Plotkowy dla dietetyczek :) V - Strona 68 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka

Notka

Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-10-31, 16:32   #2011
Baby14
Zakorzenienie

Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V

Witam Was laleczki

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość

ano w szkole, w liceum no i właśnie dobrze pamiętam jak ja byłam na ich miejscu, z tym ze muszę przyznać ze "za moich czasów" dyscyplina była dużo większa a ja sama byłam dość obowiązkowa, może w liceum juz nie tak jak w podstawówce, ale na tyle energii żeby chociaż spisać od kogoś to zadanie to miałam
chętnie bym przyszła do Ciebie pouczyć, o ile chcesz się uczyć łaciny

Dzień dobry

wczoraj jakoś nie czułam się na siłach pisać ale dziś czuję się świetnie wyspałam się i jest git powoli się zbieram na praktyki, a po powrocie z praktyk szybko się spakuje i jadę do rodzinki bo wszakże jutro Wszystkich Świętych nie przepadam za tym świętem ale cóż przynajmniej się może z kuzynkami z tej okazji spotkam
wieczorem się jeszcze chyba gdzieś z TŻ-em i może jakąś ekipą wybiorę na miasto w Jaworznie (naszej rodzinnej miejscowości), w koncu dziś osławione Halloween

miłego piateczku Wam zyczę
Nie przesadzajmy ze za Twoich czasow. Przeciez to bylo tak niedawno
Nic tylko powinni dziękowac ze maja taka nauczycielke
Oby wiecej takich nauczycieli
A łaciny to mnie nie ucza jeszcze, ale mam nadzieje ze w przyszłosci bede miała korepetycje u Ciebie , co?

A Wszystkich Świetych maja dobrego to do siebie ze mozna rodzine zobaczyc. Ale gorzej z staniem przy grobach.

Cytat:
Napisane przez malinka_86 Pokaż wiadomość

Baby - nie poddaję się, ale denerwuje mnie już to, że ciągle skacze mi +2 -2 kg

a ja pewnie będę siedzieć dzisiaj w domu i się nudzić
Nie poddaj sie. Jak widzisz to wahania,skoro tak skacze ta waga.
I co nudzilas sie czy nie było tak źle?;>

Cytat:
Napisane przez nefre Pokaż wiadomość

A ja byłam na spotkaniu o pracę... i maaaaaam! Coprawda tylko max 200 zł miesiecznie (no bo ileż mozna dopstac zasprzatanie biura 2 razy w tygodniu po max 2h?xD), ale przynajmniej na jakieś swoje wydatki będę miała.

Życzę wszystkim miłego weekendu ;*
gratuluje z ta praca

Cytat:
Napisane przez yerba Pokaż wiadomość
Dziewczynki.............. ... Wracam do życia!!
Udało się i dziś wreszcie profesor podpisał mi pracę. Mogę złożyć do dziekanatu i pozostaje już tylko szykować się do obrony...
NIE PISZCIE MGR NA OSTATNIĄ CHWILĘ Zwłaszcza jeśli temat jest rozległy, a promotor wymagający (bo wiadomo, że jedni przejmują się mniej a inni bardziej...)
No ale nic, niezmiernie się cieszę, że wreszcie się wyśpię i ogólnie odpocznę... Ostatnio już byłam tak niewyspana, że zaczęłam tracić pamięc, serio Mówiłam coś, a po chwili powtarzałam to samo Masakra...
Gratulacje ;* Musiałas niezle kuc skoro tracilas pamiec co ta nauka robi z czlowiekiem

Cytat:
Napisane przez EwelkaaS Pokaż wiadomość
Hehe, najlepsza metoda- kopiuj-> wklej-> drukuj ; D .
U nas nawet nie czyta referatów..sprawdza czy i jak jest zrobiony i stawia ocenę.
.
U nas tez nie czyta ,ale kaze pisac recznie czyli Wy macie lepsza nauczycielke

Agolku: Milego wyjazdu Pozwiedzaj swiat bo Ci sie nalezy
A plany na nastepny rok masz NIEZIEMSKIE Kurcze fajnie było by sie wybrac w taka podroz...naprawde
Baw sie dobrze
Baby14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-31, 19:12   #2012
agness51
Zakorzenienie

Witam

Wpadłam się przywitać tylko

Miłego wieczoru .

'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. ''
agness51 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-31, 20:56   #2013
yerba
Raczkowanie

Cytat:

Yerba- gratulacje kochana ; ) .

Cytat:
Napisane przez Baby14 Pokaż wiadomość

Gratulacje ;* Musiałas niezle kuc skoro tracilas pamiec co ta nauka robi z czlowiekiem
kuć to dopiero będę... obrona dopiero za 2 tyg.
Ale tak całymi dniami w bibliotekach.. z nosem w ksiązkach i nie rozstając się z kompem... Masakra.... No ale ja zwykle taka spozniona na uczelni, to i obronię się jako ostatnia z roku Tylko polecam jednak rozlozyc sobie pisanie mgr na raty.....

Edytowane przez yerba
Czas edycji: 2008-10-31 o 20:57
yerba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-31, 21:34   #2014
Tarantulek
Rozeznanie

Hello Słoneczka

Wpadłam, bo mnie dawno tu nie było-mało czasu i w ogole...zaganiana jestemAle cały czas o Was pamiętam i myslę skarbuski

To ja Mercy!
Tarantulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-01, 06:45   #2015
Baby14
Zakorzenienie

Dzien dobry
Ale się ładny dzien zapowiada;-) Świeci słoneczko, całkiem ciepło. Szkoda tylko ze przygrobach trzeba bedzie stac, no ale coz...miejmy nadzieje ze nie bedzie to trwalo strasznie dlugo. A szkoda ze nie moge sobie od nauki odpoczac. W srode konkurs z geogrrafii a ja mam jeszcze sporo luk. No i w poniedzialek kartkowka z biologi i referat trzeba napisac...ech.

Cytat:

kuć to dopiero będę... obrona dopiero za 2 tyg.
Ale tak całymi dniami w bibliotekach.. z nosem w ksiązkach i nie rozstając się z kompem... Masakra.... No ale ja zwykle taka spozniona na uczelni, to i obronię się jako ostatnia z roku Tylko polecam jednak rozlozyc sobie pisanie mgr na raty.....
A bo to jeszcze obrona Nie no dasz rade A komputer to dobra pomoc naukowa. Ostatnio coraz czesciej wybieram ta metode nauki.
Wezmę sobie to pod uwage jak bede pisala w przyszlosci

Cytat:
Napisane przez Tarantulek Pokaż wiadomość
Hello Słoneczka

Wpadłam, bo mnie dawno tu nie było-mało czasu i w ogole...zaganiana jestemAle cały czas o Was pamiętam i myslę skarbuski

Ej no ja mysle ze o nas myslisz skrobnij czasem cos

Miłego dnia
Stary 2008-11-01, 08:18   #2016
orzeszek01
Zakorzenienie

Czesc Dziewczynki

Ja juz dzisiaj wracam do krk do akademika,bo dzis wieczorem i jutro to juz bedzie taki tłok,ze wole sobie tego oszczedzic,wiec jade dzisiaj juz...Troche mi smutno,bo zostawiam Tz-ta no ale coz...zajecia
Byłam wczoraj na cmentarzu, potem odwiedzic mojego Dziadzia,który mi notabene powiedział,ze cos zmizernialam i widziałam sie z ojcem...
Wczoraj ogladalismy z Tztem film "Statek miłosci" -fajny
W niedziele(jesli bedzie otwarta GK bo nie jestem pewna) to moze na jakies zakupy sie wybiore bo dostałam troche extra kasy
A w poniedziałek na 7.30 mam

Zaraz przyjezdza po mnie Tz-t i bedziemy sobie siedzieli u Niego ,a potem do Kościoła i na autobus...

Dobrego Dnia Dziewczynki
Today I still have a problem
But today I changed the way I look at it

orzeszek01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-01, 11:09   #2017
yerba
Raczkowanie

Cytat:
Hello Słoneczka

napisz jak Ci sie na studiach podoba

Cytat:
Dzien dobry
Ale się ładny dzien zapowiada;-) Świeci słoneczko, całkiem ciepło. Szkoda tylko ze przygrobach trzeba bedzie stac, no ale coz...miejmy nadzieje ze nie bedzie to trwalo strasznie dlugo. A szkoda ze nie moge sobie od nauki odpoczac. W srode konkurs z geogrrafii a ja mam jeszcze sporo luk. No i w poniedzialek kartkowka z biologi i referat trzeba napisac...ech.

A bo to jeszcze obrona Nie no dasz rade A komputer to dobra pomoc naukowa. Ostatnio coraz czesciej wybieram ta metode nauki.
Wezmę sobie to pod uwage jak bede pisala w przyszlosci

Ej no ja mysle ze o nas myslisz skrobnij czasem cos

Miłego dnia

Mi tak znajomi też mówili, żeby nie pisać na ostatnią chwilę, ale sobie tego do serca nie wzięłam No ale nic, grunt, że zdążyłam jeszcze w terminie, bo inaczej dopiero luty...

Ja już po cmentarzowaniu Dziś planuję jedno wielkie lenistwo Chociaz nie wiem czy się uda, bo trochę mnie nosi

Edytowane przez yerba
Czas edycji: 2008-11-01 o 11:10

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-11-01, 11:39   #2018
agness51
Zakorzenienie

Dzień dobry kochane

Nie mam weny do pisania - miłego dnia więc

Orzeszku - szkoda,że TŻ-ta zostawiasz,no ale lepiej jechać teraz niż potem,w taki tłok
Yerba - odpoczywaj,póki można

'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. ''
Stary 2008-11-01, 12:13   #2019
yerba
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez agness51 Pokaż wiadomość
Dzień dobry kochane

Nie mam weny do pisania - miłego dnia więc

Orzeszku - szkoda,że TŻ-ta zostawiasz,no ale lepiej jechać teraz niż potem,w taki tłok
Yerba - odpoczywaj,póki można

A ja widziałam, że podczytywała nas Madame Apple i - uwaga, teraz skarżę(!) - nic nie napisała

Stary 2008-11-01, 12:26   #2020
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
ewusia - no ja się nie dziwię, ja bym nie mogła pracować z uczniami bo mam za wybuchowy charakter
ja też mam wybuchowy i dlatego ciężka sprawa to jest dla mnie trzymać nerwy na wodzy

Cytat:
Napisane przez agolek Pokaż wiadomość
dzieki Ewcia bede 11 go spowrotem to postaram sie jakies fotki wrzucic jesli nie bede calkiem padnieta uwazaj na siebie i baw sie dobrze
czekam na powrót i na fotki

Cytat:
Dziewczynki.............. ... Wracam do życia!!
Udało się i dziś wreszcie profesor podpisał mi pracę. Mogę złożyć do dziekanatu i pozostaje już tylko szykować się do obrony...
NIE PISZCIE MGR NA OSTATNIĄ CHWILĘ Zwłaszcza jeśli temat jest rozległy, a promotor wymagający (bo wiadomo, że jedni przejmują się mniej a inni bardziej...)
No ale nic, niezmiernie się cieszę, że wreszcie się wyśpię i ogólnie odpocznę... Ostatnio już byłam tak niewyspana, że zaczęłam tracić pamięc, serio Mówiłam coś, a po chwili powtarzałam to samo Masakra...
gratuluję Kochana normalnie bardzo bym chciała wziąć sobie do serca Twoją radę, ale obawiam się że będzie jak zwykle, czyli na ostatnią chwilę np teraz uważam że wciąż mam masę czasu

Cytat:

Bo nikt nie wiedział tego jak pytała xD
ogólnie to przecież jesteśmy pod względem nauki jak i zachowania najgorszą klasą w szkole, ekheem.
.
coś czuję ze bym nie polubiła Twojej klasy z nauczycielskiego punktu widzenia
Cytat:

Nie przesadzajmy ze za Twoich czasow. Przeciez to bylo tak niedawno
Nic tylko powinni dziękowac ze maja taka nauczycielke
Oby wiecej takich nauczycieli
A łaciny to mnie nie ucza jeszcze, ale mam nadzieje ze w przyszłosci bede miała korepetycje u Ciebie , co?
no właśnie, to było bardzo niedawno i tym bardziej mnie to przeraża że przez te 5 lat się zmienił obraz szkoły ale myślę ze to kwestia czasów po prostu, nie ma na to rady

a korki to ja zawsze chętnie, zwłaszcza takiej zdolnej uczennicy

Cytat:

napisz koniecznie jak tam na studiach!!

Cytat:
Dzien dobry
było słoneczko i już nie ma, pochmurno

Cytat:
Napisane przez orzeszek01 Pokaż wiadomość
Czesc Dziewczynki

Ja juz dzisiaj wracam do krk do akademika,bo dzis wieczorem i jutro to juz bedzie taki tłok,ze wole sobie tego oszczedzic,wiec jade dzisiaj juz...Troche mi smutno,bo zostawiam Tz-ta no ale coz...zajecia
a u mnie na uczelni jest w poniedziałek do południa wolne żeby sobie ludzie zdążyli z weekendu wrócić
Cytat:

A ja widziałam, że podczytywała nas Madame Apple i - uwaga, teraz skarżę(!) - nic nie napisała

skandal!! Jabłuszko, przywołuję Cię do pisania!!

Witajcie

wczoraj trochę pobalowałam, to już nie pisałam zeby się nie kompromitować fajnie było całkiem, sporo ludzi na mieście a dziś dopiero jeden cmentarz zaliczyłam.... po obiedzie jeszcze dwa i wizyta u kuzynek

miłego popołudnia

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-01, 12:58   #2021
LoLcIa123
Zakorzenienie

Czesc dziewczyny
U mnie średnio..
Wczoraj dowiedziałam się,że facet z podstaw żywienia powiedział że mnie nie klasyfikuje ,bo nie było mnie na 7 jego lekcjach ,niestety tak wyszło bo w te dni była zwolniona przez restauracje w której odbywam praktyki,ale w tym roku lekcji było 18 w czym ja byłam na 11 i do końca mam zamiar już chodzic na każde,powiedziałam już w restauracji ,że nie będę przychodziła w zadne poniedziałki i czwartki,niestety czuje się jak między młotem i kowadłem bo wygląda to tak,że jak nie pójdę tam,to później będą się na mnie mścili,a jak będę opuszczała podstawy to mnie naprawde nie klasyfikuje,bo to jest nauczyciel starej daty,mam niezłego cykora ,ale przeliczyliśmy z Tż-etem że jak juz teraz będę regularnie chodzila,to nie ma takiej możliwości żeby mnie nie klasyfikował
A tak apropo jak to jest jeżeli jest się nie klasyfikowanym w 1 semestrze,to zalicza się to w 2? nigdy nie byłam w takiej sytuacji,nie wiem jakim cudem to się stało .
Odwiedzanie grobów jeszcze mnie czeka,wybieram się z rodzicami o 17,wtedy wszystko wygląda tak pięknie.

Tymoteusz
23.11.2014r

LoLcIa123 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-11-01, 13:15   #2022
EwelkaaS
Wtajemniczenie

Cytat:
U nas tez nie czyta ,ale kaze pisac recznie czyli Wy macie lepsza nauczycielke
a gdzie tam sama się zdziwiłam, że pozwoliła drukowac, zawsze tylko ręcznie było. a jak nie to ocena niżej.

Cytat:
Hello Słoneczka

właśnie- znajdź czas kiedyś dla nas fajnie, że pamiętasz i myślisz o nas
Cytat:
coś czuję ze bym nie polubiła Twojej klasy z nauczycielskiego punktu widzenia
a szkoda bo jest naprawdę świetna nauczyciele strasznie przeżywają wszystko.

Lolciu- kurczę, no nie za fajnie, ale postaraj się coś załatwic żeby było ok
Jabłuszko toż to skandal ! Pisaj i to już !

" taka ludzka natura, że możemy mieć dobry przykład,
a i tak potrafimy tylko źle wybrać. "

EwelkaaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-01, 13:59   #2023
yerba
Raczkowanie

Cytat:

gratuluję Kochana normalnie bardzo bym chciała wziąć sobie do serca Twoją radę, ale obawiam się że będzie jak zwykle, czyli na ostatnią chwilę np teraz uważam że wciąż mam masę czasu

Teraz masz dużo czasu, ale naprawdę polecam chociaż pozberać materiały i je poczytać już wcześniej. Zresztą no nie chcę się wymądrzać, mnie też ostrzegano, a zrobiłam po swojemu Ale tak się namęczyłam zwłaszcza przez ostatnie dni, że czuję się w obowiązku ostrzegać innych ja już nawet myślę, że pracę podyplomową to już zacznę pisać

Cytat:
Napisane przez LoLcIa123 Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny
U mnie średnio..
Wczoraj dowiedziałam się,że facet z podstaw żywienia powiedział że mnie nie klasyfikuje ,bo nie było mnie na 7 jego lekcjach ,niestety tak wyszło bo w te dni była zwolniona przez restauracje w której odbywam praktyki,ale w tym roku lekcji było 18 w czym ja byłam na 11 i do końca mam zamiar już chodzic na każde,powiedziałam już w restauracji ,że nie będę przychodziła w zadne poniedziałki i czwartki,niestety czuje się jak między młotem i kowadłem bo wygląda to tak,że jak nie pójdę tam,to później będą się na mnie mścili,a jak będę opuszczała podstawy to mnie naprawde nie klasyfikuje,bo to jest nauczyciel starej daty,mam niezłego cykora ,ale przeliczyliśmy z Tż-etem że jak juz teraz będę regularnie chodzila,to nie ma takiej możliwości żeby mnie nie klasyfikował
A tak apropo jak to jest jeżeli jest się nie klasyfikowanym w 1 semestrze,to zalicza się to w 2? nigdy nie byłam w takiej sytuacji,nie wiem jakim cudem to się stało .
Odwiedzanie grobów jeszcze mnie czeka,wybieram się z rodzicami o 17,wtedy wszystko wygląda tak pięknie.
hmmmm... pewnie tak CIę tylko straszył... Poza tym - jesli masz te praktyki w tygodniu to moze musisz mu to zglosic, albo wychowawcy, zeby nie bylo ze jedno koliduje z drugim. Chyba ze te praktyki to nie ze szkoly, tylko na wlasna reke, to wtedy w sumie nie masz co zglaszac... Bedzie dobrze Lolciu, mysle ze ten nauczyciel tak tylko powiedzial, a jak zaczniesz chodzis regularnie to zaliczy CI przedmiot

Cytat:

Jabłuszko toż to skandal ! Pisaj i to już !
Stary 2008-11-01, 16:05   #2024
gosia261282
Gang Iren

Witam.Czy ktoś tak jak ja czuje się dzisiaj bardzo chory i taaaki biedny?Bo mnie boli głowa i gardło,a gadać nie mogę(co dla gaduły takiej jak ja jest koszmarem )bo mam straszną chrypę i gulę w gardle,która bardzo mi przeszkadza.A może ktoś zna jakiś sprawdzony domowy sposób na takie dolegliwości?Byłabym wdzięczna.Życzę miłego wieczorku
Stary 2008-11-01, 22:47   #2025
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Czesc dziewczyny
U mnie średnio..
nie wiem dokładnie jak to jest z tym nie klasyfikowaniem, no ale ogólnie to naprawdę dużo czasu jeszcze do końca semestru i powinnaś spokojnie wyrobić konieczną ilość obecności może na wszelki wypadek porozmawiaj z wychowawcą albo osobą która zajmuje się praktykami

Cytat:

a szkoda bo jest naprawdę świetna nauczyciele strasznie przeżywają wszystko.

nauczyciele po prostu lubią jak się uczniowie czasami uczą

Cytat:

Teraz masz dużo czasu, ale naprawdę polecam chociaż pozberać materiały i je poczytać już wcześniej. Zresztą no nie chcę się wymądrzać, mnie też ostrzegano, a zrobiłam po swojemu Ale tak się namęczyłam zwłaszcza przez ostatnie dni, że czuję się w obowiązku ostrzegać innych ja już nawet myślę, że pracę podyplomową to już zacznę pisać
w sumie ja mam taki problem że większość rzeczy w mojej pracy musze sama wymyślić więc jeśli chodzi o czytanie to jedyni wgłębianie się osobiste w problem wchodzi w grę.... a do tego już trzeba mieć wenę

Cytat:
Napisane przez gosia261282 Pokaż wiadomość
Witam.Czy ktoś tak jak ja czuje się dzisiaj bardzo chory i taaaki biedny?Bo mnie boli głowa i gardło,a gadać nie mogę(co dla gaduły takiej jak ja jest koszmarem )bo mam straszną chrypę i gulę w gardle,która bardzo mi przeszkadza.A może ktoś zna jakiś sprawdzony domowy sposób na takie dolegliwości?Byłabym wdzięczna.Życzę miłego wieczorku
sposobów żadnych niestety nie mam, bo u mnie to takie sprawy się standardowo anginą kończą ale zdrówka życze

całkiem nawet miły dzień miałam dziś wizyty na cmentarzach odbyły się bez większych niepodzianek, a wieczór w połowie spędziłam z kuzynkami (i byłyśmy razem jeszcze raz u naszej Babci na cmentarzu, już tak wieczorem, jak jest pięknie wszystko oświetlone ) a w połowie z rodzicami przy drinku i filmie ogólnie relaks rozleniowiona jestem strasznie, chyba się musze w koncu wyspać trochę

dobrej nocki

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2008-11-02, 07:32   #2026
Baby14
Zakorzenienie

Dzień dobry

Cytat:

Oj nie ładnie zgadzam sie całkowicie

Cytat:
Czesc dziewczyny
U mnie średnio..
O rany...ale wredny ten gosciu Żeby tak zycie utrudniac... mam nadzieje ze jednak sie jeszcze wszystko ułozy

Cytat:
a gdzie tam sama się zdziwiłam, że pozwoliła drukowac, zawsze tylko ręcznie było. a jak nie to ocena niżej.

Dobra nauczycielka. U nas mowi ze nie zadne "kopiuj-wklej-wydrukuj" tylko recznie mamy pisac zeby sie dowiedziec cos z tego. Ja juz wczoraj napisałam jak przyszłam z grobów. A Tobie jak idzie?

Cytat:
Herbatka z miodem

Cytat:

całkiem nawet miły dzień miałam dziś wizyty na cmentarzach odbyły się bez większych niepodzianek, a wieczór w połowie spędziłam z kuzynkami (i byłyśmy razem jeszcze raz u naszej Babci na cmentarzu, już tak wieczorem, jak jest pięknie wszystko oświetlone ) a w połowie z rodzicami przy drinku i filmie ogólnie relaks rozleniowiona jestem strasznie, chyba się musze w koncu wyspać trochę

dobrej nocki
O tak. Cmentarz wieczorem jest śliczny w Wszystkich Świetych. Tez wczoraj byłam.Piękny

Miłego dnia
Stary 2008-11-02, 07:41   #2027
orzeszek01
Zakorzenienie

Dzien Dobry Dziewczyny

Pogoda sie ładna robi cos widzewczoraj siedziałam do 23 przepisując notatkiz historii mysli pedagogicznej..dzis jeszcze musze pare przepisac z socjologii,historii filozofii i PiS-u,no i przeczytac tekst na podsawy samokszatłcenia..ale wole to zrobi dzis niz w tygodniu.
Dzis moze wyciągnę siostre na zakupy jakies,tylko nie wiem czy sie uda bo jutro ma kolokwium.

Wstałam rano,poszłam do studenckiej kuchni zrobic sobie owsianke hihi

Miłego Dnia
Today I still have a problem
But today I changed the way I look at it

orzeszek01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-02, 09:27   #2028
agness51
Zakorzenienie

Dzień dobry

Stary 2008-11-02, 10:00   #2029
EwelkaaS
Wtajemniczenie

Cytat:
ja też nie mam żadnych sposobów, ale zdrowiej szybciutko

Cytat:

nauczyciele po prostu lubią jak się uczniowie czasami uczą
hihi ależ my się staramy ^^ naprawde. pomimo, że mamy najniższą średnią

Cytat:
Dobra nauczycielka. U nas mowi ze nie zadne "kopiuj-wklej-wydrukuj" tylko recznie mamy pisac zeby sie dowiedziec cos z tego. Ja juz wczoraj napisałam jak przyszłam z grobów. A Tobie jak idzie?
Ja w sumie napisałam tylko jedną karę i dostałam dwóję..cóż, nie miałam zamiaru pisac po sto razy jednego odkrycia geog. z czego było ich tam z 4 albo 5... jeszcze nagłówek 'do odkryć geograficznych należały..' to już wogóle. paranoja. a referat oddałam i czekam na ocenę . a powiem Ci, że w I gim. jak pisaliśmy referat z niektórych przedmiotów to dlatego ręcznie, bo później musieliśmy opowiadac o tym co napisaliśmy

Cytat:
Dzień dobry
Agness, co tak malutko ? pisz co u Ciebie Kochana

widzieliście wczoraj może spadające gwiazdy ? musiało być ich dużo bo ja i moja mama widziałyśmy dwie inne. ah, kurczę i nie zdążyłam pomyślec życzenia bo pierwszy raz widziałam kometę i chciałam krzyknąc znajomym a i tak się nie potrafiłam wysłowic
czuję święta Bożego Narodzenia ^^

" taka ludzka natura, że możemy mieć dobry przykład,
a i tak potrafimy tylko źle wybrać. "

EwelkaaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-02, 11:50   #2030
yerba
Raczkowanie

Wreszcie pobudka bez budzika Cuuuudoooownie... Chociaż jakieś nieładne myśli mnie naszły od rana Pewnie przez to że jest listopad, moim zdaniem najbardziej ponury miesiąc roku... No ale nic, zaraz biorę się jeszcze za ostatnie poprawki tej mojej mgr

Miłego dnia
Stary 2008-11-02, 12:19   #2031
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez orzeszek01 Pokaż wiadomość
Pogoda sie ładna robi cos widzewczoraj siedziałam do 23 przepisując notatkiz historii mysli pedagogicznej..dzis jeszcze musze pare przepisac z socjologii,historii filozofii i PiS-u,no i przeczytac tekst na podsawy samokszatłcenia..ale wole to zrobi dzis niz w tygodniu.
Dzis moze wyciągnę siostre na zakupy jakies,tylko nie wiem czy sie uda bo jutro ma kolokwium.
ale jesteś pilna ja przepisuje notatki tylko wtedy kiedy mam nóż na gardle no ale na pewno Ci to na dobre wyjdzie

Cytat:

widzieliście wczoraj może spadające gwiazdy ? musiało być ich dużo bo ja i moja mama widziałyśmy dwie inne. ah, kurczę i nie zdążyłam pomyślec życzenia bo pierwszy raz widziałam kometę i chciałam krzyknąc znajomym a i tak się nie potrafiłam wysłowic

ja nie widziałam żadnej a szkoda

Cytat:
Wreszcie pobudka bez budzika Cuuuudoooownie... Chociaż jakieś nieładne myśli mnie naszły od rana Pewnie przez to że jest listopad, moim zdaniem najbardziej ponury miesiąc roku... No ale nic, zaraz biorę się jeszcze za ostatnie poprawki tej mojej mgr
u mnie nic ponurego w tym listopadzie jak na razie nie ma pogoda jak w środku pięknej wiosny mam nadzieję ze Cię chandra nie dopadanie żadna chociaż pewnie nie ma czasu, skoro obrona się zbliża

dzień dobry

jaki piękny dzień aż chce się żyć właśnie zrobiłam zadanie z angielskiego, idę zaraz pomóc przy obiedzie, a później jadę z TŻ-em do akademika dziś nam 0,5 roku stuknęło w sumie to malutko jak na to ze wydaje mi się e jesteśmy już razem conajmniej wieczność

wracam jutro więc życze Wam miłej końcówki weekendu

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2008-11-02, 18:57   #2032
yerba
Raczkowanie

Ewusia, gratuluje półrocznicy

Chandra faktycznie poki co nie ma mnie kiedy dorwać.. Bo jeszcze dwa tygodnie będę dość mocno zajęta.. A listopada jakoś tak po prostu nie lubię. Źle mi się kojarzy. Już sam jego początek - dzien zmarlych- jest dla mnie dosc ponury... Ale nie bede juz tak marudzic..
Dobrej nocy Laseczki
Stary 2008-11-02, 19:49   #2033
LoLcIa123
Zakorzenienie

Cytat:

hmmmm... pewnie tak CIę tylko straszył... Poza tym - jesli masz te praktyki w tygodniu to moze musisz mu to zglosic, albo wychowawcy, zeby nie bylo ze jedno koliduje z drugim. Chyba ze te praktyki to nie ze szkoly, tylko na wlasna reke, to wtedy w sumie nie masz co zglaszac... Bedzie dobrze Lolciu, mysle ze ten nauczyciel tak tylko powiedzial, a jak zaczniesz chodzis regularnie to zaliczy CI przedmiot
To wygląda tak,że praktyki mam w piątki i one są w ramach szkoły,jednak restauracja w której odbywam je ,potrzebuje mnie i moją koleżankę częściej i wtedy piszą nam usprawiedliwienia do szkoły.
Wygląda to tak jeżeli powiem w restauracji,że nie przyjdę pomóc,to będę miała tam przechlapane,później jakieś obniżania ocen z zajęć praktycznych,najgorsza robota itd już dzisiaj natomiast znowu tam byłam,jako pracownica i nie uczennica no i dowiedziałam się,że będę potrzebna w czwartek,na co ja odrzekłam stanowczo ,że nie mogę,bo grozi mi nie klasyfikowanie z przedmiotu zawodowego no i widziałam już ten grymas twarzy

Cytat:
nie wiem dokładnie jak to jest z tym nie klasyfikowaniem, no ale ogólnie to naprawdę dużo czasu jeszcze do końca semestru i powinnaś spokojnie wyrobić konieczną ilość obecności może na wszelki wypadek porozmawiaj z wychowawcą albo osobą która zajmuje się praktykami
Już teraz nie będe opuszczała ŻADNEJ lekcji podstaw żywienia ,nawet gdybym miała chora wpaść na lekcje a z praktykami jakoś będę sobie musiała poradzić no cóż..

Cytat:

O rany...ale wredny ten gosciu Żeby tak zycie utrudniac... mam nadzieje ze jednak sie jeszcze wszystko ułozy
No niestety taki jest Pan P.[w ogóle bardzo denerwuje mnie kiedy mam mówić do nauczyciela 'profesorze' a to niby z jakiej racji jak zazwyczaj w szkole średniej uczą sami magistrzy] jeżeli u niego odpowiadasz i zastanawiasz się dłużej niż 5 sekund!! nad odpowiedzią to On twierdzi,że tej odpowiedzi uczeń nie zna,bo gdyby znał,odpowiedź byłaby ekspresowa

Cytat:
Dzień dobry
Cytat:

Agness, co tak malutko ? pisz co u Ciebie Kochana

Cytat:
Również nie lubię listopada,zaczyna się robić zimno i brzydko,szaro,coraz częściej pada deszcz,w dodatku zawsze w listopadzie moja cera zaczyna się psuć i na nowo z kwasami

U mnie dzisiaj ekspresowy dzień,rano wybrałam się do kościoła licząc później na długie leniuchowanie z Tż-etem,a tu telefon ,że jestem potrzebna do restauracji,no to nic poszła..
Później przyjechał Tż-et pojechaliśmy na zakupy do Piotra i Pawła ,a potem oglądałam z nim mega nudne wyścigi ojj jak przeżywał że nie wygrał jego kierowca
Jutro z rana jedziemy na badania krwi,bo muszę sobie zbadać poziom hormonów we krwi a potem do szkoły,na szczęście tylko jedna lekcja,a później 2h jakiegoś apelu o narkomanii

Tymoteusz
23.11.2014r

Edytowane przez LoLcIa123
Czas edycji: 2008-11-02 o 19:51
LoLcIa123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-03, 14:24   #2034
malinka_86
Zakorzenienie

GG do malinka_86

cześć. ja się tylko witam i znowu mam "płaczki" ja już nie chce studiować wogóle ja chcę do rodziców...

Dziś wygram wszystko albo nic. Ostatnią szansę dał mi los -
Metro "Chcę być kopciuszkiem"
malinka_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-03, 15:47   #2035
Baby14
Zakorzenienie

Dzien dobry.
Wczoraj było tak pięknie, swiecilo słonce, w krótkim rękawku sobie siedziałam na polu a dzis tragedia okropnie zimno i strasznie zmarzlam w szkole , gdzie po weekendzie nie było nagrzane
Wogole same +4 dzis dostałam. I najgorsze jest to ze wszedzie brakło mi punkta lub pol do piatki.
A w sobote mam do szkoły isc odrabiac poniedzialek akurat pójde...

Cytat:

Ja w sumie napisałam tylko jedną karę i dostałam dwóję..cóż, nie miałam zamiaru pisac po sto razy jednego odkrycia geog. z czego było ich tam z 4 albo 5... jeszcze nagłówek 'do odkryć geograficznych należały..' to już wogóle. paranoja. a referat oddałam i czekam na ocenę . a powiem Ci, że w I gim. jak pisaliśmy referat z niektórych przedmiotów to dlatego ręcznie, bo później musieliśmy opowiadac o tym co napisaliśmy

czuję święta Bożego Narodzenia ^^
O odkryciach geograficznych? ilez to mozna pisac o jednym i tym samym..ja miałam napisac referat o jakims dowodcy w powstaniu listopadowym. I tak jutro tego nawet nie przeczyta ,ale coz...

kurcze nie widziałam ani 1 spadajacej gwiazdy mimo ze w neibo wtedy patrzylam
Świeta juz czujesz? Ja nie czulam wczoraj bo bylo tak cieplo jak w maju...dzis natomiast czuje okropna jesien. Ale racja . Przeleci i wnet beda swieta. Za miesiac to juz bede cos na mikołajki kupowac

Cytat:

dzień dobry

jaki piękny dzień aż chce się żyć właśnie zrobiłam zadanie z angielskiego, idę zaraz pomóc przy obiedzie, a później jadę z TŻ-em do akademika dziś nam 0,5 roku stuknęło w sumie to malutko jak na to ze wydaje mi się e jesteśmy już razem conajmniej wieczność

wracam jutro więc życze Wam miłej końcówki weekendu
Gratulacje tej polrocznicy

Cytat:

Chandra faktycznie poki co nie ma mnie kiedy dorwać.. Bo jeszcze dwa tygodnie będę dość mocno zajęta.. A listopada jakoś tak po prostu nie lubię. Źle mi się kojarzy. Już sam jego początek - dzien zmarlych- jest dla mnie dosc ponury... Ale nie bede juz tak marudzic..
Dobrej nocy Laseczki
Oj tez nie znosze listopada...szczegolnie takiego jak dzis. Ale miejmy nadzieje ze szybko minie

Cytat:

No niestety taki jest Pan P.[w ogóle bardzo denerwuje mnie kiedy mam mówić do nauczyciela 'profesorze' a to niby z jakiej racji jak zazwyczaj w szkole średniej uczą sami magistrzy] jeżeli u niego odpowiadasz i zastanawiasz się dłużej niż 5 sekund!! nad odpowiedzią to On twierdzi,że tej odpowiedzi uczeń nie zna,bo gdyby znał,odpowiedź byłaby ekspresowa

U mnie dzisiaj ekspresowy dzień,rano wybrałam się do kościoła licząc później na długie leniuchowanie z Tż-etem,a tu telefon ,że jestem potrzebna do restauracji,no to nic poszła..
Później przyjechał Tż-et pojechaliśmy na zakupy do Piotra i Pawła ,a potem oglądałam z nim mega nudne wyścigi ojj jak przeżywał że nie wygrał jego kierowca
Jutro z rana jedziemy na badania krwi,bo muszę sobie zbadać poziom hormonów we krwi a potem do szkoły,na szczęście tylko jedna lekcja,a później 2h jakiegoś apelu o narkomanii
To faktycznie ten pan dziwny jest. Bez przesady zeby sie na pamiec uczyc to nic nie da...Tylko stres i nic wiecej.

A masz jakies problemy zdrowotne?

Cytat:
cześć. ja się tylko witam i znowu mam "płaczki" ja już nie chce studiować wogóle ja chcę do rodziców...

Milego dnia i wieczorku
Stary 2008-11-03, 15:56   #2036
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Ewusia, gratuluje półrocznicy
dziekuję
Cytat:
no niby tak, faktycznie pogoda w listopadzie i nastrój jest niezbyt zachęcający mnie jedynie pociesza że mam w listopadzie urodziny wiec przynajmniej pół miesiąca mam zajęte planowaniem imprezy

Cytat:
To wygląda tak,że praktyki mam w piątki i one są w ramach szkoły,jednak restauracja w której odbywam je ,potrzebuje mnie i moją koleżankę częściej i wtedy piszą nam usprawiedliwienia do szkoły.
Wygląda to tak jeżeli powiem w restauracji,że nie przyjdę pomóc,to będę miała tam przechlapane,później jakieś obniżania ocen z zajęć praktycznych,najgorsza robota itd już dzisiaj natomiast znowu tam byłam,jako pracownica i nie uczennica no i dowiedziałam się,że będę potrzebna w czwartek,na co ja odrzekłam stanowczo ,że nie mogę,bo grozi mi nie klasyfikowanie z przedmiotu zawodowego no i widziałam już ten grymas twarzy
strasznie masz o skomplikowane trzymam kciuki żebyś nie miała problemów ani na praktykach ani w szkole

Cytat:
pamiętaj Kochana ze uwielbiasz swoje studia i ze już je w sumie niedługo kończysz i nie masz czasu żeby się załamywać!!

Cytat:
Wczoraj było tak pięknie, swiecilo słonce, w krótkim rękawku sobie siedziałam na polu a dzis tragedia okropnie zimno i strasznie zmarzlam w szkole , gdzie po weekendzie nie było nagrzane
zimno w Krk? a na Śląsku ciepło przynajmniej w dzień było a teraz juz chłodniej i mgła jest

Cytat:

Gratulacje tej polrocznicy

wróciłam od TŻ-a, fajnie było jak zawsze najlepiej rano jak TŻ musiał na 8 iść na uczelnię a ja sobie spałam u niego w pokoju smacznie dopóki on nie wrócił a teraz mam strasznie dużo rzeczy do zrobienia na jutro i jeszcze na angielski zaraz idę ale tak to jest jak sie cały weekend leniło

miłego wieczorku

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2008-11-03, 16:30   #2037
anniaa

Witam dzisiaj jestem padnieta 7 lekcji + fakultet z chemi .wstałam dzisiaj 4.50 i ogólnie to jakos mam ochote tylko leniuchowac a tutaj nauka czeka. własnie ucze sie geografi ( bo oczywiscie w mojej ksiazce "nie ma" tego co mam sie nauczyc wiec mogłam właczyc bez problemu kompa ze niby bede szukac ) hehe potem niemiecki , angielski , historia.
Dzisiaj miałam spr z łaciny mam nadzieje ze dobrze mi poszedł
z czego jestem bardzo zadowolona to z mojej redukcji - cm i kg ładnie spadaja
jeszcze troche pociagne tak mysle ze do grudnia-koncówka grudnia no cóz zobaczymy jak dalej pójdzie a potem moze jakas masa albo rzeźba ;p

Nigdy nie zmienisz swojego życia dopóki nie zmienisz czegoś, co codziennie robisz..

anniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-03, 17:24   #2038
yerba
Raczkowanie

Cytat:

no wiesz, ale jesli te praktyki sa w ramach szkoly, to jednak nie powinny kolidowac z zajeciami i powinnas to raz a porzadnie wyjasnic.. Albo niech Cie zwolnią z lekcji (tzn w szkole niech sie nie czepiaja), albo powinnas miec praktyki w dni wolne...

Cytat:

Malinko, kurcze, sciskam Cie mocno..
A co do studiow- przeciez tak naprawde bardzo bylas z nich zadowllona...

Cytat:

Oj tez nie znosze listopada...szczegolnie takiego jak dzis. Ale miejmy nadzieje ze szybko minie

Cytat:
dziekuję

no niby tak, faktycznie pogoda w listopadzie i nastrój jest niezbyt zachęcający mnie jedynie pociesza że mam w listopadzie urodziny wiec przynajmniej pół miesiąca mam zajęte planowaniem imprezy
Wlasnie mi w tym roku polowe miesiaca zajmie przygotowywanie do obrony, a druga polowe imprezowanie i tzw reset systemu Tak wiec nie powinno byc zle

Ewusia, a kiedy te urodzinki?

Caly dzionek poza domem Jaka to radosc po tych wszystkich dniach, ktore spedzalam w tych samych miejscach i z jednym tylko przeznaczeniem....

Zrobilam sobie dzis zdjecie do dyplomu Jutro odbior, mam nadzieje ze wyszlam jakos znosnie...
Stary 2008-11-03, 20:24   #2039
agness51
Zakorzenienie

Witam
Ja dzisiaj troszkę zabiegany dzień...

Ewelko - a jakoś tak mało,bo mam pewien problem,który muszę rozwiązać... i o tym nie będę na forum pisała,tym bardziej,że nawet nie chcę... mam tylko nadzieję,że wszystko będzie ok,a więc możecie trzymać kciuki

Aniu - gratuluję efektów redukcji... szkoda,że ja nie potrafię już panować nad swoją...

Trzymajcie się .

Stary 2008-11-03, 22:44   #2040
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anniaa Pokaż wiadomość

z czego jestem bardzo zadowolona to z mojej redukcji - cm i kg ładnie spadaja
jeszcze troche pociagne tak mysle ze do grudnia-koncówka grudnia no cóz zobaczymy jak dalej pójdzie a potem moze jakas masa albo rzeźba ;p
gratuluję udanej redukcji

Cytat:

Ewusia, a kiedy te urodzinki?
16

Cytat:

Zrobilam sobie dzis zdjecie do dyplomu Jutro odbior, mam nadzieje ze wyszlam jakos znosnie...
na pewno wyszłaś ślicznie

Cytat:

Ewelko - a jakoś tak mało,bo mam pewien problem,który muszę rozwiązać... i o tym nie będę na forum pisała,tym bardziej,że nawet nie chcę... mam tylko nadzieję,że wszystko będzie ok,a więc możecie trzymać kciuki

ale mnie ręka boli dziś sobie przypomniałam ze do jutra muszę zrobić dziennik praktyk i siedziałam cały wieczór rysując tabelki nie ma to jak skleroza
no ale z głowy przynajmniej... idę spać bo jutro na 8

dobranoc

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Dietetyka

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości