Mamy dziś zabawy kupę, wycieramy dzidzi pupę - mamusie VII-VIII 2013 cz.V - Strona 67 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Pokaż wyniki sondy: Wybieramy tytuł kolejnego wątku!
Na plotkowym królujemy, każdą kupę świętujemy 7 16,67%
W pieluszce znów kupa, na plotkowym obgadana nasza grupa 2 4,76%
Pierwsze ząbki posiadamy gryźć więc wszystko zaczynamy 2 4,76%
Czas się napić butlę soczku mamy przecież już pół roczku 17 40,48%
Siadać pięknie zaczynamy, pierwsze ząbki posiadamy 11 26,19%
Mamusie i dzidziusie VII-VIII 3 7,14%
Głosujący: 42. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-12-07, 21:48   #1981
dzoan
Zakorzenienie

Dot.: Mamy dziś zabawy kupę, wycieramy dzidzi pupę - mamusie VII-VIII 2013 cz.V

Wróciłam z galerii Byłam z siostrą, a mąż został z Małym w domu. Tyle łażenia, a kupiłam prezenty tylko dla 2 osób Zostało co najmniej 14 Jutro kolejne podejście i pewnie na tym się nie skończy..strasznie ciężko coś sensownego kupić i jeszcze, żeby cena nie powalała.
Poza tym jestem zadowolona.. mąż nie czekał na mnie z myciem Olka jak to zawsze bywało..sam go wykąpał, znalazł mu piżamkę i uśpił
Swoją drogą Mały mógłby się już obudzić, bo mi cyce eksplodują

---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ----------

Cytat:
Napisane przez Rockyyy Pokaż wiadomość
A ja juz po zajeciach.Zaliczylam test na 5 czekam na Tza i jedziemy po farbe do salonu , na kebaba i moze piwko na miescie.Laurka w dobrych rekach do 16 jest

Jak wrażenia, bo wspólnie spędzonym dniu?

Cytat:
Napisane przez magolina Pokaż wiadomość
Czy u Was w domach tez się tak kurzy??? no ja już nie ogarniam. Przed wczoraj ścierałam kurze, wczoraj odkurzyłam podłogi i umyłam a dziś jakbym nie sprzątała

O to to to, właśnie, ja tak samo
haha..to sprzątanie, to jak niekończąca się opowieść

Cytat:
Napisane przez enlevee Pokaż wiadomość

:gratulacje dla brązowej, witamy Mikołaja na świecie!
No i za super prezenty!
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;44056699]En, ja wiem, że to autokorekta, ale nie sądzę, żeby bratowa Dzoan była... Afroamerykanką

Ale i tak najlepszą autokorektę czytałam niedawno w jakimś wątku : "w seksie nie przytulać dzieci" (miało być w sensie) :P[/QUOTE]

Cytat:
Napisane przez surka Pokaż wiadomość
My już po rehabilitacji. Mamy zalecone usg bioderek dr Michaiłow spodziewaj się nas Długie są do niego kolejki?????? Dzoan ty byłaś
No nie powiem..branie to on ma A najgorzej jest się tam dodzwonić, bo rejestracja trwa chyba 2h dziennie tylko..a jak się dzwoni, to ciagle zajęte A później się okazuje, że w danym tygodniu już tylko w jeden dzień jest kilka godzin wolnych. Ale ogólnie znajdzie się raczej miejsce, nam tylko było ciężko jeśli chodziło o godziny przed południem, a mieli tylko popołudniowe za każdym razem wolne Ale warto do niego iść..naprawdę konkretny facet

dzoan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-07, 21:55   #1982
surka
Zakorzenienie

Dzoan dzięki za odp.

Ją póki co mam pomysł na prezent dla rodziców Tz nie wiem czy sobie zasłużył, siostrom nie kupuje, tylko trzeba jeszcze pomyśleć o dzieciach (5) i o teściach

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
surka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-07, 21:59   #1983
dzoan
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lemurki_malutkie Pokaż wiadomość
Dziewczyny,doświadczyłam mocy Waszych magicznych kciuków i modlitw ponad miesiąc temu,kiedy mój synek był miał operację.
Teraz proszę o wsparcie ślicznej małej Hani po operacji serduszka.Dostałam takiego smsa od jej mamy przed chwilą,że nawet go nie zacytuję,bo serce pęka.
mocne dla Hani!

