Mamy sierpniowe 2019 - Strona 68 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2019-01-05, 16:31   #2011
madlen345
Zakorzenienie

Dot.: Mamy sierpniowe 2019

A na sobie zrobiłam paluszki rybne z frytkami. Też nie wiedzialam na co mam dziś ochotę i tak jakoś te rybne paluszki za mną chodziły.
madlen345 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-01-05, 16:36   #2012
martynka89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mirabelka3690 Pokaż wiadomość
Jaa nie jestem z siebie dumna bo do kubusia kupilam prazynki bekonowe ... ale raz nie zaszkodzi

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Maz dzis byl na zakupach, mial mi kupic prazynki i zapomnial.
Teraz beda za mna chodzic dopoki nie zjem.

Na poczatku mialam wyrzuty sumienia po chipsach, slodyczach i gazowanym a teraz mam to gdzies. Skoro ciagnie nas do takich rzeczy, to moze jest w nich cos, czego nasze organizmy potrzebuja.
martynka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-01-05, 16:40   #2013
mirabelka3690
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martynka89 Pokaż wiadomość
Maz dzis byl na zakupach, mial mi kupic prazynki i zapomnial.
Teraz beda za mna chodzic dopoki nie zjem.

Na poczatku mialam wyrzuty sumienia po chipsach, slodyczach i gazowanym a teraz mam to gdzies. Skoro ciagnie nas do takich rzeczy, to moze jest w nich cos, czego nasze organizmy potrzebuja.
Moze cos w tym jest. Za mna chodzi od wczoraj kebab z baranina i srednim sosem. Oszalec mozna, ale tż mowil ze jutro na obiad zamowimy teraz siedzi w pracy, nie wiem czy wytrzymam narazie zajadam sie pomidorowa talerz nr. 2 Dzis apetyt że masakra, ale lepsze to niz mdłości

Stary 2019-01-05, 16:44   #2014
Kaatie88
Raczkowanie

Wszystko jest lepsze niż mdłości Takiej karuzeli jak wczoraj nie chciałabym znowu doświadczyć

Kaatie88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-01-05, 16:47   #2015
Solony_karmel
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Paulina 87 Pokaż wiadomość
Musisz sobie w telefonie przestawic na wyswietlanie wersja na komputer. Wtedy mam mniejszą czcionkę ale są opcje do wielocytowania. U mnie taka opcja jest w prawym górnym rogu tel., rozwijasz menu i pownno być

---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ----------

Laski dziś kończę 32 lata 😂 szykujemy z tż impreze urodzinową 👑🎂🎈🎁
Nie wiem czy na 1 stronie jest mój wiek ale można mi zmienić

O.i przy okazji moze sie wreszcie "poustawiamy" wg terminów porodu ?

Miłego dnia
Wszystkiego najlepszego
Cytat:
Zaproszenia do klubu rozeslane, ale trzeba przejsc na wersje desktopowa bo na aplikacji chyba nie dziala.

Ja tez mialam duzo kontaktu z kotami wolno chodzacymi po podworku, i tez zdarzalo mi sie jesc niemyte truskawki czy jablka, ktore spadly na ziemie. Nigdy nie mialam toxo.
Moze kiedys to nie bylo tak powszechne jak teraz. Bedac w pierwszej ciazy mialam kota, zmienialam kuwete i nie przejmowalam sie niczym bo zawsze mylam rece.
Slyszalam za to o przypadkach, gdzie ludzie pozbywaja sie z domu kota "bo ciaza" i uwazam, ze to zwykle dranstwo

---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ----------

100 lat kochana
My wzięliśmy kota a za miesiąc się dowiedzieliśmy, że jestem w ciąży Nie oddałabym jej za żadne skarby świata, jest taką słodzizną, że szok

Byliśmy dzisiaj oglądać ten dom i my jesteśmy z mężem bardzo na tak, no ale szwagier coś kręcił nosem, bo jego mieszkanie wypada słabiej niż część, która byłaby nasza Fajny ogródek, dużo miejsca, oczami wyobraźni już nas tam widziałam
Stary 2019-01-05, 16:49   #2016
mirabelka3690
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kaatie88 Pokaż wiadomość
Wszystko jest lepsze niż mdłości Takiej karuzeli jak wczoraj nie chciałabym znowu doświadczyć

Ja wiem ze wszystko jeszcze przedemna, jutro wchodzimy w 7 tydzień. Alez to szybko leci! A dopiero co na patyk sikalam

Stary 2019-01-05, 16:59   #2017
Kaatie88
Raczkowanie

Przypomniało mi się jak mój narzeczony powiedział, że obsikany patyk szybciej nas do ślubu skłoni niż pierścionek z brylantem (który noszę już ponad 1,5 roku )

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2019-01-05, 17:06   #2018
mirabelka3690
Zakorzenienie

Cytat:
Przypomniało mi się jak mój narzeczony powiedział, że obsikany patyk szybciej nas do ślubu skłoni niż pierścionek z brylantem (który noszę już ponad 1,5 roku )

Moj podobnie gada

Stary 2019-01-05, 17:54   #2019
Marianna48
Zadomowienie

Cytat:
[/COLOR]Laski dziś kończę 32 lata 😂 szykujemy z tż impreze urodzinową 👑🎂🎈🎁
Wszystkiego najlepszego udanej imprezki

Cytat:
A ja się muszę jeszcze pożalić... Z mamą znowu dzisiaj ścinę miałam... Wkurza mnie, że gada głupoty do ciotki... Pochwaliła się że jak wczoraj z nią gadała to powiedziała, że nie wyobraża sobie żeby jej syn (mój brat cioteczny) nie był świadkiem na naszym ślubie... Nosz kurcze!!! Aż się zagotowałam!!! Czy to przypadkiem nie do nas należy wybór świadków?! Po mielić jęzorem a później będą jakieś żale czy coś... Jak jej powiedziałam co myślę to oczywiście sztandarowy tekst "bo ja chce jak najlepiej" No myślałam, że szlag mnie jasny trafi!!! A później jeszcze w ryk że jak ja się tak denerwuję to mogę jej w ogóle na ślub nie zapraszać i będę miała spokój... Niby własna matka a wpienić potrafi jak nikt inny
Nikt tak nie denerwuje jak własna matka, wiem coś o tym. Mam nadzieję że ja nie będę taką matką. A Tobie życzę siły i spokoju. To Wasz dzień i powinniście zrobić tak jak chcecie.

U mnie też dziś mdłości brak i pierwsze zachcianki się pojawiły, jadłam ogórki kiszone a zaraz rafaello , małż miał dziwną minę
Marianna48 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-01-05, 18:45   #2020
soffinka
Zadomowienie

Cytat:
Mirebelka to super Fajnie, że tyle ogarnęłaś i że samopoczucie pozwoliło

A ja nie jestem z siebie dumna... Poszlam i najadłam się w Maku... Ale żeby nie było to zamiast frytek wzięłam sałatkę Wrap z bekonem i 2 hamburgery... aż mi nosem wychodzi

Boże, ja tez bekonowy wrap frytki i cola
Ale od poniedziałku się ogarniam

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
soffinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-01-05, 18:49   #2021
intense2103
Rozeznanie

Paulina, wszystkiego najlepszego!

Ja korzystam tylko z aplikacji, więc chyba i tak nie będę mogła wchodzić do klubu. Poczekam jeszcze z prośbą o zaproszenie

Ja dzisiaj zjadłam trzy pączki od teściowej, nie mogłam się powstrzymać, takie były dobre

Stary 2019-01-05, 19:25   #2022
majeczka0123
Zakorzenienie

Myślę ze jak ma sie ochotę na cos niezdrowego to przecież można aby nie za dużo ja jem lays solone, rzadziej niz kiedyś bo jest chipsoholikiem ale nie zrezygnuje z nich niestety za to teraz pije więcej coli a przed ciąża praktycznie w ogóle.
majeczka0123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-01-05, 19:30   #2023
biedronka19
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez majeczka0123 Pokaż wiadomość
Myślę ze jak ma sie ochotę na cos niezdrowego to przecież można aby nie za dużo ja jem lays solone, rzadziej niz kiedyś bo jest chipsoholikiem ale nie zrezygnuje z nich niestety za to teraz pije więcej coli a przed ciąża praktycznie w ogóle.
Cola to była zmora w pierwszej ciąży, codziennie puszka musiała być a wcześniej raz na ruski rok.

Miałam zły sen wczoraj i teraz się martwię a tu jeszcze miesiąc do usg

biedronka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-01-05, 19:43   #2024
majeczka0123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez biedronka19 Pokaż wiadomość
Cola to była zmora w pierwszej ciąży, codziennie puszka musiała być a wcześniej raz na ruski rok.

Kochana większość z nas ma złe aby, potrafią martwić ale.na pewno nie maja znaczenia ojej za miesiąc dopiero? Umarlabym tyle czasu czekać chociaż mnie na ostatniej wizycie gin zapisał na za 4 tygodnie też długo ale zaraz będę wodzie kropka swojego tzn jeszcze tydzień ale mnie szybko
Stary 2019-01-05, 20:02   #2025
AmnesiaB
Raczkowanie

Paulina87 wszystkiego co najlepsze i zdrowia przede wszystkim !

Cytat:
A ja się muszę jeszcze pożalić... Z mamą znowu dzisiaj ścinę miałam... Wkurza mnie, że gada głupoty do ciotki... Pochwaliła się że jak wczoraj z nią gadała to powiedziała, że nie wyobraża sobie żeby jej syn (mój brat cioteczny) nie był świadkiem na naszym ślubie... Nosz kurcze!!! Aż się zagotowałam!!! Czy to przypadkiem nie do nas należy wybór świadków?! Po mielić jęzorem a później będą jakieś żale czy coś... Jak jej powiedziałam co myślę to oczywiście sztandarowy tekst "bo ja chce jak najlepiej" No myślałam, że szlag mnie jasny trafi!!! A później jeszcze w ryk że jak ja się tak denerwuję to mogę jej w ogóle na ślub nie zapraszać i będę miała spokój... Niby własna matka a wpienić potrafi jak nikt inny

O matko jak bym czytała o mojej mamie. Musimy sie pogodzic z tym jakie one są bo kiedyś nawet tych paskudnych charakterow bedzie brakować. Tak sobie to zawsze to tlumacze.
AmnesiaB jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2019-01-05, 20:26   #2026
martynka89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez biedronka19 Pokaż wiadomość

Takie dziwne sny sa normalne w ciazy. Czesto sni sie kobietom, poronienie, plamienia i inne dziwne rzeczy. Jesli juz cos mi sie snilo przed ciaza, to byl zwykle jeden sen w ciagu nocy. Teraz to wyglada jak jeden film za drugim. Jedna historia sie konczy a za chwile zaczyna druga. Ciezko mi sie wybudzic z takiego snu. W pierwszej ciazy nie bylo az tak zle.

Miesiac szybko zleci. Tez odliczam od kilku tygodni. Nie tak dawno do USG mialam ponad 40 dni jak liczylam a teraz zostalo 17.
Stary 2019-01-05, 22:22   #2027
Solony_karmel
Zadomowienie

Kurcze, niech już będzie poniedziałek coś mnie dzisiaj kłuje w podbrzuszu, cały dzień tak czuję. Nie jest to takie przeszywające jak szpilką, ale takie jakby mnie ktoś palcem dzióbał trochę mocniej Mam nadzieję, że to tylko sobie wszystko rośnie i się rozciąga, ale lekko się martwię
Stary 2019-01-05, 22:28   #2028
majeczka0123
Zakorzenienie

Mnie od dwóch dni zaczął pobolewac brzuch jak na okres. Chyba weZmę nospe
Stary 2019-01-05, 22:32   #2029
martynka89
Zakorzenienie

Dziewczyny nie straszcie. Mnie ostatnio zakulo kilka razy "tam" i juz mam shize ze to cos z szyjka. W ogole boje sie tego zwiekszonego ryzyka do 12 tygodnia.
Stary 2019-01-05, 22:53   #2030
biedronka19
Rozeznanie

Widać każda z nas ma dziś jakiegoś stracha o fasolkę . Jeszcze tylko kilka tygodni

biedronka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-01-06, 07:29   #2031
Marianna48
Zadomowienie

Hej dziewczyny mi też się jakieś strachy mocniejsze włączają ostatnio, wczoraj wieczorem dość mocno bolał mnie prawy jajnik. Ale za 2 dni wizyta i już wszystko będzie wiadomo, wczoraj sobie przetlumaczylam że jak ma być dobrze to będzie nie mam na nic wpływu.
Trzymam kciuki za jutrzejsze wizyty, dajcie dziewczyny szybko znać co lekarze powiedzieli

Marianna48 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-01-06, 08:16   #2032
majeczka0123
Zakorzenienie

Hej
No właśnie nie mamy za bardzo wpływu, ja biorę luteone, oszczędzam się więc nic już więcej zrobić nie mogę. No gdyby coś się działo (tfu tfu) to na sor.

---------- Dopisano o 09:16 ---------- Poprzedni post napisano o 09:01 ----------

Cytat:
Dziewczyny nie straszcie. Mnie ostatnio zakulo kilka razy "tam" i juz mam shize ze to cos z szyjka. W ogole boje sie tego zwiekszonego ryzyka do 12 tygodnia.
Mnie też czasami w pochwie zaboli ale tłumaczę sobie to tym, że jest bardzo ukrwione i dlatego. Poza tym mnie gin nie badał na samolocie ani razu miałam tylko usg może teraz zbada.
Stary 2019-01-06, 08:20   #2033
hey there Delilah
Raczkowanie

Ja też się stresuje. Jeszcze serduszka nie widziałam bo było za wcześnie. Staram się nie brać sobie do głowy za bardzo, będzie dobrze
Od jutra trzymamy mocno kciuki przez cały tydzień! ☺

"Szczęście polega na tym - całe szczęście - by z prostych rzeczy nie tworzyć intelektualnych labiryntów."
hey there Delilah jest offline Zgłoś do moderatora  

REKLAMA
Stary 2019-01-06, 08:21   #2034
mirabelka3690
Zakorzenienie

Cytat:
Hej
No właśnie nie mamy za bardzo wpływu, ja biorę luteone, oszczędzam się więc nic już więcej zrobić nie mogę. No gdyby coś się działo (tfu tfu) to na sor.

---------- Dopisano o 09:16 ---------- Poprzedni post napisano o 09:01 ----------

Mnie też czasami w pochwie zaboli ale tłumaczę sobie to tym, że jest bardzo ukrwione i dlatego. Poza tym mnie gin nie badał na samolocie ani razu miałam tylko usg może teraz zbada.
Mnie właśnie badal na samolocie, pobrala cytologie, usg też bylo. Wiec jestem spokojna, biore kwas foliowy, wiecej nie mozemy zrobic jak czekac

Stary 2019-01-06, 09:22   #2035
Kaatie88
Raczkowanie

Dzień dobry
Leżę jeszcze w łóżku i już czuję, że zaczyna mnie mdlić... cudownie...

Stary 2019-01-06, 09:33   #2036
Limonkaaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Musisz sobie w telefonie przestawic na wyswietlanie wersja na komputer. Wtedy mam mniejszą czcionkę ale są opcje do wielocytowania. U mnie taka opcja jest w prawym górnym rogu tel., rozwijasz menu i pownno być

---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ----------

Laski dziś kończę 32 lata 😂 szykujemy z tż impreze urodzinową 👑🎂🎈🎁

O.i przy okazji moze sie wreszcie "poustawiamy" wg terminów porodu ?

Miłego dnia
dzięki Ci dobra kobieto !! u mnie też było po prawej stronie i odrazu lepiej a to się napsioczyłam wcześniej, a to wystarczyło kogoś mądrego posłuchać
Wszystkiegp Najlepszego wczoraj probowałam wejść ale nie dałam rady się zalogować przez cały dzień na telefonie a dziś nie ma problemu bez sensu ;/
Cytat:
Witam.

Martynka to taki klub na wizażu? To ja z chęcią dołączę: )

Co do badań to mi gin od razu zlecił toxo i inne więc to chyba są podstawowe badania ciężarnych?

I po wynikach patrząc chyba też nie chorowalam na toxo a od małego z kotami, owocami i warzywami z krzaka i surowe mięso na Mielone czy gołąbki się próbowało

---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ----------

Paulina wszystkiego najlepszego !

Ja w lutym kończę 27 jejuuu... Jak ten czas leci
tak to podst. badania dla ciężarnych. a co do jedzenia nie mytych rzeczy to ja tak samo, i tez wychowana z kotami i nie ma choroby
Cytat:
Ja też częściej na telefonie korzystam z Internetu, forum na kompie to tylko w pracy. Ale ha ogólnie z fb malo korzystam tylko czasami przejjrze tablice i tyle ale za bardzo się nie udzielam: ) i na naszej grupie fb w tylu postach nie moge się połapać
ja własnie tak samo, czasem przewine i tyle. Kiedyś taki szał był na fb a teraz nie chce mi sie tam już wchodzić, dlatego rzadko z niego korzystam. Teraz jak gadam z kimś to na wats upie tam mi jakoś wygodniej

Cytat:
Powinno byc w prywatnych wiadomosciach a jak nie to wyszukaj nazwe klubu. Uzywasz aplikacji na tel? Bo jesli tak to musisz przejsc na wersje desktopowa.

---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ----------

Oczywiscie nikt nie musi dolaczac do klubu jesli nie chce. Kluby to juz wizazowa tradycja jesli chodzi o watki mamusiowe. To jest anonimowe forum i niektorzy nie chca sie ujawniac bo o roznych problemach pisza/pisali w przeszlosci na wizazu. Kluby pozwalaja chronic swoja prywatnosc.
Wiele lat temu sama doswiadczylam tego jak niby zaufana osoba z watku zaczela wyciagac na forum sprawy z zycia prywatnego opisywane w klubie. Na szczescie to byl tylko klub gdzie nikt imion i nazwisk nie podawal a teraz wyobraz sobie, ze takie cos dzieje sie na fb.
Oczywiscie kazdego wybor gdzie pisze. Zalozylam klub bo moze ktos bedzie chcial skorzystac.
Ja jak kiedyś byłam na wątku planowania slubu to własnie klub był super bo każda z nas miała założony swoj wątek i wrzucałyśmy tam swoje zdjęcia żeby się przedstawić a potem wszystko co związane ze ślubem i się wspierałyśmy na zmianę, także ja tez bardzo dobrze wspominam klub na fb mi się źle pisze dlatego rzadko pisze i rzadko coś mi sie wyświetla a nie chce mi się szukać ;/
Cytat:
Tal korzystam na tele z wersji na komputer no i nic nie mam. A jak sie klub nazywa? Tak jak wątek?

No ja mam nadzieję że nikt prywatnych spraw poza klub czy fb nie będzie wynosił, ogólnie jestem ufną osobą dlatego sama też nic poza krąg nie wynosze
ja też mam taką nadzieję
Cytat:

o rety, zwariowałabym serio :P jak dobrze że u mnie nikt się nie wtrącał sami wszystko wybieraliśmy, bo jakby mi ktoś ciągle swoje 3 grosze wrzucał to by sie odechciało tego planowania. Bądź twarda, nie daj się, a najlepiej szybko zdecyduj się kto będzie Twoim świadkiem, powiadom tą osobę żeby była gotowa i skończy sie gadanie, bo świadek już będzie poinformowany
Cytat:
Napisane przez mirabelka3690 Pokaż wiadomość
Jaa nie jestem z siebie dumna bo do kubusia kupilam prazynki bekonowe ... ale raz nie zaszkodzi

ja tydzień temu zobaczyłam prażynki bekonowe w sklepie bo zawsze je uwielbiałam i kupiłam i zadowolona zasiadłam do filmu a jak sprobowałam to zostawiłam, w ogole mi nie smakowały, mialam wrażenie że ktoś tym prażynkom smak zmienil ;/
Cytat:
Napisane przez Solony_karmel Pokaż wiadomość
Wszystkiego najlepszego

My wzięliśmy kota a za miesiąc się dowiedzieliśmy, że jestem w ciąży Nie oddałabym jej za żadne skarby świata, jest taką słodzizną, że szok

Byliśmy dzisiaj oglądać ten dom i my jesteśmy z mężem bardzo na tak, no ale szwagier coś kręcił nosem, bo jego mieszkanie wypada słabiej niż część, która byłaby nasza Fajny ogródek, dużo miejsca, oczami wyobraźni już nas tam widziałam
pokaż kiciusia kocham wszystkie zwierzątka ja odkąd wynajmuje z tżtem nie mamy zwierząt, ale mam dwa koty u rodziców, w tym jeden przybłąkał się do nas jak miał z 2/3 miesiące jak mieszkałam jeszcze z rodzicami, jak wleciał do domu to już został zakochałam się w nim od pierwszego wejrzenia co prawda to kociki wychodzące ale i tak je kocham a mój ulubieniec odkąd 3 lata z nim nie mieszkam już nie jest takim pieszczochem niestety, czasem wejdzie na kolana, główką swoją postuka w głowę moją czy mamy, a tak to raczej chodzi swoimi drogami. A kiedyś spał ze mną wtulał się, nie odstępował mnie na krok, pewnie się obraził że się wyprowadziłam i już nie chciał nikomu zaufać

Jestem czytaczocholik !
Limonkaaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-01-06, 10:38   #2037
193b1b6e1ddfcb4e7f6608e02b30ba9b0746877a_687197910e488
Konto usunięte

Spałam do 10:45 <3

Cytat:
Wkurzona jestem na siebie Znowu poległam przy obiedzie... no nie dało rady mięsa usmażyć... jak tylko spojrzałam w jego kierunku to myslalam ze pawia puszcze wygląda tak jakby mi się nie chciało gotować a ja po prostu nie mam weny albo nie daje rady z mięsem Narzeczony jest głównie na kanapkach... wkurza mnie to... bo od zawsze uwielbialam siedziec w kuchni a teraz po prostu mnie odrzuca

Najlepsza pora na to żeby mąż zaczął sobie gotować
Przyda się też na później jak zostanie sam z dzieckiem na weekend

Cytat:
Tal korzystam na tele z wersji na komputer no i nic nie mam. A jak sie klub nazywa? Tak jak wątek?

No ja mam nadzieję że nikt prywatnych spraw poza klub czy fb nie będzie wynosił, ogólnie jestem ufną osobą dlatego sama też nic poza krąg nie wynosze
Też mam nadzieję, ale niestety w internecie nie można być niczego pewnym

Cytat:
Wszystkiego najlepszego

A już postanowione że razem ze szwagrem razem? Nie szukacie wcale jednorodzinnych?
193b1b6e1ddfcb4e7f6608e02b30ba9b0746877a_687197910e488 jest offline Zgłoś do moderatora  

REKLAMA
Stary 2019-01-06, 10:57   #2038
Kaatie88
Raczkowanie

Dziewczyny masakra... wyjęłam mięso z zamrażalnika, nie zdążyłam go do garnka włożyć i rzyg... nalałam wody, spojrzalam w garnek i znowu... Będę dzisiaj tą pomidorówkę z zamkniętymi oczami gotować serio...

Stary 2019-01-06, 11:18   #2039
Solony_karmel
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Limonkaaa88 Pokaż wiadomość
pokaż kiciusia kocham wszystkie zwierzątka ja odkąd wynajmuje z tżtem nie mamy zwierząt, ale mam dwa koty u rodziców, w tym jeden przybłąkał się do nas jak miał z 2/3 miesiące jak mieszkałam jeszcze z rodzicami, jak wleciał do domu to już został zakochałam się w nim od pierwszego wejrzenia co prawda to kociki wychodzące ale i tak je kocham a mój ulubieniec odkąd 3 lata z nim nie mieszkam już nie jest takim pieszczochem niestety, czasem wejdzie na kolana, główką swoją postuka w głowę moją czy mamy, a tak to raczej chodzi swoimi drogami. A kiedyś spał ze mną wtulał się, nie odstępował mnie na krok, pewnie się obraził że się wyprowadziłam i już nie chciał nikomu zaufać
My zamieszkaliśmy razem i po 3msc stwierdziłam, że jakoś pusto i przygarnęliśmy królika, po jakimś czasie drugiego i super nam było w takim składzie przez kilka lat
Jak króliczka nam odeszła to wzięliśmy właśnie kota ze schronu na początku listopada Więc mam królika i kota Fotka w załączniku
[1=193b1b6e1ddfcb4e7f6608e 02b30ba9b0746877a_6871979 10e488;86331844]Spałam do 10:45 <3

Najlepsza pora na to żeby mąż zaczął sobie gotować
Przyda się też na później jak zostanie sam z dzieckiem na weekend

Też mam nadzieję, ale niestety w internecie nie można być niczego pewnym

A już postanowione że razem ze szwagrem razem? Nie szukacie wcale jednorodzinnych?[/QUOTE]
Szukamy też, ale wychodzi dużo drożej niż gdybyśmy brali razem, więc już raczej mieszkanie nam zostaje
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_20181206_104703_HDR.jpg (120,7 KB, 48 załadowań)
Stary 2019-01-06, 11:22   #2040
majeczka0123
Zakorzenienie

Cytat:
My zamieszkaliśmy razem i po 3msc stwierdziłam, że jakoś pusto i przygarnęliśmy królika, po jakimś czasie drugiego i super nam było w takim składzie przez kilka lat
Jak króliczka nam odeszła to wzięliśmy właśnie kota ze schronu na początku listopada Więc mam królika i kota Fotka w załączniku

Szukamy też, ale wychodzi dużo drożej niż gdybyśmy brali razem, więc już raczej mieszkanie nam zostaje
Jakie słodkości
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości