30 dni, czasem co 31 a bywało że i po 35 ale to rzadziej więc ciężko wyczuć kiedy powinien być na 100%
|
|
|
|
|
#2004 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny długo się nie odzywałam, chociaż podczytywałam namiętnie
![]() Dziś poszłam do mojego ginekologa, bo kazał przyjść jak okres się zacznie (niestety @ przyszła w sobotę). Próbowałam się dostać do niego wczoraj, ale go nie było, więc dziś za drugim razem w końcu m się udało. No i ja myślałam, że wpadnę, dostanę jakieś skierowanie na morfologie czy coś, a on mi tu bach skierowanie do szpitala na 3 dni. Zrobią mi chyba wszystkie możliwe badania, wzdłuż i wszerz mnie sprawdzą I na szczęście okazało się, że mąż nie musi jechać na badanie nasienia aż do 3miasta, bo w laboratorium 10 km od nas też robią. Więc dałam mu czas do końca tygodnia, akurat jak wrócę ze szpitala to mają być wyniki .3mam kciuki za wszystkie niedługo testujące! Na pewno będę odzywać się teraz częściej, zwłaszcza teraz ze szpitala
|
|
|
|
#2005 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
trzymam kciuki zatem aby wypaliło coś z własnym m Cytat:
żeby wszystko było ok i żeby czas szybciutko Ci minął. Trzymaj się No i super, że badania TŻ możecie wykonać w miarę blisko i sprawnie Ja już uciekam dziewczynki, czas wracać do domu. Mąż już czeka z ustęsknieniem Miłego wieczorku, jak bym nie dała rady się odezwać.Starać się intensywnie, nawet jeśli nie te dni, to dobrze, jest poćwiczyć
|
|
|
#2006 |
|
Raczkowanie
|
hej! czy są tu jakieś specjalistki od temperaturek?? jakie macie tempki w owu lub tuż przed nią?-- tempka mierzona w pochwie. Jeśli macie już jakieś obserwacje za sobą to proszę napiszcie jak to u was wygląda.
Ja tak jak napisałam jakiś czas temu, obserwuję teraz swój cykl i dochodzę do wniosku że wkurza mnie mój termometr, Mam taki elektryczny z giętką końcówką ale pokazuje do 1 miejsca po przecinku, a jak zmierzę dla odmiany pod pachą (jedną i drugą pachą) to mam dwie inne temperatury :| Moim zdaniem testy owu z allegro te najzwyklejsze są do bani... uważam że nie należy na nich polegać. To tyle - obserwuje dalej swój cykl , zobaczymy czy się tym razem uda Om 24.02.2013, cykl starań 4 ( w toku) ![]() Ps. też mieliśmy ślub 18.08.2012 pogoda była piękna!
|
#2007 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Trzyma kciuki za testowanie
|
|
|
#2008 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() porobią Ci badania i bedziesz wiedziała co i jak dzokero temperatury pod pachą i w Bożence chyba są różne ![]() kup sobie na allegro taki z dwoma miejscami po przecinku microlife ja mam i jestem zadowolona z przesyłką 16zł
|
|
#2009 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
) to mam akurat taką samą jak w ustach ![]() Akurat w tym cyklu to ja nic ze swoich temperatur nie rozumiem więc więcej się nie udzielam. |
||
|
|
|
#2010 |
|
Zadomowienie
|
Aaaaaa, chwilę mnie nie było i nie jestem w stanie nadrobić tego wątku
![]() mam 5 uwag :P 1. ja też bym chciała ebooka, chcę zobaczyć to za książka, na punkcie której szaleją panie ![]() 2. dzokero, zawsze tak bedzie ze jak zmierzysz chwila po chwili to temp bedzie inna, ona sie waha. ja mierze pod jezykiem, przed owu mam ponizej 36,5 ale wiecej niz 36,0, w czasie owu powyzej, ale mniej niz 37. 3. temperatura w Bożence, Madziusia umarłam ze śmiechu![]() ![]() a znasz tegoroczny hicior :P? byłam na koncercie, nie pytajcie o więcej ![]() 4. ten z284 to pięęęęękny dom, marzenie ![]() 5. o co chodzi z mailem tymczasowym: - polecam np http://www.koszmail.pl - z lewej strony po kazdym odswiezeniu strony pojawia sie nowy tymczasowy email, np. xr4x6o5sn5o7fjg1ilfd@kosz mail.pl - w ovufriend klikasz "Zgłoś problem lub sugestię Zaproś znajomą ABONAMENT PREMIUM GRATIS" - wpisujesz ten email - po chwili na stronie koszmaila odbierasz zaproszenie do ovufriend, rejestrujesz nowego uzytkownika na tego maila - po kolejnej chwili przychodzi drugi mail z aktywacja konta - klikasz w link i gotowe, twoja znajoma o mailu xr4x6o5sn5o7fjg1ilfd@kosz mail.pl zostala uzytkowniczka ovufriend ![]() powtarzasz to 10 razy i gotowe. to sposob dla cierpliwych i dusigroszy :P
Edytowane przez Eleo765 Czas edycji: 2013-03-19 o 20:56 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:47.

dawno Cię nie było u nas...

chociaż jak to się mówi: pierwszy dom dla wroga, drugi dla przyjaciela, a dopiero trzeci dla siebie 

żeby coś wyszło. No i jak masz zapas testów i nie żal Ci kasy, to rób i chwal się tak jak Justiii radzi
a ja nigdy nie próbowałam, ale mam przeczucie, że to jakaś czarna magia