Cytat:
Napisane przez Ghia Pokaż wiadomość
Jestem żyję ufff egzaminy już za mną...mam nadzieję
Dziękujemy naszemu świętemu Mikołajowi Dzoan

Teraz ogarniam bajzel bo ostatnio wszystko zaniedbałam a dziś mam jeszcze spotkanie klasowe z podstawówki

spotkanie udane?

Cytat:
Napisane przez Neni1984 Pokaż wiadomość
Dzoan gratki dla "brązowej"

Cytat:
Napisane przez elaine-blath Pokaż wiadomość
DZOAN nie dziwie się bo jeśli dobrze pamiętam to w budowlance robi tak? Ta nowa robota też w branży? A na mikolajka zasłużył?
Tak w budowlance Ale teraz zmienił branżę i został górnikiem
Na mikołaja nie zasłużył jakoś specjalnie..dlatego też dostał skromny prezent..takie ino ino..byle tradycji stało się zadość

Stary 2013-12-07, 22:05   #1984
surka
Zakorzenienie

Ale nam TZ zmieniają branżę

Stary 2013-12-07, 22:18   #1985
dzoan
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czerwony_balonik Pokaż wiadomość
Mam roboczą listę rzeczy,ktore chcę żeby Gabi dostała od św.Mikołaja pod choinkę;

-duża pluszowa lalka
-duży pojazd do odpychania się nogami-samochodzik lub rowerek 3-kołowy
-namiot do zabawy
-wózek dla lalek
-piramidka do układania

Nie wiem,czy wszystkie uda się nam kupić,jak nie to ktoś z rodziny sprezentuje Narazie rozglądam się za namiotem. Który lepszy, jak uważacie?:

Nr.1 .http://allegro.pl/namiot-domek-dla-d...735135715.html

Nr.2. http://allegro.pl/rozowy-domek-namio...762205204.html

Nr.3. http://allegro.pl/namiot-domek-samor...740025954.html

Nr.4. http://allegro.pl/namiot-domek-wigwa...775553382.html

A mnie się podoba ten prawdziwie księżniczkowy nr 1

Cytat:
Napisane przez fiazo Pokaż wiadomość
A mi sie mikołajki nie skończyły. Dostałam od tż prezent mikołajkowo-urodZinowo-świąteczny. Sama sobie wybrałam, ale jakie było zaskoczenie moje jak mi kazał.
A pani nazwała mnie skarbem i powiedziała do tż i dodała, że innaa w tym wypadku faceta by z torbami puściła, a ja skromnie wybrałam. A dostałam kolczyki z zawieszką
dla Tżta

Cytat:
Napisane przez skylie Pokaż wiadomość
DZOAN- gratli dla "brazowej"

Cytat:
Napisane przez Charlize89 Pokaż wiadomość
Elaine-blath: mnie też się dzisiaj nic nie chce, ale zmusiłam się. Dom sprzątnięty, pranie zrobione, nalewka z kukułek zrobiona i bezy upieczone. Z mężem tak zaszalałam dzisiaj, że aż łóżko sie pod nami załamało
ostro
a co to za nalewka z kukułek?

Cytat:
Napisane przez ita83 Pokaż wiadomość
PYTANIE - czy któraś z was miała na sobie spodnie na chrzcie???
Ja czarne obcisłe z szeroką gumą w talii..do tego ładna biała koszulowa bluzeczka w trapez i na to czarny krótki sweterek ze wstążką pod biustem. Wyglądałam jak na galowo

Cytat:
Napisane przez magolina Pokaż wiadomość
Adasiowi zrobiły się dziś suche, czerwone policzki jeden mniej, drugi bardziej z takimi czerwonymi plamkami....od czego to może być???
Wczoraj jadłam sałatkę gyros i tam była papryka surowa, której do tej pory unikałam może ona??? a może od suchego powietrza??? na spacerze dzisiaj nie byliśmy więc nie zmarzł....nosz k.rwa brakuje mi jeszcze problemów dermatologicznych
Możecie mi podpowiedzieć jakiś krem nawilżający do buzi łagodzący podrażnienia??? bo mam tylko taki zwykły z Hipp.
Boże, żeby to zeszło
Jak Olek miał czerwone suche placki, to położna zdiagnozowała skazę białkową..no ale podłoże może być różne..w nasyzm przypadku po ograniczeniu nabiału placki zniknęły..teraz 'tylko' sucha skóra została..

Cytat:
Napisane przez surka Pokaż wiadomość
Dzoan dzięki za odp.

Ją póki co mam pomysł na prezent dla rodziców Tz nie wiem czy sobie zasłużył, siostrom nie kupuje, tylko trzeba jeszcze pomyśleć o dzieciach (5) i o teściach

Dla teściów myślę, że szybko pójdzie..rachu ciachu.. wymagający nie są..ze wszystkiego będą się cieszyć i używać. U mnie też 5 dzieci

Stary 2013-12-07, 22:19   #1986
Agrafka86
Wtajemniczenie

LEMURKI dla Hani.

NENI niech skok idzie precz.

Dobry wieczór.
Z urodzin chrześnicy wróciliśmy przed 20:00, kąpiel, butla, zabawa i Mały poszedł spać. Impreza udana, Michał był po prostu Aniołem
Teraz czekam aż się obudzi na jedzenie i dopiero pójdę spać. Bo powinien wstać o 24:00, chyba, że zrobi mnie w balona

09.07.2011 Żona

Agrafka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-07, 22:21   #1987
dzoan
Zakorzenienie

Kurcze Mały się chyba obraził, że go zostawiłam na tyle godzin i teraz nie chce się obudzić, a ja już mam 2 kamienie.

---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 23:19 ----------

Cytat:
Napisane przez Agrafka86 Pokaż wiadomość
LEMURKI dla Hani.

NENI niech skok idzie precz.

Dobry wieczór.
Z urodzin chrześnicy wróciliśmy przed 20:00, kąpiel, butla, zabawa i Mały poszedł spać. Impreza udana, Michał był po prostu Aniołem
Teraz czekam aż się obudzi na jedzenie i dopiero pójdę spać. Bo powinien wstać o 24:00, chyba, że zrobi mnie w balona

dla Michałka za ładne zachowanie

---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 23:21 ----------

Idę do wyrka..może Mały się obudzi wreszcie..

Dobranoc

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-12-07, 22:25   #1988
Agrafka86
Wtajemniczenie

I Michałek w K

09.07.2011 Żona

Stary 2013-12-07, 22:27   #1989
surka
Zakorzenienie

Ją też czekam na pobudkę Lilki , po filmie spróbuję na śpiocha, jak się nie obudzi

Dobrej nocki

Stary 2013-12-07, 22:33   #1990
czerwony_balonik
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez skylie Pokaż wiadomość
a po co dla takiego malucha namiot?
Za 5 dni skończy 5 miesięcy,więc to już nie taki maluch Myślę pryszłościowo, przecież zaraz będzie już umiała siedzieć, raczkować (już próbuje pełzać jak jest na brzuszku-co najciekawsze- Gabi nie próbuje się przekręcać z brzuszka na plecy tylko usilnie próbuje się przemieszczać do przodu- z różnymi rezultatami), myślę że będzie mieć fajną zabawę w takim namiocie. Narazie bedzie używany w domu,a w wakacje weźmiemy go na działkę

Cytat:
Napisane przez eveewe Pokaż wiadomość
baloniku cudownego masz meza - podniosl ci napewno samoocene i samopoczcucie. Moj jak byl teraz na urlopie i posluchal jak ja nadaje o lekach z lekarka, w samochodzie mowi, ja to cie podziwiam, ze ty wiesz co i komu w jakich dawkach dawalas i co w domu jest, a teraz jeszcze tyle przepisala.

baloniku dzieki za podpowiedz, moj nie chce jesc kaszki lyzeczka zacisnie usta i nie, sprobuje plynniejszej konsystencji w butelce z tym smokiem Y (mam takowy, bo przy Marysi nie wykorzystalam)

B]baloniku [/B]nawiazujac do twojej listy na mikolaja samochod do odpychania lub trojkolowy rowerek zostawilabym do kupienia na dzien dziecka , a wozek dla lalek - moja dopiero okolo 2 roku zycia zaczela sie nim bawic. To takie moje spostrzezenia - ale jesli masz miejsce i chcesz poprostu miec na pozniej spoko
Ad.1. Dziewczyny,ja jestem panną (jeszcze) Nie mamy ślubu z tż,choć jesteśmy już 6 i pół lat razem.

Ad.2. Nie ma za co Spróbowałam z tym Y,bo jak karmiłam Gabi kaszką na łyżeczce to potem wszystko było w tej kaszce, więc stwierdziłam że jeszcze nie czas na jedzenie łyżeczką kaszki.

Ad.3. Dlatego pisałam,że to robocza wersja listy-muszę jeszcze przemyśleć Do tego samochodu zainspirowała mnie fotka wrzucona przez ona8686 z Frankiem siedzącym na jeździku, jak zobaczyłam to pomyślałam "kurczę,czas kupić Gabrysi samochodzik do jeżdżenia" No ale może faktycznie wstrzymam się jeszcze z tym. A co do wózka-zauważ że wózek dla lalek może być dobrym pchaczem do nauki chodzenia Jak będzie jakiś porządny np drewniany może się szybko przydać.

Dzięki za odpowiedzi odnośnie namiotu,nadal mam dylemat

A co wy kupujecie dzieciom pod choinkę?

I jeszcze chciałam spytać co u kallisto i Dominiczka? Dawno nie pisałaś, jeśli czytasz to się odezwij do nas
Stary 2013-12-07, 22:37   #1991
Neni1984
Zakorzenienie

A ja miałam pierwsze karmienie 2 godziny temu

Paa
Neni1984 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-12-07, 23:36   #1992
Agrafka86
Wtajemniczenie

Karmienie za mną. Niby mm, a je trzy razy nawet w nocy. A teraz obudził się po 3,5h od poprzedniego karmienia, a krzyczał jakby nie jadł z 8h. I zjadł 150ml w 2 minuty
Dobranoc.

09.07.2011 Żona

Stary 2013-12-07, 23:39   #1993
fiazo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dzoan Pokaż wiadomość
Wróciłam z galerii Byłam z siostrą, a mąż został z Małym w domu. Tyle łażenia, a kupiłam prezenty tylko dla 2 osób Zostało co najmniej 14 Jutro kolejne podejście i pewnie na tym się nie skończy..strasznie ciężko coś sensownego kupić i jeszcze, żeby cena nie powalała.
Poza tym jestem zadowolona.. mąż nie czekał na mnie z myciem Olka jak to zawsze bywało..sam go wykąpał, znalazł mu piżamkę i uśpił
Swoją drogą Mały mógłby się już obudzić, bo mi cyce eksplodują

---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ----------

Jak wrażenia, bo wspólnie spędzonym dniu?

haha..to sprzątanie, to jak niekończąca się opowieść

No nie powiem..branie to on ma A najgorzej jest się tam dodzwonić, bo rejestracja trwa chyba 2h dziennie tylko..a jak się dzwoni, to ciagle zajęte A później się okazuje, że w danym tygodniu już tylko w jeden dzień jest kilka godzin wolnych. Ale ogólnie znajdzie się raczej miejsce, nam tylko było ciężko jeśli chodziło o godziny przed południem, a mieli tylko popołudniowe za każdym razem wolne Ale warto do niego iść..naprawdę konkretny facet

Oklaski za wyjście

Cytat:
Kurcze Mały się chyba obraził, że go zostawiłam na tyle godzin i teraz nie chce się obudzić, a ja już mam 2 kamienie.

---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 23:19 ----------

dla Michałka za ładne zachowanie

---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 23:21 ----------

Idę do wyrka..może Mały się obudzi wreszcie..

Dobranoc
trzeba było szybko śmigać do wyrka i tam czekać na jego pobudke

Cytat:
Napisane przez czerwony_balonik Pokaż wiadomość
Za 5 dni skończy 5 miesięcy,więc to już nie taki maluch Myślę pryszłościowo, przecież zaraz będzie już umiała siedzieć, raczkować (już próbuje pełzać jak jest na brzuszku-co najciekawsze- Gabi nie próbuje się przekręcać z brzuszka na plecy tylko usilnie próbuje się przemieszczać do przodu- z różnymi rezultatami), myślę że będzie mieć fajną zabawę w takim namiocie. Narazie bedzie używany w domu,a w wakacje weźmiemy go na działkę

Ad.1. Dziewczyny,ja jestem panną (jeszcze) Nie mamy ślubu z tż,choć jesteśmy już 6 i pół lat razem.

Ad.2. Nie ma za co Spróbowałam z tym Y,bo jak karmiłam Gabi kaszką na łyżeczce to potem wszystko było w tej kaszce, więc stwierdziłam że jeszcze nie czas na jedzenie łyżeczką kaszki.

Ad.3. Dlatego pisałam,że to robocza wersja listy-muszę jeszcze przemyśleć Do tego samochodu zainspirowała mnie fotka wrzucona przez ona8686 z Frankiem siedzącym na jeździku, jak zobaczyłam to pomyślałam "kurczę,czas kupić Gabrysi samochodzik do jeżdżenia" No ale może faktycznie wstrzymam się jeszcze z tym. A co do wózka-zauważ że wózek dla lalek może być dobrym pchaczem do nauki chodzenia Jak będzie jakiś porządny np drewniany może się szybko przydać.

Dzięki za odpowiedzi odnośnie namiotu,nadal mam dylemat

A co wy kupujecie dzieciom pod choinkę?

I jeszcze chciałam spytać co u kallisto i Dominiczka? Dawno nie pisałaś, jeśli czytasz to się odezwij do nas
Jeszcze nie wiem, ale musze coś znaleźć co bedzie na długo

Za to teśxiowa kupi pewnie prezent, którym dziecko bedzie mogło sie bawić za rok

Pierwsza pobudka.

Sent from my FUN using Wizaz Forum mobile app

Synek
fiazo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-07, 23:46   #1994
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

U mnie pierwsze. Ja na święta jeszcze nie wiem, na razie łapie Wasze pomysły, na razie najbardziej pasują mi pianinko i hula kula.

ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-08, 01:25   #1995
Katerine2
Raczkowanie

Wieczor dobry

Aj jaka ja glupia jestem....niunia mi spi a ja się maltretuje na necie czekałam az się obudzi a tu nic z tego....do 1 gotowałam obiad a potem wymoczylam się w wannie wydepilowalam wybalsamowalam wypachniłam a ona dalej spi szok karmiłam ja o 21 a usnela pol godziny później wiec już 5 i pol godziny przerwy w jedzeniu.....nie pamiętam kiedy tak było a cycki mi chyba zaraz pekna

Przepraszam ze nie cytuje ale ostatnio brak sil do wszystkiego a dziś jeszcze wysprzatalam wsio poprasowałam obiad ugotowałam przejzalam garderobę niuni i zadowolona z siebie jestem nareszcie
Katerine2 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-12-08, 03:11   #1996
fiazo
Zakorzenienie

Driga pobudka.pjerwsze karmieniee

---------- Dopisano o 04:11 ---------- Poprzedni post napisano o 02:30 ----------

Kolejne karmienie

Synek
Stary 2013-12-08, 03:50   #1997
Agrafka86
Wtajemniczenie

PERSE mamy hula kula. Była kiedyś u nas córka znajomych co ma 6-mcy i tak się bawiła, że hej. Także myślę, że to ok zabawka.

Karmienie.

Sent from my GT-I8260 using Wizaz Forum mobile app

09.07.2011 Żona

Stary 2013-12-08, 03:51   #1998
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Agrafka dzięki za opinię. Artek będzie miał 3 dni przed świętami pół roczku U nas drugie i zaraz idziemy spać.

ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-08, 05:06   #1999
fiazo
Zakorzenienie

Ja od godziny nie śpie oczywiście piotrek zapewnia mi bezsenność.

Też zastanawiałam sie nad ta kula hula tylko mnie troche cena odstrasza

---------- Dopisano o 06:06 ---------- Poprzedni post napisano o 05:27 ----------

Dalej nie śpie
Za godz musze sie szykpwać do szkoły
Hmmm a może nie iść...

Synek

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-12-08, 06:43   #2000
Ghia
Zadomowienie

GG do Ghia

Dzień dobry
Nadrobiłam i tak
Dzoan wyjście udane ale o 23 już byłam w domu jakoś już musiałam wrócić i dać buzi Tosiowi no co ja poradzę że najlepiej mi jak jest przy mnie

Ja robię jeszcze fotoksiążkę nr 2 i 3 jedną już machnęłam będzie na prezenty dla teściów.

W tym roku tak mi się chce świąt, że już naklejki na szyby ponaklejałam. Jak ja się cieszę z tych naszych pierwszych świąt
Stary 2013-12-08, 07:11   #2001
fiazo
Zakorzenienie

Wstaliśmy. Moja udreka zasnęła po 6

Dzien dobry

Synek
Stary 2013-12-08, 07:21   #2002
mela1234
Zakorzenienie

Witam.
Glowa mnie pobolewa.
Noc ok choc malo wygodnie bi Malgos przyszla i sie rozpychala.
Prezenty jeszcze nie kupione ale juz wiem co dla kogo wiec gites.

mela1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-08, 07:45   #2003
fiazo
Zakorzenienie

Postanowila że ide później na zajecia

Synek

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-12-08, 07:54   #2004
dzoan
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Katerine2 Pokaż wiadomość
Wieczor dobry

Aj jaka ja glupia jestem....niunia mi spi a ja się maltretuje na necie czekałam az się obudzi a tu nic z tego....do 1 gotowałam obiad a potem wymoczylam się w wannie wydepilowalam wybalsamowalam wypachniłam a ona dalej spi szok karmiłam ja o 21 a usnela pol godziny później wiec już 5 i pol godziny przerwy w jedzeniu.....nie pamiętam kiedy tak było a cycki mi chyba zaraz pekna

Przepraszam ze nie cytuje ale ostatnio brak sil do wszystkiego a dziś jeszcze wysprzatalam wsio poprasowałam obiad ugotowałam przejzalam garderobę niuni i zadowolona z siebie jestem nareszcie
za domowe spa
brak sił? chciałabym przy braku sił wysprzątać mieszkanie, poprasować, ugotowac obiad i przejrzeć garderobę.. co robisz, gdy masz siły?

Cytat:
Napisane przez fiazo Pokaż wiadomość
Ja od godziny nie śpie oczywiście piotrek zapewnia mi bezsenność.

Też zastanawiałam sie nad ta kula hula tylko mnie troche cena odstrasza

---------- Dopisano o 06:06 ---------- Poprzedni post napisano o 05:27 ----------

Dalej nie śpie
Za godz musze sie szykpwać do szkoły
Hmmm a może nie iść...
i co..poszłaś do szkoły?

Cytat:
Napisane przez Ghia Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Nadrobiłam i tak
Dzoan wyjście udane ale o 23 już byłam w domu jakoś już musiałam wrócić i dać buzi Tosiowi no co ja poradzę że najlepiej mi jak jest przy mnie

Ja robię jeszcze fotoksiążkę nr 2 i 3 jedną już machnęłam będzie na prezenty dla teściów.

W tym roku tak mi się chce świąt, że już naklejki na szyby ponaklejałam. Jak ja się cieszę z tych naszych pierwszych świąt
za udane wyjście.. trzeba było zabrać Małego ze sobą.. wrócilibyście nad ranem do domu

Jejku, ja też niby cieszę się z pierwszych wspólnych świąt, ale jakoś ich jeszcze nie czuję. Nie wiem co ze mną nie tak Ostatnio tylko bieżnik na stole zmieniłam na świąteczny, a tak to nie mam pomysłu na świąteczną dekorację..troszkę żalu mam do siebie, że jako mama i żona nie potrafię wprowadzić w rodzinie świątecznej atmosfery

Cytat:
Napisane przez mela1234 Pokaż wiadomość
Witam.
Glowa mnie pobolewa.
Noc ok choc malo wygodnie bi Malgos przyszla i sie rozpychala.
Prezenty jeszcze nie kupione ale juz wiem co dla kogo wiec gites.
Wiedzieć co komu, to już połowa sukcesu

Co do rozpychania, to Mały ostatnio zepchnął mnie i męża na jedną poduszkę, a sam zajął drugą..ciałko małe, ale przy rozrzuconych na boki rączkach jak rozgwiazda nie dał nam szans

---------- Dopisano o 08:54 ---------- Poprzedni post napisano o 08:50 ----------

A no i dzień dobry

Dzień zaczęliśmy od baraszkowania w łóżku Było przed 8, więc nie było sensu zasypiać i wstaliśmy na śniadanie, a Mały spał dalej w łóżeczku Śniadanko, kawka.. fajnie tak..cichutko w mieszkaniu

O Mały się obudził..koniec ciszy Muszę porobić mu wreszcie zdjęcia z prezentami od naszej Mikołajki

Stary 2013-12-08, 07:56   #2005
czarownica1
Zakorzenienie

Antoś Mikołajkowo w Klubie
Przepraszam, ze dopiero dzis, ale wiecie czemu

Rockyyy
czarownica1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-08, 09:23   #2006
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

Dzień dobry

My od 6.30 na nogach,piękna pogoda to Panicz stwierdził ze koniec spania teraz jedziemy do Torunia na wycieczkę bo super pogoda

KATHERUNE ze Ty masz siły...ja bym pewnie sobie dala spokój z tym sprzątaniem..zreszta teraz u nas cala pralnia w dużym pokoju to mam usprawiedliwienie. Pan do pralki w Pt i dób w związku z pogoda nie dotarł,ma być w poniedziałek wiec juz nie widziałam sensu aby sprzątać..

GHIA

DZOAN też chce mi się świat ale też jakie nie czuje ich jeszcze...dobrze ze Bombki od Surki stoją w pokoju to jakoś tak swiateczniej..

Sent from my Lumia 800 using Tapatalk

https://instagram.com/rudymspojrzeniem
http://www.rudymspojrzeniem.pl

Galeria pazurkowa:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1692
elaine-blath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-08, 09:29   #2007
Anulka_p
Zakorzenienie

Głowa mnie wczoraj bolała tak, że aż było mi niedobrze. Musiałam wziąć dwie tablety, bo bym padła. Dziś na szczęście dobrze.

Wybieramy się na zakupy jak tylko Misio wstanie i sobie poje.

A zapomniałam donieść. Dałam misiowi wczoraj ociupinkę kaszki. Z moim mlekiem zmieszałam łyżeczkę, więc nic do pojedzenia, ale jeden dzień ekspozycji na gluten zaliczony.
09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-08, 09:41   #2008
Neni1984
Zakorzenienie

Siema
U nas nocka całkiem spoko, ale Szefuncio zarządził pobudkę o 6
Wzięłam go do kuchni żeby TŻ pospał, bo chory jest.
No właśnie-chory jest
Jak mi zarazi Małego to będzie nieciekawie

A no i Szefuncio kończy dziś 20 tygodni
Neni1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-08, 09:55   #2009
fiazo
Zakorzenienie

Cytat:
za domowe spa
brak sił? chciałabym przy braku sił wysprzątać mieszkanie, poprasować, ugotowac obiad i przejrzeć garderobę.. co robisz, gdy masz siły?

i co..poszłaś do szkoły?

za udane wyjście.. trzeba było zabrać Małego ze sobą.. wrócilibyście nad ranem do domu

Jejku, ja też niby cieszę się z pierwszych wspólnych świąt, ale jakoś ich jeszcze nie czuję. Nie wiem co ze mną nie tak Ostatnio tylko bieżnik na stole zmieniłam na świąteczny, a tak to nie mam pomysłu na świąteczną dekorację..troszkę żalu mam do siebie, że jako mama i żona nie potrafię wprowadzić w rodzinie świątecznej atmosfery

Wiedzieć co komu, to już połowa sukcesu

Co do rozpychania, to Mały ostatnio zepchnął mnie i męża na jedną poduszkę, a sam zajął drugą..ciałko małe, ale przy rozrzuconych na boki rączkach jak rozgwiazda nie dał nam szans

---------- Dopisano o 08:54 ---------- Poprzedni post napisano o 08:50 ----------

A no i dzień dobry

Dzień zaczęliśmy od baraszkowania w łóżku Było przed 8, więc nie było sensu zasypiać i wstaliśmy na śniadanie, a Mały spał dalej w łóżeczku Śniadanko, kawka.. fajnie tak..cichutko w mieszkaniu

O Mały się obudził..koniec ciszy Muszę porobić mu wreszcie zdjęcia z prezentami od naszej Mikołajki
Tak. Właśnie jestem w drodze do. Zobaczymy ile wytrzymam

Cytat:
Napisane przez Neni1984 Pokaż wiadomość
Siema
U nas nocka całkiem spoko, ale Szefuncio zarządził pobudkę o 6
Wzięłam go do kuchni żeby TŻ pospał, bo chory jest.
No właśnie-chory jest
Jak mi zarazi Małego to będzie nieciekawie

A no i Szefuncio kończy dziś 20 tygodni
Oklaski

Synek
Stary 2013-12-08, 10:09   #2010
Agrafka86
Wtajemniczenie

PERSE to jak najbardziej ta kulę. Niech się Młody bawi

FIAZO my mamy hule z promocji. Kupiliśmy jedną zabawkę z tej firmy a hula kula była za 1 grosz
Żal było nie wziąć.

NENI dla Szefuncia za 20!

A my szykujemy się na spacer popołudniowy razem we trójkę.

Sent from my GT-I8260 using Wizaz Forum mobile app

09.07.2011 Żona

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości