Okrąglutkie nasze brzuszki, zaraz będziemy czuć maluszki. Wrześniówki 2014 cz.2 - Strona 67 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-04-06, 23:58   #1981
carolciuska
Zadomowienie

Dot.: Okrąglutkie nasze brzuszki, zaraz będziemy czuć maluszki. Wrześniówki 2014 cz.2

Bezaczek, od lewej winogrona, melon, pitaja

---------- Dopisano o 00:58 ---------- Poprzedni post napisano o 00:56 ----------

Cytat:
Napisane przez Latte88 Pokaż wiadomość
Wygląda obłędnie

Dobrze, że zjadłam kalafiora bo inaczej to by był jak nic
Prawda Miss ?
I tak smakuje
Postaram sie Wam wrzucic przepis jutro wieczorem, bo na razie jestesmy z Poznaniu u znajomych, jutro byc albo nie byc czyli kupimy auto albo wracamy zawiedzeni pociagiem.
carolciuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-06, 23:59   #1982
Latte88
Zakorzenienie

Dot.: Okrąglutkie nasze brzuszki, zaraz będziemy czuć maluszki. Wrześniówki 2014 cz.2

http://www.youtube.com/watch?v=UGClpnIDpCM słuchacie czegoś z bobaskiem? ja ostatnio jak sobie tu siedzę to włączam różne utwory ciekawe czy będzie pamiętało z brzucha mamuśki

---------- Dopisano o 00:59 ---------- Poprzedni post napisano o 00:58 ----------

Cytat:
Napisane przez carolciuska Pokaż wiadomość
Bezaczek, od lewej winogrona, melon, pitaja

---------- Dopisano o 00:58 ---------- Poprzedni post napisano o 00:56 ----------

I tak smakuje
Postaram sie Wam wrzucic przepis jutro wieczorem, bo na razie jestesmy z Poznaniu u znajomych, jutro byc albo nie byc czyli kupimy auto albo wracamy zawiedzeni pociagiem.
W takim razie mocno mocno kciuki trzymamy, żebyście nie byli zawiedzeni i wrócili autem szczególnie po dzisiejszym
Latte88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-07, 00:03   #1983
Misstic
Wtajemniczenie

Ja naprawde lubie jesc hehe moj swiat bez dobrych potraw i deserow bylby mega smutny

Kocham Cię Mężu
http://s3.suwaczek.com/20130713580113.png

Nasza Roksanka jest już na świecie
15.09.14r.
Kochamy cię nad życie
Misstic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-07, 00:03   #1984
carolciuska
Zadomowienie

Mam nadzieje! ide dziewczynki spac, musze po 8 wstac, a to wyczyn jak sie codziennie spi do 10
Niech Wam sie przysni gril, oj stare dobre czasy to somersby......
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg image.jpg (219,0 KB, 21 załadowań)
Stary 2014-04-07, 00:05   #1985
carolciuska
Zadomowienie

Albo jak kto woli sushi
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg image.jpg (162,2 KB, 14 załadowań)
Stary 2014-04-07, 00:07   #1986
Misstic
Wtajemniczenie

Dziewczynki dzis ja sie z wami pierwsza zegnam i mykam spiunkac. Glowa nie przestaje bolec a i maz wskoczyl dzis wczesniej do wyrka to sie potule do niego.

Buziaki kochane i kolorowych senkow

Kocham Cię Mężu

15.09.14r.
Kochamy cię nad życie
Stary 2014-04-07, 00:09   #1987
Latte88
Zakorzenienie

Cytat:
Mam nadzieje! ide dziewczynki spac, musze po 8 wstac, a to wyczyn jak sie codziennie spi do 10

O! M! G!
Teraz to już przesadziłaś całkowicie! Przeraża mnie sezon letni pod tym względem, że nie wypiję nawet łyczka czerwonego desperadosa mojej miłostki hahaha a te zdjęcia mięska Szał po prostu i jeszcze sobie idziesz spać a mi język ucieknie zaraz

Wyśpij się Kochana, trzyma kciuki za jutrzejsze zakupy i negocjacje

---------- Dopisano o 01:09 ---------- Poprzedni post napisano o 01:08 ----------

Cytat:
Napisane przez Misstic Pokaż wiadomość
Dziewczynki dzis ja sie z wami pierwsza zegnam i mykam spiunkac. Glowa nie przestaje bolec a i maz wskoczyl dzis wczesniej do wyrka to sie potule do niego.

