![]() |
#2011 | |||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V
Witam Was laleczki
![]() Cytat:
![]() Nic tylko powinni dziękowac ze maja taka nauczycielke ![]() Oby wiecej takich nauczycieli ![]() A łaciny to mnie nie ucza jeszcze, ale mam nadzieje ze w przyszłosci bede miała korepetycje u Ciebie , co? ![]() A Wszystkich Świetych maja dobrego to do siebie ze mozna rodzine zobaczyc. Ale gorzej z staniem przy grobach. Cytat:
I co nudzilas sie czy nie było tak źle?;> Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Agolku: Milego wyjazdu ![]() ![]() ![]() ![]() A plany na nastepny rok masz NIEZIEMSKIE ![]() ![]() Baw sie dobrze ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2012 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() ![]() Wpadłam się przywitać tylko ![]() Miłego wieczoru ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#2013 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ale tak całymi dniami w bibliotekach.. z nosem w ksiązkach i nie rozstając się z kompem... Masakra.... ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez yerba Czas edycji: 2008-10-31 o 20:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2014 |
Rozeznanie
|
Hello Słoneczka
![]() Wpadłam, bo mnie dawno tu nie było-mało czasu i w ogole...zaganiana jestem ![]() ![]() ![]() ![]()
#2015 | ||
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Ale się ładny dzien zapowiada;-) Świeci słoneczko, całkiem ciepło. Szkoda tylko ze przygrobach trzeba bedzie stac, no ale coz...miejmy nadzieje ze nie bedzie to trwalo strasznie dlugo. A szkoda ze nie moge sobie od nauki odpoczac. W srode konkurs z geogrrafii a ja mam jeszcze sporo luk. No i w poniedzialek kartkowka z biologi i referat trzeba napisac...ech. Cytat:
![]() ![]() ![]() Wezmę sobie to pod uwage jak bede pisala w przyszlosci ![]() Cytat:
![]() ![]() Miłego dnia ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2016 |
Zakorzenienie
|
Czesc Dziewczynki
![]() Ja juz dzisiaj wracam do krk do akademika,bo dzis wieczorem i jutro to juz bedzie taki tłok,ze wole sobie tego oszczedzic,wiec jade dzisiaj juz...Troche mi smutno,bo zostawiam Tz-ta no ale coz...zajecia ![]() Byłam wczoraj na cmentarzu, potem odwiedzic mojego Dziadzia,który mi notabene powiedział,ze cos zmizernialam i widziałam sie z ojcem... ![]() Wczoraj ogladalismy z Tztem film "Statek miłosci" -fajny ![]() W niedziele(jesli bedzie otwarta GK bo nie jestem pewna) to moze na jakies zakupy sie wybiore bo dostałam troche extra kasy ![]() A w poniedziałek na 7.30 mam ![]() Zaraz przyjezdza po mnie Tz-t i bedziemy sobie siedzieli u Niego ,a potem do Kościoła i na autobus... ![]() Dobrego Dnia Dziewczynki ![]()
#2017 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Mi tak znajomi też mówili, żeby nie pisać na ostatnią chwilę, ale sobie tego do serca nie wzięłam ![]() ![]() Ja już po cmentarzowaniu ![]() ![]() ![]() Edytowane przez yerba Czas edycji: 2008-11-01 o 11:10 |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2018 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry kochane
![]() Nie mam weny do pisania - miłego dnia więc ![]() Orzeszku - szkoda,że TŻ-ta zostawiasz,no ale lepiej jechać teraz niż potem,w taki tłok ![]() Yerba - odpoczywaj,póki można ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#2019 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A ja widziałam, że podczytywała nas Madame Apple i - uwaga, teraz skarżę(!) - nic nie napisała ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2020 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() a korki to ja zawsze chętnie, zwłaszcza takiej zdolnej uczennicy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Witajcie ![]() wczoraj trochę pobalowałam, to już nie pisałam zeby się nie kompromitować ![]() ![]() ![]() miłego popołudnia ![]() |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2021 |
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczyny
![]() U mnie średnio.. Wczoraj dowiedziałam się,że facet z podstaw żywienia powiedział że mnie nie klasyfikuje ,bo nie było mnie na 7 jego lekcjach ,niestety tak wyszło bo w te dni była zwolniona przez restauracje w której odbywam praktyki,ale w tym roku lekcji było 18 w czym ja byłam na 11 i do końca mam zamiar już chodzic na każde,powiedziałam już w restauracji ,że nie będę przychodziła w zadne poniedziałki i czwartki,niestety czuje się jak między młotem i kowadłem bo wygląda to tak,że jak nie pójdę tam,to później będą się na mnie mścili,a jak będę opuszczała podstawy to mnie naprawde nie klasyfikuje,bo to jest nauczyciel starej daty,mam niezłego cykora ,ale przeliczyliśmy z Tż-etem że jak juz teraz będę regularnie chodzila,to nie ma takiej możliwości żeby mnie nie klasyfikował ![]() ![]() A tak apropo jak to jest jeżeli jest się nie klasyfikowanym w 1 semestrze,to zalicza się to w 2? nigdy nie byłam w takiej sytuacji,nie wiem jakim cudem to się stało ![]() Odwiedzanie grobów jeszcze mnie czeka,wybieram się z rodzicami o 17,wtedy wszystko wygląda tak pięknie.
#2022 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Lolciu- kurczę, no nie za fajnie, ale postaraj się coś załatwic żeby było ok ![]() Jabłuszko toż to skandal ! Pisaj i to już ! ![]()
![]() |
#2023 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Teraz masz dużo czasu, ale naprawdę polecam chociaż pozberać materiały i je poczytać już wcześniej. Zresztą no nie chcę się wymądrzać, mnie też ostrzegano, a zrobiłam po swojemu ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2024 |
Gang Iren
|
Witam.Czy ktoś tak jak ja czuje się dzisiaj bardzo chory i taaaki biedny?Bo mnie boli głowa i gardło,a gadać nie mogę(co dla gaduły takiej jak ja jest koszmarem
![]() ![]()
#2025 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() całkiem nawet miły dzień miałam dziś ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dobrej nocki ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2026 | |||||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Miłego dnia ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2027 |
Zakorzenienie
|
Dzien Dobry Dziewczyny
![]() Pogoda sie ładna robi cos widze ![]() Dzis moze wyciągnę siostre na zakupy jakies,tylko nie wiem czy sie uda bo jutro ma kolokwium. Wstałam rano,poszłam do studenckiej kuchni zrobic sobie owsianke ![]() ![]() Miłego Dnia ![]()
#2028 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2029 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() hihi ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Agness, co tak malutko ? pisz co u Ciebie Kochana ![]() widzieliście wczoraj może spadające gwiazdy ? ![]() ![]() czuję święta Bożego Narodzenia ^^
![]() |
#2030 |
Raczkowanie
|
Wreszcie pobudka bez budzika
![]() ![]() ![]() ![]() Miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2031 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() dzień dobry ![]() jaki piękny dzień ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() wracam jutro więc życze Wam miłej końcówki weekendu ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2032 |
Raczkowanie
|
Ewusia, gratuluje półrocznicy
![]() Chandra faktycznie poki co nie ma mnie kiedy dorwać.. ![]() ![]() Dobrej nocy Laseczki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2033 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wygląda to tak jeżeli powiem w restauracji,że nie przyjdę pomóc,to będę miała tam przechlapane,później jakieś obniżania ocen z zajęć praktycznych,najgorsza robota itd ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() U mnie dzisiaj ekspresowy dzień,rano wybrałam się do kościoła licząc później na długie leniuchowanie z Tż-etem,a tu telefon ,że jestem potrzebna do restauracji,no to nic poszła.. Później przyjechał Tż-et pojechaliśmy na zakupy do Piotra i Pawła ,a potem oglądałam z nim mega nudne wyścigi ![]() ![]() Jutro z rana jedziemy na badania krwi,bo muszę sobie zbadać poziom hormonów we krwi ![]() ![]()
"Wielkość człowieka polega na jego postanowieniu, by być silniejszym niż warunki czasu i życia." Tymoteusz ![]() 23.11.2014r Edytowane przez LoLcIa123 Czas edycji: 2008-11-02 o 19:51 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2034 |
Zakorzenienie
|
cześć. ja się tylko witam i znowu mam "płaczki" ja już nie chce studiować wogóle ja chcę do rodziców...
#2035 | |||||
Zakorzenienie
|
Dzien dobry.
Wczoraj było tak pięknie, swiecilo słonce, w krótkim rękawku sobie siedziałam na polu a dzis tragedia ![]() ![]() Wogole same +4 dzis dostałam. I najgorsze jest to ze wszedzie brakło mi punkta lub pol do piatki. A w sobote mam do szkoły isc odrabiac poniedzialek ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() kurcze nie widziałam ani 1 spadajacej gwiazdy mimo ze w neibo wtedy patrzylam ![]() Świeta juz czujesz? ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A masz jakies problemy zdrowotne? Cytat:
![]() Milego dnia i wieczorku ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2036 | ||||
Zakorzenienie
|
dziekuję
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() wróciłam od TŻ-a, fajnie było jak zawsze ![]() ![]() ![]() ![]() miłego wieczorku ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2037 |
♥
|
Witam
![]() ![]() Dzisiaj miałam spr z łaciny mam nadzieje ze dobrze mi poszedł ![]() z czego jestem bardzo zadowolona to z mojej redukcji - cm i kg ładnie spadaja ![]() jeszcze troche pociagne tak mysle ze do grudnia-koncówka grudnia no cóz zobaczymy jak dalej pójdzie a potem moze jakas masa albo rzeźba ;p |
![]() ![]() |
![]() |
#2038 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
no wiesz, ale jesli te praktyki sa w ramach szkoly, to jednak nie powinny kolidowac z zajeciami i powinnas to raz a porzadnie wyjasnic.. Albo niech Cie zwolnią z lekcji (tzn w szkole niech sie nie czepiaja), albo powinnas miec praktyki w dni wolne... ![]() Cytat:
Malinko, kurcze, sciskam Cie mocno.. ![]() A co do studiow- przeciez tak naprawde bardzo bylas z nich zadowllona... ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Ewusia, a kiedy te urodzinki? ![]() Caly dzionek poza domem ![]() ![]() Zrobilam sobie dzis zdjecie do dyplomu ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2039 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Ja dzisiaj troszkę zabiegany dzień... Ewelko - a jakoś tak mało,bo mam pewien problem,który muszę rozwiązać... i o tym nie będę na forum pisała,tym bardziej,że nawet nie chcę... mam tylko nadzieję,że wszystko będzie ok,a więc możecie trzymać kciuki ![]() Aniu - gratuluję efektów redukcji... szkoda,że ja nie potrafię już panować nad swoją... ![]() Trzymajcie się ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2040 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() 16 ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ale mnie ręka boli ![]() ![]() ![]() no ale z głowy przynajmniej... idę spać bo jutro na 8 ![]() dobranoc ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:45.