Buziaki kochane i kolorowych senkow
Dobranoc Misia Śpij słodko i kolorowo

To i ja się żegnam i idę mojego potulić
Latte88 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-04-07, 00:12   #1988
Misstic
Wtajemniczenie

Karola masz w dupsko za te zdjecie grilla no zaraz zaczne lizac telefon amniam mniam mniam 3mam kciuki za kupno autka

Teraz juz naprawde uciekam, dobranoc gwiazdeczki

Kocham Cię Mężu

15.09.14r.
Kochamy cię nad życie
Stary 2014-04-07, 00:13   #1989
carolciuska
Zadomowienie

Cytat:
O! M! G!
Teraz to już przesadziłaś całkowicie! Przeraża mnie sezon letni pod tym względem, że nie wypiję nawet łyczka czerwonego desperadosa mojej miłostki hahaha a te zdjęcia mięska Szał po prostu i jeszcze sobie idziesz spać a mi język ucieknie zaraz

Wyśpij się Kochana, trzyma kciuki za jutrzejsze zakupy i negocjacje

---------- Dopisano o 01:09 ---------- Poprzedni post napisano o 01:08 ----------

Dobranoc Misia Śpij słodko i kolorowo

To i ja się żegnam i idę mojego potulić
Dzieki ! Dobranoc
Stary 2014-04-07, 07:03   #1990
Metamfetaminax
Zakorzenienie

Cytat:
hahahhahah moj S mowi do mnie na peronie coś Ty taka blada sie zrobila ? Jezu dramat przezywaalam, nawet nie czekalam az pociag ruszy z peronu !

Dzieki za gratulacje!
Hahaha,błagam Cię Niby ludzka rzecz a osoby postronne bawi do łez

Cytat:
Jak przygotowania Kobietki przed wtorkiem? Ja chyba jutro woskowanie chociaż z drugiej strony myślę sobie, że przecież będzie przez brzuch. Kiedyś też tak myślałam i już miałam nie odpalać kosiarki ale w ostatniej chwili jednak to zrobiłam i Bogu dzięki bo bym się spaliła ze wstydu wcale nie było przez brzuch
Ostatnio przed niespodziewaną wizytą na szczęście się ogoliłam w razie W ale usg było przez brzuch z tym,że niestety badanie ginekologiczne najpierw Teraz też się nie nastawiam na samo usg brzuszne,więc zabezpieczę się

Cytat:
Normalnie ślina mi cieknie i to przed samym śniadaniem

Nie czytam was więcej z rana :P Tu jedna dodaje moje ukochane Somersby,jakieś tarty,torty bezowe,winogrona a ja potem biedna się męczę,bo robicie ochotę tylko :P

Miałam pospać chociaż do 7.30 a tak mi się jeść zachciało,że nie mogłam leżeć aż Więc naginam do Biedronki

Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie...
Metamfetaminax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-07, 07:20   #1991
małaPaulina
Wtajemniczenie

malgosia1051 moja znajoma będąc w ciazy jak robila testy to wszystkie jej wychodzily negatywnie ale podobno przez to ze ona sie na tarczyce leczy...

Witam,nie nadrobie tego
Moj Tz chce dzis odejsc z pracy... a bez jego pracy to moge wracac mieszkac do rodzicow bo ja zarabiam 1400zl
ja nie wiem co to bedzie
A i boli mnie gardło i uszy jak przełykam śline,w nocy myslalam ze nie wyrobie ma ktos sposob tylko blagam nie woda z solą bo nienawidze soli od dziecka i bym sie zbełtała za przeproszeniem....

Potem was nadrobie i napisze,na razie mi tak smutno
Milego dnia mamuśki

jestem maleństwem i dobrze mi z tym (158cm)
małaPaulina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-07, 07:36   #1992
anesh_
Zakorzenienie

http://m.youtube.com/#/watch?v=O8HwJaDIKe0

To i ja Wampokaze co mnie barak,bardzo,bardzo rozczula.
anesh_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-07, 07:41   #1993
Metamfetaminax
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez małaPaulina Pokaż wiadomość
Witam,nie nadrobie tego
Moj Tz chce dzis odejsc z pracy... a bez jego pracy to moge wracac mieszkac do rodzicow bo ja zarabiam 1400zl
ja nie wiem co to bedzie
A i boli mnie gardło i uszy jak przełykam śline,w nocy myslalam ze nie wyrobie ma ktos sposob tylko blagam nie woda z solą bo nienawidze soli od dziecka i bym sie zbełtała za przeproszeniem....

Milego dnia mamuśki
A jednak się zwalnia Mam nadzieję,że szybko znajdzie kolejną pracę,nie martw się na zapas !
A na gardło polecam Prenalen mi pomogło w 2 dni A gardło bolało nieziemsko. Albo medycyna naturalna: czosnek,cytrynka itp. Choć też wiele osób poleca dla babeczek w ciąży Tantum Verde : )

Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie...
Metamfetaminax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-07, 08:00   #1994
Aneta???
Zakorzenienie

GG do Aneta??? Send a message via Skype™ to Aneta???

Cytat:
Napisane przez Metamfetaminax Pokaż wiadomość
A jednak się zwalnia Mam nadzieję,że szybko znajdzie kolejną pracę,nie martw się na zapas !
A na gardło polecam Prenalen mi pomogło w 2 dni A gardło bolało nieziemsko. Albo medycyna naturalna: czosnek,cytrynka itp. Choć też wiele osób poleca dla babeczek w ciąży Tantum Verde : )

Cytat:
malgosia1051 moja znajoma będąc w ciazy jak robila testy to wszystkie jej wychodzily negatywnie ale podobno przez to ze ona sie na tarczyce leczy...

Witam,nie nadrobie tego
ja nie wiem co to bedzie

Milego dnia mamuśki
Zamiast TV może być też Septolux i Hascosept oba aerozole. Pani a aptece mówiła że to to samo a sporo tańsze.I racja bo miałam wszystkie 3☺

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2014-04-07, 08:11   #1995
88Ekaterina88
Zakorzenienie

Witam

Wstawałam co 2 godziny do wc na siusiu, o 5 rano musialam zjeść kanapkę o nie spałam z ghłodu przez godzinę dobrze, że tż wstawal do pracy to mi zrobił Potem o 6 rano poszłam znowu na siosiu ale to co ze mnie wyszło do :wc: to była masakra ! Nie wiem czy takie cos powinno wyjśc po samych wczorajszych sałatkach Potem spałam aż do 8:30 i obudziłam sie nietomna, poszłam do wc i powtórka z rozrywki
Gdzie to sie miesci to ja nie wiem
Teraz gotuję sobie jajka na twardo na śniadanko

A brzuszek mam wielki jak balonik

Razem już 10 lat
1.07.2012 Willkommen in Deutschland
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny
25.08.2014 Marika Nasze szczescie

88Ekaterina88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-07, 08:51   #1996
małaPaulina
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez aisa84 Pokaż wiadomość
Ja tak na szybko wiec nadrobie pózniej bo zaraz mamy gości uwielbiam rodzinne wizytacje...
19 tydzień i w końcu wstawiam mój brzuszek z mała Wiki w środku
zdjęcia zrobione w spodniach ciążowych h&m rozmiar 36 gdyby to kogoś obchodziło Załącznik 5641917Załącznik 5641918

A moj TZ podgląda i mowi "co on taki maly" hehe pewnie sie przyzwyczail do mojego brzuchola ale ladny

Cytat:
Napisane przez humant Pokaż wiadomość
Ja pamiętam, że po powrocie ze szpitala nie miałam nawet czasu porządnie się wykapać. Włosy myłam na raty, bo akurat mała zawsze płakała jak byłam pod prysznicem. Wiele razy wyskakiwałam z pianą na włosach, mokra, bo Tż bał się przebrać maluszka, próbował jakoś uspokajać, ale zawsze kończyło się pukaniem do łazienki. Za to teściowa, z którą mieszkałam dawała mi "dobre" rady, żebym sobie wszystko robiła jak ona śpi, ale jak córcia spała to ja byłam tak padnięta, że spałam razem z nią. O malowaniu i strojeniu nawet więc nie myślałam.
dlatego ja juz teraz sie nie maluje wiec potem sie Tz chociaz nie zdziwi

Cytat:
Ja teraz dopiero tak mam Normalnie jak posiedzę już 2 godziny to normalnie czuję jakby mi nogi do tyłka wchodziły ehh wszystko na tą biedną ciążę zwalam :P
ja tez nigdy wczesniej tak nie mialam,tylko teraz w ciazy,masakra

Cytat:
Napisane przez bezaczek7 Pokaż wiadomość
nieee. gotowana czerwona kapusta z przysmażanym boczkiem. ja na to mówię zasmażana taka lekko tłusta czasem wychodzi. jabłko mi tam kompletnie nie pasuje

my właśnie chcemy usiąść z tą księgą i poczytać jakie w ogóle są imiona koleżanka dała Kajetan, chłopiec ma roczek. poza tym pełno Zuź, Zoś i Lenek w okolicy.

w kalendarzu proponują mi imię damskie Patryk a męskie Zdzisława
to samo zauwazylam damskie Patryk,męskie Zdzisława

Cytat:
Napisane przez ZygaEffka Pokaż wiadomość
Dziewczyny a boli Was w ledźwiach ? ja to nawet jak psikam to z bólu sie wiję .. fakt że byłam przyzwyczajona do fizycznej pracy i robienia kilkunastu km dziennie a teraz jestem uziemiona w domu , ale na prawde jak mi tam strzyka od poczatku ciąży to masakra co to bedzie jak juz mi brzuch porzadny wyskoczy Czytałam że macica sie tak rozpycha ze przesuwa jakos narzady i te narzady naciskają na nerwy w kręgosłupie ale zeby az tak tez czytalam ze masturbacja pomaga w rozluznianiu bóli kręgosłupa , ale jakis doktorek sie wypowiedzial ze masturbacja szkodzi w ciązy ze macica sie obniza ...
mnie bolały bardzo lędźwia juz w I trymestrze co prawda teraz codziennie prawie cwicze i rzadko kiedy mnie bolą ale zdarza sie...
instruktorzy polecaja kupic taką piłkę dla dzieci za pare złotych,troche spuscic z niej powietrza i na podłodze sie polozyc lędźwiami na tej piłce i masowac...na fitnessie tak robimy i super sprawa,poluje teraz na ta piłke

Cytat:
Dzięki tak tylko czeka do wyplaty czyli do 10,takiego smsa przed chwila dostalam...juz pisalam mamie zeby trzymala dla mnie pokoj bo wracam

Cytat:
Napisane przez Aneta??? Pokaż wiadomość
Zamiast TV może być też Septolux i Hascosept oba aerozole. Pani a aptece mówiła że to to samo a sporo tańsze.I racja bo miałam wszystkie 3

dzięki

Stary 2014-04-07, 09:05   #1997
201610121609
Konto usunięte

Cytat:
No u mnie akurat cała masa Julek jest. W sumie wątpię,że tak dam,bo pójdzie do szkoły krzykniesz"Julka" a odwróci się ich z 15 Ale Natalek w moich okolicach akurat nie ma,bo rzadko kiedy widzę,żeby dzieci miały tak na imię Może w innych częściach Polski jest to popularne

Ohh dobrze,że ja od zawsze nie lubię karkówki i schabiku i na szczęście gust mi się nie zmienił
Ale kiełbachę z grilla bym wciągnęła

Ja tez bym chciała Natalke jeśli juz nie ta moja Oliwkę ale TŻ tak uparty na ta Wiktorię, ze chyba muszę przywyknąć ... Niech ma

Nienawidzę pisać z telefonu bo nie potrafię cytować kilku postów na raz i czasem sobie odopuszczam żeby Wam nie zaśmiecać swoimi kilkoma postami pod rząd

Moja koleżanka przedwczoraj urodziła synka i jak patrzę na zdjęcia tej kruszynki to całkiem nie moge doczekać sie swojej

201610121609 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-07, 09:07   #1998
ZygaEffka
Zadomowienie

Witam Kobitki

Znów walczę z potylicą :/ trzaska mnie masakrycznie mam ponaciągane ścięgna na szyi , muszę chyba znów zmienić poduszkę

malaPaulinka dzieki za radę z tą piłką może faktycznie zainwestuję .

Wczoraj do mojego tż mowie że muszę zrobić sobie listę potrzebnych rzeczy bo ona coraz bardziej rośnie a ja kupno odkładam , a za chwilę święta potem idziemy na komunie ... majówka... masakra skąd brać kasę !!
nasz kawałek nieba

ZygaEffka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-07, 09:11   #1999
Denaris
Rozeznanie

Hej dziewczyny, nadrobiłam Was ale nie będę odpowiadać.

Jestem do dupy pod każdym względem

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-04-07, 09:22   #2000
88Ekaterina88
Zakorzenienie

Paulina poprostu tak musiało być że Twoj tż się zwalnia. widocznie za bardzo sie tam męczy, stresy itd. a to nie fajnie jak człowiek idąc do pracy juz sie strsuje, pracuje bo musi itd. Najwazniejsze zeby juz zaczał coś szukać, w tym miechu 2 wypłaty weźmiecie więc jeszcze spokojnie Ale szukać i nie poddawać sie, może cos odrazu się znajdzie

Razem już 10 lat
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny

Stary 2014-04-07, 09:29   #2001
małaPaulina
Wtajemniczenie

aisa84 Natalka piekne imie

Denaris jak to do dupy? nie ma ze nie piszesz weź się w garść

88Ekaterina88 ja mu się nie dziwię wcale... ale wiem że najlepiej by bylo zebysmy wrocili tak to do moich rodzicow (niestety to małego miasta pipidówka) bo nie damy rady... TZ ma zobowiązania kredytowe...
A w ogole wczoraj do mnie dotarło że poznalam sie z Tztem tylko dzięki temu ze zwolniono mnie z poprzedniej pracy i przyszlam pracowac do niego

Stary 2014-04-07, 09:33   #2002
201610121609
Konto usunięte

Cytat:
A moj TZ podgląda i mowi "co on taki maly" hehe pewnie sie przyzwyczail do mojego brzuchola ale ladny

dlatego ja juz teraz sie nie maluje wiec potem sie Tz chociaz nie zdziwi

ja tez nigdy wczesniej tak nie mialam,tylko teraz w ciazy,masakra

to samo zauwazylam damskie Patryk,męskie Zdzisława

mnie bolały bardzo lędźwia juz w I trymestrze co prawda teraz codziennie prawie cwicze i rzadko kiedy mnie bolą ale zdarza sie...
instruktorzy polecaja kupic taką piłkę dla dzieci za pare złotych,troche spuscic z niej powietrza i na podłodze sie polozyc lędźwiami na tej piłce i masowac...na fitnessie tak robimy i super sprawa,poluje teraz na ta piłke

Dzięki tak tylko czeka do wyplaty czyli do 10,takiego smsa przed chwila dostalam...juz pisalam mamie zeby trzymala dla mnie pokoj bo wracam

dzięki

Mały? o kurde ... Moja mama mowi, ze miała taki w 7 miesiącu na żywo moze wyglada na większy bo ja ogólnie drobna jestem i on tak śmiesznie odstaje, ze juz jak byłam u mamy to w moim małym zadupiastym mieście wzbudzilam sensacje

201610121609 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-07, 09:37   #2003
88Ekaterina88
Zakorzenienie

Cytat:
aisa84 Natalka piekne imie

Denaris jak to do dupy? nie ma ze nie piszesz weź się w garść

88Ekaterina88 ja mu się nie dziwię wcale... ale wiem że najlepiej by bylo zebysmy wrocili tak to do moich rodzicow (niestety to małego miasta pipidówka) bo nie damy rady... TZ ma zobowiązania kredytowe...
A w ogole wczoraj do mnie dotarło że poznalam sie z Tztem tylko dzięki temu ze zwolniono mnie z poprzedniej pracy i przyszlam pracowac do niego
a on ma prawo do zasilku czy nie ? Zawsze to jakiś grosz. Do rodzicow zawsze mozecie wrócić, tylko najpierw lepiej spróbować poszukać czegoś aby wiedziec ze wyjazd do rodziców to jednak dobry pomysł Wiem ze w pl z robotą jest ciężko, nie wiem co ten twój też robi zawodowo to też nie doradzę, ale warto jeszcze sprobować

---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ----------

Cytat:
Napisane przez aisa84 Pokaż wiadomość
Mały? o kurde ... Moja mama mowi, ze miała taki w 7 miesiącu na żywo moze wyglada na większy bo ja ogólnie drobna jestem i on tak śmiesznie odstaje, ze juz jak byłam u mamy to w moim małym zadupiastym mieście wzbudzilam sensacje

ciekawa jaką sensacje wzbudze ja na moim polskim pipidówku wiejskim jak w sobote wialkanocna bede popylac do kosciola z koszyczkiem

Razem już 10 lat
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny

Stary 2014-04-07, 09:40   #2004
małaPaulina
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez 88Ekaterina88 Pokaż wiadomość
a on ma prawo do zasilku czy nie ? Zawsze to jakiś grosz. Do rodzicow zawsze mozecie wrócić, tylko najpierw lepiej spróbować poszukać czegoś aby wiedziec ze wyjazd do rodziców to jednak dobry pomysł Wiem ze w pl z robotą jest ciężko, nie wiem co ten twój też robi zawodowo to też nie doradzę, ale warto jeszcze sprobować

---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ----------

ciekawa jaką sensacje wzbudze ja na moim polskim pipidówku wiejskim jak w sobote wialkanocna bede popylac do kosciola z koszyczkiem
on w tej pracy zalozyl dzialalnosc gospodarcza taka fikcyjna wiec nie ma prawa do zadnego zasilku,nie moze isc na L4 ani nic...bedzie musial zawiesic czy zamknac dzialalnosc i tyle...
Moj Tz nie ma zadnego zawodu tak naprawde,jest po liceum...

Stary 2014-04-07, 09:44   #2005
Aliszcze
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Misstic Pokaż wiadomość

Ale super, że ktoś jeszcze pogrywał w Dragon Age'a
Ja też głównie z Alisterem romansowałam, ale on to taki wstydniś był, taki prawiczkowaty hehe Ale spoko

Ja grałam też w dodatek do pierwszej części (przebudzenie), w drugą część (ale niestety nie może się równać z pierwszą, zrobili na odpierdziel ją, chociaż miała kilka zalet) no a teraz na jesień mają wydać 3 część- Dragon Age- Inkwizycja. Zaczyna wyglądać fajnie I chętnie bym pograła, ale pewnie akurat urodzi nam się mały bejbuś więc gra będzie musiała poczekać hehe Plus, że przynajmniej stanieje na półkach sklepowych i się trochę przyoszczędzi
też grałam w 2 część. Ja kilka razy gralamw 1 część, chciałam romansować z kimś innym ale Alistair zawsze mnie rozczulał
no własnie, Inkwizycja ma być chyba na jesień

Cytat:
Napisane przez Antananariwa Pokaż wiadomość

Ja po pierwszej ciąży się wylaszczyłam, schudłam, a potem spasłam czekoladą. Ale brownies to przecież z gorzkiej czekolady, a ta jak wiadomo bardzo zdrowa i wskazana
wiadomo, a ile magnezu ma taka czekolada, samo zdrowie

Cytat:
Napisane przez malgosia1051 Pokaż wiadomość
a powiedzie mi dziewczyny jesli cos wiecie jak na tescie raz pokazuje ciaze a przy drugim zrobionym tescie ze nie?
ja zrobilam jeden test a potem szłam na badanie krwi, badanie krwi jest bardziej wiarygodne. Moja znajoma po 15 dniach spóźnienia okresu na teście miała 1 kreskę, dopiero badanie krwi pokazało, że jest w ciąży.

Cytat:
Myslisz, ze wypadaloby przystrzyc bożenke? hmmm
nazwa Bożenka mnie rozczula, muszę mężowi o tym powiedzieć

Cytat:
Moje ostatnie sniadanka
pycha!!

Cytat:
Tadam!
Jakby ktoras chciala to przepis latwy
Cytat:
Tarty lubicie?
Mam dobry przepis na tarte z kurczakiem i warzywami
dawaj przepisy!! i zakładaj bloga kulinarnego!!

Joasia przyszła na świat 19.12.2010- jest naszym cudem

http://www.suwaczki.com/tickers/km5skrhmyifedqdn.png

nadzieja umiera ostatnia.....
Aliszcze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-07, 09:53   #2006
zazdrosnica0
Zadomowienie

Boże co za intensywny weekend w piątek miałam rewolucje żołądkowe, w sobotę przeleżałam/przespałam cały dzień faszerując się nospą, a wczoraj byliśmy z Tż oglądać potencjalny samochód do kupienia.
Na szczęście dziś już z nami ok i witam się w 19 tygodniu wam też tak czas przyśpieszył ?? Teraz jakoś te tygodnie mi szybciej przeskakują pewnie końcówka znowu będzie się dłużyć
12.1.2013 - zaręczyny
16.11.2013 -

zazdrosnica0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-07, 09:55   #2007
88Ekaterina88
Zakorzenienie

Cytat:
on w tej pracy zalozyl dzialalnosc gospodarcza taka fikcyjna wiec nie ma prawa do zadnego zasilku,nie moze isc na L4 ani nic...bedzie musial zawiesic czy zamknac dzialalnosc i tyle...
Moj Tz nie ma zadnego zawodu tak naprawde,jest po liceum...
No to na dobrą sprawę może zajmować się wszystkim
Magazyny, fabryki samochodowe, agd, tv, markety itd. - to najszybciej powinno pojść
Facet mojej kuzynki robi na magazynie w kauflandzie i ponoć 2 tysiaki wyciąga - ile w tym prawdy nie wiem, ale sam dostał kredyt na mieszkanie na 30 lat

Razem już 10 lat
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny

Stary 2014-04-07, 09:57   #2008
ZygaEffka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zazdrosnica0 Pokaż wiadomość
Boże co za intensywny weekend w piątek miałam rewolucje żołądkowe, w sobotę przeleżałam/przespałam cały dzień faszerując się nospą, a wczoraj byliśmy z Tż oglądać potencjalny samochód do kupienia.
Na szczęście dziś już z nami ok i witam się w 19 tygodniu wam też tak czas przyśpieszył ?? Teraz jakoś te tygodnie mi szybciej przeskakują pewnie końcówka znowu będzie się dłużyć

Hej gratuluje 19 tyg. ale ci zazdroszcze , ja dopiero 15 tc i od dwóch dni czuje sie jak bym w ogole w niej nie była, zaczyna mi brakowac bóli podbrzusza , rozciągania sie macicy i takich tam , zawsze dzieki temu czulam ze malenstwo rosnie a teraz nic nawet juz mnie piersi nie bolą od paru tygodni ... za tydzien wizyta wiec zawsze tydzien przed zaczynam wariowac ze na pewno serduszko ju znie biję i takie tam ..
nasz kawałek nieba

ZygaEffka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-07, 09:59   #2009
Aliszcze
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ZygaEffka Pokaż wiadomość
Hej gratuluje 19 tyg. ale ci zazdroszcze , ja dopiero 15 tc i od dwóch dni czuje sie jak bym w ogole w niej nie była, zaczyna mi brakowac bóli podbrzusza , rozciągania sie macicy i takich tam , zawsze dzieki temu czulam ze malenstwo rosnie a teraz nic nawet juz mnie piersi nie bolą od paru tygodni ... za tydzien wizyta wiec zawsze tydzien przed zaczynam wariowac ze na pewno serduszko ju znie biję i takie tam ..
spokojnie, ja w pierwszej ciąży jak mi minęły w 12 tc mdłości i dobrze zaczęłam się czuć, to też miałam schizy, że może coś nie tak z ciążą a było wszystko ok

Joasia przyszła na świat 19.12.2010- jest naszym cudem

http://www.suwaczki.com/tickers/km5skrhmyifedqdn.png

nadzieja umiera ostatnia.....
Aliszcze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-07, 10:00   #2010
małaPaulina
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez zazdrosnica0 Pokaż wiadomość
gratulacje ja mam jutro 18t 0d czyli 19 tydzien?
z jednej strony przyspiesza ale z drugiej czuje ze u gina nie bylam juz 100lat, ja nie wiem jak dotrwam do 25kwietnia

Cytat:
Napisane przez 88Ekaterina88 Pokaż wiadomość
No to na dobrą sprawę może zajmować się wszystkim
Magazyny, fabryki samochodowe, agd, tv, markety itd. - to najszybciej powinno pojść
Facet mojej kuzynki robi na magazynie w kauflandzie i ponoć 2 tysiaki wyciąga - ile w tym prawdy nie wiem, ale sam dostał kredyt na mieszkanie na 30 lat
no nas 2 tysiace srednio urządza bo TZ ma raty i kredyty wiec 2tys i tak nie starczy ... zobaczymy jak to bedzie

ZygaEffka nawet tak nie mow
ja juz od dawna sie nie czuje jak w ciazy,w sumie odkad jest 2 trymestr nie mam zadnych objawow a usg mam pod koniec miesiaca...

Edytowane przez małaPaulina
Czas edycji: 2014-04-07 o 10:02
